עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yaronshahaf,

שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by babuner,

מתלבט בין שני מסכים לשימוש כללי (ווידאו, תמונות , גלישה, משחק) : 1. Benq GL2460MH 2. Samsung S24D300HS מה כדאי ? יש מסך עדיף בטווח המחירים הזה ? (עד 800 שח' ) תודה

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר אבל הייתי שמח גם אם אוכל להשתמש בו כטלויזיה התיעצתי עם כמה אנשים ויצא שאמרו לי שלא מומלץ כל כך לקנות מסך שישמש גם כטלויזיה וגם למשחקים כי יש הבדל עצום בפיקסלים רציתי לדעת עם זה נכון ואם זה באמת עד כדאי כך גורם להבדל בתצוגה ובנוסף אמרו לי שלמשחקים מסכים רחבים זה על הפנים ועדיף לי לקנות 19 אינץ במקום 22 רציתי לדעת מה יותר כדאי והאם זה באמת נכון ואני מתלבט בין לקנות Samsung 216BW 2MS ל Samsung 226BW 2MS ששניהם 22 אינץ או לקנות מסך כלשהו של 19 אינץ וגם חשוב זה שהוא יהיה lcd עם חיבור DVI אני מוכן להתפשר כמעט על הכל התקציב הוא 1500 2000 שקל אבל בעדינות אני צריך את שאר הכסף למודינג במחשב P: אשמח לתובה בקדם האפשרי תודהה נ.ב אני גם רוצה לתלו…

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  4. מעוניין לקבל המלצות על מסך שיהיה גם באיכות טובה לצפייה בסרטים [לא מיועד למשחקים] וגם רחב ונוח לעימוד. האם הDELL 2007WFP יתאים? האם הוא רחב מספיק? [אין לי מקום לרחב מידי] אשמח להמלצותייכם!

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש מסך לשימוש משחקי מחשב ואינטרנט * ציפוי נוגד התשקפות (חשוב מאוד בשבילי). * סוג החברה לא משנה. * מסך רחב חובה * עד 1500 ש"ח ~ * אם אפשר למצוא מסך עם אפשרות מאונך לא חובה. אם תוכלו לראות לי קישורים ומחירים זה יעזור לי מאוד. תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  6. http://www.chimei.com.sg/default.aspx?pageId=266 בניגוד לדגם 228A למסך הזה כן יש חיבור DVI, גם אם הוא לא מגיע עם הכבל זה לא כזה נורא אם הכבל עולה סביבות ה40 שקלים. מה דעתכם על המסך או שעדיף משהו אחר? אהבתי איך שהמסך נראה, כולו שחור מבריק והכל (המסך עצמו לא אמור להיות מבריק).

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

כותתרת...

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by sergey_kendis,

הנה מה אתם אומרים על הדגם הזה?כדי לקנות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6240&perur=2&t=19&c=407

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  9. יש לי מסך מחשב שיש לו גם VGA וגם HDMI.. עם ה-VGA הוא עבד יפה מאוד והכל אבל הכבל נדפק והחלטתי לקנות HDMI, חיברתי את הכבל שמתי את הרזולוציה המקסימלית של המסך שאמורים לראות בה הכי טוב אבל אני רואה את המסך מתושתש קצת.. איך אני מסדר את זה? אהה ודרך אגב אם זה משנה ישלי Windows 7 Ultimate

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by itaim,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD, במחיר סביר (הכיסים לא כל כך מלאים ) בכל מקרה הצרכים: קצת משחקי מחשב, וסרטים, לכל השאר אני בטוח שכל מסך יספיק בכל מקרה, חשוב לי לשמור על העיניין ואמממ זהו בעיקרון... חשבתי על המסך הבא: http://www.samsung.com/sg/products/monitor/lcdmonitor/731bf.asp הוא עולה בסביבות ה1350-1400 יש אולי מסך 19" באותו איזור מחיר שגם סביר? ואם המסך הנל בכלל סביר? כל דעה תתקבל בברכה :]

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by Systema,

שכת אבק החליטה להשתכן אצלי על המסך. איך אני אמור לנקות בלי לפגוע או לשרוט משהו?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  12. היי אני מחפש מסך 19"-20" רגיל (לא רחב) בתקציב של עד 2000 שקל השימושים הם מגוונים, אינטרנט, משחקים, סרטים. ראיתי 2 מסכים עם ביקורות טובות עליהם: DELL 2007FP LG L2000CP אבל אני לא סגור עדיין על כלום. אם למישהו יש המלצה על מסכים טובים, בלי מריחות ובעלי זווית צפיה רחבה אני אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by trlk,

מחפש המלצה למסך 19 זול. התקציב- 1000 עד 1400 ש"ח- יחובר למחשב פנטיום 3 עתיק שלא יוכל לנצל מסך איכותי יותר. מיועד למשחקים שמחשב כזה יכול להפעיל ,גלישה וקצת אופיס. ראיתי פרסומות למסכים זולים אף יותר ,(במגה...) אבל חושש כי המחיר הזול נובע מאיכות גרועה במיוחש שהיצרן לא ברור- רוצה ללכת קדימה ולא אחורה. תודה

