מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני נמצא בדילמה בנוגע למסכים האלו : Samsung C24FG73FQM וViewSonic XG2402 שני המסכים האלה מיועדים למשחקים עם 144hz והם דיי דומים ... לסמסונג יש מסך VA ולSONIC יש מסך TN השאלה שלי היא כזאת , מדוע לא ללכת על הsamsung למרות שהוא עקור ( אני מודע לזה שזה גימיק וזה כמעט חסר משמעות באינצ'ים הללו אך דווקא בגלל שהוא VA ובגלל שזה חסר משמעות אני שוקל יותר לכיוונו ) בגדול אשמח לשמוע מה דעתכם זה מאד יעזור לי . בגדול פתוח להצעות במידה ואתם מכירים משהו בסגנון , תודה רבה לעוזרים נ.ב : אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia gtx 1070 ואני מודע לזה שקיים דבר הנקרא g-sync וfreesync אומנם רוב המסכים הם של freesync ממה שראיתי . אשמח לדעת אם זה הכרחי באמת …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כבר החלטתם ללכת על המסך השולחני הגדול ביותר בסביבה - אז למה שלא יכלול גם חומרת מחשב מלאה בתוכו? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מסך חדש- אני מעוניין במסך 4K 24inch (יש חיה כזאת?) יש לי בעיית מקום ל27. התקציב לא מוגבל. המטרה היא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אחרי הרבה מאוד מחקר בנושא מסכים, והגעתי למסקנה שאני רוצה מסך מהיר כי נשבר לי הצוואר לעבוד ולשחק עם המסך של הלפטופ. הדרישות: 27 אינץ' - יש לי מסך באותו גודל בעבודה והוא נראה לי כמו אחלה סוויט ספוט. לא צריך יותר, וקצת מתבאס על פחות. 1440p (כדי לקבל סביב 100ppi). המחשב לא מספיק חזק כדי לדחוף 4K בפריימרייט של מעל 50-60, אז הוא בכל מקרה יהיה על 1440, ואני מעדיף שלא אצטרך להכריח את המסך לעשות אינטרפולציה. 144 או 165 הרץ. לא חושב שצריך יותר מזה. לא רוצה פחות מזה. אם כבר אז כבר. פאנל טוב. מה זה טוב? מדויק, קונטרסטי ומהיר. מה זה מדויק? IPS עם לא פחות מ-100% כיסוי sRGB. מה זה מהיר? זמן תגובה של 4ms זה בסדר גמור. מה זה קונטרסטי? לא יודע, נשמע כמו …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי מסך Dell U2417H . חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI. כשהמסך נדלק יש הערה : hdmi /mhl input . אחרי חמש שניות ההערה נעלמת. מה הכוונה? יש משהו לא תקין? תודה ניבר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי U2515H. עכשיו אני תוהה אם כדאי לתלות אותו על הקיר, זה מן הסתם ירחיק אותו ממני והמרחק ישיבה מהמסך יהיה בערך 75 ס"מ אני חושב.. זה לא רחוק מדי? בנוסף האם לא אוכל לסובב את המסך כמו שאפשר עם הסטנד שלו? איזה מעמד צריך לדעתכם בערך?
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה רכשתי xbox one x הקונסולה מגיעה עם אפשרות למשחקים 4k כרגע הקונסולה מחוברת לפלזמה די ישנה 50" שמוגדרת לרזולוציה 720 60fps אני חובב משחקים ומרגיש שלא מנצל את מלוא התפוקה מהקונסולה ברצוני לקנות מסך מחשב בגודל 28" שאני יוכל לנצל את מלוא ההנאה מהקונסולה עכשיו מסכי 4k מאוד יקרים אבל אין לי בעיה להשקיע אם זאת הברירה היחידה חשוב לי לדעת אם מסך לדוגמא full hd 1080 גם יתן לי חוויה טובה ומה הפרמטרים שאני צריך לתת דגש לפני הקניה קצב ריענון , hz וכו' תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי בוקר טוב אני מעוניין לקנות מסך חדש לגיימינג וקצת עריכות אני מחפש 27 אינץ 2k לפחות וםנל va או ips רצוי 144hz בערך בסביבות 3000 שקל יש משהו מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה למסך פאנל IPS עם המקסימום התאמה במחיר שנקבתי עבור הצרכים שלי - רק שלא יהיה בגודל מתחת ל24 אינץ'. בגלל שמדובר בתחביב אצלי אבל עדיין חשוב לי שהצבעים אצלי יהיו יחסית מדוייקים לפחות עד כמה שניתן בתקציב שנתתי. אני עוסק בcolor grading, עריכת בלייטרום ופוטושופ, ואציין שוב שמדובר בתחביב לכן התקציב נמוך יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, מאחר ולצערי לא קיימת תצוגת מסכים בשום חנות בארץ בסגנון זו שקיימת בחו"ל בחנויות כמו BestBuy, אני נאלץ לחפש מסך על בסיס נתונים טכניים בלבד. אשמח אם תוכלו לתרום מנסיונכם. אני מחפש: 1. 27 אינץ' +-. אפשר 26 ואפשר 28, אבל לא 32 או 24. 2. QHD. לא 4K כי זה כבד מדי לכ.מסך (1070) אבל גם לא HD. 3. זמן תגובה סביר למשחקי יריות. משחק בזמני הפנוי בסופי שבוע בלבד, לכן לא קריטי לי להיות על 165hz ב 1ms g2g אמיתי, אבל אני רוצה להימנע ממריחות ותגובה איטית ככל הניתן. 4. איכות צבעים טובה ככל האפשר בהינתן כל מה שלעיל. עדיף HDR אם יש אפשרות במסגרת התקציב. כמה נקודות נוספות: א. הבנתי שה QLED של סמסונג נותנים איכות צבעים מצוינת, דעת…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך לגרפיקאי, המסך לא יחובר לכרטיס מקצועי ככל הנראה ישודך לכרטיס 1060. מה שחשוב שיהיה דיוק צבעים, לא ישמש למשחקים וכדומה נטו לעבודות גרפאיקה בעיקר עם פוטושופ ומעט פרימייר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לוכלם. אני צריך 3 מסכי מחשב לעבודה משרדית , המסכים ישמשו אותי בין 9-11 שעות עבודה ביופ. אשמח לקבל חוות דעת ואפילו המלצה למסכי מחשב עדיפות ל DELL לא כל כך קריטי לי להוסיף עוד כסף בכדי לקבל תמורה יותר טובה לשנים הבאות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לרכוש dell 27' 4K U2718Q (מחבר למקבוק פרו). מה דעתכם עליו? בביקורות באינטרנט נראה שהכל בסדר, המחיר שקיבלתי די הוגן (באזור ה1,800 ש"ח). אדגיש שאין לי צורך ממשי ב4K, פשוט נראה לי כדאי להשקיע קצת עבור הטכנולוגיה (ובהנחה ואני רוצה לקנות מסך ל3-5 שנים הקרובות).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ( יותר שיאפשר יהיה לעבוד בריבוי מסכים ) - ולאיטים רחוקות קצת גיימינג מחפש מסך קעור היום יש לי Samsung C27f591FDM המסך ברזולוצית FHD חשבתי ללכת על המסך הזה : "34 LG LED IPS 34UC89G-B 21:9 UltraWide המחיר שלו כמעט 3 2560x1080 המסך השני אני בטוח הוא יותר טוב כי גם הרזולוציה יותר גבוה הוא: Asus PG348Q 34'' מה יותר מומלץ האם שווה להשקיע את ה 1300 ש"ח ? שניי המסכים תומכים ב GSYNC כי יש לי GTX 980 בעתיד אולי ישדרג אותו i7-5820 16gb האם לא כדאי להשקיע במסך כזה ? (עם GSYNC) ולקנות מסך עדיף 4K ללא גימינג במידה ואני…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני להיום עם מסך של דל U2312H האגדי (1080P), זה אצלי כבר הרבה שנים ונהנה ממנו מבחינת איכות הצבעים והבהירות הנוחה שלא מעייפת עיניים וכו. סיפק אותי לכל הצרכים היומיים , כולל משחקים . לאחרונה נהיי לי פיקסל "מת" באזור די מרכזי של המסך וזה טיפה מעצבן . בנוסף התחדשתי במחשב חזק , בעל כרטיס גרפי RTX2070 , אז התחלתי ככה להציץ ברשת ולראות סקירות של מסכים , הבנתי שטכנולוגיות כמו Freesync ו Gsync מונעים קרעים של תמונה בזמן משחקים ללא צורך בהדלקת ה Vsync , בהקשר של משחקים: כשאני משחק ב METRO EXSODUS על (extreme + ray tracing high + dlss off ( Vsync on . אז ה FPS פה ושם יורד 52-55 , רוב הזמן רץ באזור ה 60 FPS(ממוצע) פה ושם עולה ל70+ (בשביל הבדיקה ביטלתי את ה -VSYNC…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אז רכשתי את ה-U2717D של DELL אני מנסה להבין בקונפיגורציה מה לבחור....STANDART? SRGB? אני עובד עם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ולייטרום שדורשות SRGB. מישו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט האם לקנות את ה Dell U2415 שהוא מסך 16:10 מצוין כך הבנתי לפי ביקורות מהרשת, כולל Recommended מהאתר TFTcentral, הבעיה שהוא קצת ישן, לעומתו יש את המסך Dell U2417H שהוא חדש יותר וביחס 16:9 אבל מהאתר הנ"ל קיבל רק approved שזה קצת פחות ממומלץ... אשמח לתובנות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כיצד ניתן למדוד מסך (גובה, רוחב וכו') על פי האינצ'ים של המסך? האם לדוגמא לכלל מסכי ה-27 אינצ' יש את אותם מידות או שזה משתנה? אני למשל עומד לקנות מסך של 21.5 אינץ' ורציתי לדעת מהן המידות כדי לבצע התאמה עם השולחן הקיים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
הילד רוצה לקנות מסך גיימינג 240hz כדי לנצל את כל הfps שהכרטיס מסך מפמפם. הוא שם עין על האסוס PG258Q, אבל שמתי לב שהDell Alienware AW2518HF עולה 1000 שקל פחות! 1400 במקום 2400. שניהם 240 עם 1ms תגובה. יש הבדל משמעותי בין השניים שמצדיק את ההפרש? על מה הייתם הולכים? (אפשר גם אופציה אחרת) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מסך מחשב 27 קעור של סמסונג FHD מדגם C27R500 אבל ממש התאכזבתי מהאיכות בחיבור למחשב נייד מק (צבעים לא מציאותיים, פקסול של טקסט באתרים, מעייף מאוד את העיניים). אשמח להמלצות על מסך 27, בעדיפות לרזולוציה גבוהה יותר מ-FHD עד אזור ה-1500 ש"ח שמתאים מאוד לעבודה משרדית.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS Dell P2419H 23.8'' LED IPS אני מתעסק מעט עם גראפיקה וגיימינג(לא חשוב לי כל ה144hz וכו')
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעצם להפוך אותו ל GAMING SCREEN עם שינוי החומרה ? ללא OC
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש ברשותי מסך 4K 27" 60Hz . משתמש עבור סרטים ב 4K ומשחקים. משחקים לא ממש רצים ב 4K אצלי... האם אפשרי לחבר שני מסכים - אחד למשחקים, מסך 2K עם מהירות ריענון גבוהה (~144Hz) ואחד לסרטים ? אני עם I7 4770 GTX 780Ti תדה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם מישהו במקרה מוסר/מוכר במחיר סמלי מסך CRT באזור הצפון אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית. *-חיפשתי בטרייד - זון ובמספר אתרי יד שנייה. +לא מצאתי תת פורום יותר מתאים מזה אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-