עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Domovoi,

היי,קניתי את dell U 2311 Hb rev 03 (זה אותו 2311H או גרסה שונה?) עכשיו אני רוצה להתקין דריברים אך הקבצים בדיסק הם בפורמט ICC,מה אני עושה<?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  2. שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו. אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי) בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000). תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים הנ"ל, ואיזה מהם הוא יותר טוב. (את שניהם אני יכול להשיג במחיר של כ-1,500) תודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by star010101,

שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by daneer,

ידוע שבמסכי מחשב מטיפוס TN זוית הצפיה (במיוחד האנכית) עלובה למדי. לעומת זאת בטלויזיות זוית הצפיה גדולה בצורה משמעותית. למה? daneer

6. שלום, אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב בחדר אחר, על מנת לראות בו סרטים. השאלה היא איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

לא ממש הבנתי למה המסך הזה כל כך יקר! : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6569 אכן ישלו פאנל S-IPS אבל חוץ מזה כלום! 18MS 1280X1024 על מה איך ולמה?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

אני זקוק להמלצה עבור שלושה מקרנים שישמשו לסימולטור בדומה למה שיש בקישור הבא: כמו כן אם יש מקרן בודד שיודע לתת תמונה בזווית של 120-180 מעלות זה יהיה מצויין. תודה.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by zeez100,

מי יכול לספק אינפורמציה על המסך הנ"ל בבקשה תגיבו

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  10. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב לגיימר מתחיל/בינוני. הפרט האחרון שנשאר להחליט עליו הוא המסך. והשאלה היא בעצם, איזה מסך כדאי לקנות היום שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות, ושלא אצטער שלא הוצאתי עוד קצת כי הרי מסך לא משדרגים. ההתלבטות בין מסך רגיל כדוגמת LG W2262TQ 21.5" 1:70000 1920x1080 2ms לבין המסך המומלץ של דל - Dell UltraSharp 2209wa או מסך לד- LG Led 22" W2286L 1:2,000,000 1680x1050 2ms Led כול המסכים קרובים בסכום, איזה הכי מומלץ??? תודה , דורון.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  11. שלום לכולם, אני יודע שהכותרת מעט סתומה ("רצוי כמה שיותר גדול") אבל יש סיבה.. ככה - לאבי יש יום הולדת והחלטנו לקנות לו מסך למחשב.. אנחנו שני אחים וחשבנו כל אחד לשים עד 1K.. מדובר על מסך שישמש בעיקר למשחקי קלפים, משחקי אינטרנט קטנים אבל מהירים וגלישה באינטרנט. לגבי עניין הגודל - סביר להניח שגם אמא שלי תנצל את המסך, אבל היא לקוית ראיה.. ולכן בשבילה עדיף כמה שיותר גדול (אם היה לי כסף האופטימלי היה מסך של 30 ומשהו אינצ'.. אבל יש גבול לכמה כסף יש לחייל ותלמיד תיכון). אז אם לסכם.. תקציב - 1-2K, לא חייבים להשתמש בכל התקציב אם אין צורך מדובר על מחשב לא לעיצוב או למשחקים כבדים וכו' ולכן אני לא רואה צורך בפאנל איכותי צריך שיהיה כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב ( לפי דעתי עדיף 22 עם פאנל…

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  12. קיבלתי אתמול את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). במהלך גלילה בעכבר, בעיקר בטקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט, תופעה זאת נקראת ghosting אם אני לא טועה. הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות, בנוסף לזה, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי. אני אשמח לשמוע חוות דעת של מי שיש לו או ראה את המסך הנ"ל כדי לדעת אם יש בעיה רק אצלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by Shaye,

מה דעתכם על המסך הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2631&Pname=LG בעיקרון הוא הולך לפעול ביחד עם GTS 8800, הוא בסדר למשחקים? תגיבו כמה שיותר מהר בבקשה כי אני מעוניין להזמין את המחשב כבר... תודה

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by trlk,

מחפש המלצה למסך 19 זול. התקציב- 1000 עד 1400 ש"ח- יחובר למחשב פנטיום 3 עתיק שלא יוכל לנצל מסך איכותי יותר. מיועד למשחקים שמחשב כזה יכול להפעיל ,גלישה וקצת אופיס. ראיתי פרסומות למסכים זולים אף יותר ,(במגה...) אבל חושש כי המחיר הזול נובע מאיכות גרועה במיוחש שהיצרן לא ברור- רוצה ללכת קדימה ולא אחורה. תודה

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מסך חדש, רצוי שלא יעלה על 19''. כמו בכותרת, התקציב עומד על 800 שח (עם חריגה במידה ומוצדקת). השימושים העיקריים יהיו צפיה ממושכת במסמכים וסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים (מכל הסוגים). אשמח מאוד אם המסך יהיה של סמסונג, אבל אני לא פוסל גם חברות אחרות. אני ממש רוצה לא לעבור את הרזולוציה 1440x900 - זה הגבול מבחינת שאר חומרת המחשב במשחקים. המפרט: AMD Athlon II X2 250 Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by oded1,

שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום! טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר.. עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה? שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה תודה רבה מעודד

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by lmlm,

פשוט זה הכי גבוהה שלי, האם זה טוב למסך LCD? במסך הCRT השני שלי יש 75Hz אמור להיות הבדל?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by aka_katz,

מחפש מסך עד גודל 24 שיהיה לו רמקולים, מתקן תליה לקיר וממיר DVB מובנה לשידורים הדיגיטליים. יש כזה חיה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by o.s,

שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by michroyt,

היי, אני מרכיב מחשב חדש ואני צריך מסך 23 אינץ'. המליצו לי פה בפורום על: https://www.tms.co.il/product/10845 אבל אני יודע שלסמסונג יש טכנולוגיית PLS שמרחיבה את הIPS: http://ksp.co.il/?uin=17953 מה עדיף לדעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by mars7,

מה מבחר המסכים בארץ שתומכים ב Freesync בעלי מסך IPS/PLS (הבנתי שזה אותו דבר, תקנו אותי אם אני טועה) בגודל עד 24 אינטש?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  22. במעבר ממסך CRT למסך TN, במספר סרטים הופיעו ריבועים סגולים וירוקים. לאחר ניסיונות רבים הכוללים הסרת והתקנת דרייברים, וכן התקנת קודקים, להפתעתי הרבה, הפתרון היה בשינוי "איכות הצבעים" מ-32 ביט ל- 16 ביט. ניתן לציין, שאני משתמש בחיבור אנלוגי. האם תופעה זו מאפיינת מסכי TN ו/או חיבור אנלוגי?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by robin7,

והאם יש אולם תצוגה של מסכי מחשב של החברה

24. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 24" בתקציב 3,000-3,500 שקל. אשמח כמובן לרף ה3K אך אין בעיה לשלם יותר כדי לקבל יותר. קראתי פה כמה נושאים רלוונטיים אך אשמח לקבל התייחסגות נקודתית יותר. שימושי הם בעיקר תכנות תלת מימד כגון maya, lightwave וכו' יחד עם ממש קצת דו (פוטושופ ופוסט פרודקשן) ושאר עבודה משרדית ברמה פחותה משמעותית ע"פ הבנתי המתמודדים הרלוונטיים הם: philips 240PW9E, dell 2408 וה HP 2475w שכלל לא בארץ. האם אני צודק? האם יש עוד מתמודדים ראויים? לגבי הדל והפיליפס, מהמעט שקראתי לדל יש פאנל PVA ולפיליפס IPS כך שאני מבין שהפיליפס עדיף עבורי. האם אני צודק? שאלה נוספת לגבי הפיליפס, ראיתי בכמה מקומות ברשת כולל בפורום הזה שהפאנל שלו הוא H-IPS אבל באתר של iqpc (שכנראה מהם אקנה) …

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  25. לא הצלחתי לקבל מידע השוואתי איזה מסך יותר טוב מבחינת איכות תמונה ודיוק צבעים : סמסונג 2253 או T220 שהוא חדש יותר? אודה מקרב לב על הסבר בענין ההבדלים ואולי מישהו מכיר את ה- LG החדש 2284 ויכול להגיד עליו משהו ואיך הוא בהשוואה לסמסונגים הללו תודה מקרב לב

• 0 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.