מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני מחר קונה מסך חדש ואני צריך את הדעה שלכם. אני מחפש מסך לצפייה בסרטי HD ומשחקים ברזולוציות יחסית גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H האם אתם חושבים שהמסך הנ"ל יספק את הצרכים שלי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איזה REVISION יש להם ? מישהו קנה מהם תמסך ויש לו אותו .. שיגיד לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזית LCD. כרטיס מסך: CONNECT 3D 3850. טלויזית LCD מסוג Haier L26R1: http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=80&p=0 הטלויזיה האמורה מגיעה עם רזולוציה של 1366x768. החיבור נעשה מ DVI בכרטיס מסך לכניסת ה VGA במסך. הטלויזיה מזוהה ב CCC של ATI כ VGA MONITOR. התצוגה המקסימלית התקינה שהצלחתי להשיג בטלויזיה היא 1280X768. הטקסט אינו מדהים אבל קריא. ע"פ ה OSD של המסך לאחר קביעת הרזולציה בCCC הרזולוציה היא אכן 1280X768 אבל קצב הריענון הוא 59HZ ולא 60. נסיונות לקבוע את הרזולוציה ל 1366x768 דרך CCC גורמות לקבלת מסך עם אפקט OUT OF PHASE בנוסף ע"פ ה OSD של המסך הרזולוציה בשימוש היא עדיין 1280X768 עם קצב ריענון של 60 HZ. נסיו…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לי (בעקבות המלצת הפורום) DELL2209 לפני כשנה. כעת, ברצוני לרכוש מסך נוסף כזה, אך לצערי איחרתי את הרכבת, ולא ניתן למצוא מסך כזה בשוק. מה התחליף שלו (מסך ארגונומי 22 אינצ', עם מסך מובחר)? רצוי גם רמקולים. תודה, אוריאל
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי בבית של אחד ההורים שלי, מסך LCD של Samsung SyncMaster 2253LW, ואני רוצה לדעת האם הוא יכול להציג ברזולוציית (Full HD 1080P (1080X1920. כרטיס המסך שבאותו המחשב הוא NVIDIA GeForce GT 220 עם 1GB זיכרון. הרזולוצייה המירבית שניתן להגדיר בהגדרות התצוגה עם המסך, היא 1050X1650.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך 24 אינץ' ומעלה (27 זו השאיפה) שאפשר לחבר לו זרוע תלייה. תקציב: 1000 ש"ח מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, אז הרזולוציה וזמן התגובה חשובים.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי כרגע מסך LG W2362TQ וזה קטן (לסרטים) בשבילי רציתי לשדרג למסך הזה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1116&keySearch= מה אתם אומרים הוא יעבוד טוב עם מחשב? חסרונות ? יתרונות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, לפני 20 דקות שמתי לב לפגם שהופיע במהלך היום במסך (תמונה מצורפת). זה מן "שקע" או "נקיק" מלמעלה למטה בצד הימיני של המסך. זה לא משהו פיסי, האזור חלק מבחוץ. ניסיתי לשחק עם חיבורים, כבל אחר, לאפס הגדרות, כלום לא עזר. זה לא נראה כמו פיקסל שרוף, וגם לא כמו צריבה (אין שום דבר קבוע שנראה בצורה הזאת אצלי). לפני כשנתיים דל החליפו לי את המסך לחדש (לא מחודש) אחרי בעיות, וכבר עברו מעל 3 שנים מרגע הקניה, יש סיכוי לאיזשהי אחריות? מישהו יכול להגדיר את הבעיה או להפנות אותי למישהו שיכול? יש תוכנה אולי שיכולה לסדר לי את זה? אם לא, מישהו יודע כמה תיקון יכול לעלות? ואם אחרי התיקון הבעיה חוזרת? תודה מאוד לעוזרים, אני פה ממש בסרטים (בדיוק קניתי מסך לאמא שלי, אחרת הייתי קונה חדש ונותן לה את…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני שוקל לרכוש את המסך הזה https://tms.co.il/monitors?product_id=104606 אני מעוניין לדעת אם המחשב שלי יוכל לעבוד איתו כמו שצריך (מצורף המפרט שלי) 1. אין לי צורך במשחקים 2. חשוב לי לעבוד ברזולוציה 2K עם כמה שיותר הרץ - כלומר עד כמה הרץ אוכל להגיע 3. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, גם קצת עריכת וידאו פשוטה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
- 2 followers
-
-
במסגרת בקשתי להמלצה על מסך 19'' בתקציב 1000-1500 לצרכי משחקים ועבוד תמלילים, הומלץ לי כאן על הסמסונג 943bm. בחנות (שלא מכרה משום מה סמסונג) המליצו לי יותר על ה-viewsonic vg930m. איזה מסך מומלץ יותר מבין השניים? מדוע? עליי לציין, כי מרבית השימושים הם דווקא לעיבוד תמלילים, לצערי פחות למשחקים (יהיה בעיקר פיפא/NBA, קצת משחקי הרפתקה וכמה שיותיר הזמן ). כמובן, אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה רבה! איל
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה הכי משתלם : SAMSUNG 2243 DELL 20" SP2008WFP DELL 22" E228WFP DELL 20" E207WFP *אני יודע ששניים מהם 22 אינץ והאחרים 20 אינץ, לא אכפת לי , העיקר שיהיה הטוב מביניהם, הגודל מבין שניהם לא משנה לי... מטרות : סרטים (רצוי שיריץ גם סרטי HD) , משחקים ואינטנרט... עוד שאלה : מה זה G2G ? זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מחשב לגיימינג בעיקר אני מתלבט בין שתי מסכים.. אני לא שולל את האופציה למסך אחר.. Dell 2209WA http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 Samsung P2350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730869 זהו המפרט של המחשב שלי: AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box, יחידות 1 ₪763 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1371 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחיד…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הגיע להחליף את ה Diamondtron 19inch המזדקן שלי (Samsung 959NF). מבין ה 22" המעטים (אם לא היחיד) בעלי פאנל S-PVA ובעלי יכולת להציג 90 אחוזים מחלל הצבע AdobeRGB ו 98 אחוזים מחלל הצבע sRGB - נראה כמו צג החלומות עבור צרכי הצילומיים (ברמת מחיר של פחות מ 3.5 אלף ש"ח). אני : א. משתמש בצג בעיקר לצרכי עיבוד קבצי RAW. לרוב נעשה שימוש בחלל sRGB, ועבור הגדלות/הדפסות תסייע לי הגמישות של המסך להציג גם AdobeRGB, גם עבור הדפסות במעבדות עם מדפסות CMYK. ב. בקושי צופה בסרטים על הצג. ג. לא ממש משחק. ד. אשתמש בצג גם עבור שימושי אינטרנט ואופיס בסטנדרטה כזה. טענות בעד/נגד יתקבלו בברכה... האם קיים פתרון אחר (באותן רמות מחיר) שהוא בר-השוואה? תודה מראש, עלפע.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאת חוות דעת של משתמשים על המסך LG W2353V החלטתי ללכת על המסך הזה. להפתעתי גיליתי שיש את אותו הדגם בדיוק גם בגודל של24" ושמו : LG W2453V לקחתי בסוף את הדגם של ה-24", האם אמורים להיות או ייתכנו הבדלים בין הדגמים ? האם המסך הזה עשוי להיות מאכזב או שזה אותה הגברת רק בגודל שונה ? אלה אותם נתונים: 2MS ו- 1:50,000 FullHD וכל הירקות לדעתי המסך מצויין, אבל חשוב לשמוע גם חוות דעת נוספות? האם הסמסונג BW עדיף עליו ?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19" נוח לקריאה (LCD מפאת חוסר מקום על השולחן) - לשימושי 'סבתא' פשוטים: דואר אלקטרוני, גלישה וצפיה בתמונות וסרטוני וידאו של הנכדים. התקציב - הכי נמוך שאפשר - אשמח להוצאה בסדר גודל של 500-600 ש"ח, אבל אפשר למתוח קצת אם זה מוצדק. תודה עריכה: שיניתי קצת את התקציב - אולי בגלל זה לא היו תגובות?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ראיתי מבצע בבאג שמוכרים אותו 1000שח ואני מעוניין לקנות אבל לא היה שם תצוגה שלו. מישהו מכיר את המסך הזה יודע איך הוא ביחס למסכיי סמסונג אחרים כמו 2433 וכו' מבחינת האיכות.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כן, אני יודע שכבר נמאס לשמוע על המסך הנ"ל אבל אני צריך מס' הבהרות. 1. שמתי לב שלמסך קיימות שתי יציאות DVI. האם זה רק פיצ'ר כדי לחבר עוד מכשיר כלשהו או מחשב אחר ולהחליף ביניהם דרך התפריט, או שמא שתי היציאות מיועדות לחיבור לאותו כרטיס מסך אם רוצים לעבוד ברזולוציות גבוהות? 2. האם מומלץ יותר לחבר את המסך בחיבור DVI DUAL LINK במקום SINGLE LINK? זה ייתן משהו? 3. האם כבל ה-DVI שמגיע עם המסך הוא DUAL LINK? לעונים ולעוזרים תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי אנשים מצטער על ההקפצה אבל החלטתי ללכת על ה סמסונג.. אז חקרתי עוד עליו ותראו מה מצאתי שאנשים בחול אמרו עליו If ur going for a samsung choose the 226CW.. but watch out for the 226BW they use cheap panels on some of the versions.. S version is Samsung orginal and the best. A version is the AU Optronics and its ok! CMO is the C version and it sux ass! כלומר יש 3 גרסאות s- הכי טוב a- בסדר c- גרוע שאלה שלי אליכם אם אפשר לדעת איזה גירסא אני קונה? או איך אני מזהה איזו גרסא? ומצטער אם זאת שאלה טיפשית פשוט לא מתמצא בזה
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות באזור רמת גן מסכי LCD של DELL בתצוגה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לכלום - אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש לאחר שהמסך שאני משתמש בו כיום CRT BENQ P992 19 אינץ החל לגלות רמת צבע ירוקה שפשוט אי אפשר להסתכל על המסך יותר . אני מחפש מסך LCD 19 אינץ מהרמה הגבוה ביותר שאפשר לרכוש עד לסכום של 1200-1300 שקל אני יודע שאולי בסכום הזה אני לא יסיג את הטופ אבל לפחות מסך מהרמה הגבוה. המטרה הראשית של המסך אמורה להיות משחקים זאת אומרת שאני צריך מסך עם זמן תגובה מהיר ורזולוציה גבוה . מה גם שאני מחפש מסך מחברה אמינה שיחזיק לי לשנים רבות ולא איזה מסך מחברה מעפנה שיהרס לי תוך שנה שנתיים . אני מצאתי שני סוגי מסכים שמאוד סיקרנו אותי : L1953TR 19'' LCD 2ms DVI L1970HR 19'' LCD 2ms DVI שניהם של חברת LG . יש משהו אחר שאתם מציעים ? {אגב אני …
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לכייל אותו? ומה זה ה gaming mode וכל זה? האם יש צורך כל פעם להחליף ל gaming mode שמשחקים? מה לעשות עם "Sharpness" ?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-