עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. למשחב שלי יש יציאת DVI נוספת ...ככה הבנתי. המטרה - מסך נוסף למחשב שאוכל להשתמש בתור טלוויזיה בעתיד. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם ... מושגים טכנים.. קיצר חשבתי אולי מישהו יתן לי מושג מה לחפש. ??? איזה יציאות/כניסות צריך שייהיה ....רזולוציה הבנתי שלפחות 1024*768 . מה עוד ? יצתרך לחבר אליו כרטיס טלויזיה .... עם או בלי רמקולים ? תודה מראש על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  2. מה דעתכם על מסך מסוג זה לשימוש במחשב אישי ואיזה כרטיס מסך מתאים לו

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות מסך, שיתאים את הצרכים שלי בתור עורך וידיאו ואנימטור. מן הסתם אני רוצה שהמסך יהיה משהו טוב, לא חייב שהמסך יהיה ענק, אני יכול להסתדר גם עם 23-24 אינץ'. אני כן רוצה לחבר את המסך החדש יחד עם מסך אחר, שמחובר עם כניסה כחולה/לבנה למחשב (סליחה, אבל שכחתי את שם הכניסה הזאת), מה שבדרך אומר שהמסך החדש צריך להיות עם כניסת HDMI, אלא אם כן אפשר משהו אחר? הכרטיס מסך שכרגע יש לי על המחשב הוא: sapphire 7870 xt 2gb gddr5. טווח המחירים שלי מגיע לפחות עד 1200 ש"ח למסך. המסך כמובן מיועד לעריכת וידיאו ואנימציה, בעיקר לתוכנות Premire ו-After Effects אבל אני גם משתמש במסך לגיימינג, אבל יותר חשוב לי העריכה ואנימציה. אשמח לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by alfus73,

התחדשתי. תודה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by Dante_9,

כיצד גורמים למסך להתהפך אוטומטית כאשר אני מסובב אותו? אני תחת VISTA x64 עם כ.מסך 8800 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  6. שלום יש לי אפשרות להחליף את ה-20 אינץ' שקנו לי בסאמסונג המדובר. אני רואה עליו המון המלצות אבל אני מפחד להחליף כי ברגע שאני יחליף לסאמסונג אופציות ההחלפה יצטמצמו(סיפור ארוך) ואני כנראה יצטרך להישאר איתו יש על המסך ביקורת מקצועית ? חפרתי בגוגל, בפורומים ובאתרים שאני מכיר ולא מצאתי כלום, רק ביקורת אחת מתורגמת אבל ללא בדיקות מקצועיות אלא יותר ביקורת בסגנון חוות דעת והתרשמות. אם לא, מי שיש לו את המסך יכול לענות לי על מספר שאלות- האם המסך מרצד ברזולוצית הנייטיב שלו ? איך האחידות של הבהירות במסך ? איך המסך מתפקד במשחקים מהירים ? איך התמונה שלו בסרטים ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, מה נותן ה- DTV tuner של המסך הנ"ל? האם ניתן יהיה לקלוט איתו את החבילה של חמשת הערוצים הבסיסיים ללא ממיר חיצוני (כזה שקונים ב 400 ש"ח)? כמו כן אשמח לחוות דעת שלכם על המסך הנ"ל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  8. היי אז לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש לשמחתי.והתקציב עומד על 4000 ש"ח. אחרי גישוש ברשת הבנתי שבסכון כזה לא אוכל לקבל גם מסך טוב וגם מערכת חזקה. לכן לדאבוני החלטתי לוותר על מסך ולקנות בעתיד בעזרת השם, ובנתיים אקנה לי CRT. הכרטיס מסך שאקנה: Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 Sapphire השאלה שלי זה האם בזמן שאחבר את המחשב ל CRT לא אוכל בכלל לשחק משחקים? או שפשוט האכות תהיה ירודה... תודה רבה מראש גיא.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  9. שלום לכולם. רציתי לעדכן אתכם שמה שקרה לי בשבוע האחרון. יש לי מסך LCD של CHIMEI 22 אינצץ' שעברה תקופת האחריות ושלשום הפסיקה לעבוד. במקום לרוץ ולקנות מסך חדש פירקתי ורציתי לדעת מה הבעיה(חשדתי שזה משהו שקשור בספק כוח של המסך) לאחר שהוצאתי את הספק של המסך חיפשתי ברשת את מספר הדגם וגיליתי שיש להרבה יצרני מסכים את אותו הספק ולרובם בעיה זהה . הקבלים על הלוח הם מחברה ממש דפוקה ותמיד מתנפחים ונגמרים לאחר תקופת שימוש ואז המסך לא נידלק ומפסיק לעבוד. התייעצתי עם חברי הפורום באתר מחו"ל וראיתי שיש מספר קבלים שהתנפחו והחלפתם אמורה לתקן את המסך. יש אפילו קיטים מוכנים מראש באתרים מחו"ל לתיקון הספקים של המסכים! לקחתי את הדגמים של הקבלים וקניתי בשד' הר-ציון בת"א את כל 10 הקבלים ועלו לי רק 2…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  10. אהלן, נשרף לי המסך IIyama VisionMaster 413 Pro. המסך הזה היה מסך מעולה למי שמכיר את הדגם. נכון לעכשיו אני עם ה SAMSUNG 730B 17' ואני לא מרוצה ממנו בלשון המאטה. כמה חסרונות : 1. הוא מואר לא בצורה אחידה (בצדדים נראה חום יותר) 2. מעייף לי את העיניים. 3. הצבע הלבן של המסך מציק בעיין. (איך לעזאזל אתם שורדים עם המסכים הדקים האלה ?!?!) עברתי קצת בחנויות וראיתי את הסמסונג 2253 המהולל בפורום ולא אהבתי אותו. לכן הבנתי שכנראה פאנל TN זה לא בשבילי. (הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע) האם ניתן להשיג מסך LCD טוב בימינו בגודל 19 אינץ' במחיר 1500 שח ושלא יציק לי בעיין ?! אשמח לשמוע המלצות...

