עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המחיר לא רלוונטי, כך גם הגודל. אני מעוניין לקבל מידע על הביצועים בגיימינג. אשמח גם לדעת מהו המסך ברזולוציה של 1920x1200, בתקציב של 4500 ש"ח, שיתן את הביצועים הטובים ביותר בגיימינג, ללא שום קשר למחיר. ככל שיהיה יותר גדול יהיה יותר טוב. כרטיס המסך יהיה GTX260 בתהליך ייצור של 55NM (יששששששש nVidia נזכרו שיש להם מוח), יעבור OC מסיבי ויקורר היטב. יחובר אל-פסק חזק למחשב אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by חן מ,

היי קיבלתי מסך 19" של LG R1900 איך המסך? ממה שהתרשמתי הוא מעולה אבל אני מעדיף שאני אקבל גם חוות דעת של מקצועיים בתחום תודה

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  3. לאחרונה קניתי מחשב חדש ואיתו גם מסך [samsung T200]. על-מנת לשמור על אורך חייו של המסך החלטתי לפרסם את הנושא הזה כאן. אז, מהי הדרך הטובה ביותר לשמור על מסך ה-LCD שלי? לשים שומר מסך? לשים למסך טיימר שיכבה בעצמו [נמצא בקטגוריה 'צריכת חשמל' בסימניה של שומר המסך]? לכבות אותו כשאני הולך לישון ולהדליק כשאני מתחיל להשתמש בו? או שיש בכלל דרך אחרת? תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by FoxMaster,

מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen למשחקים ? איך ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. האם יש הבדל משמעותי בין 2 מיליסקן ל5 מיליסקן במסכי lcd? ואם כן במה זה מתאפיין

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות :LG 2261 החדש או SAMSUNG253 שניהם 22 אינטש כרטיס המסך שיש לי מאוד ישן והוא:NVIDIA GEFORCE 2 MX400 האם המסכים הללו יתאימו לי או שיש לכם המלצות לאחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by לוח שנה,

שלום לכם, לקחתי מסך 953 של סמסונג שהיה מחובר לכרטיס 8400GS בחיבור האנלוגי, וחיברתי אותו במקום זה, לחבור הדיגיטלי. אח''כ החזרתי את החבור האנלוגי וכעת המסך בצבע צהוב. יש לכם הסבר?

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by Radeon38,

הנה הקישור עולה 3150 ואני לא יודע איזה פנל יש לו. http://www.trg.co.il/pl_product~HG281DPB~13~0.htm אני לא רוצה לקנות חברה לא מוכרת אבל אשמח לדעות מחברי הפורום.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. אני מתלבט עם לקנות אותו בכלל התקציב 1200 ש"ח כל המלצה ודעה יתקבלו בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Arg92,

שלום לכולם ! הצלחתי לתקן פיקסל תקוע וסתם רציתי שתדעו שזה אפשרי .... אז ככה הייה לי פיקסל תקוע על אדום באמצע המסך , כיבתי את המסך לקחתי מקל לניקויי אוזניים והפעלתי לחץ עדין על המקום בו נמצא הפיקסל התקוע בזמן שהמסך כבויי כמובן , תוך כדי שאני לוחץ הדלקתי את המסך ו........ הפיקסל התקוע נעלם . בהצלחה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by barak4ever,

יש ברשותי מסך של דל 2407 wfp כשחיברתי אותו לממיר הוט hd והגדרתי לממיר שידור ב-1080i קיבלתי תמונה מרצדת קלות. לעומת זאת כשהגדרתי 720p התמונה הפסיקה לרצד. האם המסך אינו תומך בשידורי 1080i ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. או שלא חייב כאילו זה יישפר לי משהו ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by Oranili,

Samsung SyncMaster 932BF

14. Started by GodLike,

שלום. אחרי 6 שנים עם ה Samsung 959NF CRT החלטתי לקנות מסך LCD. אבל הבעיה היא הנתונים של מסכי ה LCD והם לא ממש מחמיאים. הלכתי לברר מספר דברים בחנות ואני חייב לציין שאיש המכירות עשה עבודה מעולה. יש מספר נתונים שדי הדאיגו אותי לפני הקנייה. גודל המסך : שמתי לב שהרוב קונים היום 22 אינץ' רחב. כי כמעט ולא ניתן למצוא מסכי 19 אינץ' לא רחבים. או אפילו 22 אינץ' לא רחבים. הלכתי לדודה שלי והתבוננתי מספר דקות על ה Samsung 2253 BW החדש שהיא קנתה והיה מאוד קשה להסתכל על המסך. האם מתרגלים לזה ? בקשר לגודל הנקודה : ממה שהבנתי גודל הנקודה הוא די קריטי וממה שראיתי ברוב המסכים גודל הנקודה הוא 0.282 וזה קצת בעייתי. מהירות תגובה:היו מספר מסכים שענו על הדרישות הקודמות אבל מהירות התגובה שלהם…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  15. כבר הרבה זמן שלא הייתי פה ושוק המסכים השתנה מאד, כך שאני לא ממש מכיר את ההיצע שיש היום בשוק. בזמנו היה את מסך ה v930 של Viewsonic שנחשב מסך ה All Around הטוב ביותר. האם יש לו יורש ? האם יש כיום מסך אחד שמציע מהירות תגובה טובה, ניגודיות טובה, פנל שאינו TN, איכות טובה הן בטקסט והן במשחקים ושלא עולה יותר מ 2000 שקל ? או שכיום יש רק מסכי 22" ומעלה עם פנל TN שעולים 3000 שקל ומעלה ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by חננב,

*לא רחב כמובן אז אלה הדרישות. ראיתי שה 971P המומלץ חזר לשוק... השאלה היא אם מאז שהוא יצא, לא הגיעו מסכים טובים כמוהו כבר לשוק? אני לא ממש מעודכן, אך אני מניח שהתשובה היא "לא במחיר הזה". תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. מסך להורים שלי -לגלישה באינטרנט ואולי סרטים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by benni81,

שלום לכולם! ראיתי הרבה ת'רדים בנושא אבל אף אחד מהם לא סיפק את שאלותיי. חברים, אני מבקש שיגיבו רק אנשים שבבעלותם מסך T220P או שיצא לכם לשחק/לעבוד מול מסך זה. בבקשה תחלקו את הנסיון שלכם עם המסך: 1. אם שמים משחק על רזולוציה 1650X1050 האם באמת רואים פחות טוב מאשר 22" רגיל? 2. איזה כרטיס מסך (של NVIDIA בלבד) מומלץ לרזולוציה המרבית של המסך הזה (1920X1200) ? ואיזה כרטיס יש לכם? 3. האם אתם מרוצים מהמסך באופן כללי? 4. האם קיים מסך 22" טוב יותר (מבחינת ביצועים) באותו טווח מחירים +-? תודה מראש על תגובותיכם!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by WarNet,

יש לא את המסך הה-Samsung SyncMaster 226BW ואני רוצה לקנות XBOX 360 ולחבר אליו כמובן יש לי DVI/HDMI שקיבלת עם המסך הרזולוציה של המסך היא 1680x1050p השאלה היא,האם אני יכול לחבר את ה-XBOX למסך הזה? ואם כן,אז האם אני יכול לשחק ברזלוציה המקסימלית של המסך? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by xcalibur,

אני כבר המון זמן מציק כאן וכל מקום אפשרי אחר בנוגע לבחירת ביניים בין 0 INPUT LAG, זוויות צפיה רחבות וצבעים עמוקים. אם אני לא טועה, יכול להיות שהגעתי את הנחלה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת בונה ומקצועית על המסך הזה מלבד מס' בלתי מבוטל של כמה קונים מאוד מאוד מבסוטים: http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004 מישהו מכיר/שמע/ידע/ראה? תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by erezpp,

מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by Xvertigo,

חיפשתי סקירות רציניות לגבי המסך ולא מצאתי... מישהו יודע משהו עליו? איך הוא? יש סקירות טובות עליו? כל מידע יתקבל בברכה!

23. אני רוצה לקנות מסך 22''. השימושים - משחקים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה מסך FULL HD. השאלות שלי הן: 1) האם חשוב חיבור HDMI בשביל לראות סרטים למשל? 2) המלצות למסכים עם או בלי חיבור HDMI 3) כשמשחקים במסך FULL HD עם רזולוציה נמוכה יותר - האם נפגעת איכות התמונה? אני קונה מחשב עם כ. מסך HD4850 ולא נראה לי שיוכל להריץ משחקים על רזולוציה של FULL HD. תודה

24. Started by erannaf,

אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט על הsamsung t220p אני די נעול בהחלטה שלי לקנות אותו ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו. 1.האם הכרטיס מסך שלי(8500GT 512MB) יתאים למסך במשחקים ובכללי. 2.מי שיש לו את המסך יכול להגיד לי איך הוא מתרשם ממנו. 3.האם יש המלצות למסך אחר בסביבות 1200שקל בלי אפשרות לחרוג (יש עדיפות ל22" ולFULL HD). 4.מה סוג הפנאל שלו. תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by screen,

שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.