עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by interfan7,

מסקרנות - איך פאנל TN מציג זוויות כאלו ומדוע המסך הזה יקר כל כך(יחסית לפאנל כזה)? http://www.laptopsdirect.co.uk/Acer_G24oid__flat_panel_display_-_24_inch_-_Predator_ET.LE904.018/version.asp

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  2. Started by look-GOD,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=685&AuctionId=7713129 יש שם מסך 22 אינץ ב מתחת ל 700 שקל... זה הגיוני או שזה מסך ממש ממש גרוע או.... מה הסיפור פה מישהו יודע? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  3. מחר רוכש אחד מהם,מי מהם נותן את האיכות הטובה ביותר ועם הכי פחות "פאקים" ASUS MW221C http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 ASUS VW222U http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0 לא מעוניין לרכוש מסכי סמסונג. כמובן הדרישות הם : משחקים \ סרטים וזהו.

4. Started by eliil1,

איזה פאנל המסך הזה?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  5. אהלן.. כפי שמרמזת הכותרת, יש ברשותי מסך VP930-3 של VIEWSONIC שנקנה לפני כשנה וחצי מTMS.. המסך עצמו נהדר, מתעלה בהרבה על כל המסכים שאני רואה אצל אחרים, אבל לאחרונה אני צופה ביותר ויותר סרטים וסדרות והצורה של המסך מפריעה לי, החלטתי למכור אותו ולקנות מסך רחב ויותר גדול, המצב שלו סבבה. בכמה כסף אפשר לדעתכם למכור אותו? האם אתם חושבים שמסך כזה יימכר? תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  6. הייי כולם קניתי viewsonic va 903m ואני די מרוצה ממנו אבל יש לו בעיה אחת שמאוד מאוד מציקה יש במסך כל מיני נקודות שברדיוס של איזה ס"מ -2 מטושטשות בצורה ממש מציקה בהתחלה חשבתי אולי שזה איזה לכלוך או משהו אבל ניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות רק להבהיר ברוב המסך רואים טוב וחד פשוט כמה נקודות די דפוקות שם... בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  7. רציתי את חוות דעתכם לגבי המסך Samsung F2380 ואשמח לקבל עוד המלצות למסכים אחרים תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

DELL או NEC? פשוט אבא טוען שNEC כי זה 200 שקל יותר,ואני טוען DELL כי חברה יותר מוכרת ואיכותית,ממה שאני יודע. פשוו לדעת,תודה רבה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by Omer DA,

למישהו יש את גרסאת הFULL HD ? (T220P) איך היא? אני שוקל לקנות אותה במקום הגרסא הרגילה בגלל שאם אני יקנה אקס בוקס יהיה לי למה לחבר

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  10. Started by ilanb0,

האם העובדה שהרמקולים מובנים במסך בגודל 19-20 או "22 היא כלל אצבע מראש שהמסך באיכות נמוכה? זו הדרישה המקדמית של הבן שלי מהמסך שהוא רוצה למחשב שלו, על מנת לחסוך במקום של הרמקולים וכל החוטים שלהם.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Shaye,

מה דעתכם על המסך הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2631&Pname=LG בעיקרון הוא הולך לפעול ביחד עם GTS 8800, הוא בסדר למשחקים? תגיבו כמה שיותר מהר בבקשה כי אני מעוניין להזמין את המחשב כבר... תודה

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by star010101,

שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by Cyron,

היי מחפש זוג מסכים 23-24", תקציב 1500-1600 לשניהם ירוץ עם כרטיס gtx 970 מיועד בעיקר למשחקים: rocket league, overwatch, battlefield like shooters, dota like תודה!

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  14. אני עד עכשיו עובד עם מסך מאוד קטן 20 אינץ וכואבות לי העיניים ניסיתי לחבר 2 מסכי פלזמה 37/55 ולא הסתדרתי עם האיכות של המסך הרגשתי נפילה רצינית וכאבו לי העיניים וגם הרגיש גדול מאוד סתם והכי הזוי שהדרייבר של המסך עשה לי בעיות ב 2 מסכים "גלילה תקועה פריזים כאלה עם ה 20 אינץ אין את זה , חשבתי על מסך 27 אינץ אבל אני חושש שזה יהיה עדיין קטן כי אני גולש ורואה סרטים בשכיבה מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

15. Started by SmurFin,

מה יותר טוב ומה הכי מומלץ ל19 אינץ S1931SH או S1932SH ?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by erez_hazan,

שלום לכולם, כיום יש לי את המסך U2311HB, ואני רוצה לקנות עוד מסך, אפילו 26/27 (או שזה גדול מידי ?), בתקציב של עד 1000 ש"ח, עיקר השימושים שלי הינם בעיקר עבודה עם code ולמידה (סרטונים וכו'..)/עבודה לפעמים, אז צריך פשוט שטח עבודה רחב. אשמח להמלצה תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש מסך לעבודות גרפיקה (אינטרנט) וטקסט. כעקרון, אני לא יודע האם כדאי לרכוש 22" או 24". הבדל המחירים קטן יחסית, אך אין לי מושג מה ההבדל באיכות והאם כדאי בכלל ללכת על 24" כיום. המסך לא אמור להיות (כמעט) למשחקים. אני לא כלכך מבין בתחום חומרת המסכים ולכן אשמח לשמוע המלצות למסכים המומלצים בטווח מחירים זה. תודה!

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by o.s,

שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by NiMo1771,

אני הולך לקנות את הדל 2312 בקרוב וראיתי שהוא מגיע רק עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא HIS 6950 צריך לקנות כבל בשביל HDMI? אם כן איזה?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 וברגע שאני עושה רסטארט למחשב המסך יוצא מסנכרון עם המחשב... קיימים במסך שלושה כניסות במסך ששניים מהם הם VGA (D-SUB1 + D-SUB2? ועוד כניסת DVI וברגע שאי עושה רסטארט המסך כאילו לא מזהה איזו כניסה פועלת ופשוט נכנס למצב STAND BY, ואז בשביל שהמסך יעבוד (שיהיה זיהוי של כניסה מסוימת) אני צריך לכבות את המסך ולהדליק אותו מחדש... יש פיתרון לזה חוץ מלכבות את המסך כל פעם ולהדליק?

21. יש לי מסך 19" ברזולוצייה טבעית של 1440X900, רק הבעייה היא שמאפייני התצוגה לא מאפשרים אותה. מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by yossi314,

מחפש מסך מישני ל-DELL 2408 שיהיה ברולוזציה אנכית של 1200 פיקסלים, על מנת שיהיה מקביל ל-2408. שאלה כזאת: האם אפשרי להשיג את ה-DELL 2007FP בארץ ב-2K? ושאלה אחרת, איזה עוד מסכים עומדים בפניי?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by wewe1,

יש לי מסך 17 LCD שמחובר למחשב בכבל אנלוגי ( VGA )כמדומני..ושמתי לב כי ללוח אם שלי יש כניסה של DVI. השאלה שלי אם אני אחליף כבל, יש הבדל גדול באיכות הצפיה?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by amitbl,

^כותרת

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  25. Started by chatin,

קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי

• 0 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים