עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ברוס לי,

אני צריך להחליט על דגמים לקנייה כמה שיותר מהר יותר טוב השימושים הם אופיס בעיקר סמסונג 2333T או כוונו אותי לדגם מחליף אם יש כמו כן הדל 2312HM הוא הדגם החדש שמחליף את 2311 אני חייב גם המלצות לדגמים של HP תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  2. שלום, מצאתי את המסך הנ"ל למכירה ביד שנייה במחיר של 920 ש"ח. ראיתי בזאפ שמחירו בערך 1500 ש"ח. כמו כן יש את המסך Samsung P2350 בכ-700 ש"ח. אני מחפש מסך למטרות משחקים (גם first person shooters) בביצועים גרפיים גבוהים, מה הדעות לגבי המסכים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by maazg,

שלום רב, אני מעוניין לקנות אחד משני אלה אבל קשה לי להחליט לפי מה שהולך בפורום, כל אחד מושך את החוט לכיוון שלו ואני מתלבט. אין לי בעיה לשלם את ה600 שקל אפ זה באמת שווה את זה. וחוץ מזה ראיתי לפי אחד השרשורים שתיתכן בעיה של דגם ה - 24, כמה זה נכון? השימושים העיקריים של זה יהיו סרטים משחקים וקצת אינטרנט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nbav,

Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?

5. המפרט שלי: מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2310 2.9Ghz - TRAY ₪801 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪944 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec ONE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪244 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 450W - RETAIL ₪265 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪97 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 ₪283 זה מפרט שניתן לי כאן. עכשיו אני צריך לזה מסך. המסך שלי כרגע הוא: VIA/S3G UniChrome Pro IGP Watch mv…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by maazg,

שלום, האם הבדל של 700 שקל אכן מצדיק את הקניה של 2412 או שבעצם אפשר להסתפק ב 2312. העיקר הוא משחקים וסרטים וחשוב שיהיה נוח לקריאת מסמכים- מאוד חשוב. שמתי לב שהמסך של אפל הוא מצויין לקריאה ומרגיש שאני לא מתאמץ והעיניים אינן מתעייפות אבל הוא מאוד יקר והשאלה האם יש לו תחליף במחירים האלה ברמה דומה. אשמח לקבל תשובה מהירה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  7. שלום, אני זקוק למסך לצורך עבודה עבודתי שכוללת בעיקר הרבה השוואות בין טבלאות אקסל ככה שהוא צריך להיות כמה שפחות מעייף אבל ממש לא אכפת לי מכל העיניין של דיוק צבעים, הוא בהחלט יעסוק רק בעבודה דבר שני שאני צריך היא איזה שהיא דרך לקשור אותו, אם יש מסך שמגיע אם איזהשהו וו לקשירה זה יהיה אדיר, אם לא אז אם מישהו מכיר אפשרות אחרת לקשור מסך אני אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Fir3DragoN,

אני מחפש מסך מחשב זול באזור ה600-800 שיתאים לרזולוציה של 1920X1080 לכרטיס מסך HD 6870 זה התקציב שנותר לי למסך... מחפש מסך כמה שיותר גדול במסגרת התקציב. מצאתי את המסך הזה אך אין לי פרטים עליו איזה פאנל הוא . ובאתר של החברה אני לא מוצא כלום. http://tms.co.il/product/10052 מישהו יודע איזה דגם המסך הזה? אם החברה הזו מומלצת בכלל

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  9. מה אתם אומרים על מסך - Fujitsu דגם LED L22T-2 גודל ''21.5 לשימוש ביתי אם זה לא לענין אז אני מחפש משהו עד 700 ש"ח ומסך כולל רמקולים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מהו בממוצע הפרש ה-FPS במשחקים בין רזולוציה של 1680X1050 לבין רזולוציה של 1920X1080? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by xMyDarckSide,

שלום אני רוצה מחשב לגימינג טוב אני חלש במסכים בבקשה תמליצו לי על אחד טוב תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  12. אני קונה מסך חדש ואני לא יודע איזה גודל הכי מתאים תנו חוות דעת בבקשה Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by shosh49,

האם זמן תגובה 8MS מורגש? לא מוצאת מקום שאפשר לראות את המסך. וגם האם מישהו יודע מה ההבדל בין המסך ל- P2311H?

14. שבוע טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב, בעיקרון הוא יתחבר ל-2 מחשבים, שולחני ונייד. השימושים העיקריים הם עבודה, אינטרנט, מסחר בבורסה, קצת משחקים ואולי סרטים מדי פעם. אני מעדיף שיהיה לפחות 23 אינצ'. אודה לכם מאוד אם יש לכם הצעות. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום. אני משתמש כיום במסך 24 אינצ'. אני חושב שהעיניים שלי יעדיפו מסך גדול יותר. מצאתי את המסך הבא: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666273534&XID=A:552179:CJ&ref=http://dealnews.com/Refurb-Sony-40-Google-TV-1080-p-LED-Backlit-HDTV-for-500-free-shipping/542498.html אני מתגורר בארה"ב, אגב. השאלה החשובה היא האם אני מפספס פה משהו, ויש להתחשב בגורמים אחרים. קצב רענון משפיע? 60 הרץ במסך המחשב לעומת 120 במסך הטלווזיה. הרזלוציה זהה, כך שאני מניח שמבחינת כרטיס המסך, אין בעיה. חיבור HDMI ישנו (2500K עם Z68). אשמח לשמוע כל פיסת מידע. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, היום החליפו לי מסך של דל עקב תקלה. היה לי מסך 22 אינץ 2209WA שקניתי לפני שנתיים ואני יודע שהיה מעולה וקיבל ביקורות ממש טובות, וקבילתי מסך U2212HM שבתחתית שלו כתוב refurbished, שאני לא יודע עליו הרבה מלבד זה שהוא מסך 21.5 אינץ. מכיוון שאני לא מבין גדול רציתי לשאול האם זאת החלפה סבירה או שקיבלתי משהו הרבה פחות טוב/יותר טוב. (ובלי קשר, מעוניין לציין שתוך פחות משבוע מיום הפנייה הגיע טכנאי עד הבית לקח את המסך התקול והביא את החדש.) עריכה: אני לא מוצא דרייברים באתר של דל, תוכלו לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. שלום, היה לי T240 משובש. בערך יומיים לפני שפגה האחריות שמתי אותו בתיקון(3 שנים אחריות). היום צלצלו אליי מחיון ונאמר לי שלא הצליחו/רצו לתקן, ומכיוון שלא מייצרים יותר את הענתיקה אז החליפו לי למסך לד בדגם-BX2450. הרצתי חיפוש מהיר וראיתי שכל הביקורות עליו משבחות. אבל אז אחי המשכיל (והזריז) העיר לי על כך שהרזולוציה שלו היא רק 1920X1080 בעוד שה- T240 הוא 1920X1200. הוא עוד טוען שאני חייב לדרוש מסך ברזלוציה של 1200 אנכי. האם לבקש משהו אחר? האם אני יכול בכלל לדרוש משהו כזה? האם כדאי לי? תודה לעונים. מיניעדכון- פה למשל נאמר ש- S24A350H. הוא המחליף שלו (כוס אומו שהשתנה לי הפונט).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Director,

אהלן, בקרוב אני תולה מסך חדש בחדר וחשבתי איך לחבר אותו לממיר של YES MAXHD - אם זה יהיה בחיבור HDMI או ע"י כבל COMPONNENT ? מה העדיפות ? יראו הבדל בין שניהם ? אני מעדיף HDMI כי זה כבל יחיד ופשוט שגם מעביר סאונד..

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by reyrey_200,

שלום, אני מחפש מסף מחשב עד 550 ש"ח בגודל של עד 22 אינץ' ראיתי את המסכים האלו Samsung LED S22A300B / Samsung LED S22A350B ולא הבנתי מה רמת הניגודיות שלהם... באתר של סמסונג רשום DCR Mega ∞ (Static 1,000:1( מה זה אומר ? כי בד"כ מסכי LED הם 1:1,000,000 ומעלה....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. (נושא קודם: יציאה מ־ service function במסך Samsung 2253BW) שלום, לפי תיעוד שמצאתי באינטרנט, הכניסה ל"מסך הטכנאים" הזה נעשה דרך הנמכת הארת המסך עד ל־ 0 ולחיצה ארוכה על לחצן "מקור". על יציאה מהמסך לא היה כתוב כלום... אתמול בלילה השתמשתי במסך על עוצמת הארה הכי נמוכה, והיום לפתע המסך הזה הופיע במפתיע... לא עשיתי שום פעולה מיוחדת כדי להיכנס למסך הזה, רק הדלקתי את המסך והוא הופיע. עכשיו אין לי מושג איך לצאת ממנו... אפילו התפריט לא עולה... כיול וכוונון המסך דרך מערכת ההפעלה, לא אוכל לבצע (או שאיני יודע) מכיוון ואני משתמש בלינוקס (הפצת פדורה) עזרה? עריכה: משהו מוזר עובר על המסך... יצא פתאום ממסך הטכנאים ועכשיו הוא פותח את מסך MagicBright בפינה השמאלית למטה ועובר ללא הכר באופן אוט…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, ברשותי סמסונג 24 אינץ (BX2450) שמחובר DVI לQUADRO 2000 (כרטיס מסך של PNY בעל חיבורים DVI X 1 , DP X 2). אני מעוניין להוסיף עוד מסך 24 אינץ ולכן כמה שאלות: א. איזה מסך יהיה המתאים ביותר בתקציב של 1500 ~ ב. האם הבעיה הידועה בDELL U2412 של בריחת אור תפריע לי בשימושי גרפיקה כבדים? (אני מאמין שכן...) ג. האם יש עוד מסכים עם חיבור DP? ד. האם אני חייב לחבר DP, מכיוון שאילו החיבורים שנותרו בכרטיס מסך או שאפשר אחרת? ה. האם בכלל כדאי לי לרכוש את אותו הדגם/חברה (samsung bx2450) על מנת לעבוד על צבעים דומים? אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה, אדם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DarkCowMoo,

יש את המסך הנ"ל ב850 ש"ח. השאלה היא- איך הוא למשחקים? אני מגדיר את עצמי כשחקן שמשחק הרבה במשחקי מחשב, לסרטים יש לי מסך טלויזיה מחובר. הבנתי שיש למסך טיפה GHOSTING וזה מפריע למשחקים השאלה אם זה באמת מורגש. אני תאכלס משחק משחקים מכל הג'אנזרים אבל אם מדברים על משחקים שדורשים זמן תגובה אז STARCRAFT 2 וBF3 הם המרכזיים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מסך מחשב נוסף היא תלתיסטית והיא צריכה שני מסכים, כרגע היא משתמשת במסך 25 אינץ מבית דל עם רזולוציה 1920X1200 הייתי שמח למצוא מסך טוב בטוויח המחיר של 1000 שקל, מוכן לחרוג מעט רק אםז ה באמת אבל באמת שווה מדובר במסך משני, אבל נדלן הפיקסלים חשוב, ככה שאו 24 עם רזלוציית רוחב של 1200 או 23 עם רזולוציית פול איי די 1080 אודה להמלצות וכמובן לדגם חדש ואמין עם אחריות מעוניין לקנות את זה עוד היום אז אודה לתשובה מהירה זה למתנת יומלדת תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by totosh,

אני מחפש מסך 23" התקציב שלי הוא 800 שח אבל אני מוכן לחרוג גם ל900 אם זה שווה את זה. השימוש העיקרי יהיה תוכנות עריכת מוזיקה, אבל אני רוצה שגם יהיה אפשר לראות בו סרטים באיכות וטובה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yossihaz1,

שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.