מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
איך המסך הנ"ל לסרטין משחקים אינטרנט ומסמכים? האם יש צג עם פאנל שאינו TN ומשתווה אליו וגם לא יותר יקר ממנו? מה ההבדך בין: X95F X95FB X95FS ? רואה את השמות בכל מני מקומות. ובכלל, האם שווה לרכוש?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לגבי U2414H. אם נוגעים במסך הרבה עם הידיים, בתצוגה וכל זה.. האם זה יפגע בו לדעתכם או שלא וזה רק יצור טביעות אצבע ולא מעבר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן ובו כרטיס מסך מסוג grforce fx5700 ומסך CRT ישן ומזייף, אני מעוניין לקנות מסך חדש משהו מהסוג של Samsung T220P או LG W2261V או משהו בסגנון. ברצוני לדעת האם כתוצאה מההבדלים בין שתי החומרות (מסך וכרטיס מסך) יהיו לי בעיות כלשהן, אם כן אשמח לדעת פרטים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר את השרשור למקומו הנכון. יש לי שני מסכי VP930 שמשמשים לעריכה. בזמן האחרון, כשבוע ימים בערך, המסך שמחובר ליציאת הVGA , לוקח לו כמה דקות להתחיל לעבוד. הנורית הירוקה מהבהבת, ושום דבר לא עוזר, גם לחיצות על הכפתורים שלו לא מראות כלום. כיבוי והדלקה - גם לא עוזר. אחרי כ3-5 דקות הוא מתחיל לעבוד ואז הכל בסדר.. רעיונות למישהו? תודה, עדי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים קורה שפתאום מופיע על המסך פאנל שליטה וכיוונים, רק שהבעיה שנוצר מצב שכאילו הכפתור העליון לחוץ וזה מהבהב... אבל בפועל הכפתור אינו לחוץ כלל (כניראה בעיית מגעים). הבעיה קוראת לפעמים בפיתומיות. האם עליי לפנות לשירות DELL? המסך ניקנה לפני שבוע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב DVD יש לי חיבור של צהוב אדום לבן כזה.. נראה לי זה RCA ? ובמסך יש לי VGA או DVI-D. ניתן לחיבור? ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=9821&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האם זה מתאים??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לא עוסק בגרפיקה אלה אני צריך מסך בימיוחד למישחקים וסרטים וכמה שפחות מריחות במסך ואיכותמסך גבוהה למישחקים (אני יודע שפנאל IPS הוא פאנל מאוד איכותי יותר צבעים יותר חדות) אבל בקשר למישחקים העים כדי פאנל IPS או שיש פאנל שמתאים יותר למישחקים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו ממש בושה וחרפה איך שמתייחסים אלינו. "שלום, יש לכם את X בתצוגה?" "לא, אנחנו רק משרדים" "אז איך אני יכול לדעת אם המסך, שעולה 2800 ש"ח, מתאים לי?" "תסתכל באתר, הכל כתוב שם" פקצות מפגרות. ככה חנות אחרי חנות. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצבעים כהים מדי לדעתי. וכשיש תמונות עם צל, הצל נמרח על יותר ממה שהיה במסך הקודם. איך צריך לכוון את הגדרות המסך? או שיכול להיות שהמסך בנוי כך ואין מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי מסך T260HD באמלצת אחד בפורום אני די מרוצה..אחשב אני יודע שיש אופציה לראות גם ו גם בו זמנית אבל זה לא פועל לי מישהו יודע למה זה קורה??? תודה VEXX
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. כפי שמרמזת הכותרת, יש ברשותי מסך VP930-3 של VIEWSONIC שנקנה לפני כשנה וחצי מTMS.. המסך עצמו נהדר, מתעלה בהרבה על כל המסכים שאני רואה אצל אחרים, אבל לאחרונה אני צופה ביותר ויותר סרטים וסדרות והצורה של המסך מפריעה לי, החלטתי למכור אותו ולקנות מסך רחב ויותר גדול, המצב שלו סבבה. בכמה כסף אפשר לדעתכם למכור אותו? האם אתם חושבים שמסך כזה יימכר? תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות בהתחלה מסך Dell U2412M LED/Dell U2312M LED אבל בא לי רעיון אחר לקנות מסך "32 LCD/LED שימש גם לטלויזיה