עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Mics,

מנסה לבחור מסך טוב למשחקים (ולא רק) בסביבות ה1000 ש"ח. כרטיס המסך עליו הוא יחובר יהיה כנראה 7950 Radeon. חושב לקחת Dell U2312HM LED, האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אבקש המלצה למסך דק לעבודה משרדית בסיסית (גלישה באינטרנט וצפייה במיילים, ולעיתים רחוקות צפייה ביוטיוב ובקבצי PDF). לא מתוכנן גיימינג או עריכה מסוג כלשהו. תקציב: עד 600 ש"ח. עדיף לחסוך, אם אפשר למצוא ב-450-500 זה יהיה פנטסטי. אין חריגה. חשוב שהמסך יהיה אמין ובריא לעיניים (מיועד לאנשים מבוגרים). אני לא בטוח לגבי גודל המסך, אבל אני מבין שבטווח מחירים הזה יש רק מסכים של 18.5-21.5 אינצ'. אם יש מסך של 21.5 אינצ' שיותר אמין, בריא וטוב ממסך של 18 אינצ' וזה אומר שכן ידרש להשתמש בכל התקציב אז זה אפשרי (אני אשקול את זה אחר כך כשאני אדע יותר מה הכיוון) בבקשה אל תתנו לי הצעות של "יש לך 22 אינצ' ב-700 או אחד אחר ב-800". אני צריך משהו באמת פשוט ואני לא מעוניין להשקיע יותר מ-600 גג. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בבחירה מבין המסכים האלה אני רוצה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות אבל שעדיין יהיה מאוד איכותי: מה עדיף מאלה: lg 29ea93 LG IPS277L-BN dell u2713hm samsung t27b750 Samsung S27A350H Samsung S27A850 מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה card

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הי, רציתי לקבל המלצה למסך שיתחבר ללפטופ בבית, מצד אחד שיהיה נוח לקריאת טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' אבל מצד שני שיאפשר לראות סרטים וסדרות. חשוב לציין שהמחשב הוא Dell XPS XPS14-3636sLV, להבנתי יש לו יציאות :HDMI, mini-DisplayPort התקציב גמיש, לכן הייתי רוצה לשמוע על האופציות הזולות והיקרות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shay_el,

שלום לכולם! אני מעצב גרפי במחשב A53S-i7 2630QM הנ"ל http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 והייתי מעוניין להשתדרג בעוד מסך על מנת לשדרג את חווית העריכה הגרפית. מבחינת כל השאר אין לי העדפות ספיציפיות, אך מכיוון שהוא הולך להיות מסך משני עדיף שיהיה כמה שיותר זול . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  7. מחפש מסך בעל רזולוציה של 1200*1920, תקציב בסדר גודל של 1300 ש"ח, כמובן שאם יש משהו מומלץ בפחות אז מעולה. המסך נועד לצרכי עבודה ובדיקות ספציפיות ברזולוציה זו. בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Guy950,

טוב, קראתי כמה וכמה נושאים בקטגוריה הזאתי אבל לא מצאתי משהו שממש עונה על השאלות שלי. אני רוצה להיפטר מאחד המסכים שלי שבגודל 19" ולהוסיף עוד מסך בגודל של 23-24". כמובן שאני שם לב שהמתחרה הבולט פה הוא הDell LED U2312HM, ואני מבין שבמחיר שלו (900 ש"ח) הוא המסך הכי משתלם בשוק, אני צודק? אז יש לי כמה שאלות לגביו ולגבי מסכים באופן כללי: 1) יש לי מסך Samsung 2333HD שידוע בפאנל נחות יותר, אבל הוא גם משמש לי כטלוויזיה ואני מרוצה מהצבעים שלו. למרות שבטלוויזיה יש לו צבעים פחות נוחים וטבעים מאשר כשהוא עובד על המחשב. השאלה שלי היא מאוד פשוטה, עד כמה ההבדלים יהיו בולטים אם אוסיף פה את המסך של דל? שניהם יראו אותו הדבר או שלדל יש צבעים הרבה יותר חדים וברורים? ובנוסף, אם אני מסלק …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tsr,

שלום חברים, אני מחפש כבל כמו בתמונה: מישהו יודע איך זה נקרא או מאיפה אפשר להשיג כזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by BlackSmack,

קניתי מסך מקוראה, 27 IPS אותו פנל כמו של אפל. יש בו בעיה מעצבנת - הצבעים לא זהים במסך - הנה תמונה http://srv2.jpg.co.il/2/518235f842d9b.jpg יש דרך לפתור את זה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  11. אני מחפש מסך מחשב שגם ישמש כמסך מחשב, ומדי פעם טלוויזיה אז יהיה נחמד אם יהיו לו שתי כניסות. האם יש כאלה דברים בכלל במחירים האלה? כי חיפשתי ולא כל כך מצאתי. במקרה הכי גרוע אני אצטרך להתפשר על VGA מהמחשב ו DVI מהממיר של הטלוויזיה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  12. שואל בשביל חבר טוב - מקווה שאני מדייק במינוחים. * מדובר בצלם חובב שעורך לדפוס בלייטרום ופוטושופ. * עובד עם Adobe RGB * משתמש במכייל ספיידר (?) הבנתי שהמומלץ ביותר שעוד במחיר שפוי-בקושי הוא ה-U2310/U2413 בסביבות ה-2200-2500 ש"ח. * יש חלופות זולות יותר? * יש חלופות עדיפות בסביבות המחירים האלה? * עד כמה ההבדל משמעותי לעומת נאמר ה-U2312 שעולה ש~850 ש"ח? תוודה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש שהחיבורים בו הם: 1XHDMI 1XDVI 2XMini-DisplayPort אני רוצה לחבר מסך מחשב ומסך טלוויזיה. המסך טלוויזיה יכול להתחבר רק ב VGA. יש לי מתאים DVI-VGA כך שזה לא בעיה לחבר ל DVI במחשב. הבעיה עם המסך מחשב. אין לי HDMI במסך (רק VGA ו DVI) אז איך לחבר אותו?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by Sting,

היי חבר'ה, אני מחפש מסך חדש ומתלבט מה יותר איכותי מבין אלה, את ה 2340 אני יכול להשיג בסביבות ה 720 שקל ואפילו פחות, השני עולה קצת יותר, אך חשוב לי יותר האיכות, כמו כן אם אני מבין נכון, מסך 23 אינץ' יהיה עדיף על 24 בעניין גודל הפיקסל שהוא יותר קטן מה שייתן חדות יותר גבוהה, אכן כך? אם כן, כן מה הוא המסך העדיף מבניהם או אולי מסך אחר? התקציב לא בעייתי אפשר למתוח אותו מעבר כל עוד זה בטווח השפוי תודה!

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by mcroyal,

היי מה נשמע? אני די חדש ויש לי שאלה קטנה לגבי מסכים, יש מסכים שתומכים עד 60HZ ויש מסכים עד 75HZ וכאלו גם 120HZ וכו'. השאלה שלי איך זה משפיע בדיוק בגיימינג? מה ההבדל בין מסך 60HZ לבין 120HZ בגיימינג? איפה זה בא לידי ביטוי בדיוק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yohna,

אהלן, נהייתה לי היום בעיה ממש מוזרה במסך, המסך מושחר ולא משדר תמונה אך מזוהה על ידי המחשב (הוא משמש כהרחבה של המסך הראשי שלי..) הנורה שלו בנוסף מהבהבת בירוק. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל ומכבל הVGA אך ללא הצלחה. אם אפשר עזרה אעריך את זה מאוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by yehonatan28,

שלום, אני רוצה מסך מחשב (אם אפשר כמה שיותר דק..) מסך full HD ו- LED ואם אפשר אז גם מחשביזיה (אבל לא חייב) ואני משתמש בו בעיקר לגימינג אז צריך שהצבעים לא ימרחו והתמונה תהיה חדה. במחיר סביר של עד- 1050 ש"ח משהו כזה..

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  18. SCREEN RESOLUTION לכוון ל 1920X1080 המקסימום זה 1680X1650 כרטיס המסך מעודכן לדריור האחרון מה עושים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  19. היי יש לי שתי מסכים 1 dellu13h ואחד samsung שניהם בגדלים של 27 אינץ כול אחד. ה דל מחובר כ dvi והשאלה שלי איך אני מחבר גם את הסמסונג כי יש לי רק dvi 1 בכרטיס מסך.כמו כן יש לי hdmi אבל ניסיתי וזה לא עבד,אשמח להמלצות לעזרה. תודה מראש :party0023:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by cznmuh,

מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. שלום אני מכווה שאני בפורום הנכון אני מתלבט בין שתי מסכי מחשב עבור עבודה גרפית (עריכת תמונות) אני מתלבט בין שני הדגמים: הראשון Dell U2312HM והשני Envision P2473WL מה שחשוב לי זה איכות תצוגת הצבעים מדויקת וחדות התמונה. תודה רבה עמיר

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by yohaish,

אני מחפש מסך לסרטים, משחקים, עריכת תמונות סרטים וכו' לא מסך יקר, אגב כרטיס המסך שלי הוא [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h] אני מתלבט בין המסכים הנ"ל : http://ksp.co.il/?uin=13765 או http://ksp.co.il/?uin=19905 או http://ksp.co.il/?uin=17953 מה אתם חושבים איזה מסך עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by L.A.,

שלום יש לי את המסך Samsung 2333T ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אני צריך מתקן תליה שיתאים למסך הזה ושיהיה כמה שיותר צמוד לקיר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ronmar,

תקציבכם: אין לי מושג מה המחירים אבל משהו ממוצע חח אני חושב 600-700 ש"ח חריגה: (הסכום המינימלי שתרצו להשקיע בקניית המסך). מה השימושים שלכם?: גיימינג אולי לפעמים סרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GeForce GTX760 בקשות מיוחדות: (תלייה על הקיר וכו', כל בקשה שתרצו). גודל מסך רצוי: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שיותר זול הערות: אני קונה מחשב חדש אז אם יש מבצע על מסך אם קונים מחשב מאותו מקום אשמח לדעת... אני גם צריך עכבר מקלדת ורמקולים אז אם חש הכל ביחד גם טוב

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by abatiah,

ה MAG יותר זול. כמו כן, אין לי מושג מה הפאנל שלו. מקריאה יבשה בשאר הSPECS הנתונים שלו יותר טובים, אבל אין לי מושג כמה זה רלוונטי לעולם האמיתי. קפה-פסטה מאייבורי: Dell דגם U2312HM גודל מסך "23 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:2,000,000 זמן תגובה (ms) 8ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, DP, VGA, USB רמקולים ללא תקן תליה (VESA) כולל אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי מותג Mag דגם H2400 גודל מסך "23.6 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:5,000,000 זמן תגובה (ms) 5ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, D-Sub רמקולים כלולים תקן תליה (VESA) ללא אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.