מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי NVIDIA 7300GS וכאשר אני מחבר את הטלויזיה שלי בVGA זה לא מציג על כל הרזולוציה, זה עושה לי מין ריבוע 4:3 באמצע המסך. אז חשבתי אולי הרוזולוציה לא תואמת, אבל יש לי מסך מחשב 19" רחב של רזולוציה 1440X900 וזה פועל מצוין. אין לי מושג מה לעשות, יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת שציינתי אני רוצה להלחליף את המסך שלי.יש לי כרגע מסך דק 19 אינץ' של LG מדגם FLATRON.אחלה מסך רואים טוב וחד...אבל יש לי מחשב חדש חזק עם GTX 460 ואני רוצה לנצל תיכולות שלו ולשחק במשחקים כמו FIFA למשל בHD. אני רוצה המלצות פה למסך טוב שיחזיק כמסך ברמה גבוהה לשנה - שנתיים הקרובות וגם במחיר סביר מעדיף בסביבות ה1500 אבל אם צריך מוכן להשקיע עד 2000.יש חיה כזאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב אבל יש לי שאלה.. המסך שאני משתמש בו כרגע הוא מסך 17 אינץ' CRT של NEWRON והוא עובד מצויין. עדיין, אני מעוניין במסך חדש מכיוון שמסך זה תופס מקום רב על השולחן שלי וגם 17 אינץ' לא מספק אותי. השימוש הוא שימוש ביתי כמובן. לרוב גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, וגם משחקים מדי פעם. כרגע אני מתלבט בין 3 מסכים: ASUS PW191 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 השאלה שלי היא כזאת - אני יודע שהמסך של אסוס יתפוס את המקום השלישי מבחינת איכות אבל אני נוטה אליו מכיוון שהוא מסך רחב. עכשיו, כמו שהסברתי אני לא הולך להשתמש במסך הזה לעיבוד גרפי או לא יודע מה, שימוש ביתי רגיל.. האם כדאי לי להתפשר ולהעדיף אותו? או שהעובדה שהוא מסך רחב לא משתווה להבדל בין האיכויות של המסכים האחר…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=590766 איך המסך הזה? אני מעוניין לקנות מסך טוב לשימושי אינטרנט, משחקים וסרטים. חשוב: שיהיה לו פנאל טוב- זוויות צפיה רבות, שיהיה אפשר לכוון אותו, שיגיב מהיר ויראה בו טוב . והמסכים הבאים: BENQ FP94VW ASUS VW202T ASUS LM221 UTOPIA 22700G
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
צריך המלצות על טלווזיות LCD שישמש כמסך למחשב רצוי שיהיה יציאת DVI (עדיף ממש שיהיה..) ברזולוציה טובה עם 8MS לפחות.. איכות כמה שיותר טובה יש איזה המלצות??
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אוקי , אז אני יודע שה- Samsung הוא הבחירה המעודפת על הרבה אנשים פה. הלכתי לחנות לנסות להתרשם בעצמי ואני חייב לציין שהוא בהחלט מעולה. באותה חנות היה גם הדגם הנ"ל של LG שפשוט היה נראה הרבה יותר טוב. מבחינת הצבעים , זמני תגובה וכו'. 1. האם למישהו של את ה-LG הנ"ל או יכול לחוות דעתו עליו? 2. מה ההבדלים המשמעותיים בניהם? האם ה-SAMSUNG עדיף עדיין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ביחד איתו גם את ה samsung t220p אבל אחרי שקראתי קצת בפורום על המסך הזה, אני מתחיל לחשוש הזמנתי את המסך בהנחה שרזולוציה גבוהה יותר משמע תצוגה חדה יותר ויותר נעימה לעין. אבל אני מבין שאולי יהיו לי בעיות בפעילות השוטפת במחשב (גלישה באינטרנט) בגלל שהכל יופיע לי בקטן מאוד. והראייה שלי היא לא מהטובות ביותר אני חושש ביחד עם המחשב החדש, הזמנתי גם את ה ATI 4870 (גירסה של 1 ג'יגה). והכרטיס הזה חזק דיו בשביל לפעול ברזלוציות גבוהות. אז האמנתי שהמסך הזה הוא אידיאלי לכ. מסך. אז אני שואל (בהנחה שאני עוד יכול לשנות את ההזמנה, כי הזמנתי כבר ביום רביעי שעבר, ובטח חייבו אותי כבר) האם כדאי לבחור במסך אחר? ובאיזה מסך? (מהמבחר ב www.foxpc.co.il כי משם כבר ההזמנה) נ.…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. הופיע לי כמו גביש כזה על המסך ואני לא יודע איך מעיפים אותו, פעם היה לי מסך שהוא כרגע אצל אחותי וקרה אותו הדבר, אבל יום אחד זה נעלם. בינתיים מה שיש כרגע עדיין לא נעלם, מה לעזאזל אני עושה עם זה? אי אפשר אפילו לגרד את זה. מה עושים? בבקשה עזרו לי, תודה.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7700684 זה עד מחר בבוקר נראה לכם שווה?? אם אתם יכולים תפרטו טיפה בתשובות כי אני לא מבין גדול במסכי LCD ואני כבר מת לקנות אחד
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, אני קונה מסך מחשב לאחי, ובהחלט מעדיף לדלג על TN. הוא לא גיימר ולא משחק משחקים (למעט שולה מוקשים ), ואפילו לא רואה סרטים על המסך (יש לו טלוויזיה מחוברת למחשב). ולכן השימוש יהיה אינטרנט, טקסט, מסמכים וזהו בערך. השאלה היא, באותו המחיר (יש מבצע ב"אופיס דיפו" - ללא מע"מ) - איזור ה1600-1700 שקל לכל אחד מהם, מה עדיף? אם הבנתי נכון, אחד עדיף לסרטים והשני למסמכים וכאלה, אבל אני לא מצליח למצוא מה עדיף למה. אשמח לתשובה בהקדם, ערן.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף... אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי. עכשיו אני בהתלבטות קשה. באיזה מסך לבחור. המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים. האופציות שנראות לי בינתיים הם: Dell 2009WFP 1750 שקל Samsung 971P 1580 שקל Samsung 931BW 1240 שקל Samsung SyncMaster T220 1145 שקל LG L2000CP 1830 שקל אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת. דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה. דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מחפש מסך 19" LCD לא רחב עד 1400 שח לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אשמח להמלצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ראיתי את המסך של סמסונג, והייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת, כיום יש לי מסך 19" של LG שמשלב בתוכו את פונקציות הטיונר ושאר החיבורים להם אני זקוק, האם המסך הזה יעשה את העבודה? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ואשמח לקבל המלצות נוספות בטווח ה2K. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה. זאת למרות שבאותו מחיר (כ-3K) הייתי יכול לרכוש את ה-24" של דל שגם גדול יותר, גם בעל רזולוציה גבוהה יותר וגם בעל אותו סוג של פאנל. אבל התרשמתי כמה הערכה יש למסכי Eizo, גם בקרב מומחים וגם בתוצאות של ביקורות. אין לי הרבה ניסיון עם מסכים שונים אז קשה לי להשוות, אבל במעבר מ-LG פאנל TN אני יכול לומר שמדובר בחוויה שונה לגמרי. הצבעים פשוט מתעוררים לחיים. אי אפשר לשים את האצבע על ההבדל אבל התחושה היא של עולם צבעוני יותר. אלמנט אחד שהיה חשוב לי במיוחד הוא אחידות הפאנל. כאן אין אכזבה - כמעט מושלם, מלבד מעט (ממש מעט) בקצוות). בעיה אחת - ה-DVI של הכרטיס מסך שלי שרוף (אני מחליף כרטיס בקרוב), אז אני מחבר אותו ל-VGA. שמתי לב שהחדות לא משהו במסך…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה לבעלי 2407WFP: יש לי 2407WFP מספר חודשים, ושמתי לב שכשהמסך משנה מצב עבודה (רזולוציה או תדר ריענון) הוא לא שומר את ה-settings. למה אני מתכוון? בכל מסך CRT, כאשר משנים מצב עבודה, התמונה לרוב לא ממורכזת היטב. לאחר שמכוונים את המיקום, המסך "זוכר" את ההגדרות לאותו מצב (רזולוציה ותדר רענון), כך שכאשר המסך חוזר לאותו מוד בדיוק, התמונה תהיה ממוקמת היטב. במסך שלי, מעבר בין מודים גורם למסך לשכוח את ההגדרות שהיו לאותו מוד קודם לכן. (ולפני שמישהו יעיר לי על זה - ברור לי שהתדר האופטימלי למסך LCD הוא 60Hz ואין צורך בתדר גבוה יותר, אבל במהלך ה- BOOT המחשב עובר כמה רזולוציות עד סיום ה-BOOT שם הוא נשאר ב- 1920x1200). כמובן שכל מה שצריך לעשות הוא לבחור בתפריט את האופציה של הכוונ…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עד גודל 22 אינץ לצורך הדפסות תמונות ועבודה בפוטושופ. עבודה הכי מדוייקת שאפשר מבחינת כיול ואיכות. הציעו לי את Eizo Flexscan S1932, מישהו מכיר אותו? טל
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
יש לי מסך של SAMSUNG 240T. והבעיה היא שיש לפעמים מן צפצוף שקט כזה שאני שומע מהחלק האחרוני של המסך. אם אני מכבה את המסך הוא נעלם ואז כשאני מדליק הוא חוזר בחזרה לכמה דקות ואז נעלם, זה קורה לפעמים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי מסך LCD חדש (Samsung P2050), והייתי מורגל לחבר אותו כמו המסך ההקודם בRGB. ברשותי כ. מסך מסוג Geforce 8800GTS, ולו יציאות DVI בלבד, אבל הוא מגיע עם ממיר RGB לצורך תאימות לאחור. כשניסיתי לחבר את המסך בDVI בלבד, התצוגה הייתה לא טובה ומוזרה, עם זאת כשחיברתי באמצעות הRGB ראיתי בסדר גמור. השאלה שלי היא כמה זה קריטי לחבר בDVI, ולמה זה מומלץ בעצם? עוד דבר הוא שראיתי שאני יכול להתשמש רק בREFRESH RATE של 60MHZ. עם המסך הקודם (גם הוא היה LCD) תמיד הייתי על 75, משום שהבנתי שזה גם יותר טוב לעיניים. מישהו יכול להבהיר לי קצת את הנושאים?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
פשוט זה הכי גבוהה שלי, האם זה טוב למסך LCD? במסך הCRT השני שלי יש 75Hz אמור להיות הבדל?
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למסך בגודל 24" או 22"(מעדיף איכות על גודל). בנוסף, אני מעדיף שהמסך יהייה רחב(בגדלים האלו הגובה של המסך הוא כמו גובה של 19", תקנו אותי אם אני טועה). תודה.
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה עבור שלושה מקרנים שישמשו לסימולטור בדומה למה שיש בקישור הבא: כמו כן אם יש מקרן בודד שיודע לתת תמונה בזווית של 120-180 מעלות זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שפתחתי את הדיון בפורום הנכון ושמישהו יוכל לעזור לי. הבעיה היא כזאת, לי יש טלוויזיה של TOPFIELD עם חיבור HDMI אחד ותמיכה של 720P, עד היום הייתי מחבר אליה את הPS3 ואת המחשב לסירוגין והכל היה בסדר, לפני כמה ימים רציתי לחבר את הPS3 ומכיוון שהטלויזיה על הקיר והחיבור הוא מאחורה אז צריך לחבר כזה "על עיוור"....בקיצור ניסיתי לחבר ולא הלך ומהעצבים התחלתי להפעיל כוח ממש וכנראה שגרמתי לקצת נזק בחיבור...בסופו של דבר לא הצלחתי לחבר והורדתי את הטלויזיה מהקיר וחיברתי, וכשהדלקתי את הPS3 המסך התחיל לרצד ולראות את התמונה של הPS3 עם שלג כזה וריצודים. הבנתי שכנראה הרסתי משהו, החלפתי כבל HD והבעיה נשארה.....לחצתי לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה של הPS3 כדי שינסה לזהות את החיבור ו…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך lcd חדש של חברת LG. הגעתי לחנות ממש לפני סגירה ולכן כשביקשתי שיבדקו פיקסלים שרופים הם אמרו שהמעבדה סגורה ולכן הם לא יכולים. ניסיתי לשכנע את המוכר אבל הוא אמר שגם אם הוא רוצה לבדוק לי אין לו איך ושהמעבדה סגורה... בלית ברירה ועם תקווה שגם ככה בטח הכל בסדר שבתי הביתה..... נעזרתי בdead pixel buddy ובמסך הכחול יש איזה נקודה שנשארת שחורה... א. אני מבין שזה אכן פיקסל שרוף והמסך לא תקין נכון? ב. האם על פי דעתכם יש מצב איכשהו לקבל שרות בגלל מה שקרה שבוא לכאן טכנאי?(אין לי רכב ככה לקפוץ כל פעם לחנות)... תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-