עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by aviel120,

קניתי את המסך הנ"ל (T220), יש לו חיבור DVI וחיבור VGA ואני מעוניין לחבר אליו את הPS3 שלי, יש לי כבל HDMI לפלייסטיישן אבל למסך אין את הכניסה הזאת (בכל זאת מסך מחשב) איך אני יכול לחבר את פלייסטיישן למסך? אם זה מפצל אז איפה אפשר להשיג אותו וכמה עולה...? תודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. שלום פורום מסכי מחשב החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר... במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360... התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר... תודה מראש! :-*

3. Started by lilshtig,

חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by mhnuemhnue,

שלום יש לי מסך רחב LG 226WTQ נאמן, 22" אינץ'. יש משחק כלשהו שאני נכנס אליו (הוא לא תומך במסך רחב - לצורך העניין הוא MapleStory) אז כל התמונה נמרחת על המסך. האם יש תוכנה \ אפשרות או כל דבר אחר שיכול לגרום למשחק לתמוך ברזולוציה (1680-1050) או לגרום למסך להתנהג כאילו הוא מסך עם Ratio רגיל. שמעתי פעם על אפשרות להוריד מהרוחב של המסך (כלומר שני קווים שחורים אנכיים בצד שמאל וצד ימין), האם אתם יודעים איך לעשות זאת? אם זה חשוב, כרטיס המסך שלי הוא 8800GT 512MB, ולוח האם הוא GA-DS3L-P35. אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מסך (19" או 20") בתקציב של 1500 2000 ש"ח בערך, וממה שקראתי פה ואתרי ביקורות נוספים נראה שכימעט ואין מסכים איכותיים (שעדיין אפשר להשיג...) בטווח מחירים הזה... חוץ מה971, ונראה שהוא מתאים לעריכת תמונות אבללא כל כך מתאים למישחקים... שזה יהיה השימוש העיקרי של המסך, אם למישהו יש ניסיון עם המסך בכל מה שקשור למישחקים, אשמח לשמוע חוות דעת...

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by esav,

שלום, אין לי מושג על מה לחצתי. המסך עבר למצב מאונך. אבקש את עזרתכם: א. מה צירוף המקשים המעביר את המסך ממצב מאוזן מצב מאונך? ב.איך מחזירים את המב למאוזן? תודה

7. Started by מאור247,

רציתי לקנות מסך למחשב שלי אך אני מתלבט בין Samsung ל LG...רציתי לדעת איזה מבין שתי החברות הללו יותר עדיפה. בעיקרון אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Samsung דגם T190 ל- LG דגם W1952TQ אני יודע שמבחינת המפרט הסמסונג יותר טוב אבל רציתי לדעת איך סמסונג מבחינת מסכים???? את LG פחות או יותר אני מכיר....

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני די חדש בעסק ואני לא ויודע מה עדיף למשחקים כמו Crysis וCOD4 האם עדיף ה22' הרחב או 19' המרובע?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by RebliNk17,

יש לי את המסך הנ"ל ואני רוצה להגדיר אותו הכי טוב שאפשר באיזה הגדרות עלי להשתמש? מה עלי לשנות ומה עלי להשאיר על מנת שהצבעים לא יהיו בהירים מדי וגם לא חשוכים מדי

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by iCe_bLaSt,

אמא שלי רוצה לקנות לאחותי טלויזיה קטנה לחתונה. חשבתי על LCD של 22 אינצ' כגודל סביר. מחיפוש באינטרנט - ראיתי שההבדל בין מסך למחשב לטלויזיה LCD הוא כ700 שקל, ורציתי לשאול - מה בעצם ההבדל בינהם ? מכיוון שהיום כבר אין צורך בטיונר בטלויזיה - האם אפשר פשוט לקנות מסך למחשב ולחבר אותו לממיר?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. אני יודע ששני המסכים האלה קצת ישנים... אבל בכ"ז, איזה מהם עדיף למשחקים: SAMSUNG 955DF או DELL P992 (שניהם CRT "19) תודה!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by ziv13,

