עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Alexkmr,

חיברתי 2 מסכים למחשב במצב שזה שמסך 2 ממשיך את 1. יש אפשרות שהDPI רק במסך 2 יהיה גדול יותר? פשוט המסך קטן יותר והייתי רוצה להגדיל את הZOOM.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך LCD בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .ז"א כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דולר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם כתחביב כ 1500 תמונות בשנה בערך בפורמט RAW .והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER או מכייל אחר שתמליצו עליו בתקציב של 100$ בערך (יקנה בארה"ב)…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by jepe81,

שלום, אפשר חוות דעת על המסך הזה בשביל משחקים ב 1080P? מדובר בפאנל TN עם 1080p 144Hz 1ms ו - FREESYNC. תודה. https://www.amazon.com/gp/product/B074JLD4HZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  4. האם חיבור לפטופ עם intel hd graphics 4000 nvidia geforce gt 635m פנל: https://www.panelook.com/modeldetail.php?id=15939 Response Time 3/8 (Typ.)(Tr/Td) למסך חיצוני "21.5 fhd עם זמן תגובה 5ms יתן זרימת וידאו פחות חלקה ? בתודה מראש

5. Started by itsik1231995,

שלום המפרט שלי בצד אני רוצה לקנות מסך תלת מיימד למחשב הכרטיס מסך שלי יספק את הסחורה תחת משחקים כמו BF3 בהגדרות מקסימאליות ? אני חושב על המסך הזה http://www.tms.co.il/product/11074 מצאתי אותו במחיר טוב כאן http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCD2342P הוא מסך טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  6. שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  7. בוקר טוב, מבקש המלצה ל- 2 מסכים. האחד עבורי (22"). ישמש אותי בעיקר ל- BROWSING, דוא"ל, OFFICE ומעת לעת משחקים פשוטים. בנוסף, אני גם עושה מעת לעת עריכת סרטי משפחה לטובת DVD. במחשב שלי אין כרטיס גראפי ואני לא מעריך שאני צריך אחד (לאור השימושים שלי). השני (19") עבור אחת הילדות, המחשב שלה אמנם P4 (לא חדש), אבל גם הוא ללא כרטיס גראפי. היא בת 11, בעיקר משחקת משחקים פשוטים, OFFICE, BROWSING. שטח השולחן שלה לא גדול, זו הסיבה שנראה לי שעדיף מסך 19" (כן, אני יודע שפער המחירים הוא קטן מאוד, אם בכלל). בשבועיים האחרונים קראתי די הרבה על מסכים והכנתי טבלת השוואה. מבדיקת REVIEWS במגוון אתרים עולה כי הדגמים המומלצים (עבורי) הם SAMSUNG 2253BW (אבל יש לו יחס ניגודיות של 1:1000 בלבד), SAMSU…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by dusi_p,

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, וזקוקה ליעוץ. אני סטודנטית לעיצוב גרפי וזקוקה למסך חדש, המסך הנוכחי גרם לי לטראומה קשה בסטיית הצבע שלו (אני עובדת המון לפרינט), ולכן על זה אני רוצה לשים דגש במסך החדש. הדרישות הן 22', בסביבות 1,500 ש"ח, פלוס מינוס, וכמובן - שישרת נאמנה את עניין הגרפיקה. אני יודעת שזו שאלה כללית, אשמח מאוד להמלצה על כמה דגמים נבחרים, הידע שלי במחשבים מאוד נמוך, ואני אודה לכם מאד על כל פיסת מידע. בנוסף, האם עלי לבצע פעולת התאמת צבע כאשר אני רוכשת מסך חדש? במידה וכן כיצד אני עושה את זה? תודה תודה תודה.. הדס

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב. יש לי כרטיס מסך עם יציאת RGB ו-DVI, האמיתי שאפעם לא השתמשתי ב-DVI. מה ההבדל בין RGB ל-DVI? אני מעוניין במסך בסביבת המחירים מ-500 עד 700 ש"ח +\-. הייעוד שלו בעיקר מסך מחשב, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, סדרות, קצת משחקים. הבנתי שיש מסכים היום FULL HD במחירים די נמוכים. ורציתי לדעת מה עדיף? מסך רגיל? או מסך רחב? מה ההבדל בינהם בעצם? מבחינת נוחות בשימוש היומיומי ומבחינת צפייה בסרטים וכאלה. ובסביבת המחיר שאני מעוניין להשקיע אוכל להביא מסך איכותי? כמה אינץ'? אשמח להמלצה לדגם ספציפי של מסך עם חברה. תודה רבה חבר'ה!

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by or1020,

בעצתכם רכשתי היום DELL U4210. ותודה על כל העזרה בלבטים! אך הנה שאלותיים: א. במצב PIVOT המסך עצמו מסתובב על צירו אך התמונה נשארת מאונכת. איך גורמים לתמונה להסתובב יחד עם המסך? ב. איך מכיילים את המסך? הבנתי שזה מוסיף הרבה. תודה!

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by Moon-Mage,

הגודל לא מהווה שיקול מכריע, דיוק הצבעים חשוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by Eli100,

לכרטיס מסך נורמלי היום יש 2 חריצי DVI אם אני מחבר לשם 2 מסכים אני יראה על שתייהם?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  13. שלום, לא מזמן קיבלתי את המסך דרך הקנייה הקבוצתית והבחנתי בכהות צהבהבה בגבול בין הפלסטיק למסך עצמו. כאשר המסך כולו לבן אפשר לראות את הבעיה יותר בברור (זה דומה לכתם ניקוטין) מישהו נתקל בבעיה הזאת גם ? או יודע במה מדובר ? האם יכל להיות שזה bleeding ? ניסיתי לצלם את המסך, התמונה לא יצאה משהו תודה

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by Bakshi1,

כמו שכתבתי בכותרת, יש לי את ה 2333 של סמסונג עם פאנל ה PVA ואני מרוצה ממנו. אני רוצה לקנות מסך דומה אבל בגלל שהדגמים השתנו אני לא יודע מיהו המחליף. אשמח אם תמליצו לי על דגם דומה. תודה

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  15. ה DELL 2007FP\WFP 20 אינץ. האם קיים כזה 19 אינץ??

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  16. שלום, אני מחפש שני מסכי LCD איכותיים ביותר לצורך עירכת וידאו על AVID. חשובה לי תצוגת וידאו ברמה גבוהה, צבעים ונוחות לעיניים בשל זמן עבודה ממושך מול המחשב. באיזה מותג ודגם כדאי לבחור. אם אני בוחר במסך אחד רחב, מהי הבחירה המועדפת או האופציות המובילות. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  17. המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים. תודה. עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  18. ככה יש לי תמסך samsung syncmaster 730bf אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד בקיצור האם מותר להריך אותו עלל 75H שזה המקסימום שהוא מראה לי?? האם לא יקרה לו כלום...!?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  19. שלום אני מחפש המלצה למסך LCD 32 לסלון הכי טוב שיש בשוק שאתם הכי ממליצים עליו מכל הבחינות (ניגודיות,צבעים,זוית צפייה וכו')

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by Booobb,

שלום לכולם, ברשותי מסך ViewSonic VP930 שנקנה לפני כ 8 חודש ופתאום היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב המסך מראה תמונה מאוד לא נקיה (לא מוצא את המילה המתאימה).. כאילו מישהו בא ושיחק עם ההגדרות של הצבע. בדקתי בהגדרות וכלום לא השתנה. חיברתי את המסך למחשב אחר ועדיין המסך מזייף בצבעים, מכאן אני מבין שהבעיה היא במסך. ניסיתי לכוון גם בהגדרות של המסך באמצעות הכפתורים של המסך (כלומר בלי לגעת במחשב) אך לשווא. הפעלתי את PerfectSuite, התוכנה שהגיע עם המסך ושם בלשונית ה Color כיוונתי את ה Color Temperatur ל 7500K והמסך חזר להיות כפי שהיה. אך כל פעם שאני מאתחל את המחשב או מכבה ומדליק את המסך, המסך חוזר להיות כפי שהיה (למרות שהוא נשאר מוגדר כ 7500K). עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כי מצד אחד לאחר…

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  21. במידה ואני רוצה לקנות מסך מחשב 24" בכ-2,200 ש"ח שאלה החיבורים היחידים שלו, אני יוכל גם לראות בו טלויזיה ע"י זה שאנ ייחבר את הממיר הוט הסטנדרטי ישירות אליו בנוסף למחשב ? האם יש אולי מתאם פשוט וזול מ- RCA או SCART או משהו כזה ל- VGA ?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  22. קיבלתי את המסך הנ"ל. יש דברים מיוחדים שצריך לעשות? כלומר האם צריך לשחק עם הצבעים? באיזו רזולוציה כדאי לעבוד במשחקים/סרטים/אינטרנט? כיצד עוברים לפיבוט? ( 88GTS) ואיזו תוכנה מומלצת לבדיקה אם יש פיקסלים שרופים. אשמח לתגובה.. עריכה: שאלה נוספת, מה מציינים המספרים על המסך (כרגע המספר המואר הוא 2) למה משמש החיבור USB? אשמח לתשובות

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  23. שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה, אבל נראה שיש בו בעיית הבהוב שגורמת לעייפות בעיניים, בעיקר ברמות בהירות מתחת ל 60%, כמו שמתואר בסרטון הזה : האם מישהו נתקל בתופעה ? כדאי אולי להוסיף משהו כמו 800ש"ח, שזה לא סוף העולם, ולקנות במקום את ה U2410...

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by Instant,

אני מחפש מסך שיהיה מספיק גדול כדי לחבר אליו XBOX וטלויזיה וגם לעבוד עליו במחשב. חשוב שהמסך יהיה נוח לגרפיקאי ולא יעשה בעיות צבעים. 1. האם Asus MT276H LCD יכול לעשות את העבודה? 2. האם יש אופציה בכלל לחבר XBOX ולראות טלויזיה במסך? אם כן איך עושים זאת? תודה, עידו

25. Started by ageslayer,

שלום לכולם, אני מחפש מסך של 21.5 - 22 בעיקר עבור משחקים וקריאת טקסט. אני מעוניין אולי לקנות את הבא: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/led-monitor/LS22B3UVMV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification תודה.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים