מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כמו כן שרשמתי בכותרת שהאם כדאי לי לקנות SAMSUNG 206BW מסכי LCD בגודל של 20 אינ'ץ בארה"ב עולה 260 דולר לאומר במחיר ש"ח עולה 1110 שח ברור שזול חח ;D כי דוד שלי בא לארץ לחצי שנה ורציתי לנצל לקנות בארה"ב בזול ואחריות לא מפירע לי אז רציתי לדעת שהאם כדאי לי לקנות שמה (בארה"ב) בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 20 אינץ' 3:4 אבל המבחר גדול מידי ואין לי מושג מה לבחור מסך מחשבוVW202TוAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוLS201וAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1400x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוL2000CNוLGו יצרן: LG , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 6 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו…
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היום הלכנו לברר על טלויזיות LCD באחת החניות כאן בצפון .. הסתכלנו על הLG RZ32LZ50 32 המוכר רצה עליה 6900 שח אחרי מבצע + והנחה הוא מרויח מהעיסקה הזאת 100 שקל . יש לו שלוש בחנות נראה לי הוא מנסה להיפטר מהם או משהו .. מישהו יכול לברר לי על הדגם הזה , אם רואים בו טוב , ואם הוא שווה את הסכום .. הרבה כסף לפחות יצא מזה משהו טוב עריכה : זה המפרט עכשיו מצאתי .. לא נשמע בשמיים http://www.unbeatable.co.uk/p_spc/LG-RZ32LZ50-32-in-LCD-Television/23569114.html
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
-
הכוונה לטקסטים אינטרנט וגרפים ,ואולי גם קצת סרטים,על רזולוציה מירבית. מה שיש לי זה Intel Extreme® Graphics 2 64mb ד"א, הייתי מחליף לכרטיס מסך רציני יותר אבל ל-AGP אין מבחר גדול ויכול להיות שאצטרך להחליף גם ספק כוח (יש לי 250W אם אני לא טועה),ואז כל הסיפור נהיה מסובך ויקר.....תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ'.. אין לי שום ידע בקשר למסכים דקים, אז מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב עד הסביבות 1500 ש"ח.. אם צריך לדעת עוד פרטים אז תשאלו אני יענה.. פשוט אני לא מבין בזה כלום.. תודה.!
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
למישהו יש את גרסאת הFULL HD ? (T220P) איך היא? אני שוקל לקנות אותה במקום הגרסא הרגילה בגלל שאם אני יקנה אקס בוקס יהיה לי למה לחבר
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך הנ"ל לפני כשבוע. ישר כשהרכבתי אותו היה לו פיקסל מת. הפיקסל היה שחור ולא עזרו גם כל תוכנות התיקון למיניהן. לפיכך, ארזתי אותו חזרה בקופסה ויצרתי קשר עם החנות שבה קניתי אותו, שם אמרו לי שיקח עוד כמה ימים עד שיגיע להם מלאי חדש. המסך בילה אצלי יומיים בקופסה ולאחר מכן החלטתי שעד שיגיע מסך חלופי אני אחבר אותו ויעבוד איתו. כשהדלקתי אותו שוב שמתי לב שהפיקסל השרוף נעלם. עם זאת היו עכשיו כמה פיקסלים אחרים (בערך 5-6) שלא היו שחורים אלא מן מבריקים כאלו (הם כאילו בצבע לבן בהיר מאד - רואים את זה בעיקר על מסך לבן ולא מכל הזוויות). אני די בטוח שהם לא היו שם קודם. האם זאת תופעה מוכרת ? האם עצם זה שאזתי את המסך בחזרה, חיכיתי כמה ימים והוצאתי אותו יכול לגרום לשינוי בפיקסלי…
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
שלום האם אתם יכולים להמליץ על איזה דגם מסויים של מסך מחשב שיש לו חיבורים מתאימים גם לטלוויזיה (סקארט/קומפוננט) לחבר לממיר (ממיר רגיל של יס לא HD). אני יודע שיש דגמים של מסכים של סמסונג, אבל כרגע יש מסך סמסונג 22" שממש מעצבן, כל הזמן כשהוא לא פועל ברזולוציה טבעית הוא מראה הודעה על זה ומכבה את המסך (SAMSUNG T220P). אני מקווה שהפסיקו עם זה בדגמים חדשים. בכל מקרה אני חושב שגודל המסך צריך להיות סביבות 22-26" יש גם את האפשרות השניה של לקנות טרנסקודר SCART HDMI אבל אני לא יודע כמה זה יעיל
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חג שמח כולם, אני מחפשת מסך רחב של כ-20" (אני מניחה שגם 19" זה בסדר אם זה מוריד במחיר/ נותן איכות טובה יותר). יחובר באופן קבוע לתחנת עגינה שתומכת ב-VGA בלבד. - המסך ישמש כמעט רק לעבודה משרדית טקסטואלית לאורך הרבה שעות. מעט צפייה בסרטים, משחקים בכלל לא. - חייב להיות מט (אני לא יודעת אם קיימים מסכים נייחים עם ציפוי מבריק אבל זה Deal-breaker מבחינתי). - אני לא עוסקת בדברים שמחייבים רזולוציה מאד גבוהה. אני רגילה ל-Pixel Size נמוך למדי במסך 12.1" עם רזולוציה של 1280X800 ומסך 14.1" עם רזולוציה של 1400X1050, הייתי מעדיפה שהרזולוציה הטבעית תיתן גודל פיקסל קצת יותר גדול מאלו. האם יש לדעתכם טעם לעלות ל-22" לשימושים כאלו או שזה לא באמת ישפר את חווית השימוש? ברור לי שזו שאלה סובייק…
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עובד בפיתוח תוכנה, עובד עם מסך אחד, "24 - "27, לא מסך קעור (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע), אין תקציב ספציפי, אבל עד 1,000 ש"ח נשמע סביר, אם אפשר בפחות אז כמובן שעדיף, אם חייב להוסיף עוד קצת אז גם אפשרי. עדיף שיהיה אפשר להגביה את המסך, כדי להמנע מהצבת חבילות דפי A4 כנראה שמספיק FHD ואין צורך ב 4K (אם אני טועה, אשמח לקרוא מדוע) תודה.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, יש ברשותי מסך סבבה של VIEWSONIC אבל הסטנד שלו ממש ממש מעפן בלי שום אפשרויות ( ואני רגיל לDELL). רציתי לקנות זרוע כזאת שמחזקים על הקצה של השולחן, ומצאתי את זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31628 ואת זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26300 מה אתם אומרים ? זה איכותי או שזה ירגיש לי שקל וחצי מה שנקרא ? אשמח להמלצות שלכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך לעבודות גרפיקה (אינטרנט) וטקסט. כעקרון, אני לא יודע האם כדאי לרכוש 22" או 24". הבדל המחירים קטן יחסית, אך אין לי מושג מה ההבדל באיכות והאם כדאי בכלל ללכת על 24" כיום. המסך לא אמור להיות (כמעט) למשחקים. אני לא כלכך מבין בתחום חומרת המסכים ולכן אשמח לשמוע המלצות למסכים המומלצים בטווח מחירים זה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מצאתי ל 222H שזה אותו מסך עם חיבורים רבים יותר. האם זה באמת אותו מסך? האם ניתן להשתמש בפרופיל שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לעבודה עם מחשב. במשרד שלנו אני יושב או שוכב על פוף ענק כאשר המרחק ביני לבין המסך הוא בין 80 ל 150 ס"מ. כרגע יש לנו מסך מחשב 24" ברזולוצייה 1920X1200 והפונטים טיפה קטנים מרחוק, לכן חשבנו לחבר מסך טלוויזיה 32" ברזולוצייה 1920X1080. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אני מחפש מסך שייאפשר לי לקרוא ולכתוב טקסט (העבודה היא תכנות). היכולת של המסך להראות סרטים לא חשובה בכלל. החיבור של המחשב הוא hdmi. תודה, יונתן
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי אנשים, כרגע אני נאבק עם מסך LCD "17 ישן מאוד של סמסונג כמו כן, יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX560 1GB, חיבור DVI, ומשתמש עם TrackIR-5 רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיש לו את המסך הזה: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS ויכול לתת חוות דעת איך הוא מתפקד עבור סימולטורים כמו Falcon BMS, DCS, IL2 במידה והמסך לא מומלץ, אז מה כן מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היכן אפשר לממש אחריות על מסך של VIEWSONIC אם החנות שמכרה לי את המסך פשטה את הרגל?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):1350 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות?HD 5770 עומד לקנות 4. בקשות מיוחדות - צריך שיתמוך ב HD ושאפשר יהיה לחבר אותו עם כרטיס מסך HD 5770 מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר ריבועי, הבנתי שמעל 19INCH על המסכים הם WIDE SCREEN אבל יש יחסים שונים, אז אם אפשר כמה שפחות מלבני ויותר ריבועי כמו המסך 17 הישן שלי[ריבוע] אבל גם WIDE SCREEN יהיה בסדר. אני מעדיף מסך של חברה ידועה[LG, SAMSUNG] אבל שזה לא יחרוג מהמסגרת המקסימלית. כמובן LCD, תבדקו בבקשה אם יש כמה מסכים מומלצים מי צורך פחות חשמל, זה חשוב לי. 5. גודל מסך רצוי:20-22…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה פאנל יש למסך אבל באתר שבנעוץ את הדגם! מישהו מכיר? יש את המסך הנ"ל בksp.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אתמול הגיע לידיי המסך הזה ויש לי בעיה אחת. הוא מחובר בחיבור D-SUB לכרטיס מסך מובנה ואני לא מצליח להגיע לרזולוציה הטבעית שלו (1400X1050) ברגע שאני בוחר את הרזולוציה הזו הוא ממשיך לעבוד ב1280X1024 אבל הדסקטופ גדול מהמסך, זאת אומרת שאם מגיעים עם העכבר לקצוות כל התמונה זזה. ניסיתי במחשב אחר לחבר אותו ליציאת DVI והכל עבד בסדר. עוד חשוב לציין שה WINXP לא מזהה אותו, הוא מזהה מסך PNP רגיל וגם בשום מקום ברחבי האינטרנט לא מצאתי דרייברים שלו. יש מה לעשות חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת DVI?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שאלה פשוטה איזה פאנל מביאה את הצפייה הכי חדה הכי פחות מכאיבה לעיניים בצפייה במסמכים וקריאה?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
מה יותר טוב ומה הכי מומלץ ל19 אינץ S1931SH או S1932SH ?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-