היי תראו את המסך הזה http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2885 זוית צפיה 180 מעלות וזה 22 אינץ... ומחיר בערך סביר מישהו יודע מה סוג הפאנל?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  13. בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את ה17" CRT שיש לי בבית. אני מעדיף מסך גדול בעיקר בשביל סרטים, ואחד השימושים למסך עתיד להיות שרטוט - אני מעדיף שטח עבודה גדול ככל האפשר, דיוק צבעים לא קריטי. אין לי בעיה לשבת שעות מול מסך של לפטופ, לרבות סרטים ומשחקים אז אני מניח שאין לי בעיה עם מסכי TN באשר הם (חוץ מזה, אין לי כ"כ תקציב למשהו יותר איכותי שעדיין יש לו זמן תגובה נורמאלי). נתקלתי במסך הבא: http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml שניתן נמצוא ב2600 בארץ (אמנם לא בדקתי מלאי, אבל יש אותו בלא מעט חנויות). למישהו יש נסיון עם המסך? גם מארגונומיה לא ממש אכפת לי, כל עוד הגובה כולל הסטנד המינימאלי לא עולה על חצי מטר (שזה אומר כמעט להצמיד את המסך עצמו לשולחן). גם הצעות אחרות ב…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by PrefaceAlumni,

ולמה המחיר של 2243 בKSP כ"כ גבוה??

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by soulz,

הציעו לי את המסך הזה דרך עבודה ב 700 שקל, אני יושב הרבה מול המחשב, בעיקר קורא טקסטים, אבל גם גיימר חובב ורואה סרטים...האם המסך הזה טוב לשימוש כזה, ועוד במחיר מוזל...? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490460

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by noise,

היי חברים, אשמח לדעת מה דעתכם על הדגם הנך - לא מצאתי הרבה מידע עליו. קראתי את הביקורות על דגם נמוך יותר 226wt באתר. האם שימוש במסך 22 רחב מעייף יותר את העיניים מאשר מסך LCD 19 3:4?? האם שווה השימוש במסך 22 אינץ כאשר אין צורך לראות בו סרטים? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  17. ברצוני לשתף אתכם ולקבל אינפורמציה מהמומחים לגבי מסך 2007FP שקניתי לפני יומיים מיד שניה: הנער שמכר לי את המסך שמר את חשבונית הקניה, אריזת המסך כולל אפילו כל הקלקרים וניילוני האריזה וכמובן את הכבלים המצורפים, חוברת הוראות השימוש וה- CD. כבר בביתו עשיתי בדיקה מהירה של המסך כולל זיהוי סוג הפאנל ומצאתי שמדובר בפאנל S-PVA סוג UW473. כשהגעתי הביתה ערכתי בדיקה יותר מקיפה ומצאתי את הממצאים הבאים: המדבקות שעל קרטון האריזה והתווית המוטבעת באחורי המסך העידו כי המסך יוצר בצ'כיה (CZECH REPUBLIC). בנוסף, העידו המדבקות על גרסת מסך REV A04. כשקירבתי מבטי על התווית המוטבעת על גבי אחורי המסך שמתי לב כי המילים REV A04 מודפסות למעשה על מדבקת נייר קטנה כאשר יתר המספר הסידורי של המסך מוטבע על …

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by Radeon38,

שלום אחרי קריאה קצרה של הדיונים בנושא אני אבהיר משהו.ראיתי מסכי דל במחירים מאד מפתים בפנדה מחשבים.ויש לי כבר דל אחד 22 228 אני חושב. האם יש היום מסכים של דל אבל עם הפנל המיתולוגי SIPS או ה PVA המתקדם או שכל המסכים במחירים שיש הם רק TN. הנה קישור : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_2258 ניתן לראות שיש צניחה במחירי המסכים.אבל מי מהם באמת שווה ומשתלם טכנולוגית?? המחירים צנחו בכ- 500 שקל למסך בממוצע.האם זה מראה על חדירת ה TN גם למסכים טובים? אני כרגע שוקל מסך שני אבל אני בהחלט מעוניין בפנל טוב כמו S-PVA PVA או ה SIPS. אשמח לעזרה וסיוע בנושא. תודה מראש. האם ה 2007 עם ה SIPS בגדול 20 אינטש עדיין זמין או שכבר יש לו מחליף עם הפנל TN ???

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by amirxbox,

שיהיה 24 אינץ לפחות , אמרו לי שחייב HDMI1.3 אבל אני לא בטוח לגבי זה כי לא ראיתי באתר של סוני דרישה כזאת. המסך יותר ישמש לPS3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by 6th Finger,

בזמן הקרוב אני מתכנן קנייה של מחשב חדש שיכלול גם מסך. תקציב המסך, כמו שרשום בכותרת, הוא עד 1,300 ש"ח. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם חשוב מאוד שאיכות הצפייה במסך לצרכים אחרים [כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט] תהיה טובה. כרטיס המסך יהיה HD4850 או HD4870 [לאחר שאבחר מסך, אבחר את כרטיס המסך]. המסך צריך להיות יציב, שיהיה בעל הכי פחות בעיות [כמו זליגות אור, מריחות וכו'], שיגיע מכויל [או שלפחות ניתן יהיה לכייל אותו באופן לא מסובך מדי], והארגונומיה שלו לא כ"כ חשובה שלי [אם כבר ארגונומיה, אז כיוון גובה מספיק]. בימים האחרונים הסתובבתי כאן ובאתרים נוספים אחרים המציגים מידע על מסכים, אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. דבר אחד שקלטתי מהשוטטות הזו הוא שהרזולוציה המקסימלית של רוב מסכי…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by gaby1992,

כמו הכותרת התקציב הוא עד 2500 ובבקשה להגיד לא לתת לי מסך זבל כי אם המסך לא טוב אני ירד ל22 וזהו תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  22. האם מישהו יודע אם המסך בארץ או יגיע בכלל לארץ? האם מישהו שמע על המסך (או ראה) ויכול לחוות דעתו עליו? 1. לא ברור אם המסך הזה בארץ או יגיע לארץ (אני חושב שזה מסך חדש למדיי). 2. אני לא הצלחתי למצוא ביקורות עליו. 3. המסך 20" המקביל והישן שלהם(MultiSync® 20WGX²Pro), נראה כמו המסך מספר 1 עבור גיימרים שגם מתפקד טוב מאוד בפונקציות אחרות (גרפיקה, סרטים וקריאה), ע"פ האתר PRAD - http://www.prad.de/en/monitore/buyers-guide/gamer20.html. כיוון שאני גיימר כבד למדיי בתקופות כאלה ואחרות ומעדיף לא להתפשר על איכות התצוגה מבחינת צבעים וקונטרסט (חובב גרפיקה בין השאר), אני מחפש מסך שכזה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  23. האם תוכלו לומר לי מה ההבדל בין ה EIZO S1932 ל EIZO S2201W (חוץ מהגודל כמובן)? איזה מהם עדיף/חדש/מומלץ יותר? איך זה שהמחיר שלהם זהה? (ואפילו ה 22 קצת זול יותר...) כמו כן אשמח לשמוע על עוד מסכים סביב התקציב הזה (בעיקר SAMSUNG) שיתאימו לשימוש מקצועי. אני לא מתכוון להריץ משחקים על המסך, חשוב לי הדיוק בצבעים, שיהיה מתאים לעבודה של הרבה שעות, וכדומה. רב תודות לעונים.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by avinatbezeq,

אני כנראה מתכנס על ה-T240. סיכמתי פה מה שלמדתי. אשמח לקבל תגובות. כל הדגמים פה 1920x1200 (או 1220) ו-24 אינטש או יותר. עד ה-=== פאנל TN, שהוא יותר מהיר אבל פחות מתאים לסרטים וכ"כ זוויות צפיה מוגבלות, כך שהמסך משנה את הצבע שלו כשמסתכלים בזווית. כ"כ שחור פחות "שחור". Samsung T240 - כ-1700 ש"ח. פופולארי מאוד. אורליאנס אומר שכמו ה-HP w2408h המומלץ ע"י prad.de שעולה כ-900 ש"ח יותר, רק עם רגלית פחות משוכללת, ולכן הרבה יותר משתלם. DELL e248WFP - כ-2100 ש"ח. בהשוואה ל-T240, לא מכיל HDMI ופחות נוח לכייל צבעים. Samsung T260 - כ-2300 ש"ח. אורליאנס אומר שהוא (וגם ה-T200 ו-T220P) לא מומלץ. Benq G2400W - כ-2500 ש"ח. פאנל TN. הרבה יותר מהיר. בעיות - פאנל TN שנחשב פחות טוב. ארגונומטריות …

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by redead,

לפי מה שהבנתי הוא אמור לתמוך בFULL HD נכון?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.