עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כרגע אין תקציב מוגדר אני מחפש בגודל של 22 אינץ היה לי מסך של KTC שהיתי מרוצה ממנו אך נפל עליו ארון ושבר אותו אחד המסכים משמש רק לעבודה משרדית והשני על מחשב שגם רואים בו סרטים ופעם ב... משחקים משחקים יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by yagelk,

מחפש מסך בגודל של 23 אינצ' המיועד לקריאה מרובה, פחות סרטים ומשחקים.(אבל לא אומר שבכלל לא!) הציעו לי לקחת את המסך של DELL http://www.tms.co.il/product/10845/ מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מאוד מתלבט לפני קניה של מסך 32" אני הולך למקם אותו בחדר שלי מעל המחשב זתמורת שהוא יהיה מחובר למחשב ויציג רוב הזמן תמונה מהמחשב (למרות שהוא יהיה מחובר גם לטלויזיה) ההתלבטות שלי היא בין אם לקנות LCD כזה http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7083 שיוצא 3000 עם מתקן תלייה התקנה של המתקן ומשלוח של הכל 3 שנות אחריות או לקנות את ה LED זה http://shops.nrg.co.il/Prod/61807/ שזה יוצא 2400 עם משלוח אבל בלי מתלה והתקנה שלו (שזה יוצר עוד 200 שקל בערך) וכולל רק שנה אחריות נמשכתי למסך השני בגלל שהוא LED למרות שאני יודע שזה חברה לא מוכרת אבל מה שחשוב לי פה זה לא איך רואים בזה טלויזיה אלא האיכות של התצוגה עצמה (כי זה יציג כמעט תמיד מהמחשב) השאלה שלי האם מסך LED "מע…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .זT כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דןלר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם ב RAW (1500-2000(תמונות בשנה ) והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER . בפוטושופ אני עובד בפורמט RGB ADOBE . לכן שאלתי איזה מסך מומלץ עבורי.…

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  5. לדוגמא האם LCD 22 אינץ' בעל רזולוציה מקסימלית של 2560X1600 לא דורש כרטיס מסך חזק יותר מאשר מסך LCD 40 אינץ' עם רזולוצייה מקסימלית FHD 1920X1080 ? הרי הכרטיס מסך לא יודע לאיזה גודל מסך אתה מחבר אותו, מבחינתו כל מה שקובע הוא הרזולוציה שבה אתה מריץ אותו, אז למי אכפת מהגודל בדיוק?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  6. חבר'ה יש לי מסך לא LCD וחברתי אליו את המחשב החדש שקניתי הפעלתי איזה משחק ועבד חלק אבל יום אחרי שאני מנסה להפעיל את המשחק הנ"ל יש לי שגיאה שאומרת כך OUT OF FREQUENCY HF 79.9KHZ VF 75.0HZ OPERATING FREAUENCY HF 30-70KHZ VF 50-160HZ ובשורה האחרונה או מציג טיימר של 20 שניות שלאחר שנגמר הטיימר המסך מתכבה מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  7. לא צריכה להיות מדבקה על המסך עם כל הנתונים הללו? מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  8. שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך חדש. ראיתי שיש הרבה דיבורים על ה DELL2209WA, אבל לא ברור לי מה היתרון הגדול שלו על פני מסכים אחרים. (האם ההבדל בפאנל באמת כל כך משמעותי ? ) הייתי שמח לשמוע דעה בנוגע לכך ולקבל המלצה למסך נוסף מלבד זה במידת האפשר. בתודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  10. Started by tepez,

אני משתמש כבר שנתיים במסך Asus MW221C ולדעתי הוא מספיק טוב. חשבתי לקנות את הAsus VK246H למחשב חדש. האם הוא יתן ביצועים דומים לMW221C ? אגב, בחרתי בו ולא במסך 24 כי אני צריך שהוא יבוא עם רמקולים.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by D.Apsentel,

המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745659 האם הוא איכותי והחברה טובה והאם הוא יכול להתחבר לXBOX תודה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by p_uriel,

שלום, שנה שעברה התייעצתי בפורום זה וקיבלתי המלצה למסך DELL 2209WA או רכשתי בעבורי ואני מאד מרוצה ממנו. כעת, ברצוני לרכוש מסך 22" לחבר: אני זוכר שכבר אז מסך דל זה היה לקראת סיום אספקתו. מה היורש המומלץ שלו? אין לי דרישות מיוחדות מלבד שיהיה איכותי וארגונומי (כמו הדל שלי) תודה!

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  13. שלום , אני מחפש מסך טוב בגודל 20 (לטעמי 22 זה גדול מדיי ). יש לדוגמא את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7843 מן מסך סטנדרנטי כזה..לא חקרתי יותר מדיי יש דגם אחר עדיף שאתם רוצים להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  14. Started by yossihaz1,

שלום רב, זקוק להמלצה למסך מחשב 23-24 אינץ הולך לצפות בו בשידורי הכדורסל של הנבא ובסרטים וכן במשחקי מחשב (gta 5 cod ועוד) באיכות מקסימלית, אז חשוב שיהיה איכותי מאוד סכום- עד 1000 ש"ח לא יכול לחרוג מעבר רזולוציה - 1920/1080 ( רוצה 16:9 ולא 16:10) ראיתי שההמלצה העיקרית בתקציב ובדרישות האלו הוא dell אך מבדיקה שעשיתי באייבורי וקספ הוא לא במלאי אני מעדיף לרכוש ivory או ksp כדי לקחת במקום כי אני רוכש משם מחשב האם יש חלופה הולמת אחרת בתקציב הזה (מבלי להתפשר על איכות) או שאולי הדגם של dell כן במלאי ולא ראיתי? האם כדאי לצרכים שלי לקחת 24 אינץ גם אם זה לא dell אודה לעזרתכם

15. Started by RisingStar,

אז כמו שאתם יודעים חבר'ה היום התחדשתי לי במסך הזה . רציתי לשאול עם ישנם הגדרות שאני צריך לעשות כדי שיהיה לי כמה שפחות כאבי עינים,וחדות טובה. בנתיים זה רץ על 60 הרץ ברזולציה המקסימלית(טביעית)של המסך. אני עובד עם כרטיס מסך ati aradeon x9550 ,256 mb. ודרך חיבור DVI תודה על העזרה :> אגב עם אני מוריד את V מ"hide refresh rate..." יש לי גם 120 הרץ מה להשיים? תודה!

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by dorish,

אני גר במנהטן ויש לי דירה ממש קטנה אני רוצה לקנות מסך לסדי 42 אינץ ולחבר אותן אל המחשב ושזה יהיה המסך היחיד שלי בגלל שאין לי מקום לשני מסכים עד כמה גדול אני יכול לקנות מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו בעיקר גלישה ומשחקים פחות טלויזיה מה אתם ממלצים פעם זה היה 15 אחרי זה 17 בבית בישראל יש לי 19 ועכשיו הבנתי התחילו לקנות 22 אין לי בעיה של כסף ראיתי בבית של משהוא מסך מחשב 32 והוא עובד איתו אבל אני רוצה יותר מדעה אחת נוחות הכי חשוב לי על תגידו לי תלוי איזה כרטיס מסך יש לך כי עוד לא קניתי אני קונה ביחד אני בטח יקנה את 8800 הכי טוב שיש עכשיו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by artv8,

שלום לכולם הוצע לי מסך : AOC V196PLUS ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/19/19_196Vplus.php

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by big foot,

אני רוצה לקנות מסך LCD אבל לא יודע איזה קראתי את הדביקים ועוד כמה נושאים פה וזה רק בילבל אותי עוד יותר יש לי כרטיס מסך RADEON 9550 ולפי מה שראיתי פה המליצו על המסך הזה בכמה מהנושאים האם הוא מתאים לכרטיס מסך? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה מראש BIG FOOT

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  19. שלום לכולם, קראתי פה המון אודות המלצות למסכים וכמובן את כל המדריך בשני החלקים, אך עדיין מהאמור לעיל לא מצאתי התאמה לדרישות אותן אני צריך מהמסך שלי. אני מעצב תעשייתי, עובד רבות על תוכנת Solidworks למי שמכיר (תוכנה לתכנון הנדסי ומכני, תלת מיימד), ומידי פעם על תוכנות גרפיות למיניהן. משתמש גם רבות באינטרנט וכמובן בתור שימוש מישני - צפייה בסרטים. לעניות דעתי אני צריך מסך בפורמט רחב - לפריסה מירבית + פיזור של סרגלי כלים כך שמקום העבודה על המסך לא מצטמצם לי כ"כ כמו במסך 3:4 (או שמא אני טועה ואתם חושבים אחרת..?) , שיהיה כמובן בפאנל VA / IPS (לא חושב שיש הבדל עבורי בין השניים - אשמח לעצה בעניין) ובגודל של 20" ומעלה (האם מבחינת פרופורציות עבודה 20"-20.1" זה יתאים? האם יש הבדל בין ה…

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  20. לא בדיוק סכנת נפשות, אלא סכנה לחווית המשתמש ראיתי מספר מסכים 22" Wide, אהבתי את אפקט ה Gloss שיש במסך LG (למשל), התמונה נראת חדה יותר, מבריקה יותר וחיה יותר. השאלה היא עד כמה חסרון ה Gloss, המתבטא בהשתקפות, משמעותית. כאשר ראיתי את המסך בחנות, ההשתקפות של הנורות ושל אלמנטים אחרים (כמו אנשים ומדפסות..) מאוד הפריעה לי, מצד שני, כאשר ראיתי את המסך בבית (לא שלי לצערי), ההשתקפות לא היה משמעותית כלל. שאלתי היא, במידה ובבית לא תהיה לי תאורה מאחורי המסך (אלא רק בתיקרה שמעל, באופן רגיל), האם ההשתקפות תהיה זניחה, או שעשוייה להיות משמעותית, כמו בחנות (שהיתה מוארת היטב..) ? תודה.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by scorpion,

הלך לי השבוע הCRT הזקן לעולמו, אז רכשתי היום DELL 2007WFP חדש. בכל מקרה כמה שאלות, 1. איך ניתן לכייל צבעים לרמה יחסית טובה באמצעים ביתיים (דיסק כיוון כמו AVIA או תוכנה או לא יודע מה)? 2. למה למרות שאני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך (להזכירכם רחב, רזולוציה 1680 על 1050) בסרטים עדיין יש פסים שחורים למעלה למטה, למה?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  23. אני מעוניין לחבר שני מסכי LCD מתוצרת LG דגם L194WT לכרטיס מסךLeadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail השאלה שלי האם זה אפשרי?איזה חיבורים צריך לבדוק? והאם אפשר לחבר את הטלוויזיה שלי בחיבור SVIDEOO כ"מוניטור שלישי? שני המסכים הרי יהווה משטח עבודה אחד רציף...אם אתם שואלים זה הכול לעריכת וידאו אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  24. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי מסך טוב 19 אינץ LCD למשחקים בעיקר חשבתי על הSAMSUNG 931C אבל ראיתי שהביקורת עליו פה לא משהו יש המלצות??? משהו טוב של VIEWSONIC ???

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by GeForce,

אני מעוניין לארגן קנייה קנייה קבוצתית של במסך הנ"ל מהיבואן. האם ישנם אנשים המעוניינים במסך?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים