עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yaron1000,

קניתי מסך ASUS MW221C ולפי מה שקראתי בבקרות על המסך יש דרך להפעיל עליו סרטים ב 1080P והוא יוריד את הרולזציה למצב באמצע בין 720P ל1080P איך עושים את זה , או שפשוט מפעילים את הסרט רגיל ?או שצריך נגן מדיה ספיציפ שאפשר לכון את זה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל המסכים אשר בדקנו הפעם מסוגלים להציג רזולוציית 720P במלואה, אם כי הרזולוציה הטבעית שלהם ממוקמת אי שם באמצע בין 720P ל-1080P, כך שהאינטרפולציה אינה טובה במיוחד. אנו ממליצים להריץ על מסכים אלו סרטים ברזולוציה 1080P, למרות הירידה ברזולוציה, בכדי לקבל תמונה חדה יותר. ------------------------------------…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  3. אפשר להוציא ולחבר את הDVI מהמסך שהמחשב דולק או שזה הורס?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itzhak16,

גודל מסך : 21.5" (טעיתי בכותרת) כרטיס מסך שברשותי : HD7850 1GB שימוש : גיימינג בעיקר , סרטים/סדרות תקציב : 400-700 ש"ח נתקלתי במסך הזה : http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=19908 איך הוא ? אשמח להמלצות נוספות . תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Godmoney,

מה דעתכם? L226WTQ LG E228WFP Dell FP222W Benq SyncMaster 226BW Samsung VX2235WMוViewsonic

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. מישהו מכיר מקום שאני יכול לראות במו עיניי את המסך הנ"ל? אני רוצה לדעת איך הוא מתאים בשבילי מבחינת הגודל במציאות..

7. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז החלטתי לקנות את המסך הזה עכשיו: בחלק מהחנויות אני רואה שהוא עולה 2400 בחלק 3 אלף, מה המחיר הנכון... ואני מראשון לציון מה הכי קרוב אליי שאני יכול לקנות את המסך משם?...

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  8. Started by TOMER20,

יש לי יציאה של כבלים בחדר אבל אין לי ממיר, האם אפשר לראות עם המסך הזה טלויזיה בלי ממיר?. תודה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by faza,

אני מעוניין לרכוש מסך חדש, 24" אינצ' למטרות כלליות (לא חובה סרטי HD) ובעיקר גרפיקה (פוטושופ ודומיו) עלות מסכי EIZO היא יקרה מדי לכן העדפותיי הם HP W2448HC או Dell U2410 מי משניהם עדיף? אני משער לעצמי כי התקציב ינוע בין 2500 ל3500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by JohnClark,

שלום אחי קונה מסך LCD, אז הסתכלתי במפרטים שלכם וראיתי שהמסך 17 אינץ' הנפוץ ביותר הוא LG כלשהו, נראה לי 1750, אז אמרתי לו לקנות אותו. אבל אז אח שלי הסתכל בפרטים שלו וראה שאין לו כניסת DVI, שזה די מוזר לדעתי, לא? בכולופן, האם זה משהו קריטי או שזה לא ממש חשוב? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. הי אני רוצה לקנות לבן שלי מסך מחשב (למישחקים וגלישה באינטרנט) שיהיה גם מחובר לממיר של הוט ויוכל לתפקד גם בתור טלוויזיה . התקציב הוא בערך 1200 ש"ח והגודל הוא מינימום 23". אשמח לעזרתכם במציאת מסך מתאים. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by davidreznic,

אני מתכנן לרכוש מסך חדש למחשב, שמתי עין על הדגם הנ"ל ועלו לי כמה שאלות לגביו: 1. ראיתי שיש דגם דומה עם חיבור USB TYPE C. זה רלוונטי למשהו חוץ מחיבור מכשירים ישירות למסך? בכל מקרה אני לא משתמש ביציאות הUSB. 2. ראיתי שיש יציאת אודיו 3.5 ממ. זה אומר שאפשר לחבר רמקולים ישירות למסך כשהם ינגנו את מה שמגיע בכניסת HDMI/DP? 3. בעבר הרחוק כשהייתי יותר מעורה בתחום זכורה לי תופעה של מסכים שמגיעים עם פיקסל או שניים שרופים והדבר לא מכוסה באחריות כל עוד יש פחות ממספר מסוים של פיקסלים כאלה. זה עדיין המצב או שאפשר לצפות למסך תקין ב100%? אם למישהו יש הצעה לדגמים נוספים שכדאי לשקול באותה תקציב (1500 פלוס מינוס) אשמח לשמוע. המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית וסרטים, ומדי פעם…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Digtaly,

שני המסכים הם בעלי פאנל TN-(האם הוא מספיק לי לגלישה באינטרנט וסרטים? ופעם בכמה חודשים איזשהו משחקון?) לLG יש יתרון בזווית הצפייה בזמן התגובה וברמת הניגודיות והוא גם עולה קצת יותר. בכל זאת, שמתי עין על שני המסכים האלה, איזה מביניהם עדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  14. הציוד הנוכחי : I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 16GB 1333MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 500GB SSD Antec 600W בעיקרון השאלה היא מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ועדיין יתאים לשאר החומרה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by alonkl,

איזה מסך עדיף מכל בחינה שאני רושם כאן: דיוק צבע? מספר צבעים? זווית צפייה? אפשרויות כיוון? אחוזי בלאי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  16. אם כבר יש לכם אחד מהמסכים [אשר רשמתי בכותרת] אז כנראה עשיתם כיול למסך כדי לשפר את הביצועים. אז בואו תשתפו מהם ההגדרות שאליהם הגעתם עם המסך? אני: 2209WA Brightness: 45 Contrast: 70 אחרי הרבה ניסויים נראה לי שזה התוצאה הכי טובה שהגעתי בינתיים...

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  17. אני רוצה לקנות בקרוב dell 2407 ויש לי(ככתוב בכותרת)8800GTS...האם הכרטיס יחזיק אותו בצורה הטובה ביותר?אם לא אז באיזה אופן הוא יחזיק אותו(אם בכלל)?האם כדאי לקנות קודם כ"מ חדש ורק אז לשדרג מסך לדל 2407?

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by ran07,

אני מתכוון לרכוש מסך של DELL מדגם 2709W האם למסך יש חדות (כמובן עם כרטיס מסך טוב )? האם סתם ככה הגודל מוגזם מידי ? כי בכל מקרה אני כנראה מביא אותו באותו מחיר של 2480WFP והאם יש איזה איזושהי עדיפות לדגם 2408 A01 מכל פרמטר שהוא 3300 שקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Roy-L,

שלום, אני חדש כאן ואעריך את עזרתכם. אני משתמש ותיק של ה- DELL 2209WA (מאז שהוא יצא, והיו לי שני הREVים), ולאחרונה עברתי ללפטופ (DTR, לא כזה שיוצא מהבית) ולכן מכרתי את הנ"ל. לצערי מסך הלפטופ לא ראוי למאכל אדם, אז כנראה שאין מנוס מלחזור למסך נורמלי. המועמד המיידי הינו ה Dell U2312HM, שביחס לאיך שהוא אמור להיראות לא יכאיב לי בכיס מי יודע מה. עם זאת, התבאסתי לגלות כי פנל ה IPS שמונה ביט שהיה ב 2209WA הוחלף בפנל של שישה ביט, ואני חושש לרמת תמונה נמוכה ממה שהתרגלתי (אם כי בהשוואה ללפטופ הכל יהיה שיפור). כמו כן, רמות השחור של ה- 2209WA היו גרועות מאוד מאז ומעולם, ואני משער שב U2312HM זה עדיין לא טוב (כנובע מפנל ה- IPS). אז בקיצור: 1. האם מישהו מכיר מסך IPS עדכני עם פנל 8 ביט …

• 34 תגובות
    • 7.9k צפיות
  20. Started by jayz0r,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode=96 מה אתם אומרים? מישהו ראה אותה איפשהו, קנה אותה אולי? משהו? נראה ממש ממש זול ולכן אני מצפה שזה יהיה חרא מוחלט, אבל לך תדע... נ.ב. כשאני שואל איך היא, אני מתכוון מכל הבחינות. אני שוקל אפשרות של מסך גדול בחדר גם לטלוויזיה וגם למחשב, וכמובן HD בעתיד...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by idan oren,

מופיע בצד ימין של המסך קווים מאונכים ואופקיים שהופכים את התמונה בחלק זה ליותר מפוקסלת וכהה. המסך נמצא אצלי כמעט שנה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אשמח להמלצה על מסך מחשב פשוט (ויחסית לא יקר) אך אמין ושיהיה רחב (אני הולך לכיוון ה- "19) אגב מהי הרזולוצייה הסבירה למסך כזה? המחיר +- 100 ש"ח (מצטער שעברתי על חוקי הפורום) ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by dolev16,

שלום, בבעלותי מסך 2007WFP של דל ולאחרונה הוא מתחיל להשמיע רעשים מאוד מוזרים ולא ברורים ואלו לא רעשים של חשמל כמו שלמשל שמים פלאפון ליד רמקולים אלא רעשים ממש מוזרים ממש כאילו המסך"מתמתח"...(כמו שלפעמים רהיטים "מתמתחים" כמעט אותו רעש בדיוק) מה עליי לעשות? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by אגל טל,

מחפש מסך מחשב הכי בריא לעיניים, משמש רוב שעות היום לגלישה וקריאה ,ומחפש מסך בריא לעיניים" יש בכלל דבר כזה? והאם גם יש גודל מסך אידאלי לכך?

25. יש לי התלבטות בין המסך הזה: samsung 204b http://zap.co.il/model.asp?model_id=464560 לבין המסך הזה: DELL 2007WFP http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 איזה מסך יותר עדיף? ולמה? השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים.. והאם צריך בכלל מסך בכזה גודל?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.