מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים מחפש מסך 19 אינץ רחב/רגיל במחיר של עד 650 ש"ח לשימוש משחקים, אינטרנט וסרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האמת שקניתי על עיוור קצת, רציתי לקנות NEC אבל הכיס שלי רצה אחרת. ואני שמח לראות עכשיו ביקורת טובה עליו פה בדביק קניתי ב850 כולל משלוח ביבואן רשמי, אני מקווה שזה זול. שאלות: 1. הקטע של הסיבוב, אני מבין שזה משמש לוורד וכאלו דברים , השאלה , המסך מזהה את ההפיכה ומשנה את התצוגה לארוכה? (פשוט זה נשמע לי משוכלל מידי כדי להיות אמיתי) 2. למה תמיד נראה לי שהטלויזיה 21 השמנה שפה שלידי היא הרבה יותר גדולה מהתמונות שאני רואה של המסך 22 הזה? 3.רשום שהוא תומך לתליה על הקיר, איפה אני קונה בזול מתקן להצמדה לקיר שמולי (שיהיה צמוד , לא רגלית כזאת שיוצאת מהקיר) 4.תגידו לי שהבחירה נכונה כדי שיהיה לי הרגשה טובה זה היה ספונטני.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לילה טוב. וובכן, הsamsung t240 שלי הגיע בחיים לא היה כזה תענוג לראות סרטים אני ממליצה עליו מאד. חדות נפלאה ושטח עבודה ענקי ונהדר. רכשתי דרך וואלה שופ, והקשר היה עם קבוצת אלי חיון. מעולם לא קיבלתי שירות טוב יותר ממה שהם נתנו. תוך 4 ימים הגיע המסך בשעה המדוייקת שנתנו לי חברת המשלוחים UPS. עכשיו מס' שאלות קטנות: 1. כיצד אני יכולה לכייל את המסך על מנת לקבל את היכולות האופטימליות שלו? אין לי הרבה נסיונות עם זה, לכן אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למדריך מפורט. 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת פיקסלים שרופים ושיחרור תקועים? אין לי ממה שראיתי עד כה, אך הייתי רוצה לוודא זאת. 3. נאמר לי שההבדל היחיד בין DVI לHDMI הוא רק אייכות הקול, אך אייכות התמונה היא זהה …
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מסך לעבודה ב SOLID WORKS ועבודה באינטרנט ובפעם ב.. משחקים. הכרטיס מסך לא מהווה בעיה כאן. דרישות מהמסך: 1. רצוי 2 MS 2. לא רחב 3. יציאת DVI 4.רזולוצייה של 1680*1050 (יש חייה כזאת במסכי 20 אינץ לא רחבים???) וזהו בעיקרון. קונה מאייבורי, כבר סגור על זה, אז אין טעם לנסות לשכנע... תקציב, עד 1000 עם חריגה של עד 100. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המסך שיש לי כרגע ואני מתלבט בין מס' דברים ראשית האם ללכת על מסך 24" או גדול ממנו? האם ההבדל בין מסך בעל פנל פשוט לבין מסך בעל פנל אייכותי מורגש באינטרנט או בעבודות אופיס ועד כמה? אני רואה כאן שכמה מממכם רכשו מסך 27" איך אתם מסתדרים עם אינטרנט מבחינת מרחק הישיבה מה המרחק המומלץ לעבודה (לא לצפיה בסרטים) שרצוי לשבת מול מסך 24" או גדול ממנו? האם מסך בעל פנל איכותי נעים יותר לעיין ,בריא יותר לעיין מאשר פנל פשוט? עוד הערה -האם יש טעם לחכות למסכים מבוססי LED שבטח יכנסו במהלך השנה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של HP ושל DELL ? 2. ראיתי שאם יש פיקסל שרוף כאשר משתמשים במסך בפעם הראשונה אז ברוב החנויות הם מוכנים להחליף את המסך בלי בעיה. לעומת זאת, אם לאחר תקופה מסויימת מתגלה פיקסל שרוף אז ההחלפה היא בהתאם למדיניות היצרן (ובדרך כלל על פיקסל אחד לא מחליפים). אם אני בודק היטב בתחילת השימוש ואין לי פיקסלים שרופים, האם יש מצב שבעתיד פתאום יופיעו לי כאלה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ולספר: 1 - איך הוא בטקסט ומשחקים ? ( ע"פ הנתונים מהנייר ברור לחלוטין שהוא תותח בסרטים) לגבי משחקים וטקסט חשוד בעיני בגלל הרזולוצייה. 2 - האם כרטיס מסך 8800 GTS מסוגל בכלל להחזיק אותו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... קניתי היום מסך LG W2261V ובסך הכל אני מרוצה, מסך סימפטי מאוד ואחרי קצת משחקים עם הבהירות הקונטרסט והחדות, מדובר בשיפור משמעותי על המאג 17 אינצ' (CRT) הקודם שישב כאן. אבל... קצת אחרי שחיברתי אותו למחשב (DVI, כרטיס מסך radeon 9600 pro), שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט נכבה לו בעצמו. נדלק מחדש בלי בעיה, לפעמים בלחיצה על הכפתור ולפעמים גם בלי. אבל פשוט ככה סתם נכבה לו. עכשיו, מי שמכיר את המסך בטח מכיר את כפתור הכיבוי/הדלקה החמוד שלו שמבוסס על טכנולוגית מגע http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_switch. יכול להיות שיש איזה רגישות מסוימת שגורמת לכפתורים כאילו להלחץ? מישהי נתקל בתופעה כזאת, או שכדאי לי פשוט להחזיר את המסך לחנות (למרות שבכלל הזמנתי באינטרנט)?