עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה ההבדל בין המסכים הבאים של סמסונג: T220P 2333SW שניהם FHD, אחד 22" השני 23" ושניהם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ומה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

אם החריגה ממש שווה את זה אני אשקול אם אוכל להוסיף . המסך הוא לצפיה בסרטים + משחקים , עדיפות לFHD ו2MS , יחס ניגדויות גבוהה ושיהיה מSKYPC אם אפשר כי יש שם 12 תשלומים ללא ריבית. ואם אפשר לא 21.5 אלא 22

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. המלצות אני הולך בסוכות לקנות, אשמח אם תמליצו לי על יותר מאחד כדי שיהיה בחירה !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PrefaceAlumni,

הבנתי שבמסך 2243BW אפשר לעבור למצב של 3:4. מהי הרזולוציה במצב הזה? (אני מניח שהיא פחות מ-1680X 1050 ) במצב הרגיל). והאם זה גורם לשיפור בביצועים במשחקים(כי הרי יש פחות פיקסלים לצייר). תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. איזה מסך מומלץ בגודל 22-23 לשימוש משרדי + photoshop 3dmax חשוב שיהיה פאנל טוב. התקציב בעיקרון שואף ל1100. (אם לדוגמה ב1.3K יש את המסך האידאלי אז אני ישקיע, אבל מעדיף להישאר בתקציב) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by xSunRize,

כותרת, לשימושי גיימינג בעיקר. תקציב: 900 כעיקרון זה לא בשבילי זה בשביל חבר, הוא מבקש מ-KSP.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כרגע דיברתי אם הנציג של אסטרוניקס והוא טוען שמבחינתו אם לא רואים את הפיקסל המת ביום זה לא נחשב.האם יש אמת בדבר?נראה לי מוזר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ithamar21,

שלום לכולם! אז ככה יש ברשותי מסך מחשב של אסוס זה המסך: http://orpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3092016 רציתי חוות דעת עליו? השימושים הם משחקים ולפעמים צפייה בסרטים. תודה רבה לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DXM,

זקוק להמלצה למסך LCD ב1500-1800 מTMS! אתר החנות: http://www.tms.co.il

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by adis50,

איזה מבין המסכים עדיף? אני יודע שב2494 יש את התוכנה Multi-Screen שמאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים ולכן המסך הזה הוא המסך המועדף עלי (בנתיים) השאלה אם כאשר אני מחבר את המסך גם לממיר האם אני יכול לחלק את המסך שחלק יציג את המחשב וחלק את הטלוויזה ?? האם בP2370HD יש את התוכנה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, אני מתחבט, עבור מחשב חדש, בין שתי האופציות שבכותרת: מסך אחד גדול של 2408wfp או שני מסכים של 2209wa (שלהבנתי יש להם pivot). הצורך שלי הינו בעיקר פיתוח תוכנה, גלישה וכאלה. מעט התעסקות עם וידאו, בעיקר המרות וידאו ממצלמה אנלוגית וכן לראות וידאו ממצלמת וידאו חדשה (HD). היום אני עובד עם שני מסכים של 203B של סמסונג, בפיבוט, ברזולוציה של 1050 על 1400 כ"א, ז"א סה"כ רוחב 2100 על גובה 1400. הבעיות העקריות שלי הן זוויות צפיה גרועות והעובדה שהחלק התחתון של המסך, בפיבוט, לא מגיע ממש לשולחן אלא נשארים כחמשה סנטים מעליו כך שכדי ללראות אל החלק העליון של המסך אני צריך להרים את הראש למעלה. שני מסכים של 2209 ייתנו לי 1680 על 1050 כ"א, ז"א שהרוחב יישאר 2100 והגובה יגדל ל-1680 - יע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Alexkmr,

ידוע בעיות כלשהם איתו עם משחקי רשת מהירים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by askersector,

יש אצל סבא שלי מסך כזה והוא עובד חלק חוץ מהעובדה שבאופן קבוע המסך מרצד (לא נכבה ונדלק אלא הצבעים מהבהבים) כל הזמן, קצת דומה לאיך שרואים בטלוויזיות ישנות. הרזולוציה היא 1920x1080 בקצב רענון של 60Hz והחיבור הוא VGA. הכרטיס זה אינטל HD Graphics 2000 מובנה. אני חושד (בסדר הזה): 1. בחיבור VGA הישן. 2. בקצב רענון 3. בכרטיס מסך (אולי בעיית דרייברים?). האם אני צודק? או שזו בעייה אחרת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

שלום חברי הפורום היקרים יש לי שאלה בקשר ל 2 מסכים של DELL קישור כפול = 2 יציאות של DVI-D על הכרטיס מסך? (יש לי 7800GT) 2. בקשר ל UltraSharp 3008WFP של Dell האם הוא משתלם יותר מה 3007WFP מבחינת מחיר? או שבכלל עדיף להסתפק ב 2408WFP.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, יש לי התלבטות בין MW221C לבין MK221H. האם יש עוד הבדלים חוץ מהמצלמה והניגודיות? אולי בארגונומיה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bubugu,

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא מה אתם חושבים עליו? השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ראיתי שהיה פה דיבור על ניגודיות נמוכה במסכי LCD של המחשב, אבל לא הסברתם למה זה ככה, הרי מסכי מסך הרבה יותר מתקדמים וטובים מהמסכי טלויזיה. אז איך זה של 2407/8WFP לדוגמא יש איזה 1200:1 (בתור מסך HIGH END זה אמור להיות הרבה יותר...) בקשר לשאלה השניה נניח שרזולוציה טבעית של LCD כלשהו הוא 1900X1200, מה קורה כאשר עובדים עם תוכנות/ משחקים שעובדים עם פחות. ננגיד כשאני רואה טלויזיה איתה על חצי מסך (רזולוציה של זה משהו כמו 400*300) או רואה סרט DVD משחק במשחק של 640*480 וכל השטויות האלה.. כמובן מלבד תמונה לא חדה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by golan1971,

מסך בן חודשיים ,יש קו מלמעלה למטה בצד שמאל של המסך מה עושים, אני לא מצליח להעלות תמונה ? רק רציתי לומר שלקחתי אותו לאיבורי ביום חמישי בשעה 16:15 קיבלתי מסך חליפי 19 ,והמסך שלי נשלח לדל ישראל,היום יום שלישי קיבלתי מסך dell 2209 חדש כך שבסופו של דבר ,אני מרגיש שגם באייבורי גבעת שאול,ותודה לירון ושימי על השירות והסבלנות המעולים! וגם בdell קיבלתי שירות מצוין והכי חשוב, מהיר ועל הצד הטוב ביותר!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, מבקש המלצה למסך טוב למשחקים בתקציב הנ"ל וחשוב שהוא יהיה LED (הבנתי שבמסכי לד רואים יותר טוב וגם הם חסכונים וכו'...) יש לי כרגע את ה-Dell 2007WFP. וכמובן, שלא יעלה על 22 אינצ' עדיפות גבוהה ל-20 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אני עומד לפני קניית מסך חדש הייתי סגור על המסך SAMSUNG 931BW אבל דיי ירדתי ממנו בגלל סוג הפנאל אני צריך את המסך בעיקר לטובת טקסט ומשחקים ,וחשוב שיהיה מסך רחב התקציב לחוץ , לכן אני מקווה לא לחרוג גם אם אני אאלץ ללכת על מסך עם פאנל TN בסופו של דבר האם יש מסכים בעלי פאנל איכותי בתקציב ? תודה מראש ...:-)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חשבתי לרכוש מסך חדש עם המפרט (בחתימה) שאמור להגיע אלי בשבועיים הקרובים. זה תלוי בכמה אצליח למכור את המסך הנוכחי, שלפחות יכסה חצי מהעלות של החדש. אין לי מושג בדברים האלה, ואני לא יודע אפילו כמה לבקש על המסך הנוכחי! אז כאמור, מדובר במסך סמסונג 2253BW, אין שום פיקסל שרוף, עובד מעולה ואין בו שום תקלה או שריטה. 450 ש"ח נשמע מחיר הגיוני, נמוך מדי, גבוה מדי? *זו לא מודעת מכירה, אני אפרסם אחת מתאימה בטריידזון אחרי שאקבל תשובה. באתי מתמים לשאול סה"כ מה הערך כי לא מתמצא בזה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, אשמח לעזרה! דיי הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים.. אני מחפש מסך 27', 4K שישמש אותי לפיתוח וגיימינג. השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח לכן אני מעדיף מסך שטוח. רזולוציה: 4K. קצב רענון: כרגע אני עם כרטיס מסך התומך בעד 60hz אך בעתיד אני כנראה אשתדרג, לכן מעדיף קצב גבוה יותר. שוב לי גם שבגב המסך תהיה הכנה לתליה עם זרוע. לגבי התקציב והקניה, עד 1500 ש"ח. אפשר בארץ אבל גם אין לי בעיה לרכוש מחו"ל - amazon, newegg וכו', כל עוד המחיר יהיה משתלם. מה דעתכם? נתקלתם במבצע מעניין בבלאק פריידי בתקציב דומה לשלי?

24. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה סרטים. מה שאומר שאני צריך מסך מעולה(כרגע יש לי pilot מעפן מהשופרסל.. בושה, אני יודע) התקציב שלי זה 1500 ש"ח (אם המסך ממש שווה, אז חריגה עד ל1700 ש"ח) גודל המסך-כמה שיותר גדול, אבל עם קדימות לאיכותי. אני מעדיף מסך איכותי וקטן מגדול ופחות איכותי. מיקום- משהו באזור המרכז. אממ וזהו נראה לי.. תודה רבה לכל העוזרים, וגם למי שסתם נכנס בשביל לקרוא!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים