מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום. קיבלתי לנסיון את המסך :MAG LCD S976I ואני חייב לומר שזה ממש לא משהו. הצבע דהוי והתצוגה מאוד בהירה. למרות ששיחקתי באפשרויות לא הגעתי לתוצאה משביעת רצון. אולי זה קשור לכך שהמסך הוא 8MS ? יש לי תקציב של 2000 ש"ח, האם תוכלו להמליץ לי על מסך יותר מוצלח "וחי" ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המסך L1970HR לVP930 אני בעיקר רואה הרבה סרטים ומשחק אבל גם הרבה באינטרנט אני יודע שהVP יש לו פאנל יותר טוב מהLG והוא עדיף מבחינת איך שרואים בו והצבעים.. ושבLG הרבה מתלוננים שהכתב לא ברור והצבעים לא משהו.. מצד שני שמעתי שאם אני מחר את הLG בחיבור DVI ומשנה קצת את הצבעים בהגדרות של הכרטיס מסך ויש לי כרטיס מסך 7300GS ומעלה אז הכתב והאיכות תיראה יותר טובה ואת הצבעים אפשר לשנות טיפה בהגדרות בכרטיס מסך ואז רואים במסך יותר טוב חוצמיזה שיותר אהבתי איך שהLG ניראה הוא ממש יפה לדעתי ובVP הMS הוא 8 שזה טיפלה גבוה אבל לא שמים לב למריחות הבעיה שזה 8 באפור לאפור בשחור ללבן לשחור זה 20 MS שזה כבר יותר מדי וזה בעצם הMS המשמעותי אז בעצם במסך הVP930 יהיה מריחות ובLG לא יהיה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לצומת החלטה סופית, צריך לבחור בין שני המסכים הבאים: SAMSUNG 731B (לא BF) LG 1770HQ היעוד של המסך הוא לטקסט (אינטרנט), סרטים ומשחקים, לפי הסדר הזה. מה עדיף - ללא התייחסות למחיר, רק לאיכות וביצועים. תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעצב גרפי. ולכן מחפש מסך אמין בצבעים שלו. אפילו CRT. כל הביקורות מכוונות ל-VP930 אבל המחיר שלו כבד. השאלה אם פשרה שחוסכת 600 ש"ח כמו ה-LG L1970HR זו טעות?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
למי שיש נסיון עם המסכים האלה(לא לפי נתונים בדף)מה יותר טוב 960BF או 1970HR? למשחקים אינטרנט מסמכים סרטים בקיצור להכל תודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מסך של viewsonic דגם VP191B שהיה מעולה, עכשיו בגלל שהוא נדפק אני אמור לי לקבל תחת האחריות את הדגם שאמור להחליף אותו, ה VP930 פה בפורום (או לא זוכר איפה) אני הבנתי שדווקא הדגם שבא להחליף הוא פחות טוב למרות שמה שכתוב באתר היצרן אומר אחרת... יש הסברים לזה? VP191B http://viewsonic.com/support/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/index.htm VP930B http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאמין כי הכותרת מספיק עיניינית, תשובה קצרה עם הסבר / מידע יעזור מאוד, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם רק התוספת של DVI שווה את ה 100 שקל הנוספים בשביל המסך או שישנם עוד הבדלים בין שני המסכים? בעקרון, המסך מיועד להוריי כך שהוא יותר עבור גלישה ועבודה משרדית (אולי לכל היותר צפייה מועטה בסרטים פה ושם שבמחשב).
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אבי החליט לקנות מסך חדש אחרי שנים ארוכות שבהן השתמש ב- " CRT 15 מיושן. השימוש העיקרי שלו יהיה לאינטרנט , Word וכיו"ב . צריך שתהיה לו כניסה אנאלוגית כיוון שאין לכרטיס מסך שלו יציאת DVI . כמה שאלות: 1. כיוון שאבי לא רואה כ"כ טוב הוא יעבוד על רזולוציה נמוכה יחסית (800X600) , האם יבחינו בירידה חדה באיכות ופיקסול על גבי ה- Desktop ? 2. צג במחיר כזה יהיה באיכות סבירה? אשמח לקבל הצעות על מסכי "19 במחיר זה. עריכה: מסכים שהועלו כאופצייה : NEC-Mitsubishi LCD92VM Philips 190V6FB Dell E196FP Acer AL1917AS BENQ FP91G+ תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
17 LG 1719S או SAMSUNG 740N איך שני המסכים האלה - מה יותר טוב כל אחד עולה 900 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שכל הודעה שלישית היא "עזרת בקניית מסך" אבל לא מצאתי איזה נושא שעונה לדרישות שלי בול אז אודה לכם אם תעזרו לי אני מחפש כבר מראש השנה מסך ולא יודע איזה לקנות ובנתיים אני משתמש במסך פאקרד בל שקנו לי לבר מצווה לפני 11 שנים. אני לא משחק במחשב!-אבל אני עדיין שהמסך יהיה מהיר השימושים שלי במחשב הם תמונות, מוסיקה ,סרטים, ועבודה (אינטרנט וורד פוטושופ) תמונות-אני רוצה איכות מעולה ממש להרגיש את התמונה סרטים-אני בדרך כלל רואה סרטים דרך הכרטיס מסך שמחובר לטלויזיה אבל גם לעיתים רחוקות על המסך של המחשב בעיקר לאינטרנט וסתם שטויות-לדברים האחרים אני יודע שכל מסך יתאים הבנתי שיש חיבור DVI אז אני רוצה אותו למרות אין לי חיבור אליו בכרטיס מסך אבל אני אקנה מתאם אני יודע שקיים…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חנות זולה איכותית וטובה שיש בה למיידי? כולם אומרים לי עוד שבוע עוד שבועיים
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
- Viewsonic VP930 - LG LCD 20 L204WT - ?CMV 221D 22 אני יודע שה VS הכי איכותי אך הגודל של ה - CMV בהחלט מפתה .. וגם ההתפשרות בין גודל לאיכות [ה - LG] שהוא גם WS שמפתה לנסות ... המטרות הן בעיקר משחקים וסרטים. מאוד חשוב לי איכות התמונה ... שתהייה בת-****, כמובן גם קצב ריענון חשוב למשחקים ... כמו כן, יחס ניגודיות וכאמור, גודל בהחלט מפתה !! * מחיר לא לוקח תפקיד כי ההפרשים לא בשמיים וחשוב לי להיות סגור על מה שמתאים . קיצר, אני בדילמה רצינית, אשמח לחוות דעת על המסכים הנ"ל, המלצות, השוואות וכל תגובה תתקבל בשמחה ! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בוקר טוב: הסיפור הוא כזה: לפני פחות משנה קניתי מסך 17 של AOC באייבורי נאמר לי שיש אחריות של 3 שנים עד לבית הלקוח לאחרונה ראיתי שיש נקודה קטנה במרכז המסך. נאמר לי שזה פיקסל שרוף, פניתי לשרות שלהם ונאמר לי שאין אחריות על פיקסלים שרופים רק אם יש לך 7 פיקסלים שרופים אז מחליפים לך את המסך. השאלה שלי היא: האים זה חוקי מה שהם אמרו לי ,למה יש אחריות אם לא לדברים כאלה,איפה אפשר לברר באמת מה התקן לגבי אחריות למסכים . בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אבקש חו"ד של מומחים בפורום לגבי המסך הבא, וכולל מחיר סביר למסך מעין זה: L1932TQ של חב' LG. בצבע כסף (אם זה משנה) תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לא למשחקים,בעיקר לסרטים ואינטרנט,חשבתי על אחד הרחבים של CHI MEI או SAMSUNG 940BW. אפשר המלצות ממי שיש לו אחד מהמסכים? עריכה: גם זה נכנס חזק לשיקולים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=472837
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם יום ראשון אני אני רוצה להזמין מסך 19 LCD אני בשבוע האחרון קורא ממש הרבה בפורמים שלכם וקשה לי לגבש דעה לגבי המסך האולטימטיבי בשבילי שימושים: תמונות בעיקר ועבודה משרדית וטיפה סרטים אני מתלבט בין 2 מסכים שראיתי שמדברים עליהם פה המון 1.LG L1970HR Samsung 931BF.2 התקציב התחיל ב 1200 ועלה ל1500 ועכשיו אני מוכן עד 1800 בבקשה חשובה לי מאוד העזרה שלכם כל מי שמכיר, יכול להמליץ לי על מסך שיתאים לי מוזמן לרשום...גם אם יש מסכים יותר טובים מבין השניים שאני מתלבט... תודה רבה חשוב לי...
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רואה הרבה התעניינות בזמן האחרון במסך הרחב 940BW של סמסונג ואת האמת גם אני מעוניין לרכוש לי מסך רחב אבל למה אף אחד לא מתייחס למסך הרחב הזה של LG האם הוא לא יותר טוב? כי לפי המפרט הטכני שלו הוא לא רואה את 940BW ממטר והם אפילו באותו המחיר!!! הנה הלינק למסך של LG......מה אתם אומרים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15217
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים וגם רואה הרבה סרטים איזה מסך עדיף לשימושים שלי..? האם יש באמת הבדל בין מסך רחב ללא רחב..? הרזולוציה 1280X1024 זה בערך כמו 1400X900 לא..? אז איזה מבין המסכים האלה מומלץ לשימושים שלי..?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין שני הדגמים הללו... די דחוף. מי עדיף? שמה עדיף דגם מקביל במחיר של AOC?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מיועד לשימוש אינטרנט וסרטים (לא משחקים)... מעדיף מסך בעל שם שיהיה אמין, 4ms או 2ms... חוץ מזה אין לי כל כך מושג במסכי LCD אז אני אשמח לקצת המלצות. האם כדאי לקחת מסך LCD שהוא Wide Screen? מה החסרונות והיתרונות במסך שכזה? (טוב היתרונות לסרטים הוא ברור, אבל האם יש חסרונות?). תקציב: אין לי משהו משוער, מעדיף שיהיה מתחת ל 1000 שקל, אבל אפשר להציע יותר. איך ה Samsung 731BF ?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מה עדיף, מסך רחב או מרובע? שימושים: הכול - אינטרנט (בעיקר), אופיס, סרטים, משחקים (קומפי בעיקר...), אוהב לפתוח הרבה חלונות במקביל (בגלל זה עלה רעיון המסך הרחב). מחיר: עד 1500 ש"ח האם בהתאם לזאת עדיף להשקיע ב-17" איכותי יותר (samsung 731BF או LG1770HQ) או ללכת על ה-19" של LG L194WT? האם במסך רחב אכן שטח הצפייה קטן יותר? אז מה עדיף? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ההתלבטות היא בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14882 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14622 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=451&category_id=011& בעיקר בין אלה... פתוח להצעות בעקרון שיהיה מסך ממש טוב בנוי טוב בלי בעיות ושיהיה אחריות טובה לפיקסלים שרופים והכול. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאחר שנפלה החלטה לרכוש מסך "23 של APPLE, גיליתי שלסוג זה של מסך קייימים שני מספרי מודלים. היבואן בארץ איננו מגדיר מס' מודל למסך זה וכנראה שקיימות לכך סיבות של מלאי ושיווק. שהרי בארץ, אנחנו תמיד בפיגור. מאידך, באתרים בעולם קיימים ומופיעים שני מודלים. האחד, M9178ZM/A והשני, M9178LL/A. מישהו יודע להבין ולהסביר מה ההבדל בין שני המסכים הללו ??? ניסיתי למצוא תשובה חד משמעית אצל היבואן בארץ. אך יצאתי עם שיחה מגומגמת ולא רצינית. חבל !!! למיטב ידיעתי, המודל המשווק בארץ הוא M9178ZM/A .. כאשר באתרי מכירות בעולם, המודל הפופולארי הוא דווקא המודל השני. תודה מראש על הסיוע.. NVU
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-