עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by uzi4u2,

אחד 20" השני 19" :\ מצאתי ביקורות על ה-VX922 הו מחמיאות אבל על ה- VG2021M אין ולו אפילו ביקורת אחת מקצועית . אישית בהתחלה חשבתי או VX922 או VP930 אבל ה-VX נשמע יותר טוב בכל אופן מישהו יודע משהו על ה-VG2021M ? לצורך משחקים יהיה לי קשה איתו ? אני אסבול ? :s05:

2. Started by itay n,

רצוי 23,המסכים ישמשו לצורך מסחר בבורסה חשוב שהמסך יהיה עם כניסת HDMI ובעל תקן VESA 4 המסכים ישבו על המעמד הנל:http://www.ergotron.com/Products/DeskMounts/tabid/71/ctl/Product/mid/396/PRDID/196/language/he-IL/default.aspx תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by optimizeR,

אוקיי, פעם אחרונה שפתחתי נושא אף-אחד לא רצה להגיב חוץ מלהגיד לך על ה IPS של DELL2209WA . הסכום הוא יקר מדיי בשבילי, ובלי תשלומים ( חוץ מPANDA, שעם תשלומים הסכום יקר יותר בהרבה בגלל הריבית ) אז מה שקורה זה שאני קונה בעצם ב וואלה שופס, ויש לי אפשרות של תשלומים שם, והסכומים סבירים לחלוטין, הייתי סגור על ה T220P אבל אין יותר במלאי אצליהם . אז עכשיו אני מתלבט בין ה מסך מחשב LCD 22 SAMSUNG 2233BW עם 2MS ורזולוצייה גבוה . לבין ה 2233BW עם ה5MS . מה אתם אומרים אנשים ? והמסך הוא לצרכים סטנדרטיים, אני לא גיימר מטורף, אבל זה כן לצרכים של משחקים וגם בשביל חלונות . לא משהו מיוחד בבקשה עזרו לי וגם מה לגביי ASUS 22 LCD 223T

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  4. לא בדיוק סכנת נפשות, אלא סכנה לחווית המשתמש ראיתי מספר מסכים 22" Wide, אהבתי את אפקט ה Gloss שיש במסך LG (למשל), התמונה נראת חדה יותר, מבריקה יותר וחיה יותר. השאלה היא עד כמה חסרון ה Gloss, המתבטא בהשתקפות, משמעותית. כאשר ראיתי את המסך בחנות, ההשתקפות של הנורות ושל אלמנטים אחרים (כמו אנשים ומדפסות..) מאוד הפריעה לי, מצד שני, כאשר ראיתי את המסך בבית (לא שלי לצערי), ההשתקפות לא היה משמעותית כלל. שאלתי היא, במידה ובבית לא תהיה לי תאורה מאחורי המסך (אלא רק בתיקרה שמעל, באופן רגיל), האם ההשתקפות תהיה זניחה, או שעשוייה להיות משמעותית, כמו בחנות (שהיתה מוארת היטב..) ? תודה.

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by שמוליקר,

בס"ד שלום! אני מעוניין לקנות מסך מחשב ומתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. אשמח לקבל הערות והמלצות. מתלבט אם בכלל לקחת מסך רחב - אשמח לשמוע חוות דעת (למה כן, למה לא) - אני לא רגיל להשתמש בכזה. תודה ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  6. Started by levireem,

קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!? אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200 בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי... אז איך עושים את זה ??

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  7. אני רוצה לקנות בערך טלויזיה 22 אינצ' ותקציב של עד 2000 שח.. יש למישהו רעיונות מה איזה מסכים (שיהיה גם מסך למחשב וגם לטלויזיה) אפשר לקנות בכסף הזה? ועוד שאלונת.. כשאני בודקת בזאפ, אז איך אני יודעת אם ה LCD מתאים גם לטלויזיה וגם למחשב? תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  8. חבר אתמול אמר לי קניתי מחשב שאלתי כמובן מאיפה וכמה ומה ומי ואני משוטט בחנות של OMC אני רואה את ה226BW במחיר של 1679 עשיתי קצת סקר וזה באמת זול או 357.02 שהם שווים 1428.08 שקל אחלה מחיר עכשיו מה שנשאר זה לבדוק אם איזה פאנלים המסכים של OMC באים http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14995&Count=0702151833

9. מה זה הגודל נקודה וכמה יותר טוב יותר נמוך או יותר גבוה? למשל ראיתי מסך עם גודל נקודה 0.258 ואחד עם 0.264 ואני גם רוצה לקנות מסך תמליצו לי משהו והייתי מעדיף שיהיה WIDESCREEN שימוש המסך בעיקר משחקים.. גודל 19-20 אינצ' גג עדיף אפילו 17

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by gmb,

שלום רצינו להרכיב במחשב שבמשרד מסך נגיעה/מגע או איך שלא קוראים לו יש איזשהו דגם מומלץ או פשוט לבחור את אחד החברות הקיימות וזהו? מישהו השתמש בפלטות האלה שמרכיבים על מסך LCD קיים ואז זה אמור להפוך מסך רגיל לנסך נגיעה. זה אמין ועובד היטב? צריך כרטיס מסך מיוחד למסכים כאלה? צריך מחשב חדיש בשביל מסכים כאלה? סה"כ המסך יעבוד הרבה וצריך משהו איכותי ואמין תודה מראש לעונים... רמי

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  11. Started by ovadia10,

מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ כלומר, על האמינות שלהם במסכים...וכו'... מי שיודע משהוא בבקשה להגיב....

