עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by אדי44,

שלום מבקש המלצה למסך "22 עם תאורת LED במחיר של 1000 -+ שח" . מיועד בעיקר לאינטרנט ,הוא ישדרג מסך "17 לא רע . האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה בין מסכי המחשב עם תאורת לד לרגילים ?.או שזהו בעיקר גימיק. עד עתה זה מה ניתקלתי : 1- סמסונג EX2220 2- פיליפס 222EL1SB מי המומלץ מבין שניהם ,והאם יש מועמדים נוספים טובים יותר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Guy King,

במסך שלי - VW222U - הרזולוציה אמורה להיות 1680X1050. הבעיה היא שאתרי אינטרנט וטקסט נראים מאוד קטנים בה. בהגדרות הרזולוציה שינתי את היחס ל-768X1280 וזה נראה קצת יותר טוב (אם כי פחות חד). 1680X1050 זה יחס של 1:1.6 בעוד ש-768X1280 זה 1:1.666, כך שזה לא שינוי אופטימלי. יש איזושהיא תוכנה או איזושהיא דרך להגדיר רזולוציה מדוייקת אחרת מההגדרות של הכרטיס מסך? נגיד 1280X800 (יחס של 1.6)? או כל יחס אחר של 1:1.6? תודה

• 3 תגובות
    • 7.3k צפיות
  3. Started by Guy950,

טוב, קראתי כמה וכמה נושאים בקטגוריה הזאתי אבל לא מצאתי משהו שממש עונה על השאלות שלי. אני רוצה להיפטר מאחד המסכים שלי שבגודל 19" ולהוסיף עוד מסך בגודל של 23-24". כמובן שאני שם לב שהמתחרה הבולט פה הוא הDell LED U2312HM, ואני מבין שבמחיר שלו (900 ש"ח) הוא המסך הכי משתלם בשוק, אני צודק? אז יש לי כמה שאלות לגביו ולגבי מסכים באופן כללי: 1) יש לי מסך Samsung 2333HD שידוע בפאנל נחות יותר, אבל הוא גם משמש לי כטלוויזיה ואני מרוצה מהצבעים שלו. למרות שבטלוויזיה יש לו צבעים פחות נוחים וטבעים מאשר כשהוא עובד על המחשב. השאלה שלי היא מאוד פשוטה, עד כמה ההבדלים יהיו בולטים אם אוסיף פה את המסך של דל? שניהם יראו אותו הדבר או שלדל יש צבעים הרבה יותר חדים וברורים? ובנוסף, אם אני מסלק …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני כותב אליכם ישירות מ- Digoin בצרפת, כמו בעבר דיון על ההשוואה האחרונה שפורסמה. אין לי אינטרנט צמוד ולכן לא בטוח שאוכל לענות בימים הקורבים, בינתיים אתם מוזמנים לכתוב ביקורת בונה או לשאול שאלות אני מקווה שעל רובם גם נועם יוכל לענות.

5. Started by amirxbox,

שיהיה 24 אינץ לפחות , אמרו לי שחייב HDMI1.3 אבל אני לא בטוח לגבי זה כי לא ראיתי באתר של סוני דרישה כזאת. המסך יותר ישמש לPS3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by emro87,

שלום רב. יש לי במחשב חיבור רק של D-SUB, ובמסך יש חיבור של DVI. רציתי לדעת, אם אני אקנה ממיר של VGA ל-DVI האם אני אקבל את האיכות של DVI או שחייב חיבור של DVI במחשב לשם כך? תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by 2130TOMER,

תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. תודה רבה . מתלבט בין שניהם ואודה על תשובות ממי שמבין בנתוני המסכים . http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1760TR+ http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1780Q+

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  9. הי, רכשתי צג חדש , סמסונג 931C עם חיבור DVI, וברשותי כרטיס מסך עם יציאת DVI, כך שנראה שיש התאמה ואפשר לבצע שידוך. לצערי , החיבור אינו עובד. אולי זה בעיית חומרה של אחד משני הצדדים ואולי זה הגדרות של כרטיס המסך. האם למישהו פה יש נסיון עם זה? ובכלל, האם שווה לי להתאמץ בכלל כדי לפתור את הבעיה : האם יש הבדל רציני בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? ועוד דבר : אפשר לחבר DVD או ממיר של יס למסך? אשמח מאוד אם אוכל. כך גם ניתן לבדוק איכות מסך ללא מגבלות רכיבי המחשב, לא? תודה, נמרוד

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ilan_fix,

היי... קניתי היום מסך LG W2261V ובסך הכל אני מרוצה, מסך סימפטי מאוד ואחרי קצת משחקים עם הבהירות הקונטרסט והחדות, מדובר בשיפור משמעותי על המאג 17 אינצ' (CRT) הקודם שישב כאן. אבל... קצת אחרי שחיברתי אותו למחשב (DVI, כרטיס מסך radeon 9600 pro), שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט נכבה לו בעצמו. נדלק מחדש בלי בעיה, לפעמים בלחיצה על הכפתור ולפעמים גם בלי. אבל פשוט ככה סתם נכבה לו. עכשיו, מי שמכיר את המסך בטח מכיר את כפתור הכיבוי/הדלקה החמוד שלו שמבוסס על טכנולוגית מגע http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_switch. יכול להיות שיש איזה רגישות מסוימת שגורמת לכפתורים כאילו להלחץ? מישהי נתקל בתופעה כזאת, או שכדאי לי פשוט להחזיר את המסך לחנות (למרות שבכלל הזמנתי באינטרנט)?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Omry,

היום סידרתי את החדר. הסידור כלל הזזה ותמרון של כל מיני כבלים. לאחר הסידור החלה בעיה במסך. מדי פעם המסך נהיה שחור לפחות משניה וחוזר לתצוגה רגילה כל הכבלים מחוברים ומהודקים כמו שצריך - עברתי על כך המון פעמים. מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  12. שלום לכולם, יותר מוקדם השבוע קיבלתי מפרט למחשב פה באתר הנועד לסרטים, אינטרנט, מוזיקה ומשחק מחשב עני גראפית (football manager למי שמכיר). חשבתי לקנות מסך LCD באלף ש"ח, אך אני רואה שמסך סביר במחיר כזה אינו אפשרי (אני גם לא ממש יודע איפה לחפש ), בכל מקרה אני חושב גם על אופציה של מסך CRT ואשמח לכל עצה/הצעה. אין לי בעיה לגלוש מעט (100-200) מעל האלף אז אל תהססו לזרוק גם הצעות כאלה אם הן יהיו שוות את המחיר. -העדפה למסך 19", אך גם זה אופציונלי. תודה רבה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. יש אפשרות לחריגה קלה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by talt18,

של לכולם, אני קניתי מחשב לסלון, וחיברתי אותו לטלווזיה (באמצעות חיבור HDMI) הבעיה היא שהמסך מרצד. ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך, נניסיתי להחליף את הכבל, אך המסך עדיין מרצד. מה עוד אפשר לעשות על מנת למנוע את הבעיה - קניתי את המחשב לצורך צפייה בסרטים, אך קשה לראות כך סדט כשהמסך מרצד כל הזמן. בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Omerm91,

