מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש לקנות מסך חדש למחשב החדש שאני עומד לקנות. עד 1300 שקל אך ניתן לחרוג. המחשב אמור להיות מיועד לכל מיני דברים אך גם למשחקים וסרטים וכו'. יש לי כרגע מסך VIEWSONIC E70F ואני דיי מרוצה ממנו. אז אני לא מבין כלכך בכל הדברים של המסך אז אם אני מרוצה מהמסך שלי כיום אני מחפש משהו בסגנון שלא יהיה בעייתי כזה. קיצר משהו נחמד.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי השבוע אזוס vw221u ורציתי לדעת אם יש לכם המלצות לכוון המסך בכדי להוציא ממנו קצת יותר...
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
Samsung Syncmaster 960BF DVI Pivot לגיימינג בעיקר אבל גם עבודה שוטפת באינטרנט. ממש אהבתי אותו והוא גם ממש יפה. אשמח לקבל חוות דעת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי ידיעה ששמעתי השבוע באג יהיו יבואנים רשמיים של DELL דבר שיכול להיות טוב ויכול להיות רע מצד אחד מחירים של באג מצד שני לא צריך לנסוע לפתח תיקווה בשביל לראות ולקנות ואולי רק אולי מסכים איכותיים יהפכו להיות סטנדרט נדרש ע"י עמנו ואז אולי Notebook לא ינסו למכור לי 2007FP מתצוגה ב 1900 ויגידו שזה האחרון ויותר הוא לא מיוצר...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו מסכים כאלו במשרד ונראה שהם מתפקדים סבבה. האם יש איזשהו מאפיין נסתר שאני לא רואה על פני השטח שכדאי לדעת לפני שאני קונה כזה מסך גם הביתה, לאותם שימושים (שרטוט AUTOCAD, RAVIT, 3DMAX, פוטושופ וכד')? במשרד לא מצאנו בהם שום פגם... והם זולים, פחות מ-1000 ש"ח...
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תקציב של 1500-1800ש"ח, לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') וצפיה בסרטים. ראיתי שהמסכים הללו מומלצים ונכנסים לי בתקציב, איזה מהם יכול להתאים לי והאם יש עוד מסכים שאני יכול לקחת בחשבון? Philips 200W6CS Samsung 971P Samsung 226BW Viewsonic VP930 תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מסך זה יתאים לשימושים שלי?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מסך 20VL66E של טושיבה 20 אינץ' רציתי לדעת על איזה רזולוציה אני יכול לשים אותו כי עכשיו אני יכול רק על 800X600 אבל לפני שהתקנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך [8800GTX ASUS] יכולתי לשים אותו על רזולוציה יותר גבוהה יש סיכוי שאני יוכל לשנות רזולוציה באיזה דרך? תודה..
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל משמעותי בין זמן תגובה 2MS ו-5MS? ואני מדבר בעיקר על משחקים כבדים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני לא רואה שום צורך במסך רחב ואני לא גיימר מה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
W922C NU TECH מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 8 1:600 יחס ניגודיות 0.255 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 Lenovo L192W מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 5 1:800 יחס ניגודיות 0.285 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב אז רציתי מה דעתכם על המסכים הבאים : 1. http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=454742 .2 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502785 .3 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 תרשמו את דעתכם מי שמבין על כל מסך, אם שווה או לא. ומחפש המלצה למסך LCD בסביבת המחיר 1,000-1,300 ש"ח. היעד שלו משחקים וסרטים. תודה :]
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל באחת החניות ברשת ורציתי לדעת איך המסך הזה SDM-X95FB לאומת הדגם שדיברתם אליו פה המון שזה SDMX95F מה יותר טוב מבין השניים?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות T260HD לשימוש יומיומי במחשב (ברור לי שזה מסך ענק), לשימוש כמסך ל-PS3 ולצפיה בטלוויזיה דיגיטלית. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על שימוש כמסך מחשב מאנשים שקנו אותו. הבנתי שיש למסך ממיר דיגיטלי מובנה שמאפשר לקלוט שידורים דיגיטלים מהאוויר. ראיתי שבארץ יש שידורים דיגיטלים ניסיוניים. יש למישהו נסיון עם זה? שאלה נוספת היא האם הדגמים שנמכרים בארץ כוללים חיבור SCART כמו הדגמים האירופאים או ללא חיבור SCART כמו הדגמים האמריקאים כך שמידת הצורך אוכל לחבר למסך ממיר של YES או HOT. האפשרות האחרת שלי היא פשוט להתפשר על ה-T240, לחסוך 600 שקל ולשכוח מכל הסיפור של הטלוויזיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאמור אני מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט, שיעבוד הרבה שעות ויעלה בסביבות ה 1800 ש"ח. משוטטות ראיתי שה L1770HQ מאוד מומלץ. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ואני מחפש את האלטרנטיבה הטובה ביותר. לדעתכם כדאי ללכת על ה L1770HQ לדרישות הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההיתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסך ASUS 22 LCD MW221U 2Ms המסך מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את ה17" CRT שיש לי בבית. אני מעדיף מסך גדול בעיקר בשביל סרטים, ואחד השימושים למסך עתיד להיות שרטוט - אני מעדיף שטח עבודה גדול ככל האפשר, דיוק צבעים לא קריטי. אין לי בעיה לשבת שעות מול מסך של לפטופ, לרבות סרטים ומשחקים אז אני מניח שאין לי בעיה עם מסכי TN באשר הם (חוץ מזה, אין לי כ"כ תקציב למשהו יותר איכותי שעדיין יש לו זמן תגובה נורמאלי). נתקלתי במסך הבא: http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml שניתן נמצוא ב2600 בארץ (אמנם לא בדקתי מלאי, אבל יש אותו בלא מעט חנויות). למישהו יש נסיון עם המסך? גם מארגונומיה לא ממש אכפת לי, כל עוד הגובה כולל הסטנד המינימאלי לא עולה על חצי מטר (שזה אומר כמעט להצמיד את המסך עצמו לשולחן). גם הצעות אחרות ב…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל 19 (עדיף רגיל בגלל שתכלס השטח מסך יותר גדול וגם בגלל שהכרטיס מסך ישן R9600P ככה שהפריימים לא יפלו חזק ברזולוציות רחבות) בעיקר למשחקים מכל הסוגים והתקציב עד 1600. הזווית ראייה לא חשובה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אתם ממליצים לי עליו במחיר הזה? ועוד 22 אינץ'? יועד למשחקים וקריאת תקטסטים בעיר הכל במחשב... מה אתם אומרים במחיר של 1215 מאייבורי.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
2 בעיות יותר נכון בעיה ראשונה היא שלפעמים (בד"כ אחרי שאני יוצא ממשחק) התמונה רועדת וזזה מצד לצד בעיה שניה שלפעמים יש קו כזה בצבע אפור בהיר שעובר לגובה המסך, הוא עובר רק על טקסטים ולא על תמונות ובעצם "מעלים" פיקסלים מהאות (באות ו' הוא מעלים את כל האות) שתי הבעיות נפתרות ע"י כיבוי והדלקה של המסך אבל זה נמאס כבר כל שעה לכבות ולהדליק את המסך איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בין 21 ל-24, תקציב בסביבות 1500 ש"ח. השימושים הם תוכנות הנדסיות, גלישה, סרטים. לא לגיימינג. מתגובות בפורום ראיתי, שהמלצות הן לכיוון Dell U2412M. עד כמה הוא נחות (מעשית) לשימושים הנ"ל מ-U2410?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-