עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. השאלה בכותרת, אם יש משהו מוצלח מאוד אז אפשר להתגמש במחיר. חדש בתחום ולא מבין בנתונים הטכניים בכלל, אז אשמח לקבל טיפונת הסבר לכל המלצה תודה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by קיפוד,

היי אני רוצה לקנות מסך בסוף החודש שישמש מידיי פעם כטלויזיה ( אני אקנה קופסאת טלויזיה) וביום- יום שימושי גרפיקהת צילום וכו' התקציב שלי הוא 1500 בערך תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by eLi7aN,

קניתי תמסך ובסוף לא הגיע לי חיכיתי סתם 45 יום עסקים רציתי לשאול האם מישהו יודע אולי מאיפה ניתן להשיג אחד במלאי? ASUS ROG Swift Curved PG348Q

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Demp,

שלום, לפני חודש קניתי Dell 2007FP מLCDTV.CO.IL, לא כל כך ידעתי מה צריך לבדוק במקום וכל זה היום כשראיתי תמונה לבנה על כך המסך ראיתי פיקסל שרוף (נקודה קטנה בצבע אדום), כנראה לא ראיתי את זה לפני זה כי תמיד היו שם גוונים כהים יסכימו להחליף לי את המסך? עוד שאלה: אני הרבה זמן משחק כל מיני משחקים ואני מעביר את המסך לGaming mode, לפעמים כשאני מחזיר את המסך למצב Desktop המסך כולו ניהיה בגוונים של ורוד וכשאני מחזיר לGAMING שוב וחזרה לDESKTOP זה מסתדר... זה בעיה מוכרת במסך הזה או שכדאי להחליף את המסך בטענה שהוא עושה את הבעיה הזאת? (אם יסכימו להחליף) שאלה אחרונה: מאחורי המסך רשום 2007FPb, מה זה הb הזה? גם רשום Rev A05 תמיד ראיתי פה שאנשים מדברים על A03 או 4 אבל A05 לא ראיתי |: זה טו…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. (לכל מי שאומר שחבל לקנות מסך טוב עם כרטיס מסך חרא - אני אחליף את הלפטופ עוד איזה שנה...) אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  7. אז ההתלבטות היא בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14882 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14622 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=451&category_id=011& בעיקר בין אלה... פתוח להצעות בעקרון שיהיה מסך ממש טוב בנוי טוב בלי בעיות ושיהיה אחריות טובה לפיקסלים שרופים והכול. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by kamikazie,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה: בזמן שאני משחק, המסך בשלב מסויים פשוט נכבה. לאחר מספר שניות הוא שוב נדלק, ואז שוב נכבה. מופיעה הודעה: " No Signal" ולאחר מספר שניות הוא שוב נדלק. המחזוריות הזאת נמשכת ונמשכת עד שאני פשוט מוותר. ברצוני לציין שבשימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט לדוגמא) זה לא קורה. קצת פרטים: ברשותי מסך 17 inch מסוג MAG. מפרט: מעבד-E8400 קירור למעבד- arctic cooling freezer 7 pro לוח אמ- ga-ep43-ds3l זכרונות- kingston pc6400 2gb x 2 כרטיס מסך- 4850HD sonic של palit ספק כוח: corsair 550W דיסק קשיח- segate 320 gb מארז- cm 690 המשחקים שבהם הבעיה נפוצה: Call Of Duty 4 ו- Heroes 5

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  9. אני קורא טקסטים על המסך בממוצע 12 שעות ביום. מדי פעם גם תמונוות (ואני שונא תמונות בצבעים דהויים כמו במסכי TN). לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים וטלוויזיה על המחשב ופה הדרישות שלי די נמוכות. בגלל הקושי לקרוא טקסטים על מסך קטן או חלש, נראה לי שאשקיע סכום ניכר בצג, אבל לא אסטרונומי, בשום מקרה לא יותר מ- 3000 שקל. כרגע יש לי שתי אופציות רציניות: L2000CP DELL 2410 אני נוטה יותר לאופציה השניה בעיקר משום שזה מסך חדיש יותר , עם תאורה משופרת , כלטמר בהירה יותר, והתאמה טובה יותר לסרטים. עם זאת אני חושש שבשימוש העיקרי של המסך, דהיינו קריאה של טקסטים , הוא פחות טוב מהדגם הראשון הישן. האם יש למישהו התנסות אישית של ממש בקריאת טקסטים ממושכת ב DELL 2410 ??? האם יש חנות במדינה הזו שלנו …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב לכולם בפעם הקודמת (לפני חודשיים) שאלתי פה על 19'' באיזור ה1500 לתיכנות ולא הרבה ענו לי, בסופו של דבר המלצתי לבחור שלי לקחת את 931B של SAMSUNG והוא די מרוצה הפעם אני כן רוצה יותר ממישהו אחד שיעזור לי - מסך בעיקר לתיכנות, לא יהיה עליו משחקים או סרטים מחיר ~1500 ש"ח 19'' (ומעלה...) לא WIDE (לא נוח לעבודה בשבילו) תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. היי, לא מזמן קניתי את המסך Samsung 206BW 20inch...אחלה מסך רק הבעיה היחידה שיש לי איתו היא שע"מ שהוא יציג את הכל בצורה נורמאלית ולא מעוות, הוא חייב לעבוד על רזולוציה אחת - 1680X1050... רציתי לדעת האם במסכי 20 אינצ' יש רזולוציות נוספות, נמוכות יותר, בהן המסך יציג דברים בצורה רגילה ולא מעוותת?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903&PHPSESSID=085dd4dec6de117516e150c482ec78a2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחפש מסך טוב לשימושים של גיימינג מהיר, סרטים, עבודה באופיס (טקסטים ומצגות). מסך בגודל של "22 מועדף עלי. רחב או רגיל זה לא משנה. אם יהיה צורך לשפר את התקציב - זה אפשרי, אך אני מאמין ש 2000 ש"ח יספיקו למסך באזור ה- "22 . תודה מה הגדלים של המסכים בעלי פאנל איכותי יותר שיתאים לשימושים ?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 רגיל למחשב חדש ה971P הוא לא אופצייה כי הוא מעל התקציב שלי ואני רוצה שהמסך יהיה שחור באמת שאין לי שום העדפות/דעות קדומות. עדיף שלא יהיו במסך רמקולים בגלל המקום וכי אין לי צורך, קונה רמקולים בנפרד. רשמתי בכותרת את מה שנראה לי כמתמודדים העיקריים (קראתי קצת אחורה בפורום ואלה השמות שצצו) אבל אם יש משהו אחר אז בכיף. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הBF932 ל943BM והאם זה שווה את ההפרש במחיר של 250 שקל אני לא רוצה להעלות למסכי 22. 22 זה גדול מדי לשולחן שאני שם בו את המסך ואין לי צורך במסך כזה גדול (מה גם שהכרטיס מסך שלי פשוט לא ימוד בעומס...)

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  15. היי כולם, אני רוצה לקנות מסך למחשב... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר גדול (המקסימום 22"), רחב, בעל ניגודיות גבוהה (אם הבנתי נכון באתר אחר אז בגלל הגודל שלו הוא כמובן אמור לתמוך בHD אם לא אז שיתמוך בHD כמה שרזולוציית HD יותר גבוהה יותר טוב...) אני בגדול מתלבט בין שני אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://zap.co.il/model.asp?model_id=585649 אם אפשר מסך בעל חיבור HDMI הכי טוב בשבילי... למרות שלא נורא כי לא נראה לי שיש מסך מחשב עם כזה חיבור...

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by matan147,

שלום רב לאחי יש תמסך הזה של TEAC יש להם מסכי FULL HD זה הדגם שלו אני חושב זה נראה אותו דבר וזה מ2008 יוצר http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9619 כתוב שהרולציה המקסמלית שאני מעלה זה 1050-1650 זה נחשב FULL HD או HDR

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם! אני מתלבט בבחירת מסך בסדר גודל של 24 אינ'ץ למחשב, המחשב ישמש להמון קריאה ועבודה משרדית , משחקים וסרטים. שמתי את העין על כמה מסכים שראיתי שהם מומלצים פה.(Samsung T240 , Samsung 2443BW ). האם יציאת HDMI מהווה פקטור בבחירת המסך? או שהבדלי האיכות לא מורגשים כלל בין שאר החיבורים שיש למסך? אשמח לתשובות , תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. היי אני קונה בשבוע הבה מסך השימושים בעיקר סרטים וסירטונים וגם שלא יאכזב במשחקים תקציב עד 1700 עדיף כמה שפחות כסף אציין שכבר ראיתי כמה מסכי lcd שמאוד אכזבו בהצגת סרטים ומשחקים ואכזבו יותר בהצגת סרטונים לא איכותיים כמו אלו שרצים במייל (יש מריחת גוונים בתזוזה מהירה) ??? ??? הנושאים הנל ממש חשובים לי במיוחד הסרטונים (משתמש המון במייל) מה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום קודם כל רציתי להגיד שאני יודע שהפורום מלא בנושאים כאלו, אבל שימו לב שהדרישה העיקרית שלי מהמסך היא צפייה בסרטים, ממש ללא משחקים. כמובן שזה בא ביחד עם קצת עיבוד תמלילים (עבודות לביה"ס, תכנות וכו') כך שאני צריך שהמסך יהיה חד והמילים יהיו ברורות. אני אשב במרחק דיי גדול מהמסך, בסביבות 80 ס"מ. לא אוכל לחרוג מהתקציב לכן ה-DELL2209WA שמומלץ כאן מאוד בפורום בזמן האחרון לא מתאים לי. מה שכן, אני לא מבין בכלל בכל נושא הפאנלים (חוץ מזה שיש כאלה שמתאימים יותר ופחות לצפייה בסרטים) ואשמח אם תוכלו על הדרך להסביר לי את העניין. תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. ה 22 של benq וככה"נ גם של dell הם מתוצרת של chimei, מלבד שיקול של אחריות, האם יש הבדל באיכות המסך?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by avshalom81,

בוקר טוב לפני כשבועים קניתי מחשב חדש הכולל מסך חדש של DELL 22" ומאז בכל פעם שאני יושב להתעסק עם המחשב יש לי כאבי ראש אשר לא נותנים לי לשבת מול המחשב יותר מ15 דקות ראוי לציין שבמקום העבודה אני עובד עם מסך 17 אינץ' והתופעה לא קיימת . האם ישנה דרך לפתור את הנושא ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by eyazlaz,

שלום, עוד כבערך שבוע אני נוסע לשוויץ, וראיתי שם מסכי 144hz בחצי מהמחיר בארץ, עכשיו השאלה היא, נגיד שאני קונה שם מסך, לדוגמא: ה-ASUS VG248QE או ה-BenQ XL2411Z, איך אני יכול להביא אותם איתי לארץ? מישהו פעם הביא איתו מסך לארץ? אם כן איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. החלטתי לעבוד בשני מסכים אחד לייד השני > מישהו כאן בפורום עובד ככה ? ויכול לנדב טיפים ? האם קיימת תוכנה שמאפשרת שליטה ניפרדת על כל מסך? בעיקר קריטי לי האפשרות של שינוי וכיוונון גודל הפונטים בכל מסך בניפרד אני רוצה בעיקרון שכל מסך יהיה עצמאי לחלוטין - האם זה אפשרי ? THX

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by ppe,

לאחר בעיה עים מסך קודם חדש שהוחזר ViewSonic VP930 ViewSonic VX922 Nec MultiSync 90GX² Hyundaï Q90U ASUS 19 LCD PG191 2Ms ASUS 22 LCD MW221U 2Ms Viewsonic - VX924תעזרו לי לבחור הכי טוב לסרטים משחקים אינטרנט או יש משהו אחר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. שלום כפי שכתוב בכתורת =) אני קונה מסך LCD. והמון זמן לא הייתי פה, ואין לי מושג כ"כ היום מה טוב ומה לא אז רציתי שתמליצו לי על מסך הכי טוב שאני אוכל לקנות במחיר של 1800-1900 ש"ח . השימוש רוב הזמן יהיה לצפיית סרטים ומשחקים =) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.