עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, אשמח לעזרה! דיי הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים.. אני מחפש מסך 27', 4K שישמש אותי לפיתוח וגיימינג. השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח לכן אני מעדיף מסך שטוח. רזולוציה: 4K. קצב רענון: כרגע אני עם כרטיס מסך התומך בעד 60hz אך בעתיד אני כנראה אשתדרג, לכן מעדיף קצב גבוה יותר. שוב לי גם שבגב המסך תהיה הכנה לתליה עם זרוע. לגבי התקציב והקניה, עד 1500 ש"ח. אפשר בארץ אבל גם אין לי בעיה לרכוש מחו"ל - amazon, newegg וכו', כל עוד המחיר יהיה משתלם. מה דעתכם? נתקלתם במבצע מעניין בבלאק פריידי בתקציב דומה לשלי?

2. Started by איתי סיטבון,

שלום רב, ברשותי מסך samsung s27e332 אני מחובר לכרטיס מסך (geforce gtx 1660 super) אבל משום מה הטקסט אינו חד מספיק. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אני עם clear type מופעל. הדרייבר של הכרטיס מסך הכי עדכני

3. Started by Ruvka94,

ראיתי פה מלא אנשים שממליצים על המסך של של Dell. ואני חושב גם לקנות אותו בקרוב. אבל בכל זאת אולי יש משהו יותר טוב, אולי קצת יותר יקר מממנו, אבל שיהיה יותר טוב ממנו, בשביל צפיה בסרטים, משחקים, וגלישה באינטרנט. ההתלבטות היא: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957750&db346073=3183422&db4147=4152&db435152=435154&orderby=price או אולי המלצה אחרת שלכם

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  4. שלום, אני מתכוון לקנות את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10527 המסך הוא בעיקר לגלישה ולימודים. המסך יושב קרוב אליי בגלל מגבלת מקום ולכן חיפשתי מסך שיחסית קטן פיסית (המסך הזה דק ביחד עם העמדה שלו) זה המסך IPS הכי יקר שמצאתי לגודל הזה, ולכן אני מקווה שהוא לא יאכזב. לא מצאתי ביקורות על המסך ולא מצאתי חנות שבה אני אוכל לראות אותו. לכן אני אשמח לחוות דעת ממישהו שמכיר את הדגם. * אני יודע שיש מסך טוב של DELL ב-200 ש"ח פחות. אבל אם האיכות שלו זהה למסך LG אז אני מעדיף כרגע את ה-LG. תודה

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by LolliPop12,

לגבי U2414H. אם נוגעים במסך הרבה עם הידיים, בתצוגה וכל זה.. האם זה יפגע בו לדעתכם או שלא וזה רק יצור טביעות אצבע ולא מעבר?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  6. Started by tdknight,

האם יש דרך כלשהי לשנות את הASPECT RATIO של המסך זמנית מ16:10 ל4:3? (וכמובן בחזרה) בשביל משחק... (המחשב שלי לא משהו, אז מצד אחד אני רוצה רזולוציה לא כבדה של 4:3, מצד שני אני לא רוצה שהתמונה תימרח)

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  7. Started by com,

אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by Anonymous1,

בוקר טוב, בעבר שאלתי, לגבי בעיה לאחר התקנת ה Driver של כרטיס המסך (8500GT) באמצעות חיבור DVI. מאז ניסיתי גם במחשב אחר וכו', כמתואר בהמשך. בסיום שלב טעינת ה Windows, המסך עובר למצב Power Saving Mode. נאמר לי על ידי נציגת LG (יצרנית המסך), שכיוון שעד טעינת ה Windows המסך מציג, סימן שמקור הבעיה לא במסך. ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה וזאת שלפניה של ה Driver, מהאתר של Asus (יצרן הכרטיס). ניסיתי להתקין את ה Driver שמופיע באתר של Nvidia. ניסיתי לעבוד עם ה DVI תחת Windows XP ולא Vista. שום ניסיון לא הועיל. אך מה שהפתיע אותי, שכאשר חיברתי את הכרטיס במחשב אחר, דרך ה DVI, לא היתה בעיה. כאשר חיבתי דרך VGA, הופיעה הודעה לגבי ה Hz, ולא היתה תצוגה במסך. אצלי תחת XP, כמו שניתן להבין, …

9. אהלן, לא מזמן רכשתי את המסך SAMSUNG 931B במבצע של האינטרנט. עכשיו בגלישה ועבודה רגילה במחשב לא שמים לב לזה, אבל במשחקים ובמיוחד בסרטים רואים כמו פסים כאלה ממש, אבל ממש קטנים על המסך שדי מטשטשים את התמונה ונותנים איכות לא טובה. בחלק מהמשחקים עוד לא ממש שמים לב לזה, אבל בסרטים זה פשוט הורס את כל האיכות של הסרט. התקנתי את כל הדרייברים שהאפשריים שבאו עם המסך על דיסק מיוחד בשביל זה. שיחקתי בכל האפשרויות בהגדרות, אבל אני פשוט לא מצליח פתור את הבעיה. למישהו יש פיתרון ויכול לעזור? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by roni5,

אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by o.s,

שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by pringles,

שלום התקציב הוא עד 1300 גג!!! למישחקים סרטים תודה רבה מראש. אלכס.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר אבל הייתי שמח גם אם אוכל להשתמש בו כטלויזיה התיעצתי עם כמה אנשים ויצא שאמרו לי שלא מומלץ כל כך לקנות מסך שישמש גם כטלויזיה וגם למשחקים כי יש הבדל עצום בפיקסלים רציתי לדעת עם זה נכון ואם זה באמת עד כדאי כך גורם להבדל בתצוגה ובנוסף אמרו לי שלמשחקים מסכים רחבים זה על הפנים ועדיף לי לקנות 19 אינץ במקום 22 רציתי לדעת מה יותר כדאי והאם זה באמת נכון ואני מתלבט בין לקנות Samsung 216BW 2MS ל Samsung 226BW 2MS ששניהם 22 אינץ או לקנות מסך כלשהו של 19 אינץ וגם חשוב זה שהוא יהיה lcd עם חיבור DVI אני מוכן להתפשר כמעט על הכל התקציב הוא 1500 2000 שקל אבל בעדינות אני צריך את שאר הכסף למודינג במחשב P: אשמח לתובה בקדם האפשרי תודהה נ.ב אני גם רוצה לתלו…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by monya2007,

שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  15. לא הצלחתי לקבל מידע השוואתי איזה מסך יותר טוב מבחינת איכות תמונה ודיוק צבעים : סמסונג 2253 או T220 שהוא חדש יותר? אודה מקרב לב על הסבר בענין ההבדלים ואולי מישהו מכיר את ה- LG החדש 2284 ויכול להגיד עליו משהו ואיך הוא בהשוואה לסמסונגים הללו תודה מקרב לב

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  16. איזה חנויות באזור המרכז יש תצוגה של שני המסכים האלה.. dell 2007wfp ו-LG 204wt ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  17. לאחר בירור קצרצר, החלטתי בכל זאת ללכת על מסך ה dell 2407WFP. למישהו יש המלצה על חנויות שאני יכול: א. לראות אותו. ב. לקנות אותו.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  18. מסכי LCD האם קיים אתר העושה השוואות וביקורות על מסכי LCD לצורך עריכה? ואם כן אשמח מאוד לקבל לינקים לאתרים תודה: BARAKUSH [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  19. Started by ziv13,

היי, ה VP930 שלי נשרט טיפה בטעות ממכה ויש קו די מרגיז במסך... הפיקסלים לא נפגעו! הם מחליפים צבע והכל נראה תקין אבל מעצבן אותי השריטיה הדקה הזאת... יש מקום שיכול לתקן כאלה דברים? זה דבר קטן אבל מרגיז קצת בעיניים.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by popkorn,

שלום יש לי מסך BENQ T91W ,19 LCD,שהרזולוציה הטבעית שלו 1440X900 כשאני שם את הרזולוציה הAUTO ADJUST לא עושה את זה טוב והמסך חתוך לפעמים מלמעלה לפעמים מהצד לפעמים יותר לפעמים פחות. (ב1280X800 זה עובד מושלם) ניסיתי אלפי פעמים לעשות עוד ADJUST ולנסות בהגדרות הידניות של המסך חפרתי חפרתי ואין שם פתרון לבעיה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שהבעיה הזאת קרתה לכמה וכמה מסכי LCD 19 לא זהים לשלי אלא לכולם היה משותף ה8600GT/S ,הכרטיס מסך שברשותי. אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור תבעיה,אשמח לעזרה! תודה רבהה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 23:32:12 הקפצההבבקשה תעזרו זה ממש ממש חשוב =/

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  21. Started by sasa,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  22. שלום לכם חברס...! =] חג שמח! אני צריך ממכם בבקשה המלצה למסך בתקציב של בסביבות עד 900 ש"ח.. הגיע הזמן לעבור למסך נורמלי מהמסך CRT 17 של SAMPO שיושב לי כאן... חחח ;D אז ככה.. יש כמה דברים שצריך להתחשב בהם: 1. יש לי חלון בידיוק מאחורי איפה שהמחשב... ככה שאני צריך מסך LCD שלא תיהיה בו השתקפות (אני יודע שבLED יש השתקפות, תקנו אותי אם אני טועה..) 2. אני צריך שהוא יהיה רחב.. אני עובד בתוכנה CUBASE של הפקת מוזיקה -> תוכנה שצריכה רוחב.. 3. מסך בגודל 22" או 23" , תלוי ביחס של מחיר - תמורה.. 4. אני לא כלכך רואה סרטים או משחק במחשב (וכנראה שגם לא אשחק..) אבל אם.. במקרה.. ומתישהו ארצה לשחק במשחק או לראות סרט, שלא ימרחו לי הצבעים והתמונה.. 5. אני חייל ואם מישהו יכול לתרום …

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  23. אני מעוניין מאוד לקנות את המסך הזה Samsung S24D360HL איך הוא לתקציב, הוא עולה 1000+- שקל ואם יש משהו יותר טוב לתקציב ואם כן אז הסבר.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  24. אני בא עכשיו למחשב המסך עבר לרזולוציה נמוכה הודעה שהמחשב לא מוצא את הצג,ויש לי גם תוכנה MAGICTUNE שרושמת שהמחשב לא תומך בה שלפני שהלכתי הכל היה בסדר..מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by Zeev86,

אהלן. יש לי 2 קונסולות, מחשב נייח בחדר. יש לי טלוויזית 40 אינץ וכל פעם אני צריך לטפס למעלה ולהחליף כבלי HDMI. אני רוצה לקנות מAMAZON (כל עוד יש את המבצע של CYBER MONDAY) מיתוג/KVM (או איך שלא תקראו לזה) לטלוויזיה הגדולה כך שלמעטה על השולחן תשכב לי קופסא ואליה אני יכול בקלות לחבר כל כבל HDMI שארצה (וכמובן שיהיו 3-4 כניסות). http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=node%3D172456&field-keywords=hdmi+switch&rh=n%3A172282%2Cn%3A!493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A172456%2Ck%3Ahdmi+switch תקציב: עד 50-60~ דולר. כמובן אם יש משהו יותר זול אשמח לשמוע. אבל אני רוצה גם משהו איכותי, אבל לשימוש ביתי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים