מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי 3 שנים מסך 22 אינטש של LITE-ON. היום המסך נכבה פתאום ולא נדלק. הוצאתי את החיבורים מהמחשב והחשמל וחיכיתי דקה וחיברתי שוב, ועכשיו זה עובד בלי בעיות. האם המקרה הזה מעיד על התיישנות של המסך? כדאי לקנות מסך חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לאחי יש תמסך הזה של TEAC יש להם מסכי FULL HD זה הדגם שלו אני חושב זה נראה אותו דבר וזה מ2008 יוצר http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9619 כתוב שהרולציה המקסמלית שאני מעלה זה 1050-1650 זה נחשב FULL HD או HDR
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המסך שלי כאמור דל U2711 אבל כשחיברתי אותו התמונה לא פרוסה על כל המסך ונותר רובוע שחור מסביב הרזולוציה שלי כרגע היא 1920X1080 אני יודע שרזולוצית המסך היא 2560X1440 איך אוכל לסדר את התמונה שתראה בסדר? בהגדרות של הרזולוציה של וינדוס אין לי אפשרות מעבר ל 1920X1080 כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd 4870 איפה הבעיה שלי??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש בסביבות ה- 1,000 שקל מסך שמעתי על ה Samsung P2250 שהוא מסך מעולה וגם על DELL 2209WA שלא נופל ממנו. החשש שלי מהדל הוא שאני רואה המון אנשים שקונים את המסך הזה וצריכים להשתמש בכלים כדי לתקן פיקסלים תקועים, ואין לי כח לעשות את זה. השימושים שלי הם: שימושים: עבודה משרדית/גיימינג/צפייה בסרטים מה יש לכם להציע ח'ברה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך CRT SAMSUNG 19 959NF המסך עצמו מצויין ואיכותי לכל השימושים, הבעיה היחידה היא יחס 4:3 כשאני צופה בו בסרטים ביחס 16:9. לכן אני שוקל כרגע לקנות את אחד המסכים של דל 22, 23, וכרגע גם הכנסתי את ה- 24 למסגרת השיקולים, בנוסף אני מתכוון רק למסכים עם פאנל ה- IPS. סוגי הסרטים שעליהם אני מדבר, ושמעניין אותי איך הם יוצגו על המסך, בהשוואה למסך הנוכחי שיש לי הם: 1. קריעות של BDRIP 480 בגודל מינימלי לסרט של 1.4GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 1500 קילוביט לשניה. 2. קריעות BDRIP 720 בגודל מינימלי לסרט של 2.5GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 2500 קילוביט לשניה. 3. BDRIP 720 מכווץ אבל פחות מהקריעות שהוצגו קודם, גודל מינימלי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש מסך שישמש בעיקר למישחקים, ל-PC וגם XBOX 360, בחיבורי HDMI (או DVI + HDMI) (המחשב: Core i3 540 + Radeon HD5670) הייעוד העיקרי הוא משחקים כמו כן חשוב לי איכות המסך - מבחינת אמינות, שיחזיק מעמד כמה שנים טובות משיטוטים ב-ZAP וקריאת ביקורות, שמתי עין על מסך ה-LED 24" Samsung דגם BX-2450 שעולה כ-1,400 ש"ח האם זו קנייה טובה, אוש שיש העדפה אחרת? האם יש מסכים איכותיים יותר גדולים (למשל 26") במחיר דומה? (כמובן לא LED) נ.ב. אם יש אתרי קניות שמציעים מסך כזה ב-"החל מ-1,099 ש"ח", בכמה לדעתכם אפשר להוציא את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך עם חיבור HDMI , ויש לי כרטיס ASUS EAH4350 עם כל היציאות. קניתי קבל 5 מטר מ HDMI ל DVI וחיברתי. קיבלתי מידי פעם פליקרים, וכן מסך שחור לכמה שניות. חבר הציע שאחבר עם קבל רגיל DVI-DVI ואכן הכל בסדר. האם יש למשהוא ניסיון? האם הבעיה בקבל? במסך? בכרטיס מסך? באורך של הקבל? או בצירוף DVI HDMI ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, * שמתי לב שאין לי חיבור HDMI במסך,למרות שכתוב FULLHD,המסך שלי מחובר DVI,זה משנה אם זה HDMI