עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kalimero1234,

והאם REV A02 הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אה אה אה,

זקוקה מלצה של מסך מחשב טוב, 22 אינץ' לצורכי גרפיקה. חשוב מאוד שלא יעוות את הצבעים יותר מידי, אני מעצבת לפרינט. תקציב- עד 1500 ש"ח תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי מסך 17 אינץ ישן מאוד SAMSUNG SyncMaster 710T ואני יודע שיש סוגים של חיבורים VGA PCIE HDMI (נראה לי ) ויש לי מן חיבור גדול כזה במחשב ארוך אולי אני ישמע כמו מפגר אבל אני פשוט לא מבין בחיבורים כלום יש לי מתאם לחיבור של המסך שלי.. החיבור כחול כזה O_O... בכל מקרה אשמח אם תסבירו לי קצת כי בקרוב אני מקבל מסך חדש... ועוד שאלה: מתאם מוריד מאיכות המסך בתמונה והתצוגה או פריימים או משהוא? O_O

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 12w23e,

שלום לכולם אשמח לקבל המלצה למסך 24" תקציב עד 4000 ש"ח. בעבר המליצו על מסך dell 2408wfp, אך אני רואה שהוא כבר לא קיים בחניות (אולי הדגם ירד מייצור...). מטרות שימוש: סרטים ועבודות באופיס. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by AviramH,

היום קיבלתי מהגרלה את המסך שציינתי בכותרת, אני לא בטוח אם כדאי לי למכור אותו ביד 2 או להשתמש בו כמסך שלי. כרגע אני משתמש במסך BenQ T221W שהוא דיי גרוע אומנם.. אבל אם אני אמכור את המסך החדש שקיבלתי אוכל לקנות מסך יותר טוב ממנו לא? (מהמסך שקיבלתי)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by kalimero1234,

האם צריך לעשות רישום כלשהו של המסך באינטרנט כדי שהאחריות על המסך תכנס לתוקף? האם צריך לקבל תעודת אחריות?

7. יש לי התלבטות גדולה. אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי (עד עכשיו אני משתמש בשיתוף במסך מחשב של ההורים שלי) ואני לא יודע מה לקנות. אני רוצה מסך גדול אבל גם איכותי. עכשיו פה אני מתפצל לכמה שאלות ב2 היבטים. 1) לקנות מסך 24' או טלויזיה של 37' Full HD שאחבר דרך כבל DVI (כי אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אבל DVI גם מעביר תכני HD ככה שאין פה בעיה) ? 2) ברור לי שLED נחשב היום יותר טוב מLCD. השאלה היא - עד כמה? יש הבדל משמעותי שמצדיק את ה-400 שקל הפרש כפי שאני רואה במסכי מחשב הרגילים (לא בטלויזיות)? אם כן אני לא אתבייש להשקיע כי את התקציב יש (מתנת שחרור חחח). עכשיו העניין הוא שאני גיימר. אני משחק כל הזמן במשחקים חדשים בגראפיקה גבוהה. אף על פי שהמערכת שלי מתחילה להתיישן ( :'( ) אני …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by coldfish,

קיבלתי אתמול את המסך (מניר טק) ואך שהדלקתי אותו שמתי לב שעל רקע לבן רואים שצד שמאל מואר יותר מצד ימין אני יודע שאני כבר הולך להיכנס למלחמה עם החנות , הם יגידו שהם לא רואים כלום רציתי לשאול עם התופעה הזאת קימת לאנשים אחרים שיש להם את אותו מסך אז אנשים ,תגיבו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by omri09,

המסך שלי תומך בחיבור DVI-I, היום קניתי כבל DVI-D(זכר משני הכיוונים). האם העובדה ש DVI-I תומך הן באות אנלוגי והן באות דיגיטלי אמורה לשנות משהו בכל הנוגע לאיכות? עריכה: אוקיי לא יכולתי להתאפק וחיברתי את הכבל. אני פשוט לא מאמין איך יכולתי לעבוד עם VGA, הבדל של שמיים וארץ!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש למעונות(כרגע עם 17' CRT ), חשבתי על 23-24 אינצ', הדבר הכי חשוב הוא המחיר(אין הגבלה אבל עדיף כמה שיותר נמוך). לא אכפת לי מהאיכות יותר מידי, מתכוון לצפות בסרטים מידי פעם ורוב הזמן לבהות בתרגילי בית ואתרי אינטרנט. בחופשת הקיץ אני אשתמש במסך הזה בתור תוספת ל Samsung T240 (למסמכי טקסט בלבד) ולכן חשוב שיהיה אפשר לקרוא בנוחות גם שאני בזוית. לפי חיפושים שעשיתי בפורום נראה שה Samsung 2333T עונה על הצרכים שלי ומצוייד בפאנל טוב, יש דגם אחר ששווה בדיקה? נ.ב. על ה T240 אני עובד ברזולוציה של 1920 על 1200(וזה מאוד נוח), אני ארגיש שינוי גדול במעבר ל 1920x1080 ?

11. Started by dask1,

שלום, אז אני החלתתי לעבור למסך רחב כנראה שהגודל יהיה 23" (בגלל שרוב המסכים שבאתר שיש הנחה דרך העבודה של אבא שלי בגודל הזה) יש לי כרטיס מסך HD4870 512mb וזה מיועד למשחקים בעיקר זה טעות שאני עובר למסך רחב בגלל המסך שלי? אז ככה איזה הבדל יש בין מסך מחשב LED למסך LCD? ההבדל בין 5ms ל 2ms מורגש? מזה פאנל TN ומזה פאנל ISP אלו המסכים שהכי נראים לי באתר: SAMSUNG P2350 900 שקל LG E2350T 950שקל SAMSUNG P2370MS 1300 שקל מה המסך הטוב ביותר בשבילי? שלושתם FullHD? למה המסך האחרון שהבאתי יקר כלכך משאר המסכים האלו? (הוא היחידי שיש לו רמקולים מובנים, זה בגלל זה?) תודה רבה לעוזרים!!! מקווה שלמישהו בכלל יהיה כוח לעזור לי :-\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן הכותרת הם בהדרישות שלי מהמסך, תשדלו ללכת לכיוון ה1680X1080 או 1336X768 כי הכרטיס מסך בעל זכרון של 512MB (HD5750) הקתציב הוא 1000 ש"ח יש אפשרות ל1100 ש"ח אם זה שווה את הכסף(ה100 שקל שלי ה1000 של בן דודי ואני יצטרך להוסיף לו D=) תודה רבה לעוזרים למנסים לעזור!

13. Started by tall978,

שלום . אני מחפש לקנות מסך לשימוש לימודים (עיצוב בעיקרון), בגודל 19-21 עם חיבור DVI (זה כבר סטנדרטי לא?) תקציב - עד 1000 שקל עדיפות גדולה לחברת LG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי מחשב ישן בבית שהמסך או הכרטיס מסך נהרס (המסך מהבהב נכבה ונדלק) כשניסיתי לחבר אליו את המסך 2209WA אני לא רואה כלום האם יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס מסך ישן geforce 2 mx משהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by romzzz,

אני קונה מחשב ואני רוצה מסך גדול וטוב עד אזור 900 שקל אז אני מתלבט בין שנים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5528&CatCode=398 2.http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by spiidx117,

אהלן אני מחפש מסך 24 אינץ' איכותי, ויש לי כמה שאלות. 1.האם התקציב מספיק? 2.האם המחשב שלי יסחוב משחקים חדשניים על רזלוציה של 1920X1200? 3.איזה מסך מומלץ? התעניינתי לאחרונה במסך הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8233 מה דעתכם? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Rocktor,

הי, יש לי כיום מסך ביחס 3:4. החלטתי להחליף אותו ולאחר חיפושים והתנסויות הבנתי שלא נוח לי לכתוב עם מסך רחב לכן החלטתי לבחור במסך עם pivot. השימושים העיקריים של המסך יהיו צפייה בסרטים ובטלוויזיה, עבודה עם טקסט ומשחקים. מחיפוש בזאפ ראיתי את המסכים הבאים: -ה2209WA המדובר - Samsung BX2440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753523 -הF2380 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 וה-U2311H לשימושים שציינתי, איזה מסך יהיה הטוב ביותר? ולגבי אחריות- על זאת של dell שמעתי רבות. יש למישהו ניסיון עם זו של סמסונג? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by omerico22,

שלום , חיברתי את המסך לאקסבוקס עם HDMI TO DVI CONVERTER אבל אין לי סאונד באקסבוקס מה עושים ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ackohen,

מעוניין לקנות בזמן הקרוב מסך חדש. כרגע יש לי מסך LG Flatron L1953TR שעובד מעולה, אבל אני מבין שכיום גם עם הכוח של כרטיסי מסך חדשים וכן שיפור הרזולוציות לרמות גבוהות בהרבה ה - 1280*1024 וכו'.. כדאי לי להשתדרג למסך יותר טוב. אז השאלה היא - איזה מסך? אני לא מקובע לגבי הגודל - יכול להיות 22, 23, 24 לא קריטי לי כל כך. מה שחשוב לי היא האיכות והרזולוציה. הבנתי שיש היום מסכי IPS / EIPS - שנחשבים לטובים יותר בהרבה, ממה שראיתי - הדגש הוא בעיקר על זווית הצפייה לא? ואם זה מחשב לגיימינג אז זווית צפייה אולי לא כל כך קריטית??? בכל מקרה אשמח להמלצות קונקרטיות וכן סתם לטיפים לקראת רכישה... תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 13:00:20 אאהה כן.. שכחתי לציין תקציב..בעיקרון התק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום וברכה, הייתי מעוניין במסך תלת מימד כמה שיותר גדול עם20-26 אינט' במחיר של עד 1500 שקלים. צריך שיתמוך בתלת מימד ורצוי שיהיה FULL HD

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. samsung p2350 FHD 23 INCH המפרט הטכני שלו מעולה עם 2MS וגם יחס ניגודיות מעולה, הרבה חוות דעות טובות עליהם הוא יושב לי בול על התקציב שלי (900-950 שקל) וכן, לא יכול לחרוג, בבקשה לא לדחוף, חבל על העבודה הנוספת לאצבעות שלכם, בקיצור רציתי לדעת במחיר הזה ושוב אני אומר רק במחיר הזה, הוא בסדר למטרות גיימר וגלישה באינטרנט וכאלה? סרטים פעם ב אני רואה תודה רבה חברים! אתם הפורום השני שאני משגע לו תשכל על זה =]

22. Started by d.c.n,

שלום, יש לי היבהובים במסך LG E2350T. זתומרת מהרגע שאני מפעיל את המחשב כל הקטע שעולה הלוגו של השם של לוח אם עד לטעינה של הווינדוס הוא מהבהב וכשהוא מגיע כבר לחלון ברוך הבא הוא מפסיק... מה זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by DrDeath,

שלום רציתי לשאול מה רע במסך Samsung BX2450 LED אם הוא לא בשימוש למשחקים? אני פשוט רוצה לקנות מסך חדש וראיתי המלצות עליו בזאפ, אבל אנשים פה דווקא ממליצים על מסכי LCD IPS על כל צורותיו, אבל לא ממליצים בכלל על LED, אלא אם הוא מיועד למשחקים. זאת לא אמורה להיות הטכנולוגיה הכי חדשה (וגם הכי חסכונית בחשמל מה שגורם לפחות התחממות של המסך) היום?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by spiidx117,

אהלן. אני מתכנן לקנות את ה BX2450, רציתי לשאול אם יש חיסרונות בלחבר את המסך עם כבל VGA? תודה. על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בגודל הפיזי בין מסך 24" למסך 23"?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eliko78,

אני גר בפתח תקווה והייתי רוצה לראות את שני המסכים לפני שאני מחליט איפה ניתן לראות אותם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.