מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
הי מחפש מסך טוב לגלישה ומשחקים כרגע יש לי dell u2713hm מתאים לי בסביבות 27 תקציב בסביבות 3,000 ש"ח כרגע עם 980 ti ומתכנן לעבור ל-2080
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בעצם להפוך אותו ל GAMING SCREEN עם שינוי החומרה ? ללא OC
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני בקרוב קונה מחשב. אמרו לי את המסך הזה: מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD ¤1023 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W2261V וראיתי באשכול של המסכים המומלצים שהוא לא מופיע. לא לקחת? מיועד למשחקים ועריכה גראפית לא שזה קשור ...[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 06:56:35 אני חייב תגובות כי אני קונה מחר מחשב
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מסך מדגם 2312 ורציתי לשאול אם קורה הרבה שמקבלים מסך עם פיקסלים פגומים, כמו שהיה עם ה- 2209 בזמנו. האם זה נפוץ גם היום או שרוב הסיכויים שהמסך יהיה תקין?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום, אני חדש פה בפורום ורציתי לשאול לכל המבינים איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות מסך חד וצבעים טובים לצלך ועורך . התקציב: עד 1500 (מתגמש טיפה) מאוד אשמח להצעה למבינים ותודה רבה לכולם מראש
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, החלטתי להפרע קצת ולהחליף את המסך LCD 19 שלי למסך רחב של 26 אינטש. עכשיו, בגלל שולחן מוזר שבניתי, אני רוצה מסך עם אפשרות לתלייה - ראיתי שהסמסונג T260 לא מתאים לזה מצאתי את המסך הזה במקרה http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml - מישהו מכיר אותו? האם יתאים לי? יש לכם המלצות אחרות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף שני מסכי הקרנה אחורית ישנים שמחוברים לשני מחשבים חדשים בבית שלי, במסכים חדשים. הדרישות לשני המסכים זהות לחלוטין - שני מחשבים שמשמשים את המשפחה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, צפייה בסדרות וסרטים וקצת למשחקים (סטייל סימס 3, נגיד). אין גיימרים כבדים בבית, או שום שימוש גרפי, ויותר מביצועים חשוב לי לקבל את המסך הכי אמין שיש (בטווח המחיר), עם איכות נורמלית, ועדיף בכמה שפחות כסף (מאחר וצריך לקנות שניים). 1000 זה קצה עליון, אבל מאחר ואני רואה שמוכרים היום גם ב-800 ו-900, אשמח לדעת האם זה הכרחי. וספציפית, ראיתי הצעה של מסך innova 228cx של 22 אינץ' (לא מהאתר הזה, אבל הנתונים זהים) ב-700 ש"ח (בהום סנטר). יש למישהו דעה על הדגם הזה? ומה זה אומר שאני לא יכול למצוא…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא ממזמן רכשתי את המחשב הנייד Dell XPS 13 9350 עם מסך QHD. מה אני אגיד - המסך מדהים. אני באמת נהנה מכל שניה איתו, ביחס לכל מסך שעבדתי איתו עד כה. מצד אחד, הרזולוציה היא כמובן אוברקיל למסך 13 אינץ', וחייבים scaling כדי לעבוד בצורה נורמלית, ועדיין האיכות פשוט מדהימה. הצבעים, הבהירות, הכל. אני רוצה לרכוש מסך 27 אינץ' שישתווה לו מבחינת ביצועים. אני רוצה לעבוד בדואליות עם שני המסכים ולראות תוצאות דומות. השימושים העיקריים - תכנות וצפייה בסרטים. אין גיימינג, בכלל. מטבע הדברים ולמרות שגם כאן זה כנראה אוברקיל, אני נמשך למסכי 4K. המועמד הכי טבעי הוא ה-Dell P2715Q. אבל הוא לא זול. אשמח לשמוע את הדעות שלכם בנושא, אני לא פ…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי לאחרונה מסך (תקציב של עד 1300 עם חריגה קטנה קטנה) שיהיה 22 אינץ' ועדיפות גדולה למסך רחב. 2 מסכים שבלטו לי הם LG 2253TQ ו SUMSUNG 2253BW. רציתי לדעת מה מבין 2 המסכים האלה עדיף, ואם לא אחד מאלה תמליצו לי בבקשה על מסך שיענה על הדרישות שלי. תודה ד"א, הכרטיס מסך שלי זה 8600GT 512MB זה יהיה בסדר עם מסך של 22 ורזלוציות גבוהות?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
טוב חברה קניתי מסך LG W1952TQ קודם כל האם המסך טוב? ולגבי מה שאני צריך עזרה זה הולך ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT איפה אני צריך לחבר את המסך? בחיבור הכחול או בלבן? כי אני מחבר אותו בלבן המסך לא מראה Check Signal Cable אבל גם לא מראה לי כלום על המסך. והמסך כן עובד שאני מחבר אותו לכרטיס המובנה בלוח בחיבור הכחול. חשבתי שהכרטיס נשרף אבל לא נראה לי כי הוא עבד לפני וגם המאוורר עוד שהמחשב דולק. והתקנתי את הדריורים של המסך שבאו איתו בקופסא אבל לא עזר. ואם זה חשוב אז שאני מדליק את המסך הוא רושם שזה מחובר ב Analog בבקשה תעזרו לי כי זה ממש תלוי באם הלך לי הכרטיס מסך ואני לא רוצה לקנות סתם :] תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרגע DELL 2209WA,התקציב שלי עומד על כ1200 ש"ח למסך חדש. FHD זה כבר סטנדרט למשחקים,כמובן פאנל איכותי לא יזיק ורצוי בעל איכות צבעים טובה יותר משל הDELL שלי. לא רוצה לחרוג יותר מידי ה1200 ש"ח אבל אם אקבל מסך איכותי בתוספת קטנה אין לי בעיה. בכל מקרה,בכלל שווה לשדרג את הDELL 2209WA?במשחקים,אני אראה שינוי לטובה?
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לא מדובר במסך לגרפיקה שדורש כיול מיוחד אלא פשוט שהצבעים יהיו כמה שיותר חיים וחדים! (לפני כמה שנים קניתי סמסונג 223משהו ומאוד התאכזבתי מהצבעים האפרוריים שלו) רזולוציה של 1680-1050 אני מעדיף לא FHD כי זה מקטין את הדסקטופ יותר מדי והכרטיס לא יסחוב במשחקים... אבל מה שיותר חושב זה הצבע
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש עבור משחקים וצפיה בסרטים וביחד איתו מסך עבור המחשב, אני חייב לציין שאיני מעוניין במסך גדול מ22inch מכיוון שהחדר שלי לא גדול, ויהיה קצת צפוץ לדחוף בתוכו מסך 23inch. אשמח להמלצות על מסכים אחרים באותו סכום עבור מסך בגודל 19~22inch. התקציב למסך הוא די דל עד 650 שקלים. כרטיס המסך שיופעל עליו הוא SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI מפרט המחשב: TMS.co.il - תצוגה מקדימה - מפרט המסך היחידי שהוא בעל יכולת HD וחיבור DVI במחיר הזה שמצאתי בTMS.CO.IL הוא Mag 21.5" LED 5ms 1:10M DFC DVI. המפרט שלו: גודל מסך 21.5'' סוג פאנל LCD Backlight LED זמן תגובה5ms בהירות 250cd/m² ניגודיות 1:1,000 רזולוציה מקסימלית 1080x1920 כמות צבעים16…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש הבדל מורגש בינהם? כי אני רוצה לקנות את ה DELL 2209WA הוא טוב למשחקים?? למי שיש אותו.. רואים בוא חלק וטוב? לא מפוקסל כזה נכון?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני בעל מסך כזה מזה 3 חודשים ואף פעם לא ישבתי ו"כיוונתי" את הצבעים ושאר הבלאגאן שיש לו שם בSETTINGS. אני יודע שזה עניין דיי סובייקטיבי אבל הייתי רוצה לשמוע מבעלי המסך מה הם חושבים בעיניין ומה ההגדרות בהם הם משתמשים.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לשימוש בעיקר משרדי וחשוב לי שהוא יהיה נוח לקריאה ושלא יעיק על העיניים כי אני מתכנן לעבוד מולו כמעט כל היום. ראיתי המלצות על המסכים: Dell 20 LCD E207WFP ו Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms - איך הם לשימושים שלי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם מסכי CRT (הייתי שמרן גדול בנוגע למעבר ל-LCD, אבל די, הגיע הזמן לשדרג) ואני מעוניין לשדרג עכשיו מן הסתם למסך LCD לראשונה. הסיבה שלא אהבתי עד היום מסכי LCD היא בגלל תופעה כלשהי, שאיני יודע איך קוראים לה ומה צריך לוודא שהמסך כולל (או לא כולל...) בכדי שהתופעה לא תיהיה. אז אשמח אם תתנו לי ידע בנוגע אליה, אני אסביר. במסכי LCD שראיתי עד היום התמונה הייתה מוזרה למדי יחסית ל-CRT. קודם כל אציין שווידאתי שהרזולציה (ותדר ההרץ) הם הנכונים לאותו הדגם של המסך. זה התבטא שונה ברגיל ובמשחקים, אני אסביר. ברגיל אי הדיוק היה בלתי נסבל. אדגים את זה עם טקסט כי שם זה הכי בלט, תרתי משמע- ברגיל טקסט במערכת ההפעלה אמור להראות חד (אלא אם כן בהגדרות מראה סומן ClearType, אבל לא סומן …
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
הוא שווה.. לפי פוסטים שקראתי פה הוא מעולה... נכון זה? Aviko
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
האם ייתכן שהדגם הזה של LG: L1900R שמפורסם בכל אתר כשהוא בעל זמן תגובה של 2MS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 הוא בעצם 4MS? (לפי האתר לבדיקת סוג פאנל שפורסם בפורום: http://www.tftcentral.co.uk/ ) - תעשו חיפוש לסוג הדגם. ועוד משהו: למה מתכוונים כשכתוב על זמן תגובה שהוא G2G? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה לסלון בגודל בינוני, די מואר, בתקציב של 10,000 שקל בערך - גמיש אם זה שווה את זה. גודל - 32 אינץ' ומעלה. בעיקר לשידורי HOT, DVD וסרטים מהמחשב. תודה
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי מעוניין לדעת איך אני יכול כייל שיתאים לי למשחקים וסרטים תודה (: :hi:
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD, מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-