עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Tommy,

קודם כל אני ממש מרוצה מהמסך אבל רציתי לדעת איך אפשר להפיק ממנו אפילו עוד יותר... מה ההגדרות האופטימליות מבחינת בהירות וכל הדברים שמסביב תודה.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  2. ברשותי המסך 2407WFP.. ולפעמים כשאני רואה סרטים (והמחשב הזה נועד במיוחד לסרטים) אז הצבעים והבהירות הם לא מי יודע מה. אני מסרב להאמין שהמסך הזה מראה לי שחור כ"כ בהיר, כשאני מכבה את המסך יש כבר שחור יותר שחור. אני פשוט לא רואה סרטים באיכות שלהם, אני תמיד יראה סרט באיכות מעט פחות טובה ממה שהוא יכול להציע. יש לי כמה סרטים באיכות של HD.. ספציפית 720P וניתן לראות בבירור פסים ונקודות על המסך... הוא לא מצליח להציג את זה בצורה נאותה. וזהו, רק שתי הבעיות הנ"ל. צבעים/בהירות... ו-HD. דרך אגב, ניסיתי דרך תוכנה וניסיתי דרך המסך עצמו להוריד את הבהירות וכל מיני דברים כאלו, אבל זה גם לא נח כי לפעמים אני גולש באינטרנט- שם יותר נח שזה בהיר, ולפעמים רואה סרטים. ולפעמים בסרטים יש סצנות חשוכו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני רוצה ללכת על אחד מ-4 המסכים הללו למטרת גלישה באינטרנט בלבד!!! למטרת סרטים המחשב מתחבר לLCD 32! יש לי מחירים טובים יותר על כולם מלבד הדל, אני מדבר על הנחות של בערך 10-15 אחוז ממחיר המדף! לכן אפילו האיזו נראה לי מאוד ריאלי. מה באמת המסך המשתלם ביותר ולמה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by asaf556,

אני צריך מסך 20 אינץ טוב ב1000-1500 שקל רק שלא היה dell

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  5. המסכים ישמשו לעבודה ממושכת מול המחשב לכן אני מעוניין בכאלו עם פאנל איכותי. שאר השימושים במחשב זניחים. ראיתי את מסכי 19" המומלצים בפורום, הבדלי המחירים גדולים מאוד - עד 3300 ש"ח הבדל ל-4 מסכים (971p מול s1931-sh). השאלה עד כמה שווה השקעת הסכום הנוסף במקרה שלי. פרט לאלו יש עוד מסכים מומלצים? אם אפשר התייחסותכם גם לגודל המסגרת של המסך כלומר עובי החלק שיחבר מסך למסך. האם יש אופציות משתלמות יותר מ-4 מסכי 19" שיתנו לי את אותו שטח עבודה?? האם ידוע לכם על חנות אמינה שגם תתן הנחה נורמלית על קניית 4 מסכים במזומן? תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by X-Style,

למשחקים \ סרטי HD - חשוב שלא יהיה פאנל כמו TN ושלא יהיו בעיות זוית ראייה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם...מרוב ביקורות אני לגמרי מבולבל: האם מישהו מסוגל להסביר מה השוני בין דגמי המסכים 22"של אסוס: VW222S , VK222U , VW222U ו MW221C מי הכי מומלץ לשימושי עבודה -טקסט, מישחקים מהירים וכבדים וגלישה?? האם ההבדלים מצדיקים תוספת של 200-300 ש"ח? -סה"כ כולם בערך באותה רמת מחיר..של ~1500 ש"ח המחשב יהיה עם Q6700 ב OC ןכניראה CF של 4850... ד"א קראתי שיש גם מסכים של SAMSUNG ו DELL בסביבות המחיר הזה....האם האסוס יעשה את העבודה או מומלץ משהו אחר ?? בבקשה תנו עצה... :s05: תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by liron58,

בלי חריגה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. אני מתכונן לקנות מחר את המסך זה ב 1290 ש"ח האם מסך זה מתאים למחירו, מה דעתכם ומה המלצתכם ? בזאפ יש הרבה חוות דעת שכולם משבחים בו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410956 מה אתם אומרים כשאתם יותר מומחים בתחום זה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. יש לי שולחן כזה של איקאה שיש לו גם כמה מדפים ויש כזה פינה- תא שכזה שבו נכנס המסך מחשב. המקום הנתון של 45*50 ששם יושב לי כרגע המסך CRT שתופס את כל המשטח מבחינת עומק וגובה כמעט לגמרי כי כעיקרון אמור להיות שם LCD. רציתי לדעת אם בשטח הזה אני אוכל להכניס מסך LCD 22 אינטש' שאני מתכנן לקנות בקרוב ואתייעץ על כך בת'רד חדש אחר יותר מאוחר. רציתי לדעת אם 22 יכנס ואם לא אז איזה גודל אני יכול להכניס במלבן בגודל הנ"ל- עדיפות לכמה שיותר גדול! הרבה תודה רבה על העזרה כי הידע שלי בתחום וכו' יחסית דל..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום מתלבט בין הדגמים chemei 222h samsung 2043 - יכולות ארגונומיות ואולי גודל יותר מתאים של 20'' דגם אחר של lg שתציעו או asus חשוב לי כיוונון גובה, איכות צפיה ובכוונתי גם להשתמש בו כטלוויזיה - אם בדרך של חיבורים כמו של ה chemei או מסך אחר וכרטיס טלויזיה איכות הצפיה חשובה יותר מהחיבורים שמגיעים עם המסך תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by liron58,

למשחקים כמו ac וסרטים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. קניתי לפני שבוע מסך של סמסונג, 2253BW, והוא עבד בצורה מעולה. אבל אני מסתכל עכשיו על המסך, ופתאום שם לב ליותר מ-5 פיקסלים שרופים! איך פתאום נשרפו כל כך הרבה פיקסלים? ואני רוצה לוודא שמדובר בפיקסל שרוף: על רקע לבן, כל נקודה מופיעה בצבעי קשת (וורוד ירוק וכו') וכשאני מעביר עליה את האצבע בעדינות אני מרגיש בליטה. זה פיקסל שרוף בכלל?

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by yl111,

הנה מה שזה כותב שאני מדליק מייפל או כול משחק אחר: OUT OF FREQUENCY: HF 166.1 Khz VF 240.0 Hz OPERATING FREQUENCY: HF 30-70 Khz VF 50-160 Hz POWER MANGMENT 17 SEC(זמן עד שנכבה) ועכשיו שאני גולש באינטרנט המצב הוא ככה: HF 48.3 Khz VF 60.0 Hz כרטיס המסך הוא מסדרת GeForce 2 לא מוצא תדגם המדויק,מייפל או משחקים אחרים עבדו איתו פעם,קצב ריענון המסך הוא 60 Hz עזרה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by aviboots,

אני מעדיף פנל איכותי (לא TN) האם עדיף מסך 2007 של DELL למשל או להשקיע יותר עבור מסך 24" העבודה היא בעיקר עם TEXT תוכנות שונות לא גרפיקה, לא עריכת ווידאו, משחקים אולי.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  16. יש לי מחשב יחסית ישן. כ.מ 6600GT. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1600*1200. אני יושב במרחק של חצי מטר עד 70 CM מקסימום מהמסך שיש לי כרגע, CRT של AOC. אני צריך שתמליצו לי על מסך שנע בין 1000-1700 שקל שאני יצליח לראות בצורה החדה ביותר, טקסטים, סרטים, ופה ושם לשחק וורמס בלי מריחות . תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו. אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי) בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000). תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  18. אהלן חברים... אני בהתלבטות מכל ההמלצות שאני רואה פה בפורום... (ועברתי איזה 8 עמודים כרגע..) קודם כל שיהיה טוב למשחקים, ושלא יהיה מציק מדיי בעיניים לאחר זמן רב עם טקסטים. חשוב לי גם שיתאים לחדר (משום מה ) שיש לי הגבלה של בערך 40 ס"מ גובה.. וראיתי שרוב ה - 22 רחבים נכנסים לי. אז או שיהיה ניתן לשינוי גובה, או שפשוט לא יהיה גבוה מדי. המסכים שאני מתלבט ביניהם: ASUS MW221C (שנבחר כביכול הכי מומלץ פה בביקורת באתר) Dell e228wfp (שלקח את "המקום השני" אחרי האסוס הנ"ל, אך קיבל המלצות רבות בפורום) ו- Samsung 2243BW (שגם קיבל המון המלצות בפורום פה וגם בעל ארגונומיה טובה יותר - שינוי גובה המסך) אם יש לכם דעות, ביקורות, כל דבר לגבי המסכים האלו או מסכים דומים בתקציב, אשמח לשמו…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by manshush,

המליצו לי על ASUS MW221C והמליצו לי על SAMSUNG SyncMaster 226BW מה יותר טוב? וזה משנה איזה כרטיס מסך יש לי? אם כן אז יש לי RADEON x1950PRO 256MB תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  20. אהלן, מחפש מסך עם פאנל איכותי בגודל 20 אינץ'. המסך משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולם גם למשחקי רשת וצפייה בסרטים. בנוסף, שאתם ממליצים תמליצו לי רק על דגמים של מסכים שאפשר להשיג בארץ, יש הרבה מסכים טובים שלא הגיעו לארץ, אין טעם להמליץ עליהם. תקציב גג: 3000 שקל. (לא חייבים ורצוי שלא לנצל הכל

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by mc_elad,

הכרטיס שאני בונה עליו יהיה ה +GF9800GTX שיצא בקרוב.. אז ככה הבנתי שזה לא ינצל את ה 24(מדובר ב- DELL ב3200שח) אז אולי כדיי 22(אם לדעתכם עדיף 22 אז אשמח לקבל המלצות -הכיוון משהוא טוב+ אבל לא צריך את ההכי טוב) אני לא יודע מה לעשות.. בבקשה תגיבו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. על איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עם פאנל מעולה למשחקים ולסרטי HD, שיעבוד בצורה טובה הכי עם 9600GT שלי? רציתי מקודם לקחת Dell 2408WFP, אבל אמרו כאן שבגלל כ.המסך שלי אני לא אקבל חווית משחיקם איכותית. איך המסך Dell E228WFP? ראיתי גם ביקורת ש-ASUS MW221C הכי מומלץ, אבל ראיתי שאנשים גם קונים הרבה ASUS VW222U... בקיצור, על איזה מסך אתם ממליצים למשחקים על הגדרות גבוהות עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אז מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים