מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני הולך לרכוש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגלישה, הקמת שרתים, וצפייה בסרטי HD לפעמיים. לא כל כך אכפת לי אם זה 23 או 24 או 25 אינץ. חשוב לי שיחזיק לאורך זמן ויהיה כמה שיותר בריא לעניים (אם יש חיה כזאת). ראיתי שמומלץ לקנות מסכי IPS. ראיתי ב KSP ובחנויות אחרות מסכים של LG/DELL במחירים של 950-1200. איזה מסך מומלץ יותר ולמה? תודה רבה לעוזרים, עזרתכם חשובה לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש ואני לא בטוח שהוא יעבוד על המחשב שלי, זה מחשב מאוד מאוד ישן עם רזולוציה 640 * 480 המחשב נועד לתוכנה ספציפית בלבד בגלל זה אני לא מחליף אותו. אשמח לקבל אינפורמציה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה למסך מחשב ממומלץ למשחקים וסרטים ברזולוציה 1080*1920 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. זה למטרת קריאת מסמכים לבחורה שמתעקשת על כך, ולכן הבקשה היא למרובע... אין יותר מדי דרישות - בעיקר מסמכים. קצת קליפים... אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: 1 . 1500 ש"ח חריגה מקסימלית 1800 עדיף בבקשה להתחיל עם הסכום הקטן השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט(הכל) 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? geforce gigabyte 7600 gt 5. גודל מסך רצוי: אני רוצה מסך רחב wide 22 אינטש או 24 אינטש(לא חשוב מה) הייתי רוצה מסך דגם חדש של התקופה האחרונה עם כל החידושים והטכנולוגיות העדכניות... אשמח אם תתנו לי כמה מסכים וקישורים לזאפ גם ב22 אינטש וגם ב24 מאוד מאוד התלבטתי בין סמסונג דל או LG. סליחה על החפירה ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי aoc , asus , ו-dell מספקים אחריות עד הבית. מאחר ואין יותר מידי אופציות לדל, מה שנשאר זה אוק ואסוס. מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המסך מיועד לגלישה, פרודקטיביות, וסרטים. לא מיועד למשחקים. מחפש בעיקר איכות תמונה ב- sweet spot. זוויות צפייה בחשיבות פחותה. נוחות וארגונומיה בחשיבות משנית. כבעלים של DELL 2007FP, הייתי שמח למסך שיספק רמת שחור, פירוט בשחורים וקונטרסט טובים יותר. כמו-כן, הייתי שמח לוותר על ציפוי ה- anti glare. לכן הסמסונג עלה כאלטרנטיבה, למרות שחבל לי לוותר על רזולוציה (= נדל"ן) לעומת ה- DELL. מביקורת אלו הסמסונג נראה כאופציה עדיפה לצרכי: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/samsung_f2380.htm http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2412m.htm לעומת זאת, מקריאה בפורום יש הטוענים שהוא סובל מ- black crush, ובאופן כללי מספק איכות תמונה פחותה מה- DELL. בשירשור הזה יש דיון באותו נושא, אבל לא ה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בדל U2311 ואני רוצה לשדרג למסך גדול יותר 27", התקציב הוא כ-3000 ש"ח (כי מסכי 27" טובים ראיתי שיש רק בסביבות התקציב הזה), חשבתי על הדל U2711 אבל הייתי מעדיף לדעת שזה אכן המסך שעדיף לי לרכוש. מאחר ולא יצא לי לראות או לעבוד עם מסך בגודל כזה שמציג רזולוציה כזו רציתי לדעת: 1. איפה ניתן לראות באיזור המרכז (עדיף פ"ת) את המסך הזה עובד? 2. הולך לצאת בקרוב דגם חדש? כי ראיתי שהמסך הזה קיים כבר קצת יותר משנתיים. 2. מרחק הישיבה שלי מהמסך הוא מטר, הטקסט שיוצג על מסך (הנ"ל) בגודל 27" בעל רזולוציה של 2560x1440 לא יהיה קטן מידי לקריאה? או לחליפין, מסך 27" שמציג רזולוציה בגודל 1920X1080 יהיה נח יותר לקריאת טקסטים? 3. קיים מסך בגודל כזה עם קצב ריענון גבוה יותר מ-60Hz? כן, לצע…
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן ואני מחפש מסך מחשב גדול ונוח לקריאה במשך שעות ארוכות. אני לא יודע איזה גודל כדאי לי, אם 27" נגיד, זה לא גדול מדי. חוץ מזה לא משנה לי איך הוא יהיה בסרטים/משחקים או כל שימוש שהוא לא משרדי. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואיתו אני גם צריך מסך חדש. המחשב הולך להריץ סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים. יהיה לו כרטיס מסך Nvidia GTX680. ב-1000 ש"ח אני אוכל להשיג מסך טוב שיתאים? או שאני אצטרך יותר מזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם חברס...! =] חג שמח! אני צריך ממכם בבקשה המלצה למסך בתקציב של בסביבות עד 900 ש"ח.. הגיע הזמן לעבור למסך נורמלי מהמסך CRT 17 של SAMPO שיושב לי כאן... חחח ;D אז ככה.. יש כמה דברים שצריך להתחשב בהם: 1. יש לי חלון בידיוק מאחורי איפה שהמחשב... ככה שאני צריך מסך LCD שלא תיהיה בו השתקפות (אני יודע שבLED יש השתקפות, תקנו אותי אם אני טועה..) 2. אני צריך שהוא יהיה רחב.. אני עובד בתוכנה CUBASE של הפקת מוזיקה -> תוכנה שצריכה רוחב.. 3. מסך בגודל 22" או 23" , תלוי ביחס של מחיר - תמורה.. 4. אני לא כלכך רואה סרטים או משחק במחשב (וכנראה שגם לא אשחק..) אבל אם.. במקרה.. ומתישהו ארצה לשחק במשחק או לראות סרט, שלא ימרחו לי הצבעים והתמונה.. 5. אני חייל ואם מישהו יכול לתרום …
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/163980/EIZO-DuraVision-FDH3601-On-Display-at-NAB-2012.html ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב - LCD מן הסתם.. בתקציב של עד 1000 ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות, סרטי HD וקריאה של המוווון מסמכים (בד"כ PDF). לכן אני מחפש מסך שתומך ברזולוציית Full HD ושכמה שפחות יעייף לי את העיניים בזמן שאני קורא מסמכים. המרחק שלי מהמסך הוא בערך 50-60 ס"מ. שמתי לב שרוב פה ממליצים על: DELL U2312HM, שנראה מרשים מאוד. אך האם הוא מתאים להגבלת העייפות שציינתי לעיל?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כרגע ברשותי DELL U2410 ואני מתעתד לעבור למסך 27... מתלבט בין ה NEC PA271W לבין DELL 2711 ואו EIZO.... כרגע נושא המחיר לא רלוונטי וחשוב לציין שהמטרה הינה בעיקר לצורך הצגת תמונות (אני צלם בין יתר עיסוקיי...תחביב,אבל בתחום המושקע... ) אודה מאוד לתשובתכם ועזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/ls/24/f9/ls24f9nsmza/FX2490HD_DSHT.pdf כתוב שיש מקלט ATSC DTV - הוא מתאים לשידורים בערץ? אבא צריך טלוויזיית 24 אינץ' לחדר עבודה עם DVB-T מובנה..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המסך הישן מת... היה בגודל 19" כנראה שאקח מסך בגודל 21-22 בעיקר לעבודה משרדית (VNC) וסגירת שטחים קונה בKSP או אייבורי (חדרה) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני כשנתיים ואני מרוצה ממנו מאד אבל לפני כמה שבועות התחילה תופעה מעצבנת מאד. משום מה, המגע בין הכבל החשמלי לתקע במסך נהיה רופף. מדי פעם - ללא שום התגרות - הוא מתנתק וצריך לשחק עם הכבל מאחורה עד שהוא מואיל בטובו לספק מגע רציף. כמו כן, כל מגע בשולחן עליו הוא מונח שאינו קל מאד מנתק אותו גם כן ושוב מתחילה הסאגה. ניסיתי לקבע את הכבל למקומו אך ללא הצלחה. האם זו תופעה ידועה? חיפוש שערכתי לא העלה דבר אז אני מניח שהתשובה לשאלה הזו היא שלילית. מישהו יודע מה פה קורה פה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה עדיין מוכרים תמסך הזה ? עדיף באזור חיפה יש לי אחד כזה ואני צריך עוד אחד לקיובס...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מסך שנותק מהמחשב וחובר בחדר אחר לאותו מחשב, לאחר החיבור המסך בזמן שמירת שומר מסך עובר למסכים בצבעים אדום,כחול,ירוק,לבן ושחור וחוזר ב LOOP מנסה לחזור למצב הקודם ששומר המסך של windows היה אקטיבי, מה צריך לשנות בהגדרות המסך עצמו ? בתפריט המסך ישנם, Color, IMAGE,Color temp,Tools,Language,Misc
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והמסך מחשב הנוכחי 22 אינץ' של LG עם רזלוציה מקסימלית של 1680x1050. חלק מהמטרה של קניית מחשב חדש היא להריץ משחקים עליו פה ושם, האם אני מגביל את עצמי אם אשאר עם המסך הישן לדעתכם ? אם אני אלך על מסך חדש זה יהיה DELL 23 IPS. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בין 21 ל-24, תקציב בסביבות 1500 ש"ח. השימושים הם תוכנות הנדסיות, גלישה, סרטים. לא לגיימינג. מתגובות בפורום ראיתי, שהמלצות הן לכיוון Dell U2412M. עד כמה הוא נחות (מעשית) לשימושים הנ"ל מ-U2410?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ"ל אך להפתעתי הרבה המחשב לא מזהה את המסך ולהיפך, בחיבור VGA למחשב אחר הכל תקין. הכ"מ שלי HD4850 ועדכנתי דרייברים. לוח אם: -GIGABYTE EP43 DS3L האם זהו פאק במסך או שמישהו מכיר את בהעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מסך AOC LED E2243FW ב 640 שקל זה מסך טוב? זה מחיר טוב?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עד 1500 שקל, עדיפות ל 24 אינצ' ועד משהו קטן, מה אתם אומרים על המסך UltraSharp U2412M של DELL? http://www.dell.com/il/p/dell-u2412m/pd אני יכול להביא אותו ב900 שקל,כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-