מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
ובכן, קניתי X360 ואני משחק איתו על ה-F900P שלי, בפורמט 720P (אני מותח את המסך כדי שלא יהיה WIDE)... בכל מקרה אני חושב (אבל לא בטוח) שהוא עובד על תדר 60. א. אני מבחין בריצוד מציק כלשהו ב. ייתכן והדבר גורם לאפקט מריחה? בתנועה מהירה יש מריחה, אבל ניסיתי רק במשחק אחד אז אני לא משוכנע. ג. טוב, זה די אלמנטרי - ב-MENU של המסך הוא רושם 60 הבעיה שהוא לא נותן לי לשנות אותו ב-MENU (או שאני לא יודע איך). במחשב יכולתי לשנות את התדר דרך כרטיס המסך. איך אני עושה את זה במקרה הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את הממיר למסך מחשב שיש לי. הממיר הוא ממיר ישן של הוט (Thompson) המסך הוא Samsung 2333T האם יש אפשרות לעשות זאת? במידה וצריך - אני מוכן "להקריב" מחשב לצורך העניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מישהו מכיר? חיפשתי התייחסויות פה בפורום ולא מצאתי... לדוגמא מול Samsung SyncMaster 2333 תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מסך samsung 953bw משומש והמסך יושב על המעמד בזווית מסויימת לאחור, אני לא מצליח ליישר אותו. יש למישהו נסיון עם המסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב). רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט. כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט (הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו. איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט? הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב בתקציב שלי חוץ מ-971P? תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני קניתי מסך cmv 22 לפני חודשיים ונכון להיום יש לו 5 נקודות שרפות שהאחריות אומרת שמ4 נקודות ומעלה מחליפים מסך,האם שווה לי ללכת להחליף אותו עכשיו או להמתין כמה חודשים?(להתחשב בזה שהנקודות ממש לא מפריעות לי). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מחפש מסך 19" LCD לא רחב עד 1400 שח לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אשמח להמלצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איזה מבין המססכים יותר טוב למשחקי FPS וסרטים יותר ? (ללא קשר למחיר)
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אומנם אני מתכנן לקנות רק עוד איזה חודש (מחכה שיכנס קצת כסף), אבל השאלה העקרונית הנ"ל מעניינת אותי בגלל שלאחרונה אני רואה שהרבה ממליצים על הDELL 2209WA בעקבות הפאנל והמחיר. הבעיה - אני מתכנן לחבר אותו למחשב הנייד שלי (Dell Studio XPS 13) בבית, למחשב יש רק HDMI וVGA, למסך אין HDMI... האם העובדה שאני אחבר את המסך בVGA יפגע בביצועיו בצורה כזאת שכבר יהיה לי עדיף לקנות מסך פחות טוב אבל עם חיבור HDMI?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
שלום , אני צריך עזרה בבחירת מסך מחשב, המחשב ישמש בעיקר למשחקים . אני מתלבט בין שני מסכים . הראשון: DELL U2312HM השני: LG IPS231P-IPS תודה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 24 למשחקים וסרטים (benq g2400w) ודיברתי עם חברים, והבנתי שזמן כל שהוא אחרי קניית המסך, המחשב שלי יתאמץ מאוד בשביל להריץ משחק על הרזולוציה הטבעית שלו, כרגע זאת לא בעיה כי המחשב שלי בן חודש (HD 4870, E8400 @ 3.0) ואני לא מעריך שהוא יתאמץ להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גרפיקה מקסימליות גם במסך 24" אבל בעוד כחצי שנה שנה, כאשר המחשב יחשב מיושן כבר, אם אני אריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר, האם זה יפגע באיכות התצוגה בצורה דרסטית? אני שואל בעצם עד כמה רואים כשמריצים משחק ברזולוציה לא טבעית של המסך?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם... מה אתם אומרים על המסך הבא: VIEWSONIC VX2235wm קישור: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2235wm/ המחיר בזאפ הוא 3400 שקל. שווה את המחיר?? אני משחק בעיקר BF2 ו- COD2. ורואה המון סרטים... תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
זו ממש בושה וחרפה איך שמתייחסים אלינו. "שלום, יש לכם את X בתצוגה?" "לא, אנחנו רק משרדים" "אז איך אני יכול לדעת אם המסך, שעולה 2800 ש"ח, מתאים לי?" "תסתכל באתר, הכל כתוב שם" פקצות מפגרות. ככה חנות אחרי חנות. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22'' ב1500 בערך, אבל אני מקבל רושם מפה בפורום שTN זה צ'יקמוק, ואני לא מעוניין לזרוק כסף. אז לא לקנות בכלל ולחכות להוזלה או שTN זה לא כזה מעפן?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הצבעים כהים מדי לדעתי. וכשיש תמונות עם צל, הצל נמרח על יותר ממה שהיה במסך הקודם. איך צריך לכוון את הגדרות המסך? או שיכול להיות שהמסך בנוי כך ואין מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש מסך גדול וזול למשימות OFFICE (נוח לעבוד עם מסך מפוצל). איזה מהמסכים הבאים עדיף? Samsung 2333SW http://zap.co.il/model.aspx?modelid=720100 LG W2343T http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727678 iiYAMA 2407HDSB2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
כל כך הרבה מסכים מציפים את השוק ואני לא יודע מה לבחור. מה שכן זה חייב להיות LCD 19 אינץ', שיהיה איכותי בעיקר מבחינת צבעים וניגודיות ויהיה עם חיבור DVI. עברתי על המאמרים פה באתר והבנתי שנתונים כמו זמן תגובה וניגודיות משתנים לפי היצרן ואי אפשר להשוות כמו בן אדם, אז אני סומך על המילה שלכם בעניין הזה. השימוש של המסך הוא כללי, אבל בעיקר משחקים ואיכות [והרי פועל יוצא ממסך טוב למשחקים זה שהוא טוב גם לאינטרנט וקריאה וכאלה לא?]. עוד דבר, לאחותי יש LG 1932S כבר כמה זמן והוא אחלה מסך, בזמנו הוא עלה 2000 ש'ח וכאשר השתמשתי בו אצלי בעריכת וידאו וגרפיקה [אפטר אפקטס, פוטושופ פרימייר וכאלה] הוא נתן רמת צבעים יוצאת מהכלל ותמונה מעולה, למרות שהוא פנל TN [הבנתי שהוא אמור להיות פחות איכ…
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המסך הזה צריך להגיע אליי עוד איזה שבועיים מחו"ל.. אני מתכנן למכור אותו ככל הנראה כי אין לי בו צורך. לא מצאתי בZAP את הדגם הזה כלל... כמה הוא עולה בכלל בארץ? ובכמה אתם חושבים שיהיה פייר למכור דבר כזה בישראל? תודה...
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים בלבד.... לא איכפת לי כמה אינצ' לא איכפת לי כמה יציאות...
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הי, מתלבט לגבי מסך שישמש כאמור לשלושת הדברים הבאים (ישמש חדר ילדים) : מחשב, XBOX, טלויזיה. שני המסכים : Samsung LA32A450 Samsung LCD T260HD 1. האם לצרכי עבודה על מחשב, ה- 32 לא גדול מידי ? 2. האם ניתן לחברם לממיר YES רגיל ולא HD ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך עד גודל 22 אינץ לצורך הדפסות תמונות ועבודה בפוטושופ. עבודה הכי מדוייקת שאפשר מבחינת כיול ואיכות. הציעו לי את Eizo Flexscan S1932, מישהו מכיר אותו? טל
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אני מצטער על הצפת הת'רדים אבל כל פעם צץ משהו לא ברור שאין לו תשובה בחיפוש. איך אני מתקין את הדרייברים הללו? (מקווה שהם מתאימים ל A03) http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=ca&cs=CADHS1&l=en&s=dhs&releaseid=R142745&SystemID=INS_PNT_6000&os=WLH&osl=en&deviceid=10856&devlib=0&typecnt=1&vercnt=1&formatcnt=1&libid=22&fileid=190651 ההוראות שלהם מדברים על קובץ EXE וכאן מגיעים שלושה קבצים בזיפ: 2007fp.cat 2007FP.icm 2007FP.INF (מקש ימני ו'התקן' על 2007FP.INF לא עושה כלום).
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רב - אני כבדת ראייה (בעיקר עם פגיעה בראיית הקונטרסט) המשתמשת בתכנת Zoomtext להגדלת טקסט (אם מישהו מכיר את התכנה). אני מחפשת לקנות מסך מחשב (לצרכי גלישה באינטרנט בעיקר ואולי מדי פעם סרט) ואני ממש לא מבינה בשלל הנתונים הטכניים - כרגע אני מתלבטת בין שני המסכים שבכותרת או לחילופין ב- LG W2253TQ - איזה מהם לדעתכם יבליט את הצבעים בצורה הטובה ביותר? ובאיזה מהם ניתן להגדיל את הטקסטים הכי טוב כך שהם יישארו ברורים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-