מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום רב רכשתי מסך LG 24 אינט'ץ בו יש 2 חבירוים DVI וגם HDMI , שמעתי שהחיבור HDMI טוב יותר ואיכותי מ DVI באיכות תצוגה ובקול ועוד כמה דברים האם כדאי שאעבור לחיבור ממשק HDMI ? אני אשמח לקבל תשובות ממומחים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב החדש שלי.יש לי מחשב חדש טוב ואני רוצה לנצל את הכרטיס על משחקים כמו פיפא ש1280על1024 עדיין לא חד מספיק. בקיצור אני ממש לא מבין בנושא ולא יודע אם אילו מסכי HD או פשוט מסכים עם רזולוציות גבוהות.השימוש הוא למשחקים.אפשר בבקשה עצות והצעות...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה מענין, טוב שנכנס עוד מסך כזה לשוק. http://www.maximumpc.com/article/news/asus_expects_high-end_monitors_bolster_lcd_shipments http://www.digitimes.com/news/a20110317PD210.html
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך חדש כדי שאוכל לנצל את כרטיסי המסך שלי HD RADEON 6870 CROSSFIREX . מעבד i7 920 2.67GHZ. לפי מיטב הבנתי המשחקים לא רצים חלק מכוון שאני מריץ אותם על רזולוציה של 1400X900. ראיתי הרבה מאוד מסכים במגוון מחירים ואין לי מושג מה אני צריך.... לא מפריע לי שלא יהיה המסך הטוב ביותר אך שיתמוך ברזולוציות גבוההות ויתן תמורה למפרט שלי.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הי, אני מחפש המלצה למסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות , אם כי כמובן גם לשימושים רגילים (אינטרנט וכו'..). רציתי לדעת האם מומלץ לקנות מסך עם הפנל האיכותי יותר ISP למרות שישנה בעיה ידועה של סנכרון (בגלל זמן התגובה הגבוהה יחסית), האם הדבר לא יהיה בעייתי למשחקים? לא כדאי לקנות פנל מסוג TM שיש לו זמן תגובה מהיר יותר? אני שוב מציין שמדובר במחשב לצורך משחקים בעיקר. התקציב : 1000-1300 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ראיתי תמונות בהם המעמד בצבע שחור וראיתי תמונות עם מעמד בצבע כסף... האם קיימים 2 מודלים?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מסך לעריכת וידאו - עד 1200 ש"ח, מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש וגם מסך המחשב יהיה למשחקים על ההגדרות הגבוהות וגם לעריכת תמונות (ובעתיד גם לווידאו) לפי מה שבדקתי המסך הטוב ביותר הוא ה2209 IPS של DELL יש מסך טוב ממנו? והאם הוא טוב בכלל למשחקים? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
פחות למשחקים ויותר לסרטים בעיקר. יש מסך שאתם מכירים שטוב במיוחד לשימוש הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לעדכן אתכם שמה שקרה לי בשבוע האחרון. יש לי מסך LCD של CHIMEI 22 אינצץ' שעברה תקופת האחריות ושלשום הפסיקה לעבוד. במקום לרוץ ולקנות מסך חדש פירקתי ורציתי לדעת מה הבעיה(חשדתי שזה משהו שקשור בספק כוח של המסך) לאחר שהוצאתי את הספק של המסך חיפשתי ברשת את מספר הדגם וגיליתי שיש להרבה יצרני מסכים את אותו הספק ולרובם בעיה זהה . הקבלים על הלוח הם מחברה ממש דפוקה ותמיד מתנפחים ונגמרים לאחר תקופת שימוש ואז המסך לא נידלק ומפסיק לעבוד. התייעצתי עם חברי הפורום באתר מחו"ל וראיתי שיש מספר קבלים שהתנפחו והחלפתם אמורה לתקן את המסך. יש אפילו קיטים מוכנים מראש באתרים מחו"ל לתיקון הספקים של המסכים! לקחתי את הדגמים של הקבלים וקניתי בשד' הר-ציון בת"א את כל 10 הקבלים ועלו לי רק 2…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מקרן:Epson EMP-6100 אני מעוניין לתלות אותו מול מסך שרוחבו 3 מטר בדיוק. ולכן הכל צריך להיות מחושב לפני שאני מתחיל לעבוד. אז יש לי 3 שאלות שאשמח לקבל תשובות עליהן: 1) איך אפשר לדעת (בעזרת חישוב + נתוני המקרן) את המרחק המדוייק שצריך להיות בין המסך למקרן כדי לקבל תמונה עם רוחב של בדיוק 3 מטר? 2) איך אפשר לדעת שהמקרן מסוגל בכלל להקרין על מסך בעל רוחב של 3 מטר מבלי שהתמונה תתחיל להיות "דהוייה"? 3) בהנחה ואני מקרין ביחס של 3/4 (1024X768), מה יהיה הגובה של התמונה אם ידוע שרוחבה הוא 3 מטר?
-
- 2 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 24'' שיתחבר לממיר HOT רגיל (לא HD) ולמחשב ביציאת DVI/VGA. התקציב שלי הוא 1000-1300 ש"ח. כרגע אני חושב על L24T6 של HAIR תגובות ? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר מסך מחשב / טלוויזיה שיתאים להתקנה בחדר האמבטיה, אני מחפש משהו שיעמוד בתנאי לחות גבוהים במיוחד ... יש למשהו רעיון ??? תודה מראש... רועי
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
בשבוע שעבר קניתי DELL U2311H חדש (Rev 02). המסך מחובר למחשב בכבל VGA. עבד מצוין כשבוע והיום בבוקר התחילה תופעה מוזרה: כאשר מדליקים את המסך הוא מציג את התמונה הנוכנה למשך שניה ואז מפסיק. אף כפתור לא מגיב (להצגת התפריטים) למעט כיבוי והדלקה. ההדלקה למשך שניה קורית כאשר מדליקים אותו או כאשר המחשב יוצא ממצב SLEEP כך שנראה לי שזה קשור לזיהוי אוטומטי של מקור האות, אבל מדוע התפריט לא נדלק? החיבור תקין, הוצאתי מהחשמל והחזרתי. אשמח לרעיונות לפני שאני מוסר לספק לתיקון / החלפה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום. אני מחפש מסך שפשוט יהיה טוב לעיניים. אני עובד המון מול המחשב. אני מעוניין במסך 22" עד 24" . לפי מיטב ידיעתי ככל שה-refresh rate גבוהה יותר, כך הדבר מועיל. אני מעוניין לעבוד ברזולוציות 1440X900, 1680X1050 וגם 1920X1080. אני מעוניין שיהיה קצב רענון גבוהה במיוחד - לא יודע אם קיים דבר כזה אפילו 120MHZ ? המטרה העיקרית היא לשמור על העיניים...וגם שיהיה מסך טוב. אשמח לקבל תגובות. המון תודה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על איזה מסך משתלם יותר. מיועד למישחקים, אינטרנט וקריאה רבה של מסמכים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך 24" או 22" עד 1300 שקלים,לא פאנל TN השימושים הם משחקים. שיתמוך ב FULL HD 5MS או פחות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח על עזרה לגבי כמה מונחים בסיסיים בעולם המסכים שחשבתי שאני מכיר את המשמעות שלהם אשר בימים האחרונים קצת התערער הבטחון שלי. 1. האם כל מסך שרזולוציית מסך שלו היא 1920X1080 הוא HD ? 2. מה הופך מסך ל FULL HD ? 3. מה ההבדל בין 1080P ל 1080I ? 4. האם יש קשר בין החיבורים שיש במסך לבין זה שהוא HD, האם מסך HD חייב שתיהיה לו יציאת HDMI ? תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שאתם יכולים לראות, פשוט הדבקתי מהאתר זאפ. מבחינת specs שנוב כמוני מסוגל להבין, הכי כדאי את ה LG. הבעיה היא שקראתי בCNET שהצבעים שלו 'מתים'. אם איני טועה ביקורות אתרי חו"ל, או שאינם מעודכנים לימים אלה לגבי המסכים האלה, או שביקרו בצורה רעה את המסכים. התקציב שלי הוא איזור ה1100 אבל בהחלט אהיה גמיש אם באמת שווה את זה. אני קונה את זה יחד עם מחשב לגיימרים. האם תוכלו להמליץ ולהסביר למה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לחבר שלי מסך 24" של AOC לא זוכר דגם מדויק אבל זה לא חשוב כרגע, יש לו כניסות VGA, HDMI, AUDIO IN ו-USB עכשיו הוא רוצה לחבר רמקולים למסך, הוא ניסה לחבר אותם לאודיו IN אבל הם לא עבדו כנראה שהכניסה הזאת היא לחבר נגן או משהו... בכל מקרה איך אפשר לחבר להם רמקולים והאם יש רמקולים עם חיבור USB? הוא משחק ב-XBOX והוא רוצה סאוד איכותי, הרבה מעבר לרמקולים המובנים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הראשון http://www.lge.com/products/model/detail/l227wt_1_6.jhtml השני http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6107 אני יותר בכיוון של ה-LG מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איך הצ'ימי? למישהו יש אותו? איך הוא במשחקים ,סרטים? ואפשר לחבר אליו playstation 3? מה מדיניות הפיקסלים? אותו דבר לגבי ה samsung 220p רק שהשאלה שלי זה האם הוא full hd ? ושניהם במומלצים בגלל זה השאלה..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-