מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
וגם קצת משחקים. השימוש למשחקים לא כזה משמעותי אבל בבקשה לא לתת לי המלצות על מחשבים עם 16 מילי... הדגמים הם: 931CוSamsungו L1932PוLGו 940BFוSamsungו L1970HRוLGו 940BXוSamsungו 930BFוSamsungו 971PוSamsungו L1932TQוLGו 931BFוSamsungו L1952TQוLGו (לא להתייחס לקווים הקטנים בין החברה לדגם) מצורף קישור לזאפ אחרי כל הסינונים שעשיתי לפי המפרט שאני מעוניין בו: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB4368=52494,271294,323885,233102,290497,52171,52199,52501,330104,226589&DB4163=181885,251426,156976,267628,199132&DB187910=187935,187949&DB4165=4166&DB55019=138766&orderby=price כמו כן אשמח לקבל הסבר למה בין שני מ…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר כדאי לי לקנות, בהתחשב בכך שהמחשב נועד למשחקים חזקים וצפייה בסרטים, כמו גם גלישה באינטרנט ודברים בסיסיים אחרים. בעניין המחיר חשבתי בסביבות ה1500 ש"ח ורציתי לדעת איזה מסך יותר יתאים לי: 1. מסך 19 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410956) של LG 2. מסך 20.1 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=479778) של DELL לפי מה שהבנתי בגלל שהם מאותו פאנל (TN) ההבדל המשמעותי הוא שהDELL הוא מסך רחב.. אז מה בעצם יותר כדאי לי לקנות?? או שאולי בכלל כדאי לי לחסוך ולקנות מסך עם פאנל יותר טוב? ודרך אגב קחו בחשבון שאני כנראה יחבר את המחשב מידי פעם לטלוויזיה שלי, וישחק עליה, אבל לא תמיד..
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות על מסך שיהיה גם באיכות טובה לצפייה בסרטים [לא מיועד למשחקים] וגם רחב ונוח לעימוד. האם הDELL 2007WFP יתאים? האם הוא רחב מספיק? [אין לי מקום לרחב מידי] אשמח להמלצותייכם!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת מסך 19" לא רחב עם פאנל ips ???????????? האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד שלא עובר את ה- 2000 ש"ח ???
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מסך רק למשחקים עדיף ללכת על מסך 22 TN שגם ככה יותר זול.... או על הדל 20" שעולה יותר אבל עם IPS מה מומלץ? קחו בחשבון שזה רק למשחקים.... האם האיכות בIPS תהיה יותר טובה במשחקים או שתהיה אותו הדבר ואז עדיף להנות מ22" ענק מול הפנים... תודההה ד"א אני קונה מ skypc מישהו מכיר?? זה חשוב לי לדעת איך הם כי אף פעם לא קניתי שם וזה באזור שלי...
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שכת אבק החליטה להשתכן אצלי על המסך. איך אני אמור לנקות בלי לפגוע או לשרוט משהו?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מסך חדש, הוא ישמש למשחקים ולסרטים\סדרות. אני לא צריך גודל מפלצתי בעקרון, אבל לא אכפת לי לקבל כזה יש לי אפשרות לקנות את ה-Samsung 932BF ב1250 ש"ח ואת ה-Samsung 226BW ב1480 ש"ח. לפי הביקורת של האתר ה226BW קיבל ציון די גרוע, אבל הם קיבלו את הפאנל שנחשב פחות טוב. אין לי מושג איזה גודל אני רוצה ואם אני רוצה Widescreen או רגיל - קיוויתי שתוכלו להמליץ לי לפי השימושים. תודה רבה עריכה: היי, הבחור למטה הציע לי את המסך Asus VW222u. אני קצת מוגבל במקום, ואני צריך לדעת בדיוק מה המידות של המסך (כולל מה שמחזיק את המסך). אני לא רוצה להסתמך רק על מה שרשום באינטרנט. תודה (אני צריך רק את הגובה)
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
<כותרת> שאלה-האם בתקציב הזה (1300 ש"ח +-) אני יכול ללכת על מסך עם פאנל חדש? כי חשוב לי האיכות... האם בכלל כדאי לי לחשוב בכיוון הזה או שכדאי לי לי ללכת על הדגמים המומלצים? הכרטיס מסך שיהיה לי הוא ה-4870... ככה שאני רוצה להגיע לאיכות מקסימלית במשחקים ..
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לרכוש מסך LCD בעל תצוגת wide display. אז לפני שאני אבקש המלצה לגבי אחד, האם הכרטיס מסך שלי צריך לתמוך ברזלוציה של המסך (1440x900)? לי יש radeon9600xt וכל מה שמצאתי עליו לגבי רזלוציה הוא תמיכה בעד 2048x1536 אבל זאת כמובן רזולציה ביחס של 4:3. אם מישהו יוכל להסביר לי גם על יחס בהירות ב-LCD אני אשמח מה זה בדיוק ומה המומלץ ולחלק השני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך wide display (גודל: 19'), אני לא צריך את הטוב ביותר אבל גם לא רוצה את הזול ביותר. תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אחי קונה מחשב והתקציב קצת לוחץ אני חייב לקחת מסך ושיהיה זול מאוד יחסית כדי שיהיה מקום לדברים טובים אחרים אני יכול פשוט למצוא את הדבר הכי זול בזאפ ולגמור עיניין אבל בכל זאת אני רוצה שזה יהיה שווה משהו, ואתם הכי מבינים בזה אז אני צריך המלצה למסך תקציבי שיהיה בכל זאת לא רע אשמח לשמוע את דעתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לשימוש משחקי מחשב ואינטרנט * ציפוי נוגד התשקפות (חשוב מאוד בשבילי). * סוג החברה לא משנה. * מסך רחב חובה * עד 1500 ש"ח ~ * אם אפשר למצוא מסך עם אפשרות מאונך לא חובה. אם תוכלו לראות לי קישורים ומחירים זה יעזור לי מאוד. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שזכיתי במסך סמסונג 226bw במכרז של המדינה לפני כחודש אך בעקבות הנפילה לא קיבלתי אותו החלטתי לקחת אתמול את אותו המסך מKSP. המחיר ששילמתי 1840 ש"ח למזומן. ביקשתי לבדוק פיקסלים שרופים בזמן הקניה והמוכר היה אדיב ועזר לי לבדוק עם הלפטופ שלי (מדובר בסניף ירושלים) בעקבות רולטת הפאנלים שסמסונג עושה עם המסך המדובר כמובן שהייתי סקרן לדעת איזה פאנל קיבלתי. מסתבר שבמסכים החדשים אין דרך פשוטה לגלות וצריך לפרק את המסך (עסק קצר של פתיחת 6 ברגים ומכסה פח). פתחתי וגיליתי שהפאנל הוא LTM220M1-L01 . למיטב הבנתי מדובר בפאנל של סמסונג ולא בפאנל של AU או CMO ושות'. ככל הנראה לא מדובר במסך ביבוא של ח.י. כי על המסך מופיעה מדבקה של UPS עם היעד PSDS enterprises Haifa. אז אם מישהו מת…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מבקש עזרה בקניית מסך חדש אני מחפש מסך 17" מחברה ידועה חיבור DVI לא צריך רמקולים מובנים על מה אני צריך להסתכל ? מהירות רענון ? יש עוד פרמטרים חשובים ? עקרונית מצאתי משהו והייתי שמח לשמוע דעות מדובר במסך LG L1752TQ http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=L1752TQ&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה מראש על העזרה....
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תקציב עד 1500 ש"ח. אני רוצה מסך מחשב שיתאים למשחקים. שיהיה בלי רמקולים ושטויות בשביל שיהיה איכותי יותר. שתהיה לו כניסת DVI וכו'. אני יושב בערך חצי מטר מהמסך... אז נראה לי ש20" יספיקו? ואני לא רוצה 19 כי מ20 יש רזולוציות גבוהות יותר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
סקירה מעניינת על מסכים בגדלים 23 עד 28 http://www.digitalversus.com/article-357.html
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מסך T220 כיוונתי אותו קצת לפי העין אבל זה עדיין לא זה ויש שתי בעיות שמפריעות לי, הראשונה היא הגירעון של התצוגה כלומר היא לא נראית לי חדה מספיק אלא דיי מגורענת, ממש רואים את זה, אני לפחות.(החיבור הוא DVI) דבר שני, החלקים גדולים של המסך ניתן לראות קונטור אדום או ירוק מסביב לאותיות ומספרים, זה נראה ממש לא יפה איך ניתן לסדר את הדברים? תודה
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברה... יש לי באמצע המסך נקודה קטנה בצבע לבן והיא תקועה ככה לא מתחלפת. אני מניח שזה פיקסל שרוף אבל יש לי שאלה: האם גם כשהמסך מכובה הנקודה נשארת בצבע לבן?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למסך LCD לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים. המסך טלויזיה בצבע ירוק אך שומעים צלילים שאני מפעיל מהמחשב.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי שאני הולך להחליף את מסך הDELL הנוכחי שלי 20.1 ל DELL למסך גדול יותר 24 באותם הסטנדרטים ניצבו בפני סה"כ שתי אופציות (במשפחת DELL): ה Dell 2408WFP ויורשו המיועד ככל הנראה Dell U2410. חיפשתי בפורמים באתר והפנו אותי לסיקורים באתרים שונים שתכניהם לא ברורים לי. ולכן אני פונה אליכם בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדלים בין השניים, הבנתי שהפאנלים שונים, אבל לא הבנתי איזה סוג פאנל עדיף ולמה? אשמח להסבר מפורט. תודה מראש ושיהיה שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
הי, מחפש עבור הבת שלי מסך משולב גם למחשב (שימושים בסיסיים, בעיקר אינטרנט) וגם טלויזיה (שלט, חיבור בסיסי לממיר) בעבר רכשתי את הסמסונג 26" מה המסך המומלץ היום ? רצוי באזור ה- 24" ? תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להוסיף עוד מסך למחשב שלי, יש לי כרגע 2 מסכים של דל מסוג u2311h אך אינני מוצא את המסכים הללו למכירה יותר גם ביד 2, לכן אני שואל אם ההבדל הוא יורגש אם אני ישים עוד מסך אך מדגם u2312h? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון המסך שלי ( LG 19" FLATRON L1953TR ) התחיל למרוח לי את הצבעים, בהתחלה לא ידעתי אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך (ATI RADEON 4670HD) אז כדי לבדוק צילמתי תמונה וסימנתי בה את המריחות, שלחתי לחבר והוא לא ראה אותם - מכאן שהבעיה במסך. המסך עובד משהו כמו 4 שנים ואני לא חושב שהאחריות כלפיו עדין חלה. אני מחפש מסך חדש, עם עדיפות ל-LG או SAMSUNG, בין 20-22 אינטץ' לא ממש חשוב לי, בתקציב של 700 שקל למטרות של משחקים,סרטים, קשה להסביר, כי אני עושה במחשב כמעט הכל (: תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-