מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הי חבר'ה! לאחר סקר קצר נשארתי עם 3 המסכים האלה: Viewsonic VX922 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375239 Viewsonic VP930B http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369995 LG L1970 HR http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 הם נראו לי הכי איכותיים. מה דעתכם? האם לקחתם תוכנת פיקסלים שרופים לבדיקה בחנות עצמה או שניתן לבדוק זאת בבית ואם יש בעיה - להחזיר לחנות? ושאלה נוספת - מה זה בדיוק PIVOT ? האם הכוונה לסיבוב המסף ב-90 מעלות למטרת קריאת מסמכים נוחה יותר על מסך מלבני? זה כל כך קריטי??? תודה רבה על העזרה! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל כמה זמן הלגדיר את הפעלת השומר מסך? כל כמה זמן להגדיר כיבוי של המסך?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כקצת קצת צהבהב, ועל רקע שחור כקצת יותר בהיר. האם המסך תקול?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני לוקח את הT240 שלי ויש לי בחדר ממיר יאס(רגיל) ומחשב עם חיבור DVI במסך יש חיבור VGA DVI HDMI עכשיו לשאלות... א.אם אני עושה yes HD איך אני אחבר אותו למסך ויקבל אודיו כשהרמקולים מחוברים למחשב? ב.כל עוד לא עשיתי yesHD זה שווה לקנות מתאם DVI לHDMI ולחבר תמחשב בכבל HDMI למסך?או שבגלל המתאם זה לא יתן כלום? ג. כרגע יש לי כרטיס טלויזיה שנותן אופציות של הקלטה, פאווז וכו..אני לא ממש משתמש באפשרויות האלה ודרך הכרטיס טלויזיה השידור פחות איכותי... האם לחבר את הממיר ישירות למסך?ואם כן אז איך?יש לו VGA DVI HDMI והDVI כנראה ישומש למסך..... תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקנות אחד מהם לא יכול להחליט מבקש עזרה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המחיר די דומה. פשוט ה-LG אזל מהמלאי בחנות, והשאלה היא אם שווה לחכות שבועיים עבורו? שימוש בעיקר ל-Office, וקצת סרטים ומשחקים תודה,
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי עזרה ממש טובה במדור של המפרטי מחשב, אבל הם לא ידעו לעזור כול כך לגבי המסך והפנו אותי לכאן. קודם כול זה הקשור למפרט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ואני מחפש מסך 24' סביב ה2,400 ש"ח אם יש משהו אחר באיזור אני אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך X1800XT 512 ויש לי מסך 17 אינץ' MAG 786PF (CRT
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני צריך לאחי הקטן מסך LCD לפחות בגודל 19" הכי זול שיש לא צריך שיהיה איכותי רק כמה שיותר זול .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברה האמריקאית ניצלה את CES 2018 על מנת להוסיף עוד זוג מסכים למבחר המכובד שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אלהן חברים, מישהו יכול להמליץ לי על מסך PVA (או אחד מהווריאציות שלו) בגודל 20 או יותר, (רצוי לא רחב אם אפשר) עד 1800 שקל ? = שנמכר בישראל כמובן = אהבתי את ה2007fp - אבל הוא קצת מחוץ לתקציב שלי בגדול, אני צריך אותו לגלישה, וקריאה מרובה מהמסך, סרטים ומידי פעם גם משחקים .... בגדול הכי חשוב לי: שימוש רציף במסך עם אימוץ מינימלי של העיניים. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באתר אבל לא מצאתי הרבה חוץ מכמה מאמרים ותגובות בפורום. רציתי לשאול לגבי הגדרות חדשות למסך חדש כגון בהירות וכדומה, הגדרות מומלצות, אם יש צורך לבצע כיול וכו'... זה מאוד יעזור אם מישהו יוכל לתת הדרכה ואפילו לקבוע את זה כ Sticky. כמו כן הייתי מעוניין בתוכנה לבדיקת פיקסלים מתים על מנת שאוכל להיות בטוח שאין לי כאלו. תודה רבה לכל העוזרים, זה מאוד מוערך.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו קנה בזמן האחרון ViewSonic Q241wb ובאמת קיבל אותו ? קניתי לפני יותר מ3 שבועות את המסך דרך אול-סייל ופתאום אין אותו ליבואן במלאי. הם אומרים שיש להם רק מסך בלי DVI. יש מסך 24 אינטש' של ויאוסוניק בלי יציאת DVI בכלל ? לא נראה לי הגיוני כל הקטע הזה. מה שעוד יותר מצחיק זה שהם פתאום החליטו לבטל את העסקה ושמתקשרים ושואלים מי ביטל את העיסקה יבואן אומר שאולסייל ואולסייל אומרים שהיבואן. המסך יגיע אלי זה רק שאלה של זמן היום הם יקבלו הרבה צעקות בטלפון זה בטוח. אני רק רוצה לדעת אם יש בכלל דבר כזה מסך 24 בלי יציאת DVI ?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט וקניתי את המסך SONY x95f, ואז חשבתי אולי בכל זאת ללכת על איזה מסך CRT טוב, מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, משחקים סרטים וכו'. בעיקר מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי, פחות כל השאר(נוחות,יופי). התקציב שלי הוא באיזור ה-1500+- מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD, אך ורק בשביל שימוש משרדי (אינטרנט). תקציב - עד 1,500 ש"ח ופרט מאוד חשוב: אך ורק מסך LCD מתוצרת LG! (עקב הטבה משמעותית בקניית מסך של LG)
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לאחר שנפלה החלטה לרכוש מסך "23 של APPLE, גיליתי שלסוג זה של מסך קייימים שני מספרי מודלים. היבואן בארץ איננו מגדיר מס' מודל למסך זה וכנראה שקיימות לכך סיבות של מלאי ושיווק. שהרי בארץ, אנחנו תמיד בפיגור. מאידך, באתרים בעולם קיימים ומופיעים שני מודלים. האחד, M9178ZM/A והשני, M9178LL/A. מישהו יודע להבין ולהסביר מה ההבדל בין שני המסכים הללו ??? ניסיתי למצוא תשובה חד משמעית אצל היבואן בארץ. אך יצאתי עם שיחה מגומגמת ולא רצינית. חבל !!! למיטב ידיעתי, המודל המשווק בארץ הוא M9178ZM/A .. כאשר באתרי מכירות בעולם, המודל הפופולארי הוא דווקא המודל השני. תודה מראש על הסיוע.. NVU
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כדי לקנות ? רצויי עם תושבת שניתנת להגבהה ! תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברור לי שהבונטון הוא מסכי 19" אך משיקולי תקציב אני שוקל לקנות את זה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1992 האם מישהו מכיר, שמע, יכול לחוות דעה? השיקולים שלי הם קודם כל איכות תמונה כי אני עוסק הרבה בעיבוד תמונות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 23 פחות או יותר עדיף עם רמקולים מובנים וחשוב שתהיה כניסת HDMI, המסך ישמש לצפייה ממושכת בשיעורים דרך האינטרנט ועבודות מול אופיס ותוכנות דומות, הישיבה תהיה די קרובה, דרושה גם אופצייה לתלייה על הקיר. המסך יחובר למחשב נייד. רזולוצייה FHD היא רזולוציה מינימלית. חשבתי על תקציב של 600 ש"ח אם ההבדלים מהותיים אני מוכן להוסיף מעט.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני שבועיים קניתי מסך מדגם LG W2042T ישבתי שעות על גבי שעות על ההגדרות ואין לי אפשרות לשנות את הקצב רענון ליותר מ60 Hertz. אני כבר לא יכול זה הורס לי את העיניים. הרזולוציה היא 1050X1680. אם מישהו יכול לעזור לי זה יחסוך לי רופא עיניים חח..
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המסך של המחשב לא שלי של מישהו נהיה פתאום בצבע צהוב כל המסך בצבע צהוב ירוק כזה מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? פירמוט יעזור פה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אם מדובר בכרטיס תומך 3D כמו GTX570 האם אפשר לשחק במשחקי 3D אם מסך רגיל ומשקפיים או שצריך מסך מיוחד? ואיזה מסך הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-