מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
-
השאלה בכותרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי , קיבלתי את המסך שהזמנתי מOLSALE לפני יומיים (Samsung T240). אני זוכר איך שפתחתי אותו היה לו פיקסל מת אחד קרוב למרכז המסך , והיום גיליתי אחד נוסף ממש קרוב למרכז (אחד לבן והשני ירוק) מה המדיניות של חיון/OLSALE בנוגע לפיסקלים שרופים מהקופסא?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בגלל חוסר במלאי רוצים להחליף את המסך ל 19" 196 WTQ lg , (מ- samsung 953BW 19" 2ms DVI ) האם המסך פחות טוב? מאחר וראיתי שהניגודיות היא 1:5000, לעומת המסך המקורי 1:8000 תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך מסך חילופי להורים, לא משתמשים הרבה במחשב (המסך הנוכחי נשרף)... מבחינת גודל המסך - 20" וצפונה. כמה שיחס עלות\איכות יאפשר. זאת הרשימה: http://www.ksp.co.il/sale/6#kspBox כמובן לא מחוייב לKSP. פשוט המחירים נראו לי טובים.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. צריך מסך רחב, בעיקר לשימוש של משחקים וסרטים. *חשוב שלא יהיה גוסטינג. *חשוב שתהיה איכות תמונה טובה. *חשוב שיהיה חיבור DVI. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב בכרטיס שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , או שעדיף רק את כבל ה ה VGA מה יהיה בכי טוב ? מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי לכולם גמר חתימה טובה. בשבוע האחרון החלטתי שאני מחפש מסך מחשב. עקב המצב של הקורונה אני גם כן עובד מהבית ולעבוד מהלפטופ של העבודה זה לא כזה נחמד. אז עלה לי רעיון לקנות מסך מחשב סביב 27-28 אינצ שישמש אותי גם לגיימינג ב xbox series x (הזמנה מוקדמת). וגם לעבודה יום יומית ושימושים סטנדרטיים (לא עריכה מקצועית או משהו). עכשיו ה xbox series x יגיע עם תקן hdmi 2.1 שאמור לספק משחק ב 120HZ. אבל לפחות ממה שאני מבין וקורא אני לא רואה סיכוי כזה שמלבד כמה כתרים בודדים שיצאו יהיו משחקים נוספים שיתמכו בקצב פריימים כזה. שקלתי תחילה לחכות לדגמים האלו שיתמכו ב 2.1 אבל בפועל אני לא חושב ש 60HZ או קצת יותר זה נורא אני לא שחקן תחרותי או משהו בסגנון …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 20' רחב הטוב ביותר בסכום עד 1000 שקל ובעל יכולת כיוונון לצדדים ולגובה. הקניה מ-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005MOQPpEHlyEWXi-SlBzTs10:12bbi68k5?No=0&Ntt=%d7%9e%d7%a1%d7%9a&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2&Nty=1 תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש מסך Dell 200fp מחר ואני באי ודאות בנוגע לתקלות/פגמים במסך. הבנתי שהמסך איכותי וטוב, אבל בכל זאת במקרה של תקלות כגון: פיקסלים שרופים, דליפת אור, נצנוץ, השתקפויות וכו'- מה המדיניות של היבואנים/Dell בנושא? האם אני זכאי למסך חדש במקום/תיקון הבעיה? כיצד אני בודק תופעות כמו: ניצנוץ/דליפת אור והשאר בחנות עצמה? הבנתי היטב מהן התופעות אבל לא הבנתי איך לבצע אותה בפועל. לגבי הפאנל-השימוש שלי במסך הוא בעיקר למשחקים ושימושים משניים הם: סרטים וגלישה באינטרנט. הבנתי שהפאנל הטוב עבורי הוא IPS, אך אף חנות לא מתחייבת לפאנל הנ"ל. האם אני יכול לבדוק את סוג הפאנל לפני פתיחתו מהקופסא? הסתכלתי בקופסה ויש בה מעין מדבקה עליה יש קודים ומשהו שנראה כמו מס' סידורי והציון…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי קשר לפוסט הקודם, אני רואה בזאפ שיש כמה וכמה דגמים בארץ של מסכי 27" שנמכרים בפחות מ 2500 שקל, רציתי לדעת האם יש איזה דגם מומלץ שמגיע עם IPS נורמלי וארגונומיה כללית נוחה ששמעתם עליו המלצות טובות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 24" (כנראה של DELL אלא אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב). הבנתי שסרטים \ סדרות באיכות רגילה לא רואים טוב, עד כמה העניין גרוע? אני רואה הרבה אנימות (שהרזולוציה שלהם היא בדרך כלל רגילה), האם אני ארגיש ירידה באיכות באופן משמעותי? יש דרך לסדר את זה? כמו כן רציתי לדעת אם הולכת להיות ירידה במחירי הLCD, המחשב החדש הולך להיקנות לקראת סוף יולי (אחרי ירידת המחירים) ואם לא מתוכננת ירידת מחירים אני שוקל לקנות את המסך עכשיו. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6418 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 על שניהם יש לי הנחה: 875 במקום 990 על הראשון ו1060 במקום 1180 על השני. מה דעתכם, משתלם? מזמן רציתי מסך, אני צריך משהו למשחקים. הLCD שלי (17") משום מה לא תומך ביותר מ1024*768 ובנוסף נראה לי שהוא לא מנצל את כל האפשרויות של X1950 PRO... אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים ולעבודה מהבית - תכנות. הדרישות מהמסך - 24 אינץ' FHD פאנל איכותי רצוי שתהיה אפשרות לכוונן את הגובה אבל לא חובה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
היי אנשים, הסמסונג 24" שלי נדפק - נכבה מדי פעם, מחליף סורסים מעצמו. אני מחפש מסך 24" - 27" . המסך לשימוש כללי, קצת סרטים קצת משחקים (BF4 \ WOW כרגע) יש המלצות? עם המסך הנוכחי קצת מפריע הזווית צפייה, בגלל שאני מעט נמוך ממנו הוא קצת חשוך בחלקים מסויימים אז אני צריך לשים משהו בחלק האחורי של הבסיס שלו כדי לתת לו זווית כלפי מטה. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי את המסך דרך הקנייה הקבוצתית והבחנתי בכהות צהבהבה בגבול בין הפלסטיק למסך עצמו. כאשר המסך כולו לבן אפשר לראות את הבעיה יותר בברור (זה דומה לכתם ניקוטין) מישהו נתקל בבעיה הזאת גם ? או יודע במה מדובר ? האם יכל להיות שזה bleeding ? ניסיתי לצלם את המסך, התמונה לא יצאה משהו תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המסך יתחבר לati 5770 לכן רצוי מאד חיבור hd ורזולוציה גבוהה ככל האפשר! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עיינתי בקטלוג של באג ופתאום ראיתי את המסכים החדשים של HP Pavilion וראיתי את הדגם הנ"ל רציתי לשמוע פידבקים ממכם, פשוט אני לא מוצאת באינטרנט שום מידע על המסך הנ"ל איזה פאנל וכד' רשום בקטלוג פרטים הרגילים אבל הפאנל ופרטים נוספים לא רשום ובאתר של HP לא מצאתי כלום. אז מה דעתם הכנה על המסך? שווה קנייה? עולה 1692 בבאג... תמוהה בעיניי המחיר כי באג ידועה כמפציצה במחירים, לא לטובה תודה על כל עזרה נוספת, דפנה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
AOC 32 HD READY L32W451B מ IVORY הם אומרים שישנה אחריות שנתיים בבית הלקוח מחיר 3390ש"ח או 6.5MS זמן תגובה 1:1200ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות MAG JL328 32 יש 3 שנות אחריות של אמטל לא בבית הלקוח (אבל זו לא בעיה כי אני עובד איתם יחסית הרבה). לפי מה שכתוב הנתונים: 8MS זמן תגובה 1:1000ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות מחיר 3590 ש"ח אני באמת לא מבין גדול בטלוויזיות כאלו ככה שאם אתם יכולים להמליץ ולהסביר למה זה ממש יעזור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כותרת. כרגע חשבתי על ה SAMSUNG דגם 2494HS, יש יותר טובים באותו מחיר או באותה איכות וזולים יותר?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
עם התרבות מסכי ה 24" בשוק, רציתי לדעת באיזה אתר ניתן לקבל מידע על מרחב הצבע של מסך מסוים? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שרצועה של ס"מ בערך בקצה הימני של התצוגה במסך ה LCD פגומה רציתי לדעת האם יש דרך כלשהיא להקטין את מסגרת התצוגה של המחשב כל שס"מ אחד או יותר מהיקף המסגרת לא ישתתפו בתצוגה כלומר להקטין את התפרסות התצוגה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
samsung p2350 FHD 23 INCH המפרט הטכני שלו מעולה עם 2MS וגם יחס ניגודיות מעולה, הרבה חוות דעות טובות עליהם הוא יושב לי בול על התקציב שלי (900-950 שקל) וכן, לא יכול לחרוג, בבקשה לא לדחוף, חבל על העבודה הנוספת לאצבעות שלכם, בקיצור רציתי לדעת במחיר הזה ושוב אני אומר רק במחיר הזה, הוא בסדר למטרות גיימר וגלישה באינטרנט וכאלה? סרטים פעם ב אני רואה תודה רבה חברים! אתם הפורום השני שאני משגע לו תשכל על זה =]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-