מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לא רק בגלל הביקורות,אלה למי שיש נסיון איתם תודה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371758
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוונת לקנות מסך LCD של LG , נתנו לי הצעת מחיר על מסך מדגם L1719S רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על הדגם הנ"ל או האם יש המלצות... צריכה תשובה כמה שיותר מהר! תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על 2 המסכים האלה http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=10015 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3239 איזה מבין שניהם עדיף לי?!?! או שאולי יש לכם בכלל המלצה על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1111&CategoryID=138&Page=1 תנו לי קצת פידבקים על המוצר החדש שקניתי
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים אני מזמין מסך, וההתלבטות הגיעה ל- 3 מסכים הנ"ל. אני תמליצו לי איזה מסך מתוך אלה הכי כדאי. אגב, השימושים העיקריים במסך יהיו גלישה + OFFICE + צפייה סרטים + קצת משחקים.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קיבל מסך LG L1717S, וקיימת בעיית תצוגה קטנה אך מעצבנת: הסמלים הקטנים ליד השעון (פינה ימנית למטה) מוצגים כמו במסך CGA (למי שזוכר....) כיוונו את הרזולוציה ל- 1024X1280, שיחקנו קצת עם קצב ריענון וכלום לא עוזר. שאר התצוגה נורמלית (דפי אינטרנט, תוכנות), רק האייקונים הקטנים מוצגים באיכות נמוכה מאוד. אנא עיזרו לי.... האם מדובר במסך בעייתי או שיש צורך בשינוי הגדרות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באריזה של המסך יש שקית ובה יש פלטה מברזל ואיתה 4 ברגים... אין לי מושג למה זה. הסתכלתי בכל החוברות של המסך ואין שום איזכור לזה... יש מצב שאולי אני מרכיב את הפלטה הזו על הקיר ויכול לחבר את המסך אליה? בעיקרון אני מחפש אפשרות להרכיב את המסך על הקיר בשביל לראות סרטים.... אבל אין לי מושג איך.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם כ.מסך MSI 7600GS. יש לי מסך 19 של PRIMEVIEW (PV19THT(. 1. עד אתמול עבדתי איתו בחיבור VGA (עם המחשב הישן) ברזולוציה של 1024 * 1280 והכל היה טוב ויפה. אבל כשאני מחשב את המסך למחשב החדש (דרך DVI) יש לי פס ורוד (לכל האורך) בקצה הכי שמאלי של המסך. (הוא התחיל להופיע רק אחרי שהתקנתי את הדריברים שהגיעו עם הכרטיס מסך). כשאני מחבר את המחשב למסך עם VGA אין את הפס הזה. משהו יודע מה זה?? ואיך פותרים את זה? 2. אני לא מצליח משום מה לעבוד ברזולוציה של 1024 * 1280 אלא רק ב 1024* 768. (עם המחשב הישן לא הייתה בעיה)??
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בניתי מחשב, אותו אני לוקח למכינה קדם צבאית (כמו שנת שירות, עניין מסובך), אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטצ' יציב ככל האפשר. זה יותר חשוב מאיכות התמונה (12 או 8 MS זה לא משנה לי), וכן - גם יותר חשוב מהמחיר. הצעותיכם ידידי. בתודה, פטאליקו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הזה צריך להגיע אליי עוד איזה שבועיים מחו"ל.. אני מתכנן למכור אותו ככל הנראה כי אין לי בו צורך. לא מצאתי בZAP את הדגם הזה כלל... כמה הוא עולה בכלל בארץ? ובכמה אתם חושבים שיהיה פייר למכור דבר כזה בישראל? תודה...
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות סלון מולטימדיה (מחשב בסלון, עם רשת אלחוטית, שמחובר לטלויזיה ישירות) בבית החדש המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. טלויזיה LCD או פלזמה שאני רוצה לקנות בעזרת העיצות שלכם. אני רוצה לבנות את הסלון בצורה כזאת: מחשב מספר 2 יהיה בסלון, מחובר לטלויזיה. אני אתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ואני אשלוט עליו עם שלט שאני אקנה בשביל זה. מחשב מספר 1 יהיה בחדר עבודה וישלח את כל מה שאני אוריד למחשב מספר 2 באמצעות הרשת האלחוטית שאני אתקין בבית. מרחק ישיבה מהטלויזיה הוא בערך 3 מטר, אולי קצת יותר. ומאוד חשוב לי שאני אוכל לתלות את הטלויזיה על הקיר. אני מוכן להשקיע עד סכום של 8000 שקל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
רכשתי לפני כפחות משבוע מסך LCD של סמסונג מדגם 713B התקלה במסך היא שיש פס לבן למטה במסך הבעיה היא אך ורק במסך, מפני שגם לאחר שניתקתי תמסך מהמחשב והוא היה מחובר אך ורק לחשמל עדיין היה תפס הזה ולא מצאתי כל דרך להפטר ממנו עכשיו לשאלתי למי אני צריך לפנות עקב הבעיה הזאת ליבואן של סמסונג או לחנות המחשבים שקניתי ממנה תמסך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מסך חדש במחיר של עד 2000 ש"ח שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים חדשים אילו דברים אני חייב לבדוק בקניית מסך חדש ואילו דברים אני יכול לוותר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלם לאחר שטיילתי בפורום וחקרתי את הנושה של מסכי הLCD במחיר של עד כ2000 ש"ח הגעתי לבחירה של 5 אפשרויות והם: כל המסכים הם 19 אינץ, רענון 2מ', 300 בבהירות 1. LG L1970HR-WF החדש עם יחס נגודיות 1:2000 2. SAMSUNG 931BF 3. SAMSUNG 960BF 4. VIWSONIC VX922 5. המולץ לי ע"י חבר על מסך של חברה בשם NU (לפי מה שהוא אומר זאת החברה השניה בארץ מבחינת מסכי LCD) א. אשמח אם משהו שקנה את אחד מהדגמים ועבד עימו יכול לספר לי עליו קצת פרטים (חסרונות יתרונות) ב. האם משהו יכול להגיד לי איזה מהדגמים יותר עדיף ? ג. לגבי 5 האם מישהו מכיר את החברה NU ויש לו מסך של החברה הזאת ויכול לספר לי האם הוא טוב תודה מראש לכל מי שמגיב
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
כותרת ולגבי חברה אני סומך עליכם האתגר פה כמובן שיהיה כמה אבל כמה שיותר זולל ם; יאללה חברים דברו איתי בלינקים כי יכול להיות אני מבצע קניה כבר שבוע הבא tnx
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם הפאנל של ViewSonic VX922, שהוא 19" Color TFT Active Matrix SXGA LCD או הפאנל של Samsung SyncMaster 931BF, שהוא a-si TFT/TN ומה ההבדלים ביניהם בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מסך LCD בגודל 19" למטרות משחקים ווידיאו. שמתי לב כי מסך BenQ מדגם FP93GX עונה על דרישותיי ובנוסף מחירו סביר. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הנ"ל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסכי CRT עושים SMAGNETIZ (הרעד הזה שמרענן את המסך) בLCD יש צורך/אפשרות לעשות?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לפני כחודש גיליתי שריטה על המסך LCD שלי כתוצאה מזה אני רואה עיוות בצבעים(כמו פיקסלים שרופים/מתים) במקום בו השריטה נמצאת. אין לי מושג מי גרם לזה או מה ואני מניח שלא תהיה לי אחריות על זה כי זהו נזק פיזי למסך. יש למישהו מושג איך מתקנים דבר כזה? האם ביבואן יוכלו לתקן לי את השריטה בתשלום? או שצריך ממש להחליף מסך בשביל זה? מצורפת תמונה של השריטה, תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בין מסך LCD של NU L-922A ובין AOC ........ מה עדיף? תודה ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-