מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי המסך הנ"ל, ולאחר טיול בחו"ל של כשבוע, חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב אבל המסך לא נדלק. מה שקורה הוא שנורת הלד האדומה מהבהבת בצורה מוזרה, וגם לא מופיע על המסך הריבוע (שרשום בתוכו משהו SIGNAL) כשמחברים אותו לחשמל. אני מנוטרל מהעבודה שלי, ולכן אני צריך לדעת אם צריך לקנות מסך חדש. מישהו יודע מה הבעיה? המסך הלך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 24" בתקציב 3,000-3,500 שקל. אשמח כמובן לרף ה3K אך אין בעיה לשלם יותר כדי לקבל יותר. קראתי פה כמה נושאים רלוונטיים אך אשמח לקבל התייחסגות נקודתית יותר. שימושי הם בעיקר תכנות תלת מימד כגון maya, lightwave וכו' יחד עם ממש קצת דו (פוטושופ ופוסט פרודקשן) ושאר עבודה משרדית ברמה פחותה משמעותית ע"פ הבנתי המתמודדים הרלוונטיים הם: philips 240PW9E, dell 2408 וה HP 2475w שכלל לא בארץ. האם אני צודק? האם יש עוד מתמודדים ראויים? לגבי הדל והפיליפס, מהמעט שקראתי לדל יש פאנל PVA ולפיליפס IPS כך שאני מבין שהפיליפס עדיף עבורי. האם אני צודק? שאלה נוספת לגבי הפיליפס, ראיתי בכמה מקומות ברשת כולל בפורום הזה שהפאנל שלו הוא H-IPS אבל באתר של iqpc (שכנראה מהם אקנה) …
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
Dell P2720d Vs U2719d שניהם 27 qhd מה ההבדל ביניהם? אחד עולה 1390 והשני 1600 האם ההפרש מוצדק? והאם יש עוד מסכים שצריך לבדוק בטווח הזה השימושים הם בעיקר עבודה וקצת גיימימג
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מחפש מסך עד גודל 24 שיהיה לו רמקולים, מתקן תליה לקיר וממיר DVB מובנה לשידורים הדיגיטליים. יש כזה חיה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מבין משדובר בחברה של סימנס? האם המסך הזה, 20", שיש לו רק חיבור VGA, ועומד ב- 5MS, יתאים לעבודת משרד + מידי פעם BF2? יש למישהו ניסיון איתו? כיום אני עובד עם 17" של NU, ומרוצה ממנו יחסית, אבל הוא כבר ישן, והפוג'יטסו הזה מוצע במחיר יחסית אטרקטיבי. אין לי צורך במסכים גדולים יותר. כרטיס המסך הוא 4850 512M (כדי שאוכל מידי פעם גם לשחק קצת). תודה.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950PRO 512mb אני רוצה הבמסך יתאים לסרטים ומשחקים ברזולוציות גבוהות מ 1280*1024 שזה המקסימום שאני יכול לשים כרגע. לא להציע מסכים שיכסו את כל התקציב לגמרי בבקשה
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת... מחפש מסך LCD 19", שלא יהיה רחב זה ממש לא נוח לתכנת איתו, דבר גודל של המחיר זה 1800 ש"ח, המסך ישמש אותי בעבודה בלבד, אני יושב פה כ-11 שעות ביום, רוב הזמן מתכנת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני מחפש מסך LCD, מינימום 19", עם אפשרות תלייה על קיר. כמובן שחשוב שאיכות התמונה תהיה טובה. האם אני יכול למצוא מסך עם נתונים כאלה בתקציב כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). לאור העובדה שנעזרתי רבות באתר זה כדי לברר מה כדאי לרכוש יהיה זה הוגן לפרסם רשמים לגבי הרכישה: המסך הנ"ל הוא המסך LCD השני שלי ואני מוכרח לציין שהתאכזבתי מאוד מביצועיו שהם נחותים מביצועי המסך הישן (בן שנה וחצי). במהלך מעבר מהיר בין צבע בהיר לכהה, במיוחד בגלילת טקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט (קורונה). הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות. (התופעה ממשיכה גם לאחר הורדת הבהירות) בנוסף, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי ולא לבן חלב. זויות הצפיה נוראיות, גם בעבודה ממש …
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7700684 זה עד מחר בבוקר נראה לכם שווה?? אם אתם יכולים תפרטו טיפה בתשובות כי אני לא מבין גדול במסכי LCD ואני כבר מת לקנות אחד
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ז"א כמו בטלביזיה, שלא ימרח משחק שעובד רק ברזולוציה ביחס של 3:4 ל 9:16 אלא יציג אותם כמו שהם עם שחור בצדדים. (בעיקר עקב התמכרות קשה לסטארקראפט, אני לא רוצה לראותו אותו מרוח לכל ה22 אינץ'..) המסך מיועד למשחקים וסרטים
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מצטער על הצפת הת'רדים אבל כל פעם צץ משהו לא ברור שאין לו תשובה בחיפוש. איך אני מתקין את הדרייברים הללו? (מקווה שהם מתאימים ל A03) http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=ca&cs=CADHS1&l=en&s=dhs&releaseid=R142745&SystemID=INS_PNT_6000&os=WLH&osl=en&deviceid=10856&devlib=0&typecnt=1&vercnt=1&formatcnt=1&libid=22&fileid=190651 ההוראות שלהם מדברים על קובץ EXE וכאן מגיעים שלושה קבצים בזיפ: 2007fp.cat 2007FP.icm 2007FP.INF (מקש ימני ו'התקן' על 2007FP.INF לא עושה כלום).
