מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
טוב כמו שכבר כתבתי, אני הולך כנראה לראות את המסך 2209WA.. חח אבל הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי חלש.. 8600gt 512mb...... איך הוא יחזיק אותו במחשקים? יחזיק מעמד? יראו טוב? או שאין טעם לקנות את המסך הזה אם אני לא משדרג את הכרטיס מסך גם כן? תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את המסך בפנדה, האם יש חנות שהיא עדיפה, מבחינת מדיניות פיקסלים מתים, אחריות וכו'? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה המון אודות המלצות למסכים וכמובן את כל המדריך בשני החלקים, אך עדיין מהאמור לעיל לא מצאתי התאמה לדרישות אותן אני צריך מהמסך שלי. אני מעצב תעשייתי, עובד רבות על תוכנת Solidworks למי שמכיר (תוכנה לתכנון הנדסי ומכני, תלת מיימד), ומידי פעם על תוכנות גרפיות למיניהן. משתמש גם רבות באינטרנט וכמובן בתור שימוש מישני - צפייה בסרטים. לעניות דעתי אני צריך מסך בפורמט רחב - לפריסה מירבית + פיזור של סרגלי כלים כך שמקום העבודה על המסך לא מצטמצם לי כ"כ כמו במסך 3:4 (או שמא אני טועה ואתם חושבים אחרת..?) , שיהיה כמובן בפאנל VA / IPS (לא חושב שיש הבדל עבורי בין השניים - אשמח לעצה בעניין) ובגודל של 20" ומעלה (האם מבחינת פרופורציות עבודה 20"-20.1" זה יתאים? האם יש הבדל בין ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אשמח אם תמליצו לי על מסך 19 אינץ', שהתצוגה הטבעית שלו היא 1024X768, מסך שיתאים לעבודה עם טקסט ומשחקים. שיהיה אמין: כמה שפחות פיקסלים מתים, שיראו אותו טוב גם באמצע וגם בצדדים(לא חייב 180 מעלות...), צבעים אמתיים ובקיצור מסך שממולץ לקנות. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס המסך הוא ATI RADEON HD4850 512MB זכרון 4GB ספק 500W מעבד E8400 האם כדאי לי לצרף למחשב מסך רחב 22 ולשחק בו ברזולוציה גבוהה מאוד (יש בכלל רזולוציה אופטימלית למסך כזה שנתמכת במשחקים)? האם המחשב יעמוד בזה בכבוד? או שמא עדיף לקחת מסך 19 או 20 ולשחק ברזולוציה נמוכה יותר....? ולמה: האם אין רזולוציה מתאימה בול ל22 רחב או שפשוט המחשב לא יעמוד בכך...? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המסך הזה? יש לו DVI? למה משמש DVI, האם זה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש לרכוש מסך 22" במחיר של עד 900 שקלים לפי המידע באתר ובפורום הבנתי שסמסונג 2243BW הוא הדגם הכי מומלץ בטווח המחירים. הבעיה היא שאין אותו במלאי באף חנות שיצרתי איתה קשר.. בחלקן אמרו לי להתקשר עוד שבועיים, ובחלקן אמרו לי שהם הפסיקו לייבא את הדגם הספציפי. יש למישהו מושג אם יש את המסך במלאי זמין באיזושהי חנות בארץ? תודה מראש אברום
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב ישן ביחס 4:3 ברזולוציה של 1280X1024 ואני רואה בו מצויין. ניסיתי השבוע לחבר מסך טלויזיה חדש בגודל 40" ברזולוציה של 1920X1080 והאיכות תמונה במיוחד של טקסט גרועה מאוד. אותו דבר היה במסך של 32" . אני שואל את זה כי הייתי מעוניין להחליף את המסך הקטן שיש לי במסך גדול יותר לצורך משחקים שזה אומר מסך 32" עד 40". אבל עם כל הכיף שבדבר איכות התמונה לא משהו בכלל למרות שאלו מסך FHD. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא שגודל הפיקסלים במסכי טלויזיה גדולים ,גדול יותר ולכן פרטים קטנים נראים באיכות גרועה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוד שונא לנקות תמסך שלי...בגלל זה אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה...עכשיו יש שכבה של אבק על המסך,האם חדות התמונה יורדת בגלל זה? ומה יכולים להיות הנזקים בכלל של אי ניקוי המסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפי הכותרת תראו את השאלה שלי: ההפרש מחירים הוא 400 ש"ח ונגיד ששניהם הם פאנל s-vpa מי עדיין יותר טוב למשחקים!!!?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נשרף לנו המסך בקפיצת מטח ואני רוצה לקנות 22' למשחקים וסרטים[עדיף HD] אין לי צורך בחיבורי טלוויזיה וכו' [br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 10:45:21 ומה אתם אומרים על ה22QD של צימי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז המסך שלי היום הוא Samsung syncmaster 931BF מסך 19'' 1280X1024 .. קניתי לפני שנתיים שלוש ב1500 שקל עכשיו אמא שלי התחילה לעבוד כמזכירה דרך הבית במחשב שלה, והיא עם המסך CRT הישן והיא רוצה חדש, אז אני פשוט מביא לה את שלי ואפנק את עצמי במסך חדש יותר...=) השימוש שלי במסך מחשב הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים, את הסרטים והסדרות אני תמיד עושה Stream לטלויזית Sony 29'' הישנה שלי, עליה אני גם משחק בPS2, אבל אם יהיה לי מסך HD כמו שצריך אני כנראה יעבור לראות מהמחשב, בנוסף אני גם קונה PS3 אז אולי כבר עדיף לשחק בו על מסך מחשב 24'' שהוא FHD מאשר מסך CRT 29'' .. (בתכלס עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה וזהו בשביל הסרטים והPS3 כי זה פשוט לא נוח לשבת על הכסא מחשב במקום על המיטה, וגם בכלל אם…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך חדש בתקציב של ¤1500 ואני מעדיף שהוא לא יהיה עם פנל TN. למחשב שהוא יחובר יש כרגע כרטיס מסך מובנה ככה שהוא לא יעבוד טוב עם רזולוציות גבוהות ואין לו חיבור דיגיטלי. האופציות שחשבתי עליהן: 200W6MB Philips שהחסרונות שלו הם: מגיע ללא רגלית ומצריך קניה של כרטיס מסך. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 XG91D Xerox שמתהדר בפנל P-MVA 25ms אבל מעולם לא שמעתי/ראיתי אותו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=489935 SDMX95F Sony שכמו קודמו מתהדר בפנל P-MVA 8ms אבל לא שמעתי עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 באיזשהו שלב חשבתי גם על הדל 1907/197 אבל עם כל הערכתי לדל (יש לי את ה2407) לשניהם יש פנל TN. איזה הכי מומלץ? אני אשמח לשמוע עוד דעו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לי יש BENQ FP93G X הוא אומר לי שזה לא מספיק ברור/חד בשבילו. אז על מה אתם ממליצים? (לגרפיקאי)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי 24", כאשר התקציב הוא כ 1500 שקל. יש את הסמסונג הוותיק T240: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442 או מסך של LG, W2453V http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726430 על הדף , ה LG נראה יותר טוב.. מבחינת הניגודיות , בהירות, והכי חשוב לי זווית צפייה (אנכית 170, לעומת 160 בסמסונג) ,אבל גם עולה יותר, האם הוא שווה את תוספת המחיר? רואים הבדל בתמונה? עכשיו, לשני המסכים יחס מסך 16:9, האם זה עדיף על היחס היותר מקובל 16:10? אני צופה בסרטי 16:9 (ב HD) , שהם יראו על מסך מלא במסך 16:9, אבל במסך 16:10 איך יראו סרטים כאלה? עם פסים שחורים למטה? אם מישהו יכול לעזור לי להחליט בין 2 המסכים, עדיף מישהו עם ניסיון איתם.. או לחילופין להציע מסך טוב יותר באותו מחיר. תודה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רצינו להרכיב במחשב שבמשרד מסך נגיעה/מגע או איך שלא קוראים לו יש איזשהו דגם מומלץ או פשוט לבחור את אחד החברות הקיימות וזהו? מישהו השתמש בפלטות האלה שמרכיבים על מסך LCD קיים ואז זה אמור להפוך מסך רגיל לנסך נגיעה. זה אמין ועובד היטב? צריך כרטיס מסך מיוחד למסכים כאלה? צריך מחשב חדיש בשביל מסכים כאלה? סה"כ המסך יעבוד הרבה וצריך משהו איכותי ואמין תודה מראש לעונים... רמי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כן, אני יודע שכבר נמאס לשמוע על המסך הנ"ל אבל אני צריך מס' הבהרות. 1. שמתי לב שלמסך קיימות שתי יציאות DVI. האם זה רק פיצ'ר כדי לחבר עוד מכשיר כלשהו או מחשב אחר ולהחליף ביניהם דרך התפריט, או שמא שתי היציאות מיועדות לחיבור לאותו כרטיס מסך אם רוצים לעבוד ברזולוציות גבוהות? 2. האם מומלץ יותר לחבר את המסך בחיבור DVI DUAL LINK במקום SINGLE LINK? זה ייתן משהו? 3. האם כבל ה-DVI שמגיע עם המסך הוא DUAL LINK? לעונים ולעוזרים תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מסך 3:4 בעל רזלוציה 1280x1024 וחיבור AVG, כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200. האם ניתן לצפות בתכני FHD עם המסך שלי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השגתי אותו במחיר מציאה, ולמסך יש נתונים יבשים די מדהימים של 2MS וניגודיות של 1:2000. שיחקתי קצת בהגדרות של המסך, ואפשר להגיד שדי הסתבכתי =] כל דבר שאני מנסה נראה לי מוזר בעיניים/בהיר מדי/לא מספיק חד וכו'. רציתי לשאול את האנשים שגם משתמשים במסך הזה, מה ההגדרות שלהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך חדש 21.5 אינץ גר בשרון עומד להשתמש בעיקר במשחקים תנו המלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, למרות שכבר חקרתי את הנושא על פניו, מוודא שלא פספסתי דגם נסתר ועילאי. מחפש מסך מחשב לצורכי גיימינג רזולוציה: 2K. קצב רענון: 144hz. זמן תגובה: נמוך ככל הניתן. פאנל: IPS. גודל 32' אולטרה רחב פיצ'רים מתבקשים: GSYNC + HDR. בקשות מיוחדות: יחס עלות/תועלת טובים. יש רופא בקהל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בעיקר לגלישה, קריאת טקסט ומעט ווידאו, ממרחק קרוב. חשוב לי מאוד הנוחות לעיניים (שלא יהיה "מעייף") ושאיכות הצבעים תהיה סבירה, שאר הפרמטרים פחות. מבחינתי פיקסלים גדולים כמה שיותר זה יותר טוב- יותר נוח לקריאה (לא אכפת לי משטח עבודה, ואני לא מתעסק בגרפיקה) אני מוכן לשלם אפילו עד 2500 , אם זה באמת משתלם, אבל כמובן שמעדיף פחות ממעבר על ההודעות האחרונות אני מבין שההמלצה של הפורום היא Dell 2209WA, אבל אני רוצה לוודא שלא פספסתי משהו. האם לU24210 יש יתרון משמעותי ששוה את המחיר שלו? מה לגבי הLG W2220P ? הוא קצת יותר יקר ואין לי בעיה לשלם את זה, אם באמת יש לו איזושהי עדיפות ושאלה אחרונה - האם יש עוד מסך רלוונטי, אולי משהו שיגיע לארץ בקרוב ושווה לחכות בשבילו (הקנייה לא דח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אני בדיוק צריך לעשות עלמנת לכוון את המסך ? התעסקתי רק עם מה שיש בו (בהירות,קונטרסט וכו') האם צריך להתקין איזשהו דרייבר ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-