מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כיצד גורמים למסך להתהפך אוטומטית כאשר אני מסובב אותו? אני תחת VISTA x64 עם כ.מסך 8800 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
ורצוי עם רזולוציה של HD Full. אם אין אני אסתפק גם ב 22" שניתן לסובב אותו ברזולוציה גבוהה.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, בעקרון קניתי לא מזמן את ה-U2311H ויש לי שני פיקסלים שרופים. עד כמה נדיר לקבל פיקסלים שרופים במסך הזה, ומה הסיכוי אם אני אקבל אחד חדש לקבל פיקסלים שרופים שוב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה מסך 22" אני מחפש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני יוכל לבדוק אצלו יש תוכנה מומלצת אשמח לקבל הפניה להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הוא ישמש לצפייה בסרטים משחקים אינטרנט ומסמכים בהתחלה חשבתי ללכת על הסמסונג 226BW אבל הבנתי שהפאנל TN שלו לא יבוא בטוב עם הסרטים וגם הזווית צפייה לא הכי טובה.. אז הוספתי 1000 שקל לתקציב לראות אם אולי יש משהו מומלץ אחר... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אחרי חיפוש קצר מצאתי את הטלוויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL הטלוויזיה תשמש בתור מסך מחשב למטרת משחקים (כבדים), סרטים ב-FULL HD, ושימושי מחשב כלליים. אז האם הטלוויזיה הנ"ל עונה על הצרכים האלו? ואם לא אפשר בבקשה המלצה לאחת כזאת בטווח המחירים 3-4K? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 20:23:27 מישהו ??? משהו :s05: טוב 75 צפיות ואף תגובה, כנראה שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי.. אז ככה, מהסתכלות בפורומים ראיתי שיש מה שנקרא "מוצרי מדבקה" או טלוויזיות "גנריות" שלא כדאי לקנות, אז שאלתי היא איך יודעים שסוג מסויים או טלוויזיה מסויימת היא כזאת?? והאם יש משהו נוסף חוץ מהרזולוציה, זמן תגובה (ms) ויחס ניגודיות שצריך לשים לב אליו לפני שקונים (מ…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
טוב אחרי בערך חודש~ של שימוש במסך E197FP לא היו בעיות כלשהן רק שפתאום אחרי פורמט (או קצת אחרי אני לא ממש סגור על זה) התחילה להופיע קורונה על הפונטים (לפעמים ממש קטנה ולפעמים מורגשת בהחלט) ניסיתי לעשות את ה AUTO ADJUST המובנה במסך אבל זה לא עזר ממש... עוד שאלה- האם באמת הכרחי להשתמש בדרייברים של דל למסך? (ופלטת צבע באותה הזדמנות)
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי מסך VP930 קיבלתי מהעבודה. הוא נמצא אצלי 3 ימים אבל אני מתלבט עם עצמי אם לבקש החלפה לVX2025 (אני יכול רק VS) מה דעתכם? אני משחק בBF בעיקר אבל רוב 60% מהזמן זה בעיקר אינטרנט ועבודה. תודה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תקציב עד 1500, משחקים בעיקר, השאלה שלי אם עדיף למשחקים מסך WIDE או שעדיף ללכת על הרגיל? ואיזה דגם אתם ממליצים.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה המרחק המומלץ לישיבה מול מסך 24 אינץ? אני פשוט מתלבט אם לקנות 22-24.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
לעבודה עם אופיס ואינטרנט לסרטים ולקצת משחקים. שיהיה 19" רחב.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&DB4157=4159&DB4147=4150 בזאפ ^^ מה הכי עדיף..? השימושים משרדיים כמובן. לא צריך רמקולים מובנים, אם יש לא נורא.. בראל.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לאחר מחקר השוואתי שבצעתי (בעזרת נתוני יצרן), החלטתי לקנות מסך LCD של סמסונג 731BF. יש לציין ש שנתוני היצרן מאוד מרשימים. כדי להתרשם מהמוצר הגעתי לאופיס דיפו ושאלתי את המוכר לגבי הדגם הספציפי הנ"ל, המוכרן לא הפסיק להשמיץ את הדגם הספציפי וטען שמלבד דעתו האישית יש חוות דעת שמתפרסמות בפורומים "מקצועיים". 1. האם הדגם הזה באת גרוע? 2. מה המלצתכם לדגם תחליפי נ.ב. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח לכול היותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כותרת ולגבי חברה אני סומך עליכם האתגר פה כמובן שיהיה כמה אבל כמה שיותר זולל ם; יאללה חברים דברו איתי בלינקים כי יכול להיות אני מבצע קניה כבר שבוע הבא tnx
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המסך החדש של החברה הקוריאנית מציע קצב רענון גבוה במיוחד של 240 הרץ ותמיכה ב-FreeSync, בתג מחיר שפוי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך רחב של ViewSonic VX2240W ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה מסך טוב למשחקים ולצפייה בסרטי HD וסדרות בHD? 2. האם ניתן לחבר אליו ממיר של yes ולצפות דרכו בטלוויזיה? 3. איך המסך הזה בכללי? 4. ראיתי שהמסך הזה תומך בSuper HD. האם Super HD זה כמו HD Ready או שיותר טוב? 5. מה ההגדרות המומלצות למסך הזה? 6. מה זה תקן HDCP והאם המסך הזה תומך בזה?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי הזמנה למחשב חדש עם המסך של DELL U2212HM ב 790 ש"ח מ TMS. ראיתי עכשיו שיש להם מבצע על LG E2442TC ב 800 ש"ח ולכן אני מתלבט אם לנסות להחליף. מצד אחד ה DELL עם פאנל IPS ואני מאוד מרוצה מה 2209wa שיש לי כרגע בבית (בהנחה ש U2212HM לא נופל ממנו). מצד שני ה LG הוא 24' למרות שאין לי שום מושג אם הוא נחשב למסך טוב. תודה. עריכה: למתלבטים - רק IPS גם אם המסך קטן יותר. החלפתי ל LG E2442TC ואין מה להשוות ה DELL הרבה יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך של 19" לשימוש כללי. המפרט המדויק של המחשב עבורו דרוש המסך לא ידוע לי אך מדובר במחשב ישן יחסית לצורך הדיון מעבד:E8400 וכרטיס מסך 9600GT המסך מיועד ללימודים ושימוש כללי. חשוב לי שהמסך יהיה אמין מחברה טובה ואם אחריות ארוכה. המסך ייקנה באזור ראשון לציון. אני אשמח לדעת אילו דגמים ובאילו חנויות ניתן להשיג בתווך מחירים של על 600 שח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אהלן, אתמול קיבלתי את המחשב יחד עם המסך - LG 207WTQ שהזמנתי, אבל היום אחריי עבודה של מספר שעות נתקע פיקסל בצד השמאלי העליון של המסך, וצבעו לא משתנה מוורוד\סגול. ניסיתי להשתמש בכל מני דרכים להעלימו - - דרך התוכנה UDPixel - דרך האנימצייה באתר www.killdeadpixel.com - דרך הפעלת לחץ נקודתי על הפיקסל, כיבוי המסך, המתנה של 10 שניות והדלקה את הפעולה האחרונה ביצעתי 3 פעמים, ואת 2 הראשונות אני כבר מריץ כבר למעלה משעתיים. האם למישהו ידועה מדיניות הפיקסלים השרופים של LG? האם אני יכול להחליף את המסך שבבעלותי? (לא עברו יומיים, ואני כבר מחר יכול להביא את המסך לחנות)
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב ברצוני לקנות את המסך הנ''ל ולפני הרכישה רציתי לדעת אם משהוא יודע היכן אפשר לראות אותו בתצוגה באיזור הדרום אני מתגורר בדימונה אין לי העיה להגיע לאיזור ב''ש ובכלל איזור דרום תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הצג Dell 2407WFP-HC, בו יש רכזת USB 2.0. כשאני מחבר את הצג למחשב עם כבל usb אני מקבל הודעה שזה יכול לעבוד מהר יותר אם אני אחבר לתקע usb2, למרות שזה התקע שיש לי במחשב. יש למישהו רעיון מה הסיבה לכך? אגב, לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה כי מדובר ברכזת USB, או בפורום של מסכי המחשב כי הרכזת משולבת בצג... תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי. בקרוב אני קונה מסך, 95f של סוני, מאוד מטריד אותי שיש הפרש כל גדול במחירים. בחנות הכי זולה: 1,485 ש"ח נכון לרגע זה. בחנות הכי יקרה: 1,779 ש"ח נכון לרגע זה. מה גורם להפרש כה גדול? אולי המסך שאני יקבל בחנות הזולה הוא לא המקורי אלא חידוש? כזה שהתקלקל ותיקנו אותו? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 זה הקישור אגב, איפה אתם ממליצים לקנות?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-