מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
האם קיים מסך עם הדרישות הבאות עד 2,000 ש"ח? דרישות: - 34 אינץ או יותר - מסך IPS - רצוי מאוד שלא יהיה רחב (כלומר 16:9) - רזולוציה לפחות 2k (יספיק לגודל כזה או שצריך יותר?) - קצב רענון לפחות 144 הרץ - שיתאים גם למשחקים מבחינת זמן תגובה (אני משער שמשהו כמו 1 ms?) - רצוי מאוד שיהיה אפשר לכוונן את המסך - מעדיף לא מ-TMS. רצוי מאוד שהרכישה תהיה בארץ, אבל אם תהיה ברירה אשקול גם מאמאזון. ברגע שממיינים לפי IPS וגודל מסך כזה, נראה שכמעט כל האופציות נעלמות. ראיתי את המסך של שיאומי, אבל הוא זול מדי, אז אני משער שזה בא על חשבון משהו.
-
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין במסך שיהיה בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה מאד..מיכוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר ואני מוריד סרטים באיכות גבוהה מאד, חיבור HDMI לחיבור של אקסבוקס או סוני 3...חיבור לטלוויזיה.. אבל כל מה שפירטתי עכשיו לא חובה כלומר הדרישה העיקרית שלי שהוא יהיה גדול ומתאים לסרטים באיכות גבוהה כל השאר..מותרות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את מסך מחשב דגם:ViewSonic VX2240W האם זה טוב? ויפעיל את הכול באיכות גבוהה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי לכולם, השבוע התחדשתי במסך - ההבדל לעומת מסך הלפ טופ (1200*1920 שאמור להיות איכותי) קיצוני ביותר! גם לעומת המסך השני ישנו הבדל ברור לעין במיוחד בגווני הצבעים שנראים שונה ואני אף לא יודע איזה מהם היותר נכון עכשיו הבעיה שגיליתי: בעוד שיציאת הקומפוזיט עובדת, חיברתי את הDVD לS VIDEO אבל עדיין אין לי תמונה?? רעיונות?? לקינוח קבלו תמונה נחמדה שצלמתי: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המסך הישן במסך חדש, חשבתי על 26", תגידו לי אם זה גדול מידיי לשימושים שלי.. למסך ישמש בתור טלוויזיה + מחשב, הוא יתלה על הקיר, המרחק צפיה הוא משהו כמו מטר - מטר וחצי. התקציב שלי הוא עד 2200 שקל (כמובן שעדיף פחות..). ראיתי את המסך T260HD של סמסונג, מומלץ? תודה לעוזרים (:
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הי! אני רוצה לקנות מסך בגודל ובתקציב הנ"ל אני גם לא רוצה שיהיה צר מידי.. ושיתמוך ברזולוציה 1280X800 יש חיה כזאת? (אם יש ושחורגת קצת מהתקציב גם אשמח לדעת..) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=16601 מישהו יכול להסביר מדוע הוא אינו קיים באתר הרשמי של LG? http://www.lge.com/products/category/list/computer%20products_monitor.jhtml
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כן כן אני יכול עכשיו לעשות משפט פיתגורס ולקבל 28 אינטש אבל כולם יודעים שהמסך הוא לא פאנל שישב לי בדיוק מושלם מהשולחן עד המדף שמגביל את הגובה. אז באתי לשאול איזה מסכים יש שנכנסים בגובה הזה , בגלל שהייתי בחו"ל כמה זמן וההורים שלי עברו דירה וזרקו את המחשב הישן עם כל הציוד ההיקפי(מילא היה מסך CRT עם מעמד שבור) כי הוא נשבר או משהו , וכמו כן איזה מחשב יהיה נוח לעבודה עם טקסט (יותר מעשר שעות ביום ננראה לי אני רק קורא בויקפדיה בממוצע בטוח יותר מ10 מאמרים ביום,(לפעמים אני שמה\חיפוש כל היום כשאני רוצה לברר הרבה פרטים על נושא מסויים בד"כ קשור ללימודים ואז יש לי כל הזמן מליון טאבים בטור בדפדפן) וזה לא ממש לוקח לי חלק משמעותי מהזמן) וגם לא קצת כתיבת קוד שאני מקווה לחזור אליה בקרוב …
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך המסך הזה (לשימושים: משחקים כבדים,וסרטים) שזהו מסך 26 אינץ' בעל פאנל s-ips . האם מישהו מכיר? ממליץ, או שלא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, עלות של מסך LCD 21" מתחילה בערך ב 3500.. עלות של טלויזיה LCD 21" מתחילה בערך ב 2500.. מה ההבדלים בין מסך LCD לטלויזית LCD? למה העלות של טלויזיה יותר זולה ממסך למחשב? אפשר להשיג טלויזיות במידות יותר גדולות ממסכי LCD וברזולוציות דומות ומפרטים דומים ובמחיר יותר זול ממסכי LCD יש סיבה? מה ההבדלים העיקריים? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון המסך שלי ( LG 19" FLATRON L1953TR ) התחיל למרוח לי את הצבעים, בהתחלה לא ידעתי אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך (ATI RADEON 4670HD) אז כדי לבדוק צילמתי תמונה וסימנתי בה את המריחות, שלחתי לחבר והוא לא ראה אותם - מכאן שהבעיה במסך. המסך עובד משהו כמו 4 שנים ואני לא חושב שהאחריות כלפיו עדין חלה. אני מחפש מסך חדש, עם עדיפות ל-LG או SAMSUNG, בין 20-22 אינטץ' לא ממש חשוב לי, בתקציב של 700 שקל למטרות של משחקים,סרטים, קשה להסביר, כי אני עושה במחשב כמעט הכל (: תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. ניתן לי מסך של Apple, (אני חושב שזהו מסך 27 אינצ'), מהדור האחרון (אם אני לא טועה), כדאי שאוכל לעבוד על פרוייקט מסוים. הבעיה (או החלק הקומי): לא ראיתי מעולם חיבורים כאלה (אני לא מכיר את העולם של המק). יש לי נייד עם יציאת HDMI (האמת, מיקרו HDMI, אבל אפשר להשיג מתאם ל HDMI), אבל למסך יש חיבור מסוג אחר, וזה נראה שאין לו בכלל חיבור לחשמל! מתוך המסך יוצאים שני כבלים. אני מניח שאחד זה ה Display Port (?) המפורסם? או שזהו FireWire? הכבל השני איננו כבל כוח קונבנציואנלי שמתחבר לשקע שבקיר. אלא נראה כמו חיבור של המקבוקים השונים. אין לי אלה להביע את עצמי בדרך הבאה:
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ראשית. תודה רבה למי שעזר לי לבחור את המסך הזה.. עכשיו איזה רזולוציה אני צריך להגדיק בוינדוס כדי לראות הכי טוב ושלא יהיה Autoajasment תודה..
