מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מה ניינים? אז קניתי את הT38D של CMV והרזולוציה הטבעית שלו היא 1050*1400, אני רוצה לנסות אותו עם רזולוציות רחובות של 16:10\16:9 אבל אין אפשרות לבחור אותם במשחקים (כנראה כי המסך לא מזוהה כרחב). האם יש דרך להשתמש ברזולוציות כאלה (עם פסים שחורים למעלה ולמטה כמובן שהתמונה לא תימרח)? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך המסך הזה (לשימושים: משחקים כבדים,וסרטים) שזהו מסך 26 אינץ' בעל פאנל s-ips . האם מישהו מכיר? ממליץ, או שלא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם לקניית מסך LCD לא לגיימר..... "17 או "19 .... איכות סבירה במחיר סביר תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
בדיון הקודם המלצתם לי על המסך Dell 2007 WFP, אך לאחר חיפושים רבים בניסיון למצוא חנות שיש לה את המסך במלאי (ולא דורשת הזמנה מראש על מנת לקנות אותו) התייאשתי... פשוט לא הצלחתי למצוא. אז החלטתי להגדיל את התקציב בכ-1000 ש"ח בניסיון למצוא מסך טוב כמוהו או יותר (עדיף יותר ;D). בכל מקרה, השימושים למסך הם (מסודר לפי חשיבות): 1. משחקים (הכי חשוב) 2. גלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים 3. צפייה בסרטים ותמונות אני רוצה מסך LCD רחב כ-20 אינץ' ושיעבוד טוב עם כרטיס המסך הזה: NVIDIA GeForce 6800 GS (איך המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=399264?) אנא המליצו על מסכים רק בעלי פאנלים טובים ואיכות תמונה מעולה תודה מראש (מעריך את עזרתכם כאן מאוד ), Dark Phoenix
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מסך של AOC כבר איזה שנתיים ואני מחבר אותו עכשיו ורואה הכול שחור רק בקושי בקושי דברים על המסך בדקתי שהבעיה לא בכבלים ולא במחשב יש למישהו פתרון או שזה קרה לו גם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
ידוע שבמסכי מחשב מטיפוס TN זוית הצפיה (במיוחד האנכית) עלובה למדי. לעומת זאת בטלויזיות זוית הצפיה גדולה בצורה משמעותית. למה? daneer
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן ובו כרטיס מסך מסוג grforce fx5700 ומסך CRT ישן ומזייף, אני מעוניין לקנות מסך חדש משהו מהסוג של Samsung T220P או LG W2261V או משהו בסגנון. ברצוני לדעת האם כתוצאה מההבדלים בין שתי החומרות (מסך וכרטיס מסך) יהיו לי בעיות כלשהן, אם כן אשמח לדעת פרטים.
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כרגע אני עם מסך 22", Samsung 2253BW, והוא מצוין לגיימינג והוא פשוט אחלה מסך. לפני כמה זמן קניתי YesMaxHD ואני רוצה לחבר אותו למסך, ופשוט תכננתי לקנות כרגע מסך גדול יותר. אני מחפש מסך 28" עד תקציב על 3.5 שקל, אבל חשוב לי מאוד, ואולי הכי חשוב, שיהיה עדיין טוב לגיימינג. בנתיים ראיתי 3 סוגים של 28", של DELL, של HENNS, ושל SonicView ואין לי מושג מה הכי טוב מביניהם לגיימינג. בקיצור, אני צריך שהמסך יהיה טוב לגיימינג, ואין לי בעיה להתפשר על איכויות בסרטים, וארגונומיה וכדומה, הרי אם ה28" טוב לגיימינג, למה שלא יהיה טוב בדברים אחרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מהו מסך הLCD בגודל 24 אינץ המומלץ ביותר למטרת עיבוד תמונה והבאה לדפוס? (אין מגבלת תקציב) ואיך המסך הזה נחשב למטרה זו? http://www.shopping.com/xPO-LaCie-LACIE-LACIE-724-LCD-MONITOR-LED-BACKLIGHT-14-BIT
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינטרנט... בנתיים אני מתלבט בין ה- LG 1960TR לבין Samsung SyncMaster 226BW שמעתי שמסך רחב לא מומולץ כל כך למשחקים, זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מחפש מסך עד גודל 24 שיהיה לו רמקולים, מתקן תליה לקיר וממיר DVB מובנה לשידורים הדיגיטליים. יש כזה חיה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שזכיתי במסך סמסונג 226bw במכרז של המדינה לפני כחודש אך בעקבות הנפילה לא קיבלתי אותו החלטתי לקחת אתמול את אותו המסך מKSP. המחיר ששילמתי 1840 ש"ח למזומן. ביקשתי לבדוק פיקסלים שרופים בזמן הקניה והמוכר היה אדיב ועזר לי לבדוק עם הלפטופ שלי (מדובר בסניף ירושלים) בעקבות רולטת הפאנלים שסמסונג עושה עם המסך המדובר כמובן שהייתי סקרן לדעת איזה פאנל קיבלתי. מסתבר שבמסכים החדשים אין דרך פשוטה לגלות וצריך לפרק את המסך (עסק קצר של פתיחת 6 ברגים ומכסה פח). פתחתי וגיליתי שהפאנל הוא LTM220M1-L01 . למיטב הבנתי מדובר בפאנל של סמסונג ולא בפאנל של AU או CMO ושות'. ככל הנראה לא מדובר במסך ביבוא של ח.י. כי על המסך מופיעה מדבקה של UPS עם היעד PSDS enterprises Haifa. אז אם מישהו מת…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. האם הדגם עם הפאנל s-ips אפשר להסתדר איתו במשחקים או שהוא גרוע ממש למשחקים? 2. האם הפאנל ה-pva טוב לסרטים או פחות טוב? 3. בקשר ל2 הפאנלים האם צריך לכייל אותו או שהוא בא מכוייל מהחברה? 4. האם הפאנל ה-pva של הדל אותו דבר כמו ה-vp930 פחות או יותר? מבחינה כללית מי עדיף.? 5. איזה פאנל עדיף לשימוש כללי הכל משחקים סרטים אינטרנט גרפיקה....?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך רחב העובד ברזולוציה 1440x900. איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזאת? אני משתמש בgeforce 5900XT.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך שיהיה בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה מאד..מיכוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר ואני מוריד סרטים באיכות גבוהה מאד, חיבור HDMI לחיבור של אקסבוקס או סוני 3...חיבור לטלוויזיה.. אבל כל מה שפירטתי עכשיו לא חובה כלומר הדרישה העיקרית שלי שהוא יהיה גדול ומתאים לסרטים באיכות גבוהה כל השאר..מותרות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
לא פנל TN, עד מחיר 1400, עדיפות לחיבור HDMI אחד לפחות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10527 המסך הוא בעיקר לגלישה ולימודים. המסך יושב קרוב אליי בגלל מגבלת מקום ולכן חיפשתי מסך שיחסית קטן פיסית (המסך הזה דק ביחד עם העמדה שלו) זה המסך IPS הכי יקר שמצאתי לגודל הזה, ולכן אני מקווה שהוא לא יאכזב. לא מצאתי ביקורות על המסך ולא מצאתי חנות שבה אני אוכל לראות אותו. לכן אני אשמח לחוות דעת ממישהו שמכיר את הדגם. * אני יודע שיש מסך טוב של DELL ב-200 ש"ח פחות. אבל אם האיכות שלו זהה למסך LG אז אני מעדיף כרגע את ה-LG. תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את מסך מחשב דגם:ViewSonic VX2240W האם זה טוב? ויפעיל את הכול באיכות גבוהה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף מכל בחינה שאני רושם כאן: דיוק צבע? מספר צבעים? זווית צפייה? אפשרויות כיוון? אחוזי בלאי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך מחשב , והספק שלי הציע לי לרכוש מסך 22" מסוג KTC , זהו מסך המשמש גם כטלויזיה לכל דבר. המחיר 1800 +- ש"ח. מה דעתכם ? באם לא מומלץ , איזה מסך 22 " הכי מומלץ לקחת ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, המסך 21'' CRT שלי גוסס והגיע הזמן לשדרג. אחרי מעבר על הפורומים פה ובאתרים אחרים הצלחתי רק להגיע ליותר תהיות מבחירות. אתם יכולים להמליץ על מסך שעובד טוב גם במשחקי FPS אבל גם בעל איכות טובה של צבעים ומתאים לסרטים? כל מה שראיתי היה או בעד משחקים כדוגמת ה-T220P ולא צויין איך הסרטים עליו או בעד סרטים וגרפיקה כמו Philips 24PW9EB לא צויין איך הם במשחקים. אני מקווה לא לעבור את רף ה-3000שח. הכרטיס מסך שלי זה ה9800GX2 בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של מאג כשנה. פתאום התחלתי לראות את דפי האינטרנט כאילו דהוי וכתב חלש וקצת מטושטש. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את ההמלצות החמות ל"22, אך לי אין ממש שימוש ב"22, אלא בפחות - גם בגודל וגם בתקציב. אני לא מכיר מסך רחב או לא, אשמח לשמוע המלצות למסך בריא לעיניים וטוב לעריכת תמונות בפוטושופ. אשמח לשמוע הצעות גם לדק וגם לשמן. תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הי קראתי קצת וראיתי שככל שהמסך גדול יותר, הכרטיס מסך "מתאמץ" יותר. אני מתכונן לקנות מסך "27 ויש לי ATI 1950XT. תהיה לי בעיה כלשהיא ברזולוציה טבעית ( 1920X1200 )? או כל בעיה אחרת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-