עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by matityahoo,

אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכים שיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 22 אינצ ואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.

2. Started by Stura,

רכשתי מסך מחשב דגם T260 בגודל 26 אינץ. אני מחפש דרך להשתמש בצורה יותר חכמה בגדול שלו. הם יש תוכנות שקשורות לניצול יעיל של שטחי עבודה גדולים? האם יש דרך יעילה למשל לגרום למחשב לפתוח שתי חלונות אחד ליד השני ? עד עכשיו עבדתי עם שתי מסכים אז זה היה פשוט להרחיב כל חלון בכל מסך אבל עכשיו זה כבר בעיה... רעיונות?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  3. שלום, יש לי חבר שמבקש המלצה למסך עד 22", במחיר עד 2500 ש"ח שיציג תמונות ממצלמה מקצועית באיכות כמה שיותר גבוהה, פוטושופ, הצגת טקסט טובה, צבע שחור טוב ושאפשר יהיה לראות סרטים באיכות גבוהה. לא מסך שמשולב עם טלויזיה. והאם שווה להשקיע את הכסף במסך של EIZO?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by milgy,

שלום, יש לי כ.מסך GTX470 אני מעוניין לשחק במשחק הזה עם שני מסכים שיראו כמו מסך אחד האם זה ניתן ? כיצד עושים את זה? תודה מראש שי מילגי

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  5. Started by yellow acid,

דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by NoobPCUser,

שלום! אני מחפש מסך 24 אינץ' ומעלה (27 זו השאיפה) שאפשר לחבר לו זרוע תלייה. תקציב: 1000 ש"ח מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, אז הרזולוציה וזמן התגובה חשובים.

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  7. בחיי כבר 3 חודשים אני עובד על מיפרט המחשב שלי...היתחלתי עם מה שבטוח שאקנה = המסך איך שהוא שמעתי או קראתי ש המסך LG 19" L1970HR הוא אחד הטובים בשוק....וגם שמחתי איך המחיר שלו ירד לבערך 1700 ש"ח (וגם קצב הריענון הוא 2MS ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2529&Pname=LG עכשיו אני שומע קולות אחרים....שסוני יותר טוב? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=245&Pname=SONY או שאני יכול ליקנות את המסך של סמסונג ( אפילו שקצב הריענון גבוהה יותר) SAMSUNG LCD 19" 932B 5ms DVI יש לי תקציב של בערך 1700 ש"ח לא יותר וחשובה לי מאוד מאוד איכות הטקסטים והחדות...מאוד!....כמובן שגם איכות הצפייה במישחקים ושמירה על העיניים חבר שמבין אמר לי לעזוב את האופנתיות שבLCD ו…

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by momi2004,

רוצה לקנות למשפחה שני מסכים. השימושים הם גלישה ואולי קצת עבודה משרדית. מוזר לי קצת שאני קניתי את הסמסונג 943BW בזמנו ב 650 וזה היה די זול, והמסך בסך הכל סביר ומגיע עם ארגונומיה. והיום קשה כמעט למצוא את המותגים הגדולים במחירים האלה. למישהו יש המלצות? כיוונים?

9. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי כרגע מסך LG W2362TQ וזה קטן (לסרטים) בשבילי רציתי לשדרג למסך הזה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1116&keySearch= מה אתם אומרים הוא יעבוד טוב עם מחשב? חסרונות ? יתרונות ? תודה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  11. אפשר המלצה על מסך לסרטים במיוחד וגם למשחקים שיהיה. ותנו דעה על המסך הזה בבקשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26780

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by nikola7,

אהלן חברים, אני מעוניין במסך מחשב בתקציב זול (600-800) עם אפשרות לחריגה קלה. אני סטודנט וקורא המון מאמרים. עד עכשיו הסתפקתי במחשב הנייד שלי (13 אינץ') שפשוט כיסח לי את העינייםם. אני מעוניין לרכוש מסך כדי לחבר את המחשב אליו והבעיה היא שהיציאה היחידה שלי במחשב היא VGA וכנראה שלא תשתנה עד סוף התואר. ככה שנחמד שיהיו יציאות נוספות אבל כרגע הן יהיו ללא שימוש. הדרישה היחידה שלי ועל סמך הקושי שנתקלתי בו בשנים האחרונות, המחשב צריך לשמש אותי בקריאה לאורך שעות. אין שימוש במשחקים(גג פיפ"א). חשבתי על המחשב הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778 האם המחשב הזה הוא האולטימטיבי למשימות קריאה? תודה רבה, שי

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  13. קניתי מחשב בכל התקציב שלי ככה שאני בכלל לא מבקש המלצות. קניתי אותו כמחשב משחקים והמפרט בצד. האם המסך שלי LG L1750SQ יריץ מחשקים ברמה גבוהה או שמגביל את יכולתו של המחשב?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by avi8774,

מחפש המלצה למסך בגודל 32 אינץ שימושים עיקריים סרטים משחקים וגם אינטרנט. תקציב עד 3000 תודה.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  15. נאמר לי על ידי אדם באתר http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=206 שהמסך 2007FP יכול להגיע עם פאנל TN או MVA או S-IPS כששאלתי אותו איך זה ייתכן הוא אמר לי שככה זה כל מסך של דל מדגם 2007FP יכול להיות עם פאנל שונה. הוא אמר לי לשאול אתכם איך עושים בדיקה במסך הזה איזה פאנל בדיוק יש במסך 2007FP

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מסך 19" נוח לקריאה (LCD מפאת חוסר מקום על השולחן) - לשימושי 'סבתא' פשוטים: דואר אלקטרוני, גלישה וצפיה בתמונות וסרטוני וידאו של הנכדים. התקציב - הכי נמוך שאפשר - אשמח להוצאה בסדר גודל של 500-600 ש"ח, אבל אפשר למתוח קצת אם זה מוצדק. תודה עריכה: שיניתי קצת את התקציב - אולי בגלל זה לא היו תגובות?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  17. שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחר קריאת חוות דעת של משתמשים על המסך LG W2353V החלטתי ללכת על המסך הזה. להפתעתי גיליתי שיש את אותו הדגם בדיוק גם בגודל של24" ושמו : LG W2453V לקחתי בסוף את הדגם של ה-24", האם אמורים להיות או ייתכנו הבדלים בין הדגמים ? האם המסך הזה עשוי להיות מאכזב או שזה אותה הגברת רק בגודל שונה ? אלה אותם נתונים: 2MS ו- 1:50,000 FullHD וכל הירקות לדעתי המסך מצויין, אבל חשוב לשמוע גם חוות דעת נוספות? האם הסמסונג BW עדיף עליו ?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  19. אני מרכיב מערכת עריכה לקולגה שלי. מפרט המחשב די סגור. ועכשיו נותר להזמין זוג מסכים שישמשו אותה לעריכה. היא עורכת מעל 20 שנה בערוץ הראשון וכו. אם זה משנה למשהו - היא עורכת על אוויד, פלאטפורמה: האיקנטוש וPC. חשבתי שיתאים לה זוג מסכי 22". הרבה פיקסלים עברו בעולם המסכים מאז שרכשתי את הDELL 2407WFP וה-DELL 2007FP שלי בנקסטופ. אני רואה שיעקב עדין מככב פה במכירות הקבוצתיות. בקיצור אשמח להמלצה על מסכים איכותיים שישרתו אותה. היא עורכת OFFLINE ככה שדיוק צבע כדאי שיהיה אבל לא צריך להיות משהו מטורף של EIZO... מבחינת תקציב - אני לא ממש סגור אבל לדעתי היא יכולה להשקיע עד 2000 בכל מסך. ראיתי בכתבה: ביקורות וקישורים בנושא LCD שהDELL וה-ASUS (כמה מפתיע) מככבים. אני זוכר שבזמנו דגם ה22" א…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by Gil 00,

חשוב לי שיעבוד בלי חשמל רק עם USB C עדיפות לFULL HD אבל לא חובה מה דעתכם על זה? ASUS ZenScreen MB16AC 15.6-Inch Full HD IPS Monitor באמזון ראיתי כמה סוגים של דגמים שלא ממש הצלחתי להבין את ההבדל בין כולם https://www.amazon.com/ASUS-ZenScreen-MB16AC-15-6-Inch-Monitor/dp/B071S84ZW7?pd_rd_wg=c6t1e&pd_rd_r=010e83b9-e750-4c30-af61-1fda278425d4&pd_rd_w=fLA8c&ref_=pd_gw_simh&pf_rd_r=W9ZZZA3JXWG9G343SVYH&pf_rd_p=b841581f-e864-5164-afa6-4c18a8348879

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  21. הי. בגלל ש DELL 2007WFP לא קיים בארץ ובמקום 2007 הגיע לכולם 2007 שהינו פאנל TN חיפשתי ובסוף אני קונה מסך אחר. מישהו מכיר אותו ? איך הוא ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  22. במסגרת בקשתי להמלצה על מסך 19'' בתקציב 1000-1500 לצרכי משחקים ועבוד תמלילים, הומלץ לי כאן על הסמסונג 943bm. בחנות (שלא מכרה משום מה סמסונג) המליצו לי יותר על ה-viewsonic vg930m. איזה מסך מומלץ יותר מבין השניים? מדוע? עליי לציין, כי מרבית השימושים הם דווקא לעיבוד תמלילים, לצערי פחות למשחקים (יהיה בעיקר פיפא/NBA, קצת משחקי הרפתקה וכמה שיותיר הזמן ). כמובן, אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה רבה! איל

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by eliil1,

מה הכי משתלם : SAMSUNG 2243 DELL 20" SP2008WFP DELL 22" E228WFP DELL 20" E207WFP *אני יודע ששניים מהם 22 אינץ והאחרים 20 אינץ, לא אכפת לי , העיקר שיהיה הטוב מביניהם, הגודל מבין שניהם לא משנה לי... מטרות : סרטים (רצוי שיריץ גם סרטי HD) , משחקים ואינטנרט... עוד שאלה : מה זה G2G ? זה טוב?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by minardi2001,

איזה מהמסכים האלה עדיף? Sony SDMX95F/FS 19'' 8 ms 1:1500 1700 ש"ח או: LG- L1932TQ 19'' 4 ms 1:700 1600 ש"ח תודה

25. Started by Royz,

מה הדרך הכי טובה לכייל אותו? ומה זה ה gaming mode וכל זה? האם יש צורך כל פעם להחליף ל gaming mode שמשחקים? מה לעשות עם "Sharpness" ?

• 8 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.