עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה הדעה שלכם על המסך הבא... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הוא עולה 1350 בערך...אז עכשיו יש למישהו המלצה למסך 19 LCD עם ניגודיות טובה ו4MS ??..ושלא יהיה WIDESCREEN והוא מיועד למשחקים... והמחיר המקסימלי הוא 1400

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by gunai,

שלום, ברצוני לרכוש מסך LCD בתקציב של עד 1000 ש"ח. עדיפות מוחלטת לאיכות על-פני כמות (עדיף מסך איכותי מאשר מסך גדול). המסך ישמש לעיבוד תמלילים, לצפייה בסרטים ולמשחקים. האם ניתן למצוא משהו בעל איכות טובה במחירים הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by manticore,

קיבלתי את המסך עכשיו ואני זקוק לכמה עצות. מה עושים, מכיילים ומשנים בהתחלה? את בדיקת הפיקסלים עשיתי (צבעים שונים ברקע וחיפוש), מה חוצמזה? משהו ששמתי לב אליו: השמות של האנשים פה בפורום שמופיעים בירוק סגול וכאלה, רואים ממש בקושי שזה הצבע, כולם נראים די אותו דבר וקשה להבדיל שזה ירוק סגול וכ'ו... מה עושים בקשר לזה? מה צריך לשנות בהגדרות? ועוד משהו, אחרי חצי שעה עליו אני מרגיש קצת מוזר בעיניים. זה בגלל שההגדרות לא משהו או שצריך להתרגל? (הייתי עם CRT עד עכשיו)

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by RuThLeSs,

מישהו יודע איך המסך samsung 206BW? והמלצה אחרת לגבי מסך LCD 20?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by yuri1987,

על הפרק עומדים 226BW של סמסונג, בתוספת 500 שקל אפשר לקבל את הCW לפי תגובות בחו"ל מסתמן שיש לו צבעים יותר טובים. איזה מסכים עוד מומלצים - עד 2000 שקל. (לא להציע את הDELL 20' בבקשה)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. 1. על LG L1960TR 2. ועל Asus 19" VW193D תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by sababchik,

כרטיס המסך - HD4870 512MB אני צריך מסך למשחקים כבדים באיכות גבוהה GTA4 COD4 וכ"ו גודל מסך 20 -22 אינץ (לא חובה מסך רחב) עד סכום של 700-750 ש"ח

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by rroonnii,

1.במשחק BF2142 יש לי מקסימום של רזולציה - 1280 960 מדוע זה ככה? הרי למסך יש תמיכה גדולה יותר. במסך הקודם שלי [CRT] כמובן היית תמיכה עד רזולציה ענקית 2000 ומשהו. לי נראה בגלל שהמשחק ישן [2006] ואין לו תמיכה במסכים רחבים אז הואלא מציג את סוג הרזולציות שהמסך תומך, צודק? 2. האם אפשר לעשות רזולציה יותר גבוהה ממה שהמסך מציע? [הרי הכרטיס-מסך תומך] ואם כן -איך עושים? ובקשר לקצב רענון אפשר גם להגדיל אותו? ברזולציה 1680 1050 [שזה המקסימום של המסך] יש תמיכה עד 60 -אז יש דרך לתמוך ב75 ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי את המסך מפה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6473&perur=2&t=19&c=407 והשאלות : 1. צריך להגדיר את המסך ? אני חיברתי הכל , התקנתי את הדרברים וזהו . יש עוד משהו שצריך לעשות ?? אם כן , מה ? 2. כל משחק שאני נכנס אליו זה ממזער לי אותו , אז מצאתי לזה פיתרון , צריך להיכנס לתוכנה שהביאו עם הדיסק כדי לשחק , אז יש פיתרון אחר ?? שלא צריך את התוכנה ? 3. אמרו שיש אחריות של 3 שנים לפיקסלים שרופים , ומצאתי 10 פיקסלים שרופים !! עכשיו כדאי לי להגיד להם שיחליפו לי או שהם יחליפו לי למסך לא טוב . או שעדיף שאני יחכה שנתיים וחצי ויגיד להם שיש לי 10 פיקסלים שרופים והם יחליפו לי לחדש . אז מה לעשות ?? 4. היה לי מסך CRT ועכשיו החלפתי למסך רחב חדש 22 אינטש ושאני כותב הרבה או ק…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by tomeryh,

אני רוצה ליקנות מסך חדש. כרגע יש לי LG 17 אינטש CRT לא אכפת לי אם המסך יהיה CRT או LCD אני צריך את המסך בעיקר לאינטרנט אני לא משחק או רואה סרטים יותר מידי. אין לי תקציב מוגדר בא נגיד לא יותר מ1600 אבל עדיף כמה שפחות. גודל 17-19 לא ממש משנה לי העיקר מסך שאני אהנה ממנו ולא אתבאס עליו ושיהיה שווה את הכסף שאני אוציא עליו תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. שניהם 19 אינצ' 8MS. אז מה ההבדל ביניהם? שימוש - משחקים. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קראתי קצת וראיתי כי מדובר בפי 2 רוחב פס לטובת כבל הדיואל לינק : http://www.datapro.net/products/1142.html האם באמת מדובר בהבדל כלשהו ? האם כדאי להשקיע בכבל שכזה ? והדבר החשוב יותר האם ישנה תאימות מלאה לכבל שכזה ? (יש לציין שכרגע במסך LCD שלי יש כבל DVI סינגל לינק...

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. אני חושב לקנות את ה22" של dell במגה ב1700 ש"ח... אני רוצה מסך גדול והאיכות לא חשובה לי מאוד (אז אל תמליצו על 2007FP) מכיוון שאני רק גולש באינטרנט ועורך מוזיקה. השאלה היא אם לא יפריע לי שהמסך רחב? הבנתי שמסך רחב זה בעיקר למשחקים וסרטים...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by falxori,

שלום. אני מחפש מסך 20-22. השימוש העיקרי יהיה בעיקר משרדי ואינטרנט (כרטיס מסך onboard). התקציב הוא בערך$300 שזה כמו בערך 2000 שח בארץ (אני קונה אותו בארה"ב) חפשתי 20" עם פאנל נורמלי אבל חוץ מהדל 2007 שלא בנמצא כל השאר כבר עוברים את ה 400$. - יש עוד 20" לא TN שאני מפספס? - אם כבר תקועים עם TN, אז כבר אפשר לעלות ל 22" בהנחה שהכרטיס מסך לא יהווה בעיה אז מי מאלה עדיף (הדגמים שבדר"כ מומלצים כאן שונים טיפה במבפר הדגם): [sAMSUNG 2253BW http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001268 ASUS VW222U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236028 SAMSUNG 2243BWX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001254 אם יש המלצה אחרת, סבבה תוד…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by rafi k,

יש לי מסך LCD 22' 2253BW כאשר אני מוריד סרטים HD 1080 אני מסוגל לראות אותם בלי שום בעיה. הייתי בטוח שאני חייב כרטיס מסך מעולה (יש לי רק INVIDIA 8500) עם יציאה לכבל של HD למסך, אז מה קורה פה או שלא הבנתי נכון או שהסרטים שאני מוריד הם לא באמת FULLHD? סילחה על הבורות מראש.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  16. אשמח לקבל המלצות למסך מחשב איכותי שיכול לשמש גם למשחקים ברמה סבירה עד טובה וגם לטלויזיה ואינטרנט. קראתא הרבה תגובות על פנלים שונים שעונים לצרכים שונים. אני מחפש בדרישות שציינתי תמורה טובה ביותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. אני קונה מסך LCD , לא יודע אם לקנות מסך LCD לטלביזיה או למחשב, אני רוצה להשתמש במסך גם למחשב וגם לטלביזיה, אופן השימוש הוא בערך 50-50 אני מעוניין לראות טלביזיה במסך ללא צורך בהדלקה של המחשב, יש לי ממיר של YES אם זה עוזר במשהו... האם ניתן ואיך לבצע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. איך יכול להיות שלמסכים בגדלים שונים יש את אותה רזולוציה לדוגמה מסך 21" ומסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 זה אומר שבמסך הקטן יראו יותר טוב ביגלל שיש את אותה כמות פקסלים על פחות מקום אז הפיקסלים יותר קטנים. ואיך יכול להיות שיש שינוי ב PPI במסכם באותם גדלים ?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by Miros,

הוא עולה 1250 ש"ח. שווה? הוא טוב למשחקים וסרטים? וקריאת טקסטים? כי זאת חברה לא מוכרת.. Chi Mei

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bazz,

מישהו שמע על המסכים שבכותרת? הם מתומחרים די נמוך יחסית ל-22" (ויוסוניק - 1500, שימיי - 1300). אשמח לשמוע חוות דעת על איכות התמונה בעיקר.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by jungle-man,

אם לRefresh Rate שלא כמו במסכי CRT אין כל השפעה על מסכי LCD בשל הבדלי הטכנולוגיות, מדוע מגיעים מסכי LCD עם האופציה כן לשנות את הRR?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by roes,

1. ניגודיות זה רק סוג של תאורת המסך או שזה גם משפיע על חדות התמונה? / אם זה שום דבר אז מה זה? 2. יש הבדל מורגש בין מסך בעל ניגודיות 1:1000 לבין מסך בעל ניגודיות 1:500 ?? 3. יש הבדל גדול ? 4. יש הבדל מורגש/גדול בין מסך בעל ניגודיות 1:500 לבין מסך בעל ניגודיות 1:700 ?? ??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לחברי הפורום !!!! אבקש את חוות דעתכם על המסך טלויזיה הנ"ל כתחנת מולטימדיה בשימוש גם למחשב וגם לפלי סטישן 2 http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-TV&DB189989=190025&DB4091=4093&DB26931=941454 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by lee.,

המסך הנ"ל http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-ips-235t-led-ips-panel-height-adjust-p-13881?language=he זול בכ-60 שקל מהדל המומלץ (ומקבל כמוהו 50 ש"ח הנחה בקניית מחשב בחנות) מישהו מכיר בעיות כלשהן של המסך? העדפה לכאן או לכאן באיכות? בשירות? בארגונומיה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by _Rami_,

טוב אחרי מחקר די גדול שעשיתי בגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות את המסך הזה: viewsonic vx922 הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה לראות פיזית את המסך בפעולה, טייליתי כבר די הרבה בחנויות אבל עדיין לא מצאתי חנות שמציגה את המסכים האלה, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את המסך הזה (באזור המרכז), זה יעזור לי מאד, תודה , רמי

• 2 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.