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  11. שלום לכולם לפני כ-3 שבועות התפרסמה במדור ביקורות כתבה על ה אזוס 221C היה לי LG1900R לפני ונמכר העניין הוא שכבר שבועיים וחצי אין את המסך לאף חנות באייבורי אמרו לי שהם לא מביאים אותו יותר במור לוי הוא מקוטלג כפריט חסר.מה שאומר שלא ידוע מתי מביאים אותו ןממש נמאס לי.רציץי המלצה על מסך טוב 22 אינץ עד 1700 שקל שיהיה טוב גם למשחקים בתודה מראש. מה ללכת על זה וזהו? SyncMaster 226BWוSamsung ואיך האזוס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598360 או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by lader,

מה שרשום בכותרת ועדיף רחב. השימוש הוא משחקים בעיקר. האם אפשר למצוא משו טוב בתקציב שלי או ש CRT יהיה יותר איכותי? ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by asael23,

יש לי DVD עם חיבור HDMI והייתי רוצה לקנות מסך מחשב עם חיבור HDMI השאלה שלי על איזה מסך אתם ממליצים לי אני לא צריך יותר מ "19 ואיכות סבירה.

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  14. לקראת הסגר הממשמש ובא, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לעבודה מהבית. יש לי קרדיט בהייטקזון לרכישה של מסכים. כרגע מתלבט בין שלושת אלה: Samsung 27'' IPS דגם F27T450FQM: https://www.bug.co.il/brand/samsung/f27t450fqm LG "29 IPS UWHD דגם 29WN600-W: https://www.bug.co.il/brand/lg/29wn600/w/29 סמסומג קעור 27" דגם דגם C27R500FHM: https://www.lastprice.co.il/p/49188887/מסך-מחשב-קעור-'27-Samsung/Samsung-C27R500FHM מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by lazy,

שלום. אני מעוניינת לקנות לאחותי מסך LCD. השימוש העיקרי שלה יהיה יותר קריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. כרטיס המסך שלה הוא פשוט. עד כמה שזכור לי משהו on board. אני רוצה לקנות מסך שלא יעייף לה את העיניים ויהיה איכותי ברמת המחיר (עד 1500 ש"ח). לבינתיים, המסכים שהכי נראים לי הם אלה שכתבתי בנושא. הסמסונג הוא 20 אינץ' וה LG הוא 19 אינץ'. האם למישהו יש נסיון איתם או יכול להמליץ על אחד מהם או אפילו על מסך אחר שיתאים לדרישות שלה? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by miz,

אמר לי חבר שאין שום דבר שתומך בזה, מפני שהמדיה תומכת עד 1920x1080 אם כן האם יש תועלת ברוזלוציה יותר גבוהה מ 1920x1080 ?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  17. Started by Oranili,

DELL U2311H או את ה2209WA שמעתי שהU2311H לא מוצלח כמו ה2209WA... יש זליגות אור... וזמן תגובה יותר איטי

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by redead,

לפי מה שהבנתי הוא אמור לתמוך בFULL HD נכון?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by Chura,

יש לי את המסך מסך מדהים ביופיו וחיצוניותו... אבל יש לי בעיה קטנה בצפיה בסרטים דרך BSPlayer, אולי נגנים אחרים אבל לא ניסית המסך מחובר דרך VGA לכרטיס מסך מובנה בלוח GA-8I945GMF של גיגהבייט אז ככה, כל פעם שאני לוחץ פעמיים בכדי להגדיל את התמונה למסך מלא, נוצר לי למטה פס של ס"מ או שנתיים של קישקושים בצבע ירוק, כמו אסקי כזה.... אחרי הקטנה והגדלה פעם או פעמיים זה מסתדר.... למישהו יש מושג ?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by yonik,

צריך המלצה למסך נורמלי עד 1500,לא משחק יותר מדי,משו עמיד ואם אפשר מעוצב נחמד

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  21. יצרניות הציוד ההיקפי הפופולרית מאמצת את טכנולוגיות מבית סמסונג בכדי לצלול אל תוך שוק חדש - ושני הדגמים הראשונים שכבר זמינים לרכישה בארץ נשמעים כמו דיל לא רע בכלל לכתבה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by yo-c24,

היי,אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה דגם עדיף הew עולה כ840 ומשום מה ה2233 שהוא יותר חדש עולה 790.... יש עליו איזה שהן ביקורות? כי את הEW אני די מכיר. מי עדיף? תודה!

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  23. עד היום אני משתמש ב ViewSonic VP930 שקניתי בגלל ההמלצות עליו כמסך טוב לגרפיקה (עריכת תמונות דיוק בצבעים) בעיקר. אני מרוצה ממנו אך אני מעוניין בעוד מסך. שימושיי העיקריים הם: עריכת צילומים (צפייה, עיבוד), צפיה בסרטים, גלישה ברשת ועבודה על אפליקציות מישרדיות. היות וה VP930 כבר לא מיוצר אני מחפש מסך טוב אחר. אני מתלבט בין המסכים הבאים: HP LP2065 - מסך ישן יחסית 20" פנל S-IPS. יחס4:3 DELL 2007FP - מסך 20" פנל S-IPS יקר יותר מהמחיר המקסימלי אבל אולי אשקול לקנותו אם יצדיק את המחיר. נדמה לי שיצא מהיצור ניתן עדיין להשיג בודדים? יחס 4:3 DELL 2209WA - מסך 22" חדש בעל פנל e-IPS ככלל הבנתי שמדובר במסך טוב עדיין יש לו מספר חסרונות (חוסר יכולת מיפוי 1:1). יחס 16:10 השאלות שלי הן: איזה…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  24. שלום, מחפש מסך מחשב בגודל בין 22 אינץ' לבין 24 אינץ'. תקציב עד 800 ש"ח. למטרות משחקים, תיכנות, סרטים. חשוב לי מוצר אמין ולא אחד מאיכות זולה שמתקלקל מהר. מעדיף אפילו לחרוג קצת מהתקציב בשביל זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים