מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש, שכרטיס המסך בו יהיה Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ובגלל שמסך המחשב הנוכחי שלי הוא קטן (17 אינצ') אני חייב לקנות אחד גדול יותר כדי שהכרטיס מסך יוכל להגיע לביצועים מקסימליים. האם המסך הבא עונה על הדרישה הזאת והרזולוציה שלו תאפשר את זה? ובאופן כללי איך המסך? דרך אגב, התקציב שתיכננתי להוציא על מסך הוא בין 600-700 ש"ח, אז אם יש המלצות למסך טוב יותר בתקציב זה אני אשמח לקבל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש בתקופה הקרובה מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן או…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים למסך: חשיבות עיקרית: עבודה עם תרשימים (תמונות ענקיות), EXCEL. חשיבות משנית: סרטים, BROWSING, וכו'. שיקולים לבחירה במסך זה: הרבה פיקסלים (שטח העבודה זה השיקול המרכזי), מחיר נמוך, נראה שיהיה קל להחזיר אותו בחנות אלקטרופוטו (השלישית מלמעלה) במידה ואני יחשוב שהוא זבל, 3 שנים אחריות זה נהדר (זה בערך הולכת להיות תוחלת החיים המתוכננת שאני הולך להשתמש במסך עבורו), התכנון: לקנות אחד, לראות איך הולך, לקנות עוד אחד. (אולי אפילו שתיים). מה אתם חושבים על המסך הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773159 נ.ב בחיים אל תקנו מסקייפיסי. fucking unreliable shop. just saying.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כפי שפרסמתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536425.0 ואני לא יודע אם הבעיה היא במסך.. שכשיש לי את הבעיה לוקח ללוגו של סמסונג להופיע יותר זמן ואז המסך מקבל גוון ירוק ותקוע על DIGITAL, הוא לא עובר לsource אחר, גם לא ידנית.. חשבתי שהבעיה במחשב שגורמת למסך להתנהג ככה כשהוא מחובר אליו אבל עכשיו בניגוד לקודם המחשב עובד עם מסכים אחרים, וכשניתקתי את המסך וחיברתי אותו לחשמל במקום אחר עם כבל אחר עדיין הוא היה תקוע על דיגיטל.. חשוב לציין שגם לפני 10 חודשים בערך היתה לי בעיה בסגנון, שהתאורה של המסך היתה חלשה ולא ראו כלום, וגם זה לא הראה כלום מאף מקור.. איכשהו הכל הסתדר בפתאומיות. השאלה אם נראה לכם שזה באמת המסך ואם יש מה לעשות עם זה, שווה להשקיע בתיקון או בחדש?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מסך חדש שישמש אותי לעבודה מרובה מול טקסט. חשבתי ללכת על Dell U2312HM (בגלל ההמלצה בפורום מפרטים), אבל נשאר לי עודף בתקציב אז התחלתי להתמקד במסכי 24''. בגדול, המטרה העיקרית היא כאמור עבודה ממושכת מול טקסט, אז מה שחשוב לי זה: ארגונומיה- בעיקר אפשרות לשנות את גובה המסך וזוויתו- פורטרט כנראה לא יהיה שימושי לי. שלא יגרום לעייפות בעיניים- ממה שהבנתי ממדריכים באתר, בעבודה מול רקע קבוע פאנלי IPS מצטיינים בזה. פחות אכפת לי מרכזות USB ומקוראי כרטיסים. כרגע השדרוג הברור, Dell U2412M נראה לי אופציה טובה. יש הצעות יותר משתלמות אחרות? (אני לא רוצה לחזור ל-23'') תודה! עריכה: ראיתי שהרזולוציה הטבעית של הדל היא ב-60Hz. יכול להיות שאני מדבר שטויות (אנ…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים, תכננתי לקנות השבוע את המסך: Dell U2711, ברוב החניות מחירו בסביבות 3300 ש"ח, אולם ראיתי שפתאום השבוע הייתה קפיצה וכעת מוכרים אותו ב - 3800 ש"ח כמעט. מברור שעשיתי, הבנתי כי הסיבה היא שמדובר בדגם חדש. לא מצאתי שום אזכור על כך באתר של DELL או באינטרנט בכלל. מישהו יודע משהו? מישהו שמע על דגם חדש של המסך שיצא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה גיימינג. ייעוד משני זה לצפות עליו בסרטים וסדרות ועדיפות אחרונה זה לעבוד עם קבצי טקסט ומצגות. גודל מסך רצוי הוא 23-24 אינץ'. התקציב הוא בערך 1000~ אבל הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. קיבלתי בעיקר המלצות חמות על ה-U2312HM של Dell, ואשמח להמלצות נוספות. תודה (:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בZAP מסך מחשב תלת מימד, יש בסךהכל 4. בנוסף אני גם לא אוהב ACTIVE SHUTER GLASS, נראה לי שהאכות של זה גרועה. זה תמיד מאוד כהה. וזה גם מעצבן. מה גם שצריך לרנדר הכל בקצב כפול לפחות. אז מצאתי את המסך הזה שהוא עם PASSIVE GLASSE, שכרגע זה נראה לי הטכנולוגיה האופטימלית. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2402705,00.asp http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=112&pid=23397 מה אתם חושבים? יש לכם עוד כל מיני דעות והמלצות על מסכי תלת מימד למחשב? אני בעיקר רוצה את זה בשביל משחקים ובשביל הפיתוחים שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל 21 אינץ', לעבודת טקסט, עדיפות לחיבור HDMI. ממה שראיתי עד עכשיו יש את U2212HM ב940 ש"ח http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-dell-u2212hm-ultra-sharp-ips-panelled-usb-hub-pivot-p-12798?language=he אך הייתי רוצה גם אופציה יותר זולה בכיוון 600-700 ש"ח, אולי אפילו תוך התפשרות בפאנל. או סתם המלצה למסך טוב אחר בגודל הזה עם HDMI... (בהתחשב שגרסת 23" עולה 100 ש"ח פחות המחיר קצת מעצבן)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסתי לחבר אותו במחשב אבל אין תגובה וחיפשתי באתר של microsoft והחברה לא מופיעה שם יש איזה תוכנה שאפשר לחבר איתה את המסך
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, חברים. עברתי על המון ט'רדים שלכם בנושא, אך מסתבר שלכל אחד יש העדפות קצת שונות אני רגיל למסך שיש לי כרגע 2408WFP DELL שאיכות התמונה בו מצויינת ולא מעוניין "לרדת ברמה". אציין שאיכות התמונה במסך מצויינת, ההפרדה בין צבעים גבוהה והצבעים ריאלסטיים. אני עובד עם המחשב לצרכים שאינם צילום/גרפיקה לרוב, אם כי מדובר בתחביב שאני משקיע בו לא מעט שעות ולכן חשובה לי בכל זאת איכות התמונה. לאחרונה ראיתי מס' מסכי LG LED שמאוד איכזבו באיכות התמונה (מאוד!). לצערי האם טכנולוגיית LED בשלה ומספקת כיום מסכים איכותיים? איזה מסך הייתם ממליצים? אני מחפש מסך 24", כי אני מעוניין לעבוד עם שני המסכים במקביל, אם כי אני שוקל גם לרכוש מסך 27" אם תגידו שיש מסך משתלם יותר ביחס מחיר/גודל שעדיין שומר…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש עבור משחקים וצפיה בסרטים וביחד איתו מסך עבור המחשב, אני חייב לציין שאיני מעוניין במסך גדול מ22inch מכיוון שהחדר שלי לא גדול, ויהיה קצת צפוץ לדחוף בתוכו מסך 23inch. אשמח להמלצות על מסכים אחרים באותו סכום עבור מסך בגודל 19~22inch. התקציב למסך הוא די דל עד 650 שקלים. כרטיס המסך שיופעל עליו הוא SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI מפרט המחשב: TMS.co.il - תצוגה מקדימה - מפרט המסך היחידי שהוא בעל יכולת HD וחיבור DVI במחיר הזה שמצאתי בTMS.CO.IL הוא Mag 21.5" LED 5ms 1:10M DFC DVI. המפרט שלו: גודל מסך 21.5'' סוג פאנל LCD Backlight LED זמן תגובה5ms בהירות 250cd/m² ניגודיות 1:1,000 רזולוציה מקסימלית 1080x1920 כמות צבעים16…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, האם יש אפשרות לחבר מסך LCD בעל חיבור VGA לכרטיס מסך בעל חיבור DVI ? אם אני לא טועה המסך של המחשב אצל אחד החברים מחובר בצורה כזאת עם ממיר פסיבי פשוט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? האם VGA הוא לא אנלוגי ? איך אפשר לחבר אותו לחיבור דיגיטלי ללא ממיר אקטיבי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך זול מאוד שמצאתי, רציתי לדעת אולי מישהו נתקל בו בעבר ויכול לפרט קצת יותר על מוצר המדבקה הזה http://www.atlantic.co.il//product.asp?productid=651&CatCode=100
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 27 אינצ' ברזולוציה גבוהה הכוונה לא ל1080P ולא את הדל יש איזה המלצות? ראיתי את המסכים של סמסונג PLS החדשים אני חושב על הסדרת 800 כי 900 יקרים אבל עדיין אין אותם בארץ אז אני צריך המלצות אחרות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחק למשחקים וסרטים. חשוב לי שיהיו לו יכולות 3D טובות.. מה אתם אומרים על הסאמסונג, שווה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש כיום עם מסך מדגם 22" ASUS MW221C רזו' 1680:1050 שנחשב למסך טוב לפני כ 3-4 שנים . ורציתי לדעת האם המסכים של היום כדוגמת DELL U2312HM בעל רזולוציה FHD יניב לי שיפור ביצועים ?! מבחינת איכות תמונה איכות צבעים וכו ' , והאם יש הבדל משמעותי מבחינת הפאנלים החדשים חוץ מזווית צפייה לקבלת מיטב הגראפיקה במשחקים .
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות. המסך ישמש בעיקר לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס וכד'.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני צריך עזרה בבחירה של המסך הכי טוב לי. אני ירשום את הנושא הזה בטופס שהשתמשתי בפורום אחר: תקציב: הסכום נמצא בין 500 ש''ח ל 900 ש''ח חריגה מקסימלית: לא יותר מ 100 שקל השימושים של המסך: משחקים כרטיס מסך: AMD Radeon 7770 HD בקשות מיוחדות: צריך שלא יהיה רחב אלה מאוזן - לא 1600x900 גודל מסך: 21~23 אינץ' *אני קונה מ- KSP הנה קישור אל כל המסכים שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1024..230
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי ממיר HD של חברת הוט , ויש לי מסך עם כניסת HDMI. האם יש אפשרות לחבר את הממיר למסך (ושהמסך ישמש כטלויזיה לכל דבר?)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך מסך מחשב חדש בגודל 21.5 אינץ -23 זה הגודל שאני מסכים עכשיו התקציב הינו 700 שקל עם חריגה של כמה שקלים אם צריך .. לפי zap ובחנות TMS ישנם כמה דגמים של מסכים בתקציב ובגודל המדובר : lg e2241T-BN LED samsung s22b300b אלו הדגמים שאני מצאתי אם יש לכם הצעות נוספות שיותר טובות אני אשמח רק תגידו לי מי מבין כל הדגמים כאן/שתרשמו הכי טוב ?! aoc e2243fw lg e2242Tc led
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קניתי לגיסי את המסך המדובר של DELL 2412 והוא מאוד מרוצה ממנו . שמנו לב שיש אפשרות לסיבוב פיבוט פיזי במתלה של המסך אבל התמונה במסך לא מסתובבת .. מה צריך לעשות שהסיבוב הפיזי יסובב גם את התמונה ?? התקנתי את הדרייבר של המסך אבל לא נראה לי שזה עוזר . תודה מראש לכל העונים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש חזק מספיק. וחיברתי אליו מסך של LITEON ישן יחסית אבל נוח כי מסך שלו גדול 19.חיברתי אותו לשולחן בצורה הפוכה קומבינה קלה.בקיצור אני לא מצליח למצוא תדרך להציג בשני מסכים את אותו דבר. אבל שהמסך שחיברתי יציג הפוך.הנה תמונה להמחשה:http://www.fastup.co.il/images/586126.jpgWindows 8 רץ בלפטופ.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-