עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי לכולם, צג המחשב שלי ("21.5, יליד 2011, דור ראשון לצגי ה- LED!!) החל לגמגם, והגיע הזמן להתחדש לפי המפרט הבא: רזולוציה - 4K מידה - "27 פאנל - IPS כניסות חובה: HDMI, displayport בנוסף להמלצות, מבקש גם תשובות לשאלות האלה: * עד כמה משמעותיים זמן התגובה וקצב הרענון לצורך עניין עריכת הוידאו וצפייה בסרטים? * האם למסך שמוגדר כ- displayHDR400 (שזה לא HDR 'אמיתי') יש יתרון של ממש ביחס לצג שאינו תומך HDR? * על צגי IPS שתומכים ב- HDR נכתב שהם יכולים להציג מעל מיליארד צבעים. האם כל כרטיס מסך שתומך ב- HDR יכול להציג את טווח הצבעים הזה או שהיכולת הזו שמורה רק לכרטיסים המקצועיים (quadro/radeon pro)? כרטיס המ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yehonatan28,

שלום, אני רוצה מסך מחשב (אם אפשר כמה שיותר דק..) מסך full HD ו- LED ואם אפשר אז גם מחשביזיה (אבל לא חייב) ואני משתמש בו בעיקר לגימינג אז צריך שהצבעים לא ימרחו והתמונה תהיה חדה. במחיר סביר של עד- 1050 ש"ח משהו כזה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by thebenjamin,

הוא זהה לT240 ההבדל רק בגודל? יש לי הצעה לקנות אותו ב1,650 שקל.. שווה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Time_Is_Money,

שלום לכולם... מה אתם אומרים על המסך הבא: VIEWSONIC VX2235wm קישור: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2235wm/ המחיר בזאפ הוא 3400 שקל. שווה את המחיר?? אני משחק בעיקר BF2 ו- COD2. ורואה המון סרטים... תודה ושבת שלום

6. Started by ata01,

יש לי במסך משהו שנראה כמו נקודה (או אפילו קו מאוד מאוד קצר באורך מ"מ בערך) בצבע אפור\שחור שלא מתחלף גם אם מכבים את המסך. האם בוודאות זהו פיסקל שרוף או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? האם זה משהו שאפשר לסדר או רק החלפת מסך תפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Player9,

המסך השני שלי הלך והחלטתי לקנות מסך חדש.. לפי כל הנושאים פה בפורום שמעתי על ה-DELL 2209WA . איך הוא ? האם הוא מומלץ במחיר הזה? וגם שמעתי על ה-LG 2286L שהוא טוב .. מה אתם ממליצים מבין השניים?והאם יש עוד מסכים בתקציב הזה שיתאימו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. לילה טוב. היום קיבלתי בהפתעה מסך חדש למחשב (מה שרציתי כבר הרבה זמן), המסך הוא T220 של סמסונג, ולצערי הוא קצת בעייתי לי בעיקר מכיוון שאין דרך לכוון אותו בשום צורה (או לפחות שום דרך נראית לעין). במידה ותתרחש החלפה, ישנו מסך בגודל דומה שייתן תמורה שווה? (הצג בגודל 22 אינץ'). השימוש כאמור בעיקר קריאה מרובה באינטרנט ומשחקים. רצוי כמובן שיתכוונן לפחות לגובה, ורצוי גם שיהיה בעל ציפוי נגד השתקפות (זה קיים בכלל?). המחיר הוא אזור ה1300.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם, יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה. החלטתי לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק. חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה. כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן. בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ואני מאוד מרוצה ממנו רק רציתי לדעת איך אפשר לבדוק שזה באמת הפאנל מהסוג הטוב (שכחתי את שמו)? והאם יש דרך לפתור את הבעיה שלפעמים במשחקים כמו BF2 יש מריחות קטנות כאלה למשל אם טסים במטוס או יורים בתנק? (כאשר התמונה צריכה להשתנות מהר) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by taurus007,

שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kingpin,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by o.s,

שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום קניתי את המסך הנ"ל לפני כשבוע. ישר כשהרכבתי אותו היה לו פיקסל מת. הפיקסל היה שחור ולא עזרו גם כל תוכנות התיקון למיניהן. לפיכך, ארזתי אותו חזרה בקופסה ויצרתי קשר עם החנות שבה קניתי אותו, שם אמרו לי שיקח עוד כמה ימים עד שיגיע להם מלאי חדש. המסך בילה אצלי יומיים בקופסה ולאחר מכן החלטתי שעד שיגיע מסך חלופי אני אחבר אותו ויעבוד איתו. כשהדלקתי אותו שוב שמתי לב שהפיקסל השרוף נעלם. עם זאת היו עכשיו כמה פיקסלים אחרים (בערך 5-6) שלא היו שחורים אלא מן מבריקים כאלו (הם כאילו בצבע לבן בהיר מאד - רואים את זה בעיקר על מסך לבן ולא מכל הזוויות). אני די בטוח שהם לא היו שם קודם. האם זאת תופעה מוכרת ? האם עצם זה שאזתי את המסך בחזרה, חיכיתי כמה ימים והוצאתי אותו יכול לגרום לשינוי בפיקסלי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by rr_id,

שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 מסכים: dell 2209WA או viewsonic vx2260WM (ראיתי את ההמלצות החמות על ה-דל, אבל הviewsonic עולה 320 שח פחות...) אשמח לשמוע הצעות נוספות. (כ. מסך - SAPPHIRE ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI) תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by D-9,

קראתי את FAQ - ניקוי מסכי LCD אבל מעבר לתאוריה, תוכלו לרשום כאן מניסיון שלכם על מוצרים ספציפיים? איך לנקות מבלי להשאיר סימנים? מים מזוקקים משאירים סימן. נ.ב. לצורך הנוחות האמור מנוסח בלשון רבים אך מכוון גם לכן באותה מידה. אין לי קשר עם חברה זו או אחרת.

17. Started by galardo,

שלום לאחרונה התחלתי להתעסק בצילום ואני מעוניין לקנות מסך מסוג IPS (כנראה Dell 2311h), הבעייה שבמחשב הנייד שלי יש רק יציאת HDMI ו- VGA....לכן אני חושב לקנות כבל HDMI to DVI-D השאלה שלי היא: אם לא להתיחס למפרט של המחשב שיש לי האם יש הבדל, שאפשר להרגיש מבחינת צבעים וחדות תמונה, בין יציאת HDMI ל- DVI-D . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחר קריאת חוות דעת של משתמשים על המסך LG W2353V החלטתי ללכת על המסך הזה. להפתעתי גיליתי שיש את אותו הדגם בדיוק גם בגודל של24" ושמו : LG W2453V לקחתי בסוף את הדגם של ה-24", האם אמורים להיות או ייתכנו הבדלים בין הדגמים ? האם המסך הזה עשוי להיות מאכזב או שזה אותה הגברת רק בגודל שונה ? אלה אותם נתונים: 2MS ו- 1:50,000 FullHD וכל הירקות לדעתי המסך מצויין, אבל חשוב לשמוע גם חוות דעת נוספות? האם הסמסונג BW עדיף עליו ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by teddy85,

אני צריך הצאות למסך דק וזול ככול האפשר המחשב הוא בשביל עבודה משרדית נטו בלי אפילו לראות סרטים אז אני צריך משהו ממש פשוט

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eliranl,

התקציב 1600 שקל למשחקים וסרטים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. למסך נגודיות 1:3000 וזמן תגובה 2MS תודות לכל המתיחסים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מחשב נייד בעל הרזולוציה הנ"ל ואני רוצה לקנות מסך שיחובר דרך VGA ויתמוך ברזולוציה הזאת.. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. הסיבה שאני מחפש 19" זה בגלל שיש הרבה משחקים ישנים שאני אוהב שלא תומכים ברזולציות הגבוהות. אם זה אפשרי אז בבקשה מחנות מבאר-שבע . מעדיף כמה שפחות במחיר אבל בלי להתפשר על האיכות

24. Started by omerz90,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך SAMSUNG P2370 מאייבורי וגיליתי שבצד שמאל של המסך יש מין חתיכת נייר תקועה, כמובן שבחיים לא דחפתי לשם חתיכת נייר, חשבתי שיש את זה בכל המסכים אבל היום הייתי בבאג במקרה, הסתכלתי על המסך ואין שם שום חתיכת נייר תקועה, כמובן שבמסך הכל תקין אבל אני מודאג מהחתיכת נייר הזאת, האם כדאי לי לנצל את האחריות?, למי שלא מבין למה אני מתכוון הנה תמונה: למי שרוצה את התמונה ביותר גדול אז ללחוץ על הקישור: http://img196.imageshack.us/img196/3847/dsc01381y.jpg

25. DELL E228WFP 22-inch Widescreen Flat Panel Monitor הוא יחסית לא יקר... 3000 ש"ח מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים