עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sishbari,

מכיוון שעריכת הוידאו שלי כוללת צילום המסך אני מעדיף מסכים שהם 16:9 ולא 16:10 כדי שה full screen יתאים ליוטיוב אך אני יכול להתפשר. הבעיה העיקרית היא שמסכי LED גם הטובים ידועים בבעיית זליגת אור glow אפילו במסכים שנחשבים טובים כמו Dell U2412M אפילו שהוא IPS מסיבה זו אמרתי לעצמי שאם טכנולוגית LED בעייתית אקנה מסך זול ולא אצפה ליותר מדי. אז קניתי MAG U2402 ב 750 שקלים עם ISP והיה לו פיקסל שרוף. החזרתי לחנות והם בדקו שניים נוספים מאותו סוג וגם בהם היה פיקסל שרוף. סדרה גרועה מסכי 27 הייתי רוצה אך הרזולוציה של אלה שעולים סביר נמוכה מדי (רק 1980x1080) אולי איזה FujiCom FJ2430 ? יש ב 700 שקלים אילו הייתי יודע שהטכנולוגייה שווה הייתי משקיע.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by M.K16,

מישהו יודע? אני מדבר על המסך השמאלי ביותר http://www1.ap.dell.com/content/products/compare.aspx/30lcd?c=au&cs=audhs1&l=en&s=dhs 24" ה"פשוט יותר" של DELL

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by ranran,

אני עובד עכשיו עם CRT על 100MHZ שזה אחלה אבל די אני רוצה להתקדם אז הייתי רוצה איזה WS איכותי עדיפות ל16.7 מליון צבעים (אני רוצה באמת משהו איכותי) ושיהיה זמן תגובה טוב כי אני משחק די הרבה משחקים עכשיו תקציב בכללי אין ממש תקציב אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מ2500 אלה אם יהיה משהו שבאמת שווה ועוד שאלה אני קונה את זה בכללי למחשב הבא כי כרגע שלי לא משהו (יעני כרגע אני לא ממש יהנה בוא במשחקים וזה) אז יש טעם לחכות יעני יש טכנולוגיות חדשות או פיתוחים מעניינים שיהיו בחצי שנה הקרובה?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by Madmonator,

המפרט שלי הוא: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ (יח'2) התקציב: 800 ש"ח תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  5. כנראה אנחנו נקנה מ- KSP. המחשב ישמש למשחקים,סרטים,אינטרנט וכל מה שילד בן 13 עושה. כדאי שתהיה לו גם אמינות\אחריות טובה. ראיתי שיש להם שם מסכי Chi-Mei במחירים נורא מצחיקים, האיכות היא בהתאם? הצעתי להורים שלי שיקנו לו את ה- Dell2007FWP או FP אבל המחיר נראה להם מוגזם מדי. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by ben389,

אתמול הגיע לידיי המסך הזה ויש לי בעיה אחת. הוא מחובר בחיבור D-SUB לכרטיס מסך מובנה ואני לא מצליח להגיע לרזולוציה הטבעית שלו (1400X1050) ברגע שאני בוחר את הרזולוציה הזו הוא ממשיך לעבוד ב1280X1024 אבל הדסקטופ גדול מהמסך, זאת אומרת שאם מגיעים עם העכבר לקצוות כל התמונה זזה. ניסיתי במחשב אחר לחבר אותו ליציאת DVI והכל עבד בסדר. עוד חשוב לציין שה WINXP לא מזהה אותו, הוא מזהה מסך PNP רגיל וגם בשום מקום ברחבי האינטרנט לא מצאתי דרייברים שלו. יש מה לעשות חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת DVI?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  7. שלום.. אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ'.. אין לי שום ידע בקשר למסכים דקים, אז מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב עד הסביבות 1500 ש"ח.. אם צריך לדעת עוד פרטים אז תשאלו אני יענה.. פשוט אני לא מבין בזה כלום.. תודה.!

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  8. טוב אחרי חיפוש מעמיק הגעתי לכמה דגמים מובילים בתקציב של סביב ה1500 שקל. החלטתי ללכת על 23'', השאלה היא איזה אחד לבחור? נתחיל עם PHILIPS 230C1HSB 1450 שקל. יחס ניגודיות 1:12000 זמן תגובה של 2ms :!: http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=2040 http://www.p4c.philips.com/files/2/230c1hsb_00/230c1hsb_00_pss_eng.pdf אחריו מגיע הLG E2360V-PN עם העיצוב המדהים 1150 שקל. יחס ניגודיות 1:5000000 :shock: זמן תגובה של 5ms http://www.blitzreview.com/monitor/lg-e2360v-pn.html http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-E2360V-PN.jsp ולבסוף יש את הבחירה הבטוחה של Samsung P2350 1220 שקל. יחס ניגודיות 1:50000 זמן תגובה 2ms http://ww…

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by Kukishin,

יש מצב שזה לא נוח לשימוש יום יומי?

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  10. אני מבין משדובר בחברה של סימנס? האם המסך הזה, 20", שיש לו רק חיבור VGA, ועומד ב- 5MS, יתאים לעבודת משרד + מידי פעם BF2? יש למישהו ניסיון איתו? כיום אני עובד עם 17" של NU, ומרוצה ממנו יחסית, אבל הוא כבר ישן, והפוג'יטסו הזה מוצע במחיר יחסית אטרקטיבי. אין לי צורך במסכים גדולים יותר. כרטיס המסך הוא 4850 512M (כדי שאוכל מידי פעם גם לשחק קצת). תודה.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by Radeon38,

לאחרונה אני רואה יותר יותר מכשירי טלויזיה LCD גדולים 32 26 24 במחירים טובים עם VGA HDMI אבל עם רזולוציה 1200 על 768 האם כדאי לקנות יחידה כזו להתפשר על רזולוציה נמוכה אבל לקבל גודל משמעותי??? אני מתלבט כי זה מאד מאד מפתה. דעות בבקשה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  12. במסגרת בקשתי להמלצה על מסך 19'' בתקציב 1000-1500 לצרכי משחקים ועבוד תמלילים, הומלץ לי כאן על הסמסונג 943bm. בחנות (שלא מכרה משום מה סמסונג) המליצו לי יותר על ה-viewsonic vg930m. איזה מסך מומלץ יותר מבין השניים? מדוע? עליי לציין, כי מרבית השימושים הם דווקא לעיבוד תמלילים, לצערי פחות למשחקים (יהיה בעיקר פיפא/NBA, קצת משחקי הרפתקה וכמה שיותיר הזמן ). כמובן, אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה רבה! איל

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by tal_p,

יש המלצות טובות על המסך הזה??? לדעתכם שווה, למי שהתקציב שלו לא עולה על 1100-1200?? אשמח לקבל חוות דעת עליו אם יש למישהו... תודה

14. Started by josef19,

. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):1350 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות?HD 5770 עומד לקנות 4. בקשות מיוחדות - צריך שיתמוך ב HD ושאפשר יהיה לחבר אותו עם כרטיס מסך HD 5770 מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר ריבועי, הבנתי שמעל 19INCH על המסכים הם WIDE SCREEN אבל יש יחסים שונים, אז אם אפשר כמה שפחות מלבני ויותר ריבועי כמו המסך 17 הישן שלי[ריבוע] אבל גם WIDE SCREEN יהיה בסדר. אני מעדיף מסך של חברה ידועה[LG, SAMSUNG] אבל שזה לא יחרוג מהמסגרת המקסימלית. כמובן LCD, תבדקו בבקשה אם יש כמה מסכים מומלצים מי צורך פחות חשמל, זה חשוב לי. 5. גודל מסך רצוי:20-22…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד בעל הרזולוציה הנ"ל ואני רוצה לקנות מסך שיחובר דרך VGA ויתמוך ברזולוציה הזאת.. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  16. Started by Player9,

המסך השני שלי הלך והחלטתי לקנות מסך חדש.. לפי כל הנושאים פה בפורום שמעתי על ה-DELL 2209WA . איך הוא ? האם הוא מומלץ במחיר הזה? וגם שמעתי על ה-LG 2286L שהוא טוב .. מה אתם ממליצים מבין השניים?והאם יש עוד מסכים בתקציב הזה שיתאימו?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  17. Started by ron1979,

איך המסך הזה? יש לו DVI? למה משמש DVI, האם זה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  18. אהלן, אני מעוניין להפוך את שגרת הלמידה שלי לנעימה יותר בעזרת רכישת מסך בגודל של כ-23", אותו אחבר למחשב הנייד שלי (מקבוק פרו 13", במידה וזה משנה). מעבר ללימודים (כלומר, מסמכי וורד ומצגות), המסך ישמש גם לגלישה סטנדרטית באינטרנט וצפייה בסרטים/שידורי ספורט בסטרימינג. חשוב לי שלמסך תהיה כניסת VGA וכניסת HD כלשהי בעבור הסרטים (האם יש חשיבות מיוחדת לכניסת HDMI בנוסף לכניסת DVI שראיתי ברוב המסכים? שמתי לב כי כניסת HDMI מקפיצה את המחיר משמעותית. אין לי דרישות נוספות או שימושים צפויים אחרים. כאמור, התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח. אני אמנם נהנה מתמונה חדה בעת צפייה בסרטי HD, אבל הבדלים דקים שיהפכו את חווית הצפייה ממוצלחת ל-mind blowing לא כאלו חשובים לי, כך שבמידה שמסך כלשהו יעשה את …

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  19. קראתי וביררתי והבנתי שלא חשובה הרזולוציה, (אולי טעיתי?) לא חשוב המותג... זמן תגובה (לא הכי חשוב נראה לי) רמקולים (לא חשוב) מה העניין עם הניגודיות? פאנל? זוויות צפייה? בהירות? hdmi2.0? מה שחשוב לי ביותר זה איכות הצפייה שתהיה מושלמת! בסביבות 1500 ש"ח אשמח להוסיף עוד לדרישות אם שכחתי משהו... בברכה יוסי נע כ

20. Started by ranran,

אני מתכוון לקנות מסך LCD וחשבתי עליו בכללי הוא מאוד זול מצאתי להשיג אותו בסביבות 1500 אבל קצת מוזר לי המסך הזה ממש ממש איכותי כלומר ניגודיות 1:1600 בהירות 300 וכו' וכו' למשהו יש נסיון עם המסך הזה או עם כל הקו החדש של המסכי LG עם הניגודיות הזאת של ה1400 וה1600 ומשהו גם יכוול להביא לי סקירות שעשו למסך למה אני לא מצאתי וגם לגבי הזמן תגובה 4 אין בוא מריחות וזה נכון?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  21. Started by manticore,

אני מחפש מסך LCD שיהיה בין 20 ל 21 אינץ' לא TN בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש משהו טוב עד מחיר של 2800? אפשר אולי לחרוג קצת... תודה.

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by kingpin,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  23. מה המצב, אני מחפש צג מחשב בשביל מערכת קיימת שכרגע אמצעי התצוגה בה הוא רק טלוויזיה Philips FullHD 1920x1080. האמת שאני לא צריך צג טוב במיוחד, הוא יהיה בעיקר לעבודה משרדית, בשביל סרטים ומשחקים יש את הטלוויזיה, ככה שהתחלתי להסתכל על מסכים פשוטים ברזולוציה נמוכה יותר מ-1920x1080, או גם ביחס תמונה שאיננו 16:9. בגדול השאלה שלי היא - מה קורה אם יש שני אמצעי תצוגה עם רזולוציות / יחס תמונה שונים ? למיטב הבנתי, אם אני עובד במצב של cloning הרזולוציה שבה אוכל להשתמש היא הנמוכה מבין השתיים, ואם אני אכן עובד כך אז כדאי לקנות צג מחשב שהוא 1920x1080 בשביל להפיק את המיטב מהטלוויזיה. 1. האם זה נכון ? נאמר ואני לא עובד במצב של cloning (הייתי בכלל מעדיף צג מחשב שהוא לא 16:9 - נוח לי יותר), א…

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  24. קיבלתי היום את ה2333 והוא מחובר ב - VGA עדיין משום שיש לי בעיה לחבר DVI בעיה ראשונה היא שהמסך מגיע בלי כבל DVI ובעיה שניה היא שהמארז מפריע לשקע הDVI כיוונתי רזולוציה ל1080*1920 בכל מקרה אתרי האינטרנט מופיעים לי באמצע בקטן המסך נותן לי שתי אופציות WIDE ו- AUTO וזה לא משנה את מירכוז התמונה איך אני גורם לאתרים להופיע על כל המסך ? אני משתמש בכרום וניתן לעשות ZOOM אבל איכות התמונה נפגמת מערכת הפעלה שלי XP תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  25. Started by Rulez,

היי, מאחר ואני לא מבין כל כך במסכי מחשב רציתי לקבל את חוות דעתכם על המסך הנ"ל , רוב שימושיי בו הולכים להיות בעיקר בתחום המשחקים והסרטים הנה המפרט שלו כפי שהועתק מהאתר של ksp תודה רבה על העזרה Model L226WTQ Panel TN Size 22W Resolution 1680 x 1050 Pixel Pitch 0.282 x 0.282 Brightness 300 cd/㎡ Contrast Ratio 3000:1(DFC) Viewing Angle 170˚/170˚ Response Time 2ms Display Colors 16.7M Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Video Signal RGB Analog Sync type Separate, Composite, SOG Connectors PC: 15 Pin D-sub, DVI-D Plug & Play DDC: DDC/CI Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz) Power Consumption On: 45W…

• 11 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.