מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פה איפה שהוא שהביאו אתר שאתה מכניס את השם של המסך והוא אומר איזה פאנל יש לו
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך. אחריות רשמית של היבואן חובה המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים. אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה (מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22" ודיברתי עם מישו ואמר לי שהחברה הזאת מישתווה לMW221C ASUS מישו מכיר יודע משו!?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, עיינתי קצת בפורום בנוגע למסכים ואני סבור כי התקציב שלי לא גדול דיו למטרה שלי, אך בכל זאת נראה מה ניתן לעשות. בשעה טובה ומוצלחת סיימתי קורס של הבורסה האמריקאית. על מנת לייעל את העבודה יש להצטייד במינימום 2 מסכים אשר יעבדו יחדיו. ברשותי מחשב טוב מאוד, לא אפרט את כולו פרט לכרטיס מסך שהוא 8800GTS. בעיית התקציב נכנסת עם העובדה שיש לי צורך בכך שאחד מהמסכים יהיה מספיק טוב למשחקים. מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצות עם אינפורמציה על המסך המומלץ ושמח לקבל רשימה של הפאנלים מגרוע אל הטוב ביותר. מסך 19" ב-2000 ש"ח חשבתי ללכת על ה-VP950B לעשות הזמנה מארה"ב אז יהיה גם טוב לדעת מה המיסים על LCD.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך ב2000 ש"ח למשחקים בגודל 19 אינץ' (מה שמתאים יותר למשחקים) כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 512MB לוח אם INTEL DP35DP לא אכפת לי רחב או רגיל, LCD, CRT או VCR - רק מסך שיהיה טוב למשחקים בתקציב ובגודל הזה.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היום רציתי לקנות את Samsung 2243bw וחיפשתי מקום שיבטיח לי 0 פיקסלים שרופים בשבוע הראשון (אפילו ב-24 שעות הראשונות). רוב החנויות בזאפ לא מוכרות לי ואני לא רוצה להתעסק איתן, או רחוקות ממני. התקשרתי ל-SkyPC ואמרו לי שרק מ-5 פיקסלים. התקשרתי לפומפה והבטיחו לי 0 פיקסלים, באתי לשם ופתאום ההבטחה נמוגה. האם כל החנויות שעובדות מול חיון (יבואן סמסונג) לא מסוגלות להבטיח 0 פיקסלים? אם כך אני אחפש מסך אחר, לא רוצה לסמוך על המזל ועל הבטחות מגומגמות ו"סמוך עלי".
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך המסך של AOC 22 אינצ' שמוכרים באייבורי? הבנתי שהוא אחד הטובים עם PIVOT וכאלה מכול מה שיש להם במבחר פה ,מה עדיף? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=374 אני רוצה לקנות בימים הקרובים..
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
הופיעה בסטיקי אם אני לא טועה, תודה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל אך מתלבט בין המסך של סמסונג- SAMSUNG SyncMaster 226BW מה עדיף ללכת על הסמסונג או על האסוס? המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים דרך אגב.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אחרי הרבה חושבים החלטתי לא לחכות ל rev A01 . רושם ראשוני מצויין. לא מרגיש שום LAG עם העכבר. משחקים ניראים מצויין! אין מריחות! זויות צפייה מרשימות! באמת מוצר מהמדרגה הראשונה...תמורה מלאה לכסף! וזה מרגיש כמו צריך עדיין לכוונן את הצבעים ...הם קצת חזקים. ואשמח לקבל עזרה. אבל הנקודה העיקרית היא שאם אתם לפני קניית מסך אל תחששו ללכת על הדגם הזה הוא מצויין.
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ניסיתי כבר כל חנות אפשרית בטווח המחירים של 2500-2800 ולשום חנות אין את המסך במלאי והצפי הוא רק עוד חודש, אני צריך את המסך בדחיפות מישהו יודע על חנות שמוכרת את המסך במחירים האלו והוא קיים אצלה במלאי? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מסך הטלוויזיה/מחשב Samsung LCD 32' LA32s81B שאני הולך לטלות באחד מהקירות בחדר. בכדי שאוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה,אני מעביר את הכבל VGA בצינור,ואורכו כ-10 מטר. רציתי לדעת האם תיהיה ירידה דרסטית באיכות שהכבל מעביר עקב אורך רב שכזה. -בעתיד הרחוק אני יקנה כבל HDMI,הוא די יקר בשבילי כרגע. תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה19 CRT המתיישן שלי במשהו חדש... כיוון שאני לא מעודכן כבר בהרבה דברים בקשורים למחשבים איזה דגם מומלץ למסך 22 אינץ' רחב שהוא יחסית דגם חדש ולא שהוא שכבר מתחיל להתיישן. ראיתי שיש למשל את הSamsung SyncMaster 226BW אבל נראה שהדגם בן שנה וחצי כבר פלוס מינוס. ויש את הLG L226WTQ שגם בטווח מחירים אבל אני לא יודע עד כמה LG טובים היום... לי יש CRT של LG והוא היה מהדגמים האחרונים שלהם שהיו נחשבים טובים מאז שמעתי הרבה דברים גרועים עליהם. תודה נ.ב אלה מסכי TN? יש סיבה להשקיע מעבר ל2000 שקל?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
התלבטתי בין כמה מסכים ואת ההבדלים הקטנים ביניהם אני לא ממש מצליח להבין. אשמח לקבל עצה מקצועית שמגובה בידע לגבי המסכים. אז ככה היו את שלושת מסכי ה-ASUS האלו שהבתלטתי ביניהם מה עדיף: http://tms.co.il/cat/45/215:220/manuf:ASUS גם ה-226BW נלקח בחשבון מבחינת תקציב: http://tms.co.il/product/3550 יש עוד מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה +-? המחשב?(המסך) מיועד בעיקר לסרטים ולעבודה משרדית. אני לא רואה את התקציב שלי מאפשר לי מסך שלא מבוסס פאנל TN לכן אני אקח מסך 22 אינץ' שיחפה על איכות הפאנל.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתלבט בין הדגם 226BW של סמסונג. אבל הבנתי שהפסיקו ליצר אותו והדגמים שמחליפים אותו... ביניהם קיים 2243BW שאני מעוניין בו. רציתי לדעת איך המסך? אם זה לא בעייתי ה 5MS ועדיף לחפש מסך 2MS? מה המקבילים של LG בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה לגבי כיול הצבעים ב 2408 יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בכיול הצבעים ? [br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 11:59:15 אני מנסה לכייל את המסך לפי הכתבה הזאת:http://monitortest.blogspot.com/ מה בכוונה ב ~ 140cd/m2 מה הביטוי הזה אומר ? לא מצליח להבין אם יש שם עוד אופציה לכיול .. אשמח אם משהוא יכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האמת שקראתי וקראתי ו...אני כבר מבולבל לחלוטין. הבנתי שהמסכים הטובים ביותר לעיבוד תמונה/גרפי(פוטושופ בעיקר) הם 2 מסכי הDELL המפורסמים,אך אותם כבר לא ניתן להשיג וחברות שהם מופיעים אצלם באתרים - לא מחזיקות אותם. לאור זאת - איזה מסכים אחרים מומלצים לצרכים הנ"ל ובתקציב של עד 3000 ש"ח? ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה וחשבתי שהיא תתאים לפה. קראתי קצת בנוגע למחברים של VGA \ DVI וההבדל ביניהם מפה לשם הגעתי לרזולוציה ומשם למסכי LCD \ טלוויזיה והמערך שהפיקסלים מסודרים שם. חיפשתי עוד קצת אבל לא הצלחתי למצוא מידע על זה... אז אם מישהו יכול להסביר על ההבדל במערכים שהפיקסלים בנויים בין מסך LCD של מחשב למסך טלוויזיה.. ומהו בכלל פיקסל... ועוד דבר אחד קטן! נכון יש במסך איזה כפתור שלוחצים ואז נראה כאילו יש איזה מגנט שמשפיע על המסך או משהו כזה ? מה זה באמת עושה ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תקציב 1500 למחשב AMD תודהההה!!!!!!! אושרת :-*
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קודם כל-מהו הגודל המינימלי לתמיכה ב-FHD?(בטלוייזיות אני יודע שאין פחות מ-37'',ומסקירה קצרה שעשיתי על מסכי מחשב ראיתי שיש גם 24'') אני מחפש את המסך הכי זול שיתמוך ב-FHD,עדיין לא הקצבתי לזה סכום כי חסר לי מידע בנושא.... תודה נ.ב. כשאני אומר תמיכה ב-FHD-אני מתכוון להצגה מלאה ואמיתית של 1080P,ללא הורדה מלאכותית של האיכות והתאמה לרזולוציה הקיימת
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-