מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לחבר שני מסכי LCD מתוצרת LG דגם L194WT לכרטיס מסךLeadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail השאלה שלי האם זה אפשרי?איזה חיבורים צריך לבדוק? והאם אפשר לחבר את הטלוויזיה שלי בחיבור SVIDEOO כ"מוניטור שלישי? שני המסכים הרי יהווה משטח עבודה אחד רציף...אם אתם שואלים זה הכול לעריכת וידאו אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עכשיו עם CRT על 100MHZ שזה אחלה אבל די אני רוצה להתקדם אז הייתי רוצה איזה WS איכותי עדיפות ל16.7 מליון צבעים (אני רוצה באמת משהו איכותי) ושיהיה זמן תגובה טוב כי אני משחק די הרבה משחקים עכשיו תקציב בכללי אין ממש תקציב אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מ2500 אלה אם יהיה משהו שבאמת שווה ועוד שאלה אני קונה את זה בכללי למחשב הבא כי כרגע שלי לא משהו (יעני כרגע אני לא ממש יהנה בוא במשחקים וזה) אז יש טעם לחכות יעני יש טכנולוגיות חדשות או פיתוחים מעניינים שיהיו בחצי שנה הקרובה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים.. קניתי לא מזמן את המסך המדהים הזה.. רציתי לדעת אם ישנם הגדרות מומלצות למסך, כמו כמה בהירות כמה ניגודיות וכו'.. מה מומלץ לעשות ברגע התקנת המסך?..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כוננים של מחשב. אם כן, איך? צריך כרטיס מסך מיוחד אואיזה שהוא ציוד נלווה מיוחד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש של סמסונג עם רזולוציית FHD וחיברתי אותו עם חיבור DVI לכרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לכוון אותו לרזולוציה מקסימלית, נכנסתי ללוח הבקרה-תצוגה ובהגדרות אין שם 1080*1920 אז השאלה שלי היא דרך איפה אני מכוון אותו לרזולוציה המקסימאלית שלו כדי להינות ממרב התפוקה שלו. אני מכוון דרך המסך? או דרך מערכת ההפעלה? או דרך שניהם? והאם אני אמור להשאיר אותו על רוזולוציה של FHD כל הזמן או רק כשאני צופה בסרטים ומשחקים. כל פעם כשאני מדליק את המחשב המסך מתריע לי בחלון גדול שהרזולוציה המתאימה למסך זה הינה 1920*1080 וזה יפה אבל נו..איך אני עושה זאת:-) אני מאד מודה לכם על העזרה מנסיונכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר לדגם הנ"ל - לטענת החנות הוא 1680X1050 בגודל 23 אינטש. יש 2333SW שהוא FHD בכלל ויש 2333HD שגם כן FHD. על מה הם מדברים? באתר של סמסונג הוא לא מופיע וגם ידידנו גוגל לא הועיל... כנראה TYPO או משהו בסגנון, לא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שהגרסא עם הקושחה המעודכנת כבר יצאה... כך שאמורים לשווק את המסכים עם הקושחה המעודכנת בארץ בקרוב. אני כבר נעול על המסך הזה ויש לי את הכסף במזומן ונשאר לי רק לחכות עד שימכרו את הגרסא החדשה בארץ. האם יש חנויות שלדעתכם יסכימו להתחייב? מה לגבי דרך לבדוק לאחר שאני קונה את המסך אם קיבלתי את הגרסא המעודכנת או לא? בOSD הSHARPNESS צריך להיות בקפיצות של 10 במקום של 25?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
- מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3 תודה ויום נעים לכם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, החלטתי להפרע קצת ולהחליף את המסך LCD 19 שלי למסך רחב של 26 אינטש. עכשיו, בגלל שולחן מוזר שבניתי, אני רוצה מסך עם אפשרות לתלייה - ראיתי שהסמסונג T260 לא מתאים לזה מצאתי את המסך הזה במקרה http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml - מישהו מכיר אותו? האם יתאים לי? יש לכם המלצות אחרות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך של מאקינטוש אפל G4, שיש לו רק כבל אחד לחשמל ולתצוגה (!) ואני חייב לחבר אותו לPC שלי (כ. מסך GE8600GT) מצורפת תמונה של החיבור מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב ישן ביחס 4:3 ברזולוציה של 1280X1024 ואני רואה בו מצויין. ניסיתי השבוע לחבר מסך טלויזיה חדש בגודל 40" ברזולוציה של 1920X1080 והאיכות תמונה במיוחד של טקסט גרועה מאוד. אותו דבר היה במסך של 32" . אני שואל את זה כי הייתי מעוניין להחליף את המסך הקטן שיש לי במסך גדול יותר לצורך משחקים שזה אומר מסך 32" עד 40". אבל עם כל הכיף שבדבר איכות התמונה לא משהו בכלל למרות שאלו מסך FHD. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא שגודל הפיקסלים במסכי טלויזיה גדולים ,גדול יותר ולכן פרטים קטנים נראים באיכות גרועה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני קונה מסך מחשב לאחי, ובהחלט מעדיף לדלג על TN. הוא לא גיימר ולא משחק משחקים (למעט שולה מוקשים ), ואפילו לא רואה סרטים על המסך (יש לו טלוויזיה מחוברת למחשב). ולכן השימוש יהיה אינטרנט, טקסט, מסמכים וזהו בערך. השאלה היא, באותו המחיר (יש מבצע ב"אופיס דיפו" - ללא מע"מ) - איזור ה1600-1700 שקל לכל אחד מהם, מה עדיף? אם הבנתי נכון, אחד עדיף לסרטים והשני למסמכים וכאלה, אבל אני לא מצליח למצוא מה עדיף למה. אשמח לתשובה בהקדם, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני אחבר למסך כבל חשמל 110V ארה"ב, האם המסך יפעל בצורה תקינה? תודה. נ.ב משהו יודע אם זה תקף גם על טלויזיות LCD? (יש לי SONY BRAVIA )
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסכים של AOC..? ראיתי בחנות את איכות התמונה וממש אהבתי יחסית לשאר,ויחסית למחיר הוא ממש זול ביחס לאחרים. אשמח לתגובות אם שווה לקנות.ואשמח להצעות נוספות בבקשה. תקציב עד 1000 וכמה שיותר גדולה אם אפשר.תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך הזה צריך להגיע אליי עוד איזה שבועיים מחו"ל.. אני מתכנן למכור אותו ככל הנראה כי אין לי בו צורך. לא מצאתי בZAP את הדגם הזה כלל... כמה הוא עולה בכלל בארץ? ובכמה אתם חושבים שיהיה פייר למכור דבר כזה בישראל? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בדיוק סכנת נפשות, אלא סכנה לחווית המשתמש ראיתי מספר מסכים 22" Wide, אהבתי את אפקט ה Gloss שיש במסך LG (למשל), התמונה נראת חדה יותר, מבריקה יותר וחיה יותר. השאלה היא עד כמה חסרון ה Gloss, המתבטא בהשתקפות, משמעותית. כאשר ראיתי את המסך בחנות, ההשתקפות של הנורות ושל אלמנטים אחרים (כמו אנשים ומדפסות..) מאוד הפריעה לי, מצד שני, כאשר ראיתי את המסך בבית (לא שלי לצערי), ההשתקפות לא היה משמעותית כלל. שאלתי היא, במידה ובבית לא תהיה לי תאורה מאחורי המסך (אלא רק בתיקרה שמעל, באופן רגיל), האם ההשתקפות תהיה זניחה, או שעשוייה להיות משמעותית, כמו בחנות (שהיתה מוארת היטב..) ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המסך שלי http://www.retrevo.com/s/AG-Neovo-F-419-Monitors-review-manual/id/1060ci363/t/1-2/ והייתי רוצה מאד דומה: מבחינת הפאנל, הגודל, ושאינו רחב. ראיתי משהו דומה ב-1500 ש"ח. שזה יותר ממה שקניתי אותו. יש כזה, או משהו כזה? (שאולי עושה שימוש באותו הפאנל?), כפי שרואים כאן http://www.flatpanelshd.com/panels.php? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 23-24 אינץ'. בהתחלה הייתי נעול על הT240, אבל אני לא בטוח אם ישתלם כי בסופו של דבר הוא כבר בשוק מעל שנה וחצי ומזדקן לו ויוצאים מסכים יותר טובים כבר. אז בנתיים ההתלבטות היא בין שלושת המסכים הרשומים בכותרת, איזה מהם לדעתכם יותר טובה ולמה? אשמח להמלצות עד תקציב 2000 ולכל עזרה. תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD, מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את המסך בפנדה, האם יש חנות שהיא עדיפה, מבחינת מדיניות פיקסלים מתים, אחריות וכו'? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מתנה מסך לאבי, הוא עובד על המחשב כ 8 שעות ביום, לרוב באינטרנט ובוורד, לא משחקים ולא סרטים. מכיוון שהוא עובד כיום עם 15" אני לא רוצה לקנות לו מסך ענק, חשבתי לכיוון ה 19-20 אינטץ'. האם למישהו יש המלצה למסך איכותי שיתאים? (לא חייב מסך רחב) תודה, דור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי דבר כזה? אני רוצה לרכוש את הסטנד של U2515H בנפרד חדש (ללא המסך מן הסתם).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חבריי הפורום! ברצוני לרכוש מסך 17\19 אינץ' , אך שיהיה איכותי מאוד, התקציב יכול גם לגדול אך אני רוצה לקנות מסך איכותי וטוב. השימושים בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים . ראיתי את המסכים הבאים בKSP , אבקש התייחסות ובמידה ואפשר המלצה על דגמים טובים יותר ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? SONY ?L1917S 19'' LCD 8ms? LG ?VX924 19'' LCD 3ms DVI? VIEWSONIC ולגבי מסכי ה-17: ?740N 17'' LCD 8ms? SAMSUNG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? LG יש לי נטייה לקנות 19, ואודה למי שיוכל לתת לי כיוון למסך הטוב ביותר והמשתלם , המשך יום טוב וחג שמח לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-