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך מוצג במחיר מצחיק. כמובן בגודל של 22'. יש למישהו קצת מידע לשפוך על המסך? מכמה נסיונות למצוא ביקורות עליו נמצא שדיי היו מרוצים ממנו בעיניין המשחקים. האם הוא נחות ממסך 22' של כל חברה אחרת דוגמת ה-2253BW של Samsung?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך LCD לצורכי עבודה משרדית, בגודל 17/19 אינץ' (עדיפות למסך לא רחב) במחיר של 750 ש"ח בערך (אפשר לחרוג קצת). תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במסך רחב 19 אינץ שיתאים לכרטיס מסך HD 4670 במינימום מחיר. תודה, ירון.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה ובדיקה בפורום (מאמרים, ביקורות וכו') אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. מלבד האגרונומיה (לטובת ה- 2243) והעיצוב (כל אחדו טעמו) האם יש הבדלים בין שני המסכים מבחינת "איכות" המסך? (למשל זליגת אור, רמת השחור, דיוק צבעים, זויות צפיה, זמן תגובה וכו'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתר בקרביץ יש מבצע על מסך CHIMEI 228D (22") בפחות מ 800 ש"ח, זה המפרט שלו כפי שכתוב באתר שלהם: מהירות תגובה 5ms בהירות 300cd/m2 ניגודיות 1:4000 סה"כ הצבעים16.7 מיליון רזולוציה מקסימאלית +1680X1050 / WSXGA זווית צפייה 170 מעלות במאוזן, 160 מעלות במאונך כניסה אנלוגית D-SUB כניסה דיגיטאלית DVI-D רמקולים מובנים מישהו יכול לחוות את דעתו על המסך והמחיר? יש למישהו הצעה למסך 22" אחר באותה סביבת מחיר? (לא מצאתי את המסך בסקירת המסכים, אלא רק מסכים אחרים של Chimei) בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 15:19:08 עוד מסך -מצאתי באתר הקניות של תפוז את דגם ה NU2251W של ProView, גם באיזור ה 800 ש"ח. מה דעתכם עליו? מה עדיף מבין השניים? http://www.getit.co.il/ie…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך רחב 20 אינצ למטרות הבאות: אינטרנט וורד משחקים וסרטים יש לי מפרט הבא 2 GB של זיכרון מעבד 2 ליבות 1.8 מהרצ כרטיס מסך 8800 GTS OC עם 320 MB במסך CRT 17 INCH הרגיל שלי הייתי עובד עם רזולוציות 1024 X 768 שאלתי אני מחפש מסך טוב שישרת אותי בנאמנה לאורך שנים עיצוב לא מעניין אותי שם המסך ודגם תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לצערי לא יכולתי לקנות את מסך הדל שרציתי ולכן חיפשתי ומצאתי תחליף ובנוסף העלתי את התקציב ל-1000 שקלים. יש אישור לקנות את הסמסונג 943BM שהוא 19". מספיקים לי האינצ"ים תודה רבה לעונים, למנהלים וגם לאבירם שעוזר לי הרבה בזמן האחרון
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
צהריים טובים חיברתי עכשיו את המסך והכל נראה טוב. חיברתי אותו גם בחיבור הd-sub rgb וגם דרך DVI עכשיו מה שמעניין הוא שהדי סאב מראה סרטים ותכני בלו ראיי, אבל איך שאני מעביר ל\DVI אני מקבל מסך שחור כשהסרט רץ ויש רק סאונד. מה שמוזר שהDVI מראה הכל, נגיד את שולחן העבודה וכו' אבל איך שאני מפעיל סרט או בלו ראיי אני מקבל מסך שחור. עזבו את זה שיש לי מחשב ישן ( AMD 3000, RADEON 9600, 512 ראם) שאפילו שעשיתי לו עכשיו אוברקלוק הוא בקושי מריץ בלוראיי ואני כנראה צריך לקנות מחשב חדש.. למה הוא לא מראה את הסרט?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
השימושים שלי הם 50% מהזמן צפיה בסרטים ו- 50% מהזמן שימושים משרדיים (תכנות/קריאת טקסטים/גלישה). לפעמים אני נמצא שעות ארוכות ברצף מול המסך. שני דברים שאני לא עושה עם המחשב הם: 1.משחקים (מקסימום פקמן) 2.גרפיקה. במחשב יש לי כרטיס מסך פשוט on-board. השאלות שלי: 1. איזה מסך מומלץ למטרות הנ"ל? 2. בקריאת טקסטים אני אוהב פונטים גדולים חדים וברורים, בלי "ריכוך" או הגדלה מלאכותית שגורמים לטישטוש. מצד שני אני מעונין בצפיה חלקה בסרטים - כמה שפחות מריחות, פיקסולים, קפיצות וכו'. איזו רזולוציה עדיף לקחת? כמו של ה- T220 או של ה- T220p? (צריך לציין שלרוב אני צופה בסרטים באיכות שאיננה HD). 3. 2243BW או T220 - מי מהם יתאים לי יותר? (לא שאני סגור עליהם, אבל זה הכיוון הכללי). תודה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
נעים מאוד, אני קצת חדש פה ואני מתלבט איזה מסך לקנות. הכרטיס מסך שלי הוא geforce 7600gt ויש לו יציאת DVI ואני לא חושב להחחליף אותו בחצי שנה הקרובה. אני מחפש מסך למשחקים לא הכי כבדים(אי לא גיימר מושבע...) ובעיקר לסרטים. התעניינתי בt220 של samsung והבנתי שהוא יתאים יותר מה- 220p(רזולוציה גבוהה מדי שאין לי צורך בה ולא יכולה להועיל לי עם כרטיס המסך הנוכחי) אבל אני עדיין מתלבט בין שניהם. בקיצור אשמח לשמוע על מסכים רלבנטיים באיזור המחיר של ה-T220... תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את המסך 2043BW האיכות תמונה ממש טובה אבל יש לי בעיה שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית שלו 1680X1050 , והכל נראה לי די קטן ומעייף עיניים .. עכשיו ניסיתי לשנות רזולוציות אבל הכל חוץ מהרזולוציה הטבעית נראה לי מטושטש ולא טוב.. ניסיתי להגדיל DPI וזה גם לא עוזר.. מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יראה לי הכל בקטן?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני פשןט מעונין לקנות את המסך של סמסונג T220P ורציתי לדעת עם ההבדל בזמני התגובה כל כך מורגש הזמן המשחק קראתי את המידע על בפורום על הנושא הזה לא הבנתי כלום אז אני מעלה את השאלה הזו לפניכם עם יש לכם הצעות למסכים אחרים שתומכים full hd וגם טובים למשחקי FPS כמו CRYSIS ודומיו התקציב שלי הוא 1300+
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש עוד בימיים הקרובים אם לא מחר (שלישי) אז מחרותיים (רביעי) בקיצור זאת השאלה האחרונה שלי בקשר למסכים ואני הולך לקנות אחד... הצרכים שלי זה בעיקר סרטים וקצת משחקים תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
W2252TQ של LG מוצע למכירה ב890 שקלים. האם שווה לקנות אותו או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות מסך אחר כמו 2243BW ? שווה את ההפרש במחיר? חשוב לציין שהשימושים הם לא יותר ממשחקי רשת (מיפלסטורי וכו') אינטרנט, ואופיס. בעיקרון אני מחפש את המסך הכי זול שיתן את התמורה הכי טובה. יש היום כל כך הרבה מסכים בשוק שכל שבוע יש מבצע על משהו אחר ואיבדתי את היידים והרגלים. אם מישהו יוכל להסביר לי/לתת לי דגמים מומלצים בסביבות ה800-900 שקל, או שבכלל שווה להשקיע עוד 200-300 שקל ולרכוש מסך אחר? דברו אלי! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי חזר מהצבא ובדיוק נהרס לו המסך מחשב (ככה החיים ). בכול מקרה, השימוש העיקרי שלו במסך זה: 1. סרטים 2. עבודה משרדית (ICQ,MESSENGER לא צריך להרחיב) 3. משחקים (ממש מעט מאוד ומשחקים ממש נמוכים בדרישות, כגון CIVILISATIONS, סדרת TOTAL WAR ומדי פעם משחקי SHOOTER ישנים). בקיצור, לפי הדרישות, עושה רושם שאפשר לקנות לו מסך 19 אינץ' זבל ישן של SAMSUNG ב600 ש"ח ולסיים סיפור. העניין הוא, שהחלטנו לקנות כבר מסך רציני שיחזיק אותו אחרי שהוא ירצה לשדרג את המחשב (מתישהו הרי זה יהיה נחוץ.. לא?) ולכן החלטנו על T220P מסיבה פשוטה, יש את המסך הנ"ל לאחותי וזו הייתה אחת הקניות הטובות שעשינו. השאלה היא- האם המסך יתאים לכול כרטיס מסך גם לישנים (מלפני שנתיים-שנתיים וחצי? אני זו…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני קונה מסך 22" השבוע, אני הייתי כבר ממש סגור על 2243 של סמסונג אבל ראיתי שכבר פחות מוכריםו אותו באזור שלי ואיפה שכן מוכריום זה ביוקר, מה שכן ראיתי זה את המסך 2233... לפי מה שקראתי פה בדיון עם אותו נושא כמו שלי (שלא נענה), ל 2233 אין פיבוט והעיצוב שלו שונה, אבל חוץ מזה זה אותו מסך, לא ? מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-