עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, לא מזמן קיבלתי את המסך דרך הקנייה הקבוצתית והבחנתי בכהות צהבהבה בגבול בין הפלסטיק למסך עצמו. כאשר המסך כולו לבן אפשר לראות את הבעיה יותר בברור (זה דומה לכתם ניקוטין) מישהו נתקל בבעיה הזאת גם ? או יודע במה מדובר ? האם יכל להיות שזה bleeding ? ניסיתי לצלם את המסך, התמונה לא יצאה משהו תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. במידה והרמקולים ממוקמים ליד המסך או ליד המארז, זה יכול לעשות נזק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. בוקר טוב, מבקש המלצה ל- 2 מסכים. האחד עבורי (22"). ישמש אותי בעיקר ל- BROWSING, דוא"ל, OFFICE ומעת לעת משחקים פשוטים. בנוסף, אני גם עושה מעת לעת עריכת סרטי משפחה לטובת DVD. במחשב שלי אין כרטיס גראפי ואני לא מעריך שאני צריך אחד (לאור השימושים שלי). השני (19") עבור אחת הילדות, המחשב שלה אמנם P4 (לא חדש), אבל גם הוא ללא כרטיס גראפי. היא בת 11, בעיקר משחקת משחקים פשוטים, OFFICE, BROWSING. שטח השולחן שלה לא גדול, זו הסיבה שנראה לי שעדיף מסך 19" (כן, אני יודע שפער המחירים הוא קטן מאוד, אם בכלל). בשבועיים האחרונים קראתי די הרבה על מסכים והכנתי טבלת השוואה. מבדיקת REVIEWS במגוון אתרים עולה כי הדגמים המומלצים (עבורי) הם SAMSUNG 2253BW (אבל יש לו יחס ניגודיות של 1:1000 בלבד), SAMSU…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Lirux,

צריך את המסך הכי טוב בתקציב הזה עם עדיפות ל19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by duuuura,

קניתי מסך 226bw ויש כמה בעיות 1. רואים במשחקים כזה בהיר כמעט שחור לבן ושאני מסתכל בזוית אחרת נגיד מלמטה אז רואים יותר חד 2. אני חיברתי את המסך לps3 והגדרתי בps3 שיהיה 720p אבל עדיין רואים כמו בטלויזיה רגילה 3. ובps3 אין לי סאונד מכיוון שבמסך אין רמקולים ושחיברתי את הכבל av לרמקולים שלי לא שמעו בps3 כלום מה אתם ממליצים לי לעשות שיהיה לי סאונד כאילו מה לחבר למה? 4. בpes2008 אין את הרזולוציה שהמסך תומך בה ואז אני רואה את התמונה על חצי מסך 5. בut3 אני לא רואה את היד שמחזיקה את הנשק כאילו חסר שטח ראיה למעלה ולמטה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Or_s2006,

שלומת פורום מסכי LCD ! אני רוצה לקנות מסך 19 אינ'ץ 2MS 1:3000 ניגודיות עכשיו ראיתי את המסך הזה השאלה שלי הוא טוב לא טוב גרוע לא לקנות שווה מאוד לקנות מהר. L1900J של LG בתודה אור

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by valorien,

כן, אני יודע שכבר נמאס לשמוע על המסך הנ"ל אבל אני צריך מס' הבהרות. 1. שמתי לב שלמסך קיימות שתי יציאות DVI. האם זה רק פיצ'ר כדי לחבר עוד מכשיר כלשהו או מחשב אחר ולהחליף ביניהם דרך התפריט, או שמא שתי היציאות מיועדות לחיבור לאותו כרטיס מסך אם רוצים לעבוד ברזולוציות גבוהות? 2. האם מומלץ יותר לחבר את המסך בחיבור DVI DUAL LINK במקום SINGLE LINK? זה ייתן משהו? 3. האם כבל ה-DVI שמגיע עם המסך הוא DUAL LINK? לעונים ולעוזרים תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Shasoosh,

קניתי אתמול את ה U2311 , והחלפתי אותו היום לאחר פיקסל שרוף וצירפתי אותו בדול דיספליי ל 930 הישן שלי. פתאום המסך הישן ששירת אותי נאמנה נראה ממש רע. אני לא יודע אם זה בגלל שהדל כל כך שונה או שמשהו נדפק פה בקונפיגורציה אבל לבן בדל נראה צהבהב ב 930, בכלל פתאום כל הצבעים ב 930 ניראים חיוורים. מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. השגתי אותו במחיר מציאה, ולמסך יש נתונים יבשים די מדהימים של 2MS וניגודיות של 1:2000. שיחקתי קצת בהגדרות של המסך, ואפשר להגיד שדי הסתבכתי =] כל דבר שאני מנסה נראה לי מוזר בעיניים/בהיר מדי/לא מספיק חד וכו'. רציתי לשאול את האנשים שגם משתמשים במסך הזה, מה ההגדרות שלהם. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אני מחפש מסך לשימוש בעיקר משרדי וחשוב לי שהוא יהיה נוח לקריאה ושלא יעיק על העיניים כי אני מתכנן לעבוד מולו כמעט כל היום. ראיתי המלצות על המסכים: Dell 20 LCD E207WFP ו Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms - איך הם לשימושים שלי? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22' או יותר ורציתי לקבל מידע לגבי חיבור ה-HDMI בדגמים הקצת יותר יקרים. האם הוא איכותי יותר מאשר ה-DVI (יש לי כרטיס מסך מהדור האחרון עם יציאת HDMI)? חשוב לציין שהשימוש של המסך יהיה בתור מסך מחשב לכל דבר והוא לא יתופקד בתור טלוויזיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים. תודה. עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. נשרף לנו המסך בקפיצת מטח ואני רוצה לקנות 22' למשחקים וסרטים[עדיף HD] אין לי צורך בחיבורי טלוויזיה וכו' [br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 10:45:21 ומה אתם אומרים על ה22QD של צימי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Proctocal,

צהריים טובים, היום בערב אני רוכש מסך חדש למחשב. האם זה משנה איזה מסך אני רוכש למחשב, או שאין דרישות קיימות מסוימות. בנוסף, אם תהליך החלפת המסך הינו פשוט? בבעלותי מערכת ווינדוס 7 שמותקנת במחשב, האם יש רק לחבר את המסך? אשמח לתשובות נרחבות. המשך יום נעים, ירין.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך LCD בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .ז"א כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דולר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם כתחביב כ 1500 תמונות בשנה בערך בפורמט RAW .והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER או מכייל אחר שתמליצו עליו בתקציב של 100$ בערך (יקנה בארה"ב)…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Kriz,

אני בעל מסך כזה מזה 3 חודשים ואף פעם לא ישבתי ו"כיוונתי" את הצבעים ושאר הבלאגאן שיש לו שם בSETTINGS. אני יודע שזה עניין דיי סובייקטיבי אבל הייתי רוצה לשמוע מבעלי המסך מה הם חושבים בעיניין ומה ההגדרות בהם הם משתמשים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מה אני בדיוק צריך לעשות עלמנת לכוון את המסך ? התעסקתי רק עם מה שיש בו (בהירות,קונטרסט וכו') האם צריך להתקין איזשהו דרייבר ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by eelzam,

אני מעוניין להזמין את המסך הזה, מישהו יודע עליו משהו ? הוא קיבל ציון 9 במגזין SMBPlus האם שווה לקנות ? יש במסך איזושהי בעיה ידועה ? קאצ' ? האם הוא טוב גם לעבודה עם גרפיקה ? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום.. אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ'.. אין לי שום ידע בקשר למסכים דקים, אז מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב עד הסביבות 1500 ש"ח.. אם צריך לדעת עוד פרטים אז תשאלו אני יענה.. פשוט אני לא מבין בזה כלום.. תודה.!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מזה GHOSTING ? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך במחיר נורמלי מבלי להשתגע ושאני אוכל לשחק מישחקים בתלת מימד זו הכוונה! יש כרטיס מסך שתומך!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by mmMigy,

שלום, יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני מחפש מסך LCD, מינימום 19", עם אפשרות תלייה על קיר. כמובן שחשוב שאיכות התמונה תהיה טובה. האם אני יכול למצוא מסך עם נתונים כאלה בתקציב כזה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gmb,

שלום רצינו להרכיב במחשב שבמשרד מסך נגיעה/מגע או איך שלא קוראים לו יש איזשהו דגם מומלץ או פשוט לבחור את אחד החברות הקיימות וזהו? מישהו השתמש בפלטות האלה שמרכיבים על מסך LCD קיים ואז זה אמור להפוך מסך רגיל לנסך נגיעה. זה אמין ועובד היטב? צריך כרטיס מסך מיוחד למסכים כאלה? צריך מחשב חדיש בשביל מסכים כאלה? סה"כ המסך יעבוד הרבה וצריך משהו איכותי ואמין תודה מראש לעונים... רמי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by M.K16,

אני קונה עכשיו מחשב ואני רוצה לקנות מסך חדש. לא משנה לי רחב או לא רחב. אני רק רוצה שהוא כמעט ולא יזיק לעניים. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל TN מאוד מזיקים לעניים עם שימוש ממושך מול המחשב. אז אני רוצה המלצות למסך בתקציב הזה שהוא יהיה איכותי ולא יזיק לעניים... השימושים שלי הם: קצת סרטים ושימוש של טקטס בעבודות וכל מני (יש הרבה) ומשחקים גם אבל לא הרבה... הכי חשוב אבל שלא יהיה מזיק כל כך לעניים... לפי נושאים שקראתי ראיתי בנתיים שהמליצו על אלו: או את 971P של SAMSUNG או את VP930B של ViewSonic או את ה20 אינצק הרחב של פיליפס שכרגע אני לא זוכר את הדגם שלו... מה עדיף? אחד מאלה או משהו אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Vaz,

בעקבות ההמלצה של האתר וביקורות שקראתי ברשת , הזמנתי את ה 222h . מה ששמתי לב בהשוואה , שכמעט בכל ההשוואות הנתונים שלו , יצאו הכי קרובים לנתונים של המסך של EIZO אז לדעתכם עשיתי טוב ? סך הכל 1224 שקל כולל משלוח. גם מאוד אהבתי את המראה שלו והארגונומיה. ניסיתי גם לנסות ביותר זול בוואלה שופס וסירבו ל5 הצעות שלי , ואחר כך הם התקשרו והציעו ב1160 אבל לא רציתי , כי פה הזמנתי מהיבואן עצמו שמייבא את המסכים של eizo וצ'יימי לארץ, והוא גם הבטיח לי משלוח עד לבית עם שליח בלי תוספת שלום בדיוק 1224 כמו שכתוב בזאפ.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים