מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום כשאני רואה סרטים יש לי מאין ריצודים במסך, כאילו הוא נתקע ואמרו לי שבשביל שזה לא יהיה אני צרי להפיל מנגנון שנקרא OverDrive מישהו יכול להסביר לי איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, אני בקרוב קונה מחשב. אמרו לי את המסך הזה: מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD ¤1023 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W2261V וראיתי באשכול של המסכים המומלצים שהוא לא מופיע. לא לקחת? מיועד למשחקים ועריכה גראפית לא שזה קשור ...[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 06:56:35 אני חייב תגובות כי אני קונה מחר מחשב
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך חדש SAMSUNG T220P הוא מחובר בכבל DVI לצורך העיניין. ומידיי פעם הוא מרצד ומופיע מסך שחור לפעמים (מהבהב)... זה קורה שאני פותח חלונות מסויימים נראה לי... זה אולי קשור לכרטיס מסך ? או שזו בעייה במסך ? אולי משהו בהגדרות ? (אין לי מושג מזה) תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן כן אני יכול עכשיו לעשות משפט פיתגורס ולקבל 28 אינטש אבל כולם יודעים שהמסך הוא לא פאנל שישב לי בדיוק מושלם מהשולחן עד המדף שמגביל את הגובה. אז באתי לשאול איזה מסכים יש שנכנסים בגובה הזה , בגלל שהייתי בחו"ל כמה זמן וההורים שלי עברו דירה וזרקו את המחשב הישן עם כל הציוד ההיקפי(מילא היה מסך CRT עם מעמד שבור) כי הוא נשבר או משהו , וכמו כן איזה מחשב יהיה נוח לעבודה עם טקסט (יותר מעשר שעות ביום ננראה לי אני רק קורא בויקפדיה בממוצע בטוח יותר מ10 מאמרים ביום,(לפעמים אני שמה\חיפוש כל היום כשאני רוצה לברר הרבה פרטים על נושא מסויים בד"כ קשור ללימודים ואז יש לי כל הזמן מליון טאבים בטור בדפדפן) וזה לא ממש לוקח לי חלק משמעותי מהזמן) וגם לא קצת כתיבת קוד שאני מקווה לחזור אליה בקרוב …
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך שיחס התמונה שלו הוא 16:9 ניסיתי לפעמים להריץ משחקים שהיחס שלהם הוא 4:3, עם זה לא היתה בעיה, אפשר בהגדרות "הפיסיות" של המסך לעשות את זה WIDE או AUTO וכשזה WIDE זה נמתח ומכסה את כל המסך. אבל כשאני מפעיל משחק שהיחס שלו הוא 16:10 ומותח אותו עם WIDE, זה נמתח רק לרוחב, נשארים עדיין 2 שורות שחורות מלמעלה ומתחת לתמונה.. אתם יודעים איך אפשר למתוח את התמונה גם למטה? אין אפשרות בהגדרות של הכפתורים על המסך למתוח את התמונה חוץ מהאפשרויות "AUTO\WIDE" המסך שלי זה 2333SW של סמסונג(23 אינץ) והכרטיס מסך HD4870
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני תאכלס רוצה לקנות מסך מינמלי לסרטים בFHD לא רוצה השקעה בשמים השאלה היא אם שווה להשקיע במסך הזה גם מבחינת איכות כללית ובעתיד שהוא לא יתקלקל מהר וגם לגבי הרזולוציה הקצת לא רגילה. תודה מראש. LG W2261V 22 Inch 2ms DVI WideScreen Black יש אותו בKSP ב980 ש''ח אתר יצרן http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_w2261v.jhtml#
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכים זולים .. מה הכי טוב בין המסכים האלה? W2042T LG 953BW Samsung W2242T LG מה כדאי לקנות?? איזה מהם הכי עדיף? ואם יש מסך מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח אם תמליצו לי עליו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צוטט מ-ZAP "מסך לא מגיע עם פיבוט למרות האמור באתר היצרן, אלא הוא אופציונלי וכנראה לא מגיע עם הדגם שהגיע לארץ. מי שרוצה את זה עדיף שיקנה את הדגם 2234BW, שאמור להיות דומה למדי למסך הזה חוץ מזה שהוא צורך יותר חשמל. המסך עצמו מספק תמונה בהירה ונעימה. קצב העדכון קצת נמוך אז יש "מריחה" של הטקסט כאשר גוללים אותו, אבל בסה"כ סבבה." יתרונות: שטוח, קל, אחריות ל3 שנים, כפתורים מגניבים, זול יחסית. חסרונות: אין פיבוט או פונקציות ארגונומיות אחרות (בניגוד למה שמצויין בזאפ).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם כדאי מבחינת איכות לעבוד עם מסך כזה מול מחשב (עם כרטיס מסך GTX 295, לא איזה דרעק שלא יסחוב אותו)? או שיש בעצם הבדל בין מסכים שיועדו להיות מסכי מחשב מול מסך כזה שאמור להיות טלויזיה יותר... אני בכוונה מכוון לכיוון הFULL HD ולא לREADY בגלל הרזולוציה. שאלת הכדאיות היא מבחינת חוויה ואיכות בלבד, לא אם מתשלם או לא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000-1400 ש"ח אני רוצה שהוא ישמש לי לגיימינג שיהיה לו ניגודיות גבוה שיראו טוב במשחקים :] תייעצו לי איזה מסכים כדי לי בבקשה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, היום התפרסמה מודעה של סופרסל על מכירת מסך סמסןנג 20 5 MS 1:15000 האם כדאי לרכוש ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך אל סי די 17 אינץ מבית מאג 765 S מודל 780 יש לי בעייה עם כבל וגה 15 פינים שמתחבר לכרטיס המסך נשברו לי כמה פינים ולא ניתן לחבר לכרטיס המסך בבדיקה בחברת אמטל יבואנית מוצרי מאג החלפת כבל 200 שח המחיר מאוד יקר אולי כאן תוכלו תוכלו להפנות אותי למקום אחר שיעלה יותר זול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
צהריים טובים קניתי את המסך הזה סה"כ מרוצה אבל כשאני צופה בסרטים יש מריחות מטורפות וגוסטינג . למישהו יש מושג איך אני נפתר מהתופעה הזו? וגם איך אני מפעיל את הOVER במסך הזה. תודה אוהד
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה SONY SDM-HX93. מסך בעל איכויות יוצאות דופן: כתב (אינטרנט, מסמכים - הכי חשוב), תמונות. סרטים ומשחקים פחות חשובים אבל גם הם נראים לדעתי טוב מאד. אני רוצה לעלות בגודל וברזולוציה. האם DELL 2709' נותן את אותה האיכות (או יותר) רק ברזולוציה ובגודל גדול יותר? המלצות למסך אחר בתחום הכספי הנ"ל. אפשרויות נוספות מבחינתי: 1. DELL 2209WA (מעדיף בגלל עלות כספית נמוכה משמעותית) - האם מספיק טוב? 2. DELL 2408WFP. צפיתי בו ליד ה 27, ה 27 נראה הרבה יותר חד וברור (ה 24 נראה חיוור משהו).
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
??? והאים יש הבדל בין T240 ל T260 חוץ מהגודל?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רכשנו טלוויזיה LED השבוע, SMARTV של PILOT אם זה משנה והיה פיקסל שרוף במסך שהיה נראה קצת ירקרק בעיקר על גבי תצוגה שחורה. עברו איזה שלושה ימים ולפתע הפיקסל השרוף נעלם לו מעל לפני השטח וכעת הכל נראה תקין. ניסיתי לחפש מידע על פיקסלים שרופים שנעלו אך ללא הצלחה. הטכנאי כבר בדרך (אמור להגיע עוד איזה יומיים) האם לבטל או מה ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
.שלום, הבנתי שבכרטיסי מסך חזקים כמו V-SYNC GTX 980 עשוי לגרום לstuttering וG-SYNC אמור לפתור בעיה זו השאלה שלי היא כזו האם כדאי לי לחכות להוזלת הטכנולוגיה ולדבוק בbenq t2200HD שלי לעת עתה או שבBENQ 2200HD בעיה זו תהייה מוחשית עם מחשב גיימינג חזק ועליי להחליפו? בנוסף קראתי שלT2200HD יש צבעים לא טובים האם גם זו סיבה להחליף אותו (אם יש בכלל סיבה) תודה רבה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי כרגע מסך 22 אינץ של LG אני רוצה להחליף אותו בזוג מסכים חדש. השימוש למסכים הוא בעיקר משחקים ועבודה עם המחשב. (עם זה עוזר כרטיס מסך של GIGABYTE R9 290OC) גודל של המסכים רצוי 23.6 או יותר תקציב שניים ביחד עד 2000 שקל (זה כולל חריגה) אפשרי מחו"ל אם זה יוזיל את המחיר + משלוח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבודה מעוניינים לקנות לי מסך 24" כאשר בבית אני עובד עם 2 מסכים של 27". רוב העבודה שלי היא כתיבת מאמרים ב-Latex, גלישה ומעט כתיבת קוד. האם לדעתכם כדאי לי ללכת על מסך 16:10 או 16:9? מה ימקסם עבורי את משטח העבודה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מעל 22 אינץ' עד 1100 שקל , השימושים הם יותר סרטים וקצת גיימינג אני קונה באילת לבנתיים אני נעול עליו http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12719
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD NU 19 דגם : L921G משהו במסך מאוד מוזר אני יודע שמסכים יקרים עובדים על 100HZ ויותר והמסך שלי היה על 60HZ וראיתי שרשום בווינדוס שאפשר לעלות אותו עד 120HZ שהעלתי אותו ל 120 הייתי בטוח שהמסך יתכבה אבל לא המסך נמצא כרגע על 120HZ איך זה יכול להיות ? אולי זה באג במערכת ההפעלה ? הכרטיס מסך מובנה ATI X1150
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בסביבות ה1000 ש"ח. הוא מיועד בעיקר לאדם העובד עבודה ממושכת מול מחשב בקריאת וכתיבת מסמכים, תכנות וקצת סרטונים אונליין. הייתי רוצה לקבל את הגודל המקסימלי האפשרי של מסך איכותי בתקציב הזה. מבדיקה קצרה ראיתי שיש מסכים של DELL בגודל 23.8'' סביב ה-1K ואילו 24'' סביב ה1.4K. עד כמה ההבדל בגודל מורגש? איך DELL? אשמח ל-2\3 אלטרנטיבות איכותיות. חשוב שיהיה כבל DVI, מתחבר לכרטיס די ישן. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבצע חג - BENQ 24'' GL2460 2M [TABLE=class: cms_table, width: 558] [TR] [TD]2MS[/TD] [TD=align: right]זמן תגובה[/TD] [/TR] [TR] [TD]60Hz[/TD] [TD=align: right]קצב רענון[/TD] [/TR] [TR] [TD]FullHD 1920x1080[/TD] [TD=align: right]רזולוציה[/TD] [/TR] [TR] [TD]1:1000[/TD] [TD=align: right]ניגודיות[/TD] [/TR] [TR] [TD]TN[/TD] [TD=align: right]סוג צג[/TD] [/TR] [TR] [TD]VGA, DVI[/TD] [TD=align: right]חיבורים [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-