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by p_uriel,

שלום, שנה שעברה התייעצתי בפורום זה וקיבלתי המלצה למסך DELL 2209WA או רכשתי בעבורי ואני מאד מרוצה ממנו. כעת, ברצוני לרכוש מסך 22" לחבר: אני זוכר שכבר אז מסך דל זה היה לקראת סיום אספקתו. מה היורש המומלץ שלו? אין לי דרישות מיוחדות מלבד שיהיה איכותי וארגונומי (כמו הדל שלי) תודה!

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by valorien,

כן, אני יודע שכבר נמאס לשמוע על המסך הנ"ל אבל אני צריך מס' הבהרות. 1. שמתי לב שלמסך קיימות שתי יציאות DVI. האם זה רק פיצ'ר כדי לחבר עוד מכשיר כלשהו או מחשב אחר ולהחליף ביניהם דרך התפריט, או שמא שתי היציאות מיועדות לחיבור לאותו כרטיס מסך אם רוצים לעבוד ברזולוציות גבוהות? 2. האם מומלץ יותר לחבר את המסך בחיבור DVI DUAL LINK במקום SINGLE LINK? זה ייתן משהו? 3. האם כבל ה-DVI שמגיע עם המסך הוא DUAL LINK? לעונים ולעוזרים תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  14. קניתי השבוע מסך lcd LG 19 אינצ' בחנות מוכרת, בחנות סירבו לפתוח ולבדוק את המסך במעמד הקניה כי "זו המדיניות שלהם". כמובן שכשהגעתי הביתה ובדקתי את המסך התברר שיש בו פיקסל שרוף. להפתעתי המסך הוחלף (כמעט) ללא בעיה. אבל, חוקי מרפי כנראה עובדים אצלי שעות נוספות וגם במסך החדש יש פיקסל פגום, הפעם רק תקוע ולא שרוף. האם מישהו מכיר תוכנה לתיקון פיקסלים שבאמת עובדת (עד כה הניסיון שלי איתן לא משהו), והאם יש טעם לתזז שוב עם המסך לחנותשוב ולנסות "להגריל" מסך תקין לשם שינוי, או פשוט להרים ידים ולחיות עם הפיקסל התקוע?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  15. Started by yellow acid,

דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  16. צהריים טובים, אני מחפש לרכוש מסך 22" במחיר של עד 900 שקלים לפי המידע באתר ובפורום הבנתי שסמסונג 2243BW הוא הדגם הכי מומלץ בטווח המחירים. הבעיה היא שאין אותו במלאי באף חנות שיצרתי איתה קשר.. בחלקן אמרו לי להתקשר עוד שבועיים, ובחלקן אמרו לי שהם הפסיקו לייבא את הדגם הספציפי. יש למישהו מושג אם יש את המסך במלאי זמין באיזושהי חנות בארץ? תודה מראש אברום

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by gman_il,

אני שוקל לקנות אותו כמסך למשחקים. האם מישהו מכיר? יכול להמליץ מניסיון או מהנתונים היבשים?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

קניתי אתמול את ה U2311 , והחלפתי אותו היום לאחר פיקסל שרוף וצירפתי אותו בדול דיספליי ל 930 הישן שלי. פתאום המסך הישן ששירת אותי נאמנה נראה ממש רע. אני לא יודע אם זה בגלל שהדל כל כך שונה או שמשהו נדפק פה בקונפיגורציה אבל לבן בדל נראה צהבהב ב 930, בכלל פתאום כל הצבעים ב 930 ניראים חיוורים. מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  19. טוב חבר'ה אני עכשיו לפני קניית מסך למפרט שלי... ומסך 24'' זה הכיוון שלי... אני לא מפונק ומוכן גם להתפשר בהגדרות במשחקים אז לא להעיר לי על זה. יש רק בעיה אחת... אני קונה את המסך מKSP... כן :-\ אז האם הT240 למשל יהיה בחירה טובה? יותר מיתרונות אשמח לשמוע את החסרונות של המסך והצעות למסכים אחרים מהחנות. עוד משהו, עד כמה מסוכן שאני אקנה מסך כזה מ... חנות כזאת, מבחינת אחריות ואיכות כמובן? תודה. (נ.ב יש בעיות עם הויזה, גר באיזור ירושלים, משלם במזומן, זה קצת יעזור לכם להבין למה)

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  20. שלום לכם, לפני כחצי שנה רוב מסכי הHD היו 1920X1200, ועכשיו יש שינוי. יש לכך סיבה מסוימת? תודה.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  21. שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך חדש. ראיתי שיש הרבה דיבורים על ה DELL2209WA, אבל לא ברור לי מה היתרון הגדול שלו על פני מסכים אחרים. (האם ההבדל בפאנל באמת כל כך משמעותי ? ) הייתי שמח לשמוע דעה בנוגע לכך ולקבל המלצה למסך נוסף מלבד זה במידת האפשר. בתודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by benyben,

שלום. לסרטי FULL HD ולמשחקי מחשב שרצים ברזלוציה של 1920x1080, האם עדיף מסך שגם הוא 1080p, או שאפשר ודווקא כדאי מסך 1920x1200? אני מתלבט בין שני מסכי מחשב - האחד Dell P24H והשני Dell U2410 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  23. Started by yair12,

שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  24. אז כאמור התקציב הוא עד 1500 ש"ח. המסך צריך להיות בגודל 17", עם יציאת DVI וגם אנלוגית, ומכיוון שבינתיים אין לי כרטיס מסך עם DVI, אז שאיכות הצפיה כשאני משתמש באנלוגי תהיה לפחות טובה כמו ב CRT ממוצע. אני אשתמש במסך לעיקר לצרכים ביתיים (הרבה קריאת טקסט, וסרטים מדי פעם). חשבתי על הסמסונג 730B, מה דעתכם עליו לצרכים האלו? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by leoleo,

בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .

• 6 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.