מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
לאחר חודש של שימוש במסך VP930(יש לי שניים כאלה) החלטתי לכתוב חוות דעת מקוצרת לגביו שנשלחה גם לזאפ. כיום קשה מאוד לבחור מסך LCD וגם לאחר הבחירה יש בך ספקות לגבי כך שעשית את הבחירה הנכונה, כאשר הוצאתי את המסך מהחבילה ישר ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. לכן לאחר קריאת סקירות רבות בכל אתרי החומרה הגדולים החלטתי לרכוש אותו. לפני כחודש בערך קניתי את המסך מחנות באשדוד ב2050 שקל, באריזה היו: *מסך *כבל D-SUB וכבל DVI * דיסק עם דרייברים *דיסק התקנה של Perfect suite יתרונות: המסך בעל פאנל M-PVA ומציג צבעים גם בצורה מעולה, הצבעים ממש עמוקים מה שנותן חווית צפייה. חסרונות: המסך מגיב דיי לאט ותוכנת הכיול שלו די מסובכת בהתחלה. חוות הדעת - המלצה שלי: איכות תמונה גבוהה במיוח…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
במסך שלי הירוק מאוד בהיר והכחול כהה בהשוואה למסכים אחרים. גם כאשר מחברים את שני המסכים לאותו מחשב ניתן לראות את ההבדל. רואים את זה בבירור בתמונת רקע ב- XP עם הדשא והשמיים. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר בהגדרות וזה לא עוזר. האם ככה זה אמור להיות או שיש דרך לכוון את זה?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היעוד של המחשב והמסך הם בעיקר משחקים וסרטים. Dell LCD 24 S2409WFP FullHD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=30601 Dell LCD 23 U2311H IPS FHD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29413 Samsung 24 LCD BX2450 Led http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=30367 LG LCD 24 W2486L Led 2Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=27698 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OP-RD09-4442&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 המסכים האלה הם ההתלבטויות שלי, מה לדעתכם הכי עדיף לרכישה? או אם אתם ממליצים בכלל על מסך אחר? תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי קניית מסך מתאילנד ושליחה לארץ ....האם משתלם ? מישהו ניסה ? אני רוצה את הDELL 20 ISP או ה 24 ... מה אתם אומרים ?(למי שיש נסיון עם מוצרי מחשב מתאילנד).....
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הנ"ל שרת ומשרת אותי באמונה כבר מספר שנים. היום התחיל להשמיע רעשים מכיוון פנים הקופסא ומתברר שיש איזושהי בעיה במחבר החשמלי. הכבל החשמלי שמתחבר למסך משמיע רעשים ("רעשי חשמל") ואף הקפיץ לי את הפקק בבית הבוקר (היה בום די חזק מחיבור החשמל). אחרי שנתתי לראש הכבל להתקרר קצת, חיברתי את הכבל שוב, ובינתיים תקין. אבל מדי פעם משמיע הרעשים ואז אני ממהר לנתק המסך מהחשמל. האם שווה תיקון העניין הזה? אני רוצה לציין שהכבל המקורי של המסך לא מתפקד עם המסך, ואני עובד עכשיו עם כבל דומה/זהה, ששייך למדפסת שלי, משמע, הבעיה אינה בכבל אלא במסך. אז כאמור, המסך בינתיים עובד, ואין כרגע רעשים, אבל מפחיד אותי להשאיר המסך דולק ללא הגחה - שלא יעשה לי קצר. האם לתת לתיקון, או לקנות חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את הכרטיס החדש שלי לפני שבוע. הצלחתי להתקין אותו עם קצת מאמץ (קצת גדול ותופס 2 סלוטים). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני משתמש ברזלוציות מסויימות למשל 1360X768 המסך עובד ב- 1440X900. התוצאה היא תצוגה מאוד מטושטשת ולא ניתן לעבודה כמו גלישה ואפילו במשחקים מרגישים הבדלים. בכרטיס הקודם שלי (NVIDIA) לא נתקלתי בבעיה. דרייברים עדכניים ביותר (7.12) בעלי שילוב דומה של כרטיס ATI מסך של CMV, אשמח אם תדווחו שגם לכם קוראת או לא אותה התופעה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנים שלא כתבתי כאן.. אבל לצערי אני חוזר בנסיבות לא נעימות, קניתי VP930 ובעודי שמח וטוב לב ניגשתי לכייל אותו בעזרת PerfectSuite, אך אויה! התוכנה הארורה מסרבת לעלות ! DTHTML.EXE מתרסק, לוג: האם משהו נתקל בתופעה או יכול לחשוב על פתרון הולם \ כיוון ? תודה וסופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצה בחנות על המשך הבא: Sony SDM-HX95B http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות איטיותו היחסית - הומלץ בחום גם למשחקים אשמח לשמוע את דעתכם עליו בהשוואה להמלצות אחרות שיש כאן (כמו הviewsonic vp930) ולשמוע הצעות אחרות למסכי 19 מצויינים. המחיר מבחינתי הוא לא שיקול, השיקולים העיקריים הם: 1. מסך טוב מאד למשחקים 2. מדיניות החלפת מסך במקרה של פיקסלים שרופים 3. חיבור DVI - כמובן הכרחי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך מחשב LCD, למשחקים תלת-מימד,דו-מימד,אינטרנט,טקסט וכו'... אז פעם אתם המלצתם לי על הDell 2007WFP עם פאנל S-IPS, והיה לו 16MS זמן מהירות תגובה,אבל זה היה לפני הרבה זמן,אז יצא לו מסך יורש?שהוא יותר טוב? או אחד עם פחות מ16MS?(שזה דיי גבוה) ובכלליות,המחשב היום עדיין נחשב למסך מעולה כמו לפני חצי שנה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך, 22 לא למשחקים אלא בעיקר לפיתוח תוכנה. הכי חשוב לי שהטקסט יהיה חד מאוד וקריא. קיבלתי המלצה על KTC W2206S LCD 22 במחיר של 1370 ש"ח + מע"מ אני לא מכיר את החברה הזו. אני מוכן להוסיף תשלום עבור DELL 22 מומלץ לא עם פנל TN. אשמח לקבל המלצה. אם לא תיהיה לי ברירה אתפשר על מסך 20. כי מסך 24 יקר מידי בסביבות 4000 ש"ח אגב, עדיין מוכרים בארץ iiyama ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה בפורום, וזקוקה ליעוץ. אני סטודנטית לעיצוב גרפי וזקוקה למסך חדש, המסך הנוכחי גרם לי לטראומה קשה בסטיית הצבע שלו (אני עובדת המון לפרינט), ולכן על זה אני רוצה לשים דגש במסך החדש. הדרישות הן 22', בסביבות 1,500 ש"ח, פלוס מינוס, וכמובן - שישרת נאמנה את עניין הגרפיקה. אני יודעת שזו שאלה כללית, אשמח מאוד להמלצה על כמה דגמים נבחרים, הידע שלי במחשבים מאוד נמוך, ואני אודה לכם מאד על כל פיסת מידע. בנוסף, האם עלי לבצע פעולת התאמת צבע כאשר אני רוכשת מסך חדש? במידה וכן כיצד אני עושה את זה? תודה תודה תודה.. הדס
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה למסך מחשב, התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח שימוש משרדי וגלישה באינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשנו מסך 200W6 של פיליפס ואנו לא מצליחים לראות טוב, על האריזה של המסך ובחוברת רשום שהרזולוציה הטבעית הטובה ביותר של המסך היא : 1050*1680 (שזה לא קיים ב-WINXP). וכן כבר התקנו את הדרייבר המתאים..... בכל מקרה ניסינו הכי קרוב שזה רזולוציה 1024*1600 אבל זה מטשטש את רוב הפונטים במסך לגמרי... ניסינו רזולוציה נמוכה יותר של 960*1280 ורואים ברור את הפונטים אבל אז המסך "מותח" את הכל לרוחב...(ואנחנו לא מעוניינים למרובע) מה הבעיה כאן ? יש ברשותינו מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 100/200 64MB
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם יציאת HDMI, ובכוונתי לקנות מסך שבו קיימת כניסת DVI. עומדות בפני שתי אופציות: 1. להשתמש בכבל ה DVI to DVI שמגיע עם המסך, ולהוסיף לו בקצה מתאם ל HDMI. 2. לוותר על הכבל שמקבלים עם המסך, לרכוש כבל 'חדש' של HDMI to DVI ולהשתמש בו ללא מתאמים. אם אנחנו לא מדברים על ההבדל הכספי (עלות רכישת כבל 'שלם' חדש לעומת רכישת מתאם בלבד), אלא רק על ההבדל באיכות ובנוחות, מהי האופציה העדיפה מבין השתיים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם חימור HDMI בכרטיס מסך, אבל במסך אין חימור HDMI, יש רק DVI והרגיל, השאלה שלי כזאת, עם אני יקנה את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26936 זה יתן לי איזשהו שיפור ? כי המסך תומך ב FULL HD תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. האם הדגם עם הפאנל s-ips אפשר להסתדר איתו במשחקים או שהוא גרוע ממש למשחקים? 2. האם הפאנל ה-pva טוב לסרטים או פחות טוב? 3. בקשר ל2 הפאנלים האם צריך לכייל אותו או שהוא בא מכוייל מהחברה? 4. האם הפאנל ה-pva של הדל אותו דבר כמו ה-vp930 פחות או יותר? מבחינה כללית מי עדיף.? 5. איזה פאנל עדיף לשימוש כללי הכל משחקים סרטים אינטרנט גרפיקה....?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בהקשר לאשכול הקודם, לחבר שלי התקזז התקציב ל-670 שקל גג, איזה מסכים אפשר להביא במחיר הזה. בבקשה גם מ-KSP.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=243 http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=246 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי וראיתי שהרזולוציה שלו היא 1680x1050. כאשר בדקתי בהגדרות כרטיס המסך שלי לא ראיתי את האופציה הזו ברשימה... מה לעשות? האם זה מתעדכן כאשר אני אחבר אותו? או שזה עניין של דרייברים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
(אני משתמש בחשבון של חבר שלי כך שאני זה לא הוא למי שמתבלבל חח) אז כך... אבא שלי מתקשר שואל אותי על מסכי יוטופיה "שמע מסך של 2300 במקום 1500 בהבהבה" ומ'זה לא! מה זה החברה הזאת בכלל ? בכל אופן, לשאלה העיקרית. אני צריך מסך 22 אינצ' טוב סביבות הממ.. 2000 (קצת יותר וקצת פחות מבחינת מחיר) ואני לא ממש מעוניין במסכים שבאים לרוחב (המלבניים) כי שמעתי שהם לא כל כך טובים ביחס לרגילים (המרובעים) תודה רבה חברה D: יאללה שוט
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני קורא יותר מידי תגובות של אנשים באינטרנט על כך שהטקסט במסכים הנ"ל לא חד מספיק ואף מטושטש. המטרה העיקרית שלי בקניית אחד מהמסכים הנ"ל היא קריאה מהמסך ולכן חשוב לי שהטקסט יהיה כמה שיותר חד. ההמלצות פה בפורום הם בצורה חד משמעית לאחד מהמסכים הנ"ל אבל אולי כי השימושים העיקריים פה הם גיימינג וצפיה בסרטים. רציתי לקבל חוות דעת מחברים שבפורום שהם בעלי אחד מהמסכים הנ"ל בנוגע לחדות הטקסט כי זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו. האם במסך P2314H, הטקסט אמור להיות יותר חד בגלל צפיפות פיקסלים גדולה יותר עקב מסך קטן יותר? המסך יהיה מחובר למחשב נייד חדש שנקנה לפני שבוע. אם אף אחד מהמסכים הנ"ל לא מתאים לשימושים שלי, איזה מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח יכול להתאים? אין לי בעיה לרדת בגודל מסך עד …
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls20habksqxaa.asp?page=Specifications ואם לא אז אתם יכולים להציע לי משהו אחר וטוב בתקציב הזה למה אף אחד לא עונה? איפה כל המומחים?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ' למי שלא יודע.. אני מחפש להוסיף לו מסך שיהיה מסך לסרטים וקצת התכתבות וכולי(הוא היה מול המיטה והVS יהיה על השולחן כרגיל) 2000 שקל למסך שיהיה איכותי וכמה שיותר גדול אני מרוצה מהVS אבל אני מחפש משהו גדול. ועוד שאלה קטנה אפשר לשים כבל DVI/VGA באורך 5-7 מטר? או שזה יפריע? עריכה: עדיף מסך בלי רמקולים ובלי עיצוב יותר מדי צועק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-