עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofir_16,

שלום לכולם, אני לקראת רכישה של מסך חדש (יש לי עדיין מסך CRT לאחר חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שהמסכים המומלצים שהם 19 אינץ, לא רחבים ובעלי פאנלים איכותיים (לא TN) הם: 1. הפיליפס 190P7EG (הבנתי שרק גרסת 00 הוא בעל פנל MVA, נכון? שעולה כ- 1100 ש"ח, האם נכון? נראה לי זול מדיי...) 2. סמסונג 940T - גם הבנתי שהוא פנל MVA ועולה כ- 1800 ש"ח, נכון? (למה ההבדל הגדול במחיר לעומת הפיליפס?) 3. VP930 ו-971P שאני מבין שלא זמינים, על כן לא רלוונטיים.... 4. DELL 2007FP שעולה כ- 2000 ש"ח - יקר לי מדיי על כן גם כן לא רלוונטי... זה מה שידוע לי (אם יש עוד מסכים מומלצים, אשמח לדעת). לסיכום: איזה מסך הכי מומלץ בתקציב של עד כ- 1800 ש"ח? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by messi,

מה דעתכם על המסך ASUS VW222U 22" LCD 2MS ? ועל המסך Samsung 226BW LCD 22" 2MS? איזה מסך טוב יותר ואיכותי יותר?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Holy,

איך המסך ASUS VW222S 22" LCD 2MS ב-1200 שקל יחסית למסכים אחרים מבוססי TN? אני שוקל לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  4. במהירויות של היום בין 2MS ל 5MS ל 8MS האם העין יכולה להבחין בהבדל.......(אני לא חושב שאפשר להבחין ...) ??? חברה אשמח אם תגיבו.....

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  5. הבנתי שהDELL הוא הכי מתאים... אפשר שיכנוע למה הוא כל כך טוב ושווה את הכסף שלו?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  6. צריך עזרה בבחירת מסך 20" או 22" תקציב עד 2000ש"ח חשוב שיהיה מהיר וניגודיות טובה. חשוב גם לציין שאני גיימר... אם תוכלו אולי להביא REVIEW אני אשמח מאוד! תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  7. כותרת. אני צריך המלצה למסך והוא יכול להיות פשוט לשימוש ביתי ברמה מאוד בסיסית.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, הזמנתי כבר מסך רחב ולא בדקתי אם הכרטיס מסך שלי, radeon 9550, אכן תומך ברזולציה של מסך רחב, 1440x900. היכן אני יכול לברר אם תהיה אפשרות להפעיל את הכרטיס ברזולוציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  9. האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???) ואם יש מהם???... ---עזרה!!----

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. שלום ולילה טוב ברצוני לקנות את המסך הנ''ל ולפני הרכישה רציתי לדעת אם משהוא יודע היכן אפשר לראות אותו בתצוגה באיזור הדרום אני מתגורר בדימונה אין לי העיה להגיע לאיזור ב''ש ובכלל איזור דרום תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by ggioragg,

שלום לכולם!!!!!!!!! אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל למשחקים כבדים -סרטים- וחיבור לפליסטיישן 2 האיים הוא מספיק טוב? יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6800 GS series אבקש את חוות דעתכם תודה רבהההההההההה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by smit,

בוקר טוב, לאחר חיפוש מסך טוב והחלטה לקנות את ה ASUS, קיבלתי הצעה על המסך הנ"ל שמאוד מפתה - 1050 שקל. קראתי קצת תגובות של אנשים על המסך, היו טובות, אך לא הצלחתי לימצוא סיקור מקצועי על המסך. איך המסך הזה בהשוואה ל ASUS ? ואני לא מדבר על כל פרט ופרט, בכלליות, איך המסכים של ACER ? המחיר הוא פקטור פה, אחרת הייתי לוקח את ה ASUS. רק שהוא עולה 250 שקל יותר. תודה לכולכם שוב..

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אני מחפש עכשיו מסך 22" איכותי באמת עם מחיר סביר ומצאתי את זה >>> HP W2207 קבלו ביקורות: תגידו לי מה אתם חושבים והאם אתם ממליצים לי ללכת על משהו אחר ועל מה... http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/08/HP-w2207-22in-LCD-Monitor/p1 http://reviews.digitaltrends.com/review/4650/hp-w2207-review http://www.devhardware.com/c/a/Flat-Panel-Reviews/HP-W2207-LCD-Monitor/ http://www.hothardware.com/Articles/HP_w2207_22_Widescreen_Monitor/?page=1 השווה ל-samsung 226 samsung 226bw HP w2207 תמונות: רואים פשוט נהדר!!! מה אתם אומרים?????

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  16. ברשותי מסך lcg lg 1953tr, וכרטיס מסך 8800gt. ברזולוציות 800x600 ו-768x1024, מקסימום תדר הריענון שניתן להקצות למסך הוא 75hz. בכל שאר הרזולוציות היותר גבוהות מקסימום תדר הריענון הוא 60hz. האם זה מצב תקין? (עד כמה שידוע לי מינימום תדר הריענון שצריך להיות על מנת לא לפגום בעיניים הוא 75hz. זה מה שאני יודע לפחות לגבי מסכי crt. תקנו אותי אם אני טועה).

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by johnwoo,

זה הדגם שיצא באזור חודש יולי, בעל פאנל TN. http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&sku=151077

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by Vaknir,

שלום, יש ברשותי מסך של AOC 19" CRT מדי פעם המסך קופץ כזה, ניהיה קטן גדול וכו', אחרי כמה שניות זה חוזר בחזרה. רציתי לדעת האם המסך עומד למות, או שאפשר לעשות משהו בנושא, או המחיר שיתקן את הבעיה כבר שווה לקנות מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by דניאל99,

במסך שלי הירוק מאוד בהיר והכחול כהה בהשוואה למסכים אחרים. גם כאשר מחברים את שני המסכים לאותו מחשב ניתן לראות את ההבדל. רואים את זה בבירור בתמונת רקע ב- XP עם הדשא והשמיים. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר בהגדרות וזה לא עוזר. האם ככה זה אמור להיות או שיש דרך לכוון את זה?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by RealTime,

חיפשתי בגוגל שעה, REVIEWS, או כל דבר שיכול להגיד לי אם זה מסך טוב יחסית למשחקים/סרטים/שימוש משרדי... ה- L1953TR דווקא נתן תוצאות ב-ZAP ויש תגובות חיוביות. מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין ה-TR ל-HR? אני פשוט רוצה לדעת על מה ללכת... תודה!

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by maors3,

שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. שלום! אחי הגדול מחפש מסך די הרבה זמן המלצתי לו על המסך שלי Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel אך הוא היתעקש למסך גדול יותר מזה לפחות 22 אינץ מכיון שהוא רוצה לראות TV בחדר שינה שלו וכך לחסוך במקום ... הדרישות הם: מסך כמובן בגודל 22 אינץ כניסה למחשב (DVI או D SUB לא קריטי אחי לא מבין גדול) כניסה לכבלים כמו S-Video\Composite Video ואם יש רמקולים מובנים זה בונוס מעולה... חיפשתי ברשת משהו שעומד בדרישות ואני לא מוצא מסכים משולבים בכלל חוץ מהמסך הזה: Chimei 22 LCD 222H 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=20926 נראה לי מסך בסדר גמור אבל אני רוצה לראות אם יש עוד אופציות תקציב מקסימלי 2000 שקלים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב שיהיה בסביבות ה20 אינץ' ומעלה... השימוש במחשב הוא לסרטים ושימוש יומיומי ומידי פעם למשחקים... אבל לא בצורה כבדה בכלל... תקציב: 1000 - 1500 ש"ח אפשר לחרוג קצת... תודה לכל מי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה ואני מתלבט. אפשרי גם לקנות את אותו המסך של סמסונג בגודל של 20 אינץ' בגלל שאני חושב שהגודל יהרוס לי תעיניים.. יש מבצע בחנות ספיד על הסמסונג והוא עולה משו כמו 1400 שח וה20 אינץ' עולה 1200 ומשו. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים,קיצור אסוס או סמסונג?? תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by דנדן,

עד כמה המסך הזה שווה את המחיר שלו? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DET221WT

• 3 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.