מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המסך t240 ואני חייב לציין רואים ממש טוב והכל עכשיו יש לי שאלה אפשר להטות אותו אחרוה קצת ולא על פוזיציה אחת קבועה ניסיתי לדחוף אותו בעדינות אחורה אבל אני פוחד הוא ישבר או משהו אז רציתי לדעת אם זה אפשרי או לא
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך ואני מתלבט בין 2 המסכים הבאים של LG: שניהם מסכים רחבים ואני שואל איזה יותר משתלם מבחינת המחיר לעומת האיכות ובהתחשב בכרטיס מסך שיש לי. W2042T 690 ש"ח 20 אינץ ניגודיות 8000:1 רזולוציה 1680X1050 מהירות תגובה 5ms או W2261V 1055 ש"ח 22 אינץ רזולוציה 1920x1080 ניגודיות 20000:1 מהירות תגובה 2ms הכרטיס מסך שלי הוא SAPPHIRE ATI RADEON 4870 512MB אני אשתמש במסך למשחקים ולסרטים באיכות HD. אז מה משתלם לי יותר? (השיקולוים שלי הם שאולי הכרטיס מסך לא יהיה טוב למשחקים הכבדים בעוד שנתיים ואני אצטרך להקטין ממילא לרזולוציה נמוכה יותר שאמרו לי שלא כדאי לעשות במסכים האלה, לעומת זאת שהמסך ה22 אינץ יהיה טוב לעוד הרבה שנים מבחינת הרזולוציה ושאולי אין בעיה להקטין.)
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! קניתי שתי מסכי מחשב אחד של acer והשני של samsung שניהם 21.5 אינץ עכשיו הם יושבים אחד ליד השני ומחוברים למחשב אחד VGA והשני DVI הרזולוצייה של המסכים הם : 1920x1080 עכשיו מסך אחד רואים אם רזולוצייה כזאת והשני רואים 1680x1050 למה? עכשיו יש לי מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 1000 יכול להיות שהוא לא תומך בשני מסכי מסך אם אותו רזולוצייה ..?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המסך LG W2362TQ ורציתי לדעת מישהו יודע אולי עם יש אופציה לתלות אותו על הקיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הגדרתי שומר מסך שיתחיל לעבוד אחרי 5 ושאחרי 20 דקות המסך יתכבה לגמרי. לאחר כ-20 דקות המסך אכן עובר לכיבוי מלא ואז 2 שניות לאחר מכן הוא נדלק ומציג את הריבוע עם 3 צבעים RGB והכיתוב No connection. הבעייה שזה משאיר בעקרון את המסך דולק וסתם זולל חשמל וחבל.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22".. התקציב שברשותי הוא: 1300 ש"ח. השימושים העיקרים שלי הם גיימינג, כך שצבעים די חשובים לי. בעיקרון גם אני צריך מסך עם תקן VESA. כי אני מתכוון לתלות אותו על הקיר מולי, יש ברשותי כבר קיבוע. הכרטיס מסך שברשותי הוא: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אני מחפש מסך טוב ואיכותי שינצל את כל הכרטיס מסך מבחינת רזולוציות.. (כי אני מודע לזה שיש רזולוציות שלא מספיק להם 512MB על הכ.מ.) עדיפות: ASUS או SAMSUNG. בנתיים אני בכיוון של ASUS VW224U שייכנס בקרוב לארץ, כמובן שאם יש משהו הרבה יותר מומלץ אשמח לשמוע.. תודה על העזרה, רון לוי
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35720 היי יש למישהו ניסיון עם המסך הזה? הרזולוציה לא נמוכה מדי? מישהו יודע אם יש חנות שאפשר לראות בה פיזית מסכים?
-
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הייתי שמח להשכיל ולדעת מה המשמעות של שני המושגים הנ"ל. לא בראשי התיבות של המילים שהן מייצגות אלא מבחינה מעשית. ראיתי שיש ניידים עם TFT ויש כאלה רק עם WXGA. מה יותר טוב? האם זה קשור לזה שהמסך מבריק? האם זה משפיע על האפשרות להשתמש במחשב לאור השמש? תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה. מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם שולחן העבודה שלי ממוקם ליד חלון מערבי, החל בשעות הצהריים יש שמש די חזקה. יש לי שני מסכי LCD. האם אור השמש מזיק להם בצורה כלשהיא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך 19" חדש ורציתי לדעת מה מומלץ עד סכום של 2100 ש"ח שיש ברשותי.. ראיתי כמה דגמים ורציתי להתייעץ (אתם מוזמנים להוסיף אם יש משהו מומלץ יותר ממה שראיתי) : LG L1970HR Samsung 960BF (במה הוא שונה מה931? ) ViewSonic VX922 תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חשבתי שלא.. אני עדיין חושב שמה שיש לי זה REV00 וגם כשקניתי אותו זה מה שנאמר לי ומה שחשבתי. אגב אין לי שום בעייה עם זה 00.. הנה זה מה שרשום על הדיסק: REV01 קניתי אותו שלשום, אין פיקסלים שרופים החנות: א.ד.ס סודרי מחשבים (ירושלים). מחיר: 3398 ש"ח (בטח עוד מעט ירד ל 3397.. מה אנשים לא יעשו בישביל לעלות שתי שורות בזאפ^^) תמונות המסך רגיל + 90 מעלות: - לצפייה בחלון חדש: http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00229.JPG http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00233.JPG וזה הדיסק שעליו רשום01 http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00232.JPG
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 24 אינטש, אני כבר די הרבה זמן בפורום וראיתי איך רובכם ממליצים בחום על DELL 24 לגירסאותיו. השאלה שלי היא, האם באמת זה ה-מסך בגדלים האלה (יחס עלות מחיר) או שמא מדובר באפקט עדר שכזה ויש מסכים טובים לא פחות במחירים זהים? תודה
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כתוב שהוא יכול להגיע לרזולוציה של 2000X1400 (בקירוב)... אבל האם זה בכלל משתלם? כי לפי מה שהבנתי, כשנותנים רזולוציות גבוהות מאוד ל-CRT אז זה יוצר בעיות אחרות של טשטוש וכו'. אז האם ניתן לעבוד ברזולוציה הזו ולצפות לאיכות? בנוסף, חיפשתי מידע על הדגם הזה ולא ממש מצאתי (אפילו לא באתר שלהם!)... האם יש לו כניסת DVI? ושאלה נוספת - נאמר לי שיש דגמים של CRT שבהם הנקודה היא מרובעת ולכן החדות גבוהה. האם זה קרוב לחדות של LCD?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עדיף שני מסכי 20 רגילים או 24 רחב? שימושים הכל גרפיקה אופיס (עבודה במקביל על מספר קבצים) אינטרנט סרטים ומשחקים
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
המסך נועד לילד כאשר המשחק הכי "כבד" הינו SIMS2.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת לקנות לאחותי מסך LCD. השימוש העיקרי שלה יהיה יותר קריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. כרטיס המסך שלה הוא פשוט. עד כמה שזכור לי משהו on board. אני רוצה לקנות מסך שלא יעייף לה את העיניים ויהיה איכותי ברמת המחיר (עד 1500 ש"ח). לבינתיים, המסכים שהכי נראים לי הם אלה שכתבתי בנושא. הסמסונג הוא 20 אינץ' וה LG הוא 19 אינץ'. האם למישהו יש נסיון איתם או יכול להמליץ על אחד מהם או אפילו על מסך אחר שיתאים לדרישות שלה? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
טוב אחרי בערך חודש~ של שימוש במסך E197FP לא היו בעיות כלשהן רק שפתאום אחרי פורמט (או קצת אחרי אני לא ממש סגור על זה) התחילה להופיע קורונה על הפונטים (לפעמים ממש קטנה ולפעמים מורגשת בהחלט) ניסיתי לעשות את ה AUTO ADJUST המובנה במסך אבל זה לא עזר ממש... עוד שאלה- האם באמת הכרחי להשתמש בדרייברים של דל למסך? (ופלטת צבע באותה הזדמנות)
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום דוקטורים חבר שלי קיבל הצעה של DELL 2007FP/02 לפי השם זה נראה כמו rev 2? הבנתי שיצאו כבר רוויזיות מאוחרות יותר האם יש דרך לדעת בוודאות איזה רויזיה זו ללא פתיחת הקופסא? האם יש הבדל משמעותי בדגמים או שזהו תיקון קושחה (ותודה לאקדמיה על המילה הזו ) האם שווה 2000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 זה נכנס לי בידיוק בתקציב.... זה מסך טוב?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מסך 20 אינץ' במחיר דווקא סביר מאוד של 1850-1860.. השאלה איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להגיד לי מה כוללת האחריות למסכים של LENOVO יש לי מסך L171 ואני לא מוצא כלום!!
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן athlon XP 2000+ radeon 8500/9100 כולל יציאה דיגיטלית. שהמסך שלו גוסס(אין צבע אדום). ולכן אני צריך להחליף לו מסך(ל 19" LCD) המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי. בקרוב אני מתכון לקנות מחשב חדש עם מסך(גם כן העדפה ל19"). אני מרבה בצפיית סדרות. והמחשב החדש מיועד בעיקר למשחקים. התקציב ל2 המסכים הוא באזור ה3000 ש"ח, כשחסכון בתקציבי המסכים יגרור מחשב חדש טוב יותר, והפוך. חשבתי על האפשרות לקניית 2 מסכים רגילים(4:3) וכשאני יצפה בסדרה אני יחבר ביניהם(ויצור מסך 8:3 עם פס באמצע). מה דעתכם(על חיבור 2 מסכים)? אם כן איזה מסך? אם לא מה לדעתכם כדאי לי לקנות (אחד רחב ואחד רגיל)? ואיזה מסכים?
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, וורד ומעט בשביל משחקים.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-