מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מהו המסך האולטימטיבי שאני יכול להביא בתקציב של עד 3000+- ושיהיה טוב והכל(אני מנחש את התשובה DELL,כיוון שמדברים על זה כל כך הרבה בפורום,אבל אני מקווה שתפתיעו אם לא אז מה שאמרתי) תודה ציון
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הצלחתי להעביר אות תמונה מהוידיאו למסך. אך להעביר קול לא ממש הצלחתי... מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר גם קול דרך הוידיאו למסך?
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך שלי שקניתי (AOC g2460pqu), לכרטיס מסך שלי (sapphire radeon 7970hd), באמצעות display port, והוא לא מזהה אותו משום מה. עם ה-hdmi הוא עבד טוב, וחשבתי לנסות לחבר אותו ב-display port, אבל משום מה הוא לא מזהה אותו.. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לנסות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אתמול בתצוגה של מסכים מחשב באופיס דיפו ראיתי שם מלא דגמים של סמסונג lg mag ומשום מה המאג מבחינת איכות צפייה אין מה לדברררררר ממש רואים טוב חלק זה הדגם אני חושב(Mag LB2006W) לעומת המסכים שהיו ראו פחות בהיר המסך של המאג היה לו מסך ממש כמו זכוכית כזאת השאלה שלי היא למה אנשים לא קונים מסכים של מאג אם האיכות יותר טובה לדעתי משאר המסכים? וגם העלות של המסך זולה חוץ מהעיצוב שאין מה לדבר שהוא לא משהו
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בערך את המסך של LG Flatron L1960TR 19 אינץ. עכשיו המסך שמופיע טקסט הוא ממצמץ?(אין לי מושג איך לתאר את זה)? הכתב זז כזה בקצב מהיר זה לא קורה תמיד רק בזמנים מסויימים זה קורה.... וכשמסמנים תמונה רואים כאלו גלים שעוברים על המסך עד שמפסיק לסמן את התמונה עם העכבר.... האם זה בעיה של המסך?הגדרות?כרטיס מסך? כי הכרטיס מסך הוא די חלש(ATI9250).
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מרכיב 2 מפרטים אחד לחבר ואחד לאבא שלי Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2 יחידות 2GB Kingston 1333mhz X2 HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA בעיקרון זה אותו מפרט רק שאחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך כי המחשב משמש רק לגלישה למחשב שמשמש לגלישה חשבתי לקחת את ה LG E2040T 20" ולמחשב שמיועד למשחקים לקחת את ה LG E2040T 22" מה אתם אומרים על המסכים האלה? מישהו נתקל בהם? ראה אותם מקרוב?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מהו בממוצע הפרש ה-FPS במשחקים בין רזולוציה של 1680X1050 לבין רזולוציה של 1920X1080? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
עזרה בבחירה בין שני המסכים = מסך הדל בגירסת 3:4 ולא הWIDE המסך נדרש לעבודה מרובת שעות יום יומית (לאו דווקא גרפיקה),ולמשחקים
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מחפש מסך מישני ל-DELL 2408 שיהיה ברולוזציה אנכית של 1200 פיקסלים, על מנת שיהיה מקביל ל-2408. שאלה כזאת: האם אפשרי להשיג את ה-DELL 2007FP בארץ ב-2K? ושאלה אחרת, איזה עוד מסכים עומדים בפניי?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך המסך T220 של סאמסונג? הוא טוב? איטי? אמרו לי שהוא מעולה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
או הוזלות נוספות בדרך.........
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי... אני עוד מעט קונה XBOX 360, ואני צריך גם מסך לחבר אותו אליו (יש לנו שתי טלוויזיות בבית, אחת LCD שההורים שלי לא נותנים לי לחבר אליה שום דבר כי הם יודעים שאני אשתלט עליה P:, והשנייה היא CRT).... החלטתי ללכת על הDELL 2408WFP, ורציתי לשאול: אתם מכירים במקרה חנויות אמינות וזולות שמהן אפשר לקנות את המסך הזה? רוב החנויות שמצאתי הן או ממש יקרות, או חנויות שבחיים לא שמעתי עליהן... אני שואל כי יש לי נסיון רע עם להזמין מחנויות כמו PANDAS (שבגללם נשארתי נטול מחשב 10 חודשים, ואני לא צוחק) וKSP (שהתייחסו אלינו הכי חרא שאפשר בלי אשכרה לירוק לנו בפנים)... מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בשביל משחקים. תקציב - עד 2K. יש כמה דגמים שבאים בחשבון (LG ו SAMSUNG) אבל אני לא מכיר חנויות שמחזיקות מבחר של דגמים להשוואה. בנוסף החנויות שראיתי מחזיקות את המסכים שבתצוגה מחוברים בייחד וזה מגביל את המסכים החזקים יותר. איך לעזאזל אני אמור לראות את ההבדלים כאשר המסכים מסורסים? יש לכם חנויות מומלצות להשוואת ביצועים ? (מקווה שזה לא בעייתי מבחינת הפורום)
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
הסיבה שאני מחפש 19" זה בגלל שיש הרבה משחקים ישנים שאני אוהב שלא תומכים ברזולציות הגבוהות. אם זה אפשרי אז בבקשה מחנות מבאר-שבע . מעדיף כמה שפחות במחיר אבל בלי להתפשר על האיכות
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת שציינתי אני רוצה להלחליף את המסך שלי.יש לי כרגע מסך דק 19 אינץ' של LG מדגם FLATRON.אחלה מסך רואים טוב וחד...אבל יש לי מחשב חדש חזק עם GTX 460 ואני רוצה לנצל תיכולות שלו ולשחק במשחקים כמו FIFA למשל בHD. אני רוצה המלצות פה למסך טוב שיחזיק כמסך ברמה גבוהה לשנה - שנתיים הקרובות וגם במחיר סביר מעדיף בסביבות ה1500 אבל אם צריך מוכן להשקיע עד 2000.יש חיה כזאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, הכל כתוב בכותרת. תודה לכל העוזרים בבחירה.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למסך לא רחב(יש חיה כזאת עדיין?), התקציב 800 שקלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אהלן, יש לי דילמה בנוגע למסך מחשב. אז ככה אני כרגע עם LCD 17 כרטיס מסך 99 אחוז 9800gtx. רציתי לדעת מה יותר שווה לי.. להשאיר תמסך הזה ולקנות LCD 32 לחדר ולחבר אותו למחשב? או לקנות מסך יותר טוב למחשב ולפי מה שהבנתי הכי טוב לכרטיס הזה זה 20 אינץ' כי ככה הוא יפיק ממנו את מיטב הביצועים. בעיקרון השאלה היא איך יראו משחקים עם הכרטיס הגרפי הזה במסך גדול 32 ?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום א. האם להשאר במסך LCD E2200HD ? ב. האם לעבור לשיטת LED ? בין 2 מסכים G2222HDL או V2220 איזו סדרה חדשה יותר V או G ? בתודה גיל
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
צמצמתי בזאפ סוג מסך שאני רוצה . חוו דעתכם עלייהם. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4154=4155&DB4147=4150&DB4163=181885&DB51909=51910 עם יש המלצות לאחרים תרשמו (לא צריך רמקולים מובנים)
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה. זאת למרות שבאותו מחיר (כ-3K) הייתי יכול לרכוש את ה-24" של דל שגם גדול יותר, גם בעל רזולוציה גבוהה יותר וגם בעל אותו סוג של פאנל. אבל התרשמתי כמה הערכה יש למסכי Eizo, גם בקרב מומחים וגם בתוצאות של ביקורות. אין לי הרבה ניסיון עם מסכים שונים אז קשה לי להשוות, אבל במעבר מ-LG פאנל TN אני יכול לומר שמדובר בחוויה שונה לגמרי. הצבעים פשוט מתעוררים לחיים. אי אפשר לשים את האצבע על ההבדל אבל התחושה היא של עולם צבעוני יותר. אלמנט אחד שהיה חשוב לי במיוחד הוא אחידות הפאנל. כאן אין אכזבה - כמעט מושלם, מלבד מעט (ממש מעט) בקצוות). בעיה אחת - ה-DVI של הכרטיס מסך שלי שרוף (אני מחליף כרטיס בקרוב), אז אני מחבר אותו ל-VGA. שמתי לב שהחדות לא משהו במסך…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה במחיר נוח מאוד ורציתי לשאול, מה אתם חושבים עליו? המסך הזה טוב?הוא עדיף על 17 אינץ' טוב?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מחפש מסך לשימוש כללי-בעיקר גלישה, עריכת מסמכים,משחקים קלים (בלי FP גבוה ), אולי גם מעט סרטים התקציב גמיש, +1000-2000 שח, מה שיתן תמורה טובה לכסף (לא בהכרח מה שהכי איכותי) מבדיקה בפורום מצאתי את המסכים האלה: vp930 מחיר 1550 971P מחיר 1750 200FP/2007wfp מחיר 2150-2300 Samsung 932B מחיר 1400-1200 Samsung 931B מחיר 1300 ראיתי דגמים שונים חלק זולים יותר, מישהו יכול להסביק מה ההבדל? מה הכי מומלץ? האם יש מסכים נוספים סבירים באזור 1200 שח ? האם יש מסכים אחרים גדולים יותר (20, או אפילו 22) שיכולים להיכנס לתקציב ולהיות סבירים? גם TN זה בסדר תודה
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
*כותרת* כמו כן,העדיף מבין השניים נגד הL1750T של LG מביקור בחנות ראיתי את המסכים ודווקא ה740B היה באיכות יותר טובה,למרות שהמפרט הטכני של הLG טיפה יותר טוב (בדקתי את גרסת ה19 אינץ' אבל המפרט אותו דבר).אבל מצד שני בדקתי רק בדסקטופ,לא הרצתי סרט או משהו. המלצות שלכם?המסך יגיע בעשירי בחודש הבא,כשירדו המחירים בתחילת הלימודים. עריכה:גם אחריות לגבי הפקסלים השרופים תעזור,הבנתי שזה תלוי ביבואן ולא בחנות. אגב,עדיין רואים חלק אם זה לא מורץ ברזולוציה הטבעית שלו?והרזולוציה הטבעית מתייחסת לדסקטופ או גם למשחקים?כי אני לא אוכל לסחוב עוד הרבה זמן רזולוציה כזאת :-\
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי שאלה לבעלי 2407WFP: יש לי 2407WFP מספר חודשים, ושמתי לב שכשהמסך משנה מצב עבודה (רזולוציה או תדר ריענון) הוא לא שומר את ה-settings. למה אני מתכוון? בכל מסך CRT, כאשר משנים מצב עבודה, התמונה לרוב לא ממורכזת היטב. לאחר שמכוונים את המיקום, המסך "זוכר" את ההגדרות לאותו מצב (רזולוציה ותדר רענון), כך שכאשר המסך חוזר לאותו מוד בדיוק, התמונה תהיה ממוקמת היטב. במסך שלי, מעבר בין מודים גורם למסך לשכוח את ההגדרות שהיו לאותו מוד קודם לכן. (ולפני שמישהו יעיר לי על זה - ברור לי שהתדר האופטימלי למסך LCD הוא 60Hz ואין צורך בתדר גבוה יותר, אבל במהלך ה- BOOT המחשב עובר כמה רזולוציות עד סיום ה-BOOT שם הוא נשאר ב- 1920x1200). כמובן שכל מה שצריך לעשות הוא לבחור בתפריט את האופציה של הכוונ…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-