מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מה המצב, אני מחפש צג מחשב בשביל מערכת קיימת שכרגע אמצעי התצוגה בה הוא רק טלוויזיה Philips FullHD 1920x1080. האמת שאני לא צריך צג טוב במיוחד, הוא יהיה בעיקר לעבודה משרדית, בשביל סרטים ומשחקים יש את הטלוויזיה, ככה שהתחלתי להסתכל על מסכים פשוטים ברזולוציה נמוכה יותר מ-1920x1080, או גם ביחס תמונה שאיננו 16:9. בגדול השאלה שלי היא - מה קורה אם יש שני אמצעי תצוגה עם רזולוציות / יחס תמונה שונים ? למיטב הבנתי, אם אני עובד במצב של cloning הרזולוציה שבה אוכל להשתמש היא הנמוכה מבין השתיים, ואם אני אכן עובד כך אז כדאי לקנות צג מחשב שהוא 1920x1080 בשביל להפיק את המיטב מהטלוויזיה. 1. האם זה נכון ? נאמר ואני לא עובד במצב של cloning (הייתי בכלל מעדיף צג מחשב שהוא לא 16:9 - נוח לי יותר), א…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
עד כה עבדתי עם מסך CRT חזק ביותר-Samsung SyncMaster 959 NF,מחירו בזמן הקנייה,לפני כ-8 שנים היה כ-3000 ש"ח,ובצדק.היום כבר לא ניתן למצוא מסכים כאלה בשוק,על כן אני מבקש לרכוש מסך LCD/LED,שיהיה דומה באיכותו לאותו מסך CRT,רוצה לומר: מסך שלא נמרח גם בתנאי קיצון של תמונה שזזה במהירות עצומה (בסרט),דיוק מקסימלי בהצגת פרטים זעירים,וצבעים חזקים ,אמיתיים ,מגוונים ומרשימים.גודל המסך פחות מעניין אותי ,אם יש מסך 19 אינץ' שייתן את כל הנ"ל ,אקנה אותו בשמחה,כמו כן אין לי בעיה להזמין מסך מחו"ל אם הוא מסך שיתאים לי ואינו נמצא בארץ.למותר לציין שמסכי LCD ו-LED "רגילים", פשוט איומים ונוראים מבחינתי בייחוד בכל הקשור לתצוגת סרטים,מריחה,אי דיוקים וכו'. כמו כן עיינתי בפרטי כמה מסכי LCD שמיועדים לגר…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אם כבר יש לכם אחד מהמסכים [אשר רשמתי בכותרת] אז כנראה עשיתם כיול למסך כדי לשפר את הביצועים. אז בואו תשתפו מהם ההגדרות שאליהם הגעתם עם המסך? אני: 2209WA Brightness: 45 Contrast: 70 אחרי הרבה ניסויים נראה לי שזה התוצאה הכי טובה שהגעתי בינתיים...
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הבנתי שמתחיל להיות קשה להשיג אותם מכיוון שהדגם הוחלף ב-2312. האם יש הבדלים ניכרים בין הדגמים מבחינת התמונה? אם כן, אני מניח שלא אחכה וארכוש 2311 הקדם כל עוד אפשר להשיג אותם.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה http://www.tms.co.il/product/10845 המחשב הוא מארז Ippon S1 וכרטיס מסך SAPPHIRE 7970 DUAL-X אני לא מבין בזה, בדרך כלל הייתי מחבר DVI למחשב, אבל בגלל שהתרגלתי למחשבים הישנים שלי. במחשב והמסך הזה, באיזה קבל אצטרך להשתמש כדי לקבל ביצועים הכי טובים של המסך? סלחו לי אם השאלה חובבנית.
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום רב... רציתי בבקשה המלצה למסך 22 אינצ' המיועד לצפייה בסרטים ולעבודה ממשוכת באפליקציות תיכנות בתקציב הנ"ל (200-+). הבנתי מהודעות קודמות שיש הבדלים משמעותיים בין סוגי הפאנלים ולכן אם תוכלו לומר לי בנוסף באיזה תוספת מחיר אוכל להשיג משהו יותר איכותי כדי שאוכל להחליט אם השקעה נוספת תשתלם לי בהתחשב במטרות. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כעקרון חשבתי על samsung 953 BW . תוכלו בבקשה לחוות דיעה על המסך ? אחרי ביקור בחנות הבנתי שעדיף מבחינת התצוגה לקחת מסך גדול יותר . ראיתי את samsung 2253 , הומלץ לי גם על דגם 2233 והבנתי שגם 2243bw הוא טוב . על איזה הייתם ממליצים ? אני חושב לקנות מעבד אינטל e5200 ולוח אם לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H תודה על עצותיכם .
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 22 של איזה חברה גנרית, 1680X1050. אני בתקופת בחינות די ממושכת, וגם במהלך השנה עובד שעות רבות מול המסך ולומד. בתקופות אינטסיביות של עבודה מול המסך, קרי מסביבות 8 בבוקר עד 10-11 בלילה אני חווה צריבה בעיניים, ובהסתכלות רואים מספר שטפי דם בשתי העיניים. א. רציתי לדעת האם מישהו חווה את התופעה, מישהו מכיר ויודע האם זה קשור? ב. האם יש טיפול, למשל לעשות את הרקע כהה יותר, זום של המסמכים או משהו אחר? ג. האם מסך שונה יקטין את התופעה, האם העובדה כי מדובר בפאנל TN מחמיר את התופעה? אני מוכן להשקיע את הכסף בלקנות מסך עם פאנל איכותי באם זה יעזור לפתור את הבעיה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
רוצה לקנות למשפחה שני מסכים. השימושים הם גלישה ואולי קצת עבודה משרדית. מוזר לי קצת שאני קניתי את הסמסונג 943BW בזמנו ב 650 וזה היה די זול, והמסך בסך הכל סביר ומגיע עם ארגונומיה. והיום קשה כמעט למצוא את המותגים הגדולים במחירים האלה. למישהו יש המלצות? כיוונים?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה2333 והוא מחובר ב - VGA עדיין משום שיש לי בעיה לחבר DVI בעיה ראשונה היא שהמסך מגיע בלי כבל DVI ובעיה שניה היא שהמארז מפריע לשקע הDVI כיוונתי רזולוציה ל1080*1920 בכל מקרה אתרי האינטרנט מופיעים לי באמצע בקטן המסך נותן לי שתי אופציות WIDE ו- AUTO וזה לא משנה את מירכוז התמונה איך אני גורם לאתרים להופיע על כל המסך ? אני משתמש בכרום וניתן לעשות ZOOM אבל איכות התמונה נפגמת מערכת הפעלה שלי XP תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
היי אני כרגע מרכיב מפרט והמליצו לי על שני המסכים האלו Samsung 971P גודל 19 אינץ 2 מסכים או 2408WFPוDell גודל 24 " צג אחד אני רוצה לקבל חוות דעת בבקשה ומה עדיף ויותר נוח 2 19 או 1 24 תודה
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נחרש אבל יש לי כמה שאלות ספציפיות. 1. כדאי לרכוש שם את המסך באופן כללי? 2. הם נותנים לבדוק את המסך לפיקסלים שרופים? 3. מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים שרופים? 4. כמה הנחה הם מביאים במזומן? 5. הפאנל שם הוא S-ISP? 6. אפשר לחבר אליו RCA ממצלמה נגיד גם שהמחשב מכובה ולראות את התמונות?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בחיי כבר 3 חודשים אני עובד על מיפרט המחשב שלי...היתחלתי עם מה שבטוח שאקנה = המסך איך שהוא שמעתי או קראתי ש המסך LG 19" L1970HR הוא אחד הטובים בשוק....וגם שמחתי איך המחיר שלו ירד לבערך 1700 ש"ח (וגם קצב הריענון הוא 2MS ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2529&Pname=LG עכשיו אני שומע קולות אחרים....שסוני יותר טוב? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=245&Pname=SONY או שאני יכול ליקנות את המסך של סמסונג ( אפילו שקצב הריענון גבוהה יותר) SAMSUNG LCD 19" 932B 5ms DVI יש לי תקציב של בערך 1700 ש"ח לא יותר וחשובה לי מאוד מאוד איכות הטקסטים והחדות...מאוד!....כמובן שגם איכות הצפייה במישחקים ושמירה על העיניים חבר שמבין אמר לי לעזוב את האופנתיות שבLCD ו…
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המסך הרשום לעיל ובהמשך לת'ריד בן 10 העמודים שישנו בנוגע למסך הייתי מעוניין לשאול מספר שאלות נוספות : א-בעיית ה- Backlight bleed כפי שמופיעה בת'רידים בחול ובאתר האם זה כ"כ מהותי?(יצויין כי אחד השימושים העיקריים שאני אשתמש בצג זה לצפייה בסרטים וסדרות מחול בחדר חשוך) ב-כיום - אחרי כמה פיקסלים שרופים יוחלף הצג ע"י KSP ? והאם האחריות היא ל- 3 שנים? ג-האם ניתן לבקש בחנות לפתוח את הצג ולחברו ע"מ לראות שאין פיקסלים שרופים והאם ניתן להבחין בקלות בפיקסל שרוף? ד-ראיתי את המסך ב-KSP בחיפה ודיי נדהמתי מהאיכות שלו - יש משהו שלא שמתי לב.? בתודה ערן
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
מי לדעתכם הכי משתלם לגיימר? ה LG הכי זול והסאמסונג הכי יקר ב 2800 אבל 22 אינץ לעומת 20 של LG ו CHIMEI שאני שומע שממומלץ אבל השם לא גדול כמו סאמסונג.. למישהו יש את ה LG או הסאמסונג ויכול לחוות דעה?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בעזרתכם החלטתי לקנות את המסך - VP930 , האים יש כמה דגמים בזאפ מופיע VP930B זה הדגם המומלץ או שיש דגם אחר? מה אני צריך לבדוק בקניה? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה את ה-2007FP ואני מאוד מרוצה. אח שלי גם זקוק למסך חדש, אז חשבתי להזמין את אותו מסך מחו"ל, בגלל הדולר הנמוך. בחנות דל דל כתוב שהמסך עולה 400$ אך עד כמה שהצלחתי להבין הם עושים משלוחים לארה"ב בלבד. האם מישהו בפורום התנסה אי פעם בהזמנת מסך מחו"ל? אם כן, מאיזה אתר הזמנתם ומה היה התהליך? במידה וזה לא אפשרי, אשמח להמלצות למסכים עד 1300 ש"ח. הכי חשוב שטקסט יהיה ברור כי לאח שלי גם ככה יש בעיות ראייה. הוא גם משחק משחקים לפעמים אז גם המהירות חשובה, אבל בעדיפות שנייה. ואם אפשר שגם ייראו סרטים כמו שצריך. אני יודע שזה המון לבקש בשביל מסך במחירים האלה, בגלל זה חשבתי להזמין מחו"ל. תודה
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm הוא טוב? ויש לי שאלה, שמתי לב שאנשים מדברים כל הזמן על פאנלים. עכשיו, מה זה הפאנלים האלה, איזה סוגים יש ואיך אני מוודא שאני מקבל פאנל טוב עם המסך? עריכה: הבנתי שאי אפשר לקנות מסך סמסונג איכותי ב1600 שקל. אז אני רוצה לדעת, איזה מבין השניים הבאים כדאי לי? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2202 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4432
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
אני מתכוון בעיקר לזמן התגובה. שניהם מצהירים 2MS אבל נראה כי ב-LG מדובר במקרה קצה, ולפי מה ששמעתי הנתונים של ה-VIEWSONIC מרשימים גם בשחור-לבן-שחור וכיוצא. יש לי את ה-L1970HR ואני נהנה ממנו אבל הזמן תגובה לא מרשים אותי בהכרח. אני מבחין במריחות בלי ספק. אני תוהה אם זה פשוט משהו שאין לו פיתרון עד שהטכנולוגייה תגיע לפחות מ-1MS, או שה-VX922 מציג שיפור משמעותי מהבחינה הזו. אני שוקל למכור את שלי ולהחליף, אבל זה כמובן כרוך בהפסד כספי לא מבוטל ורציתי לדעת האם הוא כדאי. מאוד חשוב לי זמן התגובה ואני מאוד מבחין בו, אבל אני לא רוצה למכור את ה-LG שלי בחצי מחיר, לקנות VS שעולה יותר ממנו, ובסוף לגלות שההבדל לא מורגש כמעט. אז? (ובבקשה לא אנשים ש"לא מבחינים בשום מריחות" גם ב-8MS... אתם …
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מספיק +/- אפשר לחרוג אם זה תלוי בכ.מסך אז זה מה שיהיה לי: ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
i askt my shop to get my the serail number of the screen befor buying it and its the "c" where can i get the "s" one:( p.s i know this not very cler but if u buy this screen or did same reading about it am sure u will get what am talking about:)
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-