עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by גל עודני,

היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה זמן תגובה של 1ms רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC תודה:)

2. Started by roi777,

היי, אני מתכנת ואני רוצה מסך שיקרין לי על קיר או מסך למקרן באיכות סבירה עד 700 שקל. יש דבר כזה? ראיתי שיש מקרן שמתפצל ומתנהג כמו כמה מסכים וזה יכול להיות שימושי אם קיים כזה. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה

3. Started by Torizard,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית וגיימינג קל. תקציב: 2000 ש"ח, אבל יכולה להעלות אותו במידת הצורך. אין בעיה לרכוש באמאזון או דומיו אם זה זול יותר. כרגע אני עם שני מסכים 22' FHD LED יחובר למחשב נייח GTX 970 I7 דור רביעי תודה רבה

4. היי יש לי מסך של מאג עם רמקול מובנה שמופעל רק ע"י חיבור HDM אני משתמש בחיבור VGA בגלל שהמחשב שלי לא מותאם לHDMI ולכן אין לי שמע השאלה שלי היא האם אמורה להיות בעיה בחיבור רמקול חיצוני האם יש אפשרות שהמסך לא מותאם לרמקול חיצוני? אני שואל בגלל שניסיתי לחבר ולא עבד לי...

5. היי חברים, אני מחפש מסך 32 עבור אחותי באיכות 4K שישמש לצורך חיבור ללפטופ (hp elitebook 840 g7) ועבודה משרדית פשוטה עליו (סביבת אופיס וכו' בלי תוכנות כבדות/משחקים/עריכה גרפית וכו'). היא עובדת מהפינת אוכל ולכן חשוב מאוד שיהיו כמה שפחות כבלים, לכן אני מכוון למסך עם חיבור TYPE-C שגם יספק טעינה ללפטופ בנוסך להעברת התמונה למסך (וכך יחסוך כבל נוסף של מטען) נתקלתי במסך MSI MAG321CURV והוא נראה ממש מתאים לה, אבל המתח טעינה דרך TYPE-C הוא רק 15W. כמובן שלטעינה של בטריה ריקה זה מאוד איטי, אבל השאלה היא אם הלפטופ יהיה מחובר למסך (ולטעינה דרכו) כל הזמן, האם ה-15W יספיקו כדי לשמור על הבטריה מלאה (או כמעט מלאה) תוך כדי העבודה עליו? כאמור מדובר על עבודה משרדית פשוטה, ככל…

6. בוקר טוב לכולם! עוד מעט הולך לקנות מסך ועדיין מתלבט בין 2 הדגמים האלה: Asus TUF Gaming VG32VQ1BR 31.5'' LED QHD VA FreeSync VS Samsung Odyssey G5 C32G55TQWM LED VA 31.5'' FreeSync על הנייר אסוס יותר חזק. מה תכלס יותר טוב מבין שני אלה אם נשים בצד את ההפרש במחיר. כרטיס מסך זה RTX3070TI. תודה

7. מרחק ישיבה מהמסך הוא כ-60 סמ. לא יודע מה הגודל האידיאלי, 27'? מעדיף מסך עם איכות\דיוק צבע גבוה ויכולת כיול\מגיע מכויל. העדפה למעמד מתכוונן בגובה (שלא ישב על ספרים וקופסאות כמו המסך הנוכחי..) חשוב שיהיה זמין לרכישה בארץ. אשמח למספר דגמים ומחירים

8. Started by גל עודני,

הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה שהמסך לא יהיה של LENOVO, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD (פירתתי על זה בדיון הקודם שפרסמתי, מוזמנים להסתכל) תודה רבה.

9. יש לי נייד של DELL inspiron 15 7000S בזמן האחרון התחיל להישרף לי כמה פקסלים וזה מתפשט לאט לאט על כל המסך יש איזה מקום מומלץ שאפשר להחליף ומה סדר גודל העליות אם זה בכלל משתלם תודה מראש

10. Started by איתי סיטבון,

שלום רב, ברשותי מסך samsung s27e332 אני מחובר לכרטיס מסך (geforce gtx 1660 super) אבל משום מה הטקסט אינו חד מספיק. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אני עם clear type מופעל. הדרייבר של הכרטיס מסך הכי עדכני

11. לא משנה לי טלוויזיה או מסך מחשב. רק שאם מדובר במסך מחשב אז אצטרך סטרימר וכן שיהיה ניתן לחבר אליו רמקולים. ישמש בעיקר לסרטים. לא יודע אם שווה את המחיר ה oled או psi, אם 4k או 2k, פשוט תציעו משהו עם איכות צבעים גבוהה שנותן תמורה גבוהה למחיר. כמובן שחשוב לי שהכל יראה איכותי כמעט ללא פשרות(אלא אם המחיר מתייקר בלי פרופורציה) חשוב לי האפשרות שניתן לחבר אליו מחשב. תקציב בין 1500 ל 4500 מה שהכי נותן תמורה למ

12. Started by mzk,

היה לי 5 שנים מסך 43 של סמסונג כמסך מחשב, ועבד מצויין, היתה חדות מצויינת, הסרטים היו באיכות גבוהה וכו'. כעת קניתי מסך של LG (43UP7550PVG 4K), עם אותם נתונים שהיו לי בקודם, הרקעים מדהימים בחדותם, אלא כאשר אני מחבר את המחשב עם HDMI האיכות יורדת משמעותית, בעיקר בסרטים, מטושטש וצבעים גרועים. יש מה לעשות? כבל אחר, כרטיס מסך או רק הגדרות. תודה

13. Started by Jviiega,

האם על מסכי מחשב שקונים באמאזון תהיה אחריות בארץ? או שאני אצטרך לשלוח לחו"ל ולשלם כסף על השילוח?

14. אני עד עכשיו עובד עם מסך מאוד קטן 20 אינץ וכואבות לי העיניים ניסיתי לחבר 2 מסכי פלזמה 37/55 ולא הסתדרתי עם האיכות של המסך הרגשתי נפילה רצינית וכאבו לי העיניים וגם הרגיש גדול מאוד סתם והכי הזוי שהדרייבר של המסך עשה לי בעיות ב 2 מסכים "גלילה תקועה פריזים כאלה עם ה 20 אינץ אין את זה , חשבתי על מסך 27 אינץ אבל אני חושש שזה יהיה עדיין קטן כי אני גולש ורואה סרטים בשכיבה מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

15. קניתי DellP4317Q לפני מעט פחות מ 4 שנים ואתמול בערב הוא התחיל לרצד, החלק התחתון של התצוגה התחיל לזוז למעלה/למטה מהר מאוד לזמן של שנייה אחת כל 3-4 שניות.. כיביתי/הדלקתי מסך ומחשב, החלפתי יציאה מהכרטיס מסך והבעייה נשארת (גם במצב עלייה כשהמחשב במצב טקסט) כך שאני מניח שהמסך הלך. כאחד שמשתמש במסכי דל כבר יותר מ 10 שנים אני רגיל שהם מתקלקלים אחרי 6-7 שנים ולא כל כך מהר כך שעולה השאלה איך להמשיך. כרגע אני משתמש זמנית במסך 32" ופשוט בקושי רואה משהו כך שהחלפת/תיקון המסך מאוד קריטי... האם אפשר בכלל לתקן מסכים כאלה? יש המלצה למקום שמתעסק עם זה?

16. Started by IceScream,

היי, מחפש מסך מחשב איכותי ״24, חשיבות למסך טוב ועם רמקולים מובנים איכותיים ומצלמה לשיחות זום איכותיים ככל האפשר. התקציב הוא סביבות 1,500 לא באילת, תיתכן חריגה של כמה מאות שקלים אם זה משתלם. לא מיועד לגיימינג, כן יש חשיבות למסך ששומר על העיניים יחסית חח. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני מחפש המלצות למסך מחשב מיועד בעיקר לעריכת וידיאו מקצועית, עם מעט גרפיקה וגיימינג. גודל מסך 27 אינץ'. רזולוציה או 1440p QHD אבל אפשרי גם 4K. חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדיוקים ישר מהקופסא, ושם הניגודיות תהיה כמה שיותר נכונה וחשוב מאוד שזה מסך שיכול לעזור נגד מאמץ על העיניים (אם קיים דבר כזה בכלל) תקציב עד 2500 ש"ח. תודה

18. Started by IDOnoach,

היי מחפש מסך שהוא מצויין בצבעים- לגיימינג ועבודה 31.5-32 לא רוצה מסך 34 רחב (כי הגובה שלו נמוך מדי- שווה ערך ל27) רזולוציה של 1440P צריך להיות 144HZ לפחות. למרות שגם לא ממש צריך יותר מזה. צבעים מצוינים תקציב 1500-3000 יש לי את המסך הזה שהוא סך הכל מהיר מאוד, אבל הצבעים בינוניים: https://www.maordeal.co.il/product/lenovo-g32qc-10-curved-gaming-monitor-66a2gacbis/?utm_source=Google&utm_medium=Zap.Group&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA67CrBhC1ARIsACKAa8Ra7CcZasV1pegJ-6i7tFYNF0PySYnuKq2TY1I73lVDeGhpfIzvWd0aAgmzEALw_wcB האם יש מסך בתקציב שיהווה שדרוג משמעותי ממנו? האם יש OLED\QLED בגדלים האלו?

19. Started by D-9,

קראתי את FAQ - ניקוי מסכי LCD אבל מעבר לתאוריה, תוכלו לרשום כאן מניסיון שלכם על מוצרים ספציפיים? איך לנקות מבלי להשאיר סימנים? מים מזוקקים משאירים סימן. נ.ב. לצורך הנוחות האמור מנוסח בלשון רבים אך מכוון גם לכן באותה מידה. אין לי קשר עם חברה זו או אחרת.

20. Started by I21I21,

מה זה מסך מחשב חכם ? אין לי שום מושג מה זה חשבתי על זה https://ksp.co.il/web/item/278501 הבנתי שאפשר לצפות בטלויזיה , אז חשבתי לקנות מסך מחשב חכם ולצפות עם זה בטלויזיה ,במקום לקנות טלויזיה האם אפשר לחבר את הממיר ולצפות ? אם כן , איך אני עושה את זה ?

21. אם לומר את האמת אני לא באמת מרגיש הבדל גדול בין מסכים.. כל עוד הם לא גרועים (ויש כמה כאלו). אני מפתח תוכנה והרבה על טקסטים וקריאות תוכן. חשבתי ללכת על 32 אינץ עם 4K עכשיו ? הייתי עם המסך הנ"ל ועוד אחד 24 אינץ FULL HD. לא בטוח שאני מתחבר לשני מסכים, אולי מעדיף אחד גדול. או אולי את זה פלוס ה24 (ואולי בזווית ?) אוהב לחלק את המסך ל2 (ואולי ל3?) *חייב שיהיה לי מטען למחשב עם THUNDERBOLT ישירות מהמסך + יציאת וידאו - הכוונה שכבל אחד עושה את הכל בלי חיבורים מיותרים (יש לי LENOVO YOGA עם TYPEC) * חייב שיהיה DAISY CHAIN (שאפשר לשרשר מסכים) ראיתי את זה https://ksp.co.il/web/item/219817 זה דומה למה שהיה לי ? יכול להיות שאין אפשרות לשרשר פה …

22. היי חברים, מחפש המלצה למסך מחשב 34 אינץ קעור. השימוש שלי הוא פיתוח תוכנה, אבל חשוב לי חדות ואיכות צבעים טובה. המלצות?

23. Started by iveco,

עד רזולוציה של 1360×768 רואים טוב ברור מעל זה למשל 1080P רואים ממש קטן בקושי רואים גם האפליקציות נפתחות ממש קטן הגדלה של גופן לא משפיע על אפליקציות , איך אנשים מסוגלים לצפות בכיתוב כל כך קטן ? אז אם 1080P זה כל כך קטן מה זה 2K 4K 8K צריך עיניים של נשר , אנשים קונים 1080P או 4K ושמים רזולוציה של HD READY מה הטעם ? הרזולוציות מתאימות בעיקר למשחקים אבל בעבודה יומיומית זה פשוט בלתי ניתן לעבודה הכול קטן

24. Started by pixraider,

עכשיו שהתחדשתי במחשב )תודה רבה ל A-10 על ההמלצות(, המסך הראשי שלי התחיל לקרטע. הופיעו לי פסים על מסך ה-IPS והם כרגע ברמת מטרד, אך יתכן שהבעיה תחמיר. אני עורך תמונות שאני מצלם וכיום השולחן שלי כולל מסך DELL IPS 23 אינץ’ ומסך טלויזיה 30 אינץ’ לשעבר שמשמש לסינון ראשוני של תמונות. אני מכייל את שני המסכים עם Spyder Pro 5 כדי לשמור על דיוק בצבעים ומשתמש בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, Topaz Photo AI וDXO PhotoLab. שולחן העבודה הוא בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 140 ס"מ. נראה לי שהגיע הזמן להתחדש במסך לעבודה מפורטת על התמונות והרבה זז בתחום מאז ש IPS היה השיא בתחום התקציב. אילו המלצות יש לכם למסך למטרות אלו בתקציב של עד 3000 ש"ח? אילו טכנולוגיות מסך כיום נותנות אופטימום בנושא של אחי…

25. זה אולי המסך המשתלם מסוגו כרגע ברשתות - 1079 עד 1059 ש"ח למסך 32 אינץ' (31.5), עם רזולוציית 2K (או 2560X1440), וריענון של יותר מ-60 הרץ (75). גם זמן תגובה של 4 מילישניות ותמיכה ב-FREESYNC על פניו מחיר נהדר לערכים האלה; במציאות זה לא מה שחשבתם... הפאנל נחות - מזכיר מסכים מלפני עשור; צפיה במרכז המסך (בתאורה נמוכה - הכרחית לקריאה) מראה שוליים כהים, כי הזווית גדולה יותר מכמה מעלות: סטיה של 3-4 מעלות שמאלה או ימינה מנקודת הצפיה, מכהה את התצוגה. חשבתי שכבר אין כאלה פאנלים, אבל כנראה שלנובו החליטה להיפטר מהמלאי (המסך יצא לשוק ב-2019), וכמו עם מוצרי משנה אחרים שלה (כמו סט מקלדת-עכבר), גם כאן היא הוסיפה את שמה למוצר נחות, וחבל. כמו כן, אין תוכנה ייעודית לשליטה בפרמטרים של ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.