מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
השימושים שלי הם משחקים וסרטים..ראיתי את המסך הזה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de35&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32&aff=zap כדאי לקנות מנקסטופ או שהיא לא כל כך מומלצת? ואיך המסך הזה? יש משהוא יותר משתלם בטווח מחירים הזה? תודה על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אילו מסכים של חברת cmv מתאימים למשחקים ? מישהו יודע או ניסה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני שבועיים והוא באמת מדהים, עכשיו שיחקתי עם ה-Perfect suite קצת בהתחלה ועכשיו החלטתי ששווה לראות את איך משחקים עם ההגדרות ב-Perfect suite. עכשיו שאני ניכנס לתוכנה אני לא יכול לבחור בשום אפשרות פרט ל-OPTION..עשיתי כנראה משהו שנעל את זה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך של Dell, 2007wfp. הוא 20", וניסיתי לחבר כבל חשמל לחיבור "Speaker Power" (ברוב טיפשותי).... מאז הוא נכבה (לא עשה רעש או משהו) ולא נדלק לי. הוצאתי מהחשמל, ניסיתי לתת לו "לנוח" כל הלילה אבל הוא פשוט לא נדלק! מישהו אולי מכיר איזה שיטה שאפשר לנסות איתו?? ממש אין לי עכשיו זמן פנוי להתרוצץ בין יבואנים ולהמתין עד שיתקנו אותו! יש מאחורי המסך מין סימן של מנעול, ומין חור כזה. יש את זה בהרבה מסכים - אולי זה יכול לעזור? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם החריגה ממש שווה את זה אני אשקול אם אוכל להוסיף . המסך הוא לצפיה בסרטים + משחקים , עדיפות לFHD ו2MS , יחס ניגדויות גבוהה ושיהיה מSKYPC אם אפשר כי יש שם 12 תשלומים ללא ריבית. ואם אפשר לא 21.5 אלא 22
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחים אני מחפש מסך למחשב 22 אינץ'.. פתוח להצעות , נוטה לכיוון של הסמסונגים - T220 ' T220P ' 2253BW. מה שחשוב לי לדעת- מה הכי כדאי משלושתם לפי הדרישות שלי? 1.שהX1600 של רדייון יוכל להחזיק את הרזולוציה הטבעית שלהם לאינטרנט וסרטים , אין לי בעיה לשנות רזולוציה לפני כניסה למשחקים. 2.שהוא מתאים למרחק של בערך 70 ס"מ ממנו , אני רוצה לדעת אם זה לא יותר מדי קרוב ולא מתאים לטווח ראייה שלי. 3.עדיף כמה שיותר זול , וחנויות באזור המרכז. תודה מראש וזה חשוב חברה .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה כבר הרבה זמן על הDell 2007WFP (כמו כולנו פה ) השאלה שלי היא האם במצב פיבוט המסך מציג רוחב מלא של דף אינטרנט? ודפי טקסט? (word וכדומה) (השאלה נובעת בעיקר מכך שtmpusr פעם אמר שהפייבוט במסך הזה (לעומת אחיו הלא רחב) צר מדי...בתרד שהוא פתח על המסך שלו (fp) ראיתי בתמונות שבפייבוט המסך שלו מציג טיפה יותר מכל רוחב הדף ויש טיפה שטח מת...אני מעוניין לדעת עם ברחב אין שטח מת ורוחב דף מתאים בול..אגב תתחדש tmpusr )
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש ברשותי מסך מחשב של אסוס זה המסך: http://orpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3092016 רציתי חוות דעת עליו? השימושים הם משחקים ולפעמים צפייה בסרטים. תודה רבה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבקשה בכותרת. בכל זאת, ארחיב מעט: המסך, כאמור, ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים, אך מדי פעם גם משחקים. אין גודל מסוים שאני יכול לנקוב בו, אך אשמח אם ניתן יהיה לדחוף מסך LED במחיר הזה, במידה וזה בכלל שווה את הכסף... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מסך LED גודל "24" ומעלה פאנל TN תודה לעוזרים,רום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שניהם באותו מחר ההבנקיו עם 6 ms וה aoc עם 8ms מה עדיף לקנות? תציעו לי רק את אחד מהשניים ולא אחרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו? המחיר שלו דיי טוב(יחסית). אבל הבנתי שלא חסרות לו בעיות, ויש כמה גרסאות של המסך. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. אני צריך מסך מחשב שאני יכול לחבר אליו 2 מחשבים שונים עם חיבור HDMI. השאלה שלי כזאת האם המסך יכול ע"י כפתור לעבור בין מקורות INPUT שונים? ז"א בין שתי הכניסות ולא ע"י תוכנה? אם כן איזה מסך בגודל 24 אינצ' אתם ממליצים. השימושים הם לא למשחקים ולא לווידיאו אלה לעבודה משרדית עם 2 מחשבים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב: הסיפור הוא כזה: לפני פחות משנה קניתי מסך 17 של AOC באייבורי נאמר לי שיש אחריות של 3 שנים עד לבית הלקוח לאחרונה ראיתי שיש נקודה קטנה במרכז המסך. נאמר לי שזה פיקסל שרוף, פניתי לשרות שלהם ונאמר לי שאין אחריות על פיקסלים שרופים רק אם יש לך 7 פיקסלים שרופים אז מחליפים לך את המסך. השאלה שלי היא: האים זה חוקי מה שהם אמרו לי ,למה יש אחריות אם לא לדברים כאלה,איפה אפשר לברר באמת מה התקן לגבי אחריות למסכים . בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי את המסך הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000s1805K073SUsoqVUwibRXsq:12bbi68k5?id=4225074&pr=&N=2 כשהלכתי לקנות לא היה חשוב לי אם הוא HD או לא. עכשיו סתם נכנסתי לאתר וראיתי שרשום Full HD, על החבילה לא רשום כלום על HD. קיבלתי 2 כבלים, אחד כחול ואחד לבן. עם הכחול אי אפשר לשנות רזולוציה אז הכנסתי את הלבן ואז כן יכולתי. עכשיו רציתי לדעת איך אני מפעיל HD? יש לי כרטיס מסך שתומך HD. אבל למסך אין חיבור HDMI. אשמח לעזרה ד"א קיבלתי גם דיסק עם דרייבר, חייב להתקין אותו? אם כן, מה הוא עוזר/עושה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברגע שאני מריץ סרט DVD (באיכות 720x576) על מסך Full HD אז המסך מורח את התמונה לרזולוציה שלו (1920x1080) ואז האיכות גרועה? ועוד דבר, אם אני מריץ סרט Full Hd על מסך 1680x1050 האיכות תהיה פחות טובה? (כי הוידאו יעבור דחיסה מ 1920x1080 ל 1680x1050)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SAMSUNG LCD 930B כנראה נשרפה לו המנורה. מישהו יודע אם צריך לפרק אותו לגורמים כדי להגיע למנורה ואיפה ניתן לקנות מנורה כזאת? אולי בEBAY?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
IPS MVA P-MVA PVA S-IPS S-PVA TN ????? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום אחי משתמש במסך שמן וברצוני לקנות לו מתנה מסך דק חשבתי על Mag AI937W http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20708 שמחירו די סביר רציתי לדעת אם זה שווה מבחינת העלות תועלת,רצוי לציין שהמחשב משמש בעיקר לאינטרנט. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים ב-5000 שקל ויש לו התלבטות... יש לו טלוויזיה 32" של טושיבה והוא רוצה לחבר אליה את המחשב, רק למשחקים או סרטים, אבל היות והוא (או אני) לא ראה אף פעם איך המשחקים נראים על טלוויזיה אז חשבתי לשאול ולראות מה אתם אומרים. האלטרנטיבה לטלוויזיה היא כמובן לקנות מסך TN רגיל לא מהיקרים כי גם ככה תוספת של מסך למשחקים תוריד את התקציב למחשב עצמו. דרך אגב, קראתי את הת'רדים שהיו בעבר בנושא (לפחות את חלקם) אבל לא הייתה התייחסות ספציפית רק למשחקים אז אשמח לתגובה בנושא. שאלה אחרונה, האם העובדה שלטלוויזיה רזולוציה נמוכה יותר מ-22" לדוגמא(מן הסתם אני יודע שלרזולוציה יש השפעה) אז קנייה של 4850 במקום 4870 משתלמת יותר (הכרטיסי מסך זה רק לדוגמא העיקרון ח…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך של DELL מדגם 2709W האם למסך יש חדות (כמובן עם כרטיס מסך טוב )? האם סתם ככה הגודל מוגזם מידי ? כי בכל מקרה אני כנראה מביא אותו באותו מחיר של 2480WFP והאם יש איזה איזושהי עדיפות לדגם 2408 A01 מכל פרמטר שהוא 3300 שקל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למסך LCD ב1500-1800 מTMS! אתר החנות: http://www.tms.co.il
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מסך דל U2711 כבר שנים רבות. לאחרונה התאורה האחורית שלו פשוט כבתה והוא הפך ללא שמיש. כבר השגתי מסך אחר במקומו, ועכשיו אני שואל את עצמי מה לעשות איתו. המסך במצב חיצוני ממש חדש. איך עליו שריטה. מה דעתכם? יש טעם לנסות לדבר עם מעבדות לקחת אותו? הוא היה יקר מאד בזמנו וממש לא בא לי לשים אותו ברחוב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-