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  14. אני בא עכשיו למחשב המסך עבר לרזולוציה נמוכה הודעה שהמחשב לא מוצא את הצג,ויש לי גם תוכנה MAGICTUNE שרושמת שהמחשב לא תומך בה שלפני שהלכתי הכל היה בסדר..מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by Mister Hai,

גודל מומלץ 22-24 אינצ' עדיפות - FullHd שמעתי שה- Dell UltraSharp U2311H מומלץ בגלל שיש לו סוג פאנל IPS מה אתם אומרים עליו הוא טוב למשחקים ? הזמן תגובה שלו (8ms) לא גורם למריחות במשחקים או שזה לא משפיע ? אשמח לקבל ממכם חוות דעת על מסכים מומלצים למשחקים

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by גל עודני,

היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC

17. Started by arikar,

שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  18. Started by Anonymous1,

שלום, מבקש את המלצתכם למסך גימיינג 144Hz. התקציב עד 1500 ש"ח, אבל לא לגמרי נעול על זה. אם יש משהו משתלם משמעותית וכדו' אולי אפילו העלה את את התקציב. כרגע עם כרטיס מסך RX580, מתוכנן לשדרג ל RTX3060. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  19. שלום חברים לאחר התייעצויות ובירורים הגעתי לכמה סוגי מסכים שאני צריך לבחור את אחד מהם וצריך את עזרתם בבקשה. 1 . התקציב שלי הוא: 1000 עד 1500 2. השימושים שלי הם: כל השימושים הרגילים כמו כן אני עובד בתכנות ויושב המון שעות מול המחשב ולא רוצה שיכאבו לי העיניים ובנוסף אני אוהב לראות סרטים באיכות טובה של 720p (ותקווה להשדרג ל 1080p) 3. אני הולך לקנות מחשב נייד בסביבות ה 7000 ש"ח עם יציאת hdmi ואני אקח אחד עם כרטיס מסך טוב. 4. הדגמים שאני חושב עליהם הם: א. מסך מחשב מדגם LG E2360T ב. מסך מחשב LG E2441T (נראה לי שהוא כמו המסך מ א' אבל אני לא ממש יודע מה מההבדל ביניהםת אולי ההבדל הוא רק שזה 24 אינץ ו2360 הוא 23 אינץ?) ג. מסך מחשב HP 2301 Micro Thin Led Monitor (לא ממש מכיר אבל מישהו…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  20. Started by blindhorse,

שלום לכם, נראה לי שכמעט השתכנעתי לקנות את מסך הדל שאתם ממליצים עליו בחום והיתרונות הבולטים בו. בעיקרון יש לי אפשרות לקבל את הסמסונג P2250 במחיר ממש טוב, אבל לפי מה שהבנתי לא צריך לחשוב על זה בכלל. בדקתי באינטרנט וראיתי שאין הרבה חנויות שמוכרים אותו, השאלה איפה אתם קונים אותו בכל זאת כמו שמפרסמים בפורום ? לגבי האחריות זה לא משהו שצריך להדאיג אותי ואולי כדאי להתפשר על הסמסונג ולהיות בטוח ? כרגע יש לי את ה-730B של סמסונג, ישן אבל טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  21. איך מסך למשחקי מחשב וסרטים אתם ממליצים? תקציב עד 800 ש"ח.. רצוי בין 20" ל 22" חשבתי על LG E2240T 21.5'' מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  22. אהלן, אני קונה מסך חדש, הוא ישמש למשחקים ולסרטים\סדרות. אני לא צריך גודל מפלצתי בעקרון, אבל לא אכפת לי לקבל כזה יש לי אפשרות לקנות את ה-Samsung 932BF ב1250 ש"ח ואת ה-Samsung 226BW ב1480 ש"ח. לפי הביקורת של האתר ה226BW קיבל ציון די גרוע, אבל הם קיבלו את הפאנל שנחשב פחות טוב. אין לי מושג איזה גודל אני רוצה ואם אני רוצה Widescreen או רגיל - קיוויתי שתוכלו להמליץ לי לפי השימושים. תודה רבה עריכה: היי, הבחור למטה הציע לי את המסך Asus VW222u. אני קצת מוגבל במקום, ואני צריך לדעת בדיוק מה המידות של המסך (כולל מה שמחזיק את המסך). אני לא רוצה להסתמך רק על מה שרשום באינטרנט. תודה (אני צריך רק את הגובה)

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by AiXC,

תקציב לא מוגבל. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by guychabra,

היי חברים, קניתי את המסך LG ips224 רואים פצצה, ברזולוציה של FULL HD. הבעיה היחידה היא שהכל קטן מידי וקשה לקרוא דברים בעיקר באתרים. כשאני משנה רזולוציה או שהיא לא מתאימה ונשאר "שחור" בדפנות או שלא רואים חד ויפה. מישהו מכיר? פיתרון כל שהוא?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  25. המסך ימוקם במספרה..ויחובר אליו גם ממיר של YES כנראה.. התקציב 1500-2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.