מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
ברגע שאני מריץ סרט DVD (באיכות 720x576) על מסך Full HD אז המסך מורח את התמונה לרזולוציה שלו (1920x1080) ואז האיכות גרועה? ועוד דבר, אם אני מריץ סרט Full Hd על מסך 1680x1050 האיכות תהיה פחות טובה? (כי הוידאו יעבור דחיסה מ 1920x1080 ל 1680x1050)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים ולצפייה בתוכן ואשמח להצעות שלכם אני רוצה שהמסך יהיה 144 hz ומעלה qhd ומעלה 27 inch מקסימום עלות של בערך 1700 ש'ח שטוח זמן תגובה של 1ms ומטה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך 2007WFP לאחרוה הבחנתי שהוא די מלוכלך ובכתמים קטנטנים של מים או אולי אפילו רוק(כתוצאה מדיבור קרוב למסך) היום לאחר שדחיתי את זה הרבה זמן ניקיתי את המסך עים מטלית מיוחדת ועלייה ריססתי את החומר מיוחד והבחנתי לא רק בכתמים אלא גם בהמון שריטות שלא ברור לי מהיכן הם הגיעו או מהניקוי שעשיתי כרגע או אולי מניקוי קליל שעשיתי מידי פעם עם נייר טואלט אבל זה לא נראה לי הגיוני כי עשיתי ממש בעדינות.. בקיצור יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטות בין benq FP222W http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491104 ל samsung 203b http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=463203 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי ש90 אחוז מהפורום מחפשים את מה שאני מציע עכשיו...אז אם מישהו מכיר...אפילו באזור רמת גן או גבעתיים או חולוןן אני ישמחח כי האמת, אין כמו לראות את הדבר האמיתי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך LCD מדגם CHIMEI - CMV 743A, ואני משתמש בו קרוב לשנה וחצי. השבוע, ביום ראשון, הוא החל להיות בהיר יותר. בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי, עד שזה נהיה ממש בהיר ולבסוף המסך הפך כולו ללבן ולא הגיב עד שכיביתי והדלקתי אותו מחדש. עכשיו זה קורה לי בין 5-10 דק' וזה בלתי נסבל. למה זה קורה? אשמח לקבל את כל העצות והפתרונות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך ומחשב חדש (בין היתר מעבד E7200, כ.מסך 9600gt) ולקח יומיים להתרגל ל LCD, אבל כל סרט שאני רואה ב youtube אני רואה מפוקסל (כמו שמרחיבים סרט ל full screen למשל) התקנתי דרייברים להכל, קודקים, flash player וכו', לא יודע איפה הבעיה. נ.ב. גם בתקופה (שבוע כמעט) שהמסך הותקן על המחשב הישן (עד שהחדש הגיע) הייתה את הבעיה הזאת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום, אני חדש פה בפורום ורציתי לשאול לכל המבינים איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות מסך חד וצבעים טובים לצלך ועורך . התקציב: עד 1500 (מתגמש טיפה) מאוד אשמח להצעה למבינים ותודה רבה לכולם מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שאלה. אני צריך מסך מחשב שאני יכול לחבר אליו 2 מחשבים שונים עם חיבור HDMI. השאלה שלי כזאת האם המסך יכול ע"י כפתור לעבור בין מקורות INPUT שונים? ז"א בין שתי הכניסות ולא ע"י תוכנה? אם כן איזה מסך בגודל 24 אינצ' אתם ממליצים. השימושים הם לא למשחקים ולא לווידיאו אלה לעבודה משרדית עם 2 מחשבים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש למעצבת גרפית מסך 19" עם פאנל שאינו TN ורציתי לשמוע מכם מה המחיר הנמוך ביותר כיום למסך עם פאנלים כאלה. ז"א - מאיזה מחיר זה מתחיל... תודה מראש לעונים. 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב נמאס לי מהסמך המעפן שיש לי ואני מחפש מסך 19 אינץ 2ms או 4 (עדיפות ל-2...) המסכים הם: 1. LG L1970HR - לא בטוח שאני קונה אותו כי שמעתי שיש לו בעיה במעמד שלו... מישהו יודע על זה משהו? 2.Samsung 931BF - יש לו נתונים יותר טובים משל הLG והמחיר פצצה... אז אני מנסה להבין איפה מנסים פה לעבוד עליי? הגיוני שמסך של סמסונג עם מהירות של 2 ויחס של 1:2000 יעלה רק 1750 שקל? משהו פה מסריח אבל אני לא יודע מה... יש למישהו רעיון? 3.Samsung 960BF- זה אומנם 4ms אבל יש לו pivot... השאלה היא איך זה שהסמסונג שמעליו יותר טוב בנתונים ועולה פחות? רק בגלל הPIVOT? תודה לכל מי שעוזר.. היום אני כבר חייב לקנות מסך אז אני מקווה שמישהו יעזור לי בהקדם... חוצמזה אם מישהו יודע איך הנוהל בדיקה של הפיקסלים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי ברשותכם לבקש שתסקרו לי את המסך הזה (LG IPS236V) תנו לי פרטים עליו חות דעת של אנשים המלצות יתרונות חסרונות. ואם יש מסך שלדעתכם טוב יותר בסכום של עד 1300 תיכתבו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SAMSUNG LCD 930B כנראה נשרפה לו המנורה. מישהו יודע אם צריך לפרק אותו לגורמים כדי להגיע למנורה ואיפה ניתן לקנות מנורה כזאת? אולי בEBAY?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים ) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התקנתי ויסטה, והרוב הלך די חלק. אני רק לא מצליח להגדיר את הרזולוציה של המסך ל 1440X990, שהיא הטבעית של המסך שלי (אולי על 900, לא זוכר כרגע, אבל לומשנה). זה נותן לי אפשרויות רק למסכים רגילים של 3:4. לא מצאתי דרייברים של המסך לויסטה, או הסברים בשום אתר בקשר לבעיה הזאת. מישהו כאן נתקל במשהו כזה? ואולי גם הצליח לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזוי, התקשרתי לכל חניות ואין להם במלאי T220 ואמרו יש T220P אז איפה מוכרים בכלל את T220 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי ותאמת אני עדיין לא בטוח איזה דגם יהיה עדיף לי. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל MVA איכותיים יותר ונותנים איכות תמונה מעולה אבל לצערי המחיר שלהם חורג מאוד מהתקציב שלי שהוא 2000 שקל. קראתי מספר תגובות פה בפורום וראיתי שהדגם של סוני הוא בעל פנאל MVA והמחיר שלו לא גבוהה. האם הוא שווה קניה או שאני אאלץ להיסתפק במסך בעל פנאל TN ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשת קניות גדולה מציעה יומיים ללא מע"מ על מסכים. יש שם מציאות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מן כפתור כזה שכתוב עליו EZ ZOOMING ואני לוחץ עליו והוא לא עושה כלום. מישהו יודע מה זה עושה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב. יש לי כרטיס מסך עם יציאת RGB ו-DVI, האמיתי שאפעם לא השתמשתי ב-DVI. מה ההבדל בין RGB ל-DVI? אני מעוניין במסך בסביבת המחירים מ-500 עד 700 ש"ח +\-. הייעוד שלו בעיקר מסך מחשב, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, סדרות, קצת משחקים. הבנתי שיש מסכים היום FULL HD במחירים די נמוכים. ורציתי לדעת מה עדיף? מסך רגיל? או מסך רחב? מה ההבדל בינהם בעצם? מבחינת נוחות בשימוש היומיומי ומבחינת צפייה בסרטים וכאלה. ובסביבת המחיר שאני מעוניין להשקיע אוכל להביא מסך איכותי? כמה אינץ'? אשמח להמלצה לדגם ספציפי של מסך עם חברה. תודה רבה חבר'ה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים שלי הם משחקים וסרטים..ראיתי את המסך הזה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de35&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32&aff=zap כדאי לקנות מנקסטופ או שהיא לא כל כך מומלצת? ואיך המסך הזה? יש משהוא יותר משתלם בטווח מחירים הזה? תודה על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחותי יש מסך CRT 17" שתופס לה כמעט את כל השולחן. (היא צריכה אותו לשימושים משרדיים בלבד/אינטרנט) יש איזה מבצע על המסך הזה: http://www.top-shop.co.il/Product.asp?Pid=887954&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=131&aff=Zap〈=HE יש איזה מבצע עליו, ואפשר לקנות אותו אותו ב- 250 ש"ח. אני כמעט בטוח שזה מסך גרוע אבל לאור העובדה שאפשר לקנות אותו במחיר כ"כ נמוך אוליי שווה לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר שתי המלצות למסך (21.5 וגם 23) שישמש בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם גם לראות סרטים וסדרות. בתקציב של (600-800 ) , המסך אמור להחזיק לפחות 4 שנים.זה המפרט של הלפטופ: [h=1]Samsung NP370R5E-A05IL[/h]מעבד: Intel Core i3-3120M 2.50 GHzזיכרון: 8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך : 15.6 LED רזולוציה : 1366x768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך : Intel HD Graphics 4000 כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים : standard מיקרופון מובנה : יש כרטיס רשת רגיל : יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI : יש USB : 3 כניסות קורא כרטיסים : יש מערכת הפעלה : Windows 8 64Bit משקל : 2 ק"ג סוללה : 3cell Lithium-Ion HDMI : יש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שיש נסיון עם המסכים האלה(לא לפי נתונים בדף)מה יותר טוב 960BF או 1970HR? למשחקים אינטרנט מסמכים סרטים בקיצור להכל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שעשיתי מעצמי צחוק. סליחה אפשר למחוק (אחזור לשולחן כדי להבין איך נפלה טעות כזאת - שעוד לא הבנתי אפילו מהי ) סליחה סליחה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-