עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by levimadman,

L206WTQ זה הדגם. עכשיו, אני חדש מאוד בקניית מסכים בכלל ומסכי LCD בפרט.. כך שאין לי ידע נרחב בנושא. אני יודע שלמסך יש קצב תגובה של 2MS המסך הוא מסך רחב(אני אשמח אם תתנו חוות דעת על מסך רחב גם ככלל משום שלא יצא לי לעבוד איתו). המחיר שלו -1650 שקל.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה בצבעים של המסך... הם לא הצבעים המקוריים...(אני יכול לראות כשאני מדפיס או משתמש במחשב אחר....) העברתי תמונה למחשב עם הצבעים אדום ירוק כחול למחשב והשוותי למחשב אחר ואפשר לראות שזה לא אותו הדבר.... המחשב הוא R60e של לנובו (מדובר על המסך שבא מובנה עם המחשב...) אני יודע שאני יכול לשנות את הצבעים דרך אנטל גרפיק מדיה אקסלרייטור אבל אין לי מושג איך... זה מסובך מידי... יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה לבד? או לפחות מדריך כלשהו? אם לא אז אפשר הסבר של מה כל אחד מהפונקציות בתוכנה עושה? (גאמה, ניגודיות?) תודה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי תוכנה שהויזואל שלה מגיע עם חלון בגודל קבוע שלא ניתנת לכיונון לדוגמא גודל 37*30 שזה גודל של מסך 19 שאיתו עבדתי לאחרונה קניתי מסך 24 והעברתי את הכבל מחשב מהמסך 19 ל24 והתוכנה נשארה באותו גודל של מסך 19במסך ה24 ונשאר לי מקום בשולחן עבודה מעבר לתוכנה לפתוח עוד חלונות ואז כשכיבתי את המחשב ופתחתי מחדש ופתחתי את התוכנה התוכנה נמרחה לי על כל המסך 24 ולא נשאר לי מקום לעבוד במקביל לתוכנה עם עוד חלונות ( ולא יוצא לי שום תועלת מהמסך 24 ) מצאתי צורה פרימטיבית לעקוף את הבעיה אני משנה את הרזלוציה של המסך לרזלוציה של מסך 19 ואז פותח את התוכנה ואז משנה את הרזולוציה למסך 24 ואז יוצא לי התוכנה בגודל של מסך 19 ורזלוציה של מסך 24 אודה למי שיוכל לתת לי פיתרון יותר טוב לבעיה ? …

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by RonCohen,

בהתחלה רציתי לקנות את הU2711 של דל אבל עקב בעיית תקציב אז ירדתי ממנו והחלטתי לבדוק עוד אפשרויות אבל אני לא מוצא שום מסך טוב בסביבות ה26-27 אינצ' שעולה עד 2300 שקל למשחקים זה או זה או לקנות 3 מסכים אבל זה יצרוך תקציב בסביבות 5000 כולל כרטיסי מסך שיעמדו בשלוש מסכים...

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by pushok25,

שלום לכולם רכשתי את המסך לאחר תגובות עליו בפורום ובמקומות אחרים בגלל הפאנל pva שלו ולמען האמת דיי התאכזבתי כשהבאתי אותו הביתה... ראיתי כמה מסכים שאיכות התמונה לא נופלת ממנו ועולים פחות... אני שוקל להחזיר אותו וללכת על benq או asus. רציתי להתיעץ בקשר למסך הזה... בחנות הכל עבד מצויין (התקנתי אותו והטקסט היה בסדר אפילו בלי magic tune) אך בבית הטקסט נראה מרוח והצבעים לא כאלה יפים כמו בחנות. האם התקנת התוכנה במחשב שלי יכולה לעזור ? (כרטיס מסך שלי בלי חיבור dvi) או שרק קניית כרטיס עם dvi תפתור את הבעיה ? אני לא ראיתי איך היה מחובר המסך בחנות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by eldad82,

יש לי samsung synmaster 226bw אם אני יושב מול המחשב כשעה הראש מתחיל לכאוב לי ניסיתי להעלות refresh rate אפילו באובדן רזולוציה אבל במסך עצמו ה refresh לא משתנה ונשאר על 60 ניסיתי להתקין מחדש דרייברים כלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך 8800gts 6400 אני עם xp ועובד על הרזולוציה הטבעית (1680X1050 ) מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המסך ...? נ.ב. אני לובש משקפיים ואני עובד מול מחשבים כבר שנים ואף פעם לא היה לי בעיה כזו ... יכול להיות שהמסך עצמו פגום ?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה דקה לחדרי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין lcd ופלזמה. השימושים העיקריים הם לצפייה בכבלים ומידיי פעם סרטים בדיוידי. חשוב שהטלוויזיה תתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (hd) . חשוב שלא יהיו רמקולים בצידי הטלויזיה (אי מקום), ושהאיכות שלה תהיה טובה. הטלוויזיה כנראה תחובר למחשב htpc מתישהו, מכיוון שהיא מיועדת לחדר קטן, מרחק הצפייה יהיה בין 2.30 ל-2 וחצי מטרים. התקציב הוא בערך 7000 ש"ח, יש אפשרות לחרוג (בגדר הסביר). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by Clint Eastwood,

כן אכן בקשה מוזרה אבל מה לעשות צריך לשבור את הראש עם זה המחיר גמיש מאוד... ראיתי המון ביקורות על הDell E-IPS או משהו כזה והבנתי שהוא מאוד מומלץ. השאלה היא אם הוא ממש wide? אין בימינו יותר מסכים מרובעים (בודדים...) אבל לצורך השוואה שתבינו את כוונתי: מסכי לאפטופים הם דוגמא מצויינת- יש את המחשבים העסקיים שהם 15.4 והם פחות רחבים ויש את הביתיים שמגיעים לרוב 15.6 שהם יותר רחבים אשמח לקבל חוות דעת לגבי מסכים כאלו! תודה רבה

9. ל"ט אני מנסה להתקין את המסך 931BW במחשב אחר מכיוון שאני עברתי לדל 22 הערב.. הבעיה שאין לי את הדיסק שלו וכשהורדתי את הדרייבר והתקנתי זה עשה שגיאה ומצד שני כתב שזה הותקן אני רוצה לבחור ברזולוציה הנורמלית למסך הזה 1440-900 אבל אין לי אופציה כזו.. עריכה: התקנתי את הדרייבר של NVIDIA והוא אפילו לא מופיע לי כדי שאני אוכל לסדר דרכו אני לא יודע מה לעשות ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by psycho killer,

מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1107&CatCode=398 שווה לקנות? והאם החברה הזאת AOC טובה ?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  11. ראיתי מטליות כאלה זולות באופיס דיפו ואני סקפטי האם הם באמת מספיק עדינות. כעקרון יש לי מטליות מיקרו פייבר אבל היא לא מורידה כתמים ואני מנסה למצוא פיתרונות אחרים.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by msrotter,

שלום לכולם, הזמנתי כבר מחשב חדש ורציתי גם לקנות מסך LCD חדש אבל עדיין יש לי התלבטויות לגבי מסכי LCD. תוכלו בבקשה לעזור לי? כרגע הבחירה היחידה שיש לי הוא ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI פה אפשר למצוא קצת פרטים על המסך http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 יש לכם מסך אחר אם ביצועים יותר טובים ביחס למחיר של הAsus?? והאם יש מסכי LCD 22 אינץ שתומכים ב 1080P??? אגב המחיר הממוצע הוא 1400.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by ranzorz1,

היי אני מחפש מסך לשימוש ב PS3 בלבד. האם לקנות טלוויזיה, או מסך מחשב? הבעיה שלי היא שיש לי פה מסך שעבד עם הממשק של ה PS3 כשכוון ל 1080i, אבל משחקים עולים אוטומטית ב 720p ולכן לא יכלתי לשחק בהם. אני חושב שמסך מחשב יהיה פתרון יותר זול מטלוויזיה (אני גם מדבר על 19-22" - לחדר עבודה, לא לסלון) ולכן אני רוצה ללכת לכיוון של מסך מחשב. איך אפשר לדעת אם מסך מחשב תומך ב 720p? במפרטים כתובה רק הרזולוציה, לדוגמא מסך שמצאתי במחיר זול: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/everyday/LS22C300BSV/XY-spec כתוב רק 1080x1920, שאני יודע שזה FHD אבל מה עם 720p? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by elixvx,

היי, יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנוגע לאנשים שמחברים 3 מסכים ויותר למחשב על מנת להשתמש בהם כ"מסך גדול אחד" (כדוגמת הבחור פה שרכב שלושה מסכי DELL 24 אינץ') השאלה שלי היא בעצם למה? מה ההיתרונות של זה?. לא הרבה יותר פשוט וזול לקנות מסך אחד גדול ולחבר אליו את המחשב?. (נגיד LCD 40 אינץ' או יותר) יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט לא?. סתם נושא מעניין. ואם כבר אז יש לי עוד שאלה קטנה. אצלי המחשב מחובר ל2 צגים. אחד דל 23 אינץ' שרכשתי אתמול ברזלוציה FHD ושני טלויזיה של סמסונג 43 אינץ' שהיא HDR. עכשו כל פעם שאני "מרחיב"את התצוגה ל2 הצגים ואח"כ מחזיר בחזרה לאחד מהם כל האיקוניים בשולחן עבודה מתבלגנים לי, שזה נורא מעצבן. יש משהו לעשות בעניין הזה?.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by miim17,

משיהוא רכש? יש איפשהוא לראות אותו בחנות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by liav12,

היי, שמתי לב לזה שמסכי LCD בדרך כלל מוציאים קצת ריח של פלסטיק כזה מלמעלה שכנראה נובע מהחום של המסך (והיות ושלי לא היחיד הבנתי שזה בסדר), אך שמתי לב שכשאני נוגע במסך, החלק האמצעי והתחתון חמים כזה אך החלק העליון ממש חם (שצמוד לפלסטיק וכולל הפלסטיק!) כאילו לגעת בליבה של כרטיס מסך שעובד ללא מאמץ! רציתי לדעת האם הדבר תקין, אם לא אממש אחריות לפני שהמסך ידפק בעוד חודש חודשיים (המסך כולה בן 7 חודש) תודה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. מעוניין במסך שגם ישמש למשחקים (שוטרים, ספורט) וגם אוכל לראות בו טלויזיה (לא חובה שיהיה עליו טונר בילט אין, מקסימום אוסיף כרטיס למחשב) חשוב האיכות- יש לי כיום מסך CRT 19" Hitachi עם גודל נקודה 0.21 איכותי ביותר שמשמש אותי כבר לא מעט שנים- אני יודע שב LCD אני צריך להתפשר על איכות ולא ניתן למצוא מסך באיכות הזו בגדלים של 28" ומעלה אבל בכל זאת אני לא רוצה לרדת הרבה באיכות. שיהיה ניתן לתליה על הקיר (כולם כאלה?) לגבי המחיר בשביל משהו ממש טוב אין לי בעיה גם לחרוג מהתקציב שציינתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Nadab,

שלום! קניתי לאחרונה את ה dell ultrasharp u2412m אבל אין לי מושג איך לדעת אם הצבעים נאמנים למקור אין לי ידע או נסיון בכיול מסכים וחשוב לי שיהייה דיוק בצבעים ככל האפשר. אני עדין יכול להחזיר את המסך ולקחת dell אחר כמו u2713hm או u2413 אני צריך פשוט מסך שיהייה מכוייל מהחברה כך שאני יוכל לעבוד ישר והצבעים יהיו נאמנים למקור אם יש אפשרות כזו. אשמח להמלצות תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Bug2000,

אהלן, לפני שבועיים הגיע המסך אליי . בהתחלה לא היתי בטוח אבל עכשיו אני בטוח שיש זליגת אור דיי רצינית גם בתחתית המסך וגם למעלה. האם זאת תופעה רגילה למסך או שמשהו פגום בו ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. אחרי הרבה חיפושים, מצאתי דגם (בעצם שני דגמים) שמצאו חן בעיני: LG 1972H שבמבחן השווה יצא מתאים עבור גיימרים: http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/19inch-11_19.html#sect0 הבעיה היא שמצאתי שני דגמים בעלי שם כמעט זהה ונתונים זהים (לפחות על הנייר) ואפילו זולים יחסית (סביבות ה1100 ש"ח). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706939 - L1972HR http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694986 - L1972H מישהו יודע מה ההבדל בין שני הדגמים? באיזה כדאי לבחור? ואם יש המלצה למסך מתאים יותר למשחקים ושימושים כלליים (אינטרנט, סרטים, Office) בסביבות המחיר שציינתי?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by slavazh,

שלום לכולם, מסך הCRT הישן שלי הודיעה לי שהוא הולך למות עוד מעט ולא נשאר לו הרבה זמן ולכן התחלתי לחפש מסך חדש. לבסוף נעצרתי על 24 של דל. התקציב שהוקצב הוא 2600-3000 שקל. במקביל ראיתי שמחירי טלוויזיות 32 הוא גם בתחום התקציב שלי. השאלה היא האם לקחת נגיד את סמסונג 450 או 550 כמסך מחשב\ טלוויזיה. השימושים שלי במחשב הם אופיס, עיבוד תמונה (לא סטודיו אלא צילום חובבני), וסרטים הסיכוי למשחקים קלוש ביותר. מרחק הישיבה המקסימלי לצורך אפליקציות מחשב הוא כמטר אחד, מה אתם אומרים? האם יש פה מישהו שמשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב עיקרי ויכול להעיד?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מסך 27" (של דל) מסדרת U בתקציב לא מוגדר - אלא אם יש מסך אחר מצוין במחיר זול יותר והכי חשוב עם אותה רמת אחריות (אני מאוד מרוצה מהאחריות של דל ומוכן לשלם עליה). כרגע אני עובד עם U2415 (ראשי) ו U2413 (צידי) שמחוברים לעמדת עגינה של מחשב נייד. אני רוצה להחליף אחד מהם (כנראה את ה U2413) במסך יותר גדול שיהיה הראשי. השימושים העיקריים הם כתיבת קוד וכתיבת/קריאת מאמרים ומידי פעם צפיה בסרטים. כיוון שאני עובד כ12 שעות ביום מול המסכים חשוב שהכתב יהיה ברור, נוח וחד באופן מיוחד. כרגע המסך במרחק של כ 70 ס"מ מהעיניים ויש אפשרות להרחיק את המסך ב 10 ס"מ נוספים. במידה וזה רלוונטי המסכים מחוברים לזרועות מתכווננות. כרגע ראיתי את אילו ואשמח …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by FresH-MeaT,

טוב קיצר אתמול קיבלתי את המסך כולי מבסוט... המסך עובד ניפלא... ממש הצבעים הכל ממש יפה היתקנתי את התוכנות שמגיעות עם המסך אחרי זה עשיתי רסטרט ומאז כל הבעיות דבר ראשון עיבדתי את כל הצבע אבל מחקתי תוכנה אחת לא זוכר מה השם שלה והצבע חזר הוא היה דהוי מגעיל כזה והתוכנה השניה שהיא MAGIC TUNE ניסיתי למחוק גם אותה אבל היא לא נותנת לי למחוק כי אומר לי שחסר איזה CAB קובץ וגם להפעיל אותה היא לא נותנת היא כל הזמן מבקשת להפעיל מחדש את המחשב עכשיו הבעיה שנישארה לי זה שכל האייקונים וכל הכתב נעשה כזה גדול ומציק כאילו שזה לא עומד על 1680על 1050 למרות שבדקתי וזה כן עומד על הרזולוציה הזאת מה אפשר לעשות? מבאס

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by gstation,

בהמשך לחיפוש הבלתי פוסק שלי אחר מסך איכותי למשחקים, נתקלתי בדגם של HP: HP w2448hc‎. לא ברור לי איזה סוג פנאל זה, אבל הוא כנראה TN (אשמח לשמוע מקור מהיימן שיודע האם כך הדבר). אם כך הדבר, הריי שביחס לTN אחרים שראיתי, הוא מציג תמונה טובה יותר, מה שאולי הופך אותו למועמד מתאים יותר עבורי. אז תהיתי, האם מישהו מכיר ויודע משהו על הצג הזה? ועוד משהו חשוב: חפשתי גם בOFFICE DEPOT וגם בBIG BOX, שאני לא תופס מהן בתור חנויות רציניות, אבל רציתי לראות את המסכים בפעולה. בשתיי החנויות אין בנמצא מסכיי VA וIPS, רק TN, כך שאני לא יכול לראות את ההבדלים. איפה לעזאזל אפשר להשוות בעין את פנאל הTN לאחרים?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.