עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by warezman,

יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  2. אם אני קונה למשל את אחד מהמסכים האלה : Benq XL2430T או Asus VG248QE איך אני מקבל מצב של מקסימום רזולוציה של 1920X1080 עם 144HRZ ? האם היציאות של ה DVI, HDMIו ה DP כולן תומכות בזה ? אם לא אז איזה כן ? אם כן, האם צריך כאבל מיוחד ? DP 1.2 או HDMI 2.0 ? אני מחפש כבר שעות מידע ויש מלא סתירות בין מה שכתוב באינטרנט.

3. Started by Guarding angel,

היי ראיתי היום את המסך החדש הצבעים שלו לא רעים כלל והNATIVE RESO שלו היא 2048x1152 המסך מסתובב על צירו (בסיס מסתובב) עד כמה זה פרקטי רזולוציה כזאת במסך כה קטן?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  4. אהלן, לא מזמן רכשתי את המסך SAMSUNG 931B במבצע של האינטרנט. עכשיו בגלישה ועבודה רגילה במחשב לא שמים לב לזה, אבל במשחקים ובמיוחד בסרטים רואים כמו פסים כאלה ממש, אבל ממש קטנים על המסך שדי מטשטשים את התמונה ונותנים איכות לא טובה. בחלק מהמשחקים עוד לא ממש שמים לב לזה, אבל בסרטים זה פשוט הורס את כל האיכות של הסרט. התקנתי את כל הדרייברים שהאפשריים שבאו עם המסך על דיסק מיוחד בשביל זה. שיחקתי בכל האפשרויות בהגדרות, אבל אני פשוט לא מצליח פתור את הבעיה. למישהו יש פיתרון ויכול לעזור? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by AMD-Z,

אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה. מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by amnonco,

לפני שנה קניתי מחשב עם המסך הנ"ל ואני כמובן מאד מרוצה. עכשיו אני רוצה להשתדרג לdual עם עוד מסך כזה, אבל כבר לא מוכרים אותו (לפחות בארץ...) אני צריך מסך של אסוס בערך באותן המידות (514-401-228) כדי שזה יראה פחות או יותר סביר אחד ליד השני. אפשר עזרה? אולי מישהו יודע למה הפסיקו למכור את האסוס mw221c או אולי יודע איך כן אפשר להשיג אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by galav1,

הנה החנות: http://www.nextop.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 עכשיו היא מוכרת מסכים של dell ממש זול יחסית למחירים בשוק אבל הם כותבים שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים אז איך אפשר לקנות מהם או שהם מוכרים רק לחברות ?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  8. קניתי היום מסך Dell 2209WA. הושבתי אותו בגאווה ליד אחיו התאום, כשבניהם אחיהם הגדול 2709W... לאחר הוספת כרטיס מסך נוסף יהיה לי שטח תצוגה באורך (או רוחב) של 1.54 מ'. סליחה - קצת נסחפתי... בכל אופן - המסך מציג יופי, כמו שאני רגיל מקודמיו, והגיע לשימחתי ללא פיקסלים שרופים (לאחר בדיקה עם http://www.flatpanels.dk/panels.php אבל לחיצה על כל כפתור מכפתורי הכיוון מלבד כפתור ההדלקה מציגה על המסך Icon גדול של מנעול לבן על רקע אפור. ניסיתי לנתק לגמרי ולהדליק מחדש, וכמובן שניסיתי ללחוץ על כפתור התפריט (אחד מעל כפתור ההדלקה) שאמור לפתוח את התפריט באפשרות של Menu Unlock, אך המנעול בשלו... מה עושים? מישהוא יודע איך לשחרר את הנעילה?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by Kukishin,

ראיתי השוואת נתונים שעולה ממנה שהדגם הישן עולה על החדש לאין ערוך, האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by arikar,

שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  11. Started by metalfolks,

השימושים למסך: חשיבות עיקרית: עבודה עם תרשימים (תמונות ענקיות), EXCEL. חשיבות משנית: סרטים, BROWSING, וכו'. שיקולים לבחירה במסך זה: הרבה פיקסלים (שטח העבודה זה השיקול המרכזי), מחיר נמוך, נראה שיהיה קל להחזיר אותו בחנות אלקטרופוטו (השלישית מלמעלה) במידה ואני יחשוב שהוא זבל, 3 שנים אחריות זה נהדר (זה בערך הולכת להיות תוחלת החיים המתוכננת שאני הולך להשתמש במסך עבורו), התכנון: לקנות אחד, לראות איך הולך, לקנות עוד אחד. (אולי אפילו שתיים). מה אתם חושבים על המסך הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773159 נ.ב בחיים אל תקנו מסקייפיסי. fucking unreliable shop. just saying.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  12. טוב חברים אני במצוקה קשה, בהמשך ל thread אחר שפירסמתי כאן אני כרגע מתעניין במסך dell 2007fp, ברם אני לא אוהב לקנות חתול בשק (ובטוח לא חתול כזה יקר). אני צריך רשימת חנויות בהם מציגים מסך זה על מנת שאני יוכל להתרשם ממנו פיזית ואוכל להחליט סופית ללכת או לא ללכת על המסך ואם אפשר אז באזור המרכז וכמה שיותר קרוב לראשל"צ יותר טוב. ורק שלא תגידו שלא שניסיתי: ניסיתי כבר כמה חנויות, חלק גדול לא מציג בכלל מסכים רק אפשר להזמין מהם בעוד חלק אחר מציגים רק את המסכים הזולים (panel TN) אפילו חנויות שמוכרות את המסך הזה לא מוכנות להציג אותו אלא רק לאפשר הזמנה שלו ולמרות דברי איש המכירות ה"אמין" : יש לי כזה בבית אני מעדיף לראות את המסך בעצמי לפני הקניה (ותסלחו לי שאני ספקן)

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by mambo,

קניתי את ה-dell 2007fp. איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by OFIRLEVY66,

כותרת

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  15. דברתי בפעם השנייה עם נציג DELL לפני כמה ימים ונמאר לי שיבוא שליח שלהם ויקח את המסך הפגום ויתן לי חדש. - משהו שמע על זה? דבר שני, מה יקרה אם למסך החדש יהיה פיקסל שרוף? רוב הסיכויים שהם לא יחליפו לי

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by Oranili,

DELL U2311H או את ה2209WA שמעתי שהU2311H לא מוצלח כמו ה2209WA... יש זליגות אור... וזמן תגובה יותר איטי

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by zombie,

קניתי אותו לפניי חודש פלוס....ומצאתי פיקסל שחור.... מישו יודע מ המדיניות?האם אני יכול להחליף?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  18. לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזה כמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVE איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו בתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר) האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה? ולמה צריך את זה בכלל? ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזו אני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by alfus73,

שלום. אני מתעניין ברכישת מסך מסוג Lg l194wt. מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000, זמן תגובה של 5 מיל בשנייה. המסך משמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט. הבנתי שהמסך הזה יענה לי על כל הציפיות. יחד עם זאת הבנתי שאין לו חיבור DVI. דווקא בכרטיס מסך שלי - כן יש יציאת ל- DVI. האם המשמעות היא להתפשר ? האם אני אשים לב להבדל בין חיבור DVI ליבור VGA רגיל ?? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  20. בקרוב אקבל ביבוא אישי אקסבוקס 360 עלית ופיסי3 אשמח עם תמליצו לי על מסך 22 טוב ובמחיר שלא יעלה על 2000 שח ושייתן מענה חיובי להפעלת המכשירים אשמח על חוות הדעת והעזרה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  21. Started by stingeR-,

שני המסכים עולים לי אותו דבר.. איזה מסך עדיף? ולמה.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by R0tem1,

בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by asi9999,

שלום רב ! אני מתלבט בין 2 מסכי LCD שניהם 22 אינץ' ובאותו המחיר . נקודה חשובה : אני מעוניין לחבר את ה- XBOX 360 HD שלי למסך ה-LCD באמצעות כבל VGA מתאים שיש ברשותי . המסכים : 1. L226WTQ LG 2. 226BW SAMSUNG מה עדיף ? בעיקר בשביל משחקים וסרטים ושימוש ב-XBOX . תודה רבה. אסי.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by VortexD,

מתי הם מגיעים לארץ ומה המחירים? הLG עולה בחו"ל 370$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824005088 והנה ההשוואה בין השניים ועוד 11 מסכים של 22" http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F174%2F174242.shtml&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF8 Acer AL2216w AOC 210V ASUS MW221U Meiji JT229ZP LG L226WT זה המסך של חברת מאג>>>U.S.-Georgia WB22D BenQ FP222W Samsung 225BW Samsung 226BW ViewSonic VX2235wm ViewSonic VX2245wm

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מסך, שיתאים את הצרכים שלי בתור עורך וידיאו ואנימטור. מן הסתם אני רוצה שהמסך יהיה משהו טוב, לא חייב שהמסך יהיה ענק, אני יכול להסתדר גם עם 23-24 אינץ'. אני כן רוצה לחבר את המסך החדש יחד עם מסך אחר, שמחובר עם כניסה כחולה/לבנה למחשב (סליחה, אבל שכחתי את שם הכניסה הזאת), מה שבדרך אומר שהמסך החדש צריך להיות עם כניסת HDMI, אלא אם כן אפשר משהו אחר? הכרטיס מסך שכרגע יש לי על המחשב הוא: sapphire 7870 xt 2gb gddr5. טווח המחירים שלי מגיע לפחות עד 1200 ש"ח למסך. המסך כמובן מיועד לעריכת וידיאו ואנימציה, בעיקר לתוכנות Premire ו-After Effects אבל אני גם משתמש במסך לגיימינג, אבל יותר חשוב לי העריכה ואנימציה. אשמח לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים