מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
הגענו להבנה ששלושת המסכים אלה הם המובילים במסגרת התקציב עד (2000)ש"ח. ל22"אינטש אבל מה הכי מומלץ??? LG L226WTQ"22 Dell E228WFP"22 Samsung 226BW"22 ממש תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2000 שקל לגיימינג, הקנייה תתבצע באילת הכרטיס מסך הוא 1070/1080 עדיין לא סגור, שהמסך יפיק את המירב מהכרטיס מסך * מבקש גודל בין "23-24 * מוכן לחרוג בעד 500 שקל אם יש שיפור משמעותי תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני החלטתי ללכת על הסמסונג 730B (עשיתי בשכל?). כשהסתכלתי, ראיתי פתאום דגם דומה, 731B, שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה- 730B. לספק שלי אין את הדגם הזה, ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים. מישהו מבין? תודה, ושנה טובה.. יונתן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם צריך להגדיר את המסך להגדרות מומלצות , המסך על 60 מגה הרץ המינימום שלו והמקסימום זה 75 האם כדאי לשנות? ומה לגבי הבהירות?כמה אחוזים? כל טיפים לגבי המסך הזה יעזרו לי ויתקבלו בברכה, תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך עד 800 שקלים אני לא ממש מבין במסכים אז אני צריך הצעות התאמה: אני רואה הרבה סרטים וגם גולש הרבה אני לא משחק הרבה הגודל של המסך 20 אינץ' (גמיש)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בין מסך LCD של NU L-922A ובין AOC ........ מה עדיף? תודה ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אוקי אז אני צריך מסך 22 ואני רוצה שהוא יהיה בעל פאנל tn מכיוון שאני לא עומד לשלם 65-70 % יותר על מסך שהיתרון שלו זה זויות צפיה (יש לי lg ישן 17 אינץ ואני מסתדר מצויין עם הזויות) וחוץ מזה אני עומד לקנות גם xbox אז אני לא יכל להסתפק ביציאה אחת. אני צריך המלצה למסך tn עם איכות התצוגה הטובה ביותר ושיהיו לו לפחות 2 יציאות (עדיפות לhdmi אבל לא חייב) תודה ולילה טוב.
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אז ראיתי שעכשיו יש יותר מבחר של דגמים מה שהקשה עלי לבחור מסך בעקרון אני מחפש מסך עד ה 1000 ש"ח בגודל 22 אינץ' ומעלה, full hd ופאנל IPS וראיתי של- DELL יש המון דגמים ולכן קשה לי לבחור אשמח להמלצה על דגם איכותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה להבין יותר לעומק את המסך הזה מה מייחד אותו ממסיכם אחרים חוץ מזה שהוא IPS מה יש בוא שהוא מיוחד ומסך טוב ומה זה SRGB וכל הדברים האלה ... והאם זה שווה להשקיע 1000 שקל יותר עליו מ U2311H ?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע איך קוראים למכשיר כזה. יש לי נייד ונייח ומסך אחד. אני רוצה לקנות מכשיר שאליו אני מחבר 2 כבלים של VGA שמגיעים משני המחשבים ומהמכשיר אני מחבר כבל VGA אחד למסך. ובעזרת כפתורים לעבור ממחשב לנייד ולהפך. איפה אפשר לקנות כזה דבר והאם זה יקר? עריכה: מצאתי 2 מוצרים. מה שמציק לי זה ההבדל בין המחירים. אחד עולה 60 שקל, השני עולה 500. מה הסיבה? http://www.topcinema.co.il/products/173439 http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=344
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ בתקציב של עד 1800 שקל מסך FULL HD עם כניסות DVI וHDMI מקסימום 5MS, מינימום 10.000 ניגודיות המסך למשחקים ולצפיית סרטים תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב HTPC, שמחובר למקרן. דרך המקרן אני רואה את הסרטים וכל השאר. אני רוצה לחבר למחשב הזה גם מסך רגיל, לצרכי עבודה בוורד, גלישה וכד' (כדי שלא אצטרך להדליק את המקרן בשביל דברים כאלה). לכן, אני מחפש מסך 19'' בלבד. הבעיה - יש לי מדף צר יחסית שעליו צריכים להיות המסך והמקלדת. כלומר - המסך צריך לתפוס "שטח שולחן" מינימלי (רגלית מתאימה, או אפילו אופציה לחיבור לקיר). מכיוון שהמסך יהיה במיקום בולט בבית, חשוב לי גם שהוא יראה טוב. התקציב גמיש, אם כי נראה לי שלשימושים של וורד וגלישה פה ושם, לא צריך משהו יקר במיוחד (לא שאני מבקש מוצר נחות). האם יש המלצה למסך שיתאים לי? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי LCD 32". שמתי לב שכשמחברים את הטלויזיה למחשב יש תופעה של tearing בסרטים(פסים לאורך כל המסך בסיטואציות מהירות - קריעות). הטלויזיה על קצב רענון של 75(הייתה גם 60) ומחוברת בכבל VGA. יש דרך לפתור את התופעה (כדוגמת vertical sync) כשמדובר בסרטים?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
LCD, רזולוציה של 1200*1920, זמן תגובה מהיר, לסרטים ותוכנות גרפיקה. והאם מישהו שמע חוות דעת על VX2245wm של viewsonic (למרות שהוא לא 1200*1920)
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הCHIMEI עולה 1340 ש"ח ויש לו זוית צפיה של 170 מעלות, לעומת הDELL שעולה 1460 ויש לו זוית צפיה של 160 מעלות. מה עדיף ? ועוד משהו, כמה עולה הדל הזה בנקסטופ והאם אני יכול לקנות משם לבד (משהו עם HWZONE, לא זוכר....) ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי אתמול מחשב מKSP ויש לי כרגע מסך של סמסונג דגם: SyncMaster 203B גודל:20 יש לי אפשרות לקבל 5% הנחה על כל מסך מהחנות ואני רוצה לקנות מסך שיספק את התנאים הטובים ביותר למפרט שמצויין פה- http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg הגודל הרצוי הוא 22 ועדיף כמובן בכמה שפחות כסף אבל משהו שיספק אותי הרבה יותר מהדגם הנוכחי שלי (אפשר לתת גם אפשרויות לפי תקציבים נגיד אחד של תקציב 1000, אחד של 1200, אחד של 1400...) *הערה: אם אתם חושבים שיש מסך בגודל 20 שיהיה מאוד איכותי למפרט שלי ויספק אותי יותר מהקיים וזול יותר מה22 אז גם אפשר להביא לפה! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי באנטרנט במכירה של מסך 20" מחברת PRIMEVIEW דגם PV20MT הנתונים שלו נראים טובים, האם יכול להיות שהוא בעל פנל IPS או PVA, או TN? הוא מוצג כ"מסך לגרפיקאים" עם גודל נקודה 0.255MM, וזויות צפיה של 176 מעלות ברזולוציה טבעית של 1600X1200 75HZ, זמן תגובה של 8MS הנה הנתונים PDF, מה אתם אומרים? http://primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf [table][tr][td] Panel Size 20.1" Pixel Pitch 0.255mm(H) X 0.255mm(V) Max Resolution UXGA 1200X1600 Brightness 400cd/m2 (typical) Contrast Ratio 700:1 (typical) Viewing Angle 176º Horizontal/176º Vertical (minimum) Response Time 8 ms Display Color 16.7 M Frequency Analog mode 24 Khz - 80Khz, 50Hz - 75Hz Digital mode 30 Khz - 80Khz, 5…
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך מחשב , והספק שלי הציע לי לרכוש מסך 22" מסוג KTC , זהו מסך המשמש גם כטלויזיה לכל דבר. המחיר 1800 +- ש"ח. מה דעתכם ? באם לא מומלץ , איזה מסך 22 " הכי מומלץ לקחת ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה כדאי 19 ? או 22 ? האם צריך 16*9 ? מהם השיקולים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה דעת הציבור על המסך הזה. http://skypc.co.il/pl_product~931BF~9~0.htm הוא תומך HD ושווה למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אז ככה רכשתי מסך "32 FULL HD של חברת נו-ניים בשם BAYERE מסך חביב לחלוטין ובמחיר דיי זול בכל מקרה אני חיברתי את המחשב למסך (הכ.מסך - 8800GTS 320MB) והוא מראה תמיכה רק עד 1360X768 ולפי החוברת מידע שהגיעה עם המסך בישביל להגיעה לרזולצייה FHD צריך WUXGA עכשיו השאלה בעצם היא מה זה אומר WUGA כבל VGA איכותי יותר? או אולי יש בעצם כבל בשם WUXGA? או שזה חלק הגדרתי באחד מהרכיבים?.. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של lg מדגם flatron f700b חיברתי אותו לכרטיס המסך גיפורס 6200 בחיבור vga הדלקתי ורואים ירוק חשוב לצין שכרטיס המסך מחובר גם לטלוויזיה ושם רואים תקין וגם ריסט להגדרות המסך לא עזרו. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שתי המסכים הנ"ל?(אהבתי את העיצוב של ה1900)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-