עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם המחיר 2000 ש"ח הוא מחיר טוב עבור מסך DELL 2007WFP

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אני אמורל קבל בשבוע הבא את המסך של אזוס ASUS MW221C ברזולוציה של הכרטיס אני לא רואה את רזולוצית הנייטיב של המסך 1680*1050 האם יש בעיה בכרטיס???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הי. בגלל ש DELL 2007WFP לא קיים בארץ ובמקום 2007 הגיע לכולם 2007 שהינו פאנל TN חיפשתי ובסוף אני קונה מסך אחר. מישהו מכיר אותו ? איך הוא ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by OmerD13,

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך של LG 19' ואני רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. אחרי חיפוש ראיתי שיש מסכים חדשים של LED, שבעיקרון הם עדיפים על LCD רגיל, אבל מה שמוכרים בארץ זה לא LED אמיתי, אלא רק LCD עם תאורת LED, נכון? בקשר למסך- חשבתי לקנות את המסך LG W2486L, שעולה 1340 ש"ח. המחיר משתלם, או שיש מסך אחר שעדיף לי לקנות? התקציב- בערך 1300 שקל, שימושים: סרטים, משחקים, אינטרנט. ועוד משהו קטן- הכרטיס מסך הנוכחי שלי כרגע הוא ATI READON HD4870, הוא תומך בHD, נכון? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 16:13:07 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by matityahoo,

אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכים שיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 22 אינצ ואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.

6. שלום , בבעלותי מחשב שולחני סטנדרטי לכל דבר (מהרגילים שקונים דרך האינטרנט ב 2000 שקל). עבדתי עם מסך DAEWOO 19 אינצ' LCD , אך לפני שבועיים הוא הפסיק לעבוד וכל מה שעובד זה הLED למרות שמסך מגיב לשינויי מודים ונכנס גם לסטנד ביי הוא נשאר שחור. חיברתי לאותו מחשב מסך LCD 17" של סמסונג שהשגתי ממישהו , אך אחרי שבועיים עבודה לאחר שניתקתי את המסך וחיברתי אות מחדש המסך הזה מראה את אותם סמפטומים וכעת גם הוא אינו עובד. ברור שמשהו כאן לא תקין או החשמל בבית (עד כה לא היו בעיות כאלה וכבר היו לי מסכי LCD בעבר) או המחשב/כרטיס המסך. למישהו יש רעיון ? לפני שאני קונה מסך חדש וגם הוא ייהרס.. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by RJ1,

אני אשמח אם תמליצו לי על מסך 19 אינץ', שהתצוגה הטבעית שלו היא 1024X768, מסך שיתאים לעבודה עם טקסט ומשחקים. שיהיה אמין: כמה שפחות פיקסלים מתים, שיראו אותו טוב גם באמצע וגם בצדדים(לא חייב 180 מעלות...), צבעים אמתיים ובקיצור מסך שממולץ לקנות. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BadMan,

אני רוצה לקנות את המסך הזה אך הוא טוב במשחקים הוא יעשה לי מריחות וגרםיקה הצגת תמונות סרטים ואינטרנט????

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. תשכחו את כל מה שידעתם על ערכות ניקוי למסכי LCD ושימוש בדטרגנטים מזהמים. הפתרון האולטימטיבי לצג ה LCD שלכם, ללא השארת סימני ניגוב מכוערים הוא @שוט שימוש במים מזוקקים + מטלית מיקרופייבר. זה עובד ! אחרי שנים בהן חיפשתי דרך שפויה לנקות צג LCD ולעשות את זה כמו שצריך בלי לשרוט את הפאנל ו/או להשאיר עקבות מכוערים של ניגוב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Bakshi1,

כמו שכתבתי בכותרת, יש לי את ה 2333 של סמסונג עם פאנל ה PVA ואני מרוצה ממנו. אני רוצה לקנות מסך דומה אבל בגלל שהדגמים השתנו אני לא יודע מיהו המחליף. אשמח אם תמליצו לי על דגם דומה. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by swisaman,

היי, ברשותי כרגע DELL 2209WA,התקציב שלי עומד על כ1200 ש"ח למסך חדש. FHD זה כבר סטנדרט למשחקים,כמובן פאנל איכותי לא יזיק ורצוי בעל איכות צבעים טובה יותר משל הDELL שלי. לא רוצה לחרוג יותר מידי ה1200 ש"ח אבל אם אקבל מסך איכותי בתוספת קטנה אין לי בעיה. בכל מקרה,בכלל שווה לשדרג את הDELL 2209WA?במשחקים,אני אראה שינוי לטובה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by 3emi,

אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by scorpion,

הלך לי השבוע הCRT הזקן לעולמו, אז רכשתי היום DELL 2007WFP חדש. בכל מקרה כמה שאלות, 1. איך ניתן לכייל צבעים לרמה יחסית טובה באמצעים ביתיים (דיסק כיוון כמו AVIA או תוכנה או לא יודע מה)? 2. למה למרות שאני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך (להזכירכם רחב, רזולוציה 1680 על 1050) בסרטים עדיין יש פסים שחורים למעלה למטה, למה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by n_aviv1,

