מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי אני עומד לקנות מחשב חדש ודי מתלבט לגבי המסך. הייתי רוצה לקנות את המסך של DELL שכולם ממליצים עליו (כרגע עולה 1250ש"ח) אבל עכשיו ראיתי מסכי T220 מתצוגה ב750ש"ח - יש התחייבות ללא יותר מ3 פיקסלים שרופים ואחראיות לשנה (מצאתי דרך zap). לפי מה שאני יודע T220 גם נחשב למסך טוב מאוד 500ש"ח הבדל זה ממש הרבה כסף בשבילי כרגע ולכן אשמח מאוד לשמוע דעה של כמה אנשים עם נסיון תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
צג בעיקר לגלישה ועבודה על וורד, תקציב עד 1000 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום המסך שלי זה LG19WTQ והיום גילית לתדהמתי נקודה לבנה על המסך עשיתי בדיקה של פיקסלים שרופים וזה לא מצא לי אני מצרף תמונה לנוחיותכם תעזרו לי בבקשה להבין מה זאת הנקודה הנ"ל היא נמצא למעלה מצד שמאל בקצה המסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מסך 22" - 2243BW של סמסונג. כמה שאלות: 1.מה הרזולוציה הטבעית שלו? 2. איך אני עובר למצב PIVOT? 3. איך אני מגדיר לאקספלורר לפתוח שני חלונות אחד ליד השני?
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לקנות את המסך הזה עכשיו: בחלק מהחנויות אני רואה שהוא עולה 2400 בחלק 3 אלף, מה המחיר הנכון... ואני מראשון לציון מה הכי קרוב אליי שאני יכול לקנות את המסך משם?...
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
את מסכי ה LCD התותחיים כולנו מכירים, וכולנו יודעים כמה עולים, אולי לעשות איזה סטיקי על מסכי LCD תקציביים, 17" או 19", המחיר הזול ביותר והתמורה הכדאית ביותר... שווה לחשוב על זה...
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שאני אוכל לשים על הדיסק און קי שלי ולבדוק במקום (אני מתכוון לרכוש VX922) תודה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
רובכם כשמבקשים מסך 20 אינצ' איכותי ממליצים על הDellים השונים. המסך הזה הוא 20 אינצ' בעל פאנל S-IPS, הוא יותר זול בגלל שפיליפס פיתחה את הפאנל הזה? האם יהיה הבדל, ולו הכי זעיר, בינוי ובין 2007FP למשל? אפילו שזה יתבטא בכניסות וכאלו, ובכל זאת, למה הדל יותר מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום פיקסלים שרופים במסך יכולים להגיע מכל חברה,בכל דגם.אולי היה מסך אחד שנדפק ביצור. כך חשבתי עד היום.אני צודק?יש דגם שאין לו בכלל פיקסלים שרופים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב ברצוני לקנות את המסך הנ''ל ולפני הרכישה רציתי לדעת אם משהוא יודע היכן אפשר לראות אותו בתצוגה באיזור הדרום אני מתגורר בדימונה אין לי העיה להגיע לאיזור ב''ש ובכלל איזור דרום תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי. אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. הדרישות שאני צריך הן: 24 אינץ', HD, עם כניסת HDMI (זה מאוד חשוב כי הוא צריך להתחבר ללפטופ). התקציב הוא כ-1000 ש"ח. שימושים עקריים הם: משחקים, גלישה, סרטים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ראשית. תודה רבה למי שעזר לי לבחור את המסך הזה.. עכשיו איזה רזולוציה אני צריך להגדיק בוינדוס כדי לראות הכי טוב ושלא יהיה Autoajasment תודה..
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
היי. יש לי מסך SyncMaster XL2370HD, כשאני צופה בטלוויזיה או מחבר קונסולה, התמונה טובה, אבל כשאני מחבר את הנייד, התמונה של הDESKTOP וגלישה בדפדפן ממש נוראית, הצלליות של העכבר והטקסט, במקום להיות שחורות, הן לבנות. כשאני מפעיל משחק או סרט בנייד, התמונה גם בסדר כמו בטלוויזיה ובקונסולה. כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יכולה להיות הבעיה - כרטיס מסך, הגדרות? עריכה: ניסיתי 2 כבלי HDMI, אחד שבא עם XBOX360, והשני שבא עם ממיר HD של הוט. הגדרות של כרטיס מסך והטלוויזיה על default.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני מעוניין מאוד לקנות את המסך הזה Samsung S24D360HL איך הוא לתקציב, הוא עולה 1000+- שקל ואם יש משהו יותר טוב לתקציב ואם כן אז הסבר.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 22 לאינטרנט, משחקים, סרטים וכל השאר... הבנתי שבפורום הזה המסך המומלץ הוא DELL 2209WA, עד כאן יופי. השאלות שלי הן: ראיתי שזמן התגובה שלו הוא 5-6ms, האם זה לא יפריע למשחקים כדוגמת COD? המסך הזה נמצא דיי הרבה זמן בשוק, האם אין משהו קצת יותר עדכני שכדאי לשקול? מה עם מסכי הלד החדשים? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רציתי רק להיעזר בכם פעם נוספת במציאות הגדרות אופטימליות במסך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מסך חדש של NEC http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=322196 מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
19 אינטצ' ב2400 שקל הדגם הואר M1917A של חברת LG אני רוצה או את זה או את LG1970HR מה איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לרכוש מסך LCD בעל תצוגת wide display. אז לפני שאני אבקש המלצה לגבי אחד, האם הכרטיס מסך שלי צריך לתמוך ברזלוציה של המסך (1440x900)? לי יש radeon9600xt וכל מה שמצאתי עליו לגבי רזלוציה הוא תמיכה בעד 2048x1536 אבל זאת כמובן רזולציה ביחס של 4:3. אם מישהו יוכל להסביר לי גם על יחס בהירות ב-LCD אני אשמח מה זה בדיוק ומה המומלץ ולחלק השני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך wide display (גודל: 19'), אני לא צריך את הטוב ביותר אבל גם לא רוצה את הזול ביותר. תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום...כבר כמה ימים שאני מנסה לחפש מסך מחשב 24 אינץ' טוב עם hd ready...הבעיה שאין אחד כזה בשוק חשבתי שאולי אני יכול לקנות מסך טלויזיה ולהשתמש בו בתור מסך מחשב...מה אני צריך לעשות בשביל זה ועל מה צריך להסתכל כשקונים מסך טלויזיה שאמור לשמש גם כמסך מחשב
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-