עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofeky1,

IPS MVA P-MVA PVA S-IPS S-PVA TN ????? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

שאלה שמאוד מעניינת אותי. נגיד ואני קונה מסך WIDESCREEN שהרזולוציה הטבעית שלו היא גבוהה מ1280x1024, ורוב המשחקים שאצלי תומכים ברזולוציה מקסימלית של 1280x1024, איך יראו את המשחקים במסך הזה ? כמו שמשחקים במשחק 1024x768 במסך LCD 17" עם רזולוציה טבעית של 1280x1024 ? "מקוצמ'ץ'" כזה ? תודה רבה, רגב. *** עשיתי חיפוש, ופשוט התבלבלתי עוד יותר מכמות ה"דעות". לכן רציתי לשים לזה סוף.

3. חשבתי לרכוש מסך חדש עם המפרט (בחתימה) שאמור להגיע אלי בשבועיים הקרובים. זה תלוי בכמה אצליח למכור את המסך הנוכחי, שלפחות יכסה חצי מהעלות של החדש. אין לי מושג בדברים האלה, ואני לא יודע אפילו כמה לבקש על המסך הנוכחי! אז כאמור, מדובר במסך סמסונג 2253BW, אין שום פיקסל שרוף, עובד מעולה ואין בו שום תקלה או שריטה. 450 ש"ח נשמע מחיר הגיוני, נמוך מדי, גבוה מדי? *זו לא מודעת מכירה, אני אפרסם אחת מתאימה בטריידזון אחרי שאקבל תשובה. באתי מתמים לשאול סה"כ מה הערך כי לא מתמצא בזה... תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KiDi,

הייתי בטוח שאני הולך על הDELL U2311H אבל אז הלכתי לחנות וראיתי אותו, והוא נראה לי מה זה קטן... אז החלטתי ללכת על מסכים גדולים יותר, שאיתם אני אוכל להינות מסרטים ולעבוד קצת על המחשב מהמיטה באלחוט ועם זאת יהיה נוח לעבוד ולשבת מולם. המטרות שלי: סרטים, עבודה אינטנסיבית בסביבת ווינדוס , פוטושופ פעם בשנה בשביל הפאנן. אני יודע שה23 שציינתי הוא בעל פאנל IPS, אם יש 26 כאלו במחיר, מה טוב. עדיף שיהיה לו PIVOT, אבל את זה אפשר להשיג היום גם עם מתלה ראוי אז לא חובה, זה פשוט יחסוך ממני לתלות אותו על הקיר. אם אתם חושבים שאני מדבר שטויות לגבי הסיבות שלי, אנא ציינו זאת. תודה!

5. מחפש המלצה למסך 22 אינץ' בסביבות ה2000 ש"ח, לשימוש לגרפיקה תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by or1020,

אני מחפש מסך 24" אופטימלי לקריאת טכסטים (מט? לא מט?) אבל גם לצפייה בסרטים (אני רואה המון. ואין לי טלוויזיה). 1. האם אני צריך HDMI? הסרטים אני רואה באיכות גבוהה. 2. DVI? מה זה? אני צריך את זה? 3. אני מקווה לחבר את המסך לMacpro שלי. האם זה משנה אם יש לי חיבורים כאלה? אני יודע שהחיבור הוא באמצעות מתאם. 4. האם זה משנה האם הוא LED או LCD? אני מחפש משהו לשנים ארוכות. 5. התקציב שלי עומד על 1500, עם חריגות אפשריות. 6. 16x9? מה זה? אני צריך את זה? הרבה תודה. אני ממש לא מבין בזה, רק יודע שאני צריך משהו נוח מאוד (בעיות ראיה קלות) לישיבה ארוכה מול מחשב ויוותר בגדר פנייה חד פעמית. :-)