או DVI ?? * האם יש הבדל באיכות בין שני הכבלים\חיבורים ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך שמתאים לגיימינג בגודל 22' על פי אילו קרטרייונים אני צריך לבחור את המסך? התקציב שלי הוא עד 750 שקל אז אם אפשר המלצה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2074 vs http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2100 הDell שווה את ההפרש במחירים (385 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך בגודל 22" ברזולוציית FHD. התקציב שלי הוא 1,000 שקל ברמת העיקרון, אבל אני מעדיף לקנות משהו שיעלה באיזור ה-700. שמעתי על מסכי LED, מסכים עם פאנלים טובים יותר (PVA, IPS) ועוד כל מני ירקות. תהיתי כמה זה קריטי לשימושים שלי. אני לא גיימר. השימושים שלי הם תכנות וקריאה בעיקר. אולי גם קצת סרטים פה ושם... אם ההבדל בין מסך ב-700 למסך ב-1000 הוא קריטי, אז אני אקנה את המסך ב-1000 שקל. אם לא, אניא עדיף את המסך הזול יותר. תוכלו לעזור לי להבין מה ההבדל בין המסכים? יש המלצות למסך? חשוב לי שאפשר יהיה לכוונן אותו לגבהים שונים וזוויות שונות (לא משהו מיוחד מדי, אבל שיהיה אפשר לכוון טיפה). תודה רבה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי Samsung 2333T לפני כמה חודשים ורק היום קניתי כבל DVI. שמח ומאושר חיברתי את הכבל אבל עכשיו המסך מפסיק לפעול לכמה שניות(לפעמים שנייה אחת, לפעמים 15~ שניות) לעיתים תכופות מאוד, חוץ מלחבר את הכבל החדש לא שיניתי שום דבר. מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני עורך וידאו (ומעצב גרפי בקטנה), וקניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש (כרטיס מסך GTX470). יש לי מסך אחד CRT ישן של 17 אינץ' והוא מצויין לי (משמש כמוניטור לוידאו), ומסך נוסף CRT ישן של 19 אינץ' - הוא המסך הראשי וקשה לי לראות את הטקסט במסך (הוא כאילו לא בפוקוס)... אז התלבטתי איזה מסך לקנות כדי להחליף את המסך הראשי, בחנות ראיתי את ה E2240T של LG שנראה סבבה, ופה בפורום ראיתי שמדברים על ה 2333T שהוא איכותי. הפרשי המחירים לא בשמיים , אבל האמת שהיה בא לי לקנות מסך לא יותר מ 22 אינץ' בגלל שיש לי עוד מסך ואני לא רוצה מסך גדול מידי, בכל מקרה, איזה מסך מבינהם עדיף? העובדה שה E2240T הוא מסך LED לא גורמת לו להיראות יותר טוב (עזבו שנייה זוויות צפייה) מה 2333T ? ומה לגבי זמן התגובה …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מסך Samsung BX2235 אני לא יודע מה זה אומר led על טכנולוגיה lcd
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא HD4850 והוא לא מצליח להציג רזולוציה של 2560*1440 למה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פה ושם משחקים קלים תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 24" עכשיו אני לא מבין גדול במסכים אז אין לי אפילו שמץ מה אפשר לקנות הדרישות הם למשחקים+סרטים אין צורך בחיסכון של חשמל ,רצוי שהחברה תהיה אמינה כמו LG,DELL,SAMSUNG הזמן תגובה כמה שיותר נמוך ועם הטכנולוגיות המתקדמות ביותר תודה לעוזרים... שאלה נוספת האם כדי לקנות מסך HD או ישר לדפוק השקעה ולקנות 3D עד כמה הטכנולוגיה מפותחת היום למסך הביתי ? אם יש אופציה למסך זול יותר מ1400 יותר טוב משהו באזור 900-1100 אבל אפשר לחרוג
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים הם גיימינג כבד (מירוצים ויריות) שיהיה בגודל 23 אינץ' חשבתי על dell 2311H, קראתי שהוא מאוד איכותי אבל זמן התגובה שלו קצת מפחיד אותי.. לא בא לי שיהיו מריחות.. יש המלצה למסך אחר?
-
שלום, יש לי כ.מסך GTX260, עם ווינדוס 7. כרגע מחובר אליו מסך בודד - ה-2209 הידוע לטובה, ברזולוציה הטבעית שלו (1050*1680). אני רוצה לחבר מסך נוסף לצידו, שישמש אותי בעיקר במשחק Flight Simulator X. מאחר וזהו רק מסך משני, אני לא מעוניין להשקיע בו הרבה. אני מניח שמטעמי נוחות ואסתטיות כדאי לחבר מסך בגודל דומה. בנוסף אני מניח שכדאי מאוד שהרזולוציה תהיה זהה. האם מסך כמו ה-Samsung 2333T שהוא יחסית זול, יעשה את העבודה כמו שצריך? האם ניתן לכפות עליו רזולוציה כנ"ל, לקבל תצוגה איכותית? יש מסכים אחרים בגודל ומחיר דומים ל-2333T? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדש עם כרטס מסך HD6950 מחובר למסך CRT מתקבלת תצוגה ירוקה במקום לבנה כשאני מחבר את המחשב הישן מתקבלת תצוגה תקינה\ יש לכם מושג קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מסך חדש שיעבוד באיכות מעולה עם משחקים ברמה גבוהה (כרגע הכרטיסי מסך הם 9600GT SLI אבל בע"ה אני משדרג גם אותם) בנוסף, שיהיה טוב לקריאת מסמכים תמיכה מלאה בFHD ובבקשה הסבר על HDMI1.4 1.3 תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מנסה לעזור לחבר אבל מבולבל בעצמי בעצם ! עכשיו נמכרים יותר המסכי LED אני רואה הבעיה שלא בכולם רשום LED ! אז אני לא בטוח בקיצור מה אתם ממליצים ? צפיה בתמונות , קריאת טקסטים זה העיקר וכמובן קצת צפיה בסרטים ואינטרנט עד 900 ...1000 עדיף באיזור ה 800 עד 23 אינצ תודה ! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבחירת אחד ממסכי המגע הבאים Iiyama PL T2250MTS Multitouch DVI http://www.bestseller-computer.de/?ID=25487&Ref=132 Hewlett-Packard HP 2310ti http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/sm/WF05a/382087-382087-64283-3181048-3181048-4184767.html ST2220T multi-touch monitor http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=320-1819&cs=19&c=us&l=en&dgc=CJ&cid=24471&lid=566643&acd=10550055-1727683- Acer T231H multi-touch monitor http://www.acer.com.my/acer/product.do;jsessionid=BB6023381FB1264CFFB559E65EC46303.public_a_us004?LanguageISOCtxParam=en&rcond5e.c2att92=907&inu49e.current.c2att92=907&link=ln314e&am…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלת השאלות. ובטח שאלת השאלות עבור אנשים שזה קריטי עבורם מאוד - כחובבי צילום HIGH LEVEL מה שנקרא.. רוב התעסוקה שלי היא עם פילם ש"ל, אבל יש גם תמונות דיגיטליות וצבעוניות - מה לעשות... אז איך? איך? איך? ושוב - איך? איך להגיע למייטב הכיול של המסך - כך שהצבעים המצולמים - הם הצבעים הנכונים שאני רואה גם על המסך שלי? (יש לי DELL U2311H על כ.מסך 460GTX) קראתי ב : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm והוצאתי את הICC משם, וניסיתי לכוון את המסך לפי הקאסטום שהם מציעים והICC שלהם (יוצא זוועה אגב, קצת WB כחול...) לפעמים הכיול הוא פשוט תעסוקה סיוטית. אפשר להיתקע עליו שעות. יש אפשרות של כיוון צבעים דרך הNVIDIA של הכ.מסך. ויש את הCOLOR MANAGEMENT של הWINDOWS (אני על ווינדוס…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-