וגם למסך מחשב מסך טלויזיה "32 הוא ברמה של "23/"24 LCD/LED ? מבחינת רזולוציה? קצב רענון? ישיבה ממרחק של 0.5 מטר מהמחשב? וכ"ו ? מה אתם אומרים? ועל איזה דגם אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם לקניית מסך LCD לא לגיימר..... "17 או "19 .... איכות סבירה במחיר סביר תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). במהלך גלילה בעכבר, בעיקר בטקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט, תופעה זאת נקראת ghosting אם אני לא טועה. הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות, בנוסף לזה, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי. אני אשמח לשמוע חוות דעת של מי שיש לו או ראה את המסך הנ"ל כדי לדעת אם יש בעיה רק אצלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כבר מסך אחד כזה ואני רוצה לקנות עוד אחד בשביל Dual screen. בZAP כבר לא ניתן למצוא את המסך הזה, מישהו יודע אם אפשר עדיין לקנות איפשהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. ניתן לי מסך של Apple, (אני חושב שזהו מסך 27 אינצ'), מהדור האחרון (אם אני לא טועה), כדאי שאוכל לעבוד על פרוייקט מסוים. הבעיה (או החלק הקומי): לא ראיתי מעולם חיבורים כאלה (אני לא מכיר את העולם של המק). יש לי נייד עם יציאת HDMI (האמת, מיקרו HDMI, אבל אפשר להשיג מתאם ל HDMI), אבל למסך יש חיבור מסוג אחר, וזה נראה שאין לו בכלל חיבור לחשמל! מתוך המסך יוצאים שני כבלים. אני מניח שאחד זה ה Display Port (?) המפורסם? או שזהו FireWire? הכבל השני איננו כבל כוח קונבנציואנלי שמתחבר לשקע שבקיר. אלא נראה כמו חיבור של המקבוקים השונים. אין לי אלה להביע את עצמי בדרך הבאה:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי לקבל מידע השוואתי איזה מסך יותר טוב מבחינת איכות תמונה ודיוק צבעים : סמסונג 2253 או T220 שהוא חדש יותר? אודה מקרב לב על הסבר בענין ההבדלים ואולי מישהו מכיר את ה- LG החדש 2284 ויכול להגיד עליו משהו ואיך הוא בהשוואה לסמסונגים הללו תודה מקרב לב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך - L1970HR 19" - 1280*1024 כרטיס מסך 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם אני יכול להציג תצוגת HD מכל סוג שהוא(HDFULL, HDPC, HD וכו') תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברי פורום, אני זקוק להמלצה על מסך שישמש אותי כמעט אך ורק לXBOX 360. הדרישות שלי מהמסך הן שיציג כמובן תמונה כמה שיותר טובה/חדה/חסרת מריחות ומספקת במשחקים, ושינצל את הכוח הגרפי של הקונסולה כמה שאפשרי. שיהיה 22" (ומעלה, אם התקציב מאפשר), בקיצור, שיהיה מסך טוב. ראיתי שהChimei די מתאים לדרישות שלי, אבל חשבתי שאפשר לסחוט קצת יותר את התקציב ולהתייעץ אתכם ליתר בטחון. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר בירור קצרצר, החלטתי בכל זאת ללכת על מסך ה dell 2407WFP. למישהו יש המלצה על חנויות שאני יכול: א. לראות אותו. ב. לקנות אותו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם LM-1901W מה אתם אומרים? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DILM1901W_T מהמבצעים של בזק (קיבלתי באימייל) בזאפ= http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472491 איך המסך? איך החברה? מכירים את היבואן? מקבלים 3 שנים אחריות. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3220 אם אתם מכירים מסך אחר יותר טוב אז אני מחפש לפחות 22 אינצ ו 2 MS מהירות תגובה למשחקים מהירים כמו QUAKE 3 תודה מראש אביב עריכה: אגב בקשר לאחריות איך איבורי מגיבים לפיקסל שרוף ? ובכלל לאחריות למסכים LCD
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-