מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי המסך הנ"ל, ולאחר טיול בחו"ל של כשבוע, חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב אבל המסך לא נדלק. מה שקורה הוא שנורת הלד האדומה מהבהבת בצורה מוזרה, וגם לא מופיע על המסך הריבוע (שרשום בתוכו משהו SIGNAL) כשמחברים אותו לחשמל. אני מנוטרל מהעבודה שלי, ולכן אני צריך לדעת אם צריך לקנות מסך חדש. מישהו יודע מה הבעיה? המסך הלך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של מאג כשנה. פתאום התחלתי לראות את דפי האינטרנט כאילו דהוי וכתב חלש וקצת מטושטש. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הי! אני רוצה לקנות מסך בגודל ובתקציב הנ"ל אני גם לא רוצה שיהיה צר מידי.. ושיתמוך ברזולוציה 1280X800 יש חיה כזאת? (אם יש ושחורגת קצת מהתקציב גם אשמח לדעת..) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD 19 רצוי בפחות תודה מראש אם שחכתי משהו תגידו לי ואני אענה
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך המסך הזה (לשימושים: משחקים כבדים,וסרטים) שזהו מסך 26 אינץ' בעל פאנל s-ips . האם מישהו מכיר? ממליץ, או שלא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לשנות את הASPECT RATIO של המסך זמנית מ16:10 ל4:3? (וכמובן בחזרה) בשביל משחק... (המחשב שלי לא משהו, אז מצד אחד אני רוצה רזולוציה לא כבדה של 4:3, מצד שני אני לא רוצה שהתמונה תימרח)
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה שהמסך לא יהיה של LENOVO, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD (פירתתי על זה בדיון הקודם שפרסמתי, מוזמנים להסתכל) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם מסך samsung 2253bw ניתן לתליה על הקיר איך אני יכול לדעת אם ניתן לתליה או לא אני חיפשתי באתר סמסונג ולא מצאתי משפט שיגיד לי אם זה ניתן לתליה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA&fullspec=F ומה לגבי מסך השני של סמסונג 2243bw האם ניתן לתליה והאם מתקן תלייה כמו זה יכול לתמוך במסכי LCD רחבים ורגילים או מדובר רק במסכי טלוויזיה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=LCD101A&Cat2Cat1ID=117&Cat2ID=558&aff=Zap〈=HE ???
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ב DVD יש לי חיבור של צהוב אדום לבן כזה.. נראה לי זה RCA ? ובמסך יש לי VGA או DVI-D. ניתן לחיבור? ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=9821&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האם זה מתאים??
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה טכנית יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon HD 4800 Series עם 2 יציאות DVI אני מחבר את מסך ה LCD מסוג HITACHI 42LX01 ואת מסך המחשב כאשר אני משחק במשחק PES 2009 יש לי גלים במסך , זה מתחיל מלמעלה ונמשך לאמצע וחוזר למעלה למטה כמו גלים של מתח חשמל שאלתי טכניים רבים אמרו לי שזאת בעיה של ערכה או מתחים שונים חיברתי את כל המכשירים שיש לי לאותה 6 ( נגן DVD , מסך טלוויזיה , ממיר , מדפסת , ) המחשב מחובר לאל פסק מסך הטלוויזיה מחובר למחשב באמצעות כבל HD עם מתאם למחשב , במחשב יש 2 יציאות DVI המתאם הופך את ה DVI ל HD האם ניתקלתם בבעיה כזאת של מתחים ומה אפשר לעשות ? כמו כן המחשב חדש והטלוויזיה כנ"ל מבקש עזרה לא יודע מה לעשות... tal_tal9@yahoo.com
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איזה מבין הדגמים הנ"ל הוא הטוב ביותר? LG L204WT MAG BP2219FW Samsung 204BW השימוש הוא אינטרנט, סרטים, קצת משחקים, קצת אופיס וקצת עריכת וידאו.
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות מחר מסך LCD, מעדיף בגודל "19. עברתי בכמה חנויות באילת וקיבלתי הצעת מחיר לא רעה בכלל של 1300 ש"ח למסך Samsung 930B אשר עמד בתצוגה בחנות. האם העובדה הזאת יכולה לגרוע מאיכותו? האם עדיף לי להוסיף עוד 360 ש"ח וללכת על ה-LG L1970HR שאתם מהללים בפורום? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ממסך ה-LCD את שני סוגי החיבורים יחדיו למחשב (VGA , DVI) ואז לעבור מאחד לשני אם המסך מאפשר זאת. אני פשוט רוצה לעשות כמה בדיקות לגבי האיכות. ואם זה אפשרי , האם זה לא מזיק למסך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך לסרטים וגלישה. האם יש מסכים בתקציב זה שהם לא פאנל TN המומלצים לסרטים? 22 כולם TN וזה בעדיפות שניה. בעדיפות ראשונה 20" לא wide לא בעל פאנל TN. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. מחפש מסך מחשב בגודל 21.5 אינץ (19 קטן ו-24 גדול) לצורך עבודה משרדית (אולי לתוכנות הנדסיות, אבל בשלב יותר מאוחר) וצפיה בסדרות. אני לא מעוניין במסך 24 בגלל המרחק הקטן ביני לבין המסך, וגם השולחן לא גדול. התקציב הוא בערך 500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. המליצו לי ללכת על טכנולוגיה IPS. ראיתי ב-KSP שני מסכים של דל: S2216H ו-P2217H. חפשתי הבדלים מהותים, היתרון שיש ל-P2217H הוא חיבור USB במסך שזה נחמד. אשמח לשמוע על הבדלים או המלצות למסכים בתקציב. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב DELL 2408WFP במיוחד בשביל ה XBOX360 ובשביל סרטים וסדרות שאני רואה ב HD אבל הבנתי שיש לו LAG ממש רציני ( ) וזה ממש יפריע בכל הקטע של המשחקיםיש לזה פתרון ? או דגם דומה אחר ?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את אחרוני המסכים שיש לאלכס להציע אבל הנה קישור עם ויכוח http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1063991.html שימו לב מה אומר החבר המתקרא lovenoodels הוא מציין שלמרות המחיר הוא אף פעם ומדגיש במילה NEVER (לעולם בחיים אף פעם ) הוא לא היה רוכש את ה 2709 למרות שהוא במחיר זול (אני לא יודע מה זה זול אצלו אבל שיהיה..) נוסף על כך מציינים שם שה 2707 הרבה יותר טוב מה 2709.. אשמח להסברים מכם בבקשה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
אני משתמש ברזולוציה של 1600:900 אבל את קצב הרענון אני לא יכול לעלות מעל 60 יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 320MB הזמנתי כרטיס חדש 4870 של CLUB 3D זה קשור לכרטיס? ושאני שם רזולוציה נמוכה אני יכול להגיע ל 75 אבל המסך רושם הודעה שזו לא רזולוציה ממולצת ונכבה אחרי 30 שניות אוטומטי יש אופציה להפסיק את זה?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אוקי, מIQPC אני לא הולך להזמין את המסך כי אחרי שדיברתי איתם, הם ענו לי שאם אני מזמין מהם אני אקבל את המסך בעוד שבועים לפחות ויש מצב יותר.... אז פנית פה לחנות שאני מכיר באזור, שכעיקרון כבר קניתם מהם בעבר מוצרים ויש להם אחלה שירות, ובקיצור זה נסגר בזה שהוא נכנס לאתר של CMS (חלקת משווקים - אם אתם שואלים למשווקים המסך עולה 441 דולר ) והראה לי שבאתר שלהם לא רשום אם זה דגם A04 ובעל פנאל S-IPS (הם לא רושמים בכלל דגם ופנאל =\ ) והוא מציע לי מחיר דיי טוב למסך.... אני יודע שלמסך הזה יש 2 דגמים, אחד Flat Panel Display והשני Active Matrix TFT. השאלה שלי, האם אני מזמין את הFlat Panel Display זה אומר שזה המסך עם הפנאל S-IPS ודגם A04 או שזה לא מחייב ?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום התקציב הוא עד 1300 גג!!! למישחקים סרטים תודה רבה מראש. אלכס.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך למישהו קרוב עד 2000ש"ח. השימוש היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט וכו'). המסך צריך להיות על הקיר, חובה יכולת לתלות אתו שם! הגודל הוא 22 אינץ' מכיוון שהלקוח רוצה לשבת רחוק מהמסך, אני מקווה שתקציב 2000 ש"ח יספיקו, אי אפשר לחרוג... זה מה יש, גם אם זה אומר פאנל TN. תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
1. האם הדגם עם הפאנל s-ips אפשר להסתדר איתו במשחקים או שהוא גרוע ממש למשחקים? 2. האם הפאנל ה-pva טוב לסרטים או פחות טוב? 3. בקשר ל2 הפאנלים האם צריך לכייל אותו או שהוא בא מכוייל מהחברה? 4. האם הפאנל ה-pva של הדל אותו דבר כמו ה-vp930 פחות או יותר? מבחינה כללית מי עדיף.? 5. איזה פאנל עדיף לשימוש כללי הכל משחקים סרטים אינטרנט גרפיקה....?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת... מחפש מסך LCD 19", שלא יהיה רחב זה ממש לא נוח לתכנת איתו, דבר גודל של המחיר זה 1800 ש"ח, המסך ישמש אותי בעבודה בלבד, אני יושב פה כ-11 שעות ביום, רוב הזמן מתכנת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-