עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yellow acid,

דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, מזה זמן אני קורא פה בפורומים השונים - יש פה מידע מצויין ואנשים רבים עם ידע. הצלחתי להתמקד בעזרתכם על מעבד, לוח כמות וסוג זיכרון למחשב החדש שאני מתכנן לרכוש לקראת תחילת יולי. מה שכן, טיפה נבוך מהעובדה שלא הצלחתי להבין, ולבחור מסך עבורי, מגוון הדעות והמוצרים מצליחים לבלבל אותי כל פעם מחדש :s05: כבר התבלבלתי איזה מסך טוב לגלישה ועבודה רגילה בסביבית אופיס-מערכת הפעלה וכו', איזה מסך טוב למשחקים, סרטים וכך הלאה. התגובות החריפות של משתמשים בקטילת מסכי סמסונג, LG, אסוס, אפילו Dell עם מסכי TN מרתיעה אותי למרות שהם נראים לי. הבנתי שהפנלים האיכותיים יותר (לא פנלי TN) יקרים משמעותית בעיקר בגודל המסך שאני מעוניין לרכוש - 22' (אם הייתי יכול הייתי רוכש 24' ) אז אבקש את עזרתכ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Ro3eK,

שלום, אני בהתלבטות בין שני המסכים הכתובים בכותרת. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את אחד המסכים, והאם הוא שווה קנייה. תודה.

5. שלום, יש ברשותי מסך גיימינג- C24F390FHM של סמסונג, רזולוצייה HD שמתי לב שהצבעים לא מספיק יפים ושלפעמים התמונה חדה מידי והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות. אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי, ויוכל לבדוק/או שיודע כבר, מה ההגדרות במסך זה שיתנו לי את התמונה הכי יפה שאפר, צבעים חיים יותר, למשחקים וכו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם! התקבשתי לשאול לחבר. מחפש מסך מחשב עד תקציב של 400 -450 ש"ח. הדרישות הן מסך פשוט מאוד שרק יעשה את העבודה לצורך שימוש משרדי אינטרנט+אופיס בלבד. עדיף שיהיה מ19 אינץ ומעלה מרפרוף בזאפ עלו התוצאות הבאות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785153 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784531 מה עדיף מבין השניים? האם יש מסך אחר בתקציב הזה שעדיף מאלו? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by darkquest,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22" כבר לא מעט זמן אני מתלבט בין המסכים T220P 2333SW שהם FHD או ה 2209WA שהוא נראה מסך טוב אבל הוא לא FHD אשמח אם יותר נתמקד ב 2333SW כי הוא נראה לי הכי אטרקטיבי מפניי שיש לו יחס אמיתי 16:9 ולא 16:10 והוא FHD המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים...

8. Started by hofzeluches,

דגמים וחברות מומלצות יתקבלו בברכה אם אפשר גם לקבל הסברים על הפרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה.. כמו ניגודיות, זמן תגובה, בהירות, זוית ראיה.. ומה בערך כל פרמטר אומר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ovadia10,

מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ כלומר, על האמינות שלהם במסכים...וכו'... מי שיודע משהוא בבקשה להגיב....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי מסך 24' של אסוס (לא בטוח לגבי הדגם - splendid כתוב על המדבקה אבל בטוח שזה לא זה) עד אתמול הוא עבד מעולה והחיים היו יפים. אתמול פתאום הוא התחיל להבהב ולבסוף כבה (בדקתי אותו גם על מחשב אחר) כשאני מנתק ומחזיר אותו לחשמל רואים תמונה לשניה והמסך שוב כבה. שאלה אם ניתן לתקן דבר כזה (ואם כן כמה עולה בערך ?) או שזו דרכו של הטבע להגיד לי שהגיע הזמן להתחדש. אודה למגיבים. תומר.

11. הי חברים, אני שוקל לקנות את המסך dell ultrasharp u2713hm אבל אני לא מוצא מקום שמציג אותו פועל. מישהו אולי יודע מכיר? בנוסף, אם מחברים אותו עם HDMI לממיר ניתן לראות טלויזיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חבובים שלום, מסך הCRT הנאמן שלי (ViewSonic G75f) החל לרצד בפראות, להצהיב ולהכחיל. לצערי, חלפו יותר מ3 שנות האחריות שלו מאז הרכישה (אוגוסט 2004), כך שלא אוכל לממש אחריות כלשהי. בהנחה שאין דרך לתקן אותו (יש?), הגיע הזמן לרכוש מסך חדש. תקציב: 1500-2000 ש"ח. שימושים: * משחקי פעולה מגוף ראשון. מהירים יותר (Quake 3) ומהירים פחות (Counter-Strike) * משחקי אסטרטגיה למיניהם. * גלישה, עבודה רבה עם טקסט. * קצת סרטים, אבל לא הרבה. גודל המסך: הפקטור הכי פחות משמעותי מבחינתי, אסתפק גם ב19 אינץ'. משיטוט אקראי בזאפ! ובאתרי חנויות מחשבים למיניהם, ראיתי שכמעט ולא מוכרים יותר CRT בארץ. יש לי עדיפות רבה לCRT מכיוון שאני משתמש ברזולוציות נמוכות במשחקים וברזולציות גבוהות בשולחן העבודה…

13. שלום לכולם, לפני בערך 3 שנים רכשתי את המסך של דל 2407 בזכות ההמלצות שקיבלתי פה. יש לי כמה שאלות: 1.האם הוא מסך HD? 2.חיברו לי אותו לממיר דיגיטלי רגיל של יס. אני רואה תמונה של הטלויזיה אבל לא שומע. איך אני מחבר לו רמקולים? 3. אני רוצה לראות את המחשב במסך טלויזיה HD אחר שיש לי. ניסיתי לחבר כבל HD לHDMI, ללא הצלחה. אשמח לסיוע. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Eli100,

לכרטיס מסך נורמלי היום יש 2 חריצי DVI אם אני מחבר לשם 2 מסכים אני יראה על שתייהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SomeoneUknow,

אני מחפש מסך HD , לא חשוב LED או LCD . אין יעוד אחד למסך (כמו רק גיימינג או רק צפייה בסרטים) או אמור לשמש להכל , תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by oded6188,

מישהו במקרה יודע מהי תקופת האחריות שסוני נותנים למסכי ה LCD שלהם? לפי כמעט 3 שנים (32 חודשים) קניתי מסך LCD של סוני - SDM-HS75D. במעמד הקנייה נאמר לי שהאחריות היא 34 חודשים. אבל אין לי תעוד לכך המסך התקלקל ואמור להיות עדיין תחת אחריות. אבל בגלל שמדובר במסך של כמעט 3 שנים, אז ברור לי שלא יהיו להם חלקי חילוף, והם יתחילו לשגע אותי עם כל מיני תירוצים מפגרים מה עושים במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה להחליף את הCRT MAG 17" שלי במסך LCD איכותי. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז את כולו על המסך אז אני מעדיף לבזבז כמה שפחות, אני מחפש מציאות... אני מאוד רוצה את הדל אבל בינתיים אני חושב שהוא יקר לי.. אז ראיתי את האסוס שאותו אני יכול להביא בהנחה, אבל מבאס אותי ה8MS והרמקולים על המסך... יש עוד מסכים באיכות/רמה/גודל של המסכים הנ"ל במחירים האלו או כמה שפחות? האם מחיר הדל צפוי לרדת? תודה... עריכה, שמתי לב שהדל הוא 16MS, זה לא מחורבן? איך המסך הזה? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הוא מדהים! אני לא משחק הרבה, אני צריך מסך לאינטרנט וסרטים בעיקר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by guy1000,

שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך שלי שקניתי (AOC g2460pqu), לכרטיס מסך שלי (sapphire radeon 7970hd), באמצעות display port, והוא לא מזהה אותו משום מה. עם ה-hdmi הוא עבד טוב, וחשבתי לנסות לחבר אותו ב-display port, אבל משום מה הוא לא מזהה אותו.. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לנסות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. רצוי שהמחירים יותאמו לפנדה, כי משם אני הולך לקנות. צרכים: משחקים (לא כל כך, אבל חשוב מאוד שיתמוך ללא בעיות, ללא מריחות וכו') סרטים (חשוב לי מאוד שיראו חד כמה שאפשר) עבודה מירבית מול המחשב חשוב לי מסך איכותי ונוח. זהו =] תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן, מחפש מסך עם פאנל איכותי בגודל 20 אינץ'. המסך משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולם גם למשחקי רשת וצפייה בסרטים. בנוסף, שאתם ממליצים תמליצו לי רק על דגמים של מסכים שאפשר להשיג בארץ, יש הרבה מסכים טובים שלא הגיעו לארץ, אין טעם להמליץ עליהם. תקציב גג: 3000 שקל. (לא חייבים ורצוי שלא לנצל הכל

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מתלבט כרגע בין 2 המסכים.. ויש לי כרטיס מסך מסוג HD4870 512MB אני חושב שבמשחקים הכבדים אני אצטרך רזולוציה נמוכה יותר.. יש בעיה להקטין אותה עם אחד מהמסכים האלה? T220P(1200X1900( 2333SW(1080X1900( ועוד שאלה.. לCONTRAST יש הרבה השפעה בין המסכים האלה? (לT220P יש 1:50000 ולשני יש 1:20000)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by momi2004,

רוצה לקנות למשפחה שני מסכים. השימושים הם גלישה ואולי קצת עבודה משרדית. מוזר לי קצת שאני קניתי את הסמסונג 943BW בזמנו ב 650 וזה היה די זול, והמסך בסך הכל סביר ומגיע עם ארגונומיה. והיום קשה כמעט למצוא את המותגים הגדולים במחירים האלה. למישהו יש המלצות? כיוונים?

23. Started by moshe55501,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1597&scat=220&tcat= זה המסך האם הוא טוב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by סער_שי,

לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?

25. Started by elibugi12,

היי חברה יש לי מסך dell במחשב ולאחרונה שיחקתי קצת בהגדרות וראיתי שיש אפשרויות של presnt modes שמשנים את הצבעים ככה שמשחקים נראים יוצר טוב. השאלה שלי היא בגלל שהמוניטור מחובר ישירות לכרטיס מסך עם כבל display port האם זה יכול להשפיע על ביצועים של הכרטיס מסך במשחקים כבדים גרפית? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים