מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
http://www.no-risk.co.il/pl_product~S23A950D~4~0.htm האם המסך הזה טוב? הוא יותר טוב מהמסך הזה? http://www.benq.com/product/monitor/XL2420T
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום...כבר כמה ימים שאני מנסה לחפש מסך מחשב 24 אינץ' טוב עם hd ready...הבעיה שאין אחד כזה בשוק חשבתי שאולי אני יכול לקנות מסך טלויזיה ולהשתמש בו בתור מסך מחשב...מה אני צריך לעשות בשביל זה ועל מה צריך להסתכל כשקונים מסך טלויזיה שאמור לשמש גם כמסך מחשב
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט לדבי המסץ שעליו לקנות. הוא מעוניין במסך 19" לשימושים יומיומיים (אינטרנט וכו'). הוא מעוניין בנוסף לחבר ממיר למחשב ולהשתמש במסך כטלוויזיה בחדר. אני מעוניין בהמלצות על מסכים שעומדים בדרישות, תודה רבה. נ.ב, הכרטיס מסך שיהיה לו במחשב הוא 2600Pro, האם הוא יכול דרכו לצפות בטלוויזיה, או שיש צורך בכרטיס טלוויזיה ייעודי? תודה רבה, דוד.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי הזמנה למחשב חדש עם המסך של DELL U2212HM ב 790 ש"ח מ TMS. ראיתי עכשיו שיש להם מבצע על LG E2442TC ב 800 ש"ח ולכן אני מתלבט אם לנסות להחליף. מצד אחד ה DELL עם פאנל IPS ואני מאוד מרוצה מה 2209wa שיש לי כרגע בבית (בהנחה ש U2212HM לא נופל ממנו). מצד שני ה LG הוא 24' למרות שאין לי שום מושג אם הוא נחשב למסך טוב. תודה. עריכה: למתלבטים - רק IPS גם אם המסך קטן יותר. החלפתי ל LG E2442TC ואין מה להשוות ה DELL הרבה יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כפי שהבנתי מסך זה שקול ל-200W6CS , אותו פאנל S-IPS , כאשר מחירו של מסך זה עומד כיום על-1500ש"ח , הדבר נראה תמוהה, כמעין מציאה. האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? ושתי בקשות נוספות: אשמח לקבל את האתר שמראה תמונות של זמן תגובה של כל מיני מסכים [ בתמונה כזאת של סמיילי נוהג במכונית ] וחנות שאולי אתם מכירים - עם שירות טוב ואמין שמוכרת את המסך הזה. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=358&aff=Zap זה אפילו דגם ה-CS!!!!!!!!! האם לדגם זה פאנל שונה? -פאנל PVA? ואם כן איזה מבין הפאנלים עדיף בעיקר למשחקים ועבודה גראפית?
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב שיש לו גם VGA וגם HDMI.. עם ה-VGA הוא עבד יפה מאוד והכל אבל הכבל נדפק והחלטתי לקנות HDMI, חיברתי את הכבל שמתי את הרזולוציה המקסימלית של המסך שאמורים לראות בה הכי טוב אבל אני רואה את המסך מתושתש קצת.. איך אני מסדר את זה? אהה ודרך אגב אם זה משנה ישלי Windows 7 Ultimate
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך 19' רחב עם רזולוציה של 1440-900 - או נמוכה יותר - כדי שהטקסט לא יהיה קטן מדי.. יש היום בשוק מספר אופציות ורציתי לדעת אם יש דגם עם פנאל איכותי יותר מה TN? 10x!
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודש מסך DELL U2311H ובבדיקה הראשונית לא היו פיקסלים שרופים. ואתמול הבחנתי בפיקסל שרוף(שחור). הייתי רוצה לדעת מה מדיניות האחריות ב DELL למקרים כאלה? (נדמה לי שראיתי שמחליפים מעל 4 שרופים? או שהחנות יכולה להחליף גם אם מדובר ב1?) וגם שאלה כללית מדוע הפיקסלים נשרפים ומה ניתן לעשות כדי למנוע זאת?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור
-
שלום חברי פורום, אני זקוק להמלצה על מסך שישמש אותי כמעט אך ורק לXBOX 360. הדרישות שלי מהמסך הן שיציג כמובן תמונה כמה שיותר טובה/חדה/חסרת מריחות ומספקת במשחקים, ושינצל את הכוח הגרפי של הקונסולה כמה שאפשרי. שיהיה 22" (ומעלה, אם התקציב מאפשר), בקיצור, שיהיה מסך טוב. ראיתי שהChimei די מתאים לדרישות שלי, אבל חשבתי שאפשר לסחוט קצת יותר את התקציב ולהתייעץ אתכם ליתר בטחון. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22".. התקציב שברשותי הוא: 1300 ש"ח. השימושים העיקרים שלי הם גיימינג, כך שצבעים די חשובים לי. בעיקרון גם אני צריך מסך עם תקן VESA. כי אני מתכוון לתלות אותו על הקיר מולי, יש ברשותי כבר קיבוע. הכרטיס מסך שברשותי הוא: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אני מחפש מסך טוב ואיכותי שינצל את כל הכרטיס מסך מבחינת רזולוציות.. (כי אני מודע לזה שיש רזולוציות שלא מספיק להם 512MB על הכ.מ.) עדיפות: ASUS או SAMSUNG. בנתיים אני בכיוון של ASUS VW224U שייכנס בקרוב לארץ, כמובן שאם יש משהו הרבה יותר מומלץ אשמח לשמוע.. תודה על העזרה, רון לוי
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה מסך 22" אני מחפש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני יוכל לבדוק אצלו יש תוכנה מומלצת אשמח לקבל הפניה להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
דגם LM-1901W מה אתם אומרים? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DILM1901W_T מהמבצעים של בזק (קיבלתי באימייל) בזאפ= http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472491 איך המסך? איך החברה? מכירים את היבואן? מקבלים 3 שנים אחריות. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי סוני 2 ואני מעוניין לחבר אותו למסך, 2007wfp האם זה אפשרי? נגיד שכן, יש לי המון כבלים אין לי מושג מהם יכול להיות שיש לי את הכבל שמתאם בינהם אז אם אפשר תמונה או קישור לכבל שמתאם, עוד משו, האם יש אפשרות לחבר אותו למחשב כאילו לכרטיס מסך? תודה
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טוב אחרי בערך חודש~ של שימוש במסך E197FP לא היו בעיות כלשהן רק שפתאום אחרי פורמט (או קצת אחרי אני לא ממש סגור על זה) התחילה להופיע קורונה על הפונטים (לפעמים ממש קטנה ולפעמים מורגשת בהחלט) ניסיתי לעשות את ה AUTO ADJUST המובנה במסך אבל זה לא עזר ממש... עוד שאלה- האם באמת הכרחי להשתמש בדרייברים של דל למסך? (ופלטת צבע באותה הזדמנות)
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חשבתם שמצלמות קדמיות מכאניות הן עבור סמארטפונים ומחשבים ניידים בלבד? HP מוכיחה אחרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
מסך דק "2MS LCD SAMSUNG 931C 19 או 2MS LCD LG 1900J אני קונה ממש בימים הקרובים תעזור לי .....תודה.
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מסך המחשב החדש שלי - CHIMEI 22" LCD הבעיה פשוטה מאוד - ברגע שאני מדליק את המסך והמחשב - במסך בוחר ב INPUT המתאים מוצגת התמונה של המחשב לשנייה - ואז מוצג מסך שחור. כרטיס המסך שברשותי הינו INTEL 82915G ניסיתי לשחק עם הרזולוציה - ובכל פעם שאני משנה את הרזולוציה ואת קצב הרענון של המסך - שוב, קופצת התמונה לשנייה ואז נעלמת. נורית המסך נמצאת בצבע כחול (משמע תקין) אך עדיין ללא תמונה. אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות קטנה כרגע יש לי מסך 22" SAMSUNG BX2235 וכרטיס מסך 6950 2GB אני משתמש במחשב רק למשחקים כמו COD MW3 וכו , כרגע יש לי תקציב להחליף אחד מהשניים ,וההתלבטות היא מה עדיף מסך 24" (אם כן מה אתם ממליצים) ואם כ.מסך (תנו המלצה) תודה חברים ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני ראיתי פה מתי שהוא שיש הגדרות ממולצות לכיול מישו יודע אותם? וגם הכתב דק ולא ממש ברור הבנתי שיש תוכנות שמשנות את זה מישהו מכיר? בנוסף אייך אני יכול לבדוק את סוג הפאנל שלי???
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איך מסך למשחקי מחשב וסרטים אתם ממליצים? תקציב עד 800 ש"ח.. רצוי בין 20" ל 22" חשבתי על LG E2240T 21.5'' מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות על מסך שיהיה גם באיכות טובה לצפייה בסרטים [לא מיועד למשחקים] וגם רחב ונוח לעימוד. האם הDELL 2007WFP יתאים? האם הוא רחב מספיק? [אין לי מקום לרחב מידי] אשמח להמלצותייכם!
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-