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). במהלך גלילה בעכבר, בעיקר בטקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט, תופעה זאת נקראת ghosting אם אני לא טועה. הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות, בנוסף לזה, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי. אני אשמח לשמוע חוות דעת של מי שיש לו או ראה את המסך הנ"ל כדי לדעת אם יש בעיה רק אצלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך lcd חדש של חברת LG. הגעתי לחנות ממש לפני סגירה ולכן כשביקשתי שיבדקו פיקסלים שרופים הם אמרו שהמעבדה סגורה ולכן הם לא יכולים. ניסיתי לשכנע את המוכר אבל הוא אמר שגם אם הוא רוצה לבדוק לי אין לו איך ושהמעבדה סגורה... בלית ברירה ועם תקווה שגם ככה בטח הכל בסדר שבתי הביתה..... נעזרתי בdead pixel buddy ובמסך הכחול יש איזה נקודה שנשארת שחורה... א. אני מבין שזה אכן פיקסל שרוף והמסך לא תקין נכון? ב. האם על פי דעתכם יש מצב איכשהו לקבל שרות בגלל מה שקרה שבוא לכאן טכנאי?(אין לי רכב ככה לקפוץ כל פעם לחנות)... תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אהלן. שימושיי במסך יהיו צפיית סרטים לרוב, אינטרנט וממש קצת משחקים אני לא סגור על הקטע של המסך רחב כי ראיתי אצל חבר ופשוט כל הכתב ניהיה שמן ולא חד השאלה אם הןלכים על מסך יקר וטוב הדברים האלה יכולים להיעלם ? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
צריך המלצות על טלווזיות LCD שישמש כמסך למחשב רצוי שיהיה יציאת DVI (עדיף ממש שיהיה..) ברזולוציה טובה עם 8MS לפחות.. איכות כמה שיותר טובה יש איזה המלצות??
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
-
פשוט זה הכי גבוהה שלי, האם זה טוב למסך LCD? במסך הCRT השני שלי יש 75Hz אמור להיות הבדל?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב אבל יש לי שאלה.. המסך שאני משתמש בו כרגע הוא מסך 17 אינץ' CRT של NEWRON והוא עובד מצויין. עדיין, אני מעוניין במסך חדש מכיוון שמסך זה תופס מקום רב על השולחן שלי וגם 17 אינץ' לא מספק אותי. השימוש הוא שימוש ביתי כמובן. לרוב גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, וגם משחקים מדי פעם. כרגע אני מתלבט בין 3 מסכים: ASUS PW191 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 השאלה שלי היא כזאת - אני יודע שהמסך של אסוס יתפוס את המקום השלישי מבחינת איכות אבל אני נוטה אליו מכיוון שהוא מסך רחב. עכשיו, כמו שהסברתי אני לא הולך להשתמש במסך הזה לעיבוד גרפי או לא יודע מה, שימוש ביתי רגיל.. האם כדאי לי להתפשר ולהעדיף אותו? או שהעובדה שהוא מסך רחב לא משתווה להבדל בין האיכויות של המסכים האחר…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה אני בדיוק צריך לעשות עלמנת לכוון את המסך ? התעסקתי רק עם מה שיש בו (בהירות,קונטרסט וכו') האם צריך להתקין איזשהו דרייבר ?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, המסך שלי נופח את נשימותיו האחרונות בימים האחרונים, ולפני הקנייה של המסך הנ"ל, יש לי מספר שאלות קלות . - אני קונה את המסך מRSM - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2100 כאשר הוא קצת יקר יותר שם. אני מניח שזה שהם קוראים לו Dell UltraSharp U2311H זה מטעמי פרסום בלבד וזה לא שהוא איכותי יותר מאותה גרסת מסך במקום אחר ? - הבנתי שלמסך הזה יש גרסאות שונות, משהו שנקרא REV A02-3 משהו כזה, אשמח אם מישהו יסביר לי מה הכוונה וההבדלים בגרסאות האלה, מה אני הולך לקנות ומה ההבדל מבחינתי ? - המסך הולך לשרת בעיקר למשחקים ותיכנות . לסרטים וסדרות יש לי טלוויזיה שמחוברת לכרטיס מסך גם כן. זה עדיין המסך הכי מומלץ בשבילי בתקציב הזה ? אשמח לקבל תגובות בהקדם כיוון שהמסך ש…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הי קראתי קצת וראיתי שככל שהמסך גדול יותר, הכרטיס מסך "מתאמץ" יותר. אני מתכונן לקנות מסך "27 ויש לי ATI 1950XT. תהיה לי בעיה כלשהיא ברזולוציה טבעית ( 1920X1200 )? או כל בעיה אחרת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עד גודל 22 אינץ לצורך הדפסות תמונות ועבודה בפוטושופ. עבודה הכי מדוייקת שאפשר מבחינת כיול ואיכות. הציעו לי את Eizo Flexscan S1932, מישהו מכיר אותו? טל
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום. ניתן לי מסך של Apple, (אני חושב שזהו מסך 27 אינצ'), מהדור האחרון (אם אני לא טועה), כדאי שאוכל לעבוד על פרוייקט מסוים. הבעיה (או החלק הקומי): לא ראיתי מעולם חיבורים כאלה (אני לא מכיר את העולם של המק). יש לי נייד עם יציאת HDMI (האמת, מיקרו HDMI, אבל אפשר להשיג מתאם ל HDMI), אבל למסך יש חיבור מסוג אחר, וזה נראה שאין לו בכלל חיבור לחשמל! מתוך המסך יוצאים שני כבלים. אני מניח שאחד זה ה Display Port (?) המפורסם? או שזהו FireWire? הכבל השני איננו כבל כוח קונבנציואנלי שמתחבר לשקע שבקיר. אלא נראה כמו חיבור של המקבוקים השונים. אין לי אלה להביע את עצמי בדרך הבאה:
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-