עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מחר אני מתכנן לקנות מסך למחשב 22 אינצ' לסרטים ובעיקר משחקים, אני דיי סגור על ה-T220, אבל מה דעתכם על מסכים אחרים בתקציב של 1000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by eliko78,

מחשב חדש עם כרטס מסך HD6950 מחובר למסך CRT מתקבלת תצוגה ירוקה במקום לבנה כשאני מחבר את המחשב הישן מתקבלת תצוגה תקינה\ יש לכם מושג קורה פה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by moran679,

שלום, לפני קצת יותר משנה קניתי את המסך Dell 2007FP, יש לו עכשיו 3 פיקסלים שרופים (שראיתי, אולי יש יותר) וקצת סימנים על המסך משיפשופים עם טישו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האחריות בDELL, אם יתנו לי להחליף את המסך במצב הזה ואם כן אז במה יחליפו לי אותו, כבר לא מייצרים את הדגם הזה יותר. והאם לדעתכם במקרה שזה כן בגדר החלפה, אם אפשר להוסיף קצת כסף ולקבל את ה2408WFP ואם כן אז אם זה כדאי \ אם יש מסך יותר טוב של DELL שאפשר להחליף אליו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by timac,

אני מעוניין לקנות תמסך הזה מה אתם אומרים עליו? השימושים שלי 90 אחוז אקס בוקס 360 ו 10 אחוז סרטים. האם הרזולוציה שלו מתאימה לזאתי של ה360 ?? יראו טוב את המשחקים לא מתוח או משהו? אשמח לשמוע חוות דעת בנושא תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  5. המסך מיועד לגרפיקאי שיושב אצלנו במפעל (נגרייה, עיצוב מטבחים וכו). תקציב 2500 ומטה. אם זה מחיר לא הגיוני אשמח לדעת כמה אמור לעלות מסך כזה. לא מעניין אותי רמקולים וסוגי חיבורים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הגדרתי שומר מסך שיתחיל לעבוד אחרי 5 ושאחרי 20 דקות המסך יתכבה לגמרי. לאחר כ-20 דקות המסך אכן עובר לכיבוי מלא ואז 2 שניות לאחר מכן הוא נדלק ומציג את הריבוע עם 3 צבעים RGB והכיתוב No connection. הבעייה שזה משאיר בעקרון את המסך דולק וסתם זולל חשמל וחבל.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  7. אני מחפש מסך מחשב שגם ישמש כמסך מחשב, ומדי פעם טלוויזיה אז יהיה נחמד אם יהיו לו שתי כניסות. האם יש כאלה דברים בכלל במחירים האלה? כי חיפשתי ולא כל כך מצאתי. במקרה הכי גרוע אני אצטרך להתפשר על VGA מהמחשב ו DVI מהממיר של הטלוויזיה.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

אני זקוק להמלצה עבור שלושה מקרנים שישמשו לסימולטור בדומה למה שיש בקישור הבא: כמו כן אם יש מקרן בודד שיודע לתת תמונה בזווית של 120-180 מעלות זה יהיה מצויין. תודה.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  9. היי אז רכשתי את ה-U2717D של DELL אני מנסה להבין בקונפיגורציה מה לבחור....STANDART? SRGB? אני עובד עם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ולייטרום שדורשות SRGB. מישו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ברצוני לשתף אתכם ולקבל אינפורמציה מהמומחים לגבי מסך 2007FP שקניתי לפני יומיים מיד שניה: הנער שמכר לי את המסך שמר את חשבונית הקניה, אריזת המסך כולל אפילו כל הקלקרים וניילוני האריזה וכמובן את הכבלים המצורפים, חוברת הוראות השימוש וה- CD. כבר בביתו עשיתי בדיקה מהירה של המסך כולל זיהוי סוג הפאנל ומצאתי שמדובר בפאנל S-PVA סוג UW473. כשהגעתי הביתה ערכתי בדיקה יותר מקיפה ומצאתי את הממצאים הבאים: המדבקות שעל קרטון האריזה והתווית המוטבעת באחורי המסך העידו כי המסך יוצר בצ'כיה (CZECH REPUBLIC). בנוסף, העידו המדבקות על גרסת מסך REV A04. כשקירבתי מבטי על התווית המוטבעת על גבי אחורי המסך שמתי לב כי המילים REV A04 מודפסות למעשה על מדבקת נייר קטנה כאשר יתר המספר הסידורי של המסך מוטבע על …

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by maazg,

שלום, האם הבדל של 700 שקל אכן מצדיק את הקניה של 2412 או שבעצם אפשר להסתפק ב 2312. העיקר הוא משחקים וסרטים וחשוב שיהיה נוח לקריאת מסמכים- מאוד חשוב. שמתי לב שהמסך של אפל הוא מצויין לקריאה ומרגיש שאני לא מתאמץ והעיניים אינן מתעייפות אבל הוא מאוד יקר והשאלה האם יש לו תחליף במחירים האלה ברמה דומה. אשמח לקבל תשובה מהירה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  12. אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  13. אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר כדי לראות טלויזיה רגיל אבל גם שיהיה אפשר לחבר אליו מחשב... העניין הוא שאני רוצה מסך שיציג תמונה חדה כאשר מחובר אליו מחשב... יש לי בבית טלויזיה HD READY 42" של פיליפס והמחשב הזה מחובר אליה אבל לא רואים ממש טוב. וראיתי אצל חבר טלויזיה 37" שיש לה טכנולוגיה מיוחדת בשביל חיבור למחשב ורואים בה ממש מדהים ואפשר לקרוא טקסט קטן מקילומטרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ktgw,

שלום חברים, תכננתי לקנות השבוע את המסך: Dell U2711, ברוב החניות מחירו בסביבות 3300 ש"ח, אולם ראיתי שפתאום השבוע הייתה קפיצה וכעת מוכרים אותו ב - 3800 ש"ח כמעט. מברור שעשיתי, הבנתי כי הסיבה היא שמדובר בדגם חדש. לא מצאתי שום אזכור על כך באתר של DELL או באינטרנט בכלל. מישהו יודע משהו? מישהו שמע על דגם חדש של המסך שיצא? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by semi-t,

כולם! יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה? איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה) ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם? חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם? תודה!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. שבוע טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב, בעיקרון הוא יתחבר ל-2 מחשבים, שולחני ונייד. השימושים העיקריים הם עבודה, אינטרנט, מסחר בבורסה, קצת משחקים ואולי סרטים מדי פעם. אני מעדיף שיהיה לפחות 23 אינצ'. אודה לכם מאוד אם יש לכם הצעות. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אני מחפש מסך 22" בתקציב של עד 1000 שקל. אשמח לקבל המלצות למסכים בתקציב. תודה מראש, שרון.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by Remedy,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני צריך עזרה בבחירה של המסך הכי טוב לי. אני ירשום את הנושא הזה בטופס שהשתמשתי בפורום אחר: תקציב: הסכום נמצא בין 500 ש''ח ל 900 ש''ח חריגה מקסימלית: לא יותר מ 100 שקל השימושים של המסך: משחקים כרטיס מסך: AMD Radeon 7770 HD בקשות מיוחדות: צריך שלא יהיה רחב אלה מאוזן - לא 1600x900 גודל מסך: 21~23 אינץ' *אני קונה מ- KSP הנה קישור אל כל המסכים שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1024..230

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by growler,

שלום לכולם. יש לי הצעה נחמדה על 2007WFPוDell אבל אני חושש לרכוש מסך רחב עקב הרזולוציה הגבוהה שהוא דורש ושטח עבודה קטן כמו כן חוסר תמיכה בשידורי טלויזיה. איני רואה את היתרונות ברכישת מסך רחב ולמרות זאת, זאת האופציה המועדפת על רוב האנשים ולכן אני פונה אליכם שתאירו את עיניי... מה היתרונות בעצם של המסך הנ"ל על פני מקבילו הרגיל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by topcat115,

יש לי מסך ישן crt הוא לא מראה צבע ירוק

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by cznmuh,

מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by gal426,

אפשר לנעול את הפוסט!!

24. Started by Heineken,

שלום, מעוניין לקנות מסך חדש לפני כניסתי ללימודים, השימושים במסך מצד אחד הם משחקים, עריכת וידאו, צפייה בתמונות ומצד שני המון שעות עבודה מול ה-Word/Excel ועוד תוכנות שרטוט כאלה ואחרות. מחפש מסך במחיר הזה שיתאים לשימושים האלה, בנוסף, הקנייה לא דחופה לי - יכול להמתין עם זה אפילו עוד 10 חודשים אם צריך, כלומר - האם בפתחנו עומדים להיכנס מסכים חדשים, שיפורים טכנולוגיים שכדאי לחכות בשבילם או שהשוק הזה מת, ומחירים לא ירדו בצורה ניכרת בקרוב, או יכנסו טכנולוגיות חדשות!? תודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by doryeshua,

LG 2362TQ 2ms LCD או LG W2286L 2ms LCD LED כמה שאלות רציתי לדעת מזה הled הזה אמרו לי שזה מטורף ביחס לרגיל ולמה במסך הראשון יש רזולוציה יותר גבוה של 1920 1080 שבשני יש 1680 1050 והוא יותר יקר מה ההבדל ואם הוא גדול ומה שווה יותר להביא למשחקים וסרטים תודה תקציב עד 1200 שקל =] ערכתי

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.