מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
כתבתי בעבר על קניית מסך רציתי את ה dell ultrasharp אבל זה ירד מהפרק.. כי אין מספיק תקציב בכל אופן התקציב שיש לי עכשיו הוא 800-900 גג בלי חריגות... הציעו לי Samsung 2233SW PLUS שהוא 21.5" ב899 או את אותו הדגם כמעט שהוא 20" 799 השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים (gts250 e6750) ,לא רוצה מריחות ..רוצה חדות יש לציין שאין לי ניסיון טוב עם LG בגלל שני מסכים שהלכו טרם זמנם, אז עדיף לא מסך של LG אמשח לקבל עזרה וחוות דעת על המסכים שציינתי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני עומד לקנות את המסך הזה ויש לי כמה שאלות האם יהיו בו מריחות? האם הנתון של 8MS הוא G-G או B-W-B והאם המסך הזה מתאים למשחקים או שיש משהו יותר טוב במחיר שלו(1700) תודה לכם כי אני כנראה עושה הזמנה היום עצתכם מאוד חשובה לי
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כותרת ולגבי חברה אני סומך עליכם האתגר פה כמובן שיהיה כמה אבל כמה שיותר זולל ם; יאללה חברים דברו איתי בלינקים כי יכול להיות אני מבצע קניה כבר שבוע הבא tnx
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן. אני עורך וידאו (ומעצב גרפי בקטנה), וקניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש (כרטיס מסך GTX470). יש לי מסך אחד CRT ישן של 17 אינץ' והוא מצויין לי (משמש כמוניטור לוידאו), ומסך נוסף CRT ישן של 19 אינץ' - הוא המסך הראשי וקשה לי לראות את הטקסט במסך (הוא כאילו לא בפוקוס)... אז התלבטתי איזה מסך לקנות כדי להחליף את המסך הראשי, בחנות ראיתי את ה E2240T של LG שנראה סבבה, ופה בפורום ראיתי שמדברים על ה 2333T שהוא איכותי. הפרשי המחירים לא בשמיים , אבל האמת שהיה בא לי לקנות מסך לא יותר מ 22 אינץ' בגלל שיש לי עוד מסך ואני לא רוצה מסך גדול מידי, בכל מקרה, איזה מסך מבינהם עדיף? העובדה שה E2240T הוא מסך LED לא גורמת לו להיראות יותר טוב (עזבו שנייה זוויות צפייה) מה 2333T ? ומה לגבי זמן התגובה …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הנוכחי שלי CRT 19" לא שטוח בן 6 בצג LCD. אני רוצה מסך 20" ומעלה. המסך מיועד לשימוש כללי: קצת משחקים, הרבה סרטים, חשוב שיציג טקסטים טוב, לעריכה ולדפדוף באיטנרנט. כמובן שהמחיר חשוב, אמנם עדיף לשלם יותר בשביל משהו טוב, ככה שיחס התועלת למחיר צריך להיות טוב. משיטוט באינטרנט התרשמתי מכמה מסכים: MAG XP2211W 5ms 1680X1050 22Inch MAG BP2219FW 5ms 1680X1050 22Inch LG 204WT 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 204BW 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 203B 8ms 1400X1050 20Inch ACER AC2016W 8ms 680X1050 20Inch איזה מהם עדיף? או שעדיפים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום בעצתכם לפני זמן מה קניתי את המסך 2007WFP וללא ספק נהנתי עכשיו אני רוצה לעבור קדימה למסך FULLHD למחשב 1920x1200 האופציה הראשונה שחשבתי עליה היא כמובן 2407WFP ביררתי באינטרנט מסתבר שהוא כמו כולם בסדרה מסך מצוין אבל אז ראיתי את הבנקיו FP241W שקיבל בTRUSTEDREVIEW בכל הנושאים 10\10 וגם ראיתי שיש לו חיבור HDMI שזה תוספת רצינית הסתכלתי עוד קצת באינטרנט והבנתי שהולך לצאת לדל רויזיה חדשה עם עוד דברים וכל מיני דברים עכשיו לעניין איזה מסך משני אלה ובכלל מכל המסכים מומלץ השימושים לפי הסדר הם (משחקים הרבההה כולל קונסולה שכנראה אני יקנה, סרטי HD + חיבור טלוויזיה (לא להתייחס שכרגע אין HD בארץ..) והשאר כבר לא ממש אכפת כל הגלישה ואינטרנט) חשוב לי לציין שאני אומר משחקים אני לא איזה גי…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך ישן עם פאנל TFT, דגם fujitsu LL3200T, נקנה לפני כ5 שנים בערך והוא בעל רזולוציה 900*1600. חשבתי על שדרוג מ900p ל1080p, אך לאחר רפרוף קצר מצאתי את הדגם של Dell P2416D שנראה מעולה ובעל רזולציה אף יותר גבוה והמסך יתאם לשולחן שלי יותר מהנוכחי אך אני בספק אם 1440p מהווה שדרוג נבון או "עכשווי" מאחר ומסכי 4k נהיים זולים יותר ואולי הם החלטה היותר משתלמת? למסך יש ביקורת טובה ביותר https://pcmonitors.info/reviews/dell-p2416d/ ורצתי להתייעץ ולדעת אם זהו שדרוג כדאי מכיוון שאני לא בקיע יותר מדי במסכים, התקציב שלי מוגבל ואינני בטוח ש4k משתלם לי מבחינת התקציב כיום וכך גם הGPU שלי, שיכול להריץ 1440p באופן טוב אך בוודאות לא 4k, ואני לא מעונ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מסך 17 LCD איכותי : - למשחקים וגרפיקה ממוחשבת - חייב זמן תגובה נמוך - קצב רענון גבוה - תקופת אחריות ארוכה, רצוי גם על פיקסל שרוף אחד - אמינות - חדות והפרדה טובה בין הצבעים - כרגע יעבוד עם כרטיס 760OGT בקיצור מסך 17" שהוא האולטימטיבי והמשתלם ביותר שניתן להשיג בארץ בתקציב שלי. כמה יעלה כזה מסך? האם 1200-1300 ש"ח זה תקציב סביר לדרישות? ואיפה כדאי לקנות, דרך האינטרנט או בחנות כלשהיא? המחיר צריך להיות אטרקטיבי ואני גר באיזור חדרה ולא ממש גמיש עד לת"א או חיפה בשביל מסך. אשמח לקבל המלצות, אם אפשר לציין גם את החברה וגם את הדגם של המסך מכיוון שאני לא ממש בקיא בתחום - עד עכשיו היה לי מסך MAG DJ707 בן 9 שנים, שעבד ללא דופי עד שנשפכה תוכו כוס מים והשתנו קצת הגוונים שהוא מציג. תו…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מסך חדש למחשב, שמתי עין על הדגם הנ"ל ועלו לי כמה שאלות לגביו: 1. ראיתי שיש דגם דומה עם חיבור USB TYPE C. זה רלוונטי למשהו חוץ מחיבור מכשירים ישירות למסך? בכל מקרה אני לא משתמש ביציאות הUSB. 2. ראיתי שיש יציאת אודיו 3.5 ממ. זה אומר שאפשר לחבר רמקולים ישירות למסך כשהם ינגנו את מה שמגיע בכניסת HDMI/DP? 3. בעבר הרחוק כשהייתי יותר מעורה בתחום זכורה לי תופעה של מסכים שמגיעים עם פיקסל או שניים שרופים והדבר לא מכוסה באחריות כל עוד יש פחות ממספר מסוים של פיקסלים כאלה. זה עדיין המצב או שאפשר לצפות למסך תקין ב100%? אם למישהו יש הצעה לדגמים נוספים שכדאי לשקול באותה תקציב (1500 פלוס מינוס) אשמח לשמוע. המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית וסרטים, ומדי פעם…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין המסך הזה: samsung 204b http://zap.co.il/model.asp?model_id=464560 לבין המסך הזה: DELL 2007WFP http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 איזה מסך יותר עדיף? ולמה? השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים.. והאם צריך בכלל מסך בכזה גודל?