עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי מסך טוב 19 אינץ LCD למשחקים בעיקר חשבתי על הSAMSUNG 931C אבל ראיתי שהביקורת עליו פה לא משהו יש המלצות??? משהו טוב של VIEWSONIC ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by [YH],

שלום רב לכולם!, אני פונה אליכם (בפעם האלף בחיי) בבקשה לעזרה. לאחרונה עברתי דירה והחלטתי לעשות משהו שונה מבד"כ בשביל לחסוך במקום - להשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב ולהפעיל אותו מהספה עם אבזור אלחוטי. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לנקודה שאני צריך להתחבר לטלוויזיה... חחחחח מסתבר שהטלוויזיה הנוכחית שלי היא לא בדיוק אופציה. ... ... ... אז החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה שתשמש אותי כמסך מחשב כמה נקודות חשובות: - אני מעביר הרבה מאוד זמן פנוי עם משחק מחשב ולכן מאוד חשוב לי שהם ירוצו ויוצגו כמו שצריך. - התקציב שלי לא גדול כרגע (2000-2500), שואף להוציא כמה שפחות בעבור כמה שיותר מכיוון שזו הוצאה שלא תכננתי. - הטלוויזיה צריכה לתפקד גם כטלוויזיה שמתחברת לממיר, וג…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. לא צריכה להיות מדבקה על המסך עם כל הנתונים הללו? מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, חיפשתי לאחרונה מסך (תקציב של עד 1300 עם חריגה קטנה קטנה) שיהיה 22 אינץ' ועדיפות גדולה למסך רחב. 2 מסכים שבלטו לי הם LG 2253TQ ו SUMSUNG 2253BW. רציתי לדעת מה מבין 2 המסכים האלה עדיף, ואם לא אחד מאלה תמליצו לי בבקשה על מסך שיענה על הדרישות שלי. תודה ד"א, הכרטיס מסך שלי זה 8600GT 512MB זה יהיה בסדר עם מסך של 22 ורזלוציות גבוהות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by OmerD13,

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך של LG 19' ואני רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. אחרי חיפוש ראיתי שיש מסכים חדשים של LED, שבעיקרון הם עדיפים על LCD רגיל, אבל מה שמוכרים בארץ זה לא LED אמיתי, אלא רק LCD עם תאורת LED, נכון? בקשר למסך- חשבתי לקנות את המסך LG W2486L, שעולה 1340 ש"ח. המחיר משתלם, או שיש מסך אחר שעדיף לי לקנות? התקציב- בערך 1300 שקל, שימושים: סרטים, משחקים, אינטרנט. ועוד משהו קטן- הכרטיס מסך הנוכחי שלי כרגע הוא ATI READON HD4870, הוא תומך בHD, נכון? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 16:13:07 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by itachi1,

שלום, אני מעונים לרכוש מסך LCD חדש שיחליף לי את מסך ה CRT הישן, לאחר מספר ברורים והשוואת נשארו לי3 פיינלסיטים המסכים הבאים: 960BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375886 930B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 931BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425550 -מחירי המסכים הם לא שיקול השיקולים הם רק איכות וביצועים. כולם 19 של סמסונג, למשהו יש המלצה על מסך נבחר בינהם? משהו יודע על תקלות או מריחות שקורות באחד המסכנים הנ"ל? כל עצה בבחירת מסך תעזור, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by GeForce,

אני מעוניין לארגן קנייה קנייה קבוצתית של במסך הנ"ל מהיבואן. האם ישנם אנשים המעוניינים במסך?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש חושבב מאוד שיהיה full hd לפחות 23/24 הרוב למשחקים ולסרטים ב full hd ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר את ה xbox למסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by yossihaz1,

שלום רב, זקוק להמלצה למסך מחשב 23-24 אינץ הולך לצפות בו בשידורי הכדורסל של הנבא ובסרטים וכן במשחקי מחשב (gta 5 cod ועוד) באיכות מקסימלית, אז חשוב שיהיה איכותי מאוד סכום- עד 1000 ש"ח לא יכול לחרוג מעבר רזולוציה - 1920/1080 ( רוצה 16:9 ולא 16:10) ראיתי שההמלצה העיקרית בתקציב ובדרישות האלו הוא dell אך מבדיקה שעשיתי באייבורי וקספ הוא לא במלאי אני מעדיף לרכוש ivory או ksp כדי לקחת במקום כי אני רוכש משם מחשב האם יש חלופה הולמת אחרת בתקציב הזה (מבלי להתפשר על איכות) או שאולי הדגם של dell כן במלאי ולא ראיתי? האם כדאי לצרכים שלי לקחת 24 אינץ גם אם זה לא dell אודה לעזרתכם

10. בוקר טוב, מבקש המלצה ל- 2 מסכים. האחד עבורי (22"). ישמש אותי בעיקר ל- BROWSING, דוא"ל, OFFICE ומעת לעת משחקים פשוטים. בנוסף, אני גם עושה מעת לעת עריכת סרטי משפחה לטובת DVD. במחשב שלי אין כרטיס גראפי ואני לא מעריך שאני צריך אחד (לאור השימושים שלי). השני (19") עבור אחת הילדות, המחשב שלה אמנם P4 (לא חדש), אבל גם הוא ללא כרטיס גראפי. היא בת 11, בעיקר משחקת משחקים פשוטים, OFFICE, BROWSING. שטח השולחן שלה לא גדול, זו הסיבה שנראה לי שעדיף מסך 19" (כן, אני יודע שפער המחירים הוא קטן מאוד, אם בכלל). בשבועיים האחרונים קראתי די הרבה על מסכים והכנתי טבלת השוואה. מבדיקת REVIEWS במגוון אתרים עולה כי הדגמים המומלצים (עבורי) הם SAMSUNG 2253BW (אבל יש לו יחס ניגודיות של 1:1000 בלבד), SAMSU…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kola,

מעוניין לרכוש מסך שטוח בגודל 17-19 אינץ מחנויות באזור המרכז (ת"א) והשרון - רעננה אשחמ לקבל הצעות לדגמים וחנויות שמוכרות במחירים סבירים תקציב עד 1000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by XMB,

שלום, רציתי לשאול אם אני אחבר למסך כבל חשמל 110V ארה"ב, האם המסך יפעל בצורה תקינה? תודה. נ.ב משהו יודע אם זה תקף גם על טלויזיות LCD? (יש לי SONY BRAVIA )

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nadavcj,

LG L2000C נגב DELL 2007FP מי מנצח ולמה? אני דיי נעול על הדל...הייתי רוצה לשמוע את התיחסותכם לעובדה שה LG הוא 8 מילי שניות לעומת 16 ב DELL מבחינת מחיר הם אותו הדבר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, הוא 4MS GTG ו8רגיל. 400 בהירות וקונטרטס של 1:700 אני יודע שזה מושג בגלל הטכנולוגיה הזאת של המסך זכוכית ועל זה רציתי לשאול? האם למישהו יש כזה מסך עם כזה אפקט? איך זה? בכל החנויות אני רואה שהוא עולה בערך 2000 שקל, אני משיג במחיר יותר טוב מחבר של אבא שלי. תודה קובי. (ישולב עם 7600GT KO שיציאה דיגיטלית, אני משחק משחקים כמו פיפא וכדומה..)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by itay n,

רצוי 23,המסכים ישמשו לצורך מסחר בבורסה חשוב שהמסך יהיה עם כניסת HDMI ובעל תקן VESA 4 המסכים ישבו על המעמד הנל:http://www.ergotron.com/Products/DeskMounts/tabid/71/ctl/Product/mid/396/PRDID/196/language/he-IL/default.aspx תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by levireem,

קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!? אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200 בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי... אז איך עושים את זה ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כוננים של מחשב. אם כן, איך? צריך כרטיס מסך מיוחד אואיזה שהוא ציוד נלווה מיוחד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by vourt,

הי, 2 מסכים 34 אינצ', שימוש בעיקר למשחקים, יש בשניהם G-Sync והבדל מחירים גדול של + - 1,100 ש"ח. 1. מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED 2. מסך מחשב קעור לגיימרים Dell Alienware AW3418DW 34'' LED IPS מישהו התנסה עם שניהם או אחד מהם ויכול להמליץ אם כן או לא? תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by bazz,

קניתי את הדגם philips 200w6cs/00. כשהסתכלתי על האריזה ראיתי שכתוב עליו שיש לו 16ms זמן תגובה. אני יודע שלphilips היה דגם ישן באמת עם פאנל IPS עם 16ms (פאנל LG.Philips LM201W01), ושהם הפסיקו לייצר אותו ועברו ל-P-MVA עם 8ms g2g (פאנל AUO M201EW01 V0). המסך הוא לכל מיני שימושים, עריכת וידאו, משחקים ושימוש משרדי. ההתלבטות שלי אם להחזיר אותו ולדרוש את ה-P-MVA או להשאר עם הנוכחי. מצד אחד הפאנל נשמע לי יותר איכותי, מצד שני אני מפחד מהזמן תגובה האיטי ומכך שהמסך ישן. מישהו שמבין יכול לייעץ לי מה לקחת ולמה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. טוב, החלטתי להפרע קצת ולהחליף את המסך LCD 19 שלי למסך רחב של 26 אינטש. עכשיו, בגלל שולחן מוזר שבניתי, אני רוצה מסך עם אפשרות לתלייה - ראיתי שהסמסונג T260 לא מתאים לזה מצאתי את המסך הזה במקרה http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml - מישהו מכיר אותו? האם יתאים לי? יש לכם המלצות אחרות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מישהו מכיר אולי דבר כזה? אני רוצה לרכוש את הסטנד של U2515H בנפרד חדש (ללא המסך מן הסתם).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. תשכחו את כל מה שידעתם על ערכות ניקוי למסכי LCD ושימוש בדטרגנטים מזהמים. הפתרון האולטימטיבי לצג ה LCD שלכם, ללא השארת סימני ניגוב מכוערים הוא @שוט שימוש במים מזוקקים + מטלית מיקרופייבר. זה עובד ! אחרי שנים בהן חיפשתי דרך שפויה לנקות צג LCD ולעשות את זה כמו שצריך בלי לשרוט את הפאנל ו/או להשאיר עקבות מכוערים של ניגוב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Spider1,

שלום רב לכל חבריי הפורום! ברצוני לרכוש מסך 17\19 אינץ' , אך שיהיה איכותי מאוד, התקציב יכול גם לגדול אך אני רוצה לקנות מסך איכותי וטוב. השימושים בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים . ראיתי את המסכים הבאים בKSP , אבקש התייחסות ובמידה ואפשר המלצה על דגמים טובים יותר ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? SONY ?L1917S 19'' LCD 8ms? LG ?VX924 19'' LCD 3ms DVI? VIEWSONIC ולגבי מסכי ה-17: ?740N 17'' LCD 8ms? SAMSUNG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? LG יש לי נטייה לקנות 19, ואודה למי שיוכל לתת לי כיוון למסך הטוב ביותר והמשתלם , המשך יום טוב וחג שמח לכולם!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by roylu,

מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים