מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים ולעריכת טקסט (תכנות). אני רואה סרטים בטלויזיה המחוברת למחשב ולכן אין משמעות לאיכות הצגת סרטים במסך. התקציב הוא גמיש סביב 2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, בעיקר מהו סוג הפנאל שלו ואם אפשר עוד קצת מידע עליו אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך lg w2486l כשאני מחבר למחשב עם כבל HDMI אני רואה במאפיני תצוגה hdmi (analog) כשמחובר בDVI אני רואה digital האם ככה זה אמור להיות? סליחה על הבורות אבל אם אני לא טועה HDMI הוא חיבור דיגיטלי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה http://www.tms.co.il/product/10845 המחשב הוא מארז Ippon S1 וכרטיס מסך SAPPHIRE 7970 DUAL-X אני לא מבין בזה, בדרך כלל הייתי מחבר DVI למחשב, אבל בגלל שהתרגלתי למחשבים הישנים שלי. במחשב והמסך הזה, באיזה קבל אצטרך להשתמש כדי לקבל ביצועים הכי טובים של המסך? סלחו לי אם השאלה חובבנית.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה מבחר המסכים בארץ שתומכים ב Freesync בעלי מסך IPS/PLS (הבנתי שזה אותו דבר, תקנו אותי אם אני טועה) בגודל עד 24 אינטש?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך בגודל 32 אינץ שימושים עיקריים סרטים משחקים וגם אינטרנט. תקציב עד 3000 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי עזרה ממש טובה במדור של המפרטי מחשב, אבל הם לא ידעו לעזור כול כך לגבי המסך והפנו אותי לכאן. קודם כול זה הקשור למפרט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ואני מחפש מסך 24' סביב ה2,400 ש"ח אם יש משהו אחר באיזור אני אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, באחרונה רכשתי את המסך הנידון כיוון שזה הגודל שמתאים לי וכי השימושים בו הם צפייה בסרטי HD וחיבור לפלייסטיישן 3 הבנתי שלמסך זה אין חיבור HDMI, האם זה יפריע לאחד מהשימושים שציינתי? יש לי אפשרות להחליף אותו בשבוע הקרוב בLG W2353, האם כדאי? כמו כן הייתי מבקש חוות דעת כללית על המסך אשמח לתגובות מאנשים שהתלבטו בין שניהם תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שאני יודע בנתים: יתרונות: גודל מסך עצום חסרונות- כל פיקסל הוא בגודל בלטה חח, אז לכן שמים אותו רחוק. איך מבחינת פנאלים? גם פה יש tn ו ips? איך האיכות בסרטים, משחקים, קריאה? ראיתי אתזה לדוגמא בחיפוש קליל בזאפ http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=2825&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=26&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יש פה כאלה שכבר עושים ככה, מחוברים למסך טלויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מבין משדובר בחברה של סימנס? האם המסך הזה, 20", שיש לו רק חיבור VGA, ועומד ב- 5MS, יתאים לעבודת משרד + מידי פעם BF2? יש למישהו ניסיון איתו? כיום אני עובד עם 17" של NU, ומרוצה ממנו יחסית, אבל הוא כבר ישן, והפוג'יטסו הזה מוצע במחיר יחסית אטרקטיבי. אין לי צורך במסכים גדולים יותר. כרטיס המסך הוא 4850 512M (כדי שאוכל מידי פעם גם לשחק קצת). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי יש לי התלבטות בין שני מסכים, שניהם זולים אבל החלטתי להשקיע טיפה יותר במחשב ופחות במסך מידיעה שעדיף לי בהמשך לשדרג את המסך מאשר את המחשב (הסיבות לשיקולים עימי...) LG דק 19" LCD 1953TR +DVI או AOC 196V+ 2MS +DVI שניהם לא רחבים, הוצע גם מסך של IOLAIR אבל מעולם לא שמעתי עליהם... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני מכבה כל יום את המסך לפני שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו ונשמעים רעשים מוזרים לכמה שניות מהמסך ולאחר כמה שניות הם נעלמים מה הסיבה לרעשים הללו? ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, קניתי X360 ואני משחק איתו על ה-F900P שלי, בפורמט 720P (אני מותח את המסך כדי שלא יהיה WIDE)... בכל מקרה אני חושב (אבל לא בטוח) שהוא עובד על תדר 60. א. אני מבחין בריצוד מציק כלשהו ב. ייתכן והדבר גורם לאפקט מריחה? בתנועה מהירה יש מריחה, אבל ניסיתי רק במשחק אחד אז אני לא משוכנע. ג. טוב, זה די אלמנטרי - ב-MENU של המסך הוא רושם 60 הבעיה שהוא לא נותן לי לשנות אותו ב-MENU (או שאני לא יודע איך). במחשב יכולתי לשנות את התדר דרך כרטיס המסך. איך אני עושה את זה במקרה הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות לבן שלי מחשב למשחקים בעיקר ברמה של 2400 ש"ח - מעוניין להשתמש במסך שכבר קיים אצלו מסך FLATRON L1932TQ מה המגבלות ? שיש להתחשב בהן בבניית מפרט המחשב ? כיוון שאני לא איש מחשבים אבקש תשובה מסבירה. תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עכשיו מתלבט בין אלו: P2250 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 P2350 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2350 P2370 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370 הבאתי קישורים מWalla משום שZap לא עובד, וגם זה התוצאה הראשונה שהיתה. בתודה. דרך אגב עם יש מסכ/ים יותר טוב/ים אז אשמח לשמוע עליהם, [22-24].
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב ומה הכי מומלץ ל19 אינץ S1931SH או S1932SH ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המוכר טוען שהוא מביא את המסכים ישירות מהיבואן ולכן המחיר הנמוך. הוא גם טוען שיש אחריות של 3 שנים מהפיקסל השרוף הראשון. המסך כמובן מגיע ארוז לדבריו. האם למישהו היה עסק איתו / שמע על מישהו שקנה ממנו??? איך אני יכול לוודא את עניין האחריות ושיש לי אמא ואבא במידה ויש בעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש לי את המסך U2311HB, ואני רוצה לקנות עוד מסך, אפילו 26/27 (או שזה גדול מידי ?), בתקציב של עד 1000 ש"ח, עיקר השימושים שלי הינם בעיקר עבודה עם code ולמידה (סרטונים וכו'..)/עבודה לפעמים, אז צריך פשוט שטח עבודה רחב. אשמח להמלצה תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ידוע כבר מתי תגיע לארצנו? ואם יש טעם לחכות עם שידרוג או שהמחיר יהיה מופקע?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה האפשרויות בארץ לגביי מסכי תלת מימד? שמעתי על מסך Sharp3D LL151 אבל אי אפשר להשיג אותו בארץ ובSHARP גם הסירו את האתר המיוחד שלו ולא מוצאים עליו כמעט מידע. אז איזה מסכי תלת מימד יש כרגע שזמינים לשוק הפרטי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך ומצאתי את המסך גקךך 2009' במחיר של 1400, למטרה של עבודה ביתית, אני מתכנתת. יש מסך במחיר הזה שיותר טוב ממנו שגם PIVOT מלא, הכוונה לא רק בהיפוך המסך אלא גם מתכוונן לגובה ומסתובב מהבסיס? יש המלצות????
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בצד ימין של המסך למטה ישנן איזה ארבע נקודות עגולות (לפי דעתי זה לא הפיקסלים שרופים) . אין לי מושג איך לתאר את העיגולים האלו אבל זה מה זה. מה ניתן לעשות בנדון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב לעבודה בלבד (תכנות), לא מעניין אותי צפייה בסרטים או גיימינג. הבנתי שיש כמה סוגי פאנלים, מה הכי מומלץ עבור מחשב לעבודה בלבד? ואיזה פרטים טכניים הכי חשובים לצורך שלי? הכוונה קצב רענון, רזולוצייה וכו' מה הכי חשוב מבחינתי? גודל מסך מומלץ איזור ה-24 אינץ'. מבחינת תקציב אשמח להצעות באיזור ה-600-800 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז זהו זה! אחרי דיי הרבה זמן של חקירת השוק, קריאת מאמרים והשוואת מחירים, המסך האהוב נקנה! החנות: טרוניקס מחשבים, נמצאים במיקדו סנטר שזה דיי קרוב אלי. אמנם החנות עצמה נראית כמו בונקר צבאי מתחת לאדמה והמעלות שמה הן בטוח מתחת לאפס (נו טוב, זה סתם הגזמה, אבל באמת היה קר שם), המוכרים מביאים אחלה שירות, הלצות והסברים. המחיר: 1613 ש"ח. המסך: ViewSonic VP930. ממליץ! למישהו יש תגובות? מילים על המסך? :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-