מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
החלטתי כרגע לוותר על קניית 2209WA משיקולי תקציב ואני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל (תקציב נע באיזור ה1000 ש"ח) קראתי ביקורות על שניהם אבל להחליט זה לא עזר לי בינתיים. הייתי שמח לשמוע דעות חברי הפורום אשר יש להם נסיון עם אחד משני המסכים או שניהם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ארבעת המסכים האלה(בתמונה שצירפתי) שכן כולם באתו מחיר(בערך) ואותו מפרט חוץ מ LG 1952T יש לו קונטרס כפול אבל יש עליו פחות ביקורות,צריך עצה ממביני דבר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעקרון אין לי דרישות מיוחדות , רק שיחזיק הרבה זמן לא ישרפו פיקסלים (או תקעו) ויהיה אפשר לנקות אותו... ושטקסט יראה טוב(שלא יהיה פאנל TN או משהו למרות שאני לא ממש מצליח למצוא את הפאנל של כל מסך או שאני מבין בזה אם זה יותר מדי חשוב)... עדיף אחד שאפשר לעלות ולהוריד בגובה אבל לא חובה. הכרטיס מסך שהוא יתחבר אליו הוא כנראה HD4870 של POWERCOLOR 512 מגה.. עדיף שיהיה בסקאי פיסי כי משם אני קונה. תודה רבה למי שיתן לי רמז למה לחפש
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הי יש לי הזדצנות לקנות את המסך הזה ב400 שקל יד שניה Samsung sync master p2770HD 27 אינץ מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד לי איך הוא מבחינת איכות? נחשב למסך טוב? הוא ישמש כחיבור רק למחשב . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחזיק במסך 931BW של סמסונג כמובן שעד עכשיו תיפקד סבבה אתמול פתחתי תPES6 לשחק קצת ..ופתאום אני קולט באמצע המסך סוג של זרם כזה שמאוד מציק לעין זה חדש לי..ואין לי מושג מה זה מריחה או מה ? סתם ככה מחוץ למשחק אין לי את הזרם או שיש ולא רואים אותו מחוץ למשחק. מה דעתכם ? האחריות שיש לי יכולה להחליף לי את המסך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך 2443BW אבל אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים וסרטים . השאלה אם כדאי לקנות 1200 או 1080 בשביל משחקים\סרטים ? אם ב16:10 על 1920X1080 יראו טוב ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מצד אחד האסוס 165HZ ,ונחשב לדגם מעולה ,הבעיה שיש הרבה תלונות על בקרת איכות ,זליגות אור ופיקסלים מתים, והטיפול בארץ סביר להניח במקרה של זליגה או פיקסלים מתים לא יהיה כמו בארה"ב. מצד שני יש את הדל ,שזול יותר אבל מוגבל ל144HZ ולא נחשב למפורסם כמו האסוס . אשמח לשמוע את דעתכם .
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מסך P2414H של DELL - בו חיבורי VGA, DP, DVI ו-USB. יש לי כרטיס מסך GTX560 - בו יש חיבורי DVI ו-mini HDMI. באיזה כבל מומלץ להשתמש לחיבור? סיפרו לי שלחיבור DVI בעיה עם רזולוציות גבוהות ושעדיף להשתמש ב-mini HDMI אבל אותו אין לי במסך... מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות תמסך הזה שמעתי אבל שהגרסה החדשה hc יש בה הרבה בעיות למרות שבאיכות תמונה היא יותר טובה מהישן זה נכון? מה כדאי הגרסה החדשה או הישנה תודה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איז המביניהם עדיף למשחקים כבדים?!?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בכל מיני אתרים לפעמים את סוג הפאנל שלי, ואפילו באתר של החברה לא מצאתי אותו... יש לי LG FLATRON L1750HQ. האם יש אתר שבו רשומים כל הפאנלים?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD למחשב של ההורים. השימוש המרכזי שלו הוא אינטרנט ו-Office. עד היום הם עבדו עם CRT 17". אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך טוב בתקציב של עד 750 ש"ח. תודה. רוני
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, הגיע הרגע לקנות מסך חדש ואיכותי, התקציב הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במסך HD בגודל 24 או 26 אינטש שיתן יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. שימושים עיקריים: -אינטרנט 70% -סרטים \ סדרות 10% -תלת מימד ועריכת וידאו 15% -משחקים 5% בהתחלה רציתי את ה DELL 24*WFP, אך ירדתי משיקולי מחיר ומלאי של הגרסה החדשה. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למסך מחשב מיועד בעיקר לעריכת וידיאו מקצועית, עם מעט גרפיקה וגיימינג. גודל מסך 27 אינץ'. רזולוציה או 1440p QHD אבל אפשרי גם 4K. חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדיוקים ישר מהקופסא, ושם הניגודיות תהיה כמה שיותר נכונה וחשוב מאוד שזה מסך שיכול לעזור נגד מאמץ על העיניים (אם קיים דבר כזה בכלל) תקציב עד 2500 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נשרף לי המסך אחרי הרבה שנים שבהן הוא שירת אותי (סמסונג t220). אני מחפש מסך, עדיפות ל 24" שיחליף אותו. התקציב בכותרת. השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וקריאה באינטרנט + צפיה בהרבה סדרות. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הדלים החדשים, האם כולם ips? בנוסף ראיתי שכל הדלים החדשים הם 16:9 ולא 16:10 וזה קצת הפריע לי. האם יש חדשים 16:10 ולא ראיתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך - L1970HR 19" - 1280*1024 כרטיס מסך 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם אני יכול להציג תצוגת HD מכל סוג שהוא(HDFULL, HDPC, HD וכו') תודה.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש (DELL E228WFP לצורך העניין) , אני לא צריך המלצה על מסך , מה שאני רוצה לדעת זה אם המסך יעבוד לי טוב עם הכרטיס מסך המובנה שיש לי על הלוח אם מסוג GIGABYTE INTEL 945GCM/1333MHZ . האם הוא תומך ברזולציה שצריך ובפורמט רחב 16:9 ? נסיונות לברר ברשת לא העלו תשובה חד משמעית וגם מוכרים שונים אמרו דברים שונים . אם מישהו יודע את התשובה בוודאות אני אשמח . אני כבר חייב להחליף מסך.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אם לא תגיע אחת כזו.. נראה לי שלא צריך לשבור יותר מדי את הראש(אלא רק את הכיס :-\) ואלך על זה: http://www.mag.co.il/sg_product~21003026~173~39.htm (נגד המסך הזה -אני לא מאמין שמישהו יכתוב חצי מילה רעה)
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלומות, לאחר רכישת המחשב לצורכי המשרד, נותר לבחור את המסך. אני מתלבט בין השניים הבאים: 1. Dell P2414H שמחירו כ920 ש"ח. 2. SENSE 23685B שמחירו חצי משל הDell (יש קשרים עם הספק, לכן המחיר הזול). השימוש הוא בעיקר עבור תוכנות הAutoCad ,Solid Edge ו-Excel. 1. ראיתי שלDell יש מגוון חיבורים, ביניהם USB. האם הוא יתאים כמעין "תחנת עגינה" למחשב נייד במידת הצורך? כלומר, שהמקלדת והעכבר יחוברו למסך וכשאגיע עם המחשב הנייד, פשוט להתחבר למסך והכל יפעל? (לSENSE יש רק חיבורי תמונה וסאונד). 2. מבחינת בריאות העין ובעבודה ממושכת של 6-8 ש"ע ביום- איזה מסך עדיף באמת? לא הצלחתי להבין מי מסוגי הפאנלים עדיף מבחינה בריאותית? בתודה מראש למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כדאי לי ללכת על ה BENQ או על ה SONY הזה שכולם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה מסך שיהיה במרחק 2 מטר ממני... איזה גודל ממולץ לקנות ולאיזה פרמטרים חשוב לשים לב (כשמדובר במרחק כזה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-