עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by smartbei,

שלום, אני מחפש לקנות מסך בגודל 24 אינטש 16:9. אשתמש בו גם כמסך לעבודה כללית וגם לצפייה בסרטים. תוכלו להמליץ לי על מודל(ים)? אעדיף מסך PVA, אם יש בטווח מחירים (אפשר קצת לחרוג). תודה! חצי-קשור: באתר של בדיקת סוג הפאנל אין את רוב המודלים שחיפשתי - איך אתם בודקים את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כמו שרשום בכותרת... מחפש מסך LCD 19", שלא יהיה רחב זה ממש לא נוח לתכנת איתו, דבר גודל של המחיר זה 1800 ש"ח, המסך ישמש אותי בעבודה בלבד, אני יושב פה כ-11 שעות ביום, רוב הזמן מתכנת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, הכל כתוב בכותרת. תודה לכל העוזרים בבחירה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by NI4NI,

1. מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של HP ושל DELL ? 2. ראיתי שאם יש פיקסל שרוף כאשר משתמשים במסך בפעם הראשונה אז ברוב החנויות הם מוכנים להחליף את המסך בלי בעיה. לעומת זאת, אם לאחר תקופה מסויימת מתגלה פיקסל שרוף אז ההחלפה היא בהתאם למדיניות היצרן (ובדרך כלל על פיקסל אחד לא מחליפים). אם אני בודק היטב בתחילת השימוש ואין לי פיקסלים שרופים, האם יש מצב שבעתיד פתאום יופיעו לי כאלה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. המחשב הנייד הראשון עם פאנל תצוגה מתקדם במיוחד של 300 הרץ מתקרב אל החנויות - וגורף שבחים בביקורת לכתבה

6. Started by CrossFireX,

כשאני מנסה לשחק במשחקים ברזולוציה נמוכה (חייב נמוכה אין גבוהה פשוט), זה מכניס לי מידיי פעם את המסך לכזה הודעה זזה שכל המסך שחור שרשום בה שהרזולוציה האופטימלית היא 1920X1200 אבל אייןןןןן וזה מציקקקק ואני צריך כל פעם לשנות לאנאלוגי ואז בחזרה לדיגיטלי .. מה לעשות ? איך אני מונע מהמסך לבקש רזולוציה אופטימלית ? אגב זה קורה במשחק הזה רק אחריי הפירמוט שעשיתי היום, וכשניכנסתי הווינדוס הקפיץ לי הודעה על אי-תאימות משהו,ניסיתי לפתור את הבעיה דרך האי-תאימות שהוא הקפיץ לי אבל לא היה שם כלום ...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 24 אינטש, אני כבר די הרבה זמן בפורום וראיתי איך רובכם ממליצים בחום על DELL 24 לגירסאותיו. השאלה שלי היא, האם באמת זה ה-מסך בגדלים האלה (יחס עלות מחיר) או שמא מדובר באפקט עדר שכזה ויש מסכים טובים לא פחות במחירים זהים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. איזה מסך מומלץ על המסך הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Roeebenj,

ראשית. תודה רבה למי שעזר לי לבחור את המסך הזה.. עכשיו איזה רזולוציה אני צריך להגדיק בוינדוס כדי לראות הכי טוב ושלא יהיה Autoajasment תודה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by yanivgold,

מהו מסך הLCD בגודל 24 אינץ המומלץ ביותר למטרת עיבוד תמונה והבאה לדפוס? (אין מגבלת תקציב) ואיך המסך הזה נחשב למטרה זו? http://www.shopping.com/xPO-LaCie-LACIE-LACIE-724-LCD-MONITOR-LED-BACKLIGHT-14-BIT

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by oded1,

שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום! טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר.. עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה? שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה תודה רבה מעודד

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by aka_katz,

מחפש מסך עד גודל 24 שיהיה לו רמקולים, מתקן תליה לקיר וממיר DVB מובנה לשידורים הדיגיטליים. יש כזה חיה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, מקווה שפתחתי את הדיון בפורום הנכון ושמישהו יוכל לעזור לי. הבעיה היא כזאת, לי יש טלוויזיה של TOPFIELD עם חיבור HDMI אחד ותמיכה של 720P, עד היום הייתי מחבר אליה את הPS3 ואת המחשב לסירוגין והכל היה בסדר, לפני כמה ימים רציתי לחבר את הPS3 ומכיוון שהטלויזיה על הקיר והחיבור הוא מאחורה אז צריך לחבר כזה "על עיוור"....בקיצור ניסיתי לחבר ולא הלך ומהעצבים התחלתי להפעיל כוח ממש וכנראה שגרמתי לקצת נזק בחיבור...בסופו של דבר לא הצלחתי לחבר והורדתי את הטלויזיה מהקיר וחיברתי, וכשהדלקתי את הPS3 המסך התחיל לרצד ולראות את התמונה של הPS3 עם שלג כזה וריצודים. הבנתי שכנראה הרסתי משהו, החלפתי כבל HD והבעיה נשארה.....לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה של הPS3 כדי שינסה לזהות את החיבור ו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן. אני מתכנן לקנות מחר מסך LCD, מעדיף בגודל "19. עברתי בכמה חנויות באילת וקיבלתי הצעת מחיר לא רעה בכלל של 1300 ש"ח למסך Samsung 930B אשר עמד בתצוגה בחנות. האם העובדה הזאת יכולה לגרוע מאיכותו? האם עדיף לי להוסיף עוד 360 ש"ח וללכת על ה-LG L1970HR שאתם מהללים בפורום? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש מסך מגע 19" עם עדיפות לLCD. בין 2000 ל3500 ש"ח, עדיפות ל2000 כמובן. תודה, Zzzz

16. Started by Nasok,

אני רוצה לקנות מסך חדש 19 אינץ' עד 2.7K ואני לא יודע אם לקנות 16:9 תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הייתי מעוניין לרכוש מסך LCD בעל תצוגת wide display. אז לפני שאני אבקש המלצה לגבי אחד, האם הכרטיס מסך שלי צריך לתמוך ברזלוציה של המסך (1440x900)? לי יש radeon9600xt וכל מה שמצאתי עליו לגבי רזלוציה הוא תמיכה בעד 2048x1536 אבל זאת כמובן רזולציה ביחס של 4:3. אם מישהו יוכל להסביר לי גם על יחס בהירות ב-LCD אני אשמח מה זה בדיוק ומה המומלץ ולחלק השני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך wide display (גודל: 19'), אני לא צריך את הטוב ביותר אבל גם לא רוצה את הזול ביותר. תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gimimix,

אממ חשבתי על W2261V LG http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 איך הוא טוב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Lahad,

Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הזמנתי את המסך הזה אתמול, רכשתי מחשב חזק מאוד וכולם המליצו על DELL ,השאלה היא כזו ואשמח אם תענו מהר שאוכל אולי לשנות את ההזמנה, האם הDELL הזה, הוא מסך אשר למרות שיש לו 6ms ,אני לא ארגיש את זה לדוגמא במשחקים מהירים כמו Counter Stirke? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Ronenosh8,

היי אז ראיתי שעכשיו יש יותר מבחר של דגמים מה שהקשה עלי לבחור מסך בעקרון אני מחפש מסך עד ה 1000 ש"ח בגודל 22 אינץ' ומעלה, full hd ופאנל IPS וראיתי של- DELL יש המון דגמים ולכן קשה לי לבחור אשמח להמלצה על דגם איכותי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by UncleRico,

נערך לא שמתי לב שקיים הפורום הזה... אתם צריכים להוריד את המילה "מסכים" מהפורום של "תצוגה וגרפיקה..."

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ivgeni6,

אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Domovoi,

היי,קניתי את dell U 2311 Hb rev 03 (זה אותו 2311H או גרסה שונה?) עכשיו אני רוצה להתקין דריברים אך הקבצים בדיסק הם בפורמט ICC,מה אני עושה<?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by itaim,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD, במחיר סביר (הכיסים לא כל כך מלאים ) בכל מקרה הצרכים: קצת משחקי מחשב, וסרטים, לכל השאר אני בטוח שכל מסך יספיק בכל מקרה, חשוב לי לשמור על העיניין ואמממ זהו בעיקרון... חשבתי על המסך הבא: http://www.samsung.com/sg/products/monitor/lcdmonitor/731bf.asp הוא עולה בסביבות ה1350-1400 יש אולי מסך 19" באותו איזור מחיר שגם סביר? ואם המסך הנל בכלל סביר? כל דעה תתקבל בברכה :]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אתמול הייתי בחנויות ובדקתי את איכותי צבע וחדות. שיש להם מסכי 19 בפס רחב. וראיתי צבעים וחדות טובים הם: L194WT LG - http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=472837 AL1916WS Acer - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=411938 LM1901W Apex - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=472491 והיה לי קשה לבחור אותם, ורציתי לדעת מה אתם ממליצים את האלה? אשמח לקבל המלצה במסך אחר את 940BW Samsung - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=424619 לא ראיתי את איכות, אך הביקורות היו טובות ואלך לראות את החנות היום ואבדוק את איכות. כמה שאלות על איכות: 1. שמעתי אמרו שחיבורי רגיל ו-DVI די מרגישים את הבדל או שזה הרבה יותר טוב? 2. ראיתי…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים