עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by pazer005,

האם המסך הזה מתאים למשחקים - http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8847504&product=1&type=1&= ??? או שעדיף זה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK1916

2. Started by eeko,

שלום רב ברשותי שני מסכי מחשב samsung 22 dell 15 ברצוני לחבר את שניהם למחשב כך ששולחן העבודה יגדל (שסמן העכבר יקפוץ ממסך אחד לשני) אשמח לקבל הסבר כיצד לחבר ולהגדיר אותם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Armageddon26,

יש לי מסך E700B של LG. המסך עובד מעולה כבר מעל ל5 שנים. רק שיש לו בעיה - הוא כהה וההגדרות של Brightness&Contrast על הכי גבוה. מה לעשות? איך אני יכול לפתור את הבעיה? נגיד בתמונות אני יכול לשחק בתוכנה בבהירות ואז אני אראה את התמונה נורמלי, אבל בכל זאת הכל כהה :s05: אולי יש איזה תוכנה שעושה את כל המסך ליותר בהיר? (אשמח כמובן אם אפשר לפתור את זה בלי תוכנה ושזאת רק בעיה קטנה בהגדרות של המסך) תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shantax,

ראיתי שהרבה כאן ממליצים על המסך הנ"ל של אסוס, בתור מסך מצויין (יחסית לפאנל TN כמובן) בגודל 22 אינץ' במחיר מאוד נמוך, כ 1300שח. ובאמת בביקורות של XBIT LABS המסך קיבל ביקורת מאוד חיובית: offers an unusual combination of a fast matrix and an almost total lack of RTC-provoked visual artifacts. Surprised as I am, I can even forgive ASUS the sloppy implementation of Splendid technology and call the VW222u one of the leaders of todays tests. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch-2_27.html#sect0 אבל בביקורת אחרת באתר TECHCAGE המסך קיבל ביקורת ממש שלילית: The display market is chalked-full of models that fill up the quality spectrum, from sub-par up to high-end. Th…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. קניתי לפני שנתיים וחצי מסך 17" של PROVIEW החברה ממנה קניתי את המסך (מאשדוד אם זה משנה משהו) כבר כנראה לא קיימת הטלפון לא זמין והמקום כבר מושכר לטובת חנות אחרת.... אני יודע שיש בדר"כ אחריות ל 3 שנים... אין לי את הטופס אחריות, אבל יש לי את הקבלה/חשבונית של הקנייה וגם על המסך יש את המדבקה של היצרן שאורמת שהמסך יותר בדצמבר 2005... אפשרי לקבל על המסך אחריות עוד ולהחליפו או לתקנו? איפה אפשר לעשות את זה? (אצל היבואן או במקום כלשהו אחר?) בתודה מראש רמי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by idan_1995,

יש לי מסך LCD ואני לא יודע איך לקנות אותו יש תכשיר מיוחד בשביל מסך LCD ??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by froggy,

שלום. מחפש מסך לחדר עבודה. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, המשני הוא צפיה בYES, השלישי הוא סרטי HD, ולעיתים רחוקות משחקים. מרחק הצפיה כ3מטר. מחפש המלצה למסך/טלוויזיה. האם ניתן לתפקד באינטרנט ולגלוש איכותי עם מסך 26"? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב 16:10 19 אינץ' אני מחפש אנשים שיש להם כזה מסך או מישהו שיכול להמליץ על כזה. המסך מיועד בעיקר למשחקים עבודה עם DESKTOP. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם.... יש לי מסך LCD של LG 17 הוא מחובר לכרטיס מסך 9600GT VGA TO VGA . הוא מחובר לVGA כי הDVI בכרטיס תפוס לטובת בLCD32-R81B של סמסונג . השאלה אם זה ישנה משהו אם אני אקנה מתאם DVI-VGA ולחבר אותו בין הLG למחשב ? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 11:02:50 הכוונה למשהו שכזה :http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVI2VGA&cart=1214222934151311〈=heb

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

אני רוצה לנקות את המסך שלי - U2515H. כמובן מבלי לפגוע בו בדרך כלשהי, ורצוי גם שלא יהיו סימני ניקוי. יש גם על המסך מעט לכלוכים גם חוץ מהאבק עצמו. איך כדאי לנקות?

11. http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472107 מה אתם אומרים? :

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1) איזה פאנל נוא הפלתי את גוגל ו את האתר של אסוס ללא הצלחה יש מצב שמישהוא יודע איזה פאנל יש לו 2) האים הוא שווה את המחיר הנקוב למעלה צודה רבה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Godmoney,

קיבלתי אותו אתמול והוא פשוט לא יאמן. TN לא TN - לא איכפת לי. איכות מדהימה. איך אני יודע איזה פאנל קיבלתי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום כולם, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב (מחשב וטלוויזיה). ראיתי הרבה סוגים של מסכים במחירים שונים, הרבה נראים טוב אבל אני פשוט לא יודע במה לבחור כי אני ממש לא מבין בתחום (אני עוסק בפיתוח תוכנה), לכן אני פונה אליכם ומבקש את המלצתכם. כמה פרטים... * כרטיס המסך הנוכחי שלי הינו ATI Readon HD 4600 Series (אם זה משנה בכלל). * פרמטרים חובה במסך: - 23 אינץ - חיבור RCA , VGA, HDMI - FULL HD הצבע לא כ"כ משנה לי, מחיר המסך עד 2,000 ש"ח תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי מסך 19 אינצ' וזה כלכך קטן ומציק לשחק במשחקים ולראות סרטים בזה כרטיס המסך שלי הוא HD 6870 הבקשה שלי שהמסך יהיה כמה שיותר גדול כי אני רוצה גם לחבר ממיר של YES למסך זה יהיה מסך למחשב ולטלויזיה. אז מסך כמה שיותר גדול, לא איכפת לי חברה מוכרת או לא העיקר שיהיה איכותי וענק חח תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by eran131,

תמונה: הסבר על הצורת חיבור ה"מוזרה" שיש לי במחשב: ממסך המחשב יש 2 יציאות - אחת של DVI ואחת של RGB: 1)RGB מחובר ישירות לכרטיס מסך 2)DVI מחובר באמצעות מתאם לכניסת הHDMI של הממיר טלוויזיה שלי (ממיר רגיל של HOT) שרטוט: תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Taco,

שלום חברים אשמח לעצה לפני רכישת מסך. השימושים שלי הם רק בניית אתרים ואקסל, לא סרטים, לא משחקים. מחפש המלצה על מסכים שנוחים לצפיה, עם ניגודיות וחדות נעימים. שהשחור יהיה שחור והצבעים מאוזנים :-) לדוגמה - בד"כ בניידים של LENOVO מאוד נוח לי לצפות. המסך הנוכחי שלי הוא זה ואני לא מת עליו, אבל הוא סביר. חשוב לי גם מחיר סביר, כלומר אין לי בעיה להתפשר על מגוון טכנולוגיות כל עוד רואים נוח לעבודה ממושכת. אני לא מחפש משהו יקר ואיכותי מדי, רק שמתאים לצרכיי. יש המלצה על דגם?? (אני ארכוש שניים, לעבודה זה ליד זה) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by manticore,

אני מחפש מסך LCD שיהיה בין 20 ל 21 אינץ' לא TN בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש משהו טוב עד מחיר של 2800? אפשר אולי לחרוג קצת... תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Kirma,

שלום, קניתי את ערכת ניקוי מסך של Silverline ב 20 שקל והמגבת\מטלית הזאת דווקא כן ניראת לי כאחת שתסרוט לי את המסך .. מה אתם אומרים, אפשרי להשתמש בא ? * אגב, קראתי את האשכול "FAQ - ניקוי מסכי LCD "

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by uzi4u2,

אחד 20" השני 19" :\ מצאתי ביקורות על ה-VX922 הו מחמיאות אבל על ה- VG2021M אין ולו אפילו ביקורת אחת מקצועית . אישית בהתחלה חשבתי או VX922 או VP930 אבל ה-VX נשמע יותר טוב בכל אופן מישהו יודע משהו על ה-VG2021M ? לצורך משחקים יהיה לי קשה איתו ? אני אסבול ? :s05:

21. Started by ClioSport,

שלום לכולם מישהו נתקל בLP3065 מסך של HP בגודל 30'' למכירה בארץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by FroggeR,

שלום ... אני מתכנן לקנות היום מסך ויש לי התלבטות נורא קשה , בבקשה תעזרו אז ההתלבטות שלי היא בין ViewSonic 930VP או! ללכת על מסך רחב.. ושמה ההתלבטות היא בין סמסונג 206BW או Philips 200W6CS ראיתי את הדיון הדומה שיש פה באותו עמוד , אבל הקטע שאני צריך גם תשובה איזה מסך רחב עדיף.. ותגידו אפשר להגיד שהפאנל של הרחבים לא איכותי מספיק? מאוד קורץ לי הרחב, אבל אני מפחד ליפול עם מסך דפוק. גם מפחיד אותי שלא תהיה לי תמיכה לרחב בכל האתרים, משחקים. עריכה: אני לא רואה רק פורמט רחב , מה יהיה עם סדרות שהם לא מיועדות לרחב? כמו סדרות אנימה.. יחסית אני משקיע פה הרבה מאוד כסף.. תודה לעוזרים , נקווה שנקבל תשובה בשעה הקרובה לפני שאני יוצא לקנות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות דל 2407 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יהיה ניתן להפוך אותו לטלויזיה בנוסף להיותו מחשב...הבעיה שלי היא שהסתכלתי באתר של דל וראיתי חיבור s video בשביל לחבר לטלויזיה וחיבור אנאלוגי(vga אם אני זוכר נכון...)בשביל המחשב הבעיה היא שאני צריך גם בננות(צהוב אדום לבן)אבל הבננות שראיתי שם היו ב אדום כחול וירוק...השאלה שלי היא איך אני הופך את המסך הזה לטלויזיה בשיטה הכי קלה בלי לוותר על איכות... השימושים שלי (מבחינת הטלוזיה) זה רק לחבר אותה לממיר סטנדרתי של יס... אה וגם אם יש מישהו עם ניסיון עם המוצר הזה בתור טלויזיה אז שייתן לי בבקשה חוות דעת... תודה מראש

24. אהלן. כרגע ברשותי המפרט בצד יחד עם המסך : Samsung SyncMaster 2253BW המסך מגיע לרזולוציה של 1680x1050 וחשבתי לשדרג בשביל לקבל רזולוציה טובה יותר, צבעים וכו' בשביל המפרט שבצד, מה המסך הכי כדאי בטווח ה1000 שקלים? דבר נוסף מאוד חשוב! אסור שהגובה של המסך יעבור את ה23,5 ס"מ מכיוון שלא יהיה לי מקום להכניס אותו. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ניסיתי לחפש באתר אבל לא מצאתי הרבה חוץ מכמה מאמרים ותגובות בפורום. רציתי לשאול לגבי הגדרות חדשות למסך חדש כגון בהירות וכדומה, הגדרות מומלצות, אם יש צורך לבצע כיול וכו'... זה מאוד יעזור אם מישהו יוכל לתת הדרכה ואפילו לקבוע את זה כ Sticky. כמו כן הייתי מעוניין בתוכנה לבדיקת פיקסלים מתים על מנת שאוכל להיות בטוח שאין לי כאלו. תודה רבה לכל העוזרים, זה מאוד מוערך.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים