עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המלצות יתקבלו בברכה, כמובן שיהיה16*9

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Talon,

היי אני מחפש המלצה למסך מחשב, התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח שימוש משרדי וגלישה באינטרנט.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי חברה שלי החליטה להפתיע אותי ליומולדת המסך Phillips 222el2sb מאופיס דיפו. לא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי מידע חוץ מזה http://www.all-monitors.com/compares/philips_222el2sb00_vs_acer_b273hubmidhz . שם רשום שהפאנל הוא TN ??? אפילו לא הצלחתי להבין יותר מדי מה הקטע של מסכי LED מבחינת איכות צבע וזוויות צפייה יותר טובים מפאנל TN. אם אני הייתי קונה עכשיו מסך הייתי רוצה מסך עם פאנל יותר נורמלי מ-TN כך שיהיה אפשר לצפות טוב מזוויות רחוות יותר. LED תורם במשהו מהותי או שלא רואים ממש את ההבדל? מה יותר טוב, מסך S-PVA/S-IPS או מסך LED? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי האם הוא מפייץ מסכים של היבואן הרשמי ? (כלומר מאחד מהמפיצים של היבואן הרשמי ?) תודה, jordan_sh.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום רב, המסך המדובר SyncMaster 2333SW. שאני מחבר למחשב רק DVI מופיע לי "Check Cable signal" שאני מחבר DVI+VGA, מצב אנלוגי עובד סבבה אך שאני מנסה לעבור למצב דיגיטלי מופיע לי רק תמונת הרקע בלי שום דבר אחר, אין אייקונים, אין עכבר, מנהל משימות לא עובד, מקלדת לא עובדת. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Lucifer_Morningstar,

היי, לאחר שעזרתם לי לבחור מסך (תודה!) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איך אני יכול לחבר 3 מסכים לכרטיס מסך 1? לכרטיס מסך יש 2 יציאות DVI כרגע מחובר אליו מסך מחשב אחד וטלוויזיה השאלה היא מה קורה כשאני מוסיף עוד מסך למחשב? בעיקרון אני רוצה שיהיו 2 מסכים למחשב, שימשיכו אחד את השני ועוד טלוויזיה (LCD) אין לי צורך שהטלוויזיה והמסכי מחשב יציגו תמונה בו זמנית. זתומרת, כשהתצוגה תהיה דרך הטלוויזיה, המסכי מחשב לא יציגו כלום. ראיתי שיש מפצל DVI, השאלה היא האם הכרטיס מסך יזהה 3 מסכים בו זמנית? ופשוט דרך ההגדרות תצוגה אני אוכל לבחור אם לצפות בטלוויזיה או לצפות ב2 המסכים האחרים? כמובן שאני יכול להחליף כבל כל פעם אבל חשבתי אם יש פיתרון נוח יותר שאני אוכל לשנות זאת דרך המאפייני …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by KmiKaZa,

היי אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים בלי מריחותתתתת!!!!!!!! מהירות אני לא כול כך מבין עכר שהייה טוב כי אני רוצה בלי מריחות בכלללללל כי אני חרוש משחקים וחשוב שהיה FHD עם רזולוציה 1920x1080 ו ניגודיות טובה מאוד 23 אינץ' ולכול עוזרי הפורם תודה לכים ובאמת להריע לכם כפיים

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by cptariel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31813&PHPSESSID=4e91018e17de27e5e02d334201eeba6d מה דעתכם? באופן כללי בלי קשר למחיר המוגזם איך המסך ? שמעתי שמתלוננים על הזמן תגובה עריכה: המסך הוא למשחקים סרטים וכאלה (כרטיס מסך gtx570)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

אני זקוק להמלצה עבור שלושה מקרנים שישמשו לסימולטור בדומה למה שיש בקישור הבא: כמו כן אם יש מקרן בודד שיודע לתת תמונה בזווית של 120-180 מעלות זה יהיה מצויין. תודה.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by shdrthki1,

שלום , בעקבות קניית מחשב חדש אני צריך גם מסך חדש התקציב שיש לי הוא בין 700 ל 800 שקל אבל אם יש צורך בחריגה של עוד 100 שקל זה אפשרי רק אם זה יתן תמורה משמעותית יותר טובה ראיתי מסך 22" 1920*1080 5MS ב730 ש"ח איך הוא ? ויש עוד הצעות במחיר דומה ? http://tms.co.il/product/7463 והאם אפשר להתפשר על מסך כזה ? http://tms.co.il/product/10037 חשוב לי להגיד שאני לא גיימר אבל האיכות של המסך חשובה לי וגם הכסף לכן אני מחפש משהו כמה שיותר טוב וכמה שיותר זול אז יש במסך השני בעיה כל שהיא שתגרום לכך שלא יהיה כדי לקנות אותו ? ואיך המסך הראשון ? ןכמובן שעוד הצעות יעזרו מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by tomer512,

הכבל DP לא בא עם המסך, ורציתי לדעת אם זה עוזר. ואם זה עוזר, איפה אפשר לקנות אחד? כי בזאפ ראיתי רק בחנות אחת וזה עולה 100 שקל.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by vila,

שלום רב, אני רואה שיש הרבה המלצות לא לקחת את הפנל הפשוט והפחות טוב. לפי מה שראיתי - בפנלים שנחשבים יותר טובים קצב הרענון הוא בדרך כלל 8MS, האם זה משמעותי? האם מסך שצריך להתאים למשחקים צריך להתחשב בנתון זה? האם זה לא אזהרה ממריחות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, קניתי שלשום מסך 21.5 של LG (דגם w2234T) האם כדאי לכבות אותו כל סוף יום כשאני מכבה את המחשב? או שכיבוי יומיומי של המסך הורס אותו?.. (המחשב גם כבוי בלילה) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jambo2006,

שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KingYes,

שלום לכם. יש לי T2333 של סמסונג. עכשיו קיבלתי איתו כבל רק של VGA. האם כדי לי לקנות כבל של DVI בשביל שיפור ביצועים או שזה ממש מיותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אז אחרי שהחלפתי פעמיים את המסך, פעם אחת לאותו דגם (2311) ובפעם השנייה למסך הנוכחי (2209) לפני כ-4 חודשים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486754.0). היום הופיע לי במסך פס צבעוני, בצד שמאל, לאורך כל המסך (נבדק גם במחשב אחר). המסך שמור מאוד, אני מכבה אותו כשאני לא משתמש לאורך זמן. איך זה הגיוני ליפול על 3 מסכים תקולים ברצף

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by MIKIBHS,

אני עומד לקנות לבן שלי מחשב למשחקים בעיקר ברמה של 2400 ש"ח - מעוניין להשתמש במסך שכבר קיים אצלו מסך FLATRON L1932TQ מה המגבלות ? שיש להתחשב בהן בבניית מפרט המחשב ? כיוון שאני לא איש מחשבים אבקש תשובה מסבירה. תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  18. ל"ט. יש לי בעיה קטנה,אני משתמש ביציאות USB שיש במסך וכרגע מחובר אליו דיסק קשיח חיצוני. כשאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולא את המחשב מה שגורם לדיסק להפסיק לעבוד ואני לא מעוניין שזה יקרה. יש אפשרות לסדר את זה? הגדרות למסך ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  19. אהלן, אני מחפש טלויזיה שתתפקד גם כמסך למחשב די ישן שיש לו חיבור VGA בלבד. סדר הגודל הוא 21-24 אינץ. ראיתי שקיים ממיר VGA לDVI, לא הבנתי איך זה אפשרי הרי VGA זה אנולוגי וDVI זה דיגיטאלי. האם אפשר לקנות טלויזיה בעלת חיבור DVI ופשוט לחבר למחשב עם ממיר VGA לDVI ? בתודה מראש, מייק.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. האם יש הבדל משמועתי בין מסך שכזה למסך מבריק? השימושים הם בעיקר ללימודים סרטים מוזיקה וגלישה ברשת .

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by kip,

מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by dor444,

אני זקוק לחוות דעת על המסך הזה B2330HD: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUB2330HD אם הוא לא כל כך טוב אני אשמח להמלצות למסכים אחרים (23"-27"), בתקציב של עד 1500, חשוב מאוד שיתמוך ב-HD, במחשב ובממיר של יס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. וכמובן אם שכחתי לציין במחיר שפוי , כמו 2000 +/- ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ToyMan,

שלום, אני מתלבט בין 3 מסכים מסך מחשב Samsung BX2450 מסך מחשב Dell U2311H LCD מסך מחשב LG W2486L LED אני מחפש מסך מחשב גדול ואיכותי שיהיה FULL HD שיהיה טוב למשחקים בעיקר ושהצבעים שבו ירא כמה שיותר "חיים", אני רוצה צבעים יפים במסך. איזה מבין שלושת המסכים הכי יתאים לי? האם יש מסכים יותר מומלצים בשבילי בתקציב של עד 1400 ש"ח? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. (לכל מי שאומר שחבל לקנות מסך טוב עם כרטיס מסך חרא - אני אחליף את הלפטופ עוד איזה שנה...) אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...

• 3 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.