עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by edi1233,

אשמח לשמוע חוות דעת על המסך הזה... אם תוכלו להרחיב בבקשה על סוג הפנל הזה פנל VA השימוש של המסך אמור להיות לשימוש במחשב + קצת משחקים + קצת סרטים אם יש חלופות טובות אשמח גם לשמוע תודה מראש בקור טוב וסופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by trovlet,

הידע שלי יחסית מועט אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע והמשיך לחסוך למסך שהוא 144HZ? איך זה ישנה בין 144HZ ולבין 60HZ, זה יהיה מורגש ? כאילו למשל המסך של ASUS שעולה 2000 בערך עם 144HZ, במה הוא יותר טוב ממסך שעולה 1200 שקל ( U2414H ) ? כמו כן הבנתי שהמסך U2414H הוא לא מממש מסך שנועד לגיימינג, האם שווה לרכוש אותו בכל מקרה? אשמח לפירוט קצת רחב אם זה אפשרי לכל הקשור למסכי גיימינג ועל מה אני צריך באמת לשים דגש בקנייה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן, רזולוצית המסך שלי היא 1920x1080. הורדתי סרטון הדגמה ב 8K. החדות פי כמה מרשימה מסרטים ב 1080p, על אותו מסך. איך יכול להיות? בין אם אני מריץ סרט ב 1080p או ב 8K, יש רק 1920x1080 פיקסלים על המסך שלי. זה מספר הפיקסלים שאני אראה. אז למה זה נראה יותר טוב?

4. שלום , מחפש מסך איכותי לעבודה משרדית , 24 אינץ התקציב הינו עד 2500 ש"ח אשמח להמלצות איכותיות תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום. כמו בכותרת - אני מנסה להבין האם ניתן יהיה לחבר מסך עם חיבור hdmi ו dvi למחשב xps 13. יש לו יציאת mini displayPort. במחשב אחר הצלחתי לחבר יציאה כזו למסך hdmi, אבל אני לא מצליח למצוא מידע קונסיסטנטי באינטרנט האם זה אפשרי גם עם מחשב כזה.... תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי, אשמח להמלצה דיי דחופה לגבי מסך Widescreen Ultra-Slim המסך הוא של dell דגם S2440L מסך בעיקר לגיימינג וצפייה בסדרות האם הוא מתאים לכך?

7. מפרט של המחשב: I5 4590 / 1150 Tray Gigabyte GTX970 Gaming G1 עוד משהו קריטי? לגבי מחיר אני באמת לא יודע ואני לא בעניינים בכלל.. (אני מניח שבסביבות ה700?) סומך עליכם אני רוצה מסך Full HD (הבנתי שמדובר ב1920x1080) בגודל "24-"23. ייעוד המסך הוא לגיימינג כבד. שאלות: מסך בלי חיבור HDMI, עדיין יכול להיות Full HD? אם כן, איך? כמה קריטי עניין התגובה (ms)? כמה קריטי הHz? המחירים של hz גבוה מטורפים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. סיימתי צבא ואני מתכנן לעבור מהבית של ההורים שלי, לדירה משלי. החלטתי שמחשב הנייד שלי כבר לא מספיק לי ולכן אני מתכנן לבנות מחשב נייח מ-0 לכן אני מעוניין לברר לגבי מחירים שאני צריך להתכונן אליהם, לגבי מסכים ושאר הציוד ההיקפי ולאחר מכן לפי זה להחליט כמה תקציב לשים על המחשב הנייח עצמו. קראתי את המדריך של QTTP על כל הקריטריונים ואני חושב שיש לי יותר שאלות מתשובות עכשיו ><" השימושים שלי למחשב ולמסך בעיקר: משחקים - מכל הסוגים, אני מאוד מגוון, אז שיתאים גם למשחקים מהירים כמו מירוצים וFPS (זמן תגובה וזמן השהייה נמוכים) סרטים וסדרות - שיהיה נעים לצפייה במשך זמן ארוך, תכני FHD עיצוב גראפי - בעיקר פוטושופ, זה כתחביב אצלי, אך אני מניח שעדיף שהמסך יעבוד בעומק של 8 ביט שאקבל צבעים …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש מסך 24 אינצ' לצורך עיצוב גרפי, בתקציב של כ 1000 ש"ח +- כמעט ולא יהיו במסך שימושים אחרים. ראיתי הרבה סוגים ומחירים אך אני לא מבין בזה... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by AVIVGREEN,

