מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים ולאינטרנט, מדי פעם גם משחקים. רוב התוכן הוא ברזולוציית 720p - מה שאומר 16:9 - בלי שוליים שחורים. מצד שני לאינטרנט אני מניח יהיה נח יותר 16:10 מה גם שלפעמים יש סרטים רזולוצייה רחבה יותר ואז במילא יהיו פסים שחורים. מה לדעתכם עדיף? ושאלה קטנה האם החיבור המסך בHDMI יהיה איכותי יותר מבDVI? אני יודע שבטלוויזיות זה ככה האם גם במסכי מחשב? עוד משהו כ.מסך 7600GT יחזיק רזולוציית FHD?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. הפונטים ב2007WFP קטנים יותר מב2007FP? 2. מה הגובה של המסך הרחב? זה גובה של מסך 17 או 19 אינץ'?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני מעונים לרכוש מסך LCD חדש שיחליף לי את מסך ה CRT הישן, לאחר מספר ברורים והשוואת נשארו לי3 פיינלסיטים המסכים הבאים: 960BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375886 930B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 931BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425550 -מחירי המסכים הם לא שיקול השיקולים הם רק איכות וביצועים. כולם 19 של סמסונג, למשהו יש המלצה על מסך נבחר בינהם? משהו יודע על תקלות או מריחות שקורות באחד המסכנים הנ"ל? כל עצה בבחירת מסך תעזור, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני יודע שנשמע קצת מגוחך להשוות בין בין סוגי הפאנלים (אחד TN והשני S-IPS), אבל אני באמת בדילמה רצינית. מצד אחד אין לי בעיה להשקיע את ה800 ש"ח הנוספים בשביל מסך איכותי עם פאנל טוב אבל ההילה הסגולה שיש בשחור של הדל די מציקה לי. מצד שני לאחי יש את הLG L204WT והוא מצויין. צבעים טובים, תמונה חדה, בלי מריחות ובלי BACKLIGHT מעצבן (היה לי LG L1970HR והיה לו כל כך הרבה שלא יכולתי לראות סרטים בלי לשים לב לזה). הדגם המתקדם שלו חייב להיות טוב גם כן.... ראיתי כמה המלצות על הPhilips 200W6CS אבל אני לא ממש יודע עליו כלום חוץ מזה שיש עליו רמקולים מיותרים.... אני צריך את המסך לקצת מהכל (משחקים, סרטים וטקסט) אבל בעיקר לעריכת וידאו (ואין לי תקציב לשני מסכים איכותיים בגלל זה אני מחפש WI…
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום! טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר.. עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה? שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה תודה רבה מעודד
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי NVIDIA 7300GS וכאשר אני מחבר את הטלויזיה שלי בVGA זה לא מציג על כל הרזולוציה, זה עושה לי מין ריבוע 4:3 באמצע המסך. אז חשבתי אולי הרוזולוציה לא תואמת, אבל יש לי מסך מחשב 19" רחב של רזולוציה 1440X900 וזה פועל מצוין. אין לי מושג מה לעשות, יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מסך חדש ומתלבט מה יותר איכותי מבין אלה, את ה 2340 אני יכול להשיג בסביבות ה 720 שקל ואפילו פחות, השני עולה קצת יותר, אך חשוב לי יותר האיכות, כמו כן אם אני מבין נכון, מסך 23 אינץ' יהיה עדיף על 24 בעניין גודל הפיקסל שהוא יותר קטן מה שייתן חדות יותר גבוהה, אכן כך? אם כן, כן מה הוא המסך העדיף מבניהם או אולי מסך אחר? התקציב לא בעייתי אפשר למתוח אותו מעבר כל עוד זה בטווח השפוי תודה!
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אני מחפש מסך מתאים לעיבוד תמונה קריאת טקסטים וגלישה באינטרנט. אני מתלבט לגבי 20 אינץ רחב. האם יש חסרונות למסכים הרחבים? האם הסמסונג 206BW מתאים לצרכים שלי? אם לא, מה עדיף? התקציב הוא בין 1300-1500 שח. כמו כן רציתי לדעת איזה מסך מתאים לחדר ילדות עד גיל 10 שמטרתו גלישה ומשחקים בקטנה. אני חושב על 19 אינץ', איזה מסך נותן תמורה טובה למחיר? אשמח לשמוע דעות והמלצות והיכן כדאי לקנות. אשמח לקרוא את דעתכם ומודה לכם על זמנכם היקר. מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא רואים את דף הדפדפדן לרוחב כל המסך בזמן גלישה בדפדפן אינטרנט אלא מתקבלת תמונה לאורך בלבד. האם יש אפשרות להגדיר או לסדר את דף האינטרנט שיופיע לרוחב הדפדפן כפי שהופיע לפני הפרמוט של מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מחפש מסך מישני ל-DELL 2408 שיהיה ברולוזציה אנכית של 1200 פיקסלים, על מנת שיהיה מקביל ל-2408. שאלה כזאת: האם אפשרי להשיג את ה-DELL 2007FP בארץ ב-2K? ושאלה אחרת, איזה עוד מסכים עומדים בפניי?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה במחיר נוח מאוד ורציתי לשאול, מה אתם חושבים עליו? המסך הזה טוב?הוא עדיף על 17 אינץ' טוב?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו. אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי) בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000). תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בערך טלויזיה 22 אינצ' ותקציב של עד 2000 שח.. יש למישהו רעיונות מה איזה מסכים (שיהיה גם מסך למחשב וגם לטלויזיה) אפשר לקנות בכסף הזה? ועוד שאלונת.. כשאני בודקת בזאפ, אז איך אני יודעת אם ה LCD מתאים גם לטלויזיה וגם למחשב? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אם נגיד יש למישהו מסך בלי DVI ויש לו כרטיס מסך כמו X1900 אז הוא לא יכול להפיק ממנו את כל התועלת?..סתם מעניין לדעת לי באופן אישי יש 19 אינץ' של NEOVO עם DVI ככה שזה לא ממש משנה לי אבל אני רוצה לדעת ברמה הטכנית תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בבחירת מסך מחשב, המחשב ישמש בעיקר למשחקים . אני מתלבט בין שני מסכים . הראשון: DELL U2312HM השני: LG IPS231P-IPS תודה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אני מבין משדובר בחברה של סימנס? האם המסך הזה, 20", שיש לו רק חיבור VGA, ועומד ב- 5MS, יתאים לעבודת משרד + מידי פעם BF2? יש למישהו ניסיון איתו? כיום אני עובד עם 17" של NU, ומרוצה ממנו יחסית, אבל הוא כבר ישן, והפוג'יטסו הזה מוצע במחיר יחסית אטרקטיבי. אין לי צורך במסכים גדולים יותר. כרטיס המסך הוא 4850 512M (כדי שאוכל מידי פעם גם לשחק קצת). תודה.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני מחפש מסך LCD, מינימום 19", עם אפשרות תלייה על קיר. כמובן שחשוב שאיכות התמונה תהיה טובה. האם אני יכול למצוא מסך עם נתונים כאלה בתקציב כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה למסך 24" תקציב עד 4000 ש"ח. בעבר המליצו על מסך dell 2408wfp, אך אני רואה שהוא כבר לא קיים בחניות (אולי הדגם ירד מייצור...). מטרות שימוש: סרטים ועבודות באופיס. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי... אני עוד מעט קונה XBOX 360, ואני צריך גם מסך לחבר אותו אליו (יש לנו שתי טלוויזיות בבית, אחת LCD שההורים שלי לא נותנים לי לחבר אליה שום דבר כי הם יודעים שאני אשתלט עליה P:, והשנייה היא CRT).... החלטתי ללכת על הDELL 2408WFP, ורציתי לשאול: אתם מכירים במקרה חנויות אמינות וזולות שמהן אפשר לקנות את המסך הזה? רוב החנויות שמצאתי הן או ממש יקרות, או חנויות שבחיים לא שמעתי עליהן... אני שואל כי יש לי נסיון רע עם להזמין מחנויות כמו PANDAS (שבגללם נשארתי נטול מחשב 10 חודשים, ואני לא צוחק) וKSP (שהתייחסו אלינו הכי חרא שאפשר בלי אשכרה לירוק לנו בפנים)... מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני מכבה כל יום את המסך לפני שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו ונשמעים רעשים מוזרים לכמה שניות מהמסך ולאחר כמה שניות הם נעלמים מה הסיבה לרעשים הללו? ???
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אני לא עוסק בגרפיקה אלה אני צריך מסך בימיוחד למישחקים וסרטים וכמה שפחות מריחות במסך ואיכותמסך גבוהה למישחקים (אני יודע שפנאל IPS הוא פאנל מאוד איכותי יותר צבעים יותר חדות) אבל בקשר למישחקים העים כדי פאנל IPS או שיש פאנל שמתאים יותר למישחקים
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי X700 עים חיבור DVI תהיה עדיפות למסך עים חיבור כזה ו19 אינצ' לפחות המסך הוא בעיקר בעיקר לסרטים וקצת למשחקים(כרטיס גרפי מוגבל חחח) המחיר הוא 1500 מקסימום 1600 אני משלם במזומן אז אם זה נמצא באתרי אינטרנט תגידו לי אים יש אפשרות לשלם במזומן... לא אכפת לי איפה ניתן להשיג את המסך אפילו מטרקלין חשמל או שקם אלקטריק.. ותודה והאים המסך הזה טוב מספיק למחיר של 1500 שקל או שאני יכול להשיג יותר טוב ? BENQ FP93GX
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הצלחתי להעביר אות תמונה מהוידיאו למסך. אך להעביר קול לא ממש הצלחתי... מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר גם קול דרך הוידיאו למסך?
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שוב שלום. כאשר המחשב מחובר למסך חיצוני, יש 3 אפשרויות לכוון את ההגדרות של המסך [אני מדבר על צבעים, גוונים, בהירות, קונטרסט]: 1. מהמסך עצמו - הגדרות של המסך עצמו. 2. מההגדרות של ווינדוס 3. מההגדרות של הכרטיס גרפי. אם כן - במה להשתמש? האם אכן לא מתנגש בשני? בכלל - מה להעדיף? [נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני ממש מתעניין להבין את הריבוי אופציות הזה]
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22'' ב1500 בערך, אבל אני מקבל רושם מפה בפורום שTN זה צ'יקמוק, ואני לא מעוניין לזרוק כסף. אז לא לקנות בכלל ולחכות להוזלה או שTN זה לא כזה מעפן?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-