עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dn2k,

שלום, הגיע הזמן לקנות מסך גדול וחדש! למישהו יש המלצה למסך איכותי שאפשר לשבת מולו הרבה שעות ולכתוב קוד? תודה,

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. בימים אלו אני מיתכוון להחליף את ה CRT 17 שלי , למסך LCD 22 , השימושים העיקריים שלי הם מישחקים וסרטים , וקצת מי כל השער עברתי בכמה חנויות וראיתי מסכים שונים והחלטתי ליקנות את אחד מהמסכים הבאים: Samsung 226BW או ה XM7 22WF של Xerox ביקורת על שניהם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3427382,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3440682,00.html ל Xerox האחריות היא ל 5 שנים , 3 מהם הם בבית הלקוח , לעומת הסמסונג שיש לו "רק" 3 ה Xerox גם מגיע עם ציפוי זכוכית שמונע שריטות ואמור להפחית החזרי אור ה Xerox לא תומך ב HDCP וה Samsung כן זמן התגובה של הקסרוקס הוא 5 MS , לעומת ה 2 של הסמסונג (הבנתי שזה לא ממש משנה) גם בביקורות ב ZAP , לשנייהם מביאים ביקורת טובה http://w…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by Nasok,

אני רוצה לקנות מסך חדש 19 אינץ' עד 2.7K ואני לא יודע אם לקנות 16:9 תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך 19" חדש ורציתי לדעת מה מומלץ עד סכום של 2100 ש"ח שיש ברשותי.. ראיתי כמה דגמים ורציתי להתייעץ (אתם מוזמנים להוסיף אם יש משהו מומלץ יותר ממה שראיתי) : LG L1970HR Samsung 960BF (במה הוא שונה מה931? ) ViewSonic VX922 תודה מראש לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  5. ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 24 אינטש, אני כבר די הרבה זמן בפורום וראיתי איך רובכם ממליצים בחום על DELL 24 לגירסאותיו. השאלה שלי היא, האם באמת זה ה-מסך בגדלים האלה (יחס עלות מחיר) או שמא מדובר באפקט עדר שכזה ויש מסכים טובים לא פחות במחירים זהים? תודה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  7. היי, שימושי המסך יהיו: 50% גיימינג עכשיו ו-CAD בעתיד הקרוב 30% אינטרנט 20% אופיס מפרט המחשב שלי עדיין בבנייה אך הוא יכלול קרוב לוודאי: כ. מסך GTX 1060 מעבד Ryzen 5 1600 או המקבילה של אינטל. זיכרון DDR4 16 גיגה חשבתי על מסך קעור בגודל 27' אך התקציב שלי נמוך יחסית - 2000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  8. דל הפסיקו לייצר את ה2007wfp דווקא כשהחלטתי שאני רוצה אותו. אי אפשר להשיג אותו בשום מקום. מה לדעתם יכול לתת לי את אותו המענה? הקריטריונים הם: 20", רחב, פאנל שהוא לא TN ולא הרבה יותר מ2000 שקל. מומלץ גם HTCP. אשמח לשמוע את דעתכם המשכילה : )

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by ViralDude,

מה אתם אומרים עדיף שני מסכי 20 רגילים או 24 רחב? שימושים הכל גרפיקה אופיס (עבודה במקביל על מספר קבצים) אינטרנט סרטים ומשחקים

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by yz101,

איך המסך הנ"ל לסרטין משחקים אינטרנט ומסמכים? האם יש צג עם פאנל שאינו TN ומשתווה אליו וגם לא יותר יקר ממנו? מה ההבדך בין: X95F X95FB X95FS ? רואה את השמות בכל מני מקומות. ובכלל, האם שווה לרכוש?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  11. אהלן חברה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח, קניתי אתמול LCD מדגם : LG 32LC2R, ואני מעביר בין המחשב לטלוויזה בעזרת כבל HDMI-DVI, עכשיו ניסיתי להחליף רזולצויה, עידכנתי דרייבר ( BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB ) , ועדיין אני לא רואה את כל שולחן העבודה שלי על הטלוויזיה... מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי גם תפונקציה הזאתי של ה HDTV DESKOTOP RESIZE אבל זה לא משפיע זה כאילו אנלא עושה כלום .. בבקשה עזרה !!!

12. Started by EAD,

היי יש בערך 5 מודלי מסכי מחשב בגודל 30 למחשב. יש את זה של DELL זה של EIZO של NEC ושל SAMSUNG וגם אחד (ישן כבר) של APPLE העניין הוא, שלעומת מסך 24 או 26 איכותי (נניח כמו שלי), הם ממש מאכזבים. אולי עבור משחקים זה נחמד ורזולציה גבוהה ומסך גדול, אבל לרוב יש להם בעיות כמו GHOSTING (DELL לדוגמא) או בעיות אי אחידות צבע, או לבן בוהק, בקצוות, או כל מיני בעיות אחרות. אני ממש לא הראשון שאומר את זה, יש פורומים בחול (ארה"ב) ושם המסכים עולים לפחות 30 אחוז פחות מפה, ואנשים שיש להם מסכי 24 ו26 ו30, לרוב די מאוכזבים ממסכי ה30. ואני מדבר על אנשים גרפיקאים או GAMERS רציניים, אנשים שיש להם בבית איזה 3-4 מסכי מחשב מ24 אינץ ומעלה אז למה זה ככה? האם 30 אינץ מתחיל להיות "גדול על" טכנו' LCD שאנו …

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  13. לפעמים קורה שפתאום מופיע על המסך פאנל שליטה וכיוונים, רק שהבעיה שנוצר מצב שכאילו הכפתור העליון לחוץ וזה מהבהב... אבל בפועל הכפתור אינו לחוץ כלל (כניראה בעיית מגעים). הבעיה קוראת לפעמים בפיתומיות. האם עליי לפנות לשירות DELL? המסך ניקנה לפני שבוע.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by Dvir1441,

מחפש מסך 24' IPS LED שימוש עיקרי - סרטים שימוש משני - קריאה אפשרויות שעלו לי: 1) http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=801778 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849266 מה יותר טוב? הצעות אחרות? תקציב 950 - 850 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. Started by Lirux,

צריך את המסך הכי טוב בתקציב הזה עם עדיפות ל19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  16. אני מחפש מסך מחשב שישמש גם כטלוויזיה ויחובר לממיר YES. חשבתי על Samsung SyncMaster 2494LW האם את המסך הזה אפשר לחבר גם כמסך ולמחשב וגם לממיר במקביל? האם כ.מסך FX5550 יחזיק אותו ברזולוציה הטיבעית שלו בעבודה רגילה כלומר ללא משחקים רק אינטרנט וסרטים אולי? אם יש הצעות למסכים אחרים שיכולים להתאים תציעו! צריך לראות במסך טוב טלוויזיה כי היא אמור להחליף טלוויזה 21' רגילה! תודה.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by asael23,

יש לי DVD עם חיבור HDMI והייתי רוצה לקנות מסך מחשב עם חיבור HDMI השאלה שלי על איזה מסך אתם ממליצים לי אני לא צריך יותר מ "19 ואיכות סבירה.

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת אני פשוט נמצא במרכז הארץ ביגלל המצב בצפון וראיתי אותו באיזה חנות פה הבעיה שהוא היה עם מפצל ולא היה על רזולוציה טבעית אז תגידו לי אתם איך המסך ועם שווה את הקניה?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  19. שלום, היכן ניתן לרכש את ה- 2007wfp באיזור המרכז עם אחריות לפיקסל שרוף של לפחות שבוע? חלק מהחנויות מאפשרות לבדוק את המסך במקום אך מפנות ליבואן אם יש בעיה כעבור מספר ימים. תודה.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by guy1000,

שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך שלי שקניתי (AOC g2460pqu), לכרטיס מסך שלי (sapphire radeon 7970hd), באמצעות display port, והוא לא מזהה אותו משום מה. עם ה-hdmi הוא עבד טוב, וחשבתי לנסות לחבר אותו ב-display port, אבל משום מה הוא לא מזהה אותו.. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לנסות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  21. שלום לכולם אנו על סף רכישת מחשב חדש לאחי אשר ישמש אותו למשחקים ולעבודה משרדית (כמו למשל גלישה, עבודות לביה"ס וכדומה). הבחירה הצטמצמה לשני הדגמים שבכותרת - אסוס VW222U או סמסונג 2243. מבחינת המחיר ההבדל זניח ולכן נותר רק לבחור את העדיף מביניהם ממה שהבנתי עד כה מקריאה בפורום ובחיפוש בגוגל שני המסכים יהיו טובים למשחקים, כאשר ה-VW222U עדיף במקצת. השאלה היא איזה מבין השניים טוב יותר בעבודה עם טקסט כפי שצויין לעיל? האם יש הבדל משמעותי בין השניים? תודה רבה לעוזרים! עידו.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by udiudi,

שלום. הבעיה בX95F בדיברתי עליה כאן, עד כה היא תמידית, לא מפסיקה עכשיו. אז כפי שהבנתי אני יקבל סביר להניח זיכוי כספי מהיבואן, החלטתי לא להתעסק עם מסכים של 1,500 ש"ח, אני יוסיף עוד 300 ש"ח ואקנה משהו טוב.. או שכבר אלך על CRT (). בכל אופן, אני צריך המלצות למסך LCD עד 2,000 [עם יש מסכים שחריגה במחיר עד 100-200 ש"ח באמת כדאית אז תוסיפו גם כן]. עבודה משרדית וסרטים בעיקר, אבל יהיה נחמד אם המשחקים לא יהוו בעיה. 19" עדיף.. יש סמסונג 971P, שווה משהו? ויש מסכים טובים של LG בטווח הזה? אני מאוד מודה לכם על העזרה.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  23. עד היום אני משתמש ב ViewSonic VP930 שקניתי בגלל ההמלצות עליו כמסך טוב לגרפיקה (עריכת תמונות דיוק בצבעים) בעיקר. אני מרוצה ממנו אך אני מעוניין בעוד מסך. שימושיי העיקריים הם: עריכת צילומים (צפייה, עיבוד), צפיה בסרטים, גלישה ברשת ועבודה על אפליקציות מישרדיות. היות וה VP930 כבר לא מיוצר אני מחפש מסך טוב אחר. אני מתלבט בין המסכים הבאים: HP LP2065 - מסך ישן יחסית 20" פנל S-IPS. יחס4:3 DELL 2007FP - מסך 20" פנל S-IPS יקר יותר מהמחיר המקסימלי אבל אולי אשקול לקנותו אם יצדיק את המחיר. נדמה לי שיצא מהיצור ניתן עדיין להשיג בודדים? יחס 4:3 DELL 2209WA - מסך 22" חדש בעל פנל e-IPS ככלל הבנתי שמדובר במסך טוב עדיין יש לו מספר חסרונות (חוסר יכולת מיפוי 1:1). יחס 16:10 השאלות שלי הן: איזה…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by LOOSE,

אני מתכנן לקנות בקרוב DELL 2408WFP במיוחד בשביל ה XBOX360 ובשביל סרטים וסדרות שאני רואה ב HD אבל הבנתי שיש לו LAG ממש רציני ( ) וזה ממש יפריע בכל הקטע של המשחקיםיש לזה פתרון ? או דגם דומה אחר ?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

המחשב הראשון מחובר בחיבור הדיגיטלי והשני בחיבור הרגיל. שהמסך פשוט יחולק לשניים. DELL 2209WA

• 4 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.