מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 22 לאינטרנט, משחקים, סרטים וכל השאר... הבנתי שבפורום הזה המסך המומלץ הוא DELL 2209WA, עד כאן יופי. השאלות שלי הן: ראיתי שזמן התגובה שלו הוא 5-6ms, האם זה לא יפריע למשחקים כדוגמת COD? המסך הזה נמצא דיי הרבה זמן בשוק, האם אין משהו קצת יותר עדכני שכדאי לשקול? מה עם מסכי הלד החדשים? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קניתי היום מסך Dell 2209WA. הושבתי אותו בגאווה ליד אחיו התאום, כשבניהם אחיהם הגדול 2709W... לאחר הוספת כרטיס מסך נוסף יהיה לי שטח תצוגה באורך (או רוחב) של 1.54 מ'. סליחה - קצת נסחפתי... בכל אופן - המסך מציג יופי, כמו שאני רגיל מקודמיו, והגיע לשימחתי ללא פיקסלים שרופים (לאחר בדיקה עם http://www.flatpanels.dk/panels.php אבל לחיצה על כל כפתור מכפתורי הכיוון מלבד כפתור ההדלקה מציגה על המסך Icon גדול של מנעול לבן על רקע אפור. ניסיתי לנתק לגמרי ולהדליק מחדש, וכמובן שניסיתי ללחוץ על כפתור התפריט (אחד מעל כפתור ההדלקה) שאמור לפתוח את התפריט באפשרות של Menu Unlock, אך המנעול בשלו... מה עושים? מישהוא יודע איך לשחרר את הנעילה?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מסך לעבודה בגרפיקה - תמונות פוטושופ הדמיות וכו' בגודל 24" ומעלה. מחפש המלצות למסך עם צבעים טובים וחדות טובה עבור העבודה בגרפיקה. האם הLED טובים? מומלצים? אם יש דגמים מומלצים לעבודה בגרפיקה אשמח לשמוע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24" , אחד השימושים למסך הוא משחקים..תג מחיר בסביבות 1100 שקל. בעבר זכור לי שזמן התגובה היה מאוד חשוב ומקסימום היה צריך לעמוד על 5MS, עכשיו שעברתי על הודעות הפורם ואנשים ביקשו המלצות למסכים גם עבור שימושי משחקים והמליצו על מסכים של זמן תגובה 8 כמו ההמסך בלינק המצורף http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2807 אשמח לקבל את המלצתכם ותגובתכם
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך 19' רחב עם רזולוציה של 1440-900 - או נמוכה יותר - כדי שהטקסט לא יהיה קטן מדי.. יש היום בשוק מספר אופציות ורציתי לדעת אם יש דגם עם פנאל איכותי יותר מה TN? 10x!
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" בסביבות 1200 ש"ח וההתלבטות היא בין 2209WA לבין U2311H. - כנראה אני אלך על ה2209WA בגלל הרזולוציה. רציתי להבין למה אנשים מעדיפים ללכת על מסכי FHD כשרוב האנשים מרגישים שתוכן המסך(טקטסים, השולחן עבודה) קטן מיידי? (הרי אם אני אקנה מסך FHD ואבחר ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך הכל יראה פחות חד).
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים לשימוש כללי (ווידאו, תמונות , גלישה, משחק) : 1. Benq GL2460MH 2. Samsung S24D300HS מה כדאי ? יש מסך עדיף בטווח המחירים הזה ? (עד 800 שח' ) תודה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני צריך מסך 19 אינצ' ,לא רחב בתקציב של כ-1500 שקל... אני דיי לא מבין בנושא הזה אבל שאלתי ואמרו לי שאם אפשר אז פאנל MVA עדיף... אז אם אפשר עם הפאנל הזה סבבה, אם לא- לא נורא... חשוב לי נתונים טכניים טובים בכללי... ובקשר לתקציב.. 1500 שקל, אבל מאוד גמיש... אפשר לחרוג ב300 -400 שקל ככה אם זה שווה את זה לדעתכם... !! תודה!!! עריכה: ברור, איך שכחתי... שיהיה LCD... תודה!
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב ברצוני לקנות את המסך הנ''ל ולפני הרכישה רציתי לדעת אם משהוא יודע היכן אפשר לראות אותו בתצוגה באיזור הדרום אני מתגורר בדימונה אין לי העיה להגיע לאיזור ב''ש ובכלל איזור דרום תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אישרו לי 12 אחוז הנחה על ה971 וזה יוצא לי משהו כמו 1650, עכשיו רשום על הקופסא החדשה ניגודיות 1:4000 האם הפנל עדיין זהה וזה מסך מומלץ מאוד או שזה חשש לפאנל tn?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 בסביבות ה1500 ש"ח נתקלתי בדגמים האלו: LG L1970HR http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410956 LG L196WTQhttp://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577957 LG L1900Rhttp://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 ועכשיו אני כבר בבעיה לא יודע מה לבחור...המסך מיועד למשחקים וסרטים מישהו יכול לעזור לי להחליט?
