מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכים שיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 22 אינצ ואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך בגודל 32 אינץ שימושים עיקריים סרטים משחקים וגם אינטרנט. תקציב עד 3000 תודה.
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני לא ממש מבין במסכי LCD ולכן זה גם לא אמר לי הרבה שחיפשתי בפורום מסך מתאים, נתנו פה כל מיני הסברים ללמה זה עדיף ולמה ההוא כדאי ולא ממש הבנתי כלום ולכן גם פתחתי את ההודעה הזאת אני צריך מסך 22" למשחקים,סרטים,פוטושופ בתקציב שלא יהיה הרבה יותר מ1000 ש"ח חשוב לי איכות המסך ולכן אם התקציב קטן מידי אפשר יהיה לרדת בגודל. קראתי גם קצת מהכתבות בפורום והבנתי שאני רוצה פנל VA זה נכון בתכלס? קיצר אני מאוד יעריך המלצות + הסברים על ההמלצות על הדרך המון תודה נ.ב הבנתי שכמות החיבורים משפיעה מאוד על המחיר אז רציתי להוסיף שכל מה שאני צריך זה DVI (וחשמל)
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
dell 2009W 2209WA dell W2486L 24'' LED 2ms LG עכשיו חפרו על הדל הזה וכמה שהוא טוב.והוא אפילו לא נותן לי 1920 אז למה הוא כל כך שווה ? היתרון ב20 הוא שיש לי מסך 20 ואני אשמח לחבר את שתיהם לכרטיס שלי.מה אתם אומרים זה שווה?ד"א שהדל ברזולוציה 1680 והlg 1920 האיכות תיהיה זהה?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
FULL HD, גודל 20 עד 24. חשובה יותר האיכות מהגודל. האם כל המסכים שם עובדים ברזולוציה הזאת על 60Hz? זה לא אמור לעשות כאב עיניים בעבודה ממושכת. שימושים: טקסט (עבודה ממושכת), אינטרנט, צפייה סרטים, קצת משחקים. על איזה דגם אתם ממלצים? מה ההבדל בין הדגמים שמתחילים ב-P לאלה שמתחילים ב-B בסאמסונג? כדאי ללכת על LED? מה היתרונות שלו? http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS23LRJKUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&fullspec=F או זה בחריגה של מאה ומשהו שקל: http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-W2486-L.jsp ?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בעל הרזולוציה הנ"ל ואני רוצה לקנות מסך שיחובר דרך VGA ויתמוך ברזולוציה הזאת.. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני מקבל מחר את הAcer GD235HZ והNvidia 3D Vision Glasses, רציתי לדעת אם זה יעניין אתכם שאני ארשום ביקורת מקיפה על המסך ועל יכולת ה3D, אם אני אראה שזה מעניין אתכם אני כמובן אשמח לעשות זאת.
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
We've received word that the above pictured SP2309 will boast a 23-inch 16:9 panel with a wicked 2,048 x 1,152 (QWXGA) native resolution, an 80,000:1 dynamic contrast ratio, 98% color gamut (NTSC, we presume), 2-millisecond response time, 2-megapixel camera (with microphone) and VGA / DVI / HDMI inputs Looks like Canada will get it first (in "one to two weeks") for $419.99.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
רכשתי מסך מחשב דגם T260 בגודל 26 אינץ. אני מחפש דרך להשתמש בצורה יותר חכמה בגדול שלו. הם יש תוכנות שקשורות לניצול יעיל של שטחי עבודה גדולים? האם יש דרך יעילה למשל לגרום למחשב לפתוח שתי חלונות אחד ליד השני ? עד עכשיו עבדתי עם שתי מסכים אז זה היה פשוט להרחיב כל חלון בכל מסך אבל עכשיו זה כבר בעיה... רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע מהי תקופת האחריות שסוני נותנים למסכי ה LCD שלהם? לפי כמעט 3 שנים (32 חודשים) קניתי מסך LCD של סוני - SDM-HS75D. במעמד הקנייה נאמר לי שהאחריות היא 34 חודשים. אבל אין לי תעוד לכך המסך התקלקל ואמור להיות עדיין תחת אחריות. אבל בגלל שמדובר במסך של כמעט 3 שנים, אז ברור לי שלא יהיו להם חלקי חילוף, והם יתחילו לשגע אותי עם כל מיני תירוצים מפגרים מה עושים במקרה כזה?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איזה מהמסכים האלה עדיף? Sony SDMX95F/FS 19'' 8 ms 1:1500 1700 ש"ח או: LG- L1932TQ 19'' 4 ms 1:700 1600 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קודם כל מסך מדהים!! וגם יש לי פאנל RT803 . א. איך עושים הגדרות למסך? כולה חיברתי אותו ועדכנתי דרייברים של הכרטיס מסך איך אני יודע מה להגדיר בכלל? האם צריך? ב. יש כאלה בפאנל מספרים 1 2 3 4 וזה מופיע לי על 2 מה זה אומר ומה זה המספרים האלה? ג. איך משנים את התצוגה לתצוגת משחקים/סרטים אם יש כזה דבר בכלל כמו שיש את הכפתור הזה שמהביר את המסך או מגדיל את הרזולוציה כמו שיש במסכי ה MAG הישנים ד. בטעות דפקתי את הכבל הכחול של ה VGA שניסיתי להוציא אותו ולחבר את הכבל הלבן של ה DVI-D האם זה משנה? ה. איך עושים תצוגה אנכית כשמסובבים את המסך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אחריי עיון במאמרים ובתגובות בפורום אני די מבולבל. אני משתמש במחשב בעיקר לקריאת טקסט,אינטרנט (מספר שעות ביום) כרגע משתמש במסך 17" lcd של AOC שלא עשה לי בעיות כלל,לא יודע לכוון את המסך יותר מסיבוב במספר כפתורים,ולא השתמשתי אף פעם במסך שנחשב איכותי והשאלות שלי הם 1 האם ההבדלים בין מסך איכותי 19"/20" ל22" יהיו מורגשים בצורה בולטת? 2 ההבדל בצפיה במסך 22" לעומת מסך 17" או 19" מורגש ביותר, האם נתון זה יכול לפצות את הנחיתות באיכות? 3 אם אני קונה מסך עם פנל בשיטת TAN אז זה לא משנה איזה חברה אני בוחר מכיוון שכולם דומים? 4 היכן ניתן לצפות בתצוגת מסכים,חוץ מאופיס דיפו? ראיתי מסך 20" של XEROX XA7 שהיה הכי נעים לי לצפיה (מחיר כ1600 שח עם אחריות ל5 שנים) אשמח לשמע את דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן. יש מסכים רחבים עם פאנל איכותי ? give me your best shot. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם שימושיים עיקריים הינם משחקים, ועיבוד תמונה - פוטושופ תודה
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם, יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה. החלטתי לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק. חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה. כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן. בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד…
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
עד לפני 10 דקות, הייתי סגור על הSamsung 931bf ואז ראיתי הודעות כמו:"מהBF תתרחק" או "סמסונג על הפנים" וכו'... הייתי שמח לקבל חוות דעת למסך המומלץ ביותר כאן. ובבקשה מי שנותן תשובה שיפרט למה, הלכתי לראות את הסמסונג ואת האל.ג'י. בבאג, והם לא שונים אחד מהשני יותר מדיי, אהבתי יותר את הסמסונג, אבל ראיתי אותם רק בשומר מסך המעפן שהם מציגים שם, ולא באיזה משחק עם דרישות. בבקשה תעזרו לי אני מת לקנות עוד השבוע וחבל על הזמן סתם כל היום התלבטויות מיותרות!
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב 16:10 19 אינץ' אני מחפש אנשים שיש להם כזה מסך או מישהו שיכול להמליץ על כזה. המסך מיועד בעיקר למשחקים עבודה עם DESKTOP. תודה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת עריכה לקולגה שלי. מפרט המחשב די סגור. ועכשיו נותר להזמין זוג מסכים שישמשו אותה לעריכה. היא עורכת מעל 20 שנה בערוץ הראשון וכו. אם זה משנה למשהו - היא עורכת על אוויד, פלאטפורמה: האיקנטוש וPC. חשבתי שיתאים לה זוג מסכי 22". הרבה פיקסלים עברו בעולם המסכים מאז שרכשתי את הDELL 2407WFP וה-DELL 2007FP שלי בנקסטופ. אני רואה שיעקב עדין מככב פה במכירות הקבוצתיות. בקיצור אשמח להמלצה על מסכים איכותיים שישרתו אותה. היא עורכת OFFLINE ככה שדיוק צבע כדאי שיהיה אבל לא צריך להיות משהו מטורף של EIZO... מבחינת תקציב - אני לא ממש סגור אבל לדעתי היא יכולה להשקיע עד 2000 בכל מסך. ראיתי בכתבה: ביקורות וקישורים בנושא LCD שהDELL וה-ASUS (כמה מפתיע) מככבים. אני זוכר שבזמנו דגם ה22" א…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה עכשיו מחשב חדש כי אני עם לפטופ די ישן והוא לא מריץ כמעט כלום אז אני צריך מסך מחשב. בעיקרון, אני רוצה לקנות 2 מסכים ולחבר אותם, מסך אחד צריך להיות איכותי למשחקים ואחד סתם לראות סדרות ולגלוש באינטרנט באותו הזמן. אין לי תקציב מסויים, כי אני לא מבין במחירים של מסכים. אני מעריך משהו כמו 1500~1800 לשני המסכים. הרכיבו לי כבר מחשב פה, המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/96k1hjvr תודה רבה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה
-
שלום , אני קונה עכשיו מחשב חדש - ועם זאת כמובן , מסך חדש . אני מחפש משהו שיתאים להרצת משחקים כבדים , סרטים ומוטימדיה אחרת . גודל : 21-24 מחיר : 1000-1500 ( אם יש משהו מומלץ אך יקר יותר אני אשמח לשמוע גם עליו . ) מה המסך המומלץ ביותר כיום ? תודה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
המסך השני שלי הלך והחלטתי לקנות מסך חדש.. לפי כל הנושאים פה בפורום שמעתי על ה-DELL 2209WA . איך הוא ? האם הוא מומלץ במחיר הזה? וגם שמעתי על ה-LG 2286L שהוא טוב .. מה אתם ממליצים מבין השניים?והאם יש עוד מסכים בתקציב הזה שיתאימו?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-