אני מתכנן לקנות מסך בזמן הקרוב בעלות של בערך 1000 שח, למסך בנוסף למחשב מחובר גם ממיר של יס ככה שצריך שיהיה גם חיבור hdmi, א 70% מהזמן על המסך זה סתם גלישה באינטרנט ושאר זה צפייה בסדרות ובתדירות מאוד נמוכה גם משחקים. חשבתי על המסך הבא, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. צריך עזרה לגבי מסך חדש שמיועד לגיימינג בעיקר+צפיית סרטים. כרגע אני מתלבט בין כמה מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22445 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14672 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15500 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=880469 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=879103 מוכן לחרוג קצת מעל ה2000 ש"ח....כמובן אם יש לכם המלצה אחרת שלא הצגתי כאן אשמח לדעת. הכרטיס שאני כרגע משתמש בו הוא GTX970 OC 4G MSI...תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לי יש דגם אחר של DELL שעליו מורכב הרמקול שלהם, מדגם RX511 ולצערי בדגם P2314H של אישתי יש רק חיבורי USB וראיתי שיש גם רמקול שלהם לדגם הזה עם חיבור USB, קצת חבל לי לקנות שוב - מישהו מכיר מתאם? ולשאלה הנוספת, האם אפשרי לחבר רמקול BT למסך? הכוונה היא לקנות מתאם BT קטן, לחבר אותו ב-USB למסך

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by PunkiD,

כרגע יש לי מסך 20 אינץ' שהוא אינו FULL HD, משהו של סמסונג. חשבתי להזמין את U2515H מחו"ל כי הבנתי שהוא מסך די טוב, גם למשחקים וכל השאר. איך המסך הזה בגדול? הוא איכותי? ואם יש לי אפשרות ללכת על 4K זה יהיה עדיף? כי אולי אם כבר קונים מסך אז ללכת על הרזולוציה הכי טובה שיש היום? האם יש הבדל דרמטי בגודל בין 20 לבין 25? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by haKo$,

שלום חברים לאחרונה התחדשתי במסך חדש מדגם LG24GM77-b, ואני פשוט לא מרוצה בלשון המעטה. אם זה לדוגמא בצפייה ביוטיוב באיכות 1080P פשוט מזעזע! רואים את השידור מגורען ולא חלק כמו למשל במסכים אחרים או בטלוויזיה.. משחקים גם כן לא להיט, בינוני ולא יותר! לפני שקניתי אותו הייתי משתמש במסך הטלויזיה שלי בתוך המוניטור והאיכות שמיים וארץ, LCD טושיבה.. בכל אופן נסיתי לכוון בהגדרות אולי אני יצליח לשפר את חווית הצפייה אבל כלום, אולי בדרייברים צריך לכוון אם מישהו שיודע אשמח אם יעזור לי לכוון כיצד לשפר את איכות הצפייה. יש לי כרטיס מסך מדגם AMD R9 200. האם זה הגיוני לראות ביוטיוב סרטונים 1080P FHD מגורען?!?! אולי המסך שלי תקול?? תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by a.li,

שלום רב לכולם. אני מחפש מסך שבעיקר ישמש אותי לקריאה מרובה של טקסטים ושימוש בתוכנות גרפיות כמו REVIT וSOLIDWORKS ומעט גיימינג. הכרטיס מסך שברשותי הוא GTX460 ,עם יציאות HDMI ו -DVI. אז שאלתי הראשונה היא, האם יש הבדל בחיבורים, כי לא כלכך הבנתי מהמדריך הנעוץ. התחלתי לחקור באינטרנט על מגוון המסכים בגודל ומעט הסתכבתי. לדוגמא, אני לא מבין אם ההבדלים בין שני מסכי סמסונג הנ"ל:S24D300HS ו S24D300BS הם משמעותיים? הבנתי מהמדריך שזמן תגובה זה פחות קריטי והוא נובע מסתם בדיקה שרירותית של היצרן. אז השאלה האם יש הבדל ביניהם חוץ מהנתון הזה והחיבורים? כמו כן ראיתי מסכים רבים של חברות אחרות (BENQ הבולט ביניהם) וזה גרם אצלי לקושי אף יותר גדול להגיע להחלטה. אשמח מאוד לעזרה בבחירת מסך. התקציב כ…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  16. אני קורא יותר מידי תגובות של אנשים באינטרנט על כך שהטקסט במסכים הנ"ל לא חד מספיק ואף מטושטש. המטרה העיקרית שלי בקניית אחד מהמסכים הנ"ל היא קריאה מהמסך ולכן חשוב לי שהטקסט יהיה כמה שיותר חד. ההמלצות פה בפורום הם בצורה חד משמעית לאחד מהמסכים הנ"ל אבל אולי כי השימושים העיקריים פה הם גיימינג וצפיה בסרטים. רציתי לקבל חוות דעת מחברים שבפורום שהם בעלי אחד מהמסכים הנ"ל בנוגע לחדות הטקסט כי זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו. האם במסך P2314H, הטקסט אמור להיות יותר חד בגלל צפיפות פיקסלים גדולה יותר עקב מסך קטן יותר? המסך יהיה מחובר למחשב נייד חדש שנקנה לפני שבוע. אם אף אחד מהמסכים הנ"ל לא מתאים לשימושים שלי, איזה מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח יכול להתאים? אין לי בעיה לרדת בגודל מסך עד …

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by ShaharSi,

יש עכשיו הרבה חנויות עם מבצעים משתלמים למסכים. שימוש עיקרי גיימינג גודל 23-24 אינץ 1920x1080 או 2560x1440 (בגדול עדיף לחסוך אז אם המחיר מקפיץ אפשר לוותר) חיבורים dvi hdmi displayport חייב את שלושתם. תקציב סביבות ה700-800(מחיר שאחרי הנחה) מעדיף שלא לעבור.. מתכנן לקנות כבר מחר..

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by yanivzu,

שלום יש לי כרטיס של nvidia geforce 7600 gs אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הכי טוב שמתאים ללוח של ASUS P5QL/EPU תודה .

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, יש לי מסך dell p190s בעל רזולוציה מקסימאלית של 1024*1280 ויחס של 5:4. עד הזמן האחרון השתמשתי בvga והייתה לי אפשרות בהגדרות של הכרטיס מסך להגדיל את הרזולוציה המקסימאלית עד 1440p. עכשיו כשחיברתי dvi אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה המקסימאלית מעל 1024*1280, מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  20. בדרך כלל על מנת לצפות בשולחן עבודה ברזולוציה מיטבית יש צורך לעבוד ברזולוציה המקסימלית שבה תומך המסך. כלומר עם המסך הוא 1080*1920 יש לעבוד ברזולוציה הזו על מנת שנקבל את איכות התמונה הטובה ביותר. מה קורה במשחקים ? אם אני קונה מסך שעובד ברזולוציה 1440*2560 ואני מריץ את המשחקים ברזולוציה ב-1080, האם איכות התמונה תהיה כמו זו המתקבלת במסכי הווינדוס הרגילים או שאין השפעה דומה במשחקים? ברור לי שהרצת משחק ב-1080 תהיה פחות איכותית מאשר ב-1440.

21. היי, אני מחפש מסך טוב 27" לגיימינג גרפיקה וסרטים. התקציב שלי נע בין 2500 ל3500 אם אפשרות לחריגה. רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם. כרגע לפי מה שקראתי וראיתי בסרטונים הIPS הוא זה שמתאים לי, הבעיה היא שהמהירות רענון שלו דיי נמוכה.. אני חושב שאני מחפש (ותקנו אותי אם אני טועה) מסך 27" IPS עם מהירות רענון גבוה (פחות עדיפות לFreeSync או GSync כי אני עוד לא יודע איזה כרטיס מסך יהיה לי (אני בקרוב קונה מחשב חדש)). תודה מראש עריכה: לא יודע כמה זה יעזור: שאני אומר גיימינג אני מתכוון גם למשחקים כבדים ושאני אומר גרפיקה אני מתכוון שאני מתכנת עם הכרטיס מסך ובונה מנוע למשחקים (ואולי גם לעיצוב 3D או 2D בעתיד הקרוב).

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by Kukishin,

ראיתי השוואת נתונים שעולה ממנה שהדגם הישן עולה על החדש לאין ערוך, האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by lcx,

שלום, חיברתי למחשב שני מסכים,כאשר מסך אחד מחובר בחיבור DVI והשני HDMI. כעת אני מעוניין שהתצוגה בכל מסך תהיה נפרדת (ויהיה ניתן לגרור בין שני המסכים) כשאני פותח את הגדרות הרזולוציה- לא מופיע לי שם שני מסכים אלא רק אחד. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sayroni,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב גיימינג וביחד איתו גם מסך חדש. כרטיס מסך עתידי - ה-gtx 980 ti . עכשיו את כל המפרט אני אקנה מחול החיסרון זה שלא תהיה לי אחריות בארץ אבל היתרון שהמחיר ירד משמעותית לפחות לפי מה שאני רואה בנתיים או מקווה. שמזמנים רכיבי מחשב מחול אין מס - ממכס אך יש מע"מ של 17% לפי מה שראיתי באתר רשות המסים בישראל. אז חשבתי על מסך 1440P עם קצב רענון גבוה בגודל 27-34 בין לבין. אין מה להגיד על acer predator x34 כל מה שאני קורא עליו בנתיים הוא בין המסכים אם לא הכי טוב שקיים כרגע בשוק מבחינה של מסכי מחשב. עקור - רזולוציה QHD , קצב רענון באוברקלוק למסך 100hz ופאנל ips. יש לכם מקום משתלם כלכלית להזמין מחול? ובכללי מה…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. היי חברים, אשמח לעזרתכם בבחירת מסך 27 אינטש שתומך ברזלוציית 4K עבור מחשב PC. חשוב לי שהמסך יהיה עם פאנל IPS בגלל שאני צלם סטילס ועובד עם תמונות ועריכת תמונות. לצערי, ישנם מעט מאד דגמים בשוק שמתאימים לדרישות שלי והיחידי שכרגע מועמד הוא ה Dell P2715q מבחינת תקציב אני דיי גמיש. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.