מה ההבדל בין כל ה TFT / TN וכל אלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. במידה ואני רוצה לקנות מסך מחשב 24" בכ-2,200 ש"ח שאלה החיבורים היחידים שלו, אני יוכל גם לראות בו טלויזיה ע"י זה שאנ ייחבר את הממיר הוט הסטנדרטי ישירות אליו בנוסף למחשב ? האם יש אולי מתאם פשוט וזול מ- RCA או SCART או משהו כזה ל- VGA ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ALÞHA,

הגיע להחליף את ה Diamondtron 19inch המזדקן שלי (Samsung 959NF). מבין ה 22" המעטים (אם לא היחיד) בעלי פאנל S-PVA ובעלי יכולת להציג 90 אחוזים מחלל הצבע AdobeRGB ו 98 אחוזים מחלל הצבע sRGB - נראה כמו צג החלומות עבור צרכי הצילומיים (ברמת מחיר של פחות מ 3.5 אלף ש"ח). אני : א. משתמש בצג בעיקר לצרכי עיבוד קבצי RAW. לרוב נעשה שימוש בחלל sRGB, ועבור הגדלות/הדפסות תסייע לי הגמישות של המסך להציג גם AdobeRGB, גם עבור הדפסות במעבדות עם מדפסות CMYK. ב. בקושי צופה בסרטים על הצג. ג. לא ממש משחק. ד. אשתמש בצג גם עבור שימושי אינטרנט ואופיס בסטנדרטה כזה. טענות בעד/נגד יתקבלו בברכה... האם קיים פתרון אחר (באותן רמות מחיר) שהוא בר-השוואה? תודה מראש, עלפע.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ofekd23,

שאלה עם מומלץ לקנות את Samsung P2250 כדי לקנות ? ואם מישהו יוכול לביא לי בקורות בעיברית על המסך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by noob^,

יש לי הזדמנות לקנות את ה221D ב700 שקל בכמה הוא נופל מהסמסונג אם בכלל במשחקים מהירים או בכללי ? המסך נחשב טוב בכללי ? לא מוצא עליו הרבה מידע ברשת ....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by johnwoo,

כיוון שהדל 2007WFP, לא זמין כרגע מה דעתכם על המקביל לו מחברת פיליפס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_601_1878&products_id=20944 למה הוא יקר ממנו ב-430 ש"ח? איך ניתן לוודא שאני מקבל פאנל IPS?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה, אבל נראה שיש בו בעיית הבהוב שגורמת לעייפות בעיניים, בעיקר ברמות בהירות מתחת ל 60%, כמו שמתואר בסרטון הזה : האם מישהו נתקל בתופעה ? כדאי אולי להוסיף משהו כמו 800ש"ח, שזה לא סוף העולם, ולקנות במקום את ה U2410...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by thebenjamin,

כפי שפרסמתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536425.0 ואני לא יודע אם הבעיה היא במסך.. שכשיש לי את הבעיה לוקח ללוגו של סמסונג להופיע יותר זמן ואז המסך מקבל גוון ירוק ותקוע על DIGITAL, הוא לא עובר לsource אחר, גם לא ידנית.. חשבתי שהבעיה במחשב שגורמת למסך להתנהג ככה כשהוא מחובר אליו אבל עכשיו בניגוד לקודם המחשב עובד עם מסכים אחרים, וכשניתקתי את המסך וחיברתי אותו לחשמל במקום אחר עם כבל אחר עדיין הוא היה תקוע על דיגיטל.. חשוב לציין שגם לפני 10 חודשים בערך היתה לי בעיה בסגנון, שהתאורה של המסך היתה חלשה ולא ראו כלום, וגם זה לא הראה כלום מאף מקור.. איכשהו הכל הסתדר בפתאומיות. השאלה אם נראה לכם שזה באמת המסך ואם יש מה לעשות עם זה, שווה להשקיע בתיקון או בחדש?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by עופר157,

יש לי מסך מסוג LG W2486L LED ופעם אחת כבר החלפתי אותו בגלל פיקסל שרוף ועכשיו במסך החדש יש פיקסל אחד שמאיר בצבע לבן-הבעיה היא שרק בכמה תמונות רואים את זה ואם שמים תמונות אחרות באותו איכות אז לא רואים את זה וגם באינטרנט ובסרטים לא רואים את זה? מה יכולה להיות הבעיה?

25. Started by law89,

האם קיים מסך עם הדרישות הבאות עד 2,000 ש"ח? דרישות: - 34 אינץ או יותר - מסך IPS - רצוי מאוד שלא יהיה רחב (כלומר 16:9) - רזולוציה לפחות 2k (יספיק לגודל כזה או שצריך יותר?) - קצב רענון לפחות 144 הרץ - שיתאים גם למשחקים מבחינת זמן תגובה (אני משער שמשהו כמו 1 ms?) - רצוי מאוד שיהיה אפשר לכוונן את המסך - מעדיף לא מ-TMS. רצוי מאוד שהרכישה תהיה בארץ, אבל אם תהיה ברירה אשקול גם מאמאזון. ברגע שממיינים לפי IPS וגודל מסך כזה, נראה שכמעט כל האופציות נעלמות. ראיתי את המסך של שיאומי, אבל הוא זול מדי, אז אני משער שזה בא על חשבון משהו.

דיונים חדשים בפורומים