עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eelzam,

אני מעוניין להזמין את המסך הזה, מישהו יודע עליו משהו ? הוא קיבל ציון 9 במגזין SMBPlus האם שווה לקנות ? יש במסך איזושהי בעיה ידועה ? קאצ' ? האם הוא טוב גם לעבודה עם גרפיקה ? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by doker,

שלום רציתי המלצה למסך (19 או גדול יותר) למשחקים וגלישה באינטרנט עד 2000 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Or_s2006,

שלומת פורום מסכי LCD ! אני רוצה לקנות מסך 19 אינ'ץ 2MS 1:3000 ניגודיות עכשיו ראיתי את המסך הזה השאלה שלי הוא טוב לא טוב גרוע לא לקנות שווה מאוד לקנות מהר. L1900J של LG בתודה אור

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472107 מה אתם אומרים? :

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by fohad,

מסך של סמסונג דגם P2370 לדגם P2350 ומה יותר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shimronfio,

ברצוני לרכוש את המסך של סמסונג מדגם odyssey g7, ברזולוציה של 1440p@240hz, שאני מבין שהמסך יתמוך ברזולוציה הזאת אך ורק עם חיבור של DisplayPort1.4, משום שהיציאה השנייה של המסך הוא HDMI 2.0 המסך אמור להתחבר בעיקר ללפטופ גיימינג האישי שלי מדגם: ASUS ROG Zephyrus M, דגם מלא gu502gw-ah76, ובנוסף ללפטופ של העבודה Lenovo T480. לשני המחשבים שלי ישנו חיבור USB C, אני יודע שלמחשב האסוס שלי יש חיבור USB שתומך ב- dp1.4, ולגבי הלפטופ של לנובו יש לי שני חיבורי USB C, אחד לטעינה, והשני לחיבור דוקינג שמסומן עם חיבור Thunderbolt 1. האם צפוי לי בעיות תאימות? בסוף לא מתחשק לי לקנות מסך כל כך יקר ולהתאכזב שהוא לא יתאים. 2. האם אני אצטרך מתאם, או שישנו כבל עם חיבור dp1.4 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 3emi,

אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות בערך טלויזיה 22 אינצ' ותקציב של עד 2000 שח.. יש למישהו רעיונות מה איזה מסכים (שיהיה גם מסך למחשב וגם לטלויזיה) אפשר לקנות בכסף הזה? ועוד שאלונת.. כשאני בודקת בזאפ, אז איך אני יודעת אם ה LCD מתאים גם לטלויזיה וגם למחשב? תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזית LCD. כרטיס מסך: CONNECT 3D 3850. טלויזית LCD מסוג Haier L26R1: http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=80&p=0 הטלויזיה האמורה מגיעה עם רזולוציה של 1366x768. החיבור נעשה מ DVI בכרטיס מסך לכניסת ה VGA במסך. הטלויזיה מזוהה ב CCC של ATI כ VGA MONITOR. התצוגה המקסימלית התקינה שהצלחתי להשיג בטלויזיה היא 1280X768. הטקסט אינו מדהים אבל קריא. ע"פ ה OSD של המסך לאחר קביעת הרזולציה בCCC הרזולוציה היא אכן 1280X768 אבל קצב הריענון הוא 59HZ ולא 60. נסיונות לקבוע את הרזולוציה ל 1366x768 דרך CCC גורמות לקבלת מסך עם אפקט OUT OF PHASE בנוסף ע"פ ה OSD של המסך הרזולוציה בשימוש היא עדיין 1280X768 עם קצב ריענון של 60 HZ. נסיו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ofer40,

היי רציתי לדעת איזה מסכי 19" יש בארץ שבאים עם פאנלים איכותיים? הבנתי שהרוב הם עם פאנל TN נחות. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3 תודה ויום נעים לכם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב, אני מחפש לקנות מתנה מסך לאבי, הוא עובד על המחשב כ 8 שעות ביום, לרוב באינטרנט ובוורד, לא משחקים ולא סרטים. מכיוון שהוא עובד כיום עם 15" אני לא רוצה לקנות לו מסך ענק, חשבתי לכיוון ה 19-20 אינטץ'. האם למישהו יש המלצה למסך איכותי שיתאים? (לא חייב מסך רחב) תודה, דור.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by URSH,

צג בעיקר לגלישה ועבודה על וורד, תקציב עד 1000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום המסך שלי זה LG19WTQ והיום גילית לתדהמתי נקודה לבנה על המסך עשיתי בדיקה של פיקסלים שרופים וזה לא מצא לי אני מצרף תמונה לנוחיותכם תעזרו לי בבקשה להבין מה זאת הנקודה הנ"ל היא נמצא למעלה מצד שמאל בקצה המסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by devek,

יש לי מסך 19 של CHIMEI דגפ CMV 946D המסך בוהק מידי הלובן שלו חזק מידי ואני לא מצליח לשנות את זה בהגדרות ניסיתי כל מיני דברים.. לקחתי אותו אפילו לחברה לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור מה אתם ממליצים לי לעשות? הוא ממש בוהק לי קשה לי לשבת חצי שעה מבלי להרגיש שהעניים שלי עברו מאמץ גדול.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by leoleo,

בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לדוגמא האם LCD 22 אינץ' בעל רזולוציה מקסימלית של 2560X1600 לא דורש כרטיס מסך חזק יותר מאשר מסך LCD 40 אינץ' עם רזולוצייה מקסימלית FHD 1920X1080 ? הרי הכרטיס מסך לא יודע לאיזה גודל מסך אתה מחבר אותו, מבחינתו כל מה שקובע הוא הרזולוציה שבה אתה מריץ אותו, אז למי אכפת מהגודל בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by matityahoo,

אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכים שיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 22 אינצ ואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.

20. שלום, יש לי חבר שמבקש המלצה למסך עד 22", במחיר עד 2500 ש"ח שיציג תמונות ממצלמה מקצועית באיכות כמה שיותר גבוהה, פוטושופ, הצגת טקסט טובה, צבע שחור טוב ושאפשר יהיה לראות סרטים באיכות גבוהה. לא מסך שמשולב עם טלויזיה. והאם שווה להשקיע את הכסף במסך של EIZO?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tmpusr,

קיבלתי הצעת מחיר לדגם הנ"ל - לטענת החנות הוא 1680X1050 בגודל 23 אינטש. יש 2333SW שהוא FHD בכלל ויש 2333HD שגם כן FHD. על מה הם מדברים? באתר של סמסונג הוא לא מופיע וגם ידידנו גוגל לא הועיל... כנראה TYPO או משהו בסגנון, לא? תודה.

22. Started by aka_katz,

We've received word that the above pictured SP2309 will boast a 23-inch 16:9 panel with a wicked 2,048 x 1,152 (QWXGA) native resolution, an 80,000:1 dynamic contrast ratio, 98% color gamut (NTSC, we presume), 2-millisecond response time, 2-megapixel camera (with microphone) and VGA / DVI / HDMI inputs Looks like Canada will get it first (in "one to two weeks") for $419.99.

23. Started by mmMigy,

שלום, יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני מחפש מסך LCD, מינימום 19", עם אפשרות תלייה על קיר. כמובן שחשוב שאיכות התמונה תהיה טובה. האם אני יכול למצוא מסך עם נתונים כאלה בתקציב כזה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by duuuura,

קניתי מסך 226bw ויש כמה בעיות 1. רואים במשחקים כזה בהיר כמעט שחור לבן ושאני מסתכל בזוית אחרת נגיד מלמטה אז רואים יותר חד 2. אני חיברתי את המסך לps3 והגדרתי בps3 שיהיה 720p אבל עדיין רואים כמו בטלויזיה רגילה 3. ובps3 אין לי סאונד מכיוון שבמסך אין רמקולים ושחיברתי את הכבל av לרמקולים שלי לא שמעו בps3 כלום מה אתם ממליצים לי לעשות שיהיה לי סאונד כאילו מה לחבר למה? 4. בpes2008 אין את הרזולוציה שהמסך תומך בה ואז אני רואה את התמונה על חצי מסך 5. בut3 אני לא רואה את היד שמחזיקה את הנשק כאילו חסר שטח ראיה למעלה ולמטה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SomeoneUknow,

אני מחפש מסך HD , לא חשוב LED או LCD . אין יעוד אחד למסך (כמו רק גיימינג או רק צפייה בסרטים) או אמור לשמש להכל , תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים