עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני בעיקר משתמש במחשב לתכנות (Visual Studio), הקלטות (Cubase) ועבודה רגילה באינטרנט (גלישה באתרים, MSN ושאר שטויות). לעיתים רחוקות אני גם רואה פרקים של סדרות שמשעמם לי בזמן האוכל. אני כמעט לא משחק עליו וכמעט שלא רואה סרטים כסרטים מלאים (כמו שאמרתי, רק פרקים של סדרות). כל מסך 22" מסוגל להציג HD באיכות 720p נכון?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אני אמורל קבל בשבוע הבא את המסך של אזוס ASUS MW221C ברזולוציה של הכרטיס אני לא רואה את רזולוצית הנייטיב של המסך 1680*1050 האם יש בעיה בכרטיס???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טוב בדיוק עכשיו הוספתי עוד מסך 19' לאחד זהה שיש לי אז כמה שאלות 1.אני יודע שיש כמה מצבים, איך בוחרים אותם? בדרייברים של ATI לא מצאתי כלום 2.ברגע שיש יישום על מסך מלא ואני מעביר תוכנה במסך אחר לפוקוס היישום שעל מסך מלא מתמזער יש דרך לבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מחפש מסך 20 אינץ' בסכום של ככה 700 -900 שקל למשחקים , אינטרנט, שימוש רגיל וסרטים. התלבטתי בין 20 ל22 אבל בסוף החלטתי ש22 זה סתם יותר מדי גדול בשבילי תודה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. למישהו יש מושג האם המסכי 22 תומכים טוב ב HDTV 1080 ו 720, והאם האקסבוקס 360 יראה תמונה טובה על דבר כזה באיכות HD חושב בעיקר על המסך 22" שמוכרים בKSP או האסוס שעולה אותו מחיר שניהם WSXGA+ 1680 x 1050 או שיש המלצה אחרת באותו המחיר בערלך תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by llime,

אתמול ראיתי אצל חבר מסך DELL 2407-hc ע"מ להתרשם מן המסך לפני שאני קונה אותו (או את מחליפו ה-2408 ),המסך היה אחרי כיול עם קליברטור . המסך לטעמי היה בהיר מדי אך חוץ מזה הכל נראה יחסית בסדר. חשבתי לתומי ,שבהירות אפשר תמיד להוריד.כשחזרתי עיינתי ב"24 אינץ' של אושר" ומצאתי את הציטוט הבא: כלומר,הורדת הבהירות תיפגע ביחס הניגודיות.... שאלתי היא האם במסך שהזכרתי בפוסט קודם :NEC 2470WNX ,אין בעיה מסוג זה.קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636 תודה לכל מי שיוכל לענות. אגב, האם ה-2707 של DELL שומר טוב יותר על יחס הניגודיות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, המפרט שלי בצד,המסך ישמש לצפיה בתוכן FULL HD משחקים ועבודה רגילה על המחשב. אני שוקל כמה אופציות אודה לעיצתכם: SAMSUNG T260HD ROSE BLACK FULL HIGH DEFINITION SAMSUNG 2693HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. מה ההבדלים בין השניים?האם קיים הבדל מהותי שמצדיק פער של 500 שקל לטובת ה T260HD? ויש גם : SAMSUNG 2493HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. האם הוא בטווח המחירים?האם הוא ממולץ בהשוואה לשאר? והשוס שבשוס: HANNS.G HG281DPB BLACK HDMI הוא מסך 28" שזה ממש טוב לי אבל אני לא סגור מבחינת איכות כי המחיר הוא נמוך בצורה קצת מחשידה כמו כן רשום שהוא 3 MS ואני קצת סקפטי. שאלה כללית- האם יש למישהו ניסיון עם קניה ב CD LOG? האם הם מומלצי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by johnwoo,

