עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קראתי וביררתי והבנתי שלא חשובה הרזולוציה, (אולי טעיתי?) לא חשוב המותג... זמן תגובה (לא הכי חשוב נראה לי) רמקולים (לא חשוב) מה העניין עם הניגודיות? פאנל? זוויות צפייה? בהירות? hdmi2.0? מה שחשוב לי ביותר זה איכות הצפייה שתהיה מושלמת! בסביבות 1500 ש"ח אשמח להוסיף עוד לדרישות אם שכחתי משהו... בברכה יוסי נע כ

2. יש לי את המסך הזה http://www.tms.co.il/product/10845 המחשב הוא מארז Ippon S1 וכרטיס מסך SAPPHIRE 7970 DUAL-X אני לא מבין בזה, בדרך כלל הייתי מחבר DVI למחשב, אבל בגלל שהתרגלתי למחשבים הישנים שלי. במחשב והמסך הזה, באיזה קבל אצטרך להשתמש כדי לקבל ביצועים הכי טובים של המסך? סלחו לי אם השאלה חובבנית.

3. מה המצב, אני מחפש צג מחשב בשביל מערכת קיימת שכרגע אמצעי התצוגה בה הוא רק טלוויזיה Philips FullHD 1920x1080. האמת שאני לא צריך צג טוב במיוחד, הוא יהיה בעיקר לעבודה משרדית, בשביל סרטים ומשחקים יש את הטלוויזיה, ככה שהתחלתי להסתכל על מסכים פשוטים ברזולוציה נמוכה יותר מ-1920x1080, או גם ביחס תמונה שאיננו 16:9. בגדול השאלה שלי היא - מה קורה אם יש שני אמצעי תצוגה עם רזולוציות / יחס תמונה שונים ? למיטב הבנתי, אם אני עובד במצב של cloning הרזולוציה שבה אוכל להשתמש היא הנמוכה מבין השתיים, ואם אני אכן עובד כך אז כדאי לקנות צג מחשב שהוא 1920x1080 בשביל להפיק את המיטב מהטלוויזיה. 1. האם זה נכון ? נאמר ואני לא עובד במצב של cloning (הייתי בכלל מעדיף צג מחשב שהוא לא 16:9 - נוח לי יותר), א…

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  4. Started by 00Amir,

האם קיים מסך LED טוב בגדלים מ 26" עד 28" ?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  5. אחריי עיון במאמרים ובתגובות בפורום אני די מבולבל. אני משתמש במחשב בעיקר לקריאת טקסט,אינטרנט (מספר שעות ביום) כרגע משתמש במסך 17" lcd של AOC שלא עשה לי בעיות כלל,לא יודע לכוון את המסך יותר מסיבוב במספר כפתורים,ולא השתמשתי אף פעם במסך שנחשב איכותי והשאלות שלי הם 1 האם ההבדלים בין מסך איכותי 19"/20" ל22" יהיו מורגשים בצורה בולטת? 2 ההבדל בצפיה במסך 22" לעומת מסך 17" או 19" מורגש ביותר, האם נתון זה יכול לפצות את הנחיתות באיכות? 3 אם אני קונה מסך עם פנל בשיטת TAN אז זה לא משנה איזה חברה אני בוחר מכיוון שכולם דומים? 4 היכן ניתן לצפות בתצוגת מסכים,חוץ מאופיס דיפו? ראיתי מסך 20" של XEROX XA7 שהיה הכי נעים לי לצפיה (מחיר כ1600 שח עם אחריות ל5 שנים) אשמח לשמע את דעתכם?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by hofzeluches,

דגמים וחברות מומלצות יתקבלו בברכה אם אפשר גם לקבל הסברים על הפרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה.. כמו ניגודיות, זמן תגובה, בהירות, זוית ראיה.. ומה בערך כל פרמטר אומר

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by ben389,

אתמול הגיע לידיי המסך הזה ויש לי בעיה אחת. הוא מחובר בחיבור D-SUB לכרטיס מסך מובנה ואני לא מצליח להגיע לרזולוציה הטבעית שלו (1400X1050) ברגע שאני בוחר את הרזולוציה הזו הוא ממשיך לעבוד ב1280X1024 אבל הדסקטופ גדול מהמסך, זאת אומרת שאם מגיעים עם העכבר לקצוות כל התמונה זזה. ניסיתי במחשב אחר לחבר אותו ליציאת DVI והכל עבד בסדר. עוד חשוב לציין שה WINXP לא מזהה אותו, הוא מזהה מסך PNP רגיל וגם בשום מקום ברחבי האינטרנט לא מצאתי דרייברים שלו. יש מה לעשות חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת DVI?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by wallakmi,

שלום, אני כבר כמה ימים מנסה להחליט איזה מסך לרכוש. התקציב שלי לא כזה גבוהה, אולי עד 2000 ש"ח מכיוון שאני רוצה מסך איכותי לתקופה ארוכה. השימוש שלו יהיה 90% לגיימינג. ההתלבטות שלי בנתיים היא בין המסכים הבאים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8074 TN http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 IPS http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2953 TN 120 Hertz 3D אני כמעט סגור על המסך השלישי, הוא גם 120 הרטס וגם 3D שזה תוספת נחמדה.. הבעיה שהוא 23 אינץ', האם זה מאוד שונה מ 24 אינץ' ? אשמח לקבל עזרה והמלצות בנושא, תודה רבה! עריכה: עכשיו מצאתי גם את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10129 עוד 500 שקל והבאתי שהוא מסך מטורף..

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  9. שלום לכולם כמו כן שרשמתי בכותרת שהאם כדאי לי לקנות SAMSUNG 206BW מסכי LCD בגודל של 20 אינ'ץ בארה"ב עולה 260 דולר לאומר במחיר ש"ח עולה 1110 שח ברור שזול חח ;D כי דוד שלי בא לארץ לחצי שנה ורציתי לנצל לקנות בארה"ב בזול ואחריות לא מפירע לי אז רציתי לדעת שהאם כדאי לי לקנות שמה (בארה"ב) בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by ron2039,

שלום, אני קונה מחשב וכ1200 ש"ח ממנו מיועדים לרכישת המסך, בבקשה המליצו לי על מסך מתאים בתקציב זה, כרטיס המסך שלי יהיה 4850, מסך בבקשה בגודל 22". תודה רבה לממליצים.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  11. אני מתכוון לקנות את ה-nec GX2 הרחב 20 אינץ. שמתי לב שיש לו ציפוי מבריק מחזיר אור ואני מפחד שתהיה לי בעיה היות ואצלי נכנס מלא אור שמש... האם תהיה לו בעיה של השתקפויות? למישהו יש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  12. עד לפני 10 דקות, הייתי סגור על הSamsung 931bf ואז ראיתי הודעות כמו:"מהBF תתרחק" או "סמסונג על הפנים" וכו'... הייתי שמח לקבל חוות דעת למסך המומלץ ביותר כאן. ובבקשה מי שנותן תשובה שיפרט למה, הלכתי לראות את הסמסונג ואת האל.ג'י. בבאג, והם לא שונים אחד מהשני יותר מדיי, אהבתי יותר את הסמסונג, אבל ראיתי אותם רק בשומר מסך המעפן שהם מציגים שם, ולא באיזה משחק עם דרישות. בבקשה תעזרו לי אני מת לקנות עוד השבוע וחבל על הזמן סתם כל היום התלבטויות מיותרות!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  13. שלום. אשמח לקבל עזרה לגבי קניית המסך. מטרת המסך היא בעיקר לגיימינג וצפייה בתכני HD. כרטיס המסך הוא HD 5850. 3 האופציות שאני תוהה לגביהן: - Samsung SyncMaster 2494LW 24" ASUS VH242H 23.6" LG W2443T 23.6" הבחירה המועדפת בעיני הן מבחינת העיצוב והן מבחינת המחיר\תועלת היא הASUS. רציתי לדעת מה אתם אומרים? תודה רבה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  14. הגדלתי בתצגה בעוד חמישים אחוז אבל זה לא מספיק לי ורוצ הלהגדיל עוד את שורת המשימות טאבים מעלה וכן סרגל כלים של מועדפים למעלה גם כמו גם את הכפתורים למעלה... בשביל מה לי מסך גדול רק כדי שהכל יהיה גדול ויהיה מספיק מקום להכל. אשמח לעזרה בעיניין....

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by yairck,

שלום, אני צריך מחשב גדול יחסית ultra wide שיהיה אפשר לעשות בו גימינג אבל לא צריך 144 הרץ ו1 ms אבל שיהיה ממוצע ושהצבעים יהיו טובים. יש לי תקציב של עד 1600. תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  16. טוב אז אחרי שהתוודעתי טיפה יותר לפורום ואחרי שוטטות ממושכת על ביקורות על מסכים.. החלטתי להעלות טיפה יותר את התקציב שלי (מ1200 ל1800 במקרה הכי גרוע) אז אחרי קריאה של הביקורת על 4 מסכים עם פאנל VA על שלל גווניו ועקב תקציב די מוגבל, נראה לי שאני הולך על המסך הנ"ל. אז לפני שאני מוציא כזה סכום של כסף אני רוצה לדעת שאני לא הולך להתאכזב.. השימוש העיקרי של המסך (כ80% מהזמן) הולך להיות על אינטרנט (אתרים, תוכנות התכתבות וכו') וצפייה בסדרות וסרטים.. השימוש המשני שלו הולך להיות על משחקים בסגנון Need For Speed carbon ו-Call Of Duty 4 ופחות על משחקי אסטרטגיה (לא יודע עד כמה זה משפיע אבל הכרטיס מסך שלי הוא באיכות די ירודה. סדרה 512mb nvidia 8400 של inno 3d.. מה לעשות התקציב שלי היה זעו…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מסך 20 אינץ' 3:4 אבל המבחר גדול מידי ואין לי מושג מה לבחור מסך מחשבוVW202TוAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוLS201וAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1400x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוL2000CNוLGו יצרן: LG , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 6 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  18. שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  19. Started by moshe55501,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1597&scat=220&tcat= זה המסך האם הוא טוב

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by 3emi,

אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by zenpoy,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה עם מחשב. במשרד שלנו אני יושב או שוכב על פוף ענק כאשר המרחק ביני לבין המסך הוא בין 80 ל 150 ס"מ. כרגע יש לנו מסך מחשב 24" ברזולוצייה 1920X1200 והפונטים טיפה קטנים מרחוק, לכן חשבנו לחבר מסך טלוויזיה 32" ברזולוצייה 1920X1080. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אני מחפש מסך שייאפשר לי לקרוא ולכתוב טקסט (העבודה היא תכנות). היכולת של המסך להראות סרטים לא חשובה בכלל. החיבור של המחשב הוא hdmi. תודה, יונתן

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by Mr-Snow,

שלום רב... רציתי בבקשה המלצה למסך 22 אינצ' המיועד לצפייה בסרטים ולעבודה ממשוכת באפליקציות תיכנות בתקציב הנ"ל (200-+). הבנתי מהודעות קודמות שיש הבדלים משמעותיים בין סוגי הפאנלים ולכן אם תוכלו לומר לי בנוסף באיזה תוספת מחיר אוכל להשיג משהו יותר איכותי כדי שאוכל להחליט אם השקעה נוספת תשתלם לי בהתחשב במטרות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  23. כעקרון חשבתי על samsung 953 BW . תוכלו בבקשה לחוות דיעה על המסך ? אחרי ביקור בחנות הבנתי שעדיף מבחינת התצוגה לקחת מסך גדול יותר . ראיתי את samsung 2253 , הומלץ לי גם על דגם 2233 והבנתי שגם 2243bw הוא טוב . על איזה הייתם ממליצים ? אני חושב לקנות מעבד אינטל e5200 ולוח אם לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H תודה על עצותיכם .

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  24. שלום.. אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ'.. אין לי שום ידע בקשר למסכים דקים, אז מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב עד הסביבות 1500 ש"ח.. אם צריך לדעת עוד פרטים אז תשאלו אני יענה.. פשוט אני לא מבין בזה כלום.. תודה.!

• 7 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.