מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום אח שלי צריך מסך מחשב למשחקים אבל הוא גם קורא הרבה באינטרנט וכאלה, שיהיה עד 22 אינטץ ורזולוציה עד 1650X1080 ועד 1000 ש"ח. רציתי גם לשאול אותכם על איזה גודל מסך אתם ממליצים מבחינת גודל הגופן ונוחות הקריאה. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסף מחשב עד 550 ש"ח בגודל של עד 22 אינץ' ראיתי את המסכים האלו Samsung LED S22A300B / Samsung LED S22A350B ולא הבנתי מה רמת הניגודיות שלהם... באתר של סמסונג רשום DCR Mega ∞ (Static 1,000:1( מה זה אומר ? כי בד"כ מסכי LED הם 1:1,000,000 ומעלה....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה גיימינג. ייעוד משני זה לצפות עליו בסרטים וסדרות ועדיפות אחרונה זה לעבוד עם קבצי טקסט ומצגות. גודל מסך רצוי הוא 23-24 אינץ'. התקציב הוא בערך 1000~ אבל הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. קיבלתי בעיקר המלצות חמות על ה-U2312HM של Dell, ואשמח להמלצות נוספות. תודה (:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות שני מסכים ואני מתלבט איזו קוניפיגורציה עדיפה. השימושים העיקריים של המחשב יהיו תכנות, צפייה בוידאו ומדיי פעם גם משחקי מחשב. בהתחלה חשבתי על מסך קעור אבל הבנתי שזה לא נוח לטקסטים ואני אשתמש במחשב הזה הרבה בשביל תכנות. הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא ברמה של ה1070GTX (אני לא יודע אם אקנה אותו בקרוב או שבינתיים אשתמש בכרטיס מסך מובנה של המעבד. ההתלבטות היא בין שני מסכים 1440P עם 60 Hz או שני מסכים 1080P עם 144Hz. מה עדיף לשימושים שלי? כשאשחק במחשב אני אשתמש במסך אחד בלבד כי אני לא רוצה שבמירוץ מכוניות או במשחק יריות זה יצא לי על האמצע. התקציב הוא 1500 לכל מסך (כמובן שאני מעדיף לחסוך אם ניתן). …
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
רציתי לקנות מסך למחשב שלי אך אני מתלבט בין Samsung ל LG...רציתי לדעת איזה מבין שתי החברות הללו יותר עדיפה. בעיקרון אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Samsung דגם T190 ל- LG דגם W1952TQ אני יודע שמבחינת המפרט הסמסונג יותר טוב אבל רציתי לדעת איך סמסונג מבחינת מסכים???? את LG פחות או יותר אני מכיר....
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מזמין מפרט למטרת משחקים ותהיתי עד כמה נחוץ לי להחליף את ה - aoc e2343f שברשותי עבור מסך אחר שמתאים יותר לייעוד של משחקים והאם בכלל יהיה ניתן לחוש בהבדל? בהתחלה הייתי סגור על זה, אבל חשבתי נעבור כאן ונשאל כדי להיות בטוח.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המסך הזה... אם תוכלו להרחיב בבקשה על סוג הפנל הזה פנל VA השימוש של המסך אמור להיות לשימוש במחשב + קצת משחקים + קצת סרטים אם יש חלופות טובות אשמח גם לשמוע תודה מראש בקור טוב וסופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/nec-launching-multisync-ea231wmi-23-ips-panel-lcd/ http://www.flickr.com/photos/ronaldi/3729476920/ בטח יעלה הון.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ( יותר שיאפשר יהיה לעבוד בריבוי מסכים ) - ולאיטים רחוקות קצת גיימינג מחפש מסך קעור היום יש לי Samsung C27f591FDM המסך ברזולוצית FHD חשבתי ללכת על המסך הזה : "34 LG LED IPS 34UC89G-B 21:9 UltraWide המחיר שלו כמעט 3 2560x1080 המסך השני אני בטוח הוא יותר טוב כי גם הרזולוציה יותר גבוה הוא: Asus PG348Q 34'' מה יותר מומלץ האם שווה להשקיע את ה 1300 ש"ח ? שניי המסכים תומכים ב GSYNC כי יש לי GTX 980 בעתיד אולי ישדרג אותו i7-5820 16gb האם לא כדאי להשקיע במסך כזה ? (עם GSYNC) ולקנות מסך עדיף 4K ללא גימינג במידה ואני…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שבכותרת (גם אם היא נשמעת מעט מוזרה).
