מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך 22" בסביבות 1200 ש"ח וההתלבטות היא בין 2209WA לבין U2311H. - כנראה אני אלך על ה2209WA בגלל הרזולוציה. רציתי להבין למה אנשים מעדיפים ללכת על מסכי FHD כשרוב האנשים מרגישים שתוכן המסך(טקטסים, השולחן עבודה) קטן מיידי? (הרי אם אני אקנה מסך FHD ואבחר ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך הכל יראה פחות חד).
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך BENQ T91W ,19 LCD,שהרזולוציה הטבעית שלו 1440X900 כשאני שם את הרזולוציה הAUTO ADJUST לא עושה את זה טוב והמסך חתוך לפעמים מלמעלה לפעמים מהצד לפעמים יותר לפעמים פחות. (ב1280X800 זה עובד מושלם) ניסיתי אלפי פעמים לעשות עוד ADJUST ולנסות בהגדרות הידניות של המסך חפרתי חפרתי ואין שם פתרון לבעיה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שהבעיה הזאת קרתה לכמה וכמה מסכי LCD 19 לא זהים לשלי אלא לכולם היה משותף ה8600GT/S ,הכרטיס מסך שברשותי. אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור תבעיה,אשמח לעזרה! תודה רבהה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 23:32:12 הקפצההבבקשה תעזרו זה ממש ממש חשוב =/
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות מחשב חדש ודי מתלבט לגבי המסך. הייתי רוצה לקנות את המסך של DELL שכולם ממליצים עליו (כרגע עולה 1250ש"ח) אבל עכשיו ראיתי מסכי T220 מתצוגה ב750ש"ח - יש התחייבות ללא יותר מ3 פיקסלים שרופים ואחראיות לשנה (מצאתי דרך zap). לפי מה שאני יודע T220 גם נחשב למסך טוב מאוד 500ש"ח הבדל זה ממש הרבה כסף בשבילי כרגע ולכן אשמח מאוד לשמוע דעה של כמה אנשים עם נסיון תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים לשימוש כללי (ווידאו, תמונות , גלישה, משחק) : 1. Benq GL2460MH 2. Samsung S24D300HS מה כדאי ? יש מסך עדיף בטווח המחירים הזה ? (עד 800 שח' ) תודה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש אפשרות תצוגה מיוחדת במסך הזה לצפייה בסרטים שמשפרת בצורה פלאית את התצוגה בסרטים במחשב. תלחצו בכפתור של המסך היכן שכתוב: ENGINE אחרי זה על + (source), עד שתראו שכתוב FILM ואז תלחצו על AUTO/SET. המצב הזה טוב רק לסרטים אחרי זה כמובן שתחזירו למצב הרגיל באותה צורה.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי אותו לפניי חודש פלוס....ומצאתי פיקסל שחור.... מישו יודע מ המדיניות?האם אני יכול להחליף?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם DELL מתכננים להוציא בקרוב מחליף למסך 2408WFP. ז"א מסך 24 אינטש עם פאנל איכותי (לא TN).
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
את מסכי ה LCD התותחיים כולנו מכירים, וכולנו יודעים כמה עולים, אולי לעשות איזה סטיקי על מסכי LCD תקציביים, 17" או 19", המחיר הזול ביותר והתמורה הכדאית ביותר... שווה לחשוב על זה...
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ראיתי ביקורת טובה כאן באתר על המסך Philips Brilliance 200P7ES עבור משחקים וסרטים בפאנל של s-ips. האם Philips 200WP7ES זה אותו הדבר רק מסך רחב? והאם גם הוא עם פאנל s-ips ?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום, ארצה שתמליצו לי על מסך (עדיף לזול ביותר), שיתמוך ברזולוציית FHD ויהיה טוב לגיימינג מודרני כיום. אני האמת קצת נמנע מה-U2312HM משום שהבנתי שהוא עושה בעיות לעיתים ויש לו בעיות בכיול. תודה.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו ? ניסיתי למצוא ביקורות באינטרנט אך לשווא. מבחינת מחיר הוא נותן פייט ל dell בכך שהוא מתומכר ב 1700 ש"ח בלבד ! האם זו אכן מציאה או משהו פה מסריח ?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. ניתן לי מסך של Apple, (אני חושב שזהו מסך 27 אינצ'), מהדור האחרון (אם אני לא טועה), כדאי שאוכל לעבוד על פרוייקט מסוים. הבעיה (או החלק הקומי): לא ראיתי מעולם חיבורים כאלה (אני לא מכיר את העולם של המק). יש לי נייד עם יציאת HDMI (האמת, מיקרו HDMI, אבל אפשר להשיג מתאם ל HDMI), אבל למסך יש חיבור מסוג אחר, וזה נראה שאין לו בכלל חיבור לחשמל! מתוך המסך יוצאים שני כבלים. אני מניח שאחד זה ה Display Port (?) המפורסם? או שזהו FireWire? הכבל השני איננו כבל כוח קונבנציואנלי שמתחבר לשקע שבקיר. אלא נראה כמו חיבור של המקבוקים השונים. אין לי אלה להביע את עצמי בדרך הבאה:
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, בעקרון קניתי לא מזמן את ה-U2311H ויש לי שני פיקסלים שרופים. עד כמה נדיר לקבל פיקסלים שרופים במסך הזה, ומה הסיכוי אם אני אקבל אחד חדש לקבל פיקסלים שרופים שוב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 22 לאינטרנט, משחקים, סרטים וכל השאר... הבנתי שבפורום הזה המסך המומלץ הוא DELL 2209WA, עד כאן יופי. השאלות שלי הן: ראיתי שזמן התגובה שלו הוא 5-6ms, האם זה לא יפריע למשחקים כדוגמת COD? המסך הזה נמצא דיי הרבה זמן בשוק, האם אין משהו קצת יותר עדכני שכדאי לשקול? מה עם מסכי הלד החדשים? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. האם המסך הנ"ל הוא מסך רחב (wide-screen)? כי משום מה ראיתי באתר אחד שזה כן מסך רחב... אז רציתי לוודא מה הסוג.. 2. מה ההבדל בין L1972H ל- L1972HR?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה אולי קצת יוצאת דופן (קראתי חלק מההמלצות פה) בעקרון אני עוסק גם בגיימינג וגם בגרפיקה (תלת\וידאו), כרגע יש לי מסך samsung bx2450 (שהוא אחלה) אבל אני זקוק לעוד מסך בשביל עבודה נוחה, בהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל אמרו לי שלא מייצרים אותו יותר כי יש פשוט סדרה חדשה עלה לי רעיון לקנות מסך חדש שיהיה העיקרי שלי ויהיה איכותי למשחקים והישן אני אשתמש בתור מסך משני כשאני עובד (לא מתכנן על eyefinity או משהו, אולי סתם כדי להתנסות) חבר שלי המליץ על מסך שהוא 120HZ, הוא אומר שזה נראה הרבה יותר טוב (יש לו 3 מסכי LG W2363D ) אבל אין הרבה מסכים כאלה בארץ ואפילו לא רושמים את זה על המפרטים שלהם (בדרך כלל אני פשוט בודק אם יש לזה 3D ואז אני יודע ) אני מחפש מסך 23 או 24 אי…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, פסים צבעוניים ומוזרים השתלטו על מסכו של המחשב הנייד שלי מדגם HP PAVILION DV6186EA (למי שלא מכיר: מדובר במחשב של HP עם כרטיס מסך NVIDIA GO 7400). אז חשבתי לעצמי שמאחר והאחריות על המחשב פגה לה מזמן, וכרגע אין תקציב למחשב נייד חדש, אולי עדיף שארכוש מסך LCD רחב יחד עם מקלדת אלחוטית (עכבר אלחוטי טוב יש לי כבר) ואחבר אותם לנייד שלי. יש לציין שאיני מרבה להשתמש בנייד שלי מחוץ לבית בתקופה האחרונה ואיני מתכוון להשתמש בו בתקופה הקרובה גם כן, מה גם שמדובר בשלושה קווים צבעוניים "בלבד" שעדיין מאפשרים לי תנאי עבודה סבירים. קיצר, מדובר בתקציב של 1200-1300 ש"ח שצריך להספיק למסך טוב + מקלדת אלחוטית נוחה. המלצות? נ.ב - שמתי לב שכולם ממליצים על ה 2209WA של DELL וכנראה זה המסך שאל…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בוקר טוב, בעבר שאלתי, לגבי בעיה לאחר התקנת ה Driver של כרטיס המסך (8500GT) באמצעות חיבור DVI. מאז ניסיתי גם במחשב אחר וכו', כמתואר בהמשך. בסיום שלב טעינת ה Windows, המסך עובר למצב Power Saving Mode. נאמר לי על ידי נציגת LG (יצרנית המסך), שכיוון שעד טעינת ה Windows המסך מציג, סימן שמקור הבעיה לא במסך. ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה וזאת שלפניה של ה Driver, מהאתר של Asus (יצרן הכרטיס). ניסיתי להתקין את ה Driver שמופיע באתר של Nvidia. ניסיתי לעבוד עם ה DVI תחת Windows XP ולא Vista. שום ניסיון לא הועיל. אך מה שהפתיע אותי, שכאשר חיברתי את הכרטיס במחשב אחר, דרך ה DVI, לא היתה בעיה. כאשר חיבתי דרך VGA, הופיעה הודעה לגבי ה Hz, ולא היתה תצוגה במסך. אצלי תחת XP, כמו שניתן להבין, …
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים ולצפייה בתוכן ואשמח להצעות שלכם אני רוצה שהמסך יהיה 144 hz ומעלה qhd ומעלה 27 inch מקסימום עלות של בערך 1700 ש'ח שטוח זמן תגובה של 1ms ומטה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש לי את המסך U2311HB, ואני רוצה לקנות עוד מסך, אפילו 26/27 (או שזה גדול מידי ?), בתקציב של עד 1000 ש"ח, עיקר השימושים שלי הינם בעיקר עבודה עם code ולמידה (סרטונים וכו'..)/עבודה לפעמים, אז צריך פשוט שטח עבודה רחב. אשמח להמלצה תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את מסך המחשב שלי שהוא עדיין CRT (כן כן..) למסך LCD כלשהוא.. מירב הזמן שלי במחשב היא גלישה, תכנות ועבודה ופחות משחקים.. מה שכן הייתי רוצה לנצל את הקנייה כבר למעין טלוויזיה בחדר. מפאת המרחק של המיטה מהמיקום של המסך אני חושב שאני צריך מסך 24". קראתי הרבה בפורום וראיתי כמובן את הממלצות על ה-Dell שמבחינתי יקר מדי בשביל המטרה. רציתי לדעת עד כמה משתלם יהיה לקנות מסך 24" טוב כלשהוא, ולהוסיף לו TVBOX רק כדי למלא את מטרת הטלוויזיה? אם זה יכול לצאת כדאי, איך עובד כל עניין הסאונד? יש לי מערכת רמקולים שמחוברת למחשב וכמובן כל הרעיון הוא לראות טלוויזיה גם כשהמחשב דלוק, האם ה-TVBOX פותר לי גם את זה ? וכמובן לסיום, המלצות לבחירת המסך/TVBOX יתקבלו ביותר מ…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-