עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gman_il,

אוקי , אז אני יודע שה- Samsung הוא הבחירה המעודפת על הרבה אנשים פה. הלכתי לחנות לנסות להתרשם בעצמי ואני חייב לציין שהוא בהחלט מעולה. באותה חנות היה גם הדגם הנ"ל של LG שפשוט היה נראה הרבה יותר טוב. מבחינת הצבעים , זמני תגובה וכו'. 1. האם למישהו של את ה-LG הנ"ל או יכול לחוות דעתו עליו? 2. מה ההבדלים המשמעותיים בניהם? האם ה-SAMSUNG עדיף עדיין? תודה.

2. Started by oded1,

שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום! טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר.. עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה? שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה תודה רבה מעודד

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  3. יש לי X700 עים חיבור DVI תהיה עדיפות למסך עים חיבור כזה ו19 אינצ' לפחות המסך הוא בעיקר בעיקר לסרטים וקצת למשחקים(כרטיס גרפי מוגבל חחח) המחיר הוא 1500 מקסימום 1600 אני משלם במזומן אז אם זה נמצא באתרי אינטרנט תגידו לי אים יש אפשרות לשלם במזומן... לא אכפת לי איפה ניתן להשיג את המסך אפילו מטרקלין חשמל או שקם אלקטריק.. ותודה והאים המסך הזה טוב מספיק למחיר של 1500 שקל או שאני יכול להשיג יותר טוב ? BENQ FP93GX

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by dashayan,

איזה מסך איכותי יותר ? תפרטו Viewsonic 930B vs. Eizo 1910AS http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/ Viewsonic 930B http://zap.co.il/model.asp?model_id=353108 Eizo 1910AS

5. זקוק להמלצתכם לקניית מסך LCD לא לגיימר..... "17 או "19 .... איכות סבירה במחיר סביר תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  6. הצלחתי להעביר אות תמונה מהוידיאו למסך. אך להעביר קול לא ממש הצלחתי... מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר גם קול דרך הוידיאו למסך?

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by kola,

מעוניין לרכוש מסך שטוח בגודל 17-19 אינץ מחנויות באזור המרכז (ת"א) והשרון - רעננה אשחמ לקבל הצעות לדגמים וחנויות שמוכרות במחירים סבירים תקציב עד 1000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by SoHoN BuChO,

רכשתי לפני שבועיים בערך את המסך של LG Flatron L1960TR 19 אינץ. עכשיו המסך שמופיע טקסט הוא ממצמץ?(אין לי מושג איך לתאר את זה)? הכתב זז כזה בקצב מהיר זה לא קורה תמיד רק בזמנים מסויימים זה קורה.... וכשמסמנים תמונה רואים כאלו גלים שעוברים על המסך עד שמפסיק לסמן את התמונה עם העכבר.... האם זה בעיה של המסך?הגדרות?כרטיס מסך? כי הכרטיס מסך הוא די חלש(ATI9250).

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" למשחקים. הסתכלתי וראיתי שיש המלצה רווחת ל-SAMSUNG 2243. הסתכלתי על המפרט שלו, ואני לא מצליח להבין הבדלים קטנים בין דגמים שונים. למשל, ראיתי שבין ה-2243 לבין ה-2253 יש הבדל בזמן התגובה (2 מאיות מול 5 מאיות). אבל מה למשל ההבדל בין ה-2253 לבין הSYNCMASTER T220? למה יש כל כך הרבה דגמים שונים עם הבדלים מינוריים (שאני בכלל לא יודע מה הם)? אה וכן, איזה מסך לקנות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by liordavid,

קניתי את המסך לפני כ10 חודשים ומעוניין להשתדרג ל- 24" בכמה כדאי למכור ? כרגע בשוק עולה בסביבות ה- 2000 חדש....

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  11. היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף... אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי. עכשיו אני בהתלבטות קשה. באיזה מסך לבחור. המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים. האופציות שנראות לי בינתיים הם: Dell 2009WFP 1750 שקל Samsung 971P 1580 שקל Samsung 931BW 1240 שקל Samsung SyncMaster T220 1145 שקל LG L2000CP 1830 שקל אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת. דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה. דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by saarshai,

לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה. זאת למרות שבאותו מחיר (כ-3K) הייתי יכול לרכוש את ה-24" של דל שגם גדול יותר, גם בעל רזולוציה גבוהה יותר וגם בעל אותו סוג של פאנל. אבל התרשמתי כמה הערכה יש למסכי Eizo, גם בקרב מומחים וגם בתוצאות של ביקורות. אין לי הרבה ניסיון עם מסכים שונים אז קשה לי להשוות, אבל במעבר מ-LG פאנל TN אני יכול לומר שמדובר בחוויה שונה לגמרי. הצבעים פשוט מתעוררים לחיים. אי אפשר לשים את האצבע על ההבדל אבל התחושה היא של עולם צבעוני יותר. אלמנט אחד שהיה חשוב לי במיוחד הוא אחידות הפאנל. כאן אין אכזבה - כמעט מושלם, מלבד מעט (ממש מעט) בקצוות). בעיה אחת - ה-DVI של הכרטיס מסך שלי שרוף (אני מחליף כרטיס בקרוב), אז אני מחבר אותו ל-VGA. שמתי לב שהחדות לא משהו במסך…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  13. Started by star010101,

שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by ivgeni6,

אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  15. כן כן אני יכול עכשיו לעשות משפט פיתגורס ולקבל 28 אינטש אבל כולם יודעים שהמסך הוא לא פאנל שישב לי בדיוק מושלם מהשולחן עד המדף שמגביל את הגובה. אז באתי לשאול איזה מסכים יש שנכנסים בגובה הזה , בגלל שהייתי בחו"ל כמה זמן וההורים שלי עברו דירה וזרקו את המחשב הישן עם כל הציוד ההיקפי(מילא היה מסך CRT עם מעמד שבור) כי הוא נשבר או משהו , וכמו כן איזה מחשב יהיה נוח לעבודה עם טקסט (יותר מעשר שעות ביום ננראה לי אני רק קורא בויקפדיה בממוצע בטוח יותר מ10 מאמרים ביום,(לפעמים אני שמה\חיפוש כל היום כשאני רוצה לברר הרבה פרטים על נושא מסויים בד"כ קשור ללימודים ואז יש לי כל הזמן מליון טאבים בטור בדפדפן) וזה לא ממש לוקח לי חלק משמעותי מהזמן) וגם לא קצת כתיבת קוד שאני מקווה לחזור אליה בקרוב …

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by Dor767,

שלום חברי הפורום אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך. הכיוון שלי הוא מסך לד בגודל 23 אינט חשוב לי גם שיהיה אייפיאס. בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל ין חיבור HDMI לבין חיבור dvi מבחינה פרקטית, כי זה מייקר קצת את העסק. יש כמה דגמים שאני קצת מתלבט ביניהם ips236v Ips231p Ips235tbn כולם של LG תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני מכבה כל יום את המסך לפני שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו ונשמעים רעשים מוזרים לכמה שניות מהמסך ולאחר כמה שניות הם נעלמים מה הסיבה לרעשים הללו? ???

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Acer 17" AL1717 A Samsung 19" SyncMaster 932BF Lg 19" Flatron L1954SM-PF

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

יש לי מסך של SAMSUNG 240T. והבעיה היא שיש לפעמים מן צפצוף שקט כזה שאני שומע מהחלק האחרוני של המסך. אם אני מכבה את המסך הוא נעלם ואז כשאני מדליק הוא חוזר בחזרה לכמה דקות ואז נעלם, זה קורה לפעמים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  20. שלום, אני רוצה להחליף את המסך הישן במסך חדש, חשבתי על 26", תגידו לי אם זה גדול מידיי לשימושים שלי.. למסך ישמש בתור טלוויזיה + מחשב, הוא יתלה על הקיר, המרחק צפיה הוא משהו כמו מטר - מטר וחצי. התקציב שלי הוא עד 2200 שקל (כמובן שעדיף פחות..). ראיתי את המסך T260HD של סמסונג, מומלץ? תודה לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by arkadur,

ראיתי את המסך של סמסונג, והייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת, כיום יש לי מסך 19" של LG שמשלב בתוכו את פונקציות הטיונר ושאר החיבורים להם אני זקוק, האם המסך הזה יעשה את העבודה? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ואשמח לקבל המלצות נוספות בטווח ה2K. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  22. שלום לכולם, כמו בכותרת שציינתי אני רוצה להלחליף את המסך שלי.יש לי כרגע מסך דק 19 אינץ' של LG מדגם FLATRON.אחלה מסך רואים טוב וחד...אבל יש לי מחשב חדש חזק עם GTX 460 ואני רוצה לנצל תיכולות שלו ולשחק במשחקים כמו FIFA למשל בHD. אני רוצה המלצות פה למסך טוב שיחזיק כמסך ברמה גבוהה לשנה - שנתיים הקרובות וגם במחיר סביר מעדיף בסביבות ה1500 אבל אם צריך מוכן להשקיע עד 2000.יש חיה כזאת? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by גיל נאמן,

שלום א. האם להשאר במסך LCD E2200HD ? ב. האם לעבור לשיטת LED ? בין 2 מסכים G2222HDL או V2220 איזו סדרה חדשה יותר V או G ? בתודה גיל

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  24. אז ככה הייתי אתמול בתצוגה של מסכים מחשב באופיס דיפו ראיתי שם מלא דגמים של סמסונג lg mag ומשום מה המאג מבחינת איכות צפייה אין מה לדברררררר ממש רואים טוב חלק זה הדגם אני חושב(Mag LB2006W) לעומת המסכים שהיו ראו פחות בהיר המסך של המאג היה לו מסך ממש כמו זכוכית כזאת השאלה שלי היא למה אנשים לא קונים מסכים של מאג אם האיכות יותר טובה לדעתי משאר המסכים? וגם העלות של המסך זולה חוץ מהעיצוב שאין מה לדבר שהוא לא משהו

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  25. הי, מתלבט לגבי מסך שישמש כאמור לשלושת הדברים הבאים (ישמש חדר ילדים) : מחשב, XBOX, טלויזיה. שני המסכים : Samsung LA32A450 Samsung LCD T260HD 1. האם לצרכי עבודה על מחשב, ה- 32 לא גדול מידי ? 2. האם ניתן לחברם לממיר YES רגיל ולא HD ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים