מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
hey i need a new Monitor i dont care about size or firm all i care about is my EYES im a programmer, video editor and a gamer i spend most of the day in front of the computer so i need a screen that is comforable for my eyes i might add money in case of something really worth it thanks
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מסך מדהים!! וגם יש לי פאנל RT803 . א. איך עושים הגדרות למסך? כולה חיברתי אותו ועדכנתי דרייברים של הכרטיס מסך איך אני יודע מה להגדיר בכלל? האם צריך? ב. יש כאלה בפאנל מספרים 1 2 3 4 וזה מופיע לי על 2 מה זה אומר ומה זה המספרים האלה? ג. איך משנים את התצוגה לתצוגת משחקים/סרטים אם יש כזה דבר בכלל כמו שיש את הכפתור הזה שמהביר את המסך או מגדיל את הרזולוציה כמו שיש במסכי ה MAG הישנים ד. בטעות דפקתי את הכבל הכחול של ה VGA שניסיתי להוציא אותו ולחבר את הכבל הלבן של ה DVI-D האם זה משנה? ה. איך עושים תצוגה אנכית כשמסובבים את המסך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ'.. אין לי שום ידע בקשר למסכים דקים, אז מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב עד הסביבות 1500 ש"ח.. אם צריך לדעת עוד פרטים אז תשאלו אני יענה.. פשוט אני לא מבין בזה כלום.. תודה.!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע להחליף את ה Diamondtron 19inch המזדקן שלי (Samsung 959NF). מבין ה 22" המעטים (אם לא היחיד) בעלי פאנל S-PVA ובעלי יכולת להציג 90 אחוזים מחלל הצבע AdobeRGB ו 98 אחוזים מחלל הצבע sRGB - נראה כמו צג החלומות עבור צרכי הצילומיים (ברמת מחיר של פחות מ 3.5 אלף ש"ח). אני : א. משתמש בצג בעיקר לצרכי עיבוד קבצי RAW. לרוב נעשה שימוש בחלל sRGB, ועבור הגדלות/הדפסות תסייע לי הגמישות של המסך להציג גם AdobeRGB, גם עבור הדפסות במעבדות עם מדפסות CMYK. ב. בקושי צופה בסרטים על הצג. ג. לא ממש משחק. ד. אשתמש בצג גם עבור שימושי אינטרנט ואופיס בסטנדרטה כזה. טענות בעד/נגד יתקבלו בברכה... האם קיים פתרון אחר (באותן רמות מחיר) שהוא בר-השוואה? תודה מראש, עלפע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). לאור העובדה שנעזרתי רבות באתר זה כדי לברר מה כדאי לרכוש יהיה זה הוגן לפרסם רשמים לגבי הרכישה: המסך הנ"ל הוא המסך LCD השני שלי ואני מוכרח לציין שהתאכזבתי מאוד מביצועיו שהם נחותים מביצועי המסך הישן (בן שנה וחצי). במהלך מעבר מהיר בין צבע בהיר לכהה, במיוחד בגלילת טקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט (קורונה). הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות. (התופעה ממשיכה גם לאחר הורדת הבהירות) בנוסף, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי ולא לבן חלב. זויות הצפיה נוראיות, גם בעבודה ממש …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם נגיד יש למישהו מסך בלי DVI ויש לו כרטיס מסך כמו X1900 אז הוא לא יכול להפיק ממנו את כל התועלת?..סתם מעניין לדעת לי באופן אישי יש 19 אינץ' של NEOVO עם DVI ככה שזה לא ממש משנה לי אבל אני רוצה לדעת ברמה הטכנית תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. הפונטים ב2007WFP קטנים יותר מב2007FP? 2. מה הגובה של המסך הרחב? זה גובה של מסך 17 או 19 אינץ'?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי סמסונג 27 - 2080 שח להלן קישור http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P2770HD&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=he אני הולך לתלות על הקיר עם זרוע מתכווננת דו שלבית שיהיה קרוב אליי.. אני מחבר את הלפטופ מסך 10 אינץ אליו חיבור VGA ל VGA הרזולוציה במחשב הלפטופ שאני עובד בלי קשר למסך הסמסונג היא- 600 1024 .ויש לי לבחור רק 3 רזולוציות בלי קשר למסך סמסונג. עד כאן פרטים. מה שקורה זה... אני מחבר את הלפטופ למסך רואים תמונה ...התכנתי את התוכנה שמסופק עם המסך בחרתי בהתקנה אנלוגי . אני הולך להגדרות ויש לי מלא רזולוציות לבחור ...אני לא יודע איזה רזולציה לבחור...אבל מה שהכי מסתדר זה רזולוציה 800 1280 מה שלא מסתדר לי זה שהמסך גדול ואם אני מתרחק טיפה אני לא …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא קצת טחון - אבל יש לי שאלה חשובה. אני מתעניין ברכישת מסך LCD מעל 19". אחרי חיפושים ראיתי פה הרבה המלצות לגבי 2007WFP. אני אישית כרגע יש לי את ה QL711V של NU שהוא באמת עלה על הציפיות שלי. אני עובד כרגע ב 1024*1280 עם המסך הנוכחי וזו רזולוציה מאוד טבעית עבורי - האם מסכי 19" מציגים רזולויציות יותר גבוהות מזה? חשוב לי יותר הנושא של צבעים אמיתיים מאשר מהירות תגובה - אני פחות בקטע של משחקים ויותר בקטע של עבודה מול המחשב. כשעשיתי חיפוש בזאפ לגבי טווח מחירים, שמתי לב שיש שני סוגים למסך שם , אחד ב 16 MS, והשני ב 5. http://web.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=2007WFP אני ישמח לקבל הסבר בנושא - לאור העובדה שה 5MS יותר זול (!?!?!) אם למישהו יש המלצה אחרת לגבי מסך…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והוא טוען שבגלל זה ה2253 יותר טוב ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר מה שיותר יקר יותר טוב? בזה סיכמת את הידע שלך בנושא.. ה2253BW הוא פאנל של סמסונג ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר הפיבוט הוא כולה גימיק שגם במסך הזה ל א עובד משהו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לכייל אותו? ומה זה ה gaming mode וכל זה? האם יש צורך כל פעם להחליף ל gaming mode שמשחקים? מה לעשות עם "Sharpness" ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
PHILIPS 220SW9FB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 במחיר של 830 האים זה כדאי ?????? :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב ואני רוצה לקנות מסך חדש. לא משנה לי רחב או לא רחב. אני רק רוצה שהוא כמעט ולא יזיק לעניים. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל TN מאוד מזיקים לעניים עם שימוש ממושך מול המחשב. אז אני רוצה המלצות למסך בתקציב הזה שהוא יהיה איכותי ולא יזיק לעניים... השימושים שלי הם: קצת סרטים ושימוש של טקטס בעבודות וכל מני (יש הרבה) ומשחקים גם אבל לא הרבה... הכי חשוב אבל שלא יהיה מזיק כל כך לעניים... לפי נושאים שקראתי ראיתי בנתיים שהמליצו על אלו: או את 971P של SAMSUNG או את VP930B של ViewSonic או את ה20 אינצק הרחב של פיליפס שכרגע אני לא זוכר את הדגם שלו... מה עדיף? אחד מאלה או משהו אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך T220 וכשאני מפעיל משחק לדוגמא כמו פיפא 09 או פרו אוולושן 09 אני רואה אחרי השחקן צל כזה וזה מפריע לעין האם יש משהו לתקן את זה כי אמרו לי שהמסך הזה מריץ משחקים מצוין בתודה ?!!??!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למסך LCD לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים. המסך טלויזיה בצבע ירוק אך שומעים צלילים שאני מפעיל מהמחשב.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הCRT תופס המון מקום בשולחן החדש שקניתי וגם מייצר המון חום (21! באורך חצי מטר!wtFz0Rrr1!) ואני מעוניין במסך לשימוש עיקרי למשחקים והמיקום שלו זה יהיה על קיר תודה. אפשר אפילו בפחות לא אכפת לי מהפאנל העיקר שלא יהיו מריחות. זוויות הצפייה לא משנות כי אני יושב מול המסך מן הסתם .. Mesatla.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שאלה שנדמה לפעמים שאין עליה תשובה, אבל אני מתעקש לנסות בכל זאת ומקווה שניתן יהיה לענות עליה לאור הפרוט לעיל. אתחיל בהקדמה: המסך מעולם היה הרכיב הוותיק ביותר במחשבים שלי הוא תמיד שימש אותי כ"מחשב וחצי" (כלומר, במשך כל התקופה עם מחשב אחד ולאחר מיכן תקופה מסוימת עם מחשב חדש, עד אשר הוא, המסך, מת); לפיכך זו קנייה משמעותית מאד בכל הקשור למסלול השדרוגים שאינו נגמר. ברור לי שהמעבר הבא לטובה הוא למסך דק וברור לי שהמסך הדק יגלה מעט מאד בלאי לעומת קודמיו העבים והכבדים שהחזירו את נשמתם לבורא אחרי מספר שנים שהיו בשימוש. כלומר, המסך הבא גם יחזיק יותר זמן מקודמיו, כנראה. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שאני לא רואה את עצמי מוציא יותר מ-1,500 ש"ח על מסך, כאשר 2,000 ש"ח הם הרף העליון …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי יכול לספק אינפורמציה על המסך הנ"ל בבקשה תגיבו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך גיימינג- C24F390FHM של סמסונג, רזולוצייה HD שמתי לב שהצבעים לא מספיק יפים ושלפעמים התמונה חדה מידי והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות. אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי, ויוכל לבדוק/או שיודע כבר, מה ההגדרות במסך זה שיתנו לי את התמונה הכי יפה שאפר, צבעים חיים יותר, למשחקים וכו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כחצי שנה רוב מסכי הHD היו 1920X1200, ועכשיו יש שינוי. יש לכך סיבה מסוימת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לסרטי FULL HD ולמשחקי מחשב שרצים ברזלוציה של 1920x1080, האם עדיף מסך שגם הוא 1080p, או שאפשר ודווקא כדאי מסך 1920x1200? אני מתלבט בין שני מסכי מחשב - האחד Dell P24H והשני Dell U2410 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך דק 22 אינץ,התווך הוא 2-8ms , אני מאמין שאפשר למצוא טוב בסביבות 1200-1500 ש"ח, השאלה היא איזה חברה ואיפה? לאיזה חברה איכות של התמונה היא טובה, ונכנס גם בתחום של הסכום המבוקש? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך נגיעה למחשב שיהיה מדיה סנטר הוא לא צריך להיות גדול משהו בסביבות 15 -20 אינצ' כי זה רק בשביל הממשק....(בעיקרון במקום מקלדת ועכבר..) צריך שיהיה תומך בווינדוס מדיה סנטר... יש דבר שיכול לענות על הצרכים שלי? תודה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני מעוניין לקנות מסך מחשב ומתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. אשמח לקבל הערות והמלצות. מתלבט אם בכלל לקחת מסך רחב - אשמח לשמוע חוות דעת (למה כן, למה לא) - אני לא רגיל להשתמש בכזה. תודה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-