עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Assassin,

יש לי מסך ישן שמתחיל לעשות בעיות... המסך חי משהו כמו 6-7 שנים בלי קשר למצבו תסכימו אית שהגיע הזמן להשתדרג.. אני צריך שתמליצו לי על מסך שיהיה טוב לגיימינג וכמובן שיהיה נוח לגלוש איתו ולעבוד איתו באופן כללי. יש לי עדיפות לLG או סמסונג אבל אשמח לקבל גם הצעות אחרות... מחיר 1200 פלוס מינוס, כמובן שעדיף מינוס. כרגע יש לי מסך 21 של LG אני חשבתי על מסך בכיוון של 23-24 אינץ' כמובן שיהיה FULLHD LED.. הבנתי גם שיש פאנל IPS שנחשב טוב בגלל זווית הצפייה הרחבה, האם הפאנל הזה טוב גם מבחינות אחרות בהשוואה לפאנלים אחרים? ושאלה:הכרטיס מסך שלי הוא GTX 275 ואני מריץ עכשיו את Battlefield 3 על HIGH ברוזלוציה של 1680X1050 בצורה טובה מאוד. שינוי לרזולוצית Full HD תוריד את הביצועים משמעותית?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by Torian,

היי, שני המסכים של DELL, אחד בעל לוח IPS עם זמן תגובה 8MS והשני לוח TN בעל זמן תגובה של 2 MS, מה עדיף לי מבחינת ביצועי משחק ואיכות ? תודה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by doronha,

שלום לכולם, יש לי מסך של apex 22 אינץ והוא היה מחובר לכרטיס מסך ישן יחסית עם כבל dvi והיה מקבל רזולוציה מקסימלית 1600x1050 בצורה מצוינת החלפתי כרטיס מסך ati 6670 ורק בחיבור VGA אני מצליח לקבל את הרזולוציה הזו בחיבור dvi המקסימום הוא 640x480 התקנתי דרייברים עדכניים מעבר לכך גם חיברתי מסך אחר שיש לי והוא מקבל את כל הרזולוציות בצורה תקינה מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  4. הי חברים, אני שוקל לקנות את המסך dell ultrasharp u2713hm אבל אני לא מוצא מקום שמציג אותו פועל. מישהו אולי יודע מכיר? בנוסף, אם מחברים אותו עם HDMI לממיר ניתן לראות טלויזיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by baruch28,

אני צריך המלצה בשביל חבר שהוא צלם ומחפש מסך טוב שהצבעים בתמונות יהיו אמיתיים הוא מעדיף קריסטלי (יש על זה אשכול בנפרד) אבל אמרתי לו שההמלצות הם בעיקר על מסך של דל איך המסך הבא של דל? Dell S2330MX וראיתי שיש חדשים כמו - , Dell IPS U2212HM איך הם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני חדש באתר. אני רוצה לקנות מסך למשחקים שיעמוד גם במשחקים בהם התמונה כולה זזה מהר (בסגנון FPS למשל). קראתי את ההמלצות באתר ואני נוטה לכוון U2312HM . נאמר כמה פעמים שאין חשיבות לזמן התגובה הגבוה (8ms) ורציתי לדעת האם ידוע למישהו מניסיון אישי אם גם במשחקים תזזיתיים בהם התמונה כולה זזה במהירות זמן התגובה לא מורגש. קראתי עוד כמה תגובות בנושא, יש לא מעט תלונות על "מריחות" תמונה ב U2312HM. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... כבר תקופה אני מת למסך יותר גדול כדי לשחק BF3, חיפשתי כל מני אלטרנטיבות כמו לחבר שלושה מסכים יחד ושיתפקדו כמסך אחד, מה שיגדיל לי את שטח המשחק ובשביל זה הייתי צריך במקרה הטוב אוברקלוק רצחני לכרטיס מסך+הורדה של כמה הגדרות במשחק כמו AA ובלור בכדי שה-FPS לא ירדו. או לפנות לאלטרנטיבה היקרה של מערך קרוספייר . לאחר מחשבה עמוקה החלטתי ללכת פשוט על מסך יותר גדול, חיפשתי וחיפשתי ביד 2 ומצאתי מסך של סמסונג שהוא גם טלוויזיה מדגם P2770HD שנמכר בזאפ ב1850 , הבן אדם מכר אותו ב500 ש"ח בלבד, איזה בעסה איך פספסתי את זה. מאז אני נעול על מסך 27 וחוץ ממסך כזה חדש לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת, לא ממש בא לי להשקיע עכשיו 1850 שקל. יש למישהו רעיון למסך אחר איכותי במחי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by g2505,

דרישות: 1. מחיר עד 2000 ש"ח אפשרות חריגה עבור מסך טוב במיוחד. 2. גודל 19-22. עד עכשיו עבדתי עם VP930 של View Sonic ששבק באופן פתאומי (ניתן לתקן מסכים?) בתודה מראש גל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Seraphim,

שלום, לאחרונה רכשתי את המסך המדובר ובאופן כללי אני מאוד מרוצה אבל במקרה התחלתי לקרוא היום על הנושא של השגת המיטב ממסכי מחשב באמצעות כיול נכון וממה שכתוב בכמעט כל אתר שנראה שמבין משהו בנושא מציעים לעשות כיול באמצעות Colorimeter. אפשר אמנם להוריד פרופילים שאנשים אחרים יצרו עבור המסך המדובר אבל למיטב הבנתי ישנם הבדלים אפילו בין יחידות שונות של אותו הדגם. דבר אחר ששמתי לב שכמעט ולא ציינו באף אתר זה באילו הגדרות של Contrast/Brightness הם השתמשו. במסך המדובר הגדרת ברירת המחדל היא 50 מתוך 100 בשני הפרמטרים ואין ציון של סולם המדידה... לשאלתי: [list type=decimal] [*]האם יש דרך אפקטיבית לכייל את המסך בלי Colorimeter? [*]מה הדרך הנכונה לכוון את ה- Contrast/Brightness כדי שלבן ירא…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by online,

שלום, אני צריך לקנות מסך מדגם 2312 ורציתי לשאול אם קורה הרבה שמקבלים מסך עם פיקסלים פגומים, כמו שהיה עם ה- 2209 בזמנו. האם זה נפוץ גם היום או שרוב הסיכויים שהמסך יהיה תקין?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by שאול1,

בהדלקת מחשב, נורית ה- POWER נדלקת בכחול, לאחר מספר שניות נדלקת בצהוב, על המסך מופיע הכיתוב: "ANALOG POWER SAVING MODE" ולא מוצגת תמונה. אין תגובה גם לכל כפתורי כיוון המסך. למסך שתי כניסות: VGA ו- DVI, לחיבור המסך לכרטיס המסך אני משתמש בכבל VGA מסך אחר שאני מחבר, עובד תקין לחלוטין ב-2 סוגי החיבורים, כלומר הבעיה במסך. המסך בן כ-5 שנים השימוש במסך לצרכים ביתיים כלליים ולא למשחקים כבדים. עצה לתיקון? היכן?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yarin153,

יש לי WINDOWS 8 ... לאחר שחברתי למחשב את המסך החדש שלי LG IPS231P רציתי להתקין את הדיסק שלו נכנסתי לדריברים לחצתי על ההתקנה ואז הוא עשה לי INSTALLATION ABORTED עכשיו אני גם לא מוצא איזה הורדה באתר של LG עכשיו תכלס גם השאלה שלי היא אם אני צריך את זה בכלל? אני זוכר שבDELL אמרו שצריך להשים אותו על רזולוציה של איזה 2000 ומשהו .. חשבתי אולי גם בLG צריך משהו דומה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הי חברים. יש לי מספר שאלות שאני מתלבט לגביהם בהתקרבותי לרכישה. אני מעוניין במסך תלת מימד (רצוי אקטיבי). בKSP לדוגמא מוכרים כמה של 23 ו27 אינצ'. אני מדבר על סדרה T23A950 + T27A950. השאלות היא: 1. האם ה23 מספיק באופן כללי? האם יש הבדל משמעותי בין הגדלים? 2. איזה מהמסכים מומלץ יותר? (לעבודה בmaya בעיקר וסתם להשתעשע עם קולנוע 3D בבית). 3. מה העניין של ה3D vitsion 2 אם יש משקפיים אקטיביים למה שמישהו ירצה לקנות את הדבר הזה? 4. לאחר קריאה ונסיון למצוא מידע נוסף הבנתי שיש איזו בעיה עם FULL HD לשתי העייניים? במסך הזה זה גם קורא? אם כן איך פותרים? יש לי 560 GTX. תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by computer1,

מחפש מסך חדש 21.5 אינץ גר בשרון עומד להשתמש בעיקר במשחקים תנו המלצות תודה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  15. היום המסך השלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, וכשחיפשתי מסך חדש מעל 21 אינצ' במחיר זול ראיתי את המסך הזה Mag LED H22N והמקום היחיד (בעולם) שמוכרים בו את המסך הזה הוא באייבורי. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9974 המפרט שלו יחסית למחיר שהם רוצים, בנוסף לזה שבכל האינטרנט אין שום איזכור למסך הזה קצת מוזר. למישהו יש רעיון מה זה המסך הזה? זה איזה מסך מדבקה סיני שלא שווה גם את ה 500 שקל האלו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nirfun,

היי, יש לי Samsung 2333T והייתי רוצה לתלות אותו על הקיר. אני רואה שיש לו חורים לברגים מאחורה ככה שזה כנראה לא אמורה להיות בעיה. אני צריך מתקן תליה, כשחשובים לי הדברים הבאים: 1. שיהיה מאוד צמוד לקיר. 2. שיהיה ניתן לכוונן את הגובה שלו (כיוונון עומק פחות חשוב אך יכול להיות נחמד) יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by yanai9837,

אני קונה מחשב ומסך חדשים ראיתי את http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2342T-led-monitor ב788 ₪ כדאי? אם לא תנו משהו אחר בעד800 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, אני צריך המלצות למסך מחשב איכותי. בין 24 ל-27 אינצ', עם רזולוציה של 1920x1080, שתהיה כניסת HDMI. תקציב עד 2,500. ראיתי שרובכם ממליצים על ה-U2412M,הבעיה שאין לו חיבור HDMI. תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום! לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי עם WIN8 וחשבתי שאפשר להשתמש עם ציוד סטנדרטי (עכבר) אבל מסתבר שזה קשה מאוד. אין לי ניסיון וידע על מסכי מגע למחשבים שולחניים אז אתם תוכלו להמליץ לי על משהו? התקציב הוא 1500 ש''ח אבל אפשר חריגה של 200-300 ש''ח. בבקשה תעזרו. תודה מראש, ארד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לחבר למסך גם את המחשב שלי וגם ממיר HD של הוט. אני מחפש מפצל HDMI, אני לא מחפש משהו זול כי אני רוצה שאיכות התמונה לא תרד. יש הצעות? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים יקרים, אנא עזרו לי. יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte Radeon HD 5830 ואני מעוניין לרכוש מסך 3D על מנת לקבל תצוגה עם קצב רענון של 120MHZ - במטרה לא לעייף את העיניים. שמתי עין על Samsung T27A950 אך אני פתוח לעוד הצעות. השאלה המרכזית היא, מה צריך בכדי שיהיה קצב רענון 120 MHZ ? האם הכרטיס מסך שלי תומך בכזה קצב? במידה והכרטיס מחובר לעוד מסכים, האם זה משפיע? ובמידה והוא לא תומך, אילו כרטיסים כן? בקיצור מה הקונפיגורציה הכי טובה? בהנחה ויש להחליף כרטיס, האם יש כרטיס שתומך בקצב רענון גבוה - 120MHZ ובמקביל יכול להציג תצוגה בשני מסכים?(לא מאסט אבל נחמד) בתודה, ליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TheTeapot,

הי.. אני מתלבט בין 2 המסכים הבאים: Dell LED U2312HM LG IPS231P איזה מבניהם עדיף?? תקציב 1000+-

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכם, צריך מסך בתקציב של 800-900 ש"ח, אני מבין ש-u2312hm זה המסך המומלץ בימינו בתקציב הנ"ל? האם יש אלטרנטיבות? מתכוון לרכוש מ-TMS ירושלים. מיועד לסרטים וקריאת טקסט. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני מכבה כל יום את המסך לפני שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו ונשמעים רעשים מוזרים לכמה שניות מהמסך ולאחר כמה שניות הם נעלמים מה הסיבה לרעשים הללו? ???

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by yarin153,

LG IPS231P 23'' קניתי אותו במבצע בTMS (היה קצת בלאגן אבל קבלתי בסוף חדש) אני ממש מבסוט על המסך הזה ! איזה צבעים איזה איכות ! תאורה חזקה הכל! אני ממליץ בכיף על המסך ! ... בנוסף רציתי לשאול כיצד ניתן לבדוק זליגת אור ומה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועים הכי טובים מהמסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.