7. Started by DXM,

זקוק להמלצה למסך LCD ב1500-1800 מTMS! אתר החנות: http://www.tms.co.il

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Itamarro,

אהלן כולם, חיפשתי על מידע בנושא - ומצאתי רק דיונים מלפני שנתיים... שימוש - בעיקר סרטים מוזיקיה סדרות וגלישה, מעט משחקים תקציב - 2000 שקל - גמיש מרחק - 2-3 מטר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש בגודל 22-24" עדיפות לFHD. הכרטיס מסך HD4870 1GB ככה שהוא יסתדר עם המסך. אני מתלבט בין כמה דגמים: T220P T240 2433BW 2443BW מה ההבדל בין 2 הסדרות? (T וBW) אני יודע שבחנויות ה2443 יותר זול אבל אני אנסה לקחת את ה2433 במכירה פומבית או משהו בסגנון נראה לי אפשר להשיג אותו במחיר די זול מה2443 ואין לי צורך בPIVOT כי השטח שלי מוגבל וזה ההבדל היחידי בין המסכים לפי מה שהבנתי. אשמח לשמוע מה עדיף בין 2433BW וT240 (בינתיים לשים בצד את 2443BW)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אנשים אני חייב המלצה ודעה שלכם מה ניראה לכם יותר טוב מבין ה 2 המסכי מחשב פיליפס או אל ג'י??? זה הפיליפס דגם 239cl2sb led http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Z5Pyl6Iw9ZGvxd8W7-4yTZo:12bbi68k5?id=4362885&pr=QJ5&N=2+31512+30271 וזה האל ג'י דגם e2360t led http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9807&perur=2&t=19&c=407 לפי הנתונים ניראה שהפיליפס יותר טוב וגם ראיתי אותו והוא דק רצח ו רואים בו סוף הדרךאבל בכל זאת אל ג'י זה אל ג'י וגם ניראה סבבה למרות שהנתונים שלו פחות טובים... מה אומרים???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by ep-120,

היי אני מחפש מסך מחשב+מסך TV עם רמקולים מובנים ושלט(אם אפשר) בגודל 26"+-

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by erez_hazan,

שלום לכולם, רכשתי מסך U2719DC בצטמבר 2019, ועכשיו רכשתי מסך U2719D. ניסיתי להשתמש בטכנולוגיה של DELL שנקראת Daisy Chain, שאומרת שאני יכול "לשרשר" בין המסכים על גבי כבל אחד. לצערי היציאה שקיימת לי במחשב זה USB-C ולא thunderbolt, לכן אני גם צריך להטעין את המחשב על גבי אותו הכבל, מה שהU2719DC מסוגל לעשות. המגבלה שנחשפתי אליה היא שאחרי נסיון לעשות את ההקמה הזאת, אני לא מצליח לשמור על 2K בשני המסכים, ולאחר הסתכלות בUSER GUIDE שמתי לב שישנם שני ורסיות, של תחילת שנת 2019 ושל סוף שנת 2019, כאשר ההבדל הוא בגדרה במסך שנקראת USB-C Prioritization setting, שאומרת שימוש בHigh Data Speed או בHigh Resolution, מה שבדיעבד היה פותר את הבעיה הזה. עוד מישהו …

13. מעוניין במסך בין 20 ל-22 אינץ בעיקר בשביל גלישה וקצת בשביל משחקים וסרטים איזה מסך נותן את התמורה הכי טובה למחירו תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Nimale,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המסך: 2333SW Plus 23'' LCD 5ms DVI WideScreen Black חשוב לציין כי המסך ישמש גרפיקאית לשימושים כמו Photoshop, 3DMax ועוד. בין השאר גם לעיצוב פלוטים מודפסים. תודה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by idan_1995,

יש לי מסך LCD ואני לא יודע איך לקנות אותו יש תכשיר מיוחד בשביל מסך LCD ??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by satlan1,

שלום, אני אזמין בימים הקרובים את המחשב הבא מארז וספק-כוח: Foxconn TLA436 Tube + FSP 400W כמות: 1 מחיר: ¤268 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 Bulk כמות: 1 מחיר: ¤432 מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤340 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤220 כרטיס תצוגה: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤801 כונן קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤343 כונן תקליטורים: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤137 סה"כ: ¤2593 אני מעוניין לקנות מסך 19' רחב. התקציב הוא עד 1200+-... ראיתי את המסך הבא LG L196W…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by wariror42,

[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] היי חברים. יש לי את המסך הנ''ל של דלDell U2713H 68.6 cm (27") monitor הנה תמונה סך הכול מסך אששששש באמת מעולה... הבנתי שאפשר במסך הזה לחלק את הדפים ל4 עמודות כלומר לדוגמא בו זמנית את: רוטר דף ,הוט,יוטיוב וכדומה.....כלומר כמה תצוגות בו זמנית. אשמח לדעת איך עושים זאת. שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר פה על המסך התבלבלתי בכותרת חברים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Godmoney,

קיבלתי אותו אתמול והוא פשוט לא יאמן. TN לא TN - לא איכפת לי. איכות מדהימה. איך אני יודע איזה פאנל קיבלתי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ofsher,

אז ככה - אני בתהליכי קנייה של מחשב לאחי, ובינתיים קניתי לו מסך (931BF) עד שיגיע המחשב שלו, חיברתי את המסך למחשב שלי (יש לי דואל DVI...) השוואה בינו ל VX924: א. הסמסונג הרבה יותר בהיר ב. הצבעים של הסמסונג קצת פחות טובים - פחות ריאליסטיים לטעמי ג. לסמסונג יש יותר פונקציות (GAMMA, DYNAMIC CONTRAST... ועוד..) ד. הסמסונג עובד יופי במשחקים... ה. הסמסונג קצת יותר נמוך - קצת פחות נוח לדעתי ו. הטווח של הבהירות והקונטרסט של ה - VIEWSONIC הרבה יותר רחבים... אבל בבהירות מקסימלית הסמסונג הרבה יותר מאיר... התרשמות סופית - VX924 מציג תמונות יותר טוב (בקצת), יותר נוח לעבוד בו עם טקסט... במשחקים דווקא הסמסונג הפתיע לטובה - ושם הצבעים נראים טוב לפחות טוב כמו ה VX אם לא יותר טוב (בדקתי אוב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by MatanG1,

אהלן אני מחפש מסך בגודל 23 אינץ', השימוש הוא בעיקר עבודה שגרתית בבית (אינטרנט וכו') ועריכת מוסיקה (לא וידאו). כמובן שמסך שמאפשר צפיה בסרטים באיכות גבוהה יהיה מעולה אבל אני לא בררן בזה וזאת לא המטרה העיקרית. במשחקים אני לא משתמש בכלל... בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של ה DELL U2311H כי מאוד משבחים אותו, אבל מקריאה בפורומים ומחשבה שנייה אני מעדיף לא לעבור את ה-1000 ש"ח כי זה לא מאוד קריטי בשבילי, מה שהביא אותי להתלבט בין 2 הדגמים האלה של samsung ה BX2335 שכרוך בתוספת של יותר מ-100 ש"ח לעומת ה 2333T . השאלות שמעניינות אותי הן: 1. האם הוא באמת יותר טוב ושווה את ההפרש (והאם הLED באמת משפיע או לא משמעותי בסדר גודל כזה) 2. למי שעבד עם המסכים האלה, האם זה שהכוונון למעלה ולמטה בעיית…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dan1111,

האם ייתכן שהדגם הזה של LG: L1900R שמפורסם בכל אתר כשהוא בעל זמן תגובה של 2MS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 הוא בעצם 4MS? (לפי האתר לבדיקת סוג פאנל שפורסם בפורום: http://www.tftcentral.co.uk/ ) - תעשו חיפוש לסוג הדגם. ועוד משהו: למה מתכוונים כשכתוב על זמן תגובה שהוא G2G? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by zaphod,

קודם כל - רציתי להודות לחבר'ה פה בפורום על שנתנו את הנתונים שביקשתי וענו לי על כל השאלות הנודניקיות ששאלתי, (תודה ספציפית לארז ורבר על שיש את המקום הזה ועל התשובות המקצועיות) ואשתי מודה לכם על כך שלמרות שהיה לנו תקציב ל 1600 שקל , איכשהו יצא שהוצאנו 150% יותר בכל אופן סיכום קנייה: דרך ZAP הגעתי אל PC CENTER בראשון. המחיר - 2360 ש"ח. החנות בסדר. לאחר הרכישה נתנו לבדוק פיקסלים שרופים (טפו טפו טפו אפס) ולפני שפתחנו את המסך הודיעו שבמשך השבוע הראשון על פיקסל בודד מחליפים. לשמחתי לא הייתי צריך לממש את זה, אני לא יודע עד כמה הם היו עומדים בזה. המוכר שם היה בסדרף למרות שבעל הבית שם צעק עלי שהם לא עושים בדיקות פיקסלים בהתחלה. יכולים לשפר טיפה את השירות שלהם, לא יזיק. ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by chaos_grenade,

אני כבר כמה חודשים מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי ותאמת אני עדיין לא בטוח איזה דגם יהיה עדיף לי. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל MVA איכותיים יותר ונותנים איכות תמונה מעולה אבל לצערי המחיר שלהם חורג מאוד מהתקציב שלי שהוא 2000 שקל. קראתי מספר תגובות פה בפורום וראיתי שהדגם של סוני הוא בעל פנאל MVA והמחיר שלו לא גבוהה. האם הוא שווה קניה או שאני אאלץ להיסתפק במסך בעל פנאל TN ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jana,

היום יש לי מסך 19 של ViewSonic דגם VP930 (שהיה בזמנו המומלץ בפורום ואני מאוד מרוצה ממנו) . אני מעונין להחליף למסך 23 / 24 אינץ איכותי לפחות באותה רמה כמו המסך הקודם. לשימוש רב תכליתי גלישה, קידוד, משחקים, עיבוד תמונות ומעט סרטים בתודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי מודעה בעיתון (גם באתר) של ניו פארם שהם מוכרים מסך 22" LCD (לא מצויין שם החברה) ב-699 למי שקונה ב-50 שקל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוג מסך זה ואם זה שווה בכלל להתעסק עם מסכים במחירים כאלה.. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.