עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב, שאלה - מה שארץ קיים דגם זה 2243BW האם הוא שונה מדגם 2243BWX שקיים באתר של סמסונג? אם כן במה? מה לגבי קצב הרענון שלו 5 MS מול כל האחרים 2 MS אני מתלבט חרוני בין מסך 22 אינץ של סמסונג או אפילו LG בסביבות ה 1400 שקל שלא יהיה בעל רגל ענקית כמו ה - 2253BW עם העיגול הענק. כי יש לי שולחן קטן. עוד שאלהה 2243BW שמוצא בכל החנויות זה שחור מבריק או מט המסגרת של המסך? וגם המסך עצמו אם זה זכוכית מבריקה או רגיל ? או שאתם מכירים דגם מקביל של LG שהוא גם מתכונן למעלה ולמטה וקצב הרענון שלו 2MS... תודה מה לעשות? אני כבר חופר על זה יותר מדי זמן. תעזרו לי לבחור את המסך האחד ... בשבילי. תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. אוקיי אז נתחיל ככה, לפני שקניתי את המסך שלי, הייתי נעול על הDELL 2407/8 שמעתי וקראתי שלא חסרות בעיות למסך וכל "יומיים" הם מוציאים דגם אחר עם 'שיפור' לבעיה וכו'... הבעיות לא היו כל כך קריטיות אבל בכל זאת רציתי לבדוק אם יש עוד אופציה למסך דומה של חברה אחרת. מצאתי את הSamsung 245T והאמת שבהתחלה בכלל לא חשבתי שאני יקנה אותו כי ראיתי את המחיר כ4,000 ש"ח אז סיקרן אותי לבדוק למה הוא עולה כל כך הרבה. מצאתי בyoutube את הסרטונים האלה ואפשר להגיד שזה שכנע אותי(כמובן שהמחיר שהמוכר בחנות עשה לי גרם לי בסופו של דבר לקנות את המסך). Our Best Computer Monitor Pick: Samsung Syncmaster 245T Samsung 245T LCD Monitor Unboxing אז כמו שאתם רואים, הלכתי בסוף על הסמסונג ולא על הדל …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום אני מחפש מסך מחשב שיהיה גדול וטוב למשחקים וסרטים ושיתמוך בHD עד 2800 ש"ח

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. Started by bilbo,

אחרי הרבה חושבים החלטתי לא לחכות ל rev A01 . רושם ראשוני מצויין. לא מרגיש שום LAG עם העכבר. משחקים ניראים מצויין! אין מריחות! זויות צפייה מרשימות! באמת מוצר מהמדרגה הראשונה...תמורה מלאה לכסף! וזה מרגיש כמו צריך עדיין לכוונן את הצבעים ...הם קצת חזקים. ואשמח לקבל עזרה. אבל הנקודה העיקרית היא שאם אתם לפני קניית מסך אל תחששו ללכת על הדגם הזה הוא מצויין.

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. שלום, אני מתכנן לקנות מסך 22" שיחובר לכ. טלויזיה בין השאר. אני לא מתכוון לשחק משחקים, כך שהמסך באמת אמור לשמש לצפייה בטלויזיה ולעבודה משרדית. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח וחשבתי לקנות את המסך הבא: DELL 2208WFP. מה אתם אומרים? תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. במידה ואני רוצה לקנות מסך מחשב 24" בכ-2,200 ש"ח שאלה החיבורים היחידים שלו, אני יוכל גם לראות בו טלויזיה ע"י זה שאנ ייחבר את הממיר הוט הסטנדרטי ישירות אליו בנוסף למחשב ? האם יש אולי מתאם פשוט וזול מ- RCA או SCART או משהו כזה ל- VGA ?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  7. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים ואני מתלבט בין שני המסכים המחיר של הסמסונג הוא 1450 ושל האסוס 1300 כך שאין הרבה הבדל במחיר. הייתי סגור על האסוס עד שראיתי תמבצע על הסמסונג.. מה אתם ממליצים לי לקחת? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by zurkin1232,

אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. לא הבנתי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם. כמו כן, האם לשניהם ציפוי מאט? זה חשוב מאוד עבורי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Guy King,

במסך שלי - VW222U - הרזולוציה אמורה להיות 1680X1050. הבעיה היא שאתרי אינטרנט וטקסט נראים מאוד קטנים בה. בהגדרות הרזולוציה שינתי את היחס ל-768X1280 וזה נראה קצת יותר טוב (אם כי פחות חד). 1680X1050 זה יחס של 1:1.6 בעוד ש-768X1280 זה 1:1.666, כך שזה לא שינוי אופטימלי. יש איזושהיא תוכנה או איזושהיא דרך להגדיר רזולוציה מדוייקת אחרת מההגדרות של הכרטיס מסך? נגיד 1280X800 (יחס של 1.6)? או כל יחס אחר של 1:1.6? תודה

• 3 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. אוקי, אז את המסך הבאתי ביום שלישי, בדקתי בחנות למשהו חריג.. או איזה נקודות שחורות או פיקסלים שרופים... טפו טפו טפו אין... הגעתי הביתה וחיברתי עם חיבור הכבל DVI שהגיע עם המסך... בהתחלה כמעט התעוורתי, כן בהיר... אז פישפשתי כאן בפורום ולפי הגדרות שאחרים עשו... הגדרתי את שלי על: בהירות: 30% RGB - כל אחד מהערוצים על 75%. לבינתיים מספיק לי... הורדתי את התוכנה softMCCS... איך אני עובדת איתה, לשיפור יותר? אשמח אם תכוונו אותי... רואים מדהים... ועוד שאלה... כרגע אני שמתי אותו על שומר מסך אחרי דקה ללא שימוש... וכיבוי צג אחרי 10 דקות ללא שימוש. יש לכם עוד הכוונה בשבילי לנושא? אני רגילה לשומר מסך... השאלה מה הכי טוב לעשות עם המסך שלא יגרם נזק או צריבות ? התרשמות שלי... מסך מדהים... א…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by babu,

איזה מבין המססכים יותר טוב למשחקי FPS וסרטים יותר ? (ללא קשר למחיר)

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  12. שלום לכולם הסתבכתי מעט בכיוונון ההגדרות של ה - 1953TR שקניתי היום אשמח אם תוכלו לכתוב פה את ההגדרות שלכם / הגדרות המומלצות. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. שיהיה לו רזולציה גבוהה לפחות עד 1200 1600 . ואיכותי . תקציב 1300 שח בערך. תודה. איך המסך הזה? http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=2157&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE דף הבית . http://www.proview.com/Product/Product_Feat.aspx?sn=445π=118&ii=3480

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  14. כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. נחשב למסך באמת הטוב ביותר כיום עם פאנל TN , בא להחליף (אם אפשר לאמר זאת ככה) את ה2253BW . נתונים מרשימים ביותר !!! - מחיר זהה ל 2253 - 1700 ש"ח כמה תגובות מ NEWEGG : http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824001273 כנראה אזמין שבוע הבא או אותו או L227WTG או W2252TQ עדיין בדילמה :

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  16. Started by דנדן,

עד כמה המסך הזה שווה את המחיר שלו? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DET221WT

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל. המסך מיועד לWORD וקצת סרטים. יש מסך טוב יותר במחיר הזה שהוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. קניתי מ gibornet מחשבים.. כן בהתחלה נלחצתי כי הבנתי שהם לא ממש אמינים אבל היה כבר מאוחר מדי ופשוט התפללתי שזה יגיע. המסך הגיע האמת מהר מאוד.. כעבור 6 ימי עסקים כשהם אמרו שיגיע בין 5 ל 10 ימים. ביקשתי dell 200FP שחור עם פאנל S-IPS אבל קיבלתי את האפור עם הפאנל השני.. אבל אני לא גרפיקאי ואני לא רוצה לבקש מהם מסך חדש ובסוף הם ידפקו אותי בלי כסף ובלי מסך.. לכן אני ישאר עם זה. בכל מקרה, אני מאוד מרוצה מהמסך, הוא גדול מאוד. אין פיקסלים מתים. אני מחובר כרגע דרך כבל ה VGA לתוך מפצל של DVI dual link למחשב בגלל שאין לי משום מה במחשב חיבור DVI כמו של המסך.. לדעתי יש קצת באנדינג אבל זה אמור להיפתר בחיבור DVI ישיר בלי מפצל לא? או בדרך אחרת. כי כעקרון אני מחובר עם כבל VGA לחיבור DV…

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. בתקציב המצומצם הכי שמצאתי זה מסך אסוס ASUS VW222U 22'' LCD ואני חושב ללכת על זה לקנות... לפחות זה יכול להתאים לדרישות ברמת האיכות טובה? כגוון עיבוד תמונות סירטונים פוטושופ אפטר אפקטס פלאש תלת מימדי ושאר ירקות...(לא למטרת משחקים) לינק למוצר: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3311&category_id=9c62f0f2c58401d7a48c15a8be2f59ba& לפני שאקנה ואם אפשר לקבל החוות דעתכם עלייה... מבחינת איכות, ביצועים, אפשרויות שלה וכו'..... למביני העניין בתחום הגרפיקיה וידאו תודה

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  20. אני מחפש מסך בגודל 19"-20" ששימושו העיקרי יהיה הצגת טקסטים (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'). התקציב הוא 2000 ש"ח, אך אתם בהחלט לא חייבים לנצל את כולו. תודה!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. השאלה בכותרת! אני גם מנחש שזה קשור לאיכות או מה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. בשעות הצוהריים קיבלתי מסך טלוויזיה, Samsung LCD 32' LA32s81B, ניסיתי לחבר אותו עם כבל של מסך מחשב (הכחול,לא זוכר את שמו),אך הוא לא מזהה לי את המחשב. כרגע הוא מחובר עם הכבלים של ה-DVD (אדום,צהוב ולבן). ובכל רזולוציה שאני שם,האיכות שם פשוט גרוע!, אצל אחי,אני לא זוכר את שם הדגם,אבל גם סמסונג דומה לשלי,כאשר הוא מחבר עם הכבל של המחשב,האיכות כמו של מסך מחשב. תהיתי,אם מישהיא בפורום יוכל לעזור לי להגיע למצב זה (ואף עם כבל המסך מחשב). תודה מראש, (סליחה על הבורות...). MuTaTiOn.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום יש לי עכשיו מסך LG M1917A שיש בו חיבור ואפשר לראות בו גם טלוויזיה אני מחפש מסך מחשב מומלץ מאוד וטוב למשחקים שזו העדיפות הכי גבוהה שאפשר לראות בו גם טלוויזיה באיכות סבירה אין הגבלה ממש במחיר...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה ואני מתלבט. אפשרי גם לקנות את אותו המסך של סמסונג בגודל של 20 אינץ' בגלל שאני חושב שהגודל יהרוס לי תעיניים.. יש מבצע בחנות ספיד על הסמסונג והוא עולה משו כמו 1400 שח וה20 אינץ' עולה 1200 ומשו. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים,קיצור אסוס או סמסונג?? תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  25. אני יכול להשיג את שני המסכים בתקציב של 1350 ש"ח פשוט לא יודע באיזה מהם לבחור אני אשמח לחוו"ד אם למישהו יש את אחד מהם, או המלצות מאנשים שמבינים בשניהם קראתי ביקורות, ל Xerox יש את המסך זכוכית שמצד אחד מגן ומאפשר צבעים מלאים יותר, ומצד שני יכול לסנוור (ובימי שמש יכול להיות מסנוור אצלי בחדר) מצד שני יש את הסמסונג... שיש לו אופציית Pivot, חסרת שימוש ככל שתהיה... וניתן להגביה ולהזיז אותו- שזה גם יכול להיות חשוב אבל יותר חשוב... איכות הצבע, היכולת של שניהם בכל מה שקשור למשחקים/סרטים... גם נוחות לעבודה משרדית, אבל זה פחות קריטי כמו כן, האם יש הבדל הבדל בזוויות תצוגה שלהם אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.