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הידע שלי יחסית מועט אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע והמשיך לחסוך למסך שהוא 144HZ? איך זה ישנה בין 144HZ ולבין 60HZ, זה יהיה מורגש ? כאילו למשל המסך של ASUS שעולה 2000 בערך עם 144HZ, במה הוא יותר טוב ממסך שעולה 1200 שקל ( U2414H ) ? כמו כן הבנתי שהמסך U2414H הוא לא מממש מסך שנועד לגיימינג, האם שווה לרכוש אותו בכל מקרה? אשמח לפירוט קצת רחב אם זה אפשרי לכל הקשור למסכי גיימינג ועל מה אני צריך באמת לשים דגש בקנייה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באריזה של המסך יש שקית ובה יש פלטה מברזל ואיתה 4 ברגים... אין לי מושג למה זה. הסתכלתי בכל החוברות של המסך ואין שום איזכור לזה... יש מצב שאולי אני מרכיב את הפלטה הזו על הקיר ויכול לחבר את המסך אליה? בעיקרון אני מחפש אפשרות להרכיב את המסך על הקיר בשביל לראות סרטים.... אבל אין לי מושג איך.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז דבר ראשון הלינק: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19dvi&cfm=4B6D9B2B דבר שני, אני מחפש מסך למשרד שיעלה לי דיי זול (המסך הנ"ל ב36 תשלומים 870 ש"ח), אבל שיהיה לו נתונים יחסית טובים. חוץ מהעובדה שזה המשרד שלי, ואני עובד על מסך שעות טובות ביום אני גיימר מבוגר שמידי פעם משחק משחקים כמו PES , virtual tennis ועוד נוספים אבל לא גיימר ענק! האם המסך הנ"ל יספק אותי!? האם הוא סביר!? אני מחפש משהו עד 900-1000 ש"ח , אבל מסך עם נתונים כאלו לא מצאתי עוד... מה אתם אומרים ידידי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן ששוטטתי לי באתר של דל... פשוט נדהמתי לגלות זאת... :
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הרבה המליצו עליו המחיר שלו 1200 ש"ח 22" 1:20,000 2MS עיצוב יפה יש מישהו שיודע משהו על המסך ולא ממליץ עליו?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/ls/24/f9/ls24f9nsmza/FX2490HD_DSHT.pdf כתוב שיש מקלט ATSC DTV - הוא מתאים לשידורים בערץ? אבא צריך טלוויזיית 24 אינץ' לחדר עבודה עם DVB-T מובנה..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המסך הישן מת... היה בגודל 19" כנראה שאקח מסך בגודל 21-22 בעיקר לעבודה משרדית (VNC) וסגירת שטחים קונה בKSP או אייבורי (חדרה) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך DELL U2410 מפנדה ומצאתי פיקסל מת בצבע ירוק בהיר היתקשרתי לפנדה והם אמרו לי ליפנות לדל היתקשרתי לדל ואמרו לי שהמדיניות שלהם רק משישה פיקסלים או שלושה ומעלה שרופים רק אז מחליפים מסך הפקיד היה לא בטוח במשהוא אומר יש לכם מושג עם זה באמת המדיניות שלהם ועם אני יכול שהחברה תחליף לי אותו לחדש ? תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב! קניתי את המסך הזה ב-750 ש"ח באתר YNET עשיתי קנייה קצת נחפזת אבל יש לו נתונים טובים עשיתי קנייה טובה? תודה ליאור
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב, וחשבתי ללכת על ה DELL 22" ואני מתכנן מחר ללכת לקנות אותו. הייתי היום באופיס דיפו, וראיתי שם את כל המסכים אחד ליד השני (אין שם דל...) והיה שם מסך אחד של PHILLIPS שהתמונה בו הייתה נראית הרבה הרבה יותר טובה, יותר חדה, צבעים יותר טובים מכל המסכים שהיו שם. אני חושב שהמסך הוא TN אבל התמונה בו הייתה שונה לגמרי מכל ה TN שהיו שם. השאלה שלי היא, אם עדיף לקנות את ה 24" של PHILLIPS במקום את ה 22" של DELL? ב DELL רואים יותר טוב אפילו מה PHILLIPS?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחילו לייבא לארץ את המסך החדש של שיאומי. אני חושב על לקנות אותו, כמסך 34 רחב לעבודה שוטפת ותכנות במקום שני מסכים. משהו ניסה את המסך הנ"ל? חוויות כלשהן? תודה, אדם.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-