עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי לכולם אני צריכה לבחור אחד מהמסכים הבאים, שיחובר לאקסבוקס ולמחשב. הבחירה ב24 אינץ' כי אין לי מקום בדירה החדשה http://www.hardwarehouse.de/catalog/product_info.php?products_id=1388305 http://www.germanoffice-shopping.de/xanario_pinfo.php?shop_ID=5&products_id=6633&ref=idealo http://www.f-m-shop.de/seiten/frame_idealo.cfm?kat=MONT24&nav=2&artnr=A__21152 http://www.jes.de/product_info.php?ref=5&pID=55824&seo=TFT-24%20-HP-Pavilion-w2408h-mit-HDMI http://www.comtech.de/product_info.php?ref=5&pID=232649&seo=TFT-24%20-BenQ-G2400W,-VGA,-DVI,-HDMI הנטיה שלי היא לכיוון הסמסונג, אבל אם אחד מהנ"ל יותר טוב, אז אני אקנה אותו. המסך יחובר למח…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. רכשתי היום Dell 2007WFP חדש ואני חושב שיש לי זליגת אור! הינה התמונות: התמונות צולמו כאשר האור והנגודיות על 0 והמסך עם רקע שחור. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן חבר'ה הייתי רוצה לדעת אם כדאי לקנות את המסך הזה, ע"פ הנתונים שלו הוא מסך מושלם. כל הנתונים שצריכים לעתיד יש פה,Full HD HDMI1.2 ועוד.. אני צריך אותו למחשב,PS3 וממיר של HOT HD הפאנל שלא הוא לא TN כמו שיש לרובינו,אלא פאנל S-PVA רציתי לדעת גם מה דעתכם על הפאנל הזה. תודה מראש BH

• 62 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. המסך היקר שלי ששירת אותי נאמנה בשש שנים האחרונות הלך לעולמו והגיע זמן למסך חדש המשחק העיקרי בו אני משחק היום הוא WOW) world of warcraft) אבל כשיצא D3 אשחק גם בו כמובן, אני כן רואה סדרות וסרטים עליו אבל לא בתכיפות גבוהה. המחשב שלי הוא: - CPU - intel 6400 - (nVIDIA 7900GS (256 mb. as i recall - 2Gb ddr2 800 mhz האמת היא שאני לא בטוח לגבי wide screen האם כן או לא. המרחק שהמסך יושב ממני הוא כ60-70 ס"מ אשמח להתייחסות ספציפית למסכים מקיי-אס-פי או אייבורי שכן יש לי נגישות גבוהה אליהם כמו-כן אין חובה להשתמש בכל התקציב, אם יש מסך סבבה ב 1000 אעדיף להשתמש בו.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. אז ככה אני קונה ספק חדש ובמסך שלי יש חוט להעברת חשמל מהספק,הספק אותו אני רוצה לקנות,אין בו חיבור לחשמל למסך מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. אני נוטה לצד הדל בגלל שהניגודיות הסטטית שלו גבוהה יותר משל המסך המתחרה,וגם משום הפאנל. אבל מצד שני 28" ולמסך יש נתונים מרשימים יחסית למחיר שלו.שמותיר אותי בסימן שאלה ענק. אז ככה.. לאחר שראיתי ב2 סקרים בין הדל לבין ההאנס או מה ששמו יהיה, ראיתי שישנם הרבה חסרונות בדל.ופחות התלוננויות על ההאנס. אז כך: אני צריך אחד מבין השניים הללו ל3 שימושים סך הכל. 1.PS3 2.ממיר HD 3.PC בקשר לכניסות HDMI,הזמנתי כבר רכזת . אודה לחבר'ה שיעזרו ,אני ממש מבקש את עזרתכם. אני נמצא כאן בדילמה רצינית המרחק ממני למסך הוא בערך 80 ס"מ.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by growler,

שלום לכולם. יש לי הצעה נחמדה על 2007WFPוDell אבל אני חושש לרכוש מסך רחב עקב הרזולוציה הגבוהה שהוא דורש ושטח עבודה קטן כמו כן חוסר תמיכה בשידורי טלויזיה. איני רואה את היתרונות ברכישת מסך רחב ולמרות זאת, זאת האופציה המועדפת על רוב האנשים ולכן אני פונה אליכם שתאירו את עיניי... מה היתרונות בעצם של המסך הנ"ל על פני מקבילו הרגיל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי. תראו, אני אמור לקנות בקרוב מאוד מסך LCD למשחקים, והאפשרויות שלי די מצומצמות אם אני רוצה שזה יהיה בקרוב. זה צריך ליהיות מסך LCD כלשהו (17" או 19") של חברת Proview בלבד (דיל כלשהו, סיפור ארוך) ושיתאים למשחקים (שלא ימרח בהם והקצוות יראו מטושטשים ו... נו, יש לכם מושג על מה אני מדבר, אני בטוח) על כל השאר, אני מתפשר. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. היי, מחיפושים שלי באינטרנט ובפורום הבנתי שהנושא של קצב רענון (לדוג' 60 Hz או 75 Hz) במסכי LCD הוא לוט בערפל... יש כאלה שאומרים שזה לא משנה וזה משפיע רק במסכי CRT וראיתי גם אנשים אומרים שזה כן משנה... מה אתם אומרים אנשים, משנה או לא ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. התקציב הוא כ- 2000 ש"ח פלוס-מינוס. מראה אסטטי יתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  11. <כותרת> שאלה-האם בתקציב הזה (1300 ש"ח +-) אני יכול ללכת על מסך עם פאנל חדש? כי חשוב לי האיכות... האם בכלל כדאי לי לחשוב בכיוון הזה או שכדאי לי לי ללכת על הדגמים המומלצים? הכרטיס מסך שיהיה לי הוא ה-4870... ככה שאני רוצה להגיע לאיכות מקסימלית במשחקים ..

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by wta,

המסך הוא AH778 Mag השאלה היא האם מסכים זה דבר שקונים יד שניה... מציעים לי אותו ב130 ש"ח, והוא עולה ברגיל 520, האם יש סיבה לחשוד, או ששוק הCRT ירד ממש? מצטערת אם זה לא הפורום המתאים, לא ידעתי איפה לשאול.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Los,

שלום רציתי לדעת אם יש חשיבות בקצב רענון במסכי LCD המסך שיש לי אם זה חשוב סמסונג 931BW שמתי אותו על 75הרץ לא יודע מה ההגדרה האופטימלית לשים אותו למען בריאותי תודה וערב טוב לעונים.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. מבקש עזרה בבחירת מסך , גודל 19 או 22 , רגיל או רחב, הכי טוב שיש, תקציב לא מוגבל תודה אבירם

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  15. שלום, אני צריך בבקשה המלצות על מסך LCD 24 אינץ' למחשב, לשימוש במשחקים כבדים בעיקר. תקציב עד 2,000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. תמיד אומרים שמסך בעל פאנל TN אינו מתאים לעבודות טקסט ממושכות ? מה שאני שואל היא למה ? ואיך זה מפריע ? ועוד שאלה:האם התכתבות במסנ עם חברים[יכול להיות שיחה של 3 שעות נגיד]ושוטטות בפורום נחשבות עבודות טקטס ממושכות ? או הכוונה היא לכתיבת מסמכים רבי דפים בWORD ? בתודה, Quantom.

• 69 תגובות
    • 22.3k צפיות
  17. Started by eXquiZz,

רציתי לשאול מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 איך המסך הזה? אני רוצה לקנות אותו ב-1000 ש"ח שווה וכדאי? תודה לכל העוזרים עריכה: נ.ב אני רוצה את המסך הזה למשחקים,קצת סרטים וגלישה באינטרנט.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lahad,

Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הזמנתי את המסך הזה אתמול, רכשתי מחשב חזק מאוד וכולם המליצו על DELL ,השאלה היא כזו ואשמח אם תענו מהר שאוכל אולי לשנות את ההזמנה, האם הDELL הזה, הוא מסך אשר למרות שיש לו 6ms ,אני לא ארגיש את זה לדוגמא במשחקים מהירים כמו Counter Stirke? תודה!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  19. האמת,לא ממש הבנתי אם מכלול הצבעים המורחב של ה 2408 זה טוב או רע בשבילי.....ממה שאני מתרשם,גם בתגובות וגם באתרי בדיקות כמו בביקורת שבילבו הביא,המכלול הזה גורע ולא מוסיף. 2408 אי אפשר בשום אופן לכייל לעבודה במרחב sRGB.גם בקושחה החדשה זה לא ישתנה.האם תמונות שצולמו במצלמה דיגיטלית יראו צבעים לא אמיתיים?...בשביל מה דל הוסיפו את זה בכלל? את החסרונות כנראה הבנתי,מה היתרונות במכלול המורחב :s05:

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by EAD,

רציתי לדעת אם יש לי מסך איכותי (NEC 26 החדש) LCD H-IPS וכו'. יש לי צורך בקולורימטר ? מה בעם הוא עושה או נותן? בהנחה שאני לא משתמש במסך לצורך דפוס, הוצאה לאור, עריכת תמונות מתקדמת וכו', אלא רק לסרטים, משחקים ועבודה במחשב (גלישה ברשת, תכנות ואופיס) יש סיבה להשיג כזה או שבכלל זה יתרום משהו עבורי? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  21. אז ככה אני חושב על קנייה של מסך חדש.. בעיקר למשחקים, משחק הרבה.. לא צריך משהו יותר מדי איכותי או מסך רחב, מעדיף את הרגיל (FP). יש לי כרגע LCD של 17 אינץ' ואני רוצה עכשיו אחד יותר גדול, 19 אינץ', LCD כמובן. חשבתי על זה: Dell 19" 1908FP 5ms LCD . המחיר שלו איפה שאני אקנה אותו, אם בכלל זה 1170 ש"ח. יש הצעה למשהו טוב יותר בתקציב? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by morbidangel,

שלום לכולם בעיקרון הבנתי שלמשחקים עדיף יחס ניגודיות 1:3000 וזמן תגובה של 2ms. ראיתי בסקאיי פיסי מסך של LG דגם 226WTQ WIDE. ראיתי הרבה המלצות בפורום על מסכים של סמסונג ואסוס, איך המסך הנ"ל לעומתם? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by mich4el,

למה הרבה ממליצים על המסך הזה? מה מיוחד בו לעומת מסכים אחרים? ואיזה מסך יותר טוב, זה או asus mw221c? המסך שאני מחפש הוא בעיקר למשחקים וקצת סרטים/גלישה באינטרנט התקציב שלי הוא 1400+- ואני מנסה למצוא את המסך הכי טוב לצרכים שלי בתקציב זה, אבל עדיין לא ראיתי החלטה חד משמעית לגבי מסך 22" תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. האם מסך samsung 2253bw ניתן לתליה על הקיר איך אני יכול לדעת אם ניתן לתליה או לא אני חיפשתי באתר סמסונג ולא מצאתי משפט שיגיד לי אם זה ניתן לתליה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA&fullspec=F ומה לגבי מסך השני של סמסונג 2243bw האם ניתן לתליה והאם מתקן תלייה כמו זה יכול לתמוך במסכי LCD רחבים ורגילים או מדובר רק במסכי טלוויזיה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=LCD101A&Cat2Cat1ID=117&Cat2ID=558&aff=Zap〈=HE ???

• 0 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים