עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shoq,

יותר נכון CRT נגד LCD מבחינת רזולוציה וכאלה, זה נראה כאילו ה F900P ייתן לי איכות יותר טובה, לעומת זאת ה VX922 הוא LCD, מה עדיף לקחת מבין שניהם? בהנחה שהמקום שהמסך תופס זו לא הבעיה שלי. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by GEVER1,

קניתי סמסונג 27 - 2080 שח להלן קישור http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P2770HD&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=he אני הולך לתלות על הקיר עם זרוע מתכווננת דו שלבית שיהיה קרוב אליי.. אני מחבר את הלפטופ מסך 10 אינץ אליו חיבור VGA ל VGA הרזולוציה במחשב הלפטופ שאני עובד בלי קשר למסך הסמסונג היא- 600 1024 .ויש לי לבחור רק 3 רזולוציות בלי קשר למסך סמסונג. עד כאן פרטים. מה שקורה זה... אני מחבר את הלפטופ למסך רואים תמונה ...התכנתי את התוכנה שמסופק עם המסך בחרתי בהתקנה אנלוגי . אני הולך להגדרות ויש לי מלא רזולוציות לבחור ...אני לא יודע איזה רזולציה לבחור...אבל מה שהכי מסתדר זה רזולוציה 800 1280 מה שלא מסתדר לי זה שהמסך גדול ואם אני מתרחק טיפה אני לא …

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  3. Started by ziv13,

מי לדעתכם הכי משתלם לגיימר? ה LG הכי זול והסאמסונג הכי יקר ב 2800 אבל 22 אינץ לעומת 20 של LG ו CHIMEI שאני שומע שממומלץ אבל השם לא גדול כמו סאמסונג.. למישהו יש את ה LG או הסאמסונג ויכול לחוות דעה?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by Woland,

יש מבצע של בנק מסוים שנותן את המסך הזה כמתנה , מה דעתכם על המסך הזה כמסך לתיכנות/משחקים? תודה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by duuuura,

קניתי מסך 226bw ויש כמה בעיות 1. רואים במשחקים כזה בהיר כמעט שחור לבן ושאני מסתכל בזוית אחרת נגיד מלמטה אז רואים יותר חד 2. אני חיברתי את המסך לps3 והגדרתי בps3 שיהיה 720p אבל עדיין רואים כמו בטלויזיה רגילה 3. ובps3 אין לי סאונד מכיוון שבמסך אין רמקולים ושחיברתי את הכבל av לרמקולים שלי לא שמעו בps3 כלום מה אתם ממליצים לי לעשות שיהיה לי סאונד כאילו מה לחבר למה? 4. בpes2008 אין את הרזולוציה שהמסך תומך בה ואז אני רואה את התמונה על חצי מסך 5. בut3 אני לא רואה את היד שמחזיקה את הנשק כאילו חסר שטח ראיה למעלה ולמטה

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  6. זה או המסך שלי או הכרטיס מסך, שהתקנתי לו את הדרייברים הכי עדכניים ועדין יש לי תבעיה אז ככה הבעיה היא כזאת, הצבעים במסך בסדר, חוץ מגוון הלבן.מי שמתעסק בפוטושופ יבין על מה אני מדבר, בוא נגיד כשאני רואה סרט או מפעיל תמונה שיש בה יותר מדי לבן(זריחת השמש בסרט לדוגמא) אז רואים את הלבן בצהוב כזה. כאילו הלבן נשרף ונהיה צהוב מחריד ככה זה גם במשחקים בתמונות ובסרטים מה אני עושה כדי לסדר את הבעיה? פרינט סקרין של הבעיה[בתמונה]

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  7. אני רוצה לתלות עם זרוע ... דרך אגב בבקשה לא להציע טלויזיות אחרות כי אני יכול רק אותם אני יודע שזה ישן מה יותר דק ויותר יפה http://www.amazon.com/Toshiba-34HF81-Pure-Flat-Screen/dp/B00005KI38/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=172282&s=electronics http://www.amazon.com/Sony-KW-34HD1-34-Trinitron-HDTV/dp/B00001ZUHN/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273802146&sr=1-3 מה הייתם לוקחים בשביל לתלות על הקיר חשוב שיהיה דק אני לא יודע מה יותר דק

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by tini,

לאחר חיפושים וקריאות מרובות על הנושא (יצאתי יותר מבולבלת ) הגעתי למסקנה שמסך מסוג eizo הוא המסך שהכי יענה לי על הצרכים. אני צלמת במקצועי ורוב תעסוקתי מול המחשב מעבר לגלישות והורדות הוא גרפיקה ועיבוד תמונה, בעתיד גם עריכת וידאו. הדגם שהחלטתי ללכת עליו הוא s1931h או s1931a לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הדגמים אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי דבר נוסף אשמח לקבל המלצות על מקומות באיזור המרכז שניתן לראות מסכים אלה בתצוגה ואם אין כזה בנמצא לפחות המלצה על מקום אמין לקנייה. עוד אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות על חברות אחרות שיענו על צרכיי באותו סדר גודל של מחיר (עד 3K) במידה ואתם חושבים שהבחירה שלי לא נכונה. תודה.

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by NoobPCUser,

שלום! אני מחפש מסך 24 אינץ' ומעלה (27 זו השאיפה) שאפשר לחבר לו זרוע תלייה. תקציב: 1000 ש"ח מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, אז הרזולוציה וזמן התגובה חשובים.

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, הוא 4MS GTG ו8רגיל. 400 בהירות וקונטרטס של 1:700 אני יודע שזה מושג בגלל הטכנולוגיה הזאת של המסך זכוכית ועל זה רציתי לשאול? האם למישהו יש כזה מסך עם כזה אפקט? איך זה? בכל החנויות אני רואה שהוא עולה בערך 2000 שקל, אני משיג במחיר יותר טוב מחבר של אבא שלי. תודה קובי. (ישולב עם 7600GT KO שיציאה דיגיטלית, אני משחק משחקים כמו פיפא וכדומה..)

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by boim,

היי, איפה אני יכול למצוא כבל מ DISPLAYPORT ל DVI? אני צריך כי לתחנת העגינה של ה X200 יש רק את החיבור הנ"ל.. כמובן בארץ... תודה מראש

12. אורח
    Started by אורח,

שלום, אני קונה עכשיו מסך מחשב של סאמסונג 240P, למסך יש כניסת HDMI. אני גם רוצה להזמין את הממיר החדש של יס שגם לו יש כניסת HDMI. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר החדש של יס למסך המחשב ובעצם המסך ישמש אותי גם למחשב וגם לראות בו טלוויזיה, האם הדבר אפשרי? איפה אני מגדיר את המסך שישמש גם כטלוויזיה? ואיך אני עושה שישמעו את הסאונד ברמקולים של המחשב? תודה!

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  13. הי, רציתי לדעת האם יתכן שהכרטיס מסך לא תומך ברזולוציות כאלה? או שצריך להתקין דריבר חדש? או זה בעית חומרה? כרטיס המסך שלי הוא : ATI RAGE PRO AGP X2 מערכת הפעלה WINXP SP2 תודה לכולם

14. Started by uguru1969,

מהיא הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך האם ישנה תוכנה טובה לזה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה: https://ksp.co.il/?select=.1024..230..1468.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=38911&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= זה התקציב המקסימלי. השאלה היא-מתוך מחשבה על העתיד.. כנראה שבחלק מהמשחקים אהיה צריך לשחק ב1080p.. האם הם יראו טוב למרות שהרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440p? או שלקנות פשוט מסך 1080p? ואז לא תהיה את האופציה להעלות רזולוציה (השאלה היא רק לגבי משחקים.. ולא לגבי עבודה שוטפת) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by OmerD13,

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך של LG 19' ואני רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. אחרי חיפוש ראיתי שיש מסכים חדשים של LED, שבעיקרון הם עדיפים על LCD רגיל, אבל מה שמוכרים בארץ זה לא LED אמיתי, אלא רק LCD עם תאורת LED, נכון? בקשר למסך- חשבתי לקנות את המסך LG W2486L, שעולה 1340 ש"ח. המחיר משתלם, או שיש מסך אחר שעדיף לי לקנות? התקציב- בערך 1300 שקל, שימושים: סרטים, משחקים, אינטרנט. ועוד משהו קטן- הכרטיס מסך הנוכחי שלי כרגע הוא ATI READON HD4870, הוא תומך בHD, נכון? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 16:13:07 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  17. שלום אני מעוניין במסך שטוח דק... שיתאים הכי חשוב למשחקים שלא יהיו לי בעיות (לא יודע איזה בעיות צריכות להיות...חחח) שיהיה תומך HDTV מלא וגם לצורך חיבור ממיר של HOT הכוונה שישמש גם בתור טלויזיה.... התקציב עד 3500 מינימום 19' תודה. אלכס.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by arno,

LG2243W לגיימר מתחיל מאד מה דעתכם לגביו? תודה

19. יש לי במחשב שלי בבית של אחד ההורים שלי, מסך LCD של Samsung SyncMaster 2253LW, ואני רוצה לדעת האם הוא יכול להציג ברזולוציית (Full HD 1080P (1080X1920. כרטיס המסך שבאותו המחשב הוא NVIDIA GeForce GT 220 עם 1GB זיכרון. הרזולוצייה המירבית שניתן להגדיר בהגדרות התצוגה עם המסך, היא 1050X1650.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by Royz,

מה הדרך הכי טובה לכייל אותו? ומה זה ה gaming mode וכל זה? האם יש צורך כל פעם להחליף ל gaming mode שמשחקים? מה לעשות עם "Sharpness" ?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by Reality,

אני מחר קונה מסך חדש ואני צריך את הדעה שלכם. אני מחפש מסך לצפייה בסרטי HD ומשחקים ברזולוציות יחסית גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H האם אתם חושבים שהמסך הנ"ל יספק את הצרכים שלי? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by gil13,

האם שווה לקנות את הדגם הזה? הוא מסך טוב ל-20 אינץ'? הוא עדיף מזה: 2043BWSamsung?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  23. Started by roylu,

מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by tamir950,

שבוע טוב, אני מחפש מסך למשחקים למחשב חדש שאני עתיד לקנות. ראיתי במפרטים המומלצים ששמו את המסך Dell U2312HM 23" IPS Panel, בכל אופן אני יותר לכיוון של 24''. האם המסך Dell UltraSharp Led U2412M מתאים למשחקים הוא פחות מוצלח בקטע הזה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  25. שלום המסך שלי זה LG19WTQ והיום גילית לתדהמתי נקודה לבנה על המסך עשיתי בדיקה של פיקסלים שרופים וזה לא מצא לי אני מצרף תמונה לנוחיותכם תעזרו לי בבקשה להבין מה זאת הנקודה הנ"ל היא נמצא למעלה מצד שמאל בקצה המסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.