עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:css hl2 המסך ניסגר וכתוב:power saving mode המחשב נישאר פתוח אבל במסך אין תגובה... אשמח לדעת איך אני מוריד את המוד הזה... אני צריך פירוט מלא. בתודה מראש yosda boy

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  2. עושה רושם שמדובר בחברה גרמנית עם מוצרים טובים אבל לא ראיתי שום מבחן על המסכים שלהם, לפחות לא באנגלית. מישהו ראה הדגמה או מבחן של המסך הספציפי או של החברה בכלל?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. המסך נוסה על כמה מחשבים ואין תגובה, יש איזה שהיא דרך לנסות לתקן אותו לבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TPack,

שלום לכולם, מישהו יודע אם ניתן לחבר למסך (Samsung 2253BW) כבל RCA של ממיר דיגיטאלי או כל התקן אחר? אם לא, מישהו יודע עם איזה מסך 22" ניתן לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  5. אבקש המלצה למסך דק לעבודה משרדית בסיסית (גלישה באינטרנט וצפייה במיילים, ולעיתים רחוקות צפייה ביוטיוב ובקבצי PDF). לא מתוכנן גיימינג או עריכה מסוג כלשהו. תקציב: עד 600 ש"ח. עדיף לחסוך, אם אפשר למצוא ב-450-500 זה יהיה פנטסטי. אין חריגה. חשוב שהמסך יהיה אמין ובריא לעיניים (מיועד לאנשים מבוגרים). אני לא בטוח לגבי גודל המסך, אבל אני מבין שבטווח מחירים הזה יש רק מסכים של 18.5-21.5 אינצ'. אם יש מסך של 21.5 אינצ' שיותר אמין, בריא וטוב ממסך של 18 אינצ' וזה אומר שכן ידרש להשתמש בכל התקציב אז זה אפשרי (אני אשקול את זה אחר כך כשאני אדע יותר מה הכיוון) בבקשה אל תתנו לי הצעות של "יש לך 22 אינצ' ב-700 או אחד אחר ב-800". אני צריך משהו באמת פשוט ואני לא מעוניין להשקיע יותר מ-600 גג. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4.html

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by Goadzilla,

אני מתכנן לקנות את זה 22" Black Dell Flat Panel LCD Monitor E228WFP יש למישהו הצעות טובות יותר

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  9. חייב פונטים חדים גם ברזולוציה נמוכה יחסית אני עוד לא עברתי למסך רחב ואני לא בטוח אם לקחת כזה המעבר קשה? עוד משהו - ראיתי מסכי LCD מזכוכית שהפלורסנטים בחדר משתקפים מהם , זה מה שהולך היום? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by EpoXi,

שלום לכולם, ברשותי המסך הנ"ל, ולאחר טיול בחו"ל של כשבוע, חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב אבל המסך לא נדלק. מה שקורה הוא שנורת הלד האדומה מהבהבת בצורה מוזרה, וגם לא מופיע על המסך הריבוע (שרשום בתוכו משהו SIGNAL) כשמחברים אותו לחשמל. אני מנוטרל מהעבודה שלי, ולכן אני צריך לדעת אם צריך לקנות מסך חדש. מישהו יודע מה הבעיה? המסך הלך? תודה.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  11. לא רחוק ממקום העבודה (בערך 10 מטר) יש סניף של BigBox. בחנות לא היו לקוחות, אז אני וסגן המנהל הלכו ל-BigBox לשחק בעמדה של Wii. נמאס לי לשחק והחלטתי לעשות סיבוב בחנות. אני מגיע לעמדה של מסכי LCD ומתחיל לבדוק את המסכים. פתאום אני מבחין במסך אחד, בגודל 20.1 של NEC בעל איכות תמונה מטורפת. פשוט מדהימה. אתם צריכים לראות איך הוא נבדל משאר מסכי LCD. מדובר בדגם NEC 20WGX. קראתי עליו ביקורות ברשת וראיתי שיש בו את הפאנל הכי איכותי שיש לתעשיית LCD להציע. אני כבר מספר חודשים שוקל לשדרג את ה-Chimei 938D שלי במסך יותר גדול ואיכותי כי לא כיף לצפות בסרטים על 19 אינץ. ופה הבעיה. מצד אחד יש מסכים מאד איכותיים בגודל 24 אינץ', אבל הם גדולים מידי, הרזולוציה מטורפת ואין לי רצון לקנות כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by Chymes,

איזה מסכי LCD איכותיים יש עד 2,000 ש"ח? (מומלץ פחות) המסך מיועד למשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, הוא 4MS GTG ו8רגיל. 400 בהירות וקונטרטס של 1:700 אני יודע שזה מושג בגלל הטכנולוגיה הזאת של המסך זכוכית ועל זה רציתי לשאול? האם למישהו יש כזה מסך עם כזה אפקט? איך זה? בכל החנויות אני רואה שהוא עולה בערך 2000 שקל, אני משיג במחיר יותר טוב מחבר של אבא שלי. תודה קובי. (ישולב עם 7600GT KO שיציאה דיגיטלית, אני משחק משחקים כמו פיפא וכדומה..)

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  14. רציתי המלצת מפרט עם מסך בעל כניסת HDMI- ולגבי המסך הפנו אותי לפורום מסכי מחשב מידע נוסף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408331.0 שימושים בקצרה: למחשב גיימינג ולחיבור PS3 למחשב בנוסף, (לפי מה שהבנתי 1080P יתאים כאן) תודה, גל

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by KmiKaZa,

היי אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים בלי מריחותתתתת!!!!!!!! מהירות אני לא כול כך מבין עכר שהייה טוב כי אני רוצה בלי מריחות בכלללללל כי אני חרוש משחקים וחשוב שהיה FHD עם רזולוציה 1920x1080 ו ניגודיות טובה מאוד 23 אינץ' ולכול עוזרי הפורם תודה לכים ובאמת להריע לכם כפיים

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by ASSAFsa,

אני מחפש מסך איכותי (wide) ומתלבט בין DELL לNEC גודל המסך שאני מחפש הוא בין 20-22 אינץ' תודה רבה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by redead,

איזה גודל ואיזה עיצוב!! אני עדיין מנסה להתעסק עם ההגדרות כי הוא נראה לי בהיר מידיי אבל שיהיה... בכל מקרה רציתי לשאול לגבי ראזולוצית עבודה בווינדואס? על איזה ראזולוציה לשים? כרגע זה על המקסימילית 1900 על 1200 והאמת נראה לא רע הקטע שאתרי האינטרנט לא תומכים בזה ואז יש לי גבולות רייקים משני הצדדים

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by ido2309,

שלום, בגדול, השאלה בכותרת. היום אני עובד עם מסך למחשב הנייח ומסך נוסף צמוד לו שמחובר לתחנת עגינה עבור הלפטופ. חשוב לי לראות את שני המסכים בו זמנית. לידיעה, אם זה חשוב, בתחנת העגינה יש לי יציאת DP ו- VGA. האם קיים מסך שיכול לקבל את שני המקורות ולהציג אותם ביחד בחלוקה שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yamyam070,

http://www.guru3d.com/news_story/low_cost_seiki_pro_branded_4k_ultra_hd_displays.html פנאל VA

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי נייד של DELL inspiron 15 7000S בזמן האחרון התחיל להישרף לי כמה פקסלים וזה מתפשט לאט לאט על כל המסך יש איזה מקום מומלץ שאפשר להחליף ומה סדר גודל העליות אם זה בכלל משתלם תודה מראש

21. Started by חננב,

רוב העבודה תהיה אינטרנט ודברים דומים, אך הדרישה העיקרית היא להוות מסך טוב להצגת תמונות. אני יודע שפאנל TN לא יצטיין בזה, אבל התקציב מגביל. איזה מסך יתאים לעבודה הכי טוב? והאם ה 932B כבר ישן מדי או שהוא עדיין מומלץ? תודה : )

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by RealTime,

חיפשתי בגוגל שעה, REVIEWS, או כל דבר שיכול להגיד לי אם זה מסך טוב יחסית למשחקים/סרטים/שימוש משרדי... ה- L1953TR דווקא נתן תוצאות ב-ZAP ויש תגובות חיוביות. מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין ה-TR ל-HR? אני פשוט רוצה לדעת על מה ללכת... תודה!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך SAMSUNG T240 למחשב החדש שהרכיבו לי כאן. חלק משימושיו של המסך יהיו לשמש גם כמסך עבור הPS3 שאותו אני הולך לחבר למסך ב-HDMI. למסך הנ"ל אין רמקולים, ולכן ככל הנראה אני לא אוכל לשמוע צליל מהPS3. האם יש איזהשהם פתרונות לבעיה? אולי אפשר לחבר רמקולים למסך או משהו? תודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by Maxx,

שלום, אני מתכוון להחליף את ViewSonicP90f ב-dell2408wfp, השימושים שלי הם: - אינטרנט, קריאת מסמכים וכו' - photoshop - סרטים -אין שום צורך בהתאמה למשחקים. האם ניתן לחבר אותו למחשב שלי? יש לי כרטיס מסך onboard על הלוח של MSI945GZM3 אם הבנתי מכון אז יש בעיה לחבר. במקרה הזה איזה כ.מסך כדאי לקנות (שוב לא למשחקים, עדיף מחיר כמה שיותר נמוך) תודה.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by lamer4ever,

LGL1970HR או VP930 אני צריך תמסך בעיקר לסרטים קראתי פה וראיתי שממליצים יותר על ה930 אבל ראיתי שלאל ג'י יש נתונים יותר טובים מה כדאי לקנות? תודה רבה :}

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.