כיוון שהדל 2007WFP, לא זמין כרגע מה דעתכם על המקביל לו מחברת פיליפס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_601_1878&products_id=20944 למה הוא יקר ממנו ב-430 ש"ח? איך ניתן לוודא שאני מקבל פאנל IPS?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מעונין לקנות אחד מהמסכים הנ"ל. אני בעיקר גולש באינטרנט,רואה סרטים ולפעמים גם מתכנת בסי, סי ++ ושפות נוספות. משחקים אני לא משחק בכלל. השאלה שלי איזה מביניהם כדאי לי לקנות. ראיתי מסכים רחבים בעלי פנ"ל TN והכול שם נראה כאילו נמתח לצדדים עם פיליפס זה גם ככה? הכי זול מביניהם זה פיליפס לאחר מכן ויוסוניק ולאחר מכן סמסונג. תודה רבה למי שיענה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by or1020,

בעצתכם רכשתי היום DELL U4210. ותודה על כל העזרה בלבטים! אך הנה שאלותיים: א. במצב PIVOT המסך עצמו מסתובב על צירו אך התמונה נשארת מאונכת. איך גורמים לתמונה להסתובב יחד עם המסך? ב. איך מכיילים את המסך? הבנתי שזה מוסיף הרבה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ממש לא מסכים עם חלק מהאמירות במאמר (בעמוד הראשון) אבל ניתן ללמוד ממנו רבות. פנו לכם 15 דקות ותקראו אותו (21 עמודים): http://www.tomshardware.com/2007/03/08/four-wide-screen-19-monitors-compared/ שורה תחתונה, בהתייחס לדגמים הקיימים בארץ (כולם מבוססי TN): * למסך הסביר ביותר במחיר הזול ביותר - BENQ FP92W שעולה פחות מ-1200 ש"ח. * המסך הכדאי ביותר בקטגוריה זו - SAMSUNG 940BW שעולה כ-1400 ש"ח ונותן ארגונומיה טובה יותר וכיול צבעים מרשים מאוד ביחס לפאנל ולמחיר. אישית הייתי מוסיף קצת ל-SONY X95F או לוקח CRT מעולה 19' במחיר של 1300 ש"ח - אבל הם לא רחבים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

אני רוצה לנקות את המסך שלי - U2515H. כמובן מבלי לפגוע בו בדרך כלשהי, ורצוי גם שלא יהיו סימני ניקוי. יש גם על המסך מעט לכלוכים גם חוץ מהאבק עצמו. איך כדאי לנקות?

13. שלום רב, מבקש את דעתכם על המסכים הבאים השימוש הוא גם משחקים וגם סרטים ב-HD (בעיקר משחקים). Samsung BX2450 LED LG W2486L LED Dell ST2410 LCD הם פחות או יותר אותו מחיר.. אני רוצה בבקשה את דעתכם איזה מהם טוב יותר? אם לדעתכם יש מסך 24'' אחר במחיר של עד 1500-1600 ש"ח יותר טוב מהמסכים הנ"ל אשמח לשמוע עליו... תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום כולם, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב (מחשב וטלוויזיה). ראיתי הרבה סוגים של מסכים במחירים שונים, הרבה נראים טוב אבל אני פשוט לא יודע במה לבחור כי אני ממש לא מבין בתחום (אני עוסק בפיתוח תוכנה), לכן אני פונה אליכם ומבקש את המלצתכם. כמה פרטים... * כרטיס המסך הנוכחי שלי הינו ATI Readon HD 4600 Series (אם זה משנה בכלל). * פרמטרים חובה במסך: - 23 אינץ - חיבור RCA , VGA, HDMI - FULL HD הצבע לא כ"כ משנה לי, מחיר המסך עד 2,000 ש"ח תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MiniMizer,

ה-LG 1780 שלי מתחיל להראות סימני זקנה, ולמרות שאני ממש אוהב אותו, אני מרגיש שהגיע זמנו לפרוש לגמלאות :-[ אני מחפש לו מחליף, אבל הדרישות שלי די "חריגות", בוא נאמר... קודם כל אני לא צריך מסך שהוא יותר מ-19 אינץ'. זה סתם תופס מקום על השולחן, ונותן לי שטח עבודה שאין לי שום שימוש ממשי בו (עד עכשיו עבדתי עם 17 אינץ' ולא הרגשתי צורך ולו לרגע באינץ' אחד יותר). שנית כל, אני לא רוצה מסך רחב - אני לא חושב שזה פרקטי לעבודה נורמלית אלא רק בשביל לראות סרטים - ובשביל זה יש לי טלוויזיה בסלון ולפטופ שמחובר אליה. בסך הכל הדרישות שלי די שמרניות, אבל מכיוון שהשוק נוטה היום באופן מובהק למסכים רחבים בגודל 20 אינץ' ומעלה - אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אין לי מגבלת תקציב (למרות שאני מניח ש…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by momi2004,

רוצה לקנות למשפחה שני מסכים. השימושים הם גלישה ואולי קצת עבודה משרדית. מוזר לי קצת שאני קניתי את הסמסונג 943BW בזמנו ב 650 וזה היה די זול, והמסך בסך הכל סביר ומגיע עם ארגונומיה. והיום קשה כמעט למצוא את המותגים הגדולים במחירים האלה. למישהו יש המלצות? כיוונים?

17. Started by moshe55501,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1597&scat=220&tcat= זה המסך האם הוא טוב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים. תודה. עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by darkquest,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22" כבר לא מעט זמן אני מתלבט בין המסכים T220P 2333SW שהם FHD או ה 2209WA שהוא נראה מסך טוב אבל הוא לא FHD אשמח אם יותר נתמקד ב 2333SW כי הוא נראה לי הכי אטרקטיבי מפניי שיש לו יחס אמיתי 16:9 ולא 16:10 והוא FHD המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים...

20. (טעות בכוונה ). לאור האכזבה מאי-מציאת 2007WFP במלאי באף מקום בצפון (אלא אם מישהו מכיר מקום כזה, שיכול לספק את המסך בשבוע, אמין ועם אחריות). איזה מסך עד מחיר מומלץ ? או שהכי קרוב מבחינת רמת איכות / מחיר זה ה 19" של ה 971P ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gal077,

שלום לכולם, אני עד היום השתמשתי במסך CRT מדגם FLATRON 795FT של LG, והחלטתי לקנות מסך חדש שיהיה מסוג LCD. אחרי שוטטות ארוכה (מאד) בפורום ראיתי כי יש הרבה חברות של מסכים וגם סוגים ודגמים שונים. אני לא מקצוען בנושא המסכים. אמנם אני יודע את הבסיס על מסכי LCD אך יש לי התלבטות על איזה מסך לקנות. אני רוצה מסך 19" בתקציב של 1500-1600 שקל (עם אפשרות לחרוג עוד 100-200 שקלים) שמיועד למשחקים, קצת סרטים ודברים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט ועבודה בOFFICE. אשמח לתשובות ולהצעות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shershk,

שלום רב, אני מחפש את שרטוט המעגל החשמלי של המוניטור כדי להתמודד עם הפסקת פעילות שלו תודה על הסיוע המהיר שמוליק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם רוצה להחליף מסך למחשב הנוכחי שלי.. לרוב המסך יהיה לשימוש סביבת אינטרנט אבל עקב רכישת כרטיס מסך בשבוע האחרון הוא גם יהיה בשימוש למשחקים אם כי לא באותה התדירות.. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yellow acid,

דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by עופר157,

יש לי מסך מסוג LG W2486L LED ופעם אחת כבר החלפתי אותו בגלל פיקסל שרוף ועכשיו במסך החדש יש פיקסל אחד שמאיר בצבע לבן-הבעיה היא שרק בכמה תמונות רואים את זה ואם שמים תמונות אחרות באותו איכות אז לא רואים את זה וגם באינטרנט ובסרטים לא רואים את זה? מה יכולה להיות הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים