מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אלהן חברים, מישהו יכול להמליץ לי על מסך PVA (או אחד מהווריאציות שלו) בגודל 20 או יותר, (רצוי לא רחב אם אפשר) עד 1800 שקל ? = שנמכר בישראל כמובן = אהבתי את ה2007fp - אבל הוא קצת מחוץ לתקציב שלי בגדול, אני צריך אותו לגלישה, וקריאה מרובה מהמסך, סרטים ומידי פעם גם משחקים .... בגדול הכי חשוב לי: שימוש רציף במסך עם אימוץ מינימלי של העיניים. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
החלטתי לעבוד בשני מסכים אחד לייד השני > מישהו כאן בפורום עובד ככה ? ויכול לנדב טיפים ? האם קיימת תוכנה שמאפשרת שליטה ניפרדת על כל מסך? בעיקר קריטי לי האפשרות של שינוי וכיוונון גודל הפונטים בכל מסך בניפרד אני רוצה בעיקרון שכל מסך יהיה עצמאי לחלוטין - האם זה אפשרי ? THX
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תקציב עד 1500 ש"ח. אני רוצה מסך מחשב שיתאים למשחקים. שיהיה בלי רמקולים ושטויות בשביל שיהיה איכותי יותר. שתהיה לו כניסת DVI וכו'. אני יושב בערך חצי מטר מהמסך... אז נראה לי ש20" יספיקו? ואני לא רוצה 19 כי מ20 יש רזולוציות גבוהות יותר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן. לאחר קבלת 2007WFP תקול, לא יכלתי לקבל אחד חדש מהיבואן כי כידוע לכם, הוא לא מיוצר. אלו הדגמים שאני יכול לקבל במקום, המייל התקבל מסי.אם.אס: DELL 20" E207WFP Dell 20" SP2008WFP DELL 24" E248WFP "כמו כן, עומדים להגיע עוד שלושה שבועות הדגמים הבאים: Dell 22" E228WFP Dell 2208WFP " האם כולם בעלי פאנל TN ? אין לי בעיה להזדכות ולקנות מסך אחר (מעדיף בפנדה כי שם התבצעה הקניה מלכתחילה והם ליד הבית...יש להם את ה20WGX של NEC וגם את LG L2000 במלאי) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה כדי לקנות ? רצויי עם תושבת שניתנת להגבהה ! תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את S1932SE בקצת פחות מ - 2000 שקלים. על איזה מהם שווה לי ללכת? השימושים בעיקר טקסט, סרטים, ולפעמים משחקים בסדר עדיפויות הזה. מה משתלם לי לקחת יותר? יבגני
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב HTPC, שמחובר למקרן. דרך המקרן אני רואה את הסרטים וכל השאר. אני רוצה לחבר למחשב הזה גם מסך רגיל, לצרכי עבודה בוורד, גלישה וכד' (כדי שלא אצטרך להדליק את המקרן בשביל דברים כאלה). לכן, אני מחפש מסך 19'' בלבד. הבעיה - יש לי מדף צר יחסית שעליו צריכים להיות המסך והמקלדת. כלומר - המסך צריך לתפוס "שטח שולחן" מינימלי (רגלית מתאימה, או אפילו אופציה לחיבור לקיר). מכיוון שהמסך יהיה במיקום בולט בבית, חשוב לי גם שהוא יראה טוב. התקציב גמיש, אם כי נראה לי שלשימושים של וורד וגלישה פה ושם, לא צריך משהו יקר במיוחד (לא שאני מבקש מוצר נחות). האם יש המלצה למסך שיתאים לי? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אם ככה זאתי שאלה נטחנת אבל כל בן אנוש והמקרה שלו, אז ככה: יש לי מסך CTX CRT EX951F 19INCH ובעיניי המסך מושלם לגרפיקה, בעיקר בעיקר למשחקים פחות לטקסט אבל רואים בו מושלם ונהדר כמו שהבנתם, מצד שני אני רואה LCD מודרני של היום SAMSUNG 226 וכנראה שהוא לא מכויל(או איך שלא רושמים את זה) כי רואים בו הרבה יותר גרוע ממה שרואים במסך CRT שלי, אז אני שואל האם כדאי להחליף את הCRT שלי בLCD כמו ה226 של סמסונג או אפילו אחר?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
מחר בבוקר אני לוקח את הT240 שלי ויש לי בחדר ממיר יאס(רגיל) ומחשב עם חיבור DVI במסך יש חיבור VGA DVI HDMI עכשיו לשאלות... א.אם אני עושה yes HD איך אני אחבר אותו למסך ויקבל אודיו כשהרמקולים מחוברים למחשב? ב.כל עוד לא עשיתי yesHD זה שווה לקנות מתאם DVI לHDMI ולחבר תמחשב בכבל HDMI למסך?או שבגלל המתאם זה לא יתן כלום? ג. כרגע יש לי כרטיס טלויזיה שנותן אופציות של הקלטה, פאווז וכו..אני לא ממש משתמש באפשרויות האלה ודרך הכרטיס טלויזיה השידור פחות איכותי... האם לחבר את הממיר ישירות למסך?ואם כן אז איך?יש לו VGA DVI HDMI והDVI כנראה ישומש למסך..... תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המספר סידורי הוא CZ-0HM064-74263-7CJ-18RL אני רוצה לדעת מאיזה מפעל הוא ואיזה פאנל יש לו... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו קנה בזמן האחרון ViewSonic Q241wb ובאמת קיבל אותו ? קניתי לפני יותר מ3 שבועות את המסך דרך אול-סייל ופתאום אין אותו ליבואן במלאי. הם אומרים שיש להם רק מסך בלי DVI. יש מסך 24 אינטש' של ויאוסוניק בלי יציאת DVI בכלל ? לא נראה לי הגיוני כל הקטע הזה. מה שעוד יותר מצחיק זה שהם פתאום החליטו לבטל את העסקה ושמתקשרים ושואלים מי ביטל את העיסקה יבואן אומר שאולסייל ואולסייל אומרים שהיבואן. המסך יגיע אלי זה רק שאלה של זמן היום הם יקבלו הרבה צעקות בטלפון זה בטוח. אני רק רוצה לדעת אם יש בכלל דבר כזה מסך 24 בלי יציאת DVI ?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מסך 17" proview וטלוויזיה crt 14 גוססת שהייתה בתיקון 3 פעמים החודש. אז חשבתי לקנות מסך חדש למחשב שמסוגל לfullhd, משהו 20" אז שאלתי היא: האם קיים מתאם rca\scrat לvga כך שאני אוכל לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך 17" ולתפוס 2 ציפורים במכה אחת ד"א, יש המלצות בבחירת מסך?, אני יודע שאני רוצה מסך רחב HDCP (מסך 20" 3:4 לא ייכנס בשולחן שלי), האם הקצב רענון משנה עד כדי כך? או שמסך 5MS לא יהיה רע (צריך אותו בשביל מחשב למשחקים).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני וחבר שלי התערבנו על מסך מחשב LCD. הוא אומר שהמסך שלי לא 17 אינצ' ואני אומר שכן. כיצד אוכל לבדוק את זה? הוא אומר שהמסך 15 אינצ', אני יודע שהוא 17 כי ככה קניתי אותו אבל אני צריך הוכחות.
-
- 3 תגובות
- 49.9k צפיות
-
-
אני מחפש את הרע במיעוטו. המסך לא מיועד למשחקים ובקושי לסרטים. אפשר להגיד שימוש משרדי נטו. מה הייתם אומרים על הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1714&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1475&CatCode=398 אם יש לכם הצעות אחרות גם אשמח לשמוע ... תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש עם מסך CRT ישן ורציתי לשדרג, אני רוצה מסך שתומך ב 1080 HD ושלא יהיה יקר מדי תודה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קניתי השבוע את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב, אבל אני לא מוצאת שקע לכבל DVI במסך. חיפשתי קצת מידע על המסך באינטרנט והבנתי שהשקע נמצא בתחתית הבסיס. איך אני אמורה לחבר את הכבל לשם? המסך בעצם עומד על השקע הזה ולא ברור לי איך מחברים לשם כבל. אני גם לא רואה כבל מתאים באריזה של המסך, האם צריך לקנות כבל מיוחד? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל גם הכוונה איפה לקנות בתודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לקנות מסך LCD. גודל: 19 אינטש. לא רחב. מחיר: 1000-1,500 ש"ח צרכים: משחקי מחשב, עיבוד תמלילים, מעט מאד צפייה בסרטים. תודה רבה מראש! איל
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצתכם למסף 19'' לא רחב לעבודת אופיס אינטרנט- לא משחקים אני לא זקוק לגודל אחר וגם לא לרחב מכיוון והמסך לאדם מבוגר והוא ביקש במפורש את התכונות הללו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מיועד ל: צרכי עריכה גרפית (תמונות צילום) טקסט אינטרנט צפייה בסרטים HD 1080P רצוי אך לא הכרחי ומשחקים מפעם לפעם? האם המסך הזה מתאים לצרכים? או שיש מסך אחר מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי את המסך Hanns-g 28" רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג זרועה שמתאימה למסך..מאיפה אוכל למצוא? בלינק : http://www.homecenter.co.il/142-he-p2986-v2988/HomeCenter.aspx [למנהלים,מצטער אם עשיתי פה פרסומת להום סנטר זה לא היה בכוונה] יש שם זרועה שמתאימה עד ל37" השאלה אם זה מתאים למסך הזה?אני מחפש זרוע מתכווננת לשני צדדים למעלה ולמטה ולשני צדדים ימינה ושמאלה.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר שקראתי המון באתר הזה והרבה כבוד מגיע לאתר הזה הנה ההתלבטות שלי, עזרו לי לפתור אותה: השימושים שלי הם גלישה/אינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי ומאוד מעוניין לקנות מסך 24" שיש לו כידוע לכם רזולציה טבעית של FULL HD. וגם כמובן שטח עבודה יותר גדול. לאחר קריאה רבה המסקנות הם, שאם ארצה מסך כזה לא כדאי להתפשר, וכדאי להגדיל את התקציב(אפילו אם קשה)ולקנות מסך מומלץ כגון DELL2408. ובנוסף נאמר, שכדאי להמתין לגרסת הקושחה החדשה שתצא. וכאן ההתלבטות שלי: 1.האם כדאי לחכות לעתיד הקרוב(עד שהקושחה החדשה תגיע) ולשלם הרבה למסך זה,ואז ייתכן שהטכנולוגיה החדשה (כמו OLED) תפרוץ פנימה לשוק ואזי ההמתנה לא הייתה שווה? או, 2. שכדאי כבר עכשיו להתפשר …
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-