מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב. היום קיבלתי בהפתעה מסך חדש למחשב (מה שרציתי כבר הרבה זמן), המסך הוא T220 של סמסונג, ולצערי הוא קצת בעייתי לי בעיקר מכיוון שאין דרך לכוון אותו בשום צורה (או לפחות שום דרך נראית לעין). במידה ותתרחש החלפה, ישנו מסך בגודל דומה שייתן תמורה שווה? (הצג בגודל 22 אינץ'). השימוש כאמור בעיקר קריאה מרובה באינטרנט ומשחקים. רצוי כמובן שיתכוונן לפחות לגובה, ורצוי גם שיהיה בעל ציפוי נגד השתקפות (זה קיים בכלל?). המחיר הוא אזור ה1300.
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שפתחתי את הדיון בפורום הנכון ושמישהו יוכל לעזור לי. הבעיה היא כזאת, לי יש טלוויזיה של TOPFIELD עם חיבור HDMI אחד ותמיכה של 720P, עד היום הייתי מחבר אליה את הPS3 ואת המחשב לסירוגין והכל היה בסדר, לפני כמה ימים רציתי לחבר את הPS3 ומכיוון שהטלויזיה על הקיר והחיבור הוא מאחורה אז צריך לחבר כזה "על עיוור"....בקיצור ניסיתי לחבר ולא הלך ומהעצבים התחלתי להפעיל כוח ממש וכנראה שגרמתי לקצת נזק בחיבור...בסופו של דבר לא הצלחתי לחבר והורדתי את הטלויזיה מהקיר וחיברתי, וכשהדלקתי את הPS3 המסך התחיל לרצד ולראות את התמונה של הPS3 עם שלג כזה וריצודים. הבנתי שכנראה הרסתי משהו, החלפתי כבל HD והבעיה נשארה.....לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה של הPS3 כדי שינסה לזהות את החיבור ו…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך lcd חדש של חברת LG. הגעתי לחנות ממש לפני סגירה ולכן כשביקשתי שיבדקו פיקסלים שרופים הם אמרו שהמעבדה סגורה ולכן הם לא יכולים. ניסיתי לשכנע את המוכר אבל הוא אמר שגם אם הוא רוצה לבדוק לי אין לו איך ושהמעבדה סגורה... בלית ברירה ועם תקווה שגם ככה בטח הכל בסדר שבתי הביתה..... נעזרתי בdead pixel buddy ובמסך הכחול יש איזה נקודה שנשארת שחורה... א. אני מבין שזה אכן פיקסל שרוף והמסך לא תקין נכון? ב. האם על פי דעתכם יש מצב איכשהו לקבל שרות בגלל מה שקרה שבוא לכאן טכנאי?(אין לי רכב ככה לקפוץ כל פעם לחנות)... תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
-
היצרנית הטאיוואנית משדרגת את מותג ה-TUF שלה עם שלושה מסכי גיימינג נוספים - שניים מהם בעלי קצב רענון שעוד לא פגשנו דומה לו בקטגוריה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הזמנתי את המסך הזה אתמול, רכשתי מחשב חזק מאוד וכולם המליצו על DELL ,השאלה היא כזו ואשמח אם תענו מהר שאוכל אולי לשנות את ההזמנה, האם הDELL הזה, הוא מסך אשר למרות שיש לו 6ms ,אני לא ארגיש את זה לדוגמא במשחקים מהירים כמו Counter Stirke? תודה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב לגיימר מתחיל/בינוני. הפרט האחרון שנשאר להחליט עליו הוא המסך. והשאלה היא בעצם, איזה מסך כדאי לקנות היום שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות, ושלא אצטער שלא הוצאתי עוד קצת כי הרי מסך לא משדרגים. ההתלבטות בין מסך רגיל כדוגמת LG W2262TQ 21.5" 1:70000 1920x1080 2ms לבין המסך המומלץ של דל - Dell UltraSharp 2209wa או מסך לד- LG Led 22" W2286L 1:2,000,000 1680x1050 2ms Led כול המסכים קרובים בסכום, איזה הכי מומלץ??? תודה , דורון.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
בצד ימין של המסך למטה ישנן איזה ארבע נקודות עגולות (לפי דעתי זה לא הפיקסלים שרופים) . אין לי מושג איך לתאר את העיגולים האלו אבל זה מה זה. מה ניתן לעשות בנדון?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אומנם אני מתכנן לקנות רק עוד איזה חודש (מחכה שיכנס קצת כסף), אבל השאלה העקרונית הנ"ל מעניינת אותי בגלל שלאחרונה אני רואה שהרבה ממליצים על הDELL 2209WA בעקבות הפאנל והמחיר. הבעיה - אני מתכנן לחבר אותו למחשב הנייד שלי (Dell Studio XPS 13) בבית, למחשב יש רק HDMI וVGA, למסך אין HDMI... האם העובדה שאני אחבר את המסך בVGA יפגע בביצועיו בצורה כזאת שכבר יהיה לי עדיף לקנות מסך פחות טוב אבל עם חיבור HDMI?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, וראיתי הרבה המלצות על ה - VP930 האם VP93O מתאים למשחקים כמו פיפא NBA?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD 19 רצוי בפחות תודה מראש אם שחכתי משהו תגידו לי ואני אענה
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו. אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי) בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000). תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו ? ניסיתי למצוא ביקורות באינטרנט אך לשווא. מבחינת מחיר הוא נותן פייט ל dell בכך שהוא מתומכר ב 1700 ש"ח בלבד ! האם זו אכן מציאה או משהו פה מסריח ?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
עדיף משהו מרשתות באג/קרביץ/איבורי/קייאספי שיש לי קרוב לבית
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
לגבי U2414H. אם נוגעים במסך הרבה עם הידיים, בתצוגה וכל זה.. האם זה יפגע בו לדעתכם או שלא וזה רק יצור טביעות אצבע ולא מעבר?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
מעצב גרפי. ולכן מחפש מסך אמין בצבעים שלו. אפילו CRT. כל הביקורות מכוונות ל-VP930 אבל המחיר שלו כבד. השאלה אם פשרה שחוסכת 600 ש"ח כמו ה-LG L1970HR זו טעות?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני משתמש ברזולוציה של 1600:900 אבל את קצב הרענון אני לא יכול לעלות מעל 60 יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 320MB הזמנתי כרטיס חדש 4870 של CLUB 3D זה קשור לכרטיס? ושאני שם רזולוציה נמוכה אני יכול להגיע ל 75 אבל המסך רושם הודעה שזו לא רזולוציה ממולצת ונכבה אחרי 30 שניות אוטומטי יש אופציה להפסיק את זה?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אוקי, מIQPC אני לא הולך להזמין את המסך כי אחרי שדיברתי איתם, הם ענו לי שאם אני מזמין מהם אני אקבל את המסך בעוד שבועים לפחות ויש מצב יותר.... אז פנית פה לחנות שאני מכיר באזור, שכעיקרון כבר קניתם מהם בעבר מוצרים ויש להם אחלה שירות, ובקיצור זה נסגר בזה שהוא נכנס לאתר של CMS (חלקת משווקים - אם אתם שואלים למשווקים המסך עולה 441 דולר ) והראה לי שבאתר שלהם לא רשום אם זה דגם A04 ובעל פנאל S-IPS (הם לא רושמים בכלל דגם ופנאל =\ ) והוא מציע לי מחיר דיי טוב למסך.... אני יודע שלמסך הזה יש 2 דגמים, אחד Flat Panel Display והשני Active Matrix TFT. השאלה שלי, האם אני מזמין את הFlat Panel Display זה אומר שזה המסך עם הפנאל S-IPS ודגם A04 או שזה לא מחייב ?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך. הכיוון שלי הוא מסך לד בגודל 23 אינט חשוב לי גם שיהיה אייפיאס. בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל ין חיבור HDMI לבין חיבור dvi מבחינה פרקטית, כי זה מייקר קצת את העסק. יש כמה דגמים שאני קצת מתלבט ביניהם ips236v Ips231p Ips235tbn כולם של LG תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
השגתי את הדל 2408 במחיר נעים. אך צריך להוציא את המסך מהמחסנים של המכס כך שהם לא יכולים לבדוק אם זה הA01. הם טוענים שהמשלוח הגיע לפני חודש. האם להמר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
פשוט זה הכי גבוהה שלי, האם זה טוב למסך LCD? במסך הCRT השני שלי יש 75Hz אמור להיות הבדל?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני פשוט נמצא במרכז הארץ ביגלל המצב בצפון וראיתי אותו באיזה חנות פה הבעיה שהוא היה עם מפצל ולא היה על רזולוציה טבעית אז תגידו לי אתם איך המסך ועם שווה את הקניה?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת... מחפש מסך LCD 19", שלא יהיה רחב זה ממש לא נוח לתכנת איתו, דבר גודל של המחיר זה 1800 ש"ח, המסך ישמש אותי בעבודה בלבד, אני יושב פה כ-11 שעות ביום, רוב הזמן מתכנת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-