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
יש לי מסך של AOC כבר איזה שנתיים ואני מחבר אותו עכשיו ורואה הכול שחור רק בקושי בקושי דברים על המסך בדקתי שהבעיה לא בכבלים ולא במחשב יש למישהו פתרון או שזה קרה לו גם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן ובו כרטיס מסך מסוג grforce fx5700 ומסך CRT ישן ומזייף, אני מעוניין לקנות מסך חדש משהו מהסוג של Samsung T220P או LG W2261V או משהו בסגנון. ברצוני לדעת האם כתוצאה מההבדלים בין שתי החומרות (מסך וכרטיס מסך) יהיו לי בעיות כלשהן, אם כן אשמח לדעת פרטים.
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לפעמים קורה שפתאום מופיע על המסך פאנל שליטה וכיוונים, רק שהבעיה שנוצר מצב שכאילו הכפתור העליון לחוץ וזה מהבהב... אבל בפועל הכפתור אינו לחוץ כלל (כניראה בעיית מגעים). הבעיה קוראת לפעמים בפיתומיות. האם עליי לפנות לשירות DELL? המסך ניקנה לפני שבוע.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה אולי קצת יוצאת דופן (קראתי חלק מההמלצות פה) בעקרון אני עוסק גם בגיימינג וגם בגרפיקה (תלת\וידאו), כרגע יש לי מסך samsung bx2450 (שהוא אחלה) אבל אני זקוק לעוד מסך בשביל עבודה נוחה, בהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל אמרו לי שלא מייצרים אותו יותר כי יש פשוט סדרה חדשה עלה לי רעיון לקנות מסך חדש שיהיה העיקרי שלי ויהיה איכותי למשחקים והישן אני אשתמש בתור מסך משני כשאני עובד (לא מתכנן על eyefinity או משהו, אולי סתם כדי להתנסות) חבר שלי המליץ על מסך שהוא 120HZ, הוא אומר שזה נראה הרבה יותר טוב (יש לו 3 מסכי LG W2363D ) אבל אין הרבה מסכים כאלה בארץ ואפילו לא רושמים את זה על המפרטים שלהם (בדרך כלל אני פשוט בודק אם יש לזה 3D ואז אני יודע ) אני מחפש מסך 23 או 24 אי…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3220 אם אתם מכירים מסך אחר יותר טוב אז אני מחפש לפחות 22 אינצ ו 2 MS מהירות תגובה למשחקים מהירים כמו QUAKE 3 תודה מראש אביב עריכה: אגב בקשר לאחריות איך איבורי מגיבים לפיקסל שרוף ? ובכלל לאחריות למסכים LCD
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אישרו לי 12 אחוז הנחה על ה971 וזה יוצא לי משהו כמו 1650, עכשיו רשום על הקופסא החדשה ניגודיות 1:4000 האם הפנל עדיין זהה וזה מסך מומלץ מאוד או שזה חשש לפאנל tn?
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג dell 17" חדש הישר מהיבואן ב800 שח" שווה לי?
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, היום התחדשתי לי בממיר חדש, כאשר חיברתי אותו למסך אותו ציינתי ליציאת ה S-Video שמתי לב כי בכל ערוץ כלשהו בצד שמאל למטה ישנו פס אופקי אחד עד אמצע המסך בערך ולפעמיים הוא משתנה בהתאם לצבע הנמצא בערוץ. יש לציין שביצעתי את הדברים הבאים: 1. החלפת כבילה וניסיון חיבור ליציאה אחרת (RCA) ולא SVideo. 2. החלפת הממיר וחיבור ה DVD. 3. ביציאה DVI ו VGA תופעה זו אינה קיימת. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה והאם יש צורך להחליפו כמו כן אשמח אם למישהו יש את המסך 27 אינטץ ויכול להעיד כי תופעה זו קיימת / לא קיימת אצלו בברכה,
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חשבתי לקנות בהתחלה מסך Dell U2412M LED/Dell U2312M LED אבל בא לי רעיון אחר לקנות מסך "32 LCD/LED שימש גם לטלויזיה וגם למסך מחשב מסך טלויזיה "32 הוא ברמה של "23/"24 LCD/LED ? מבחינת רזולוציה? קצב רענון? ישיבה ממרחק של 0.5 מטר מהמחשב? וכ"ו ? מה אתם אומרים? ועל איזה דגם אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-