עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Michalkessel,

רגע לפני שקונים חדש. המסך שלנו מגלה נטיה להפסיק לעבוד אחרי קפיצות מתח (נניח הפסקות חשמל שהיו כמה וכמה בזמן האחרון). כלומר, הוא עובד כרגיל והכל, גם כשמחברים לחשמל, וכשמדליקים את המחשב הוא נדלק לשניה ואז מפסיק לעבוד. אם מנתקים אותו ומחכים כמה שעות/ימים ואז מחברים שוב, הוא שוב עובד אבל יכול בכל רגע נתון להפסיק שוב לעבוד. הבעיה היא לא בכבל (ניסינו להחליף) וגם לא בחיבור למחשב - נראה שהמסך לא מקבל חשמל בכלל בזמנים שהוא לא עובד. זה מסך מצוין ויקר והייתי רוצה לדעת אם לדעתכם אפשר להציל אותו, או לא?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  2. Started by ilanb0,

רכשתי לחמי מחשב עם לוח asus h81M-e ומעבד i3 . מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 4400 עכשיו אני מחפש עבורו מסך לא יקר גודל 22 שיתאים לחיבורים של הלוח ולמאיץ הגרפי בלי להתפרע על מסך שיציע יכולות שלא ניתן לממש.

3. שלום לכולם, יש לי תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר. מעוניין במסך "LCD 24. שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודות משרדיות, טלוויזיה, עיצוב גראפי חובבני. וכאן מתחילה הבעיה: הבנתי שמתחילים לבחון מסך מהפאנל (TN, VA, IPS). אחרי שראיתי שבעלי פאנלים ה- VA, IPS יקרים בכיותר מ- 1000 ש"ח, התאכזבתי מאוד. אין לי ברירה אלא לקנות את הפאנל הנחות TN. 1) איך לדעת TN של מי טוב יותר ? 2) איזה פרמטרים אחרי הפאנל באמת יקבעו לי את האיכות וחוויות השימוש ? 3) איזה מסכים לא מיוצרים בסין ? 4) על איזו חברה ללכת ? מי אמינה יותר ? ולמי האחריות "המושלמת" ? LG, SAMSUNG, PROVIEW, DELL......................... ואולי גם אפשר לחשוב על השקעה של 3000 ש"ח, אבל האם אפשר למצוא פאנל איכותי במחיר ובגודל כזה ? נראה לי שזה…

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה לקנות עוד חודשיים (ביומהולדת) מסך למחשב שישמש אותי גם לפלייסטישן 3 מכיוון שיש לי בחדר טלויזיה 15" וזה מבאס אחושילינג לשחק ככה. אז אני רוצה מסך בגודל 22" או 24" לא משנה עכשיו, שישמש לי גם כמסך מחשב וגם ל-PS3. ראיתי מסכים מתאימים של LG וסמסונג שתומכים FHD ויש להם חיבור DVI. הבנתי שאפשר לחבר לחיבור DVI כבל HDMI, השאלה איך? עם כבל HDMI-DVI או מתאם? ובנוסף, איך אני ישמע? הרי ה-HDMI יעביר אצלי גם קול כי אין לי מערכת שאני יכול לחבר אליה בכבל אופטי. נ.ב: אם יש לכם המלצות למסכים מתאימים- אשמח לקבלן!

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  5. ניסיתי לחפש באתר אבל לא מצאתי הרבה חוץ מכמה מאמרים ותגובות בפורום. רציתי לשאול לגבי הגדרות חדשות למסך חדש כגון בהירות וכדומה, הגדרות מומלצות, אם יש צורך לבצע כיול וכו'... זה מאוד יעזור אם מישהו יוכל לתת הדרכה ואפילו לקבוע את זה כ Sticky. כמו כן הייתי מעוניין בתוכנה לבדיקת פיקסלים מתים על מנת שאוכל להיות בטוח שאין לי כאלו. תודה רבה לכל העוזרים, זה מאוד מוערך.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by barak_i,

היי אני צריך עזרה דחוף בין 2 מסכים: LG 1719S או Samsung 740N תודה לשלוח לכם לינקים?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  7. נראה לי ש90 אחוז מהפורום מחפשים את מה שאני מציע עכשיו...אז אם מישהו מכיר...אפילו באזור רמת גן או גבעתיים או חולוןן אני ישמחח כי האמת, אין כמו לראות את הדבר האמיתי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  8. אופציות- 1) lg L194WT 19'' LCD 5ms DVI http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt.jhtml 2) samsung 940NW 19'' LCD 5ms http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573746 עכשיו תראו, שניהם חברות ידועות- שניהם עם בערך אותם נתונים - לlg יש חיבור dvi ולsamsung אין שזה גם משהו שצריך להתחשב בו- כי עם dvi אני יכול לראות באיכות גבוהה יותר אם יש לי בכ.מסך את האפשרות.. בכל מקרה אני מחפש מסך 19" רחב בתקציב עד 1400 בערך -אני יודע שבתקציב הזה אין משהו איכותי בגלל זה אני מסתפק עם פאנל tn ואין לי בעיה עם זה ,בבקשה אל תמליצו לי על דל כי הוא יקר מדי, אם אתם מכירים אופציה אחרת של מסך אז בקשה תגידו ואני אשקול ברצינות.. מבין שני אלה מה נראה לכם יותר טוב ועדיף?!

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by ofsher,

אז ככה - אני בתהליכי קנייה של מחשב לאחי, ובינתיים קניתי לו מסך (931BF) עד שיגיע המחשב שלו, חיברתי את המסך למחשב שלי (יש לי דואל DVI...) השוואה בינו ל VX924: א. הסמסונג הרבה יותר בהיר ב. הצבעים של הסמסונג קצת פחות טובים - פחות ריאליסטיים לטעמי ג. לסמסונג יש יותר פונקציות (GAMMA, DYNAMIC CONTRAST... ועוד..) ד. הסמסונג עובד יופי במשחקים... ה. הסמסונג קצת יותר נמוך - קצת פחות נוח לדעתי ו. הטווח של הבהירות והקונטרסט של ה - VIEWSONIC הרבה יותר רחבים... אבל בבהירות מקסימלית הסמסונג הרבה יותר מאיר... התרשמות סופית - VX924 מציג תמונות יותר טוב (בקצת), יותר נוח לעבוד בו עם טקסט... במשחקים דווקא הסמסונג הפתיע לטובה - ושם הצבעים נראים טוב לפחות טוב כמו ה VX אם לא יותר טוב (בדקתי אוב…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by piter_pen,

ההתלבטות שלי בין 5 מסכים לפני הקנייה הסופית: LG 1917S SAMSUNG 940N SAMSUNG 920N VIEWSONIC 902B VIEWSONIC 912B האם מישהו יכול לדרג אותם או פשוט לכתוב מה הטוב ביותר מהרשימה ולעזור לי לבחור... תודה

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  11. צריך דחוף את העזרה שלכם, מסך איכותי עדיף 19" אפשר גם 17" אבל שיהיה ממש איכותי בלי מריחות בצדדים ולפחות 4MS ו גג 1600 ¤ ד"א מה אתם אומרים על LG L1770HQ?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  12. הגיע הזמן לשדרג את הCRT הישן, ומכיוון שאין לי שמץ של מושג במסכי LCD (יחסי ניגודיות וכו') אני פונה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש מצב לחרוג טיפה). גודל 19 או 20 אינץ' (בעדיפות ל20 כמובן) וחובה שיהיה מסך רחב! כמו כן, כניסות נוספות לDVI כמו Component יהיוו פלוס רציני. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  13. היי, הציעו לי הצעה על מסכי סמסונג מטעם העבודה (מצורף קובץ). רציתי לדעת אם ההצעה שווה משהו? האם המסכים והמחיר בסדר? רוב השימוש לי במסך יהיה לגלישה ומדי פעם למשחקים ולקצת סדרות שאני רואה.... תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  14. היי אני עומד לפני קניית מסך חדש הייתי סגור על המסך SAMSUNG 931BW אבל דיי ירדתי ממנו בגלל סוג הפנאל אני צריך את המסך בעיקר לטובת טקסט ומשחקים ,וחשוב שיהיה מסך רחב התקציב לחוץ , לכן אני מקווה לא לחרוג גם אם אני אאלץ ללכת על מסך עם פאנל TN בסופו של דבר האם יש מסכים בעלי פאנל איכותי בתקציב ? תודה מראש ...:-)

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by manshush,

המליצו לי על ASUS MW221C והמליצו לי על SAMSUNG SyncMaster 226BW מה יותר טוב? וזה משנה איזה כרטיס מסך יש לי? אם כן אז יש לי RADEON x1950PRO 256MB תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  16. כותרת השימושים שלי הם הרבה דפי אינטרנט, איסיקיו ושטויות כאלה, משחקים , סרטים. רחב או רגיל ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by ido2309,

שלום , אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. אני קונה מחשב חדש והכרטיס מסך מצויין וחבל לי לא להשקיע עד הסוף. הפרטים: 19-22 INCH מחיר: עד 2,500 תומך בHD. DVI. ותגובה: 2 MS. חשוב שיהיה Samsung. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  18. שלום לכולם , אודה מאד על המלצה על מקום באיזור חיפה, שאפשר לקנות בו את הפיליפס 200w6cs בסביבות 1400 ש"ח או המלצה על מסך טוב אחר בתקציב דומה באיזור חיפה. תודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by X_Dror,

יש לי בעיה ב- Samsung 710T שלי. כמעט בכל פעם שמשנים רזולוציה או מחליפים Source (DVI-VGA) המסך מתחרפן ומופיעים עליו המון פסים דקים בכל מני צבעים. בשביל שהוא יחזור לעבוד צריך לנתק אותו מהחשמל ולחכות כ-20 דקות עד חצי שעה. אני די בטוח שאין הרבה איך לתקן את הבעיה, ושצריך לממש את האחריות. כשקניתי את המסך נאמר לי שאחריות ממשים רק אצל היבואן. עכשיו אין לי מושג מי היבואן של Samsung בארץ (מצאתי אחד אבל הוא רק של טלוויזיות, מקריים וכו). מצורפת תמונת דוגמה לבעיה: [attachment deleted by admin]

20. Started by mx-3,

מתלבט בין כמה דגמים של 19', עם זמן תגובה נמוך למשחקים.. LG 1953HM/TR LG 1970HR LG 1900J/R samsung 931BF/C מאחר וכולם באים עם נתונים נורא דומים, ומחירים פחות או יותר זהים, נורא מתלבט ביניהם.. מה ההבדלים העיקריים, *תכלס* ביניהם? ומה באמת עדיף??? תודה!

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  21. שלום אני החלטתי לקנות מסך מחשב חדש, הסתכלתי בזאפ וראיתי שני מסכים שתאמו את התקציב שלי. T220P 2333SW המסך 2333SW הוא 23 אינצ' עם FULL HD, והT220P הוא FULL HD בגרסת ה SYNCMASTER שהיא עולה עוד 100-200 ש"ח. בSKYPC ה2333SW עולה 1024 ש"ח, והT220P בחנות הכי קרובה לבית מצאתי ב 1085 ש"ח (בגרסתו הרגילה לא SYNCMASTER). עכשיו אני לא מבין כל כך בהבדלי איכות במסכים מלבד הניגודיות (שהבנתי שזה לא כל כך משמעותי 20K ב 2333SW לעומת 50K בT220P), ראיתי שיש FULL HD ועיצוב יפה ונראה לי שבמחיר כזה שווה לקנות, רציתי את חוות דעתכם כדי שאני לא אקנה את זה ואחר כך אצטער. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 9800GT המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים, הסברים על ביצועי הכרטיס ברזולוציות השונות יעזור לי מאוד. תודה …

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by n_aviv1,

מה ההבדל בין כל ה TFT / TN וכל אלה?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by benor,

לאחותי יש מסך CRT 17" שתופס לה כמעט את כל השולחן. (היא צריכה אותו לשימושים משרדיים בלבד/אינטרנט) יש איזה מבצע על המסך הזה: http://www.top-shop.co.il/Product.asp?Pid=887954&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=131&aff=Zap〈=HE יש איזה מבצע עליו, ואפשר לקנות אותו אותו ב- 250 ש"ח. אני כמעט בטוח שזה מסך גרוע אבל לאור העובדה שאפשר לקנות אותו במחיר כ"כ נמוך אוליי שווה לקנות אותו?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by omerh,

יש לי בבית 2 מחשבים ניידים, אחד מקבוק ואחד PC. בשניהם אין חיבור DVI או VGA חיצוני אני מחפש חיבור שיאפשר לי לחבר אותם דרך ה USB או firewire. ב idigital, יבואנית אפל לארץ הציעו לי את זה: Dual-Link DVI Adapter (http://store.apple.com/us/product/MB571Z/A הם לא ידעו להגיד לי אם זה יתאים גם ל PC (אפל האלה כאלו סנובים שזה מוציא אותי מדעתי). מה שהם הסבירו לי שבגלל שיש למתאם הזה שני חיבורים למחשב מהירות העברת המידע כפולה והוא מתאים למסכים גדולים ואיכותיים. מה אתם חושבים על המוצר הזה? אני אשמח גם להמלצות או הפניות לאיזה מוצר בסגנון, ממיר מ USB ל DVI שישמור על איכות התמונה ויעבוד גם במק וגם ב PC. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  25. שלום לכולם אני עומד בפני רכישת מסך חדש, (כמו כן גם מחשב חדש) ואני בהתלבטות איזה מסך לקנות?... חשוב לציין שבעמדת העבודה שלי אין מצב שבו אני אצפה מצידי המסך, המסך בדיוק מולי. האם במצב כזה DELL 2209WA עדיין מאוד מאוד מומלץ? כי הבנתי שההבדל בין הפאנלים השונים הוא בעיקר זויות הצפיה (לא רלוונטי...) תודה מראש לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים