מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
איך המסך הזה? יש לו DVI? למה משמש DVI, האם זה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שנה שעברה התייעצתי בפורום זה וקיבלתי המלצה למסך DELL 2209WA או רכשתי בעבורי ואני מאד מרוצה ממנו. כעת, ברצוני לרכוש מסך 22" לחבר: אני זוכר שכבר אז מסך דל זה היה לקראת סיום אספקתו. מה היורש המומלץ שלו? אין לי דרישות מיוחדות מלבד שיהיה איכותי וארגונומי (כמו הדל שלי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לתלות עם זרוע ... דרך אגב בבקשה לא להציע טלויזיות אחרות כי אני יכול רק אותם אני יודע שזה ישן מה יותר דק ויותר יפה http://www.amazon.com/Toshiba-34HF81-Pure-Flat-Screen/dp/B00005KI38/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=172282&s=electronics http://www.amazon.com/Sony-KW-34HD1-34-Trinitron-HDTV/dp/B00001ZUHN/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273802146&sr=1-3 מה הייתם לוקחים בשביל לתלות על הקיר חשוב שיהיה דק אני לא יודע מה יותר דק
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למבינים שאלת רכישה למסך דגם UTOPIA 22 האם הוא טוב,אמין, ישמש לכללי,טלויזייה ,משחקי מחשב מסך המשמש גם למחשב וגם ל-TV יש קישור לדגם אפשר להיכנס לפרטים בפנים,,,, אם ? לא ניראה לכם מה כדאי לקנות עד 1700 שח ,,ותודה לכם http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=87&CategoryID=21
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות מסך שטוח..כרגע אני עובד עם 19CRT - איזה גודל מומלץ ולא יראה לי קטן מדי? השימושים הם פשוטים ביותר, סרטים אני רואה דרך הטלויזיה שמחוברת למחשב...משחקים כמעט ולא האם כדאי לקנות 4x3? או ווייד? אשמח לקבל המלצות על דגמים (אין צורך לקפוץ גבוה מדי, גם משהו ממוצע לחלוטין יספיק..תקציב עד 700-800 ש"ח) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שאלה שנדמה לפעמים שאין עליה תשובה, אבל אני מתעקש לנסות בכל זאת ומקווה שניתן יהיה לענות עליה לאור הפרוט לעיל. אתחיל בהקדמה: המסך מעולם היה הרכיב הוותיק ביותר במחשבים שלי הוא תמיד שימש אותי כ"מחשב וחצי" (כלומר, במשך כל התקופה עם מחשב אחד ולאחר מיכן תקופה מסוימת עם מחשב חדש, עד אשר הוא, המסך, מת); לפיכך זו קנייה משמעותית מאד בכל הקשור למסלול השדרוגים שאינו נגמר. ברור לי שהמעבר הבא לטובה הוא למסך דק וברור לי שהמסך הדק יגלה מעט מאד בלאי לעומת קודמיו העבים והכבדים שהחזירו את נשמתם לבורא אחרי מספר שנים שהיו בשימוש. כלומר, המסך הבא גם יחזיק יותר זמן מקודמיו, כנראה. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שאני לא רואה את עצמי מוציא יותר מ-1,500 ש"ח על מסך, כאשר 2,000 ש"ח הם הרף העליון …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i askt my shop to get my the serail number of the screen befor buying it and its the "c" where can i get the "s" one:( p.s i know this not very cler but if u buy this screen or did same reading about it am sure u will get what am talking about:)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי מסך טוב 19 אינץ LCD למשחקים בעיקר חשבתי על הSAMSUNG 931C אבל ראיתי שהביקורת עליו פה לא משהו יש המלצות??? משהו טוב של VIEWSONIC ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להביא את המסך הזה מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243EWX 22'' LCD 5ms DVI WideScreen Black איך הוא? זה המפרט של המחשב מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך 9500gt כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 22…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה למסך (19 או גדול יותר) למשחקים וגלישה באינטרנט עד 2000 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה עכשיו מחשב חדש כי אני עם לפטופ די ישן והוא לא מריץ כמעט כלום אז אני צריך מסך מחשב. בעיקרון, אני רוצה לקנות 2 מסכים ולחבר אותם, מסך אחד צריך להיות איכותי למשחקים ואחד סתם לראות סדרות ולגלוש באינטרנט באותו הזמן. אין לי תקציב מסויים, כי אני לא מבין במחירים של מסכים. אני מעריך משהו כמו 1500~1800 לשני המסכים. הרכיבו לי כבר מחשב פה, המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/96k1hjvr תודה רבה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם נגיד יש למישהו מסך בלי DVI ויש לו כרטיס מסך כמו X1900 אז הוא לא יכול להפיק ממנו את כל התועלת?..סתם מעניין לדעת לי באופן אישי יש 19 אינץ' של NEOVO עם DVI ככה שזה לא ממש משנה לי אבל אני רוצה לדעת ברמה הטכנית תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2631&Pname=LG בעיקרון הוא הולך לפעול ביחד עם GTS 8800, הוא בסדר למשחקים? תגיבו כמה שיותר מהר בבקשה כי אני מעוניין להזמין את המחשב כבר... תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמבקש המלצה למסך עד 22", במחיר עד 2500 ש"ח שיציג תמונות ממצלמה מקצועית באיכות כמה שיותר גבוהה, פוטושופ, הצגת טקסט טובה, צבע שחור טוב ושאפשר יהיה לראות סרטים באיכות גבוהה. לא מסך שמשולב עם טלויזיה. והאם שווה להשקיע את הכסף במסך של EIZO?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בא עכשיו למחשב המסך עבר לרזולוציה נמוכה הודעה שהמחשב לא מוצא את הצג,ויש לי גם תוכנה MAGICTUNE שרושמת שהמחשב לא תומך בה שלפני שהלכתי הכל היה בסדר..מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה המון אודות המלצות למסכים וכמובן את כל המדריך בשני החלקים, אך עדיין מהאמור לעיל לא מצאתי התאמה לדרישות אותן אני צריך מהמסך שלי. אני מעצב תעשייתי, עובד רבות על תוכנת Solidworks למי שמכיר (תוכנה לתכנון הנדסי ומכני, תלת מיימד), ומידי פעם על תוכנות גרפיות למיניהן. משתמש גם רבות באינטרנט וכמובן בתור שימוש מישני - צפייה בסרטים. לעניות דעתי אני צריך מסך בפורמט רחב - לפריסה מירבית + פיזור של סרגלי כלים כך שמקום העבודה על המסך לא מצטמצם לי כ"כ כמו במסך 3:4 (או שמא אני טועה ואתם חושבים אחרת..?) , שיהיה כמובן בפאנל VA / IPS (לא חושב שיש הבדל עבורי בין השניים - אשמח לעצה בעניין) ובגודל של 20" ומעלה (האם מבחינת פרופורציות עבודה 20"-20.1" זה יתאים? האם יש הבדל בין ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי בבית של אחד ההורים שלי, מסך LCD של Samsung SyncMaster 2253LW, ואני רוצה לדעת האם הוא יכול להציג ברזולוציית (Full HD 1080P (1080X1920. כרטיס המסך שבאותו המחשב הוא NVIDIA GeForce GT 220 עם 1GB זיכרון. הרזולוצייה המירבית שניתן להגדיר בהגדרות התצוגה עם המסך, היא 1050X1650.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפי הכותרת תראו את השאלה שלי: ההפרש מחירים הוא 400 ש"ח ונגיד ששניהם הם פאנל s-vpa מי עדיין יותר טוב למשחקים!!!?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך חדש 21.5 אינץ גר בשרון עומד להשתמש בעיקר במשחקים תנו המלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה REVISION יש להם ? מישהו קנה מהם תמסך ויש לו אותו .. שיגיד לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי , ולאחר שקראתי את ההודעות בפורום הגעתי למסקנה שהאיכות בהחלט חשובה לכן רציתי לדעת האם יש מסך איכותי עם פאנל איכותי (8bit) במחיר הנ"ל ממה שהבנתי המסך המומלץ שקרוב לתחום זה הוא DELL wfp2007, אך גם הוא עובר את סף ה2000 ש"ח. אודה לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש מסך שעדיף על Viewsonic VP930B בתקציב של עד 2,300 ש"ח? השימושים - בעיקר עיבוד גרפי, עבודה משרדית וקצת סרטים ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלם לאחר שטיילתי בפורום וחקרתי את הנושה של מסכי הLCD במחיר של עד כ2000 ש"ח הגעתי לבחירה של 5 אפשרויות והם: כל המסכים הם 19 אינץ, רענון 2מ', 300 בבהירות 1. LG L1970HR-WF החדש עם יחס נגודיות 1:2000 2. SAMSUNG 931BF 3. SAMSUNG 960BF 4. VIWSONIC VX922 5. המולץ לי ע"י חבר על מסך של חברה בשם NU (לפי מה שהוא אומר זאת החברה השניה בארץ מבחינת מסכי LCD) א. אשמח אם משהו שקנה את אחד מהדגמים ועבד עימו יכול לספר לי עליו קצת פרטים (חסרונות יתרונות) ב. האם משהו יכול להגיד לי איזה מהדגמים יותר עדיף ? ג. לגבי 5 האם מישהו מכיר את החברה NU ויש לו מסך של החברה הזאת ויכול לספר לי האם הוא טוב תודה מראש לכל מי שמגיב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז המסך שלי היום הוא Samsung syncmaster 931BF מסך 19'' 1280X1024 .. קניתי לפני שנתיים שלוש ב1500 שקל עכשיו אמא שלי התחילה לעבוד כמזכירה דרך הבית במחשב שלה, והיא עם המסך CRT הישן והיא רוצה חדש, אז אני פשוט מביא לה את שלי ואפנק את עצמי במסך חדש יותר...=) השימוש שלי במסך מחשב הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים, את הסרטים והסדרות אני תמיד עושה Stream לטלויזית Sony 29'' הישנה שלי, עליה אני גם משחק בPS2, אבל אם יהיה לי מסך HD כמו שצריך אני כנראה יעבור לראות מהמחשב, בנוסף אני גם קונה PS3 אז אולי כבר עדיף לשחק בו על מסך מחשב 24'' שהוא FHD מאשר מסך CRT 29'' .. (בתכלס עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה וזהו בשביל הסרטים והPS3 כי זה פשוט לא נוח לשבת על הכסא מחשב במקום על המיטה, וגם בכלל אם…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-