עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, מצאתי את המסך הנ"ל למכירה ביד שנייה במחיר של 920 ש"ח. ראיתי בזאפ שמחירו בערך 1500 ש"ח. כמו כן יש את המסך Samsung P2350 בכ-700 ש"ח. אני מחפש מסך למטרות משחקים (גם first person shooters) בביצועים גרפיים גבוהים, מה הדעות לגבי המסכים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by talt18,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, שאוכל לתלות על הקיר, בגודל 23-24 אינץ', על איזה מסך אתם ממליצים במחיר סביר ? בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום, מחשב Lenovo Edge 11 נשבר לי המסך והזמנתי חדש מאיביי. המסך נשלח מאנגליה והוא מתוצרת MJK (יצרן מוכר?) אחרי ההחלפה שמתי לב שהצבעים קצת דהויים\מתים. ניסיתי לשחק קצת עם כיול צבע של ווינדוס 7, אין שינוי משמעותי וכשפניתי למוכר הוא טען שזה מסך תחליפי ואף אחד לא התלונן על הצבעים. יש אפשרות נוספת לשנות את הצבעים?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש מסך לעבודה ב SOLID WORKS ועבודה באינטרנט ובפעם ב.. משחקים. הכרטיס מסך לא מהווה בעיה כאן. דרישות מהמסך: 1. רצוי 2 MS 2. לא רחב 3. יציאת DVI 4.רזולוצייה של 1680*1050 (יש חייה כזאת במסכי 20 אינץ לא רחבים???) וזהו בעיקרון. קונה מאייבורי, כבר סגור על זה, אז אין טעם לנסות לשכנע... תקציב, עד 1000 עם חריגה של עד 100. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  5. למישהוא יש דעה נחרצת בעניין ? המחיר הוא אותו מחיר מבחינתי והשימושים הם בעיקר משרדיים (טקסט מצגות וכו')

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הכותרת מדברת בעד עצמה.... 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היה לי ויכוח עם חבר :argue: למה אני צריך חיבור של S-video כדי לחבר מחשב לטלויזיה למה אני לא יכול להשתמש בטלויזיה בתור מסך ולחבר אותה ל DVI אם מישהו יכול להסביר לי את זה ברמה חומרתית אני אשמח

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by Normal,

17 LG 1719S או SAMSUNG 740N איך שני המסכים האלה - מה יותר טוב כל אחד עולה 900 שקל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ametrine,

יש אפשרות שאני יוכל דרך מישהו להזמין מחו"ל את Dell 2707WFP וזה יעלה אותו מחיר כמו 2407. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 האם זה מסך טוב למשחקים וסרטים? אין בו אקטיפקטים כבדים ובעיות גוסטינג כמו ב HC? לא הצלחתי למצוא עליו מידע בפורומים ישראלים. ואם כבר מדברים על הזמנה מחו"ל שניתן להשיג משם את Acer AL2416WBSD 24 אינץ'. כדאי לקנות אותו במידה ולא יצא עם ה DELL? בהשוואות ראיתי שהוא יותר טוב מהסמסונג.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  10. קניתי מחשב לפני כמה ימים אני נהנה בוא מאוד אבל שמתי לב לזה שאני לא רואה טוב במסך שיש לי כרגע (19 אינג CRT בן 4 שנים) אני רואה מטושטש וזה משפיע על הראייה שלי אז אני רוצה לקנות מסך למחשב רק אבל רק למשחקים בכ 1300 ש''ח משחקים כבדים כמו קרייסיס, ביו שוק ועוד... מאוד חשוב איכותי ובלי מריחות ובעיות בצבעים.. ויש סיכוי לחרוג מעט מהמחיר... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by laviko1,

מישהו יודע מהו סוג הפאנל של המסך מחשב של CHIMEI דגם 228D תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש מסך 24 אינצ' לצורך עיצוב גרפי, בתקציב של כ 1000 ש"ח +- כמעט ולא יהיו במסך שימושים אחרים. ראיתי הרבה סוגים ומחירים אך אני לא מבין בזה... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by ma48,

יש לי מחשב שולחני, המחובר למסך (סמסונג 22 רחב). הטלויזיה שלי, המחוברת לכבלים, הולכת לעולמה, ואני מעוניין להחליף אותה במסך דק. שאלותי: 1. איזה מסך מומלץ, בהנחה שמרחק הצפייה יהיה 1-1.5 מטר ? 2. האם ניתן לחבר את המסך כך שיתפקד גם כמסך שני? אם כן - מה צריך בשביל זה ואיך נעשה המעבר ממסך מחשב לטלויזיה תודה על הסיוע מייק

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  14. איך הNEC , לא מצאתי עליו ביקורות ,לכאורה יש לו פאנל יותר טוב, האם הוא גם טוב במציאות?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by asaf_azar,

איזה פנאל הכי מומלץ ואיכותי למסך 20 אינטש ועד 1600 שקל ככה(אולי קצת סותר את עצמי אבל תתאצו בבקשה). ואני מעדיף מסך רגיל כי לפי מה שהבנתי הרחב לא טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by Teekay,

אפשרות 1: Samsung 245BW אפשרות 2: LG W2442PA נ.ב.- לא משנה לי אם זה 16x10 / 16x9, ואם יש הצעות שונות בטווח מחירים של עד 1450 ש"ח אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by malkind86,

מחפש סך מחשב רגיל 3:4 ברזולוציה כמה שיותר גדולה בגדלים 20-22 עד 1500שח לרוב ממה שראיתי כל המסכים רחבים וזה לא מתאים לי לעבודה מה אפשר להמליץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. בין מסך LCD של NU L-922A ובין AOC ........ מה עדיף? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. שלום רב, יש לי מחשב HTPC, שמחובר למקרן. דרך המקרן אני רואה את הסרטים וכל השאר. אני רוצה לחבר למחשב הזה גם מסך רגיל, לצרכי עבודה בוורד, גלישה וכד' (כדי שלא אצטרך להדליק את המקרן בשביל דברים כאלה). לכן, אני מחפש מסך 19'' בלבד. הבעיה - יש לי מדף צר יחסית שעליו צריכים להיות המסך והמקלדת. כלומר - המסך צריך לתפוס "שטח שולחן" מינימלי (רגלית מתאימה, או אפילו אופציה לחיבור לקיר). מכיוון שהמסך יהיה במיקום בולט בבית, חשוב לי גם שהוא יראה טוב. התקציב גמיש, אם כי נראה לי שלשימושים של וורד וגלישה פה ושם, לא צריך משהו יקר במיוחד (לא שאני מבקש מוצר נחות). האם יש המלצה למסך שיתאים לי? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by aarrek,

אני מעוניין לרכוש מסך מחשב , והספק שלי הציע לי לרכוש מסך 22" מסוג KTC , זהו מסך המשמש גם כטלויזיה לכל דבר. המחיר 1800 +- ש"ח. מה דעתכם ? באם לא מומלץ , איזה מסך 22 " הכי מומלץ לקחת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by XqGEX,

אני מחפש מסך שישמש אותי 90% מהזמן למשחקים אני מעדיף שיהיה רחב וגדול כמה שאפשר אבל לפי מה שקראתי פה למסכים הגדולים ( 22+ ) יש פאנל בעיתי והאיכות חשובה לי מאוד אשמח לקבל המלצות.. יוגב

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. יצרניות הציוד ההיקפי הפופולרית מאמצת את טכנולוגיות מבית סמסונג בכדי לצלול אל תוך שוק חדש - ושני הדגמים הראשונים שכבר זמינים לרכישה בארץ נשמעים כמו דיל לא רע בכלל לכתבה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מסך LCD במקום מסך ה-CRT שיש לי. משיטוט כאן בפורום הבנתי שהרזולוציה הטבעית הן של מסכי LCD 17' והן של מסכי LCD 19' הינה 1024x1280. האם אנשים יכולים לחוות דעה כיצד נראית תצוגת 1024X768 על מסכים אלו? ואם אני מתכוון לעבוד עם רזולוציה כזו איזה גודל מסך עדיף לי לקנות? אני שואל זאת מכיוון שיש לי כרטיס מסך די חלש (9600 pro) שכרגע מריץ דברים בסדר על רזולוציה 1024X768 ואני חושב שאם אני יעבור ל1280X1024 זה יהיה גזר דין מוות עבורו. כמו כן, גם כשאחליף מחשב (חצי שנה-שנה) אינני מעוניין להחליף כ.מסף בתדירות גבוהה על מנת לשחק במשחקים.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by The-StiG,

אני רוצה לקנות מסך ששמו סמסונג 960BF זה 19 אינץ ויש לו 4 MS זמן תגובה . המסךף באמת יקר אבל אני רוצה את הטוב ביותר ככה שאני מוכן לשלם עליו ת2200-2500 שקל שהאו עולה . או כל מחיר כי אני פשוט לא זוכר אני רוצה ביקורת כדי לדעת מה איתו , אני ירצה לשחק איתו , לעבוד באינטרנט והכל , אבל אני רוצה את הטוב ביותר . מה אתם אומרים לע המסך ,אני אשמח אולי לאיזה אתר עם ביקורת בעיברית אם למישהו יש תודה רבה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום , החלטתי לקנות מסך LCD חדש ומכיוון שאיני מבין במסכים אלו , רציתי שתמליצו לי על מסכים... איזה חברה ? איזה אינץ' ? האם יש בין 17' ל-19' הבדל משמעותי בצפיה ובסכום כסף? מה איזה דגם ? מסך עד 1400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.