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אוקי, מIQPC אני לא הולך להזמין את המסך כי אחרי שדיברתי איתם, הם ענו לי שאם אני מזמין מהם אני אקבל את המסך בעוד שבועים לפחות ויש מצב יותר.... אז פנית פה לחנות שאני מכיר באזור, שכעיקרון כבר קניתם מהם בעבר מוצרים ויש להם אחלה שירות, ובקיצור זה נסגר בזה שהוא נכנס לאתר של CMS (חלקת משווקים - אם אתם שואלים למשווקים המסך עולה 441 דולר ) והראה לי שבאתר שלהם לא רשום אם זה דגם A04 ובעל פנאל S-IPS (הם לא רושמים בכלל דגם ופנאל =\ ) והוא מציע לי מחיר דיי טוב למסך.... אני יודע שלמסך הזה יש 2 דגמים, אחד Flat Panel Display והשני Active Matrix TFT. השאלה שלי, האם אני מזמין את הFlat Panel Display זה אומר שזה המסך עם הפנאל S-IPS ודגם A04 או שזה לא מחייב ?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
במחשבים ניידים הרזולוציות של מסך הLCD הרבה יותר גבוהות ולא מצאתי מסכי LCD למחשבים שולחניים בכאלה רזולוציות למה שבמחשבים שולחניים תהיה פחות רזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום פיקסלים שרופים במסך יכולים להגיע מכל חברה,בכל דגם.אולי היה מסך אחד שנדפק ביצור. כך חשבתי עד היום.אני צודק?יש דגם שאין לו בכלל פיקסלים שרופים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
*כותרת* כמו כן,העדיף מבין השניים נגד הL1750T של LG מביקור בחנות ראיתי את המסכים ודווקא ה740B היה באיכות יותר טובה,למרות שהמפרט הטכני של הLG טיפה יותר טוב (בדקתי את גרסת ה19 אינץ' אבל המפרט אותו דבר).אבל מצד שני בדקתי רק בדסקטופ,לא הרצתי סרט או משהו. המלצות שלכם?המסך יגיע בעשירי בחודש הבא,כשירדו המחירים בתחילת הלימודים. עריכה:גם אחריות לגבי הפקסלים השרופים תעזור,הבנתי שזה תלוי ביבואן ולא בחנות. אגב,עדיין רואים חלק אם זה לא מורץ ברזולוציה הטבעית שלו?והרזולוציה הטבעית מתייחסת לדסקטופ או גם למשחקים?כי אני לא אוכל לסחוב עוד הרבה זמן רזולוציה כזאת :-\
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קודם כל, תודה מראש על התגובות. ההתלבטות כרגע היא בין הדגמים שבכותרת. אשמח לגלות דגמים מומלצים אחרים. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, אך אין צורך לנצל את כל התקציב. אני עובר ל LCD כי יש לי חדר קטן ומכיוון שאני מתחיל מחר ללמוד הנדסת תעשיה אני צריך מקום בשולחן לכתיבה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים כלליים (אינטרנט ומייל), בסרטים אני צופה באמצעות חיבור לטלוויזיה. אני אכן משחק לעתים קרובות משחקי מחשב, אך אני מאמין כי התדירות תרד בעקבות הלימודים. מפירוט השימוש אני מאמין שהמומחים שבינכם יבינו מה הדרישות מהמסך. בנוסף, אני מעוניין שתהיה אפשרות לתליית המסך על הקיר + יכולת כוונון. לגבי האחריות, קראתי את התעודות באתרי היבואנים. LG (ח.י.) מחליפים מסך במידה ויש 3 פיקסלים מתים. לעומת זאת אצל חי…
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.chimei.com.sg/default.aspx?pageId=266 בניגוד לדגם 228A למסך הזה כן יש חיבור DVI, גם אם הוא לא מגיע עם הכבל זה לא כזה נורא אם הכבל עולה סביבות ה40 שקלים. מה דעתכם על המסך או שעדיף משהו אחר? אהבתי איך שהמסך נראה, כולו שחור מבריק והכל (המסך עצמו לא אמור להיות מבריק).
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לקנות את המסך הזה עכשיו: בחלק מהחנויות אני רואה שהוא עולה 2400 בחלק 3 אלף, מה המחיר הנכון... ואני מראשון לציון מה הכי קרוב אליי שאני יכול לקנות את המסך משם?...
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
עדיפות לאזור הדרום, חיפשתי בזאפ ולא ממש מצאתי באיזור הדרום.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-