עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, הזמנתי כבר מסך רחב ולא בדקתי אם הכרטיס מסך שלי, radeon 9550, אכן תומך ברזולציה של מסך רחב, 1440x900. היכן אני יכול לברר אם תהיה אפשרות להפעיל את הכרטיס ברזולוציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by asamarom,

הצרכים שלי הם מסך גדול (חשבתי על 24") לעבודה על 2 חלונות במקביל בנוח וגם יכולת לסובב את המסך למצב מאונך לקריאה של טקסט בנוחות. חוץ מזה אני בעיקר מתכנת וקורא. מדי פעם אני רוצה לראות סרט בכיף עם מסך גדול. התקציב שלי הוא באיזור ה1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות..

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by אישי555,

יש לי 3 שנים מסך 22 אינטש של LITE-ON. היום המסך נכבה פתאום ולא נדלק. הוצאתי את החיבורים מהמחשב והחשמל וחיכיתי דקה וחיברתי שוב, ועכשיו זה עובד בלי בעיות. האם המקרה הזה מעיד על התיישנות של המסך? כדאי לקנות מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shaohad,

שלום לכולם היום יש לי benQ G2412HD 16:9 full HD 2ms 40000:1 המחשב יושב מרפסת שהיא מאד מוארת. מעוניין לרכוש מסך בתקציב של עד 1000 שח רוצה לראות קרוב לאיך שרואה בטלוויזה. אשמח להמצלצה למסך תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by yuval48,

23 אני חושב.. למטרת לימודים וגם סרטים וסדרות מחיר: 800 הנייד: asus zenbook ux31a אם זה רלוונטי תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום פורום מסכי מחשב החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר... במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360... התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר... תודה מראש! :-*

8. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מסך 32 אינץ, 4k שישמש לעבודה משרדית (תכנות, ושימוש כללי). לעיתים גם יכול לשמש למשחקים. מחפש 16:9, ולא ultra wide. תקציב של 2500. אשמח להמלצות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחליף את המחשב השולחני בנייד ורוצה שיהיה לי מסך גדול לעבוד עליו בבית. חשבתי על המסך של דל Dell U2311H. הנייד שאני קונה: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2410m.htm יש לו כניסת VGA לחיבור מסך חיצוני. נראה לכם יהיה הבדל באיכות לבין הDVI? או האם כרטיס המסך מסוגל לתמוך ברזולוציה המקסימלית של המסך (בעקרון כתוב באתר של אינטל שזה תומך עד 2048x1536)? http://www.intel.com/products/chipsets/gma950/index.htm

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני צריך למטרות לימודים מסך מגע שאוכל לכתוב עליו באמצעות עט דיגיטלי. ראיתי שהחברה המובילה לגרפיקאים היא wacom, שמציעה או טאבלטים שכותבים עליהם אבל לא רואים על גבי אזור הכתיבה את המסך או מסך שכותבים עליו אבל שמחירו הוא באזור ה10000 ש"ח שזה מופרז לחלוטין בשבילי. מצד שני, ראיתי שיש בשוק מסכי מגע, חלקם באים כמסכי מגע מוכנים וחלקם זה ערכות בשיטת DIY שמאפשרים לקחת כל מסך מחשב בגודל הרלוונטי ולהפוך אותו למסך מגע. העניין הוא שאני לא בטוח שמסכי המגע האלה מתאימים לכתיבה וקישקוש באמצעות עט גרפי. אני מחפש את המסך הזה למטרות לימודים כמו שכתבתי, יצירת סכמות של שרטוטים וכדומה. לא נוח לי לעבוד על אזור כתיבה ולהסתכל על המסך בשביל לראות את התוצאה ולכן אני מחפש מסך שאפשר לכתוב עליו…

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by yaloner,

האם יש דרך לחבר PS2 ישן למסך הזה?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by Jviega,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה והמלצות, קראתי קצת פה ובאינטרנט אבל זה מבלבל אותי, אשמח להמלצות תכלס אני רוצה מסך 27 אינץ', בשביל סרטים וגיימינג, כעיקרון אני הייתי רוצה מסך 2K אבל אין לי מושג איך לבדוק אם המחשב שלי יוכל להריץ שחקים ברזולוציה הזאת, אם לא 2K אז 1080P מה שאני רוצה מהמסך שיהיה הכי טוב שאפשר לסרטים ולמשחקים אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  13. טוב אני חושב שהכותרת אומרת הכל... אני רוצה 19", לא גדול מדי. אני מעדיף מסך רגיל, לא רחב, הרחבים נראים לי לא נוחים לצפייה, למרות שלא ניסיתי אחד באמת. השימושים זה עבודה משרדית, אנטרנט, וקצת סרטים ומשחקים. המליצו לי בחום על samsung 971P אבל ראיתי ביקורות לא מתלהבות בזאפ (לא על הביצועים אלא על הכיוונונים של המסך, התוכנה וכו') התקציב הוא 1500 ש"ח. אפשר שיהיה פחות מזה. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by omer1993,

אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ' למשחקים... אין תקציב פשוט תביאו הצעות אבל אל תגזימו במחיר ואם זה עוזר לכם הכרטיס שהולך להיותת לי זה x1950pro תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  15. שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD ביחס 3:4 ובגודל 19" בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני מחפש מסך של חברת LG או BenQ מכיוון שאני עובד עם יבואן של שתי החברות האלה ויכול לקבל, מחירים נוחים במיוחד למסכים שלהם. אשמח לכל הצעה וכמו כן אפשרית חריגה קטנה מהתקציבאך לא לרמות של 2000 ש"ח. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by sarit_co,

הגיע הזמן לקנות מסכים חדשים לילדים... מה הגודל המינימלי המומלץ? השולחנות קטנים וזה שני מסכים באותו חדר אז לא רוצה משהו מפלצתי :s05:

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  17. http://www.scn.co.il/model.aspx?cat=BAB&id=22600 ומי שרוצה Philips 200W6CS ולא מוצא , זה מישהו שבדק בשבילי נתן לי. שבתאי מחשבים- נוה שאנן 12 תל אביב 03-6889048 מכניק ריקום בע"מ- סעדיה גאון 22 ת.ד. 51884 תל אביב 03-5627015 אסי י. מחשבים בע"מ- רוממה 26 דירה 1 03-6486005 תל אביב מיקרוטופ-שבא -(MTS)בע"מ- לבנדה 43 03-5377755 תל אביב צ.מ.ד. שרותי מחשב- תלפיות 38 03-7526766 רמת גן אפ.1 שירותים בע"מ- ברוריה 1 פינת ידע עם רמת גן 03-6120990 לנטרוניקס (הפצה) 1991 בעמ- בצלאל 10 , ת.ד. 3573 רמת גן 03-6133344 פינת הילד- מוהליבר 4 פתח תקוה 03-9312552 שניידרמן שרותי מחשוב- חדרה 15 פתח תקוה 03-9229924

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by bigwave,

ניסיתי במלא חנויות אף אחד לא שם בתצוגה את המסכים של דל , המסכים יושבים בתוך קרטון ומחכים למי שיקנה חתול בשק. מישהו יודע איפה יש תצוגה של המסכים האלו?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by kalda01,

האם במסכי FHD גודל הטקסט יהיה שונה בין מסך 22 לבין מסך 24? אני מחפש מסך לשימוש כללי ומעוניין שטקסטים לא יוצגו קטן מידיי ברזולוצייה האופטימלית

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך? במסך השני הבעיה גדולה יותר מכיוון שסך הכול אני רואה טוב בEWX. קניתי את המסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 כרטיס המסך שאמור לעבוד עם המסך הנ"ל הוא GF 6600. רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב. אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח. אני די עובד עצות, כי לפי מיטב הבנתי כנראה הכרטיס מסך שלי לא מספיק למסך הזה. העצוב שלא רציתי לקנות בכלל את המסך הזה אלא מסך אחר, ולאחר התעקשות מצד המוכר שהמסך iiYAMA דגם 2407HDSB2, יהיה לי הרבה יותר טוב ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. פתחתי נושא בתמיכה טכנית, אבל אולי השאלה מתאימה יותר לפורום פה. רכשתי לפני כמה ימים את המסך DELL2311 שמומלץ בפורום שלכם, ושמתי לב לפס דק ומקווקו בצבע שחור/אפור שנראה לעין בעיקר כשהצבע אדום והבהירות נמוכה. האם מדובר בנורות אדומות שרופות (פיקסלים מתים)? צירפתי 2 תמונות, זה נראה כמובן טיפה שונה בעין מאשר דרך מצלמה: המסך עדיין תחת אחראיות, כך שאני יכול להחליף אותו אם מדובר בפיקסלים שרופים בכמות כזאת.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. כמו בכותרת - אני מנסה להבין האם ניתן יהיה לחבר מסך עם חיבור hdmi ו dvi למחשב xps 13. יש לו יציאת mini displayPort. במחשב אחר הצלחתי לחבר יציאה כזו למסך hdmi, אבל אני לא מצליח למצוא מידע קונסיסטנטי באינטרנט האם זה אפשרי גם עם מחשב כזה.... תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ofir_16,

שלום לכולם, אני לקראת רכישה של מסך חדש (יש לי עדיין מסך CRT לאחר חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שהמסכים המומלצים שהם 19 אינץ, לא רחבים ובעלי פאנלים איכותיים (לא TN) הם: 1. הפיליפס 190P7EG (הבנתי שרק גרסת 00 הוא בעל פנל MVA, נכון? שעולה כ- 1100 ש"ח, האם נכון? נראה לי זול מדיי...) 2. סמסונג 940T - גם הבנתי שהוא פנל MVA ועולה כ- 1800 ש"ח, נכון? (למה ההבדל הגדול במחיר לעומת הפיליפס?) 3. VP930 ו-971P שאני מבין שלא זמינים, על כן לא רלוונטיים.... 4. DELL 2007FP שעולה כ- 2000 ש"ח - יקר לי מדיי על כן גם כן לא רלוונטי... זה מה שידוע לי (אם יש עוד מסכים מומלצים, אשמח לדעת). לסיכום: איזה מסך הכי מומלץ בתקציב של עד כ- 1800 ש"ח? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הבא: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1376 שישמש כמוניטור למחשב.... שאלתי היא - האם המסך יכול להתחבר ישירות למחשב.? ודרך איזה חיבור..? עוד קישור (זה מהאתר של היבואן) : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=10&prodid=110&keySearch=26LC2R ד"א יש פה דבר מאוד מוזר - באתר ה-1 : יחס קונטרסט 1:1600 באתר של היבואן הקישור השני : יחס קונטרסט 1:800 התייחסות ותגובות בבקשה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ORBIT,

מגודל מסך 20 ומעלה. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וסרטים, כשהדגש הוא על סרטים. אני מעוניין במסך המציג סרטים באיכות הטובה ביותר. האם מסך רחב יציג את הסרט ללא מתיחה לצדדים? אם מדובר במסך רחב, אז התנאי הוא שכל המסך ינוצל ללא מתיחות ואו עיוותים. לגבי המחיר זה מאד תלוי, אני מעוניין להשקיע במסך אך לא יכול להגדיר כרגע תקציב, אני יודע שזה עשוי להקשות עליכם מעט בהמלצות, אך מכיוון ואני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות הקיימות אשמח לקבל מבחר של לפחות שלושה מסכים איכותיים לסרטים, והמחיר? נקווה שלא יהיה פרוע מדי. תודה.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.