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום מסכי מחשב מסך טוב עד 24 אינץ לקנות וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מסך מחשב של dell דגם- dell ultrasharp u2412m 24'' with led ips. הבנתי שיש למסך הזה רזולוצייה מעולה 1920x1200 וחיבור DisplayPort(DP. יש לי כרטיס מסך sapphire hd 7850 2gb עם חיבור displayport 1.2, רציתי לדעת עם אני קונה את המסך הזה ומחבר אותו ב- DisplayPort אני יקבל את הרזולוצייה המקסימלית 1920x1200 שנותן המסך מחשב..? *עוד משהו שלא הבנתי- ראיתי שהמסך מחשב מגיע עם חיבור- Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP מישהו יכול להסביר לי מזה החיבור הזה..ולעומת displayport מה יותר טוב..?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה שהמסך לא יהיה של LENOVO, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD (פירתתי על זה בדיון הקודם שפרסמתי, מוזמנים להסתכל) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב בגודל 17-19 אינץ' בסכום של כ-1000 ש"ח. אפשר קצת לחרוג במידת הצורך. ההעדפה היא ל-19 אינץ', אך אם יש מסך מעולה בגודל 17 אינץ' במחיר הנקוב - בהחלט אופציה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של חברת סמסונג, ובזמן האחרון הוא התחיל להבהב לאחר שמדליקים אותו במשך כמה דקות עד שהוא מציג כרגיל. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה מקור הבעיה- אני אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שלום, אני מחפש מסך שיתחבר למחשב לעבודה רציפה עם הנייד כשאני בבית (מרחק צפייה של 65 סנטי׳ בערך) המחשב הוא מק עם רזולציית 1440p. ושישמש גם לצפיית סרטים בhd מהמיטה (מרחק של בערך 1.5 מטר). מה עדיף לקנות מסך מחשב או טלוויזיה? אני לא מתכוון להתחבר לyes/hot וכל הצפייה תעשה דרך xmbc. איזה גודל של מסך עם איזו רזולוציה? תודה מראש[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי להזמין דגם אפשרי למחשב אחד מהם הוא PHILIPS BDM3270 שעולה בין 1000 ל 2000 ש"ח באמזון אבל דמי הטיפול והמשלוח היו בערך 4000 מה שהופך את כל העניין למעל 5000 ש"ח. זה אפשרי או שטעיתי במשהו? בקיצור אמזון כל כזה זול בסופו של דבר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את S1932SE בקצת פחות מ - 2000 שקלים. על איזה מהם שווה לי ללכת? השימושים בעיקר טקסט, סרטים, ולפעמים משחקים בסדר עדיפויות הזה. מה משתלם לי לקחת יותר? יבגני
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש האם כדי לי את המסך הזה למשחקים כבדים וגם שהוא יהיה חד בתצוגה? LG L1970HR
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לדעת מה דעתכם על הדגם הנך - לא מצאתי הרבה מידע עליו. קראתי את הביקורות על דגם נמוך יותר 226wt באתר. האם שימוש במסך 22 רחב מעייף יותר את העיניים מאשר מסך LCD 19 3:4?? האם שווה השימוש במסך 22 אינץ כאשר אין צורך לראות בו סרטים? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תמליצו לי בבקשה על מסך 24 עבור משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט יום טוב ותודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה המלצה למסך רחב שיתאים לי: משחק הרבה, רואה לפעמים סרטים וגולש הרבה. גודל: יותר מ 19 אבל לא מוגזם, אני לא משוגע שצריך איזה 27". אני חשבתי על 22. תקציב: לא יודע כל כך, כי בינתים אני רק רוצה הצעות, אבל ממה שראיתי שרוב המסכים בגודל הזה הם בערך 1500 ש"ח, אז משהו בסביבות המחיר הזה. עכשיו לדוגמא המסך הזה DELL E228WFP - זה מה שאני רואה שהרבה לוקחים או שזה דגם אחר ? כי אני רואה יש לו "רק" 5ms וניגודיות 1:700 - זה ממש כלום, לי יש עכשיו LG עם 2ms ו- 1:3000, אז אני ארגיש הבדל כלשהו ? ואיך זה למשל LG L226WTQ 22'' ? לפי הנתונים הוא ממש טוב: 2ms, 1:5000, זווית צפיה רחבה. יש עוד נתונים שבודקים לפיהם ? אשמח לקבל עזרה טל
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-