אז קודם כל זה מסך לא רחב, 2MS מהירות תגובה, ניגודיות: 1:2000 בהירות 300CD/m*m(חחח זה m בריבוע) רזולוציה 1024X1280 חיבור אנלוגי+דיגיטלי DVI אז ככה אני מעוניין במסך בגלל איךשהוא נראה, אני צריך משהו שמתאים לי לטלויזיה וזה מתאים לי 1 על 1, התקשרתי לבקש הצעה ואמרו לי שלא מחזיקים אותם בגלל שהמפרט לא טוב, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  16. שלום. אני משתמש כיום במסך 24 אינצ'. אני חושב שהעיניים שלי יעדיפו מסך גדול יותר. מצאתי את המסך הבא: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666273534&XID=A:552179:CJ&ref=http://dealnews.com/Refurb-Sony-40-Google-TV-1080-p-LED-Backlit-HDTV-for-500-free-shipping/542498.html אני מתגורר בארה"ב, אגב. השאלה החשובה היא האם אני מפספס פה משהו, ויש להתחשב בגורמים אחרים. קצב רענון משפיע? 60 הרץ במסך המחשב לעומת 120 במסך הטלווזיה. הרזלוציה זהה, כך שאני מניח שמבחינת כרטיס המסך, אין בעיה. חיבור HDMI ישנו (2500K עם Z68). אשמח לשמוע כל פיסת מידע. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, חברים. עברתי על המון ט'רדים שלכם בנושא, אך מסתבר שלכל אחד יש העדפות קצת שונות אני רגיל למסך שיש לי כרגע 2408WFP DELL שאיכות התמונה בו מצויינת ולא מעוניין "לרדת ברמה". אציין שאיכות התמונה במסך מצויינת, ההפרדה בין צבעים גבוהה והצבעים ריאלסטיים. אני עובד עם המחשב לצרכים שאינם צילום/גרפיקה לרוב, אם כי מדובר בתחביב שאני משקיע בו לא מעט שעות ולכן חשובה לי בכל זאת איכות התמונה. לאחרונה ראיתי מס' מסכי LG LED שמאוד איכזבו באיכות התמונה (מאוד!). לצערי האם טכנולוגיית LED בשלה ומספקת כיום מסכים איכותיים? איזה מסך הייתם ממליצים? אני מחפש מסך 24", כי אני מעוניין לעבוד עם שני המסכים במקביל, אם כי אני שוקל גם לרכוש מסך 27" אם תגידו שיש מסך משתלם יותר ביחס מחיר/גודל שעדיין שומר…

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by arkzai,

שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת חזותית(עיצוב גרפי) ואני מחפש מסך שיחליף רת הCRT הישן והטוב. אני חשבתי על הסמסונג T220 אבל אחרי שבדקתי קצת בפורום נוצרו אצלי חששות. אני מחפש מסך בעיקר לעבודה גרפית ולראות סרטים המחיר עד 1500. תודה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by Ran Ventura,

אני מעוניין במסך LCD 17 אינץ' לצורכי עבודה במחשב כגון: גלישה באינטרנט,משחקים וכל הדברים השוטפים יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב אבל עדיף את מה שהגדרתי פרט ששכחתי לציין זה שהכרטיס מסך הוא GEFORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. יש ברשותי U2515H. עכשיו אני תוהה אם כדאי לתלות אותו על הקיר, זה מן הסתם ירחיק אותו ממני והמרחק ישיבה מהמסך יהיה בערך 75 ס"מ אני חושב.. זה לא רחוק מדי? בנוסף האם לא אוכל לסובב את המסך כמו שאפשר עם הסטנד שלו? איזה מעמד צריך לדעתכם בערך?

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by Neil Hen,

שלום רב לוכלם. אני צריך 3 מסכי מחשב לעבודה משרדית , המסכים ישמשו אותי בין 9-11 שעות עבודה ביופ. אשמח לקבל חוות דעת ואפילו המלצה למסכי מחשב עדיפות ל DELL לא כל כך קריטי לי להוסיף עוד כסף בכדי לקבל תמורה יותר טובה לשנים הבאות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by אביטלתל,

שלום, שאלה לגבי המסך DELL 2209WA האם קיימת אפשרות לחבר בו זמנית, משני מחשבים שונים ? אחד לVGA, השני ל DVI ? איך המסך יודע מה להציג ? תודה, אביטל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jbgood,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 19 אינץ' 4:3-יש כאלה עדיין? אם לא אז אני צריך המלצה לרחב באותו גודל... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by IceScream,

היי, מחפש מסך מחשב איכותי ״24, חשיבות למסך טוב ועם רמקולים מובנים איכותיים ומצלמה לשיחות זום איכותיים ככל האפשר. התקציב הוא סביבות 1,500 לא באילת, תיתכן חריגה של כמה מאות שקלים אם זה משתלם. לא מיועד לגיימינג, כן יש חשיבות למסך ששומר על העיניים יחסית חח. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.