מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה זמן תגובה של 1ms רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC תודה:)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיבור HDMI למסך מחשב, למה הוא טוב בתכלס ? לרזלוציות יותר גבוהות ? לחיבור לכרטיסי מסך יותר מתקדמים ? אני פשוט מחפש מסך אני לא יודע אם לקנות אחד עם HDMI או בלי כאילו אם זה קריטי החיבור או לא ... תודה. סורי על השאלה המתלמדת
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא מבין במסכים, אבל המליצו לי על xp2011 של MAG (אני יכול להשיג במחיר טוב) מישהו מכיר את המסך? מומלץ? כדאי? יש סוגי פאנלים שאני צריך לברר במסך הזה? קניתי מחשב חדש וחזק וצרפתי כרטיס GT8600 אני צריך אותו בעיקר לשימוש ביתי, קצת משחקים, אנטרנט, OFFICE וקצת עריכה (חובבן) תודה לעונים, קובי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב שני מסכים,כאשר מסך אחד מחובר בחיבור DVI והשני HDMI. כעת אני מעוניין שהתצוגה בכל מסך תהיה נפרדת (ויהיה ניתן לגרור בין שני המסכים) כשאני פותח את הגדרות הרזולוציה- לא מופיע לי שם שני מסכים אלא רק אחד. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 איך המסך ואיך המחיר?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום למבינים שאלת רכישה למסך דגם UTOPIA 22 האם הוא טוב,אמין, ישמש לכללי,טלויזייה ,משחקי מחשב מסך המשמש גם למחשב וגם ל-TV יש קישור לדגם אפשר להיכנס לפרטים בפנים,,,, אם ? לא ניראה לכם מה כדאי לקנות עד 1700 שח ,,ותודה לכם http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=87&CategoryID=21
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום והאמת היא שלא ממש מצאתי אילו בדיקות כדי להריץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D אולי שמעתם כבר ואולי לא: הכבלים יצאו במבצע חדש, שבו מוצע מסך LCD רחב של Proview, דגם FV926W, ב-99 ש"ח. (בדקתי טווח מחירים: 1100-1500 ש"ח.). חיפשתי בפורום לגבי הדגם הנ"ל בפרט, ולגבי Proview בכלל, אך לא מצאתי אף נושא שבו דנו ב-"למה לא/למה כן", אלא רק "לא לקנות בחיים!!!" וכאלה. תוכלו בבקשה לפרט יתרונות וחסרונות במסכי Proview ובדגם הנ"ל בפרט? כולל חוות דעת אישית אם ישנה. ;D. עריכה: ועוד משהו - אם כרטיס המסך שלי לא תומך ברזולוציה המיטבית (1440X900), אז הרזולוציה הבאה שתראה היטב היא 720X450? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה להחליף מסך למקינטוש ומכיוון שהמסכים החדשים של APPLE הם כולם LCD אז חשבתי אולי לנסות LCD של חברה אחרת ואולי ככה לחסוך קצת כי LCD 20" של APPLE עולה כמעט 6,000 ש"ח... אז קודם כל: האם יש דבר כזה LCD לגרפיקה? כשחייבים תצוגת מסך מעולה והכי קרובה ל"אמת". ואם יש אז מה הם המומלצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, תצוגה עקומה במסך מחשב LG 17 אינץ. מסוג פלטרון F700B . הבעיה היא שפס שורת המשימות נראה עקום על המסך, וחלקו העליון של המסך מוסתר. בעת ניסיון לשפר את התצוגה (ללא הצלחה) ע"י משחק בלחצנים שבחזית המסך, האפשרות היא לעלות להוריד גם מצד שמאל וגם מימין, כלומר לא ניתן להוריד צד אחד או לעלות צד אחד בלבד, (לא ניתן ליישר) הנה תמונה http://www.israup.net/images/5e2c10c9a820d7aab9613140db2bc8ca.JPG
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לאחר שקראתי בסטיקי התאמצתי , התעמקתי , השקעתי ושקעתי החלטתי שאני צריך עזרה. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח, אבל ראיתי שבעצם מסכים טובים הם בסביבות 2300 ש"ח לערך. אז מה לקנות?... אני מעוניין להשקיע 1500 אבל יש לי את ה- 2500 במידה וצריך. בכלל כמה אמור לעלות מסך טוב עם פאנל וגודל כמו שאני רוצה? ראיתי את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~L206WTQ~9~0.htm איך הוא? האם הוא IPS? ואיך אפשר לדעת את זה? ומה עם ה-DELL 2007WFP REV 04 ומה אומר ה- rev 04.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בטעות מישהו עשה פס קטן עם טוש של דיסקים על המסך LCD וזה לא יורד בשיפשוף במים, רציתי לשאול עם איזה חומר נראה לכם ניתן לנקות את זה מבלי לפגוע במסך? אצטון / אלכוהול? תודה.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
השימוש במסך יהיה בעיקר לתוכנות שדורשות רזולוציה 1600X1200, לכן זה חובה, ואולי מעט צפייה בסרטים אך זה זניח לעומת הצורך הראשון. 3 המסכים הזולים ביותר שעונים על הדרישות האלה הם: Samsung 204B LG L2000C Dell 2007FP המחיר של שלושתם דומה, והם עונים על הדרישה שלי לרזולוציה. איזה לקחת?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני קורא פה ביקורות על המסך הנ"ל וכולם משבחים אותו. אבל זה לא קצת הרבה 16MS למסכים של היום ? ועוד גיימר? אני ממש חייב לקנות כבר מסך LCD ואני עדיין לא יודע איזה ... התקציב שלי הוא בערך 2100+- בהתחלה רציתי את ה-22 אינצ' של ASUS והסמסונג אבל הבנתי שאתם לא אוהבים אותם פה בשל היותם עם פנאל TN. חשוב לי לציין שלא אכפת לי מזוית הצפיה שזה החסרון של פנאל ה TN.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות את המסך Samsung 2233sw (מהזדמנות, ממש בזול!!! לכן אל תציעו אופציות אחרות) הבעיה היחידה זה שבמסך אין כניסת HDMI וזה מדאיג אותי...(יש כניסת dvi ו-RGB) המסך ממש איכותי: 22 אינצ', 1920X1080, ניגודיות 1:50,000, 5ms האם הכניסת HDMI שחסרה במסך צריכה להדאיג אותי? אני רוצה לקנות מסך שיספק אותי להרבה שנים... דרך אגב: יש לי כניסת HDMI בכרטיס מסך(4870X2). תודה ענקית לעוזרים!!!! ובבקשה, רק מי שמבין...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהבהרה שלא מצאתי לה תשובות ברשת ובפורומים: אני מחפש מסך לעבודה של שעות רבות על מספר מסמכים במקביל. ללא עריכת וידאו או תמונות אבל כן עם מעט גיימינג (אולם של משחקים כבדים. המחשב עצמו תומך) יש לי כבר מסך איכותי אך לא גדול של Nec multisync 1990fxp "19 אותו אני מעוניין לחבר (בשירשור מסכים כך נדמה לי..) במקביל למסך חדש שאקנה ולכן נראה לי מיותר לקנות 24" (האומנם?!) בהתחשב בנתונים אלה, האם יש בעיה עם מסך בגודל 21.5" למשל כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=929209? אני שואל כי אני רואה בחנויות הרשת כל מיני דגמים של 22-23 " (http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930360) שאין עליהם ביקורות וגם אתם בפורומי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות מסך שבוע הבא (LCD 1960TR). האם לדרוש לעשות לו בדיקת פיקסלים שרופים (עם dead pixel buddy למשל)? כמה פיקסלים שרופים אמורים להיות לו? (ראיתי בביקורות שיש לו פיקס שרוף אחד, זה אומר שככה צריך להיות?) תודה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות לאחותי טלויזיה קטנה לחתונה. חשבתי על LCD של 22 אינצ' כגודל סביר. מחיפוש באינטרנט - ראיתי שההבדל בין מסך למחשב לטלויזיה LCD הוא כ700 שקל, ורציתי לשאול - מה בעצם ההבדל בינהם ? מכיוון שהיום כבר אין צורך בטיונר בטלויזיה - האם אפשר פשוט לקנות מסך למחשב ולחבר אותו לממיר?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
המסך לא מיועד כלל למשחקים. רק לאופיס, וורד, אייסיקיו, אינטרנט וכו'... זה התקציב המקסימלי ביותר ואפילו אם יש משהו נורמלי בפחות זה יהיה מצויין. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כמה שאלות קטנות על מסכי דל: מה הרזולוציה המקסימלית של 2007FP Dell ? ומה הרזולוציה המקסימלית של 2007WFP Dell ? האם חובה להשתמש ברזולוציה זו? (כלומר, אם לא משתמשים ברזולוציה הזו התמונה בהכרח פחות טובה) ? כמה מגה מומלץ (מומלץ=לא מינימום) שיהיה בכרטיס המסך של כל אחד מהמסכים הנ"ל? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
החברה DELL שיווקה לפני כמה זמן מסך LCD בגודל 27" אשר מיועד למחשב.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd27_53000?c=il&l=he&s=bsd אני כבר כמה שבועות מתכנן לקנות מחשב חדש, אך יש לי בעיות עם המסך מבחינת התקציב. אז חשבתי שאולי במקום לקנות טלוויזיה חדשה (אנחנו עוברים דירה אז אני מחליף טלוויזיה) אני יקנה את המסך הנ"ל של DELL וישתמש בו גם לצורכי טלוויזיה. ברצוני לשאול אם האפשרות של שימוש במחשב גם כטלוויזיה אפשרי והאם זה נשמע לכם רעיון טוב? האם אני יראה שידורים של הממיר טוב? או שהאיכות תרד משמעותית? (אני משתמש של HOT אז מן הסתם שיש לי גם ממיר שלהם..) תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפש מסך לחבר איכותי וטוב עד 2000ש"ח מקסימום תודה לכול מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש הבדל מורגש בינהם? כי אני רוצה לקנות את ה DELL 2209WA הוא טוב למשחקים?? למי שיש אותו.. רואים בוא חלק וטוב? לא מפוקסל כזה נכון?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אולי משהו מכיר מתאם איכותי, HDMI לH2O, במחיר סביר